Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Víkend je za námi :-)
Quinn
| 21. 1. 2008 08:32
Ahoj holky, tak co víkend? Já v sobotu krááásně papkala šmakouna, celozrné těstoviny, zeleninku, bylo to prima a byla jsem na sebe pyšná Ale v neděli mi švihlo z učení a naládovala jsem do sebe celé balení polomáčených lineckých rohlíčků, kdybyste nevěděil, má to 2000KJ...Hrůza děs, ale co se dá dělat no...
Doufám, že na konci týdne se to nepodepíše na váze a chtěla bych zas o kilčo míň Ale už tomu moc nevěřím, pořád mám pocit, že jím moc, ačkoliv mám každý veče hlad...no uvidí se
dnes začínám
vladi
| 21. 1. 2008 08:24
Od 1.1. už uplynuly 3 týdny, ale snad mě i tak vezmete mezi sebe. Můj cíl je zhubnout 10kg, už jednou asi před 6 roky se mi to povedlo, asi 3 roky jsem docela váhu držela ale pak já blbec povolila a plíživě zase nabrala zpátky. takže teď začínám znova a lépe, vaše úspěchy mě určitě povzbudí
Vlasy
bobik
| 21. 1. 2008 05:24
Chtěla bych děvčata kromě rady na posilování těch boků ještě radu na nějaký výživný zábal na vlasy. Mám je tady od toho slunka úplně vysušené. Tak kdybyste měla některá zaručený recept, jak jim dodat trochu vitamínů, aby se zase leskly a trochu si odpočinuly , budu vám vděčná.

Lilli6 dívala jsem se na internetu co je to vlastně ten Eliptical, na kterém píšeš , že cvičíš a nevím jestli jsem se nedívala špatně, ale vyhazovalo mi to stroje, které jsou vlastně jako Orbitreky. Jen jim tam říkali eliptical. Je to možné?

Tak a dnes už opravdu končím a jdu taky na kutě. Zatím paaaaaaa a držme se!!
To je hrůza!
bobik
| 21. 1. 2008 05:18
Já si tady sedím u počítače a píšu vám svoje výsledky v akci "od ledna hubnu" a vy si pěkně spinkáte. No alespoň budete mít co číst až se ráno vzbudíte.

Dnes jsem se nemohla dostat na stránky flory, tak ani nevim kolik jsem sbaštila kj. Snad už to zítra poběží a já si to budu moct dopsat. Ale myslím, že to bylo v pohodě.
Tu buchtu jsem sice neodolala a dala si dva kousičky ke kavě, ale jinak jsem baštila jen tu zeleninku.

Večer jsem si pak pěkně zacvičila 40 minut na Orbitreku. Pěkně jsem si propotila gatě a triko. Pak jsem ještě 25 minut posilovala. No a teď jsem dopila další půllitrový hrnek čaje. Dnes jsem zvládla dát 3,5 litru. Což je tedy ohromné. Ještě před měsícem bych nevěřila, že jsem schopná do sebe nalít tolik vody. A teď mám pocit, že jsem pořád žíznivá. A na záchod už taky nelítám každých deset minut.
Musím se tedy opravdu pochválit .
Trochu sluníčka!
bobik
| 21. 1. 2008 01:16
Tak jsem děvčata ráda, že jsem vám mohla toho sluníčka trošku poslat v těch kytičkách. Vegetace je tady opravdu nádherná.

Stefani to je bezva , že pořizuješ Orbitrek. Já tě budu honit a podporovat a budeme porovnávat výsledky. Aspoň budu mít větší motivaci. Jinak já po šlapání na stroji taky ještě dobrých dvacet až třicet minut posiluji na bříško, stehna a znovu zadeček.
Ptala ses co tady na druhém konci světa děláme. Můj chlap tu má teď na pár let práci. Tak budeme zhruba dva až tři roky pendlovat tam a zpět, než půjde náš klučina do první třídy. To už budu muset zůstat s dětmi doma. Tady nástup do školy nepřipadá v úvahu. Tak snad se tu zatím naučíme trošku anglicky.

Jinak děvčata poraďte mi nějaký účiný cvik na tu pneumatiku okolo boků. Cvičím na přímé břišní svaly, ale na ty boky nic moc nemám.

Lili6 já tenkrát na ten rolletic a lymfomasáže chodila k jedné paní co měla masážní salón a u toho měla spoustu tady těch strojů jako doplněk. Nevím kde bydlíš, tak víc nemůžu poradit.
Já jsem z Brna a až přijedu chci zajít do Hypoxi studia. Tam třeba tu lymfodrenáž dělají taky. Plus tam mají vaconaut a vacupress. To pomáhá na stehna, zadek, břicho a boky, plus tu celulitidu. Mělo by to doladit ty partie, které nejdou moc dobře dolů cvičením. Tak jsem na to moc zvědavá. Potom poreferuji. Tak zkus mrknout i na to, třeba nějaké takové studio u vás najdeš.
Týden
Stefani
| 20. 1. 2008 22:12
Já taky miluju květinky,ale ted jsem se stěhovala takže nějaké další sháním Jinak Bobiku to máš super taky bych se ted ohralaa v teplicku,musí mi stačit jendou za 14dní solárko A proč vlastně ted bydlis v té Střední Americe?Já si jdu kupovat tento týden Orbitrek a plně se vrhnu do cvičení jinak jsem jenom tak běhala do schodů,ale i tak to byla makačka a dělala sedolehy-ty ale nepřestanu dělat!Jinak Vám holky taky přeju krásný týden a hlavně pevnou vůli a NE mlsný jazýček!
bobiku
Lili6
| 20. 1. 2008 21:28
Teda ta agáve je náááádherná! Já květinky taky zbožňuju, škoda že máme tak málo místa, moc se mi jich sem nevejde - jinak bych byla schopná pěstovat doma od ředktviček přez pouštní kaktus až po banánovník ještě že je aspoň malá zahrádka, tam se od léta do podzimu vyřádim, ale teď v zimně strádám a už nemam ty pokojovky kam dát

Jinak dneska jsem upekla ten cibulovej chlebík, co jsi sem napsala Bobiku - a teda!!! Provoněnej celej dům, se mi povedl, to jsem na poprvé ani nečekala a už je po něm, přítel ho celej stihl spořádat no nevim kam se to do něj vešlo teda :o)
Dík za něj a taky za info o těch masážích! Dneska jsem hledala na netu, a bohužel tady u nás jsem nenašla že by to někde prováděli, tak nevim kde se to dozvim - asi budu chodit salon od salonu a ptát se, koneckonců aspoň při tom něco vyběhám když už nic jinýho :o)
domasovanda
bobik
| 20. 1. 2008 21:15
Já mám doma barák taky plný kytek, tak si teď taději koupím něco pěkného na sebe a doufám, že o číslo menší .
domasovanda
bobik
| 20. 1. 2008 21:13
Tady ti Dáši posílám pár foteček , když jsi taková květinářka. Tady obroste i klace , který zarazíš do země.
Jídelníček dopředu!
bobik
| 20. 1. 2008 21:05
Megii s tím jídelníčkem dopředu to je dobrý nápad.
Já jsem si jeden vytiskla přímo na floře a ne že bych ho striktně dodržovala, ale mám takový návod, který si podle potřeby a surovin, které mám obměňuju.
A tam tedy uvádí ještě druhou večeři a já kolikrát nemám ani tu jednu, když to přes den přeženu.

Holky já už se taky tak těším až se budu moct zvážit a poměřit. Dokonce jsem si tady chtěla nějakou tu váhu pořídit, ale i kdybych nějakou sehnala, tak oni tady všechno váží v paundech nebo co to je za míru. Tak musím opravdu vydržet až domů.

JInak, ty které jste vydržely jste šikulky a my ostatní se musíme polepšit .

Vydržme!!!!!
lymfodrenáže a Rolletic
bobik
| 20. 1. 2008 20:57
Obojí jsem vyzkoušela. Lymfodrenáže jsou bezva. Chce to na ně jít ale víckrát. Odplavuje to všechny škodliviny z těla - musí se ale vypít min. 3 litry denně. Což zvládáme. A velmi to pomáhá na celulitidu. Jen si už nepamatuji kolik to stálo. Ale určitě to nejsou žádné astronomické částky.

Na rolleticu jsem byla taky, ale jen jednou. Hrozně mě z toho bolely všechny kosti v těle a měla jsem i modřiny.
Asi jsem byla poctivá a hodně tlačila.
Tak už jsem podruhé neměla odvahu.
Ony jsou to takové dřevěné tyčky z bouličkama , které se točí a ty tam přikládáš podle plánku různé části těla a masíruješ je. Chce to vyzkoušet. Já na tom byla z kamarádkou a té se to pro změnu moc líbilo.
Lucipajda
bobik
| 20. 1. 2008 20:53
To co jsi Lucipajdo viděla na internetu o Roatanu, bylo určitě to nejkrásnější co tu je. Pláže jsou opravdu krásné a moře taky a asi největší výhoda je, že tu máme skoro 30 stupňů. Prostě teplíčko.
Ale pak je tu ještě ta odvrácená stránka a tou je výběr surovin (velmi omezený), pro nás málo možností k procházkám a taky u prostřed ostrova kde bydlíme vládne středověk. Žádné pořádné silnice, žádné pořádné obchody, žádné školy a školky atd. Všechno je teprve ve vývinu. Tak se tu chvilkami s dětmi docela nudíme. Proto jsem na sobě taky začala intezivně pracovat, abych se tady z toho nezbláznila.

Už se těším domů - jen se bojíme té zimy a škaredého počasí.
pěkně se vyspinkejme do dalšího úspěšného týdne
Lili6
| 20. 1. 2008 20:48
Já se vážim v pondělí. Ale vzhledem k těm víkendům by bylo úterý asi praktičtější možná to na něj nenápadně přesunu
Tenhle týden kvůli potížím, které mi hydroxycut způsobil, jsem se vážila až ve čtvrtek teda, takže teď to mam trochu rozhozené, ale zas to napravím :o)
A nebo to nechám na tom čtvrtku - to je taky pěkný den a od víkendu daleko

Zatím mam dole 4 kilča. A chtěla bych dát dolu celkem tak těch 15, pak uvidim jak budu vypadat, jestli budu chtít ještě hubnout dál, ale zatim myslim, že to bude stačit.

No a co se mě týče, na slovo dieta jsem skoro alergická - byly to právě diety a hladovky, kterýma jsem si vypěstovala svou kyprou postavičku
Myslím že my tady "měníme svůj životní styl"

Hubnout budu dlouho, když si spočítám 0,5 - 1 kg týdně, tak do léta, ale i pak bych si chtěla udržet zdravý a vyvážený jídelníček, sportovat...
Jediná změna asi bude, že si pak budu moct dovolit posunout hranici kJ a dopřát si sem tam tedy i nějaký ten hříšek (ale holky máte pravdu - je mi teď po nějakém cukroví nebo tak taky těžko, asi nebudu mít na to chuť ani pak :o).

Jo a taky když se vážím, tak se i měřím - protože jak cvičíme, tvoří se přecijen nějaká ta svalovina a ta je daleko těžší než tuk, takže váha třeba nemusí moc klesnout, nebo dokonce krapet stoupne a přitom jsme štíhlejší, obvody jsou užší.

A vážím se poránu (večer bych viděla na váze zbytečně kila i za ty litry vody co jsem vypila a těžkou zeleninu co jsem snědla - navíc každý den toho sníme trochu jinak, to by bylo hrozně nepřesné) ale to už taky myslím někdo řešil dřív :o)

Přeju všem dobrý start do nového týdne! a všechno nejlepší oslavenkyním k narozkám a svátku!
kolotoč
bobik
| 20. 1. 2008 20:47
Já měla teda dneska holky kolotoč. NEjdřív jsem si myslela, že když je ta neděle , že budu mít pohov. Manžel se vrhnul na vaření. Dělal v papiňáku hovězí jazyk a k tomu bramborovou kaši. Papiňák otevřel a pak píchl do toho masa a ono bouchlo jako atomovka. Ta kůže na hoře byla hodně tlustá a jak to pod ní bylo natlakované, tak to řachlo.
Dovedete si představit jak vypadala kuchyň. Chytla jsem hadru a začala uklízet. Bylo to po celé kuchyni a dokonce až na stropě.

Pak jsem se pustila do pečení. Když je ta neděle. Udělala jsem miláčkům třešňovou bublaninu. Krásně voní, tak nevím jestli odolám. Pořád se chodím nalévat čajem, abych měla plné břicho a nedala si . A teď jsem ještě zadělávala na chleba. Je to fuška, ale už to kyne.

Teď tady pročítám vaše příspěvky a závidím vám, že už máte většinou cvičeníčko za sebou. My tady máme teprve dvě odpoledne a mě všechno ještě čeká.
Ale jinak jsem se dneska polepšila. Ráno jsem si dala s dětmi krajíček chleba s marmeládou a na oběd jsem si nachystala zeleninku - červené zelí, mrkvičku , květák, olivy, cuketu - zalila jsem si to jogurtem s trochou hořčice a bylo to mňam. Ještě jsem si pak dala asi tři kousky toho libového hovězího jazyka. Tak se zatím držím.
jo s pitím
domasovanda
| 20. 1. 2008 20:20
to já problém nemám vypiju denně tak 4litry,takže pohoda-vánek,jen už mě ty čaje začly lézt krkem,tak celej víkend piju vodu,jen večer meduňkovej čajík.
no já mám
domasovanda
| 20. 1. 2008 20:17
zase problém někdy těch 4000KJ dát,ze začátku týdne tam mám jen něco kolem 2500-3000KJ,zato v pátek jsem měla 5000KJ,ale to bylo tím,že jsem nebyla doma a měla na oběd salát v KFC a na večeři guláš,ale byla ho ta malá dětská miska a ještě byl zahuštěnej chlebem a cibulka byla na oleji místo na sádle,tak to zase tak špatný nebylo a stejně večeřím v 5,a pak ještě cvičím .
voda
Megii
| 20. 1. 2008 20:01
Jen té vody mám pořád nějak málo. Dneska jen 2,2litry vody a čaje. Víc toho prostě nemůžu do sebe dostat. Nekdy když mám větší zátěž tak dám těch 2,7litrů, ale tři nedám . To bych se v té vodě musele jedině topit .
já taky
Megii
| 20. 1. 2008 19:58
Já ji asi taky budu držet dlouho, protože bych taky potřebovala těch 15 kilo. Jen doufám, že to vydržím a nepodlehnu tomu všemu pokušení. Dneska už mám cvičení za sebou a cítím se fajn, tak doufám, že mi to vydrží. Psala jsem si zítřejší jídelníček a mám 4215kj, tak ještě nějaká rezerva tam je. Já si musím psát jídelníček dopředu, jinak sním vše naco příjdu a pak v tom mám zmatek a většinou to přeženu.
Stefani
domasovanda
| 20. 1. 2008 19:43
já osobně jí budu držet asi dlouho,potřebuji schodit aspoň 12-15kg.
Děkujíí
Stefani
| 20. 1. 2008 18:58
Děkuji holky mooc za gratulaceTak já teda vlezu na váhu taky v úterý protože to jsem taky začala držet dietu,ale o týden později než vyJinak jak dlouho chcete dietu držet???
holky
domasovanda
| 20. 1. 2008 18:07
tak nám pomalu začíná další týden ,už je to 3 týden co takhle spolu bojujeme,tak se všechny držte a přeji nám do toho týdne hodně úspěchů
Stefani
domasovanda
| 20. 1. 2008 18:02
Přeji vše nejlepší k narozeninám .Já se vážím každý týden v úterý(v úterý jsem začala držet dietu,tak proto v úterý),já osobně jsem zhubla od toho 2ledna 3kg.Tak jsem zvědavá jak dopadnu teď v úterý
Stefani
ilona
| 20. 1. 2008 18:01
Předem vše nej nej k narozeninám!Já dneska slavila svátek a musím říct,že sladké sem neměla,ale pár jednohubek jo.Hlídala sem se hrozně.Taky měla u sebe vodu a pořád pila. Ale den ještě nekončí,že?Ještě má dojít jedna návštěva,ale už je mě těžce.Zítra si dám jen ovocny den.Rači!!!
Holky
Stefani
| 20. 1. 2008 17:44
Tak dneska jsme zase slavili moje narozeniny,ale nebylo to tak hrozne... Zatím jsem ještě za 14dní nezhřešila,ALE NECHCI TO ZAKŘIKNOUT,VŽDYCKY KDYŽ MÁM NA NĚCO CHUT TAK SI ŘEKNU ,ŽE JEDNOU OCHUTNÁM A UŽ NEPŘESTANU!!!Vím to z minulých let kdy jsem něco jednou ochutnala a už to jelo zase do normálních kolejíJinak holky jak často se vážíte já jsem ještě nestoupla na váhu a docela se toho i bojím! A kolik už jste zhubly???
večeře
heladoma
| 20. 1. 2008 16:41
To já dneska budu mít večeři jenom zeleninu, ale později budu asi pěkně dlouho vzhůru malýmu se totiž nechtělo po obědě spát a tak usnul před chvílí. Tak to bude pěkně vyspalej a nevím kdy pak půjde spát.
zatím
domasovanda
| 20. 1. 2008 16:38
jsem odolala oni už ty zákusky snědli a já jsem zrovna dodělala večeři,Pangasia na vodě,tak si pochutnávám na večeři.Ale na tu mrkev taky přijde
fotka
heladoma
| 20. 1. 2008 16:37
No ta fotka v plavkách na lednici je dobrej nápad. Já jsem byla předevčírem plavat a řeknu vám je to děs sice břicho už pěkně splaskává , ale celkově jsem jak ten rosol.
Chce to cvičit a cvičit
chut na sladké
heladoma
| 20. 1. 2008 16:31
Já jsem si zrovla oškrábala mrkev tak ji tady chroupu jako králík a musím říct , že po tom neslazeném čaji je to balada.
Lucisho
domasovanda
| 20. 1. 2008 15:38
nezoufej,pochvalu Ti za to nedáme,ale nadávat Ti taky nebudeme,každá z nás si jednou zahřeší,dej si na ledničku fotku v plavkách-už to tady někdo psal,myslím Bobik,třeba Ti to u přítele pomůže a přítel se aspoň bude mít na co dívat,když tam zrovna nebudeš
holkýýýý
domasovanda
| 20. 1. 2008 15:35
já mám radost,donesla jsem našim z cukrárny zákusky a sobě jsem koupila špičku,ale odolala jsem a dala jsem ji dědovi a to je co říct,protože tu já jsem mohla i když mě bylo hodně blbě,no,ale ta chuť na něco dobrého je docela velká,tak doufám,že ji vydržím!Večer napíšu jak jsem dopadla.

Jinak k těm rostlinkám-u nás už to jak v pralese je (máme květiny úlně všude,však taky než to zalejeme tak to tak hoďku dá) ,náš děda vždycky říká,že nám to pomlátí kosou,když vidí,že si zase neseme něco nového,ale má smůlu,nás holek je převaha

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
27. 5. 2025 18:05
14368
cudlik
27. 5. 2025 18:07
73394
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55