Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Vaha
Rendulina
| 17. 1. 2008 15:19
no ja ji koupila za 25 liber i s postovnym dala jsem sem cely povidani i link ale smazali mi prispevek takze pokud by nekdo mel zajem o vic informaci tak mi napiste soukromou zpravicku. jinak ta vaha vypada fakt skvele uz se na ni nemuzu dockat
Pro Bobika
Emma
| 17. 1. 2008 11:49
Ahoj, vážit se je lepší ráno, ale jak už jsem psala, 1kg+/- není rozhodující. Když máme ty naše dny tělo zadržuje vodu a na váze je to znát. Já jím vždycky v tomto čase jak nezřízená a týden poté mám i 2kg dole Jinak k těm tukům v těle, v každé větší lékárně mají přístroj na měření podkožního tuku+tlaku ect. Stojí to kolem 30-40Kč. Co se týče cvičení na strojích, chtělo by to tak 3xtýdně nějakou sportovní aktivitu. Orbitrek je super, ale kalorie nesleduju, protože když vidím, že spálím za hodinu, jenom jedu tatranku... tak to naštve. Taky miluju sladký, tak radši vynechám oběd a dám si čokoládu, což je chyba!! Co vím, sladké by se mělo konzumovat dopoledne, stejně tak ovoce s velkým obsahem cukru (banány). A odpoledne zelenina atd. Taky se říká, že cvičit je nejlepší po ránu, když je žaludek prázdný, že se více spaluje, ale osobně vstávám v 5h30 a jsem ráda, že žiju Tak hodně úspěchů.
pro Lucase
heladoma
| 17. 1. 2008 10:53
Objednala jsem to na misisicka@email.cz nabízí na této adrese seznam dvd se cvičením tak jsem si podle toho vybrala, ale ještě mi to nepřišlo tak nemůžu zaručit kvalitu.
Cvičení je za 50 a posílá to na dobírku za 95 nebo při zaplacení na účet za 45.
ach jo to počasí
domasovanda
| 17. 1. 2008 10:52
Tak jsem si dneska opět stříhla rozcvičku na podlahách,máme v hale bílej mramor a v tomhle počasí je na tom vidět úplně všechno takže každý den meju a meju a meju,dobrá rozcvička néééé ,a pak hupsnu na ten mučící stroj,tam jsem teda 3-krát denně,narozdíl od těch podlach (posílám Vám fotečku mučidla).Ta váha s tím měřením je fakt dobrá,kámoška jí má,tak jsem na ní hupsla a ta naše fakt váží o kilo víc.Zítra Vám písnu jak jsem dopadla s tím DVD-čkem,ta adresa na ty vypálené by mě taky zajímala,kdyžtak mi ji pošly prosím soukr.zprávou.Jak jste se tady "bavily"o té kazetě se Cindy tak tu jsem měla taky a nic moc,ale je pravda,že už je to víc jak 15roků,tak jste možná měly jinou.Tak já jdu něco uvařit a pak pádím pro malou do školky,dneska jde naposledy tak se hrozně těší!Je tam od pondělka a včera už smlouvala jestli tam musí,má každej den slzyčky,ale musíme to vydržet je mě jí líto,nejraději bych si jí nechala doma když ju ráno vidím,ale musím to překousnout,myslím,že je to u všech nováčků stejný,prvně se moc těšila a teď se jí tam nechce.Tak papa já se sem po obědě mrknu jak hezky píšete Vaše úspěchy.PS:všem blahopřeji k úspěchům a nové vítám .Tak
Pohár života
Kibic
| 17. 1. 2008 10:42
Ahoj Viktorky! Chci se s vámi podělit o další dobrý tip na zdravou snídani. Koupila jsem si Pohár živora Dr. Popova. Pomáhá při celkové očistě a ozdravení organizmu, při nadváze , při zhoršeném stavu pleti, při potížích s lymfatickým systémem, při zvýšené hladině cholesterolu a cukru, při zácpě a hemoroidech a při stresu a únavě. Jedná se o směs: amarantový pop, ovesné vločky s klíčky, rozpustná vláknina Psyllium, seme slunečnice, pohanka, semenu lnu, ***, semeno dýně, plod aronie. Nejméně 1 hodinu před konzumací se to nechá nabobtnat s vodou, přidá jogurt, ovoce a je to. Opravdu to zasytí a sním toho méně než dřív. Prostě doporučuji. Stojí kolem 80 Kč.
pro Lucas
Kibic
| 17. 1. 2008 10:31
Jestli máš účet u český spořitelny, můžeš si tu Kynychovou objednat za nastřádané bodíky, takže tě to nic nestojí. I poštovné je zdarma. Jedná se o Bonus program. Určitě to znáš.
váha
ilona
| 17. 1. 2008 09:40
Kde si prosím obědnávala tu váhu a kolik stojí? Taky nad ní přemyšlím. Mám doma váhu asi 100let starou.Váží tak jak zrovna potřebuješ ha ha.
bobík
ilona
| 17. 1. 2008 09:28
Ahoj bobík! S Cornfaky bych to rači moc nepřeháněla.A už vůbec ne večer! Asi nejlepší je to ráno.
pro heladoma
Lucas
| 17. 1. 2008 08:46
ahoj, odkud jsi to objednávala? někde z netu? máš odkaz?
pro domasovandu
heladoma
| 17. 1. 2008 08:41
Tu Kynychovou jsem si objednala 3 a 4 tak uvidím co příde.
vážení
heladoma
| 17. 1. 2008 08:36
Já se tedy vážím ráno, dělala jsem to tak vždycky a pro porovnání jestly jsem zhubla si myslím že je to dobře se vážit pořád ve stejnou dobu. To vážení večer mě moc nesedí, protože každý den jím něco jiného a jinak piju tak mi to příde nepřesné.
cornfleksy
heladoma
| 17. 1. 2008 08:29
S těmi cornfleksy bych to nepřeháněla oni mají opravdu dost energie , teď jsem zrovna byla na Flóře tak jsem to tak okoukla.
kalorie
Lilimi
| 17. 1. 2008 08:22
na rotopedu za hodku spalim 260 kalorii takže tak nějak stejně
Váha
bobik
| 17. 1. 2008 04:19
Holky chtěla jsem se zeptat, když se vážíte, děláte to ráno nebo večer? Poctivější je to asi večer ne? Protože rozdíl mezi ránem a večerem může dělat až půl kila.

A taky by mě zajímalo , vy které cičíte na různých strojích kolika kalorií a za jak dlouho spálíte. Já jen pro porovnání.
Já když šlapu na Orbitreku 40 minut, spálím 250 kalorií. Je to hodně nebo málo?

A už jsem taky na sebe vymyslela bič, abych nechodila na to sladké. Vyfotila jsem se v plavkách a fotku jsem si dala na noční stolek. Po každé když se vidím , tak mě rovnou přejde chuť na všechno jídlo .

Jinak opět gratuluji všem úspěšným.
Jo a holky kde se dostane ta váha co váží i ty tuky a tak a kolik asi stojí. Až se vrátím určitě bych si ji chtěla pořídit.
Cornflaky!
bobik
| 17. 1. 2008 01:21
Holky myslíte , že ty cornflaky jsou dobré jako občasná náhražka za mlsání.
Oni na té krabici uvádí, že to má 0% tuku, ale jsou poměrně hodně energetické.
Já si je dávám často na snídani s bílým jogurtem. Moc mi některé druhy chutnají.
A pak teda po nich sáhnu, když mám chuť na sladké.
Včera jsem ještě v devět večer snědla plnou misku .
Úplně naopak!
bobik
| 17. 1. 2008 01:17
To můj manžel mě teda neprovokuje a ještě mě hlídá. Ale nevím co je lepší. Asi ani jedno.
Včera mě večer honila děsně mlsná, tak jsem uždibovala s krabice cornflaky s jahodama. Mňam ´mňam. A on za mnou pořád chodil a říkal: nedělej to , vydrž to.

No je to můj poklad. Tak jsem to raději strčila do špajzky a hodně dozadu.

Jinak vám musím dát za pravdu, že na spoustu věcí se už nemůžu ani podívat. Třeba na všechno co je smažené. To tělo si opravdu zvykne a samo už chce jen to zdravé.
Jen tedy jednou za čas mě chytne tahle hrozná všežravost. A to pak vydržet a nesníst všechno možné mi dá hodně zabrat. Poraďte co s tím.

Ale dneska už jsem byla poslušná. Teď na večeři si chystám vařenou kukuřici. Už se na ni moc těším.

ilonko s tím pečivem jsi mě potěšila. To je dobré vědět, že to dělám dobře. No aspoň něco.
Heladoma
Lilimi
| 16. 1. 2008 22:18
Mně povidej já jsem spíš masová a přitel dostane třeba chut na tlačenku s kremskou hořticí, nebo na uzené s křenem a já jen slintam
večeře
heladoma
| 16. 1. 2008 21:14
Tak to já dneska prošvihla večeři, přijela jsem s dětma ze cvičení až v půl sedmí, tak jsem si dala alespoń zeleninu,abych do rána neumřela hlady a můj manžílek dostal chuť na pohár tak si ho teď šel udělat. Taky máte doma takové provokatéry místo aby se mnou držel basu tak ještě provokuje
recept
lucipajda
| 16. 1. 2008 20:15
Dneska jsem si udělala lehkou večeři a zachutnalo mi to, tak se s váma podělim.
oloupané žampiony nakrájet na plátky, na kolečka porek a cibuli, to vše hodit na teflonovou pánev, když se to podleje tak ani není nutný olej trochu to podusit a dochutit kořením nebo bylinkama. Já jsem tam dala vegetu a taky dobrý, nakonec jsem k tomu přidala krapet sterilovanejch červenejch fazolí a posypala to nízkotučným sýrem, nechala rozpustit a ňamka byla hotová. Je to rychlý a myslím, že i zdravý. Jde do toho přidat třeba kuřecí maso, sójové... ale to je na vás.
tak bon apétit
Lucipajdo
domasovanda
| 16. 1. 2008 20:02
já jsem dneska vařila na oběd květák a bram.kaši,naším(malé a babičce)jsem ho usmažila a já jsem si ho dala s tou kaší jen tak uvařený jindy bych ho tak nesnědla,ale mě to smažený teď vůbec neláká!

Holky už jste vyzkoušely ty recepty co jsem Vám poslala?Jak Vám chutnaly?
je pravda
domasovanda
| 16. 1. 2008 19:58
že když se rozhodnu,že zhubnu tak to udělat hned ten den,protože od zítřka to nemá cenu z vlastní zkušenosti můžu říct,že druhý den jsem si řekla tak dneska ne až zítra pak to bylo zase zítra,buď hned,nebo vůbec,souhlasím s Emmou(teď nevím jestli jsem to jméno napsala správně)!A o pořadu "jste to co jíte",si myslím,že to asi moc lidí nevydrželo,já na to koukala a mě osobně by to teda n.....o(promiňte to slovo,ale jiné mi tam nesedlo),kdyby mě takhle vyplenila lednici-vzhledem k tomu,že jí máme dohromady s našima tak by taťka paní doktorku asi prohodil zavřenýma dveřma
cvičení
lucipajda
| 16. 1. 2008 19:49
Teď jsem se překonala a byla jsem 2x cvičit, baví mě to víc v kolektivu než doma sama, před ostatníma se stydím podvádět doma to víc flákám. Ale dneska si dám pauzičku a zacvičím si jen posilovací triky u telky.
Ten aerobik striptýz néní svlíkací, je to spíš takový vlnění a nakroucání, ale je to příjemné ozvláštnění cvičení
Už mi ani nedělá potíže hlídat si jídlo, tělo asi samo pochopilo co je pro něj dobré a ty špatný věci už nevyžaduje. Teď jsem viděla v televizi smažený sýr a ani za nic bych si ho nedala. Tak snad mi to vydrží.
vaha
Rendulina
| 16. 1. 2008 17:55
tak ja jsem to dneska o poledni prestavce nevydrzela a objednala jsem si novou vahu. takovou tu co meri i tuky v tele. navic se na ni da naprogramovat nekolik uzivatelu takse ukazuje i pokroky no a v opacnem pripade i vykeca a vykaze vsechny prohresky

tak uz se na holku jednu moooooc tesim
Ilonka
Emma
| 16. 1. 2008 16:48
Ilonce držím palce a vím jak někdy i 1kg potěší
Hubneme spolecne
Emma
| 16. 1. 2008 16:47
Nemá cenu dělat radikální rozhodnutí, co se týká stravování, protože s tím člověk dlouho nevydrží. Jo je fajn, že všem paní doktorka (Jste to, co jíte) vyhází 3/4ledničky a zásadně změní sortiment přijímaných potravin, ale zajímalo by mě, kolik lidí u toho vydrží. Viz. p.Novotný-bavič. Podle mě jsou potřeba kompromisy. Někdo má rád omáčku, tak budiž, kombinace s těstovinou,rýží atd. vynechat knedlíky. Někdo má rád uzeniny, ok bez pečiva se zeleninou. Pokud se nic nepřehání, skloubý se to s pohybem (ale pozor, ten co vás baví!!), aby to mělo účinek. Přestane se sledovat denně váha, pak to jde samo, ani nevíte jak. Ale hlavně: Dneska se nacpu a od zítřka začnu To znamená, že zítra už to bude o to dnešní přejezení o nějaké to kilčo složitější..
emmo
ilona
| 16. 1. 2008 16:40
Však taky si to myslím,ale jen ta představa...no né?Ale je pravda,že si ted hodně hlídá pitny režim.Včera sem mlaskla 4l vody.
pečivo
domasovanda
| 16. 1. 2008 16:38
já jsem světlé pečivo přestala jíst úplně,jím jen grahamové a celozrné rohlíky,a chleba buď Alpský,Finský,nebo moskvu,ale musí být tmavý s hodně semínkama a atd.můj táta se léčí s cukrovkou a dietní sestra mu předepsala dietu a je tam jen samé tmavé a černé pečivo o tom,že by mouka zadržovala vodu v těle nevím,ale myslím,že to asi moc pravda nebude,protože pak by jsme nemohli sníst vůbec nic,v těstovinách je taky mouka a v celozrných těstovinách jsou i ty slupky,tak pak jíst jenom zeleninu,ryby -adt.No nevím pár dní se to vydržet dá,ale dlouho pořád to samé asi nikomu chutnat nebude.Teda to je aspoň můj názor
bobik
ilona
| 16. 1. 2008 16:35
Dnes sem četla,že když pečivo,tak krajíček chleba nebo 3/4rohlíku na snídani.Tak to si stím pečivem super.
Ilonka
Emma
| 16. 1. 2008 16:32
Kilogram na váze +/- neznamená nic, to ovlivní třeba i tekutiny. Jinak souhlasím, že pečivu je se třeba vyhnout, protože toustový chléb byt´ tmavý, rozhodně není dobrou náhradou. Byla jsem v Německu jako au-pair, odjížděla s 50kg a za měsíc a půl se vrátila v teplákách (protože mi nic jiného nebylo) s 59kg. A to mi máma, která mě neustále nutila jíst, řekla že jsem to přehnala. Po návratu jsem vynechala pečivo, knedlíky, omáčky a sladkosti a do 30dnů jsem byla na své původní váze. Jo a abych nezapoměla chodila jsem do fitka a plavat.
Jejda
bobik
| 16. 1. 2008 16:27
Ptomiňte. Mám tady tak pomalej internet, že jsem to odklikla dvakrát pááč jsem si myslela, že to nic nedělá.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
29. 5. 2025 18:32
14379
tepu
29. 5. 2025 19:55
73421
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55