Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

no vidíš
domasovanda
| 18. 1. 2008 19:05
myslím písmenka a píšu písměnka,
Lili6 to neřeš
domasovanda
| 18. 1. 2008 19:04
to se stavá,mě taky ty písměnka občas neposlouchají!
souhlasím s Lili6
domasovanda
| 18. 1. 2008 19:02
já jím normálně tak kolem těch 4000KJ,někdy teda mám míň,ale co už.Teď jsem si šla dát druhou večeři,protože těch 2023KJ je nějak málo,tak tady papkám zeleninku a doháním KJ-líky a dopijím se ,dneska mám jen 2litry,ale ještě spát nejdu tak ten litřík ještě zvládnu-jinak jsem se polepšila protože už za den vypiju 3 ty 1,5l velké konvice,tak půl litra mě vypije malá no tak ty 4 litry denně dám,sice ráno v pět sedím se zalepenýma očina na WC,ale už jsem se s tím sžila .
omuva
Lili6
| 18. 1. 2008 18:55
jinak se moc omlouvám za všechny ty překlepy a hrubky, co jich teď sekám v každym příspěvku... Píšu buď fofrem v práci nebo teď u segry, co mi půjčila na chvilku noťas, tak mi ty písmenka lítaji ani nevim jak moc se stydím!
vydaná energie
Lili6
| 18. 1. 2008 18:53
Nj, chůze se nezdá, ale je to na spalování nenápadnej profík :) Děsně mě štve, že bydlim ve vesnici kousek od města, chodila bych domů pěšky... Jenže je na té cestě pár úseků, kdy busíš jít po silnici a v těhlech zimních mlhách a námrazách, no nejsem sebevrah... Lidi tam jezdí jak blbý :o(
Jdu se zaregistrovat na Floru!!! Ci taky vědět kolik toho vydám :o)
hančina DVD
Lili6
| 18. 1. 2008 18:49
Domasovando to jsi mě moc potěšila, že v bontonu maji Hanku za takové ceny! Já jsem totiž jukla zatím jen na tu její oficiální distribuci na netu a chtěli tam za jedno asi 450, plus poštovný... no na to fakt nemam. Ale teď v pondělí se hned kouknu u nás v bontonu, jestli ji tam maji taky, ty dvě stovky už tolik nebolí :o) super!
magie množství jídla a kJ
Lili6
| 18. 1. 2008 18:40
jak psala Adelaida, tak mě teda těch 12 hrozinek taky trochu vyděsilo. Zvlášť když člověk nechodí spát se slepicema, asi by se večer něco sníst mělo.
Jak jsi se Adi podivovala, nad tím limitem 5000 kJ a hladověním - myslím, že přesně o vyřešení tohohle problému to je! To je ta zásadní věc, kterou je třeba chytit za správný konec, jinak je neúspěch zaručen.

Hubneš jen tehdy, máš-li větší výdej kJ než příjem, to je jasňačka. No a jak se sečtou všechny ty běžné denní úkony, obdorníci tvrdí, že by na jejich vykonání mělo těch 5000 stačit. Když pak k tomu ještě cvičíš, chodíš pěšky místo busem, do schodů místo výtahem... tak to už je výdej navíc, který jsi si žádným papáním nepokryla a tak saháš do tukových zásob a ty mizí. Klasika.

Teď jde ale o to, z čeho si těch 4000 - 5000 kJ poskládáš.
Hambáč nebo bagetka, to máme nějakejch 450-500 kcal. To je +/- 2000 kJ, takže si můžeš dát za den dva bigmacky nebo co, o zbytek rozpočtu se postará cola a je to. Máme taji jídelníček do 5000 a k čemu nám to je. Jídlo 2 - 3x denně, nic zdravého pro tělo.
Najde se spousta jídel (knedlíkové omáčky, rohlíky s marmeládou, sušenky, limošky, čokolády... ) který si sice můžeš rozdělit do pidi porcí, jíst 5x denně a dodržet limit kJ, ale pidi porce jsou taky na houby. Jen rozběhneš sliny a chutě, ale trápíš se hlady stejně.
Bříško trpí, myslí že je válka, bůhví kdy a co dostane napapat a tak uloží všechno co přijde a nechce nic vydat.

No a pak jsou tu jídla, jako je zelenina, ovoce, nízkotučné mléčné výrobky, libové masíčko...
Když poskládáš jídelníček z nich, vyšplháš se na 5000 někdy dokonce dost těžko :o) Jde o to vyčíhat nízkokalorické potraviny a jíst převážně je. Těch si můžeš dopřát velké množství. Bříško je nacpané, spokojeně vstřebává vitamínky a při pohybu poslušně pálí tuky ze zásob.

Já třeba si dělám jako základ dopoledne ovoce a pak zeleninu ve formě různých salátků... když použiješ okurku (jedna celá dlouhá salátovka má jen kolem 30kcal - 125kJ a přitom přijmeš asi 250g zeleniny), žlutou papriku, mrkvičku, listovou zeleninu... citrusy, jablíčka, kivi...
Někdy jsem měla jídelníček dokonce kolem 3000 kJ a přitom oběd jsem skoro nedojedla, jak jsem se nacpala.

Je důležitý volit hodně vlákniny. Třeba do jogurtu si přidat ovesné vločky - jsou nízkokalorické a přitom zasytí bříško daleko víc, než různé cereální kuličky.
Navíc se tedy dopuješ hromadou vitamínů a minerálů, za tenhle měsíc mě nepotrápil ani jeden beďáček, jsem celá svěží!

Jím spoustu zdravíčka, je to na mě vidět, bříško si libuje - netrápím ho hladem, mám spoustu energie na cvičení, dobrou náladu a navíc pomalu ale jistě a natrvalo hubnu!!! No neni to paráda!
Doporučuju!!! Ta proměna za to stojí!
tak to je síla
domasovanda
| 18. 1. 2008 18:29
Teď jsem si napsala dnešní jídlo na floru(ráno celozrný dalamánek,oběd salát Caesár c KFC,a večeře ten gulášs dalamánkem)a hodilo mi to 2023KJ a když jsem do výdeje energie napsala 6hodin chůze po asfaltu ,tak ten výdej je 11425KJ,to je docela síla,že!!
holkýýýýýýýý.....
domasovanda
| 18. 1. 2008 18:14
.......kde jste všechny,to tak zapáleně cvičíte,nebo co???????
Lili6
domasovanda
| 18. 1. 2008 16:51
Teda děkuji moc za poklonu asi se budu červenat,já jsem se raději neměřila,koupila jsem si loni na jaře bundu v "dieslu" a nějak jí nedopnu tak to zkouším na té bundě,taky jsem si dneska chtěla koupit džíny,ale odolala jsem a koupím si je až zhubnu víc,to bude lepší motivace .

Taky jsem si dneska koupila ty DVD-čka od Hanky,mám 1 a 3.2neměli a 4je na cvičení s gumou,no a 5a6 taky neměli,tak aspoň tyhle dvě,ani to nebylo tak hrozný v Bontonu a jedno stálo199,-a druhý asi 250,-.Tak od pondělka začnu,o víkendech bývá doma děda a to mě k Tv aDVD-čku nepustí-musí se za celej týden dodívat ,ještě,že aspoň ta malá už chodí to dé školky jinak bych neměla nárok ani v týdnu.Tak já jdu babi zavázat nožku,nechtěla při vystupování z tramvaje šlápnou malé na nohu tak si ji raději vyvrkla
množství jídla
adelaida
| 18. 1. 2008 11:38
Já vás tak ráda čtu děvčata...sice můj problém neni vysloveně shodit kila, ale musim se zpevnit.. Přitom cvičení apod. ale musím taky jíst lépe a míň, to mi pomáhá k finálnímu výsledku. Ale, doufám, že se nebudete zlobit, tak jak sem koukala na ten jídelníček bobika (ta večeře s 12 kuličkama rozinek) sem docela v šoku. Neni to trochu málo jídlo za celej den? Tak vedle toho teda žeru jak koňskej valach.. Sice vím, že se říká něco o tom, že by se mělo při hubnutí jíst méně než 5 tis. kilojoulů. Ale nevím, když pak začnete jíst normálně..nepřiberete zas?? Vždyť takhle ukrutnej jídelníček se snad nedá dodržovat, ne?? Já vám nevím.. To bych asi zemřela hladem..
Zdravím a hodně síly!!
výsledky
Lili6
| 18. 1. 2008 11:34
Koukám že se nám tu rojí samé dobré výsledky, mam z toho radost, držtese a jděte dál, jde to!!!

Já jsem se včera vážila a hrůza doel bylo za posledních 10 dní jen 0,9 kg. Zahodila jsem to chemické svinstvo, začalo mít na mě totiž dost negativní následky.

Zato mi to rozhodně nesojí a když jsem viděla že vlastně ani žádné výsledky to nemá, tak už jsem měla jasno: jedině zdravé papání a pohyb! Třetí den už to neberu. Po dnu na sucharech a černém čaji zase papám jako dřív a cvičím a cvičím...
Ta chemie mi bránila poslední dny dokonce i ve cvičení, teď mi to jde zase krááásně :o)

Takže můj názor na Hydroxycut - jedině pokud jste naprosto v pořádku, zvyklí na kvanta kafe, a nejlíp když jste kulturista ve špičkový formě - to vám to asi nic neudělá. Ale jinak sebemenší problém a H. to zveličí nekonečně.

Neúspěch mě nakopl snad ještě víc než kdybych měla dole bůhví co
Od začátku ledna jsem chodila 4 kila a to neni špatný si myslim. Navíc mezi dvěma měřeními tělíčka (v rozmezí 10 dní) se centimetri pohnuli. Na bříšku mam o 5 cm míň!!!! no tam mi to šlo dolu vždycky nejdřív (jsem přesípací hodiny typ). Na horní části rukou 2 cm (poctivě mažu garnierem). Zadek 0,5 cm (no to už je slabší ale aspoň něco.
Jen ty moje oplácaný kejty se nehly :o( stehna i lýtka ani o milimetr. No zatim se utěšuju že je to nárůstem svaloviny pod tim tukem, tak uvidim...
Zatim páčko!!!
dlouho nepřítomná... :o)
Lili6
| 18. 1. 2008 11:21
Všechny vás kočky zdravím!!! Dlouho jsem tu nemohla být, bohužel stále bez compa a teď jsem si navíc musela dát i pohov v práci, takež sjem se k vám vůbec nedostala. No řeknu vám, než jsem přečetla co je tu všechno nového, byla to fuška! Plná dojmů a reakcí tedy teď píšu:

Lucipajdo - na záložce 38 jsi tu psala příspěvek o roletticu, systému na masážea celulitidu. Můžeš mi prosím napsat něco bližšího? O co se jedná, kde a za kolik se to sežene? Děkuju moc!!!

Bobiku - už dlouho se chystám vyzkoušet domácí chleba, receptů je děsně moc. Můžeš mi prosím napsat nějaký konkrétní, nějaký extra dobrý, který už máš prověřený? Ale do trochy, domácí pekárnu nemám :o( Díky!!!
Jak jsi psala spálené kalorie při cvičení pro srovnání: já na elipticalu dám za hoďku těch 400, takže jsem na tom asi podobně s intenzitou jako ty a víc bych to nehnala, už teď se mi začínaj rýsovat svaly, nerada bych byla rambo místo štíhlá :o)

Domasovanda - četla jsem, že jsi si pochutnávala místo na smaženém květáku na vařeném. Já ho teda miluju (vařenej), v létě ho mam často, nechápu proč teď v zimně jsem na něj zapomněla, letim do kaufu a hned si jeden musim uvařit Mám na něj tip: horkej ho posypat strouhanym sýrem (do 40% tuku samozdřejmě ). Sýr se na ňom krásně rozpustí a to je teda bašta. Jsem schopná ho tak jíst i samotnej - jen květák a sýýýr! Božský ;o)
JInak tebe holka musim moooc pochválit jak ti to krásně jde, jseš vzornej příklad gratuluji a tleskám

Vlado - co se týče pití, tak sleduju taky jedině pozitivní výsledky: bezva pleť, jsem svěží, tělo si zvyklo a už ani tooolik neběhám a už si i samo říká, že chce napít. Dřív jsem se musela dost nutit. Ale teď už jsem žíznivá, když ty 3 litry nedám. A při cvičení za tu hoďku na elipticalu (doporučuju) vychlastám aspoň litr. Mam děsnou potřebu pít a myslim že je to jen dobře ;o)
domasovanda
Quinn
| 18. 1. 2008 09:09
No snažím se vydržet Já vždycvky hubla stylem hladovka a moření v tělocvičně...ale jojo efekt je zaručený, takže jsem se rozhodla to tento rok zkusit jinak, jako vy Ale jak jsem zvyklá při drsný dietě první týden dolů 2,5 kila a druhý táden alespoň 2, tak mě to teď trýzní,že to jde tak pomalu
Quinny
domasovanda
| 18. 1. 2008 09:01
Nezoufej 0,5-1kg týdně je akorát,všude to tak píšou.Já vím člověka to naštve,ale nedej se a vydrž to uvidíš,že se to vyplatí.Měj se a páčko
2.týden
Quinn
| 18. 1. 2008 08:50
Ahoj holky,
měla jsem teď dost kalup, práce, škola, uaaaa, takže jsem tu nebyla. Po dalším týdnu můžu říct, že mám kilčo dole, takže dohromady za 2 týdny jsou to 2,5kg Ale stejně se mi to zdá málo...tolik utrpení a jenom 1 kilo tento týden? Ach jo
Orbitrek
bobik
| 18. 1. 2008 02:39
Všimla jsem si, že tady zase rozebíráte otázku Orbitreku. Já jsem už o tom dost psala a můj názor je raději pořídit dražší a rozhodně se poradit a popřípadě i vyzkoušet.
Ten svůj ( byl dost levný) mám tři měsíce a už mi manžel musel kompletně vyměnit ložiska a promazat.
Ale je fakt, že zase šlape jako hodinky.
Ještě že mám tak šikovnýho chlapa. Jinak bych už skončila. A i tak mu nedává dlouhou životnost.
Pochvala!
bobik
| 18. 1. 2008 02:31
Jinak se dneska musím pochválit.
Můj jídelníček:
snídaně : dva tousty se sýrem
svačinka : nic pač jsme byli v terénu
oběd : kuřecí maso, rýže a zavařené broskvičky (asi 4)
svačina : tři vlašské ořechy ( jsou sice taky tučné, ale rozlouska jsem si opravdu jen tři na zahnání mlsné)
večeře : 12 kuliček hrozinek
Hodila jsem si to na flóře do kalkulačky a dělá to 5 450 kj
Tak už nic dalšího večeřet nebudu.
A zase hupsnu na Orbitre.

Cornflaku jsem se ani nedotkla a zítra si je dám ráno hned na snídani a do bílého jogurtu - jak jste mi poradili.
Váha
bobik
| 18. 1. 2008 02:24
Tak jsem holky dnes mrkla na internet na ty váhy a hned jsem si jednu objednala. Má to ještě spoustu dalších funkcí - měří to tuk, vodu v těle a energetickou spotřebu. Potom to vše vyhodnotí a doporučí vám změnu stravy, větší příjem tekutin nebo větší fyzickou zátěž . Dobrý ne?

Tahle je značky Soehnle a najdete ji pod analytickými váhami. Stála teda dost 1400,-, ale to neva. Už se na ni moc těším. Až zjistím ty hrůzné hodnoty, tak mě to snad nakopne ještě víc.
orbitrek
anonym
| 17. 1. 2008 22:24
Zdravím, všechny co se pokoušejí o zdravý styl!Co se týká Orbitreku, tak já ho mám a jsem s ním velice spokojená a to nejsem žádný drobeček, přesto na něm denně cvičím, rámus to zas takový nedělá, to já nadělám větší !Předtím jsem jezdila na rotopedu a stále občas jezdím,,zn. OLPRAN", ale to není ono, jen šlapat a šlapat a potom vás z toho bolí nejenom zadek , stejně jako na rotopedu Orbitrek měří kalorie,čas,km,puls! Cítím se lépe, když na Orbitreku po ránu cvičím minimálně 20 min, i přesto, že jsem chvíli utahaná, jde vše lépe!Potom si dám jeden pomeranč a rozpustnou meltu, někdy i müsli a jsem naplněná, ale to je asi věc názorů a zkušeností, na každého platí něco jiného, jen jsem chtěla přidat jednu svou zkušenost ohledně Orbitreku !No, uvidíme, jestli ho do roka nerozšlapu a potom dám vědět, chce to zkrátka zkoušet, jinak to nezjistíme!Přeji všem pevné nervy a štěstí v jejich námaze
tv prodags
Lilimi
| 17. 1. 2008 20:49
Za 1) to píšu blbě (název te firmy)

Ale hlavně chci řict že dělají napodobeniny výrobků které se reklamuji v normálních tv schopech (asi zas špatně ) Párkrát z toho naši něco koupily a vždy se to vracelo. To už radči z nějakých supermarketech kde si to teoretickz můžete i vyzkoušet (aby nebyl napřiklad moc hlučný) opravdu tohle nedoporučuju
orbitrek
Lucas
| 17. 1. 2008 19:19
http://www.orbitrek.cz/…bitrek-platinium

teď jsou super slevy na orbitrek. Koukněte na to. Jen nevím, jak je to s kvalitou, ale doufám, že Olina by se snad nepropůjčila k nějakému šuntu. Co myslíte?
heladoma
domasovanda
| 17. 1. 2008 19:16
já jsem taky z večeře nějaká plná,udělala jsem brambory v troubě,sice jen na sucho a k tomu tvaroh se zakys.smetanou a do toho jsem nastrouhala salát.okurku,ale nějak moc mě to zaplnilo,tak se asi půjdu projít,musím něco odnést sestřenici,aby mě to trochu slehlo.A protože zítra jedeme do Brna tak jsem dneska uvařila úžasnej guláš(i mamka mě ho pochválila-a to je co říct),dala jsem do něj čtvrt litru černého piva a zahustila chlebem no paráda už se na něj zítra těším
špatný den
heladoma
| 17. 1. 2008 19:06
Teda holky dnes jsem to tedy fakt nezvládla nebylo mi nějak dobře a plácala jsem sladkosti sušenku , kousek čokolády a ještě musli tičinku teda já se ale
Ke snídani jsem měla Racio chlebíčky se sýrem
svačina musli tyčinka a pak to začalo kousek čokolády
k obědu rajčatový salát , rýže se žraločím stejkem
sušenka a káva s umělým sladidlem.
svačinu jsem si dala jenom čaj a večeře polévka s kuřečím masem a zeleninou.
Když jsem to všechno spočítala na Flóře tak mi to hodilo přes 5000 KJ. Zítra se tedy musím polepšit a žádné sladkosti
díky
adel
| 17. 1. 2008 18:47
Díky za radu. Já doufám, že na něj moc dlouho čekat nebudu a mé okolí uzná, že pro sebe taky musím něco udělat.K narozeninám bych musela čekat až do prosince! AAle srpen už je za chvilku
adel
domasovanda
| 17. 1. 2008 18:35
"mluvily" jsme tady o těch strojích s holkama a schodly jsme se na orbitreku,nežatěžuje tak klouby a procvičí celé tělo,já osobně bych šla to orbitreku-přeju si ho ke 30-cetinám,ale do srpna to musím vydržet.
prosba o radu
adel
| 17. 1. 2008 18:22
Tak jsem pročetla příspěvky a zjistila,co všechno dělám špatně. Chci si domů pořídit nějaký mučící nástroj, poraďte, co je lepší - orbitrek nebo rotoped? Jaké jsou vaše zkušenosti?
oops
Rendulina
| 17. 1. 2008 16:19
aha tak to jsem nevedela. omlouvam se pokud to delalo nejaky problemy taky lepsi a svezi plet. voda je pro telo mooooooc dobra.

tusim ze libra bude neco kolem 35 korun??? Vetsinou se pohybuje v rozmezi 35-40 korun
Rendulina
Vlada
| 17. 1. 2008 15:57
Ten tvůj příspěvek jsem četla, ale jak tam byl ten dlouhatánský odkaz, tak ti to asi smázli, že jsi tím roztáhla diskuzní okno přes celou stranu....sem si původně myslela, že mám nějakou chybu na počítači když se mi ta stránka zobrazuje tak divně když jsemto četla, ale to bylo asi tím. Kolik je prosím teď libra?
voda
Vlada
| 17. 1. 2008 15:46
Tak si vás čtu a nechala jsem si inspirovat tím, jak všichni pijete těch 2,5-3 litry vody. Dělám to už týden a dělá mi to hrozně dobře na pleť - mám ji takovu svěží a pěknou, tak sem se chtěla zeptat, jestli díky tomu pití pozorujete taky něco podobného?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
29. 5. 2025 18:32
14379
tepu
29. 5. 2025 19:55
73421
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55