Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

hřešení
heladoma
| 20. 1. 2008 15:12
Taky už jse mi několikrát stalo ,že jsem smlsla něco nezdravého nebo sladkého ,ale vždycky je my po tom pěkně těžko alspoň si pak uvědomím že takhle je to špatně. Pak se na sebe pěkně zlobím a říkám si kolik námahy mě stálo cvičení a já to takhle pohnojím.

Dneska jsem četla o těch kilojoulech když se denně dodržuje tech 5000KJ a váhový úbytek za týden je 1 kg může se přidat na 6000KJ aby váhový úbytek byl 0,5 Kg za týden a naopak když při 5000KJ není za týden žádný váhový úbytek tak se může snížit na 4000 KJ
Prostě tam bylo řečeno že ideální hubnutí je 0,5 kg za týden aby se zabránilo JO JO efektu

Ještě jsem se chtěla zeptat nevíte někdo kolik energie se spotřebuje při kojení já to nikde nenašla
taky jsem zhřešila
lucipajda
| 20. 1. 2008 14:44
Ahoj holky, 2 dny jsem tu nebyla a nestačím se divit kolik je toho nového.Já jsem včera slavila narozeniny a ani radši nechtějte vědět co všechno jsem zpucla.... Navíc jsem vypila asi 1,5 litru vína, takže si určitě dokážete představit jak mi asi je... Ale co, dneska jsem si dala odlehčující den a moc nejím, jen ovoce a zeleninku a hodně piju. Občas se to stane a vlasy na hlavě si kvůli tomu rozhodně rvát nebudu. Prostě vím, že to není dobrý a že je mi po tom těžko, takže to za to fakt nestojí.
Bobik - hledala jsem si na netu Roatan a vypadá to tam jako v ráji na zemi, fakt krása, ale asi jako všechno tomá svý mouchy což?

Ptaly jste se co je to rolletic. Je to masážní stroj, díky kterýmu se čistí lymfam musí se přitom ale hodně pít a ze začátku to docela bolí. Domů se to nekupuje, ale mívají ho v různých salonech a masážních strudiích. Hodinka tam stojí něco přes 100 Kč, ale výsledky jsou fakt znát.
Pro info mrkněte sem http://www.rolletic.cz/cz/rolletic/.
domasovanda
Megii
| 20. 1. 2008 14:21
Ten cykas je fakt pěkný . A pokud si chceš za shozené kila kupovat kytičky, tak aby to u vás za chvíli nebylo jak v pralese když ti to tak dobře jde .
Dneska jsme byli na větší nákup a já měla skoro půl vozíku ovoce a zeleniny (to se musím pochválit). Jenže můj přítel mi řekl, že se ze mě stává králík. Myslela jsem že ho nakopu někam. Místo aby mě pochválil, že to myslím vážně, tak si dělá srandu. Samozdřejmě pak do toho vozíku začal dávat paštiky a točený salám...Chtěla jsem mu říct, že se z něho stává pažravé prasátko, ale raději jsem mávla jen rukou.
Ale nakonec jsem stejně zhřešila, koupila jsem si jeden malinký nanuk. Byla to ale jen taková ta zmrzlá voda, ale přece jenom se za to stydím . Musím se polepšit.
pěkně jsem si to pohnojila.. =(
Lucisha
| 20. 1. 2008 14:20
Tak, milé Viktorky, já se musím pěkně stydět..
Když jsem doma, nemám s dodržováním čehokoliv problémy.. Ale teď jsem, byla od úterka u přítele.. Středa a čtvrtek byly v poho- miláček chodil do práce, tak jsem si papkala ve své časy a cvičila jsem, kdy jsem měla. Jenže- v pátek jsme museli jet něco zařídit do Prahy.. A tím to začalo.. Snídaně a sváča ještě OK, jenže broučínek dostal hlad- on na nějaké svačinky není, hlad by mu to nezahnalo, takže jsme museli do Mekáče. Dal si nějakého mega hambáče. Já měla čas na oběd, ale četla jsem, že ty jejich saláty jsou hrozně kalorické, tak jsem si nedala nic.. Hlady jsem už šilhala, tak jsem uzobla pár hranolků a v autě si pak dala kaiserku, kterou jsem měla připravenou..-to byl můj oběd. Pak jsme dojeli domů, ale okamžitě jsme zas někam letěli, takže další jídlo tvořilo zase pečivo- tentokrát bílé. Musela jsem si ho koupit, ale snažila jsem se vybrat spoň nějakou zdravější variantu.. A když jsme se večer dostali domů Chjoooo... Normállně se stydím.. Nejen, že to bylo zase pečivo (něco uvařit bych ten den nezvládla- měla jsem hroznej hlad), ale potom mě chytla mlsná a já neodolala... Dávám to za vinu tomu, že jsem celý den jídlo šidila.. Pěkně mě pak bříško tlačilo..
Bohužel to není konec.. V sobotu jsem se držela do oběda.. Udělala jsem krůtí maso a bramb.kaši. Bylo to tak dobré, že jsem i potom chodila pořád ujídat.. Takže jsem byla pořád nacpaná.. No a večer miláček dostal chuť na obložený talířek- sýry, salámy... Takže jsem se zase přecpala... Ale abych ze sebe dostala aspoň něco, šla jsem vyvenčit hafana.. Byli jsme hoďku venku.. Ale stejně mě pěkně hryže svědomí.. Příště budu důslednější.. A teď jsem u filmu uzobávala lentilky... Já se fakt stydím...
Tak hezky mi to šlo a já to takhle pokazím.. Jakmile si něco dám, tak další dny hřeším.. Prostě musím odolávat a nic si nedat..
Nějak se musím na ty dny s přítelem vyzbrojit... Ale jak???
Za chvíli mě veze domů- na jednu stranu jsem ráda- budu se zase pěkně hlídat a nikdo mi nebude dělat chutě, nemluvě o tom, že mi nosil dobroty až pod nos..
Od čtvrtka, kdy zas budu u broučka se budu sakra hlídat.. Příště už se nedám zvyklat..
Holky, držte se a nedejte se, nestojí to za to, akorát Vás pak bude hryzat svědomí jako mě... Najdarši bych si nafackovala, jen jsem si zkazila náladu.. Nemluvě o tom, že si netroufnu vlézt na váhu a měřit se.. A to jsem byla tak pěkně nastartovaná na hubnutí, zahodit takhle skoro celý týden..........
Jen mi k tomu něco napište, hezky si to vytisknu a kdyby mě zase napadlo něco ujídat, po přečtení mě to určitě přejde... Ach jo....
lymfa
Lili6
| 20. 1. 2008 14:15
Jo a chtěla jsem se zeptat - nemáte holky některá zkušenost s lymfodrenážní masáží??? Dík!
my se nedáme!
Lili6
| 20. 1. 2008 14:08
Souhlasím, některé ty ironické poznámky opravdu zabolí. Ale ať si pindaj, hvězdy jedny ještě se budou divit, až budeme twigy to pak teprv puknou a ty keci budou asi ještě horší si myslim...
Je to naše štěstí, krása a zdraví - nedáme se!!!

A s tou dědičností - je hodně málo holek co dostali do vínku, že můžou šežrat deset tyčinek a tři bagety denně a nepřiberou kdyby se zbláznili. Ostatní maji více či méně silné sklony k břibírání. Ale šaci na štíhlou postavu máme všechny - a my jsme ji teď chytly za pačesy!
Určitě to vyjde
heladoma
domasovanda
| 20. 1. 2008 13:38
to víš,že jo a už se těším!!! .No nic půjdu s malou chvilku ven,je tady krásně,tak na chvilku vyrazíme obejít dědinu,musíme toho využít než se nám to počasí zase pokazí u nás je dneska 12C a jak na jaře,tak my pádíme,jak přijdeme tak sem zase kouknu zatím
domasovanda
heladoma
| 20. 1. 2008 13:31
Však mi jim vytřeme zrak to budou v létě čučet na štíhlý kočky
heladoma
domasovanda
| 20. 1. 2008 13:28
jjo hold rodinu a sousedy si nevybíráme,ale v mém případě je horší ta rodina dobře se říká po přízni řízni!!!!Kromě sestřenice(chodí se pod REZAMA)tak ta rodina stojí-víš za co,právě proto musím zhubnout,abych jim ten zrak vytřela
já jsem Vám holky zapoměla
domasovanda
| 20. 1. 2008 13:24
napsat,že ve Sconto nábytek mají tu váhu co měří tuk a vodu za 399,-a je až do 180kg(teda nééé,že by jsme jí to tolika potřebovali)je slevněná o stovku.Kámoška tam zítra pojede tak si jí asi nechám koupit.
Domasovanda
heladoma
| 20. 1. 2008 13:24
Taky máš takové dobré sousedy já též a taky jsou to starší dámy, pořád jsem tady pod drobnohledem, kolikrát si říkám že jsem radši neseděla doma alspoň bych to nemusela poslouchat.
Nejlepší na tom je že jsou to kámošky tchyně takže když nezjistí nic ode mne tak mažou za ní a vyzvídaj čarodějnice jedny.
pro Brnenivkolenu
heladoma
| 20. 1. 2008 13:19
Moje segra je už tři roky po operaci štítné žlázy , ale vím že před tím také pořád hubla a přibírala. Teď co je po operaci tak bere nějaké hormony a ty člověku ke štíhlé linii nepomůžou.
heladoma
Brnenivkolenou
| 20. 1. 2008 11:12
víš já nejsem žáden začátečník , cvičím spoustu let , ale pak mi začla haprovat štítná žláza a kynu a kynu.Kdybych pravidelně necvičila, tak mám o hodně dalších kilo více. Takže vím na 100%, že jsem nepřibrala svaly, bohužel zase jenom špek.Proto jsem smutná
holky ....
domasovanda
| 20. 1. 2008 11:11
........já jsem zapoměla poslat fotečku toho Cykase,tak tady jí máte,asi si vždycky za odměnu za schozené kilča koupím nějakou rostlinku
domasvanda
Lilimi
| 20. 1. 2008 10:53
promin asi jsem z¨blbla jmeno no jinak tuhle ironii znam ale my jim musíme ukazat že jsme lepší

jinak já jak jsem te´d nemocná tak skoro nejím taskže my snad ani nevadí že moc necvičím ale až my bude lip tak se polepším
Lili6
domasovanda
| 20. 1. 2008 10:09
jo tak já bych své okolí někdy raději neměla,doma naši jsou v pohodě,jen občas si rozdělají něco sladkého,ale jak už jsem psala to mě teď nějak neláká.Ale vždycky mě přímo na...e sousedka je jí už 70,ale vždycky když k nám přijde tak mě začne říkat jak nemám nárok zhubnou,protože to mám v genech a,že to stejně nevydržím atd.to bych jí pak nejraději vyvedla ven,a ona to umí říct takovým tím pěkným ironickým tónem,no musím si říkat ty mě vlez na záda a je to,ale člověka to pěkně naštve,ještě,že jsem o prázdninách zpřetrhala všechny kontakty s mamčinou sestrou,protože ta je to stejný,všichni jsou blbý jenom ona je ta ""hvězda jasná "",jé kdyby věděla jak mě vůbec neschází a vůbec se za to
pro Brnenivkolenu
heladoma
| 20. 1. 2008 10:09
Já tedy nevím jaký jídelníček máš od trenérky a co cvičíš, ale je fakt že když jsem před dvěma roky začala chodit na aerobik tak jsem místo hubnutí také přibrala a cvičitelka mi řekla že je to tím jak narůstají svaly také jsem měla zlost že nehubnu , ale pak se to srovlalo a kilča šla dolů.
depka
Brnenivkolenou
| 20. 1. 2008 09:46
musím se přiznat, že závidím všem, kterým váha klesá, mise při tréninku a rozpisu stravy od trenérky váha zasekla.Nejdřív jsem sundala 70 deka a pak mi váha začla lézt nahoru a zasekla se tam kde jsem byla na nový rok.Takže mám po náladětonoucí se stébla chytá , vykašlu se na kilojouly a vrhnu se na Kořínkovou.
Výsledek
bobik
| 20. 1. 2008 02:38
Tak mi to dnes dělá 6.018 kj. To jsem si myslela , že to bude horší. A tuky jsem měla pod hranicí. Ale večeře už tedy nebude.

Na zítra si nachystám na oběd zeleninu jen zakapanou jablečným octem.

Musím naprosto souhlasit s Lili6 . Mě to cvičení teď taky nějak začalo bavit. Postupně si taky přidávám, protože tělíčku to dělá dobře. Jen jste tady psali, že se má cvičit nejlépe ráno nebo dopoledne a já můžu až večer.
Musím dát děti nejdřív do hajan, abych na to měla klid a nemusela pořád odbíhat. Tak cvičím klidně až od devíti třeba do půl jedenácté. Pak padnu do postele jako podťatá, ale spokojená.
Občas se k tomu dostanu přes poledne, když je zaženu po obědě spát. Ale to je vyjimečné. No tak snad to až tak nevadí.
Holky a zítra se musíme polepšit i když je neděle.
Zatím páááááá.
Taky bez večeře!
bobik
| 20. 1. 2008 02:14
Tak jsem na tom holky dnes zase stejně. Ráno jsem si dala 50g cornflaků do bílého jogurtu a pak jsme jeli s dětmi k vodě. Obědvali jsme v restauraci, kde byli švédské stoly. No naprostá pastva pro oči a můžeš si dát co chceš a kolik chceš. Tak jsem to ustála při těstovinách a zeleninovém salátu s dresinkem. Jako desert jsem neodolala a ochutnala kousíček dortu - ale byl to oravdu jen ždibek . Jen jsem zašpinila talíř. A nakonec trochu ovoce - meloun a ananas.

Teď to jdu naházet na floru a určitě to bude nad limitem. Tak už jsem se rovnou dobrovolně vzdala večeře.
Jak jsem to tady ale dnes četla, byli jste na tom většinou hodně podobně. Snad kromě Lili6 a Domašovandy.
Těm opravdu gratuluji. Vaše výdrž a vůle je bezvadná.

Tak já to jdu spočítat a ještě vám písnu kolik si naložím cvičení, abych to vylepšila.
Stefani
bobik
| 20. 1. 2008 02:07
Stefani svůj Orbitrek co mám doma u nás v Čechách jsme koupili v Globusu. Je to sice taky z obchodňáku, ale je od Olpranu a stál okolo 7.000,-. Doma jsem na něm intenzivně šlapala taky asi měsíc a frčel jako hodinky.
Teď už třetí měsíc žijeme ve Střední Americe na ostrově Roatan. Protože je to tady s tím pohybem a jídlem takové jak jsem popisovala minule, tak jsem přemluvila manžela, abychom zajeli na pevninu pro nějaký posilovací stroj.
Dovezla jsem si zase Orbitrek, který stál v přepočtu něco ke 4.000 kč. Šlapu na něm intenzivně měsíc a je to tak jak jsem už psala - rozpadá se. Ale tím si neodvažuji tvrdit, že kdybys koupila v Kauflandu nebo kde v akci levně nějaký Orbitrek, že by ti třeba nefungoval. Já se hodně koukala na stránky, kde lidi cvičí na Orbitreku a většina z nich preferovala raději dražší.

Ale jinak jsem s Orbitrekem jako takovým moc spokojená. Rotoped mě nikdy nebavila a tohle mě baví a ještě se přitom pohne celé tělo. A taky je to šetrné k mým bolavým kolenům.

Tak se zkus s někým poradit v nějaké prodejně nebo fittnes a uvidíš.
podpora
Rendulina
| 20. 1. 2008 00:12
Jojo Lili6, tak to znam. u nas to ale probiha trochu jinak. Vzdycky kdyz prijedu navstivit rodinu do Prahy, tak me na jedne strane vsichni podporujou ze je to skvely ze uz se zase snazim zhubnout ale pak mamca navari sileny kaloricky bomby protoze "ja si to tu preci neuvarim" jina vymluva je ze nektery veci se tu nedaji koupit a rodina me holt hodla rozmazlovat kdyz uz jsem zase jednou na tyden doma... no co ti mam povidat clovek nevi jestli se ma zlobit nebo jak se k tomu postavit

jinak jsem se s vami chtela podelit o dnesni katastrofalni novinu! vcera mi konecne prisla ta skvela vaha je uzasna. tak jsem na ni dneska rano hupla a zjistila ze ten starej sunt vazil jak chtel a o dost min nez ta nova krasavice. no co vam mam rict az se mi chtelo brecet nicmene me ten vztek nakopnul a jeste vic se do toho hubnuti zakousnu, to by v tom byl cert aby to neslo
prokletí víkendů...
Lili6
| 19. 1. 2008 22:23
Holky úplně s vámi souhlasím co se týče víkendových nástrah! Někdy je to fakt síla
No a nemusí to být zrovna víkend. I v týdnu když se dostaví nějaké to společenské či rodinné odpoledne, večer... Těžko se odolává.
Skoro jako by se ostatní spikli a tím víc vás nutěj něco si dát, tím víc laskominek vytahují a čím později večer tím líp (u nás právě teď leží na stole brambůrky naštěstí odolávám, ty já stejně nemusim). A když se jim nepovede zlákat nás, tak aspoň pořádně rejpou, každou chvilku nějaká narážka... chjo!
To je pořád divení - proč si nevezmeš, proč musíš jíst zrovna ve tři, proč jíš tohle a ne tamto, proč pořád tak piješ tu vodu... Abych na každym rohu vysvětlovala, připadám si občas jako mimozemšťan :o)
Taťka navíc oplívá darem radit i v tom o čem nic neví a tak neustále poslouchám jak je strašné jíst tolik zeleniny, jak jsem se zbláznila že si vážím a počítám jídlo, jak je citronová voda škodlivá, že ovcím se taky dává lízat sůl, tak dělám špatně že málo solím (spíš vůbec) no jak u blbejch si pořád připadám. Tchýně si je zase jistá, že ovoce je zdravé a dietní i jako proslazený kompot, nanukáč je ze smetany, tudíž mléka, to je vlastně taky dietní a zdravé a tak podobně :o)

No nevím jak u vás, ale moje okolí je vůči mé snaze se změnit k lepšímu velmi netolerantní. Nevím proč, ale jedni mi vnucujou, že dělám všechno špatně a doufají, že mě to brzy přejde, druzí by do mě zase nejradši furt něco cpali a přemlouvali mě k prohřeškům... docela dost mě to mrzí, je to pro mě tak moc důležitý, myslím že konečně jdu správnou cestou a mé okolí mi místo podpory hází klacky pod nohy.
Jediný kdo neprotestuje a respektuje mou snahu je přítel. Ale jelikož si v libuje v pořádných dívčích křivkách, tak to podle něj namam zapotřebí, což mě taky zrovna moc nemotivuje Ale aspoň je rád, že se pomajinku začínám cítit líp (děláme to přeci hlavně pro sebe a pro své zdraví) a myslím, že až mi šlíhlost dovolí pořídit si nějaké pěkné podvazečky zlobit se nebude :o)

Jejš to zas píšu román... Tak moc držím palečky, ať přežijete následující kritickou neděli bez větší úhony (já mam naštěstí tenhle víkend relativně klid a čas na sebe - taková kratičká dovča skoro) a nedejme se holky!
Je to boj, ale mi ho vyhrajem
nadšená!!!
Lili6
| 19. 1. 2008 21:27
Je mi báječně! Nevydržím to a musím se podělit.
Netuším čím to je, asi už jsem se dostala z toho "chemického šoku" co jsem si naordinovala a jsem zase v pohodě, dostavila se kondička... no nevim, ale ještě se mi snad necvičilo nikdy tak lehce a s elánem jako dneska!
Vlezu na eliptical, pustim cédo, zavřu oči a letíííím! Většinou ke konci té hodinky, kterou na něm trávím, už mě to moc nebere, začnu se nudit a počítám minuty... Dneska jsem nemohla přestat! Úsměv od ucha k uchu a jela bych snad ještě zejtra... ty endorfiny to je hrozná věc :o)
Jela jsem dvě hodiny, vypila při tom litr a půl vody, propotila triko durch, děsně mě to bavilo a ještě mi zbylo dost sil si pak zaposilovat - dneska mam ze sebe vážně radost!
Sice se mi tím trochu posunul časový rozpis a na večeři tak došlo až v osm ale dala jsem si paprikový salátek a suchar se sýrem a rajčetem úplně v klídku! Čeká mě ještě nádobí, vytřít atd., před spaním si dám pár lehsedů a kliků... A véča je fuč
jo tak
domasovanda
| 19. 1. 2008 20:16
je to v pohodě,jen je to krapet vetší
Tak tady je ten recept na chleba
domasovanda
| 19. 1. 2008 20:12
Já jsem se tak najedla,že jsem si šla stejně ještě zacvičit,tak mám hnedky lepší pocit .Doufám,že ten receptík přelouskáte,když né tak písnite já Vám ho přepíšu,nepodívala jsem se na to a nevím jak se to oskenovalo.
2 hodiny před
Stefani
| 19. 1. 2008 19:46
Já bych řekla že to vůbec nevadí všude se ted říká,že se může jíst 2hodiny před spánkem a to mi Dooost vyhovuje
jejda
domasovanda
| 19. 1. 2008 18:58
mě někam uteklo pár písmenek tak se omlouvám
téda holkýýý
domasovanda
| 19. 1. 2008 18:56
Vy jste se t,,ady rozepsaly,člověk tady chvilku není a netíhá číst .Ještě u toho večeřím,teprve jsme přijeli z nákupu,tak tady jím chleba s tvarohovou pomazánkou a k tomu zeleninkovej salátek,tak snad to nevadí,že je to tak pozdě.ještě,že já péct nemusím-máme ještě cukroví od vánoc a ani to už nikdo nechce a mě to neláká,já jsem si koupila ten Cykas a jedny malé Haribo medvídky,příští týden čekám"svoje dny"tak aby bylo něco po ruce když bude nejhůř,ještě tady máme taky perníkovpu chaloupku tak jí dám v pondělí malé do školky ať ju s dětma spapají,tak jsem se najedla a půjdu vykoupat malou a pak se sem na Vás ještě mrknu,třeba sem ještě někdo písnete.Jé ja bych zapoměla,našla jsem recept na bramborový chléb,tak ho sem potom napíšu.Zatím papa
Opět víkend:(
slunko
| 19. 1. 2008 18:33
souhlasím s většinou, já jsem si to dneska taky pokonila. Upekla jsem biskupský chlebíček a u kafe s přáteli jsem snědla snad tři kousky a cítím se přejedená, že snad ani večeřet nechci, možná jen rajčátka. No, holky, držte se!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
28. 5. 2025 19:29
14374
Alka...
28. 5. 2025 20:36
73401
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55