Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

odvaha
domasovanda
| 23. 1. 2008 10:07
Dneska jsem se holky odvážila přeměřit,ale jen proto,že jsem šla malé vyžehlit triko(mamka je švadlena,tak má takovej svůj kamrdlík)a ten centimetr tam na mě tak koukal a nestačila jsem se divit v pase mám 10cm a přes boky 8cm pryč no a ještě ,taky nám tady svítí krásně sluníčko i když jsou 4 pod nulou,tak mě to všechno tak navnadilo,že jsem si opět zacvičila s Hankou ten 1díl a i ten 3,v pátek jedu opět do Brna tak se stavím v Bontonu ještě i pro ten 2 díl ,

Bobiku:Na té jedničce je dobrej strečing na protáhnutí myslím,že je ten díl dobrej a vyplatí se to skouknout,protože tě to určitě chytne,aspoň jsme se na tom schodly s "heladoma",takže doporučuji!!!!!

a k tomu vážení:vážím se jen jednou týdně a ráno,myslím,že každej den ráno a večer to nemá cenu,teda mě osobně by to nebavilo,protože bych pak neměla takovou radost z toho úbytku jako za týden.Tak jdu si uvařit špenátek,ale jen samotnej už se na něj těším
hubnutí zdar
vladi
| 23. 1. 2008 07:40
Zdravím všechny hubnoucí, včera jsem byla s jídlem v pohodě, půl hoďky jsem šlapala na rotopedu. nevím jak vám,ale mě to šlapání připadá děsně nudný, každá minuta se mi vleče, a to se většinou při tom dívám na televizi. Ta půlhodina ještě jde ale hodina mi připadá nekonečná.
taky jsem se chtěla zeptat, jestli se fakt vážíte jen jednou týdně, já na váhu lezu ráno i večer. Tedy když hubnu, když mám tloustnoucí období, tak ji ignoruju.
Senzace!
bobik
| 23. 1. 2008 01:20
Teda děvčata vy píšete jako o život. Ani to po večerech nestíhám číst.

Na toho šmakouna jsem se Janniko dívala na webových stránkách jak už tu někdo uváděl : www.smakoun.cz.
Máš tam vypsané všechny velké obchoďáky kde ho seženeš. A je tam k tomu vypsáno všechno, i jak ho případně upravovat. Dokonce si z toho můžeš udělat celý jídelníček. Je tam nějaký vzor. Až se vrátím domů, tak ho taky vyzkouším.

Chtěla jsem se tě taky Janniko zeptat kolik jste za ten Ketler dali. Na internetu ho všichni hodně doporučovali. Jen by mě zajímalo o kolik je dražší než ten můj Olpran - 7.000,-.

Jinak já jsem teda dneska splácala kde co. Sice po troškách , ale i to stačí. Snad to ani nebudu zadávat na floru, abych se nezhrozila. Hlavně bych u toho strávila dvě hodiny.
Zítra si dám jen zeleninový den.

Teď běžím cvičit. Snad alespoň trošku z toho spálím.
Taky jsme byli odpoledne s dětmi na výšlapu místním terénem, tak už jsem nějký pohym měla. Ale to nemění nic na tom, že budu zítra sekat latinu.

Holky co jste si koupili tu Hanku Kynychovou, jsou tam nějaké zajímavé cviky. Pro inspiraci?
Zatím pááááááá.
Vítám nově příchozí.
šmakoun
Megii
| 23. 1. 2008 00:22
Nevím jak kde, ale já kupuji šmakouna v Tescu, tam ho mají určitě. A mají i různě nakládaný, ale to jsem nezkoušela, raději si ho nakládám sama a vím co do něj dávám. V těch menších obchodech ho asi mít nebudou. Ve zdravé výživě ho budou mít určitě. Stojí 30kč a jsou tam dva plátky po 100g. Zkus určitě ti bude chutnat.
zase tady.....
jannika
| 22. 1. 2008 22:18
Ahojky holkýýý,tak sem po delší odmlce zase tady a nestačím číst kolik je tu nových a zajímavých příspěvků.Jinak výtám nové bojovnice mezi námi
Já se vážila v pondělí (včera)a mám o 3kg mín
už to začínám i pocitovat na kalhotechJinak dnes jsme s manžílkem jeli koupit orbitrek je to značka Kettler,byl sice dražší ale zase ne tak moc,už sme ho oba i projelia nemá chybu Už se mooooc těším až na něm budu pravidelně cvičit,k tomu sem byla dnes poprvé na aerobiku(přestěhovali sme se a moc to tady neznám)
a dostaly sme s holkama pěkně do těla,jen z nás lilo
Ale sem ted hezky unavená a ten skvělý pocit-paráda
Ještě bych se chtěla zeptat o šmakounovi sem už taky slyšela,chtěla bych ho zkusit,ale kde ho kupujete???To musím do nějaké prodejny se zdravou výživou,nebo to koupím i v normálním obchodě?
No to už je zase hodin,tak já pádím do pelíšku,mějte se krásně a všem přeji další úspěšný den v boji s kilogrami
3kg
Stefani
| 22. 1. 2008 20:37
Ahooj holkýý tak jsem byla na váze a po 14 dnech mám o 3kg méněJinak všem ¨gratuluju kdo zhubnul a držím palečky at hubneme dále
Gratuluju!!!!!!!!!
Lucisha
| 22. 1. 2008 20:33
Ano, ano.. gratuluju Všem pěkně hubnoucím!!!
Já se zvážím asi až příští týden- není na to čas. Mamina má volno, tak je doma a bratr je nemocnej, takže jsou pořád po celém bytě... No ale snad bude stát to čekání za to.
Jinak jsem dnes ukázněná až na pár tyčinek bohemia- ty slané s příchutí sýra.. Ale bylo jich jen majinko.. Někdy si ten život musíme osladit- kor když jsem dnes tvrdla ve škole až do pěti... No, ale jak se říká- všeho s Mírou Nic se nesmí přehánět..
Já dnes papkala:
snídaně- 2plátky slunečnicvého chleba (ale ty malé- ze začátku šišky =); malinko másla; hermelín; půl velké papriky
sváča- 2blumy
Oběd- dle Vašich rad- DĚKUJI ZA NĚ těstoviny se sýrem a rajčetem. Když to bylo teplé, vonělo to a bylo to dobré. Studené nic moc.. Ještě to budu muset vychytat
sváča- activie lehká a fit
večeře- dušená zelenina zbytek oběda

Jinak mě před chvílí honily chutě, ale ani jsem nevěděla na co, tak jsem vypila půl litru čaje a chutě jsou fuč. Jsem nacpaná čajem.
Budu končit. Musím jít brzo spát- vstávám v 5h, blbý dojíždění!!!!!
tak a je to tady
domasovanda
| 22. 1. 2008 19:44
šla jsem malé nachystat na ráno bebe dobré ráno a narazila na Višňové Musli,no tak tomu jsem neodolala ach jo,já se polepším za dva dny mě opustí mé "drahé přítelkyně"a budu zase v pohodě,tak já jdu koukat na telku,vidím,že tady žádná nejste.
čokoláda
domasovanda
| 22. 1. 2008 19:11
Tak já jsem dneska koupila Denisce takovou tu velikou Milku-myslím,že se jmenuje Trionate,jsou to 3 druhy čokolády v takových trojuhelníkách.Když přišla ze školky tak jsem jí pásek dala,3 z toho snědla a 4 se tady válí na stole,prý je můj,to moje dítě je někdy tak hodnýýýýýýýýýý.Ten zbytek té velké jsem samozdřejmě hned schovala,protože bych asi neodolala.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ malá právě ten kousek ze stolu snědla ,takže katastrofa je zažehnána a já můžu jít na mrkev.Jinak na večeři jsem měla rajčátka,papriku,okurku,ředkvičku,žampiony s tuňákem,ale samotný dneska jsem četla na Floře,že sacharidy by se měli jíst jen dopoledne,na večeři né,tak to dneska bylo bez chleba a bez rohlíků.MŇAM MŇAM to bylo bájo jídlo,to já můžu
omluva
heladoma
| 22. 1. 2008 18:42
pardon cvičením
KJ
heladoma
| 22. 1. 2008 18:40
Tak jsem teď byla na Flóře a jsem pěkně vytočená člověk si dá 2 kostičky čokolády a už to naskáče no hrůza

Přitom jsem si myslela jak jsem dnes pěkně baštila a ono my naskočilo nějakých 5500KJ no sice to není zas taková hrůza ,ale přece jenom musím dávat větší pozor co jím

k snídani jsem měla 2 Racio chlebíčky s plátkovým sýrem
a půl banánu
svačina musli tyčinka
oběd těstoviny se zeleninou a tuňákem
svačina jogurt
večeře zbytek oběda a celozrný rohlík

jo a ještě ty dvě kostičky čokolády bych zapoměla

Cvičila jsem asi 1 a půl hodky, tak jsem to snad srovnala tím cvičním.
pro Domasovandu
heladoma
| 22. 1. 2008 18:29
Tak to jsme dnes neměly společného jenom to cvičení, ale i ty báječné dny také dnes dorazily, jenže já jsem neodolala i to cvičení mě dorazilo tak jsem si dala dvě kostičky čokolády.
pro heladoma
domasovanda
| 22. 1. 2008 18:12
tak to jsme dneska cvičily spolu,já jsem ráno cvičila s Hankou 1 a odpoledne 3 ,taky jsem tu trojku celou nedala,ale pak mě to mrzelo,tak jsem šla ještě opět posilovat na mučidlo a teď nemůžu jít do schodů,protože mě bolí stehna ze předu jak Brno,nevím nevím,ale zítra to asi odbudu jen s tou jedničkou!Taky jsem dostala své dny,tak mám chuť na všechno možný,ale zatím jsem odolala ani ti medvídci ještě nedošli na řadu .Tak zatím ahoj,ale za chvilku jsem nazpět-jdu vykoupat dítě
Tedy v první
heladoma
| 22. 1. 2008 17:51
řadě gratuluji všem úspěšně hubnoucím.
já se budu vážit až v pátek tak uvidím co mi ručička ukáže.

Dneska jsem si pořádně protáhla tělo dala jsem si celé cvičení Kynychové 1 a pak ještě půlku 3 , další už jsem nezvládla byla jsem propocená jak myš a mazala jsem do sprchy. Myslím ,že pro dnešek bylo cvičeního dost.
polévka
ilona
| 22. 1. 2008 17:00
Tak holky!Dnes sme si se ségrou koupily Fit polévku.Hned sme si ji na sváču uvařily a řeknu vám super!To musíte skusit.Vzadu je i hubnoucí plán.Je to od firmy Sterna.Přidali sme tam sůl,chilli a indické kari.Jo taky trocha žampionu a mrkve no mnamka!No tak sem nalétá,že nevím jestli bude jěště nějaká večeře!
Stefani
Rendulina
| 22. 1. 2008 14:55
Ahoj Stef tak to moc diky, to ja si ho u rodicu 100% objednam at tu mam neco do zasoby
Ahooj
Stefani
| 22. 1. 2008 14:35
Tak holký já se jdu vážit až večer a doufám,že něco půjde dolů A jinak Šmakoun se připravuje normálně jako kuře bud nakrájené na kostičky nebo celý plátek a taky si ho můžeš nakrát do salátuCena je asi kolem 30Kč
Mě osobně moooc chutná
heladoma
vladi
| 22. 1. 2008 12:31
já doufám,že když nebudu jíst odpoledne sacharidy, tak bych snad nemusela mít takový chutě na sladký.
Ahojík holky
domasovanda
| 22. 1. 2008 12:03
Prvně Vás všechny zdravím a všem úspěšným gratuluji a nově příchozím držím palce.Po dnešním ranním vážení mám další 1kg,takže dohromady 4kg,no já vím není to 1,5kg,ale co lepší kilo než nic,né !Taky jsem dnes dopoledne opět cvičila s Hankou a pak si šla ještě zaposilovat na mučidlo,no když už jsem byla tak pěkně protáhnutá a rozehřátá,tak by byla škoda toho nevyužít,teď tady obědvám těstoviny se salzou a za chvilku zase pádím do školky,takže pořád v jednom kole .Jo taky jsem včera šla do obchodu a protože to mám kousek od domu,tak jsem vyběhla jen tak ve svetříku(taky tady včera bylo 12C a sluníčko,zato dneska chvilu prší,chvilku svítí,no hotovej blázinec-ještě začne sněžit a mě šlehne!)!!!!,no a kámoška co ten obchod má mě říka,že už je to na mě vidět,že jsem zhubla tak mě potěšila,taky jsem si včera koupila džíny,(zase jiná kámočka má značkovej sekáč),tak jsem si tam koupila suprové džíny,takové ty odrané a prodrané,nové a dražší si koupím pak za odměnu až docílím té vysněné váhy ,no a když už jsem byla v tom utrácení tak jsem si rovnou nechala vyměnit skla na brýlích (měla jsem tam skla se zatemnováním a antireflexem a vadilo mě to)v zimě na mě všichni čučeli jak na blbce,že mám sluneční brýle,tak jsem si udělala radost a vyměnila za plasty bez ničeho,tak už se na ně těším sice to nošení odrbávám,ale třeba teď nebudou tak těžký a polepším se!Tak já pádím do té školky,zatím papa a pište ať mám odpoledne co číst,jdeme ještě navštívit sestřenici,tak pak si to tady všechno poštu
přeměřování
Kibic
| 22. 1. 2008 10:42
Ahojky Viktorky! Tak se musím taky konečně pochválit. Pořád jsem si stěžovala, jak cvičím, málo jím a nehubnu. Tak už jo. Mám dole teprve kilco, ale když jsem se přeměřila, tak jsou pryč 2 cm. A to si myslím, že je ukazatel dobré cesty.
Držím všem palečky.
váha
ilona
| 22. 1. 2008 10:29
Jo jinak sem se holky dnes po ránu zvážila a ukázalo mě to -4kg.Jenže ta naše váha..tak se rači pojedu zvážit k ségře na digital.Já měla včera ten ovocny den a musím se pochválit bylo to super.Vydržela sem a vypila 3,5l vody.
pro Vladi
heladoma
| 22. 1. 2008 10:27
S těmi sacharidy je to pravda ,že by se měly jíst jen dopoledne, já to tak dělám ovoce nebo musli jím jenom k snídani nebo na dopolední svačinu i kávu si dám když už mám na ní chut jenom dopoledne , ale sladím jí umělým sladidlem.
Vladi
ilona
| 22. 1. 2008 10:24
Tak za prvé nebylo to před časem,ale tak zhruba před 10lety.Zhubla sem dělenou stravou a šlo to celkem dobře.A nabrala sem to pomalu.Nejhorší byl poslední rok.Ale vím co sem udělala špatně,a vím co na mě platí,tak doufám,že to zase pujde.Nejhorší je opravdu nejíst večer a dostatek pohybu.Já než sem ostala doma,tak sem do práce jezdila denně na kole a to bylo 10km tam a 10km zpátky.Ato sem si jěště vlezla na kolečkové brusle nebo zašla na teibou.(nevím jak se to píše)Ono opravdu stáčí omezit jídlo a aspon trošku pohybu.A co ty?
kazety
heladoma
| 22. 1. 2008 10:21
Tak jsem se dnes po ránu když přišla poštačka zasmála , já sem včera byla tak natěšená na ty kazety s tou Kynychovou tak jsem si jí koupila 1 a dneska my přišly ty objednané kazety Kynychvá 3 a4 Šípková 1 + bonus cvičení pro juniory a ještě Hálová Postava snů všechno za 270,- i s dobírkou supr ne. Na to že tu 1 Kynychovou jsem koupila za 199.
Všechno jsem to jena tak prolétla a myslím že ta Kynychová vyhrává Šípkovou jsem vyskoušela chvíly a byla jsem vyřízená no uvidíme až to projedu pořádně.
váha
Brnenivkolenou
| 22. 1. 2008 07:35
nerada bych si to zakřikla, ale po dvou dnech s dělenkou mám kilčo dole.Z 59 na 58 kg hurá
Ilona
vladi
| 22. 1. 2008 06:30
Ilono, jakým způsobem se ti před časem podařilo zhubnout těch 15 kg? A to jsi pak taky po čase nabrala všechno zpět jako já?
váha
vladi
| 22. 1. 2008 06:14
Teď jsem se dočetla, že v úterý hlásíte váhu, takže moje výchozí váha je 77,1Kg - docela hrůza, na to že jsem prcek 164cm. Všem Viktorkám přeju dnes při hlášení hodně mínusových kg.
hubnutí zdar!
vladi
| 22. 1. 2008 06:11
Zdravím všechny po ránu, včera jsem byla odpoledne vzorná, aby ne, byl to můj 1. hubnoucí den. Měla jsem jen tvaroh s banánem ale tvarohu byla celá vanička. Večer kousek eidamu a jablko. Chtěla bych odpoledne už nejíst žádný sacharidy ,jen ovoce, zeleninu a nějaký mléčný výrobky, prý to funguje, není pak snad takový hlad. Máte s tím někdo zkušenost? večer jsem chvíli cvičila na tý rotaně, jak jste mi tady inspirovaly a byla jsem hodinu na aerobiku.
Pěkně jsem si početla!
bobik
| 22. 1. 2008 04:23
Jako vždycky já píšu až poslední, protože vy už jste v postýlkách. Pěkně jste mi tu všechno dneska vypsali, tak jsem si početla .

Já jsem se dneska taky držela.
Ráno jsem si sice dala dobrou buchtu co jsem upekla včera, ale jen jeden malý kousíček. Naštěstí se po ní jen zaprášilo, tak je po lákadle.
Na oběd jsem měla suchou rýži s kuřecíma prsama.
Na sváču jsem si dopoledne i odpoledne zobla trochu zeleniny co jsem si nastrouhala do misky plus jeden banán .
No a k večeři jsem si dala půlku krajíčku chleba se sýrem a neodolala jsem a uďobla manželovy kousek rybých oček.

Za to jsem se zase 40 minut potila na Orbitreku a pak si dala svoji půlhodinovou sestavu posilovacích cviků.
Zařadila jsem i ty nové co mi tu dnes poradila Brnenivkolenou a teď tady sedím u počítače, píšu a nemůžu se ani hnout.
Na hlavě mám ten banánový zábal a jsem unavená, ale šťastná , protože si můžu do svého programu udělat čárku za další splněný den.

Ty cviky na ty boky a vnitřní stehna jsou opravdu paráda. Je to makačka jako blázen. Na ty stehna jsem zvládla na každou nohu 3x opakování, ale ty dřepy jsem teda nevydržela. Udělala jsem na každou nohu po 15 dřepech a pak už jsem si stoupla jen ke kuchyňské lince a zvedala nohu do boku na každou nohu ještě 2x po 15. A sotva jsem si byla schopná sednout jak se mi klepaly nohy .

Ale musím si pogratulovat , že jsem zvítězila .

Všem Viktorkám co se zítra vážíte přeji ať jsou výsledky co nejlepší a hned mi to sem všechno napište. Já vás zase v noci pochválím. Jste moc šikovné.
Já už se chci taky zvážit uaaaaaaa .

Tak bojujte a já si běžím umýt ten banán z té hlavy, jestli to vůbec půjde dolů.
dneska dobrý
lucipajda
| 21. 1. 2008 21:37
Ahoj holky, vítám nově příchozí
Zítr ráno mám taky vážící den, tak jsem zvědavá, včera a dnes jsem se hodně hlídala, abych trošku odčinila tu sobotu a dnes jsem šla na powerjogu a potkala jsem tam kamaradku, ktera sla na aerobik forming co byl potom, tak jsem tam s ni zustala.... to se zitra asi nehnu, ale mam ze sebe radost
(nejak jsem pozapomnela psat hacky a carky, snad mi odpustite)
tak dobrou a at nam zitra displej ci rucicka ukazou hezky cislicka.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26