Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

holky
domasovanda
| 15. 1. 2008 16:54
hledala jsem to cvičení podle Hanky Kynychové a nenašla,kde jste to na internetu našly?Jsem asi slepá!Jo taky na té floře není ve výdeji energie ten můj posilovací stroj což mě teda docela štve,ale protože vím od kamaráda kolik se asi tak za půl hoďky toho mučení spálí tak tam vždycky něco vyberu ,no je to boj,je tam včechno možné,ale tohle né,tak kdyby jste některá měla ten posilovací stroj na všechny partie,tak půl hodiny na tom vydá stejně jako půl hodina spinningu,teda aspoň mě to tvrdí kámoš,já až budu chodit na spinning tak se snad přesvědčím sama,do té doby mu musím věřit
Mirko
domasovanda
| 15. 1. 2008 16:48
určitě bude!Já jsem se dneska přejedla ryby snedla jsem celou rybu zapečenou s mandlema,měla asi 350g,ale zase jsem jí snědla samotnou jen s paprikou a hodně posilovala a ještě šla s malou na procházku.Teď jsem si za to nachystala jen zeleninu a Alpský chleba-teda pokud se mě ten chleba rozmrazí .
gratulace
lucipajda
| 15. 1. 2008 16:45
Ahoj holky!
Všem gratuluju k úspěchům. Já jsem se dnes vážil a mám kilčo a půl dole, dohromady tedy 3 mám ze sebe radost a ani netrpim hlady a i tělo si zvyklo na pitnej režim a už tolik nelítám. Ale tělo jsem si tedy neměřila...
Myslím že na floře čaje v pytlíku (neslazené) nejsou, protože nemají KJ jako voda...
Na celulitidu a na masírování lymfatickýho systému je dobrej rolletic. jestli ub vas je, tak to. Ale je treba tam chodit tak 2x až 3x týdně. Teď je to pro mě časově náročný, ale chystám se tam.
Tak se držte holky. PA
Poctivě jsem cvičila.
bobik
| 15. 1. 2008 16:44
Včera jsem za to mlsání a vydatný oběd poctivě cvičila.
40 minut na Orbitreku a teklo ze mě jako z konve.
Hned jsem měla lepší pocit .

Dnes jsem ráno snídala jen do malé mističky Cornflaky s bílým jogurtem a na svačinku jablíčko. Večer si zase poctivě zacvičím. Tak snad mi to bude odpuštěno.
Gratulace!!!
bobik
| 15. 1. 2008 16:36
Teda holky dneska to tady pročítám a jste opravdu děsně šikovné .
Pro mě je to taky obrovská podpora ve snažení.
Tak jen tak dále a vydržme to!
souhlasím s heladoma
domasovanda
| 15. 1. 2008 13:10
s Váma se to fakt lépe táhne za jeden provaz,já taky nikdy u diety dlouho nevydržela po týdnu jsem to vždycky vzdala,mám ve Vás obrovskou oporu a mám Vás za to moc moc
holky
domasovanda
| 15. 1. 2008 13:07
blahopřeji Vám všem,vlastně nám všem jsme všechny šikulky.Dneska jsem koukala na deníček Lucishe a musím přiznat,že naše váha taky váží o kilo víc,ale mi to víme tak nic,ale vím jak to dokáže potěšít
Tak doufám
heladoma
| 15. 1. 2008 12:15
že se mi bude také dařit jako vám holky, nezačala jsem od 1. ale až 8. tak doufám až na konci měsíce přeměřím tělíčko a pořádně převážím ,tak budou také tři kilča pryč.
Musím se převážit u rodičů ty mají váhu digitální na té mé nějaký půl kilča nezaznamenám.
Tede holky s vámi to hubnutí jde super nikdy jsem diety nevidržela ani týden a teď s tím nemám problém. Dokonce i při nákupu pročítám etikety , to by mě dřív ani nenapadlo
Lilimi
heladoma
| 15. 1. 2008 12:07
Tak koukám ne jedna , ale dvě šikulky také blahopřeju
pro Domasovandu
heladoma
| 15. 1. 2008 12:05
Téda tobě ta dietka tedy jde to jsi šikulka, tři kilča dole to je super blahopřeju
Domasovanda
Lilimi
| 15. 1. 2008 12:02
Moc moc moc gratuluju já za 14 dní taky 3 kilka dole a na zadecku 4 cm tak mi vsechny ryfle přijemne plandají pod zadkem a teplaky mi včera taky byli fajn...citím se s vami holky fajn....takhle to jde mnohem líp moc vám děkuju a držím vám všem palečky
pro Ilonu
heladoma
| 15. 1. 2008 12:01
Tak jsem koukala na netu na to cvičení Hanky Kynychové , měla tam i krátké ukázky a musím říct že to vypadalo dobře. Má tam už Hejbejtese 6 ,tak si to postupně začnu pořizovat.
juchůůůůůůůůůů
domasovanda
| 15. 1. 2008 11:58
Tak holky musím se pochlubit ještě za tepla,jak odešla sestřenice a kámoška,tak jsem šla do obchůdku pro zeleninku a když jsem přišla tak jsem si zacvičila-(musím to trochu napínat ,)dala do trouby péct rybu,koukla jsem na viktorku a přečetla vaše příspěvky ,no dobře už Vás napínat nebudu,když jsem si to přečetla-zjistila jsem,že je úterý -den vážení,tak jsem na tu váhu hupsla(nebojte péro neprasklo),ale další 1,5kg dole ,jsem z toho tak vedle jak ta jedle,že mě ztoho i ty písmenka neposlouchají,no jestli to takhle bude pokračovat tak to bude paráda,chtěla jsem si v pátek koupit nové džíny,ale asi ještě počkám.Tak ahoj já si jdu nachystat salátek,pak skáknu pro dítě do školky a pak sním tu rybu.Jo jinak včera tady u nás krásně svítilo sluníčko(jak na jaře)já jsem vyvětrala a dům byl tak krásně provoněnej,tak mě to tak nakoplo i nálada se mi zlapšila no a dneska jsem dostala kopanec od počasí já,je tady tak hnusně,už mě ty neustále mlhy lezou krkem,tak hnusný počasí může být jen v Česku-asi se opičí po naších politicích-ti jsou taky hnusní
DVD cvičení
Kibic
| 15. 1. 2008 11:32
Kynychová už má čtyři pokračování a já bych řekla, že ta 3. a 4. jsou nejlepší. Je tam totiž i krátká kroková sestavička(P class) a člověk se i trošku zapotí. Na každém DVD je i posilování, na 4. i s gumičkou.
aspoň někdo hubne
Kibic
| 15. 1. 2008 11:29
Ahoj Viktorky! Jak já vám závidím. 2 týdny od začátku hubnutí jsou pryč a já stále dole ani ň. A to jsem se opravdu omezila v jídle, kždý den nebo obden cvičím, nemlsám, piju. Každý den zapisuji taktéž na floru.cz, abych měla přehled. To mám i radost, když vidím, že se tak pohybuji do 5000 kJ, ale váha si nedá říct (třeba se zasekla? kéž by).
Ty čaje na floře opravdu nejsou. Já si to vysvětluji tím, že ty sáčkové na rozdíl od granulovaných nemají žádnou energii. Těch se dá vypít neomezeně stejně jako vody.
Pro Lili6
Lilimi
| 15. 1. 2008 11:22
Jinak k tomu spalůovaní to musíš být zaregistrovaná a pak se ti v nabídce oběví výdej energie napíšeš co jsi dnes dělala a jak dlouho a jeto ono ti to pak pekne vypocita....
pití Mullik
Lucisha
| 15. 1. 2008 11:16
Souhlasím s předchozím příspěvkem. Myslím, že by se Ti hubnulo raz dva, kdyby jsi pila něco přes ty dva litříky.. I na mě to platilo- cvičila jsem jak blázen, málo pila a nic.. Teď zase piju jak blázen, cvičím střídmě a jde to skoro samo.. Voda je hodně důležitá.. Proto se zkus pomalu propíjet k vyšším dávkám. Taky jsem si ze začátku připadala přepitá, ale tělo si do týdne zvykne- tak jsem to měla já A těď v pohodě vypiju za den 3,5l...
Holky na seznamu jsou dnes cviky na bolavá záda: http://www.super.cz/…da-nebolela.html
Tak můžete zkusit, snad pomůžou..
Já jsem před chvílí přijela domů ze zkoušky- mám to , ale jsem teď tak utahaná, že budu mít co dělat, abych se dokopala ke cvíču.. Ještě chvilku počkám- papkala jsem, ale pak se na to, respektive na sebe vrhnu..
Já to snad nevydržím!!!
Lili6
| 15. 1. 2008 11:11
Teda mě to tak hučí v hlavě, že se z toho musim vypsat - chci se zvážit!!! a zítra se taky konečně zvážím!!! jinak už snad puknu zvědavostí
Jak jsem taji teď pročítala ty vaše příspěvky a koukala Lucishe na deníček (moc pěkné ;o), tak už vyloženě hořím zvědavostí, jestli jsem taky někde alespoň o těch 0,5cm přišla!
Jsem se měla vážit už dneska, ale ráno jsem zaspala a odpoledne se všemi těmi vypitými litry se mi na váhu teda nechce

No a snad už dnes večer (modlím se! :o) a nebo zítra, by se mi měl z "nemocnice" vrátit můj milovaný compík, takže se děsně teším, až budu mít čas a klídek udělat si taky deníček Berliček pro pevnou vůli není nikdy dost ;o)
pro Mullik
Lili6
| 15. 1. 2008 10:49
Mulli já bych řekla že si vedeš dobře, podle toho co píšeš, asi to bude chtít doopravdy překonat se v tom bumbání, jinak nevim Ono to hodně pomůže, když se fujtajkslíky a tuky z těla odplavují intenzivněji.
Mě voda jako taková taky moc nejede, po pár lokách mam dost a tak se musim nutit. Hodně mi pomáhá ta sportovní láhev jak jsem dřív psala (s cucátkem) a taky si občas vymačkám do vody citronek - to do sebe dostanu bez problémů.
A teď jsem se naučila daleko víc pít při cvičení. Nachlastat se před lehsedama neni teda to nejlepší ale třeba za tu hoďku na elipticalu nebo při aerobiku skoro litr dám - líp se mi cvičí a víc toho vypotim ;o)
Ze začátku jsem se musela děsně přemáhat a měla jsem bříško jak pumlíč natankovaný, ale zlepší se to - tělo si už zvyká
Tak držim palce ať se ti taky podaří (aspoň ty 2,5 litříky zmákneš, uvidíš)!
jste super! ;o)
Lili6
| 15. 1. 2008 10:34
Chválím všechny úspěšné bojovnice že nám to ale jde (a ke všemu se stále tak pěkně množíme)!
A všechny "hříšnice" vlastně taky - myslím že je důležité si přiznat úlety a snažit se o nápravu (třeba nějakou tou minutkou cvičení navíc :o)

Se sytostí zeleniky souhlasím - já se taky vždycky naprásknu a mam plné bříško po zbytek dne, jak si dám k obědu zeleninovej salátek nebo tak... Snažim se zvednout počet kJ za den, abych měla aspoň ty 4000 (jste měli pravdu že 3 jsou trochu málo) jenže když ta zeleninka má málo kalorií a tolik zasytí, že te jo docela těžký, jsem furt plná
Jo a můžete mi poradit, kde na té floře najdu to počítání spálených kalorií jak psala Domasovanda? To se musim zaregistrovat? Jsem to v té kalkulačce nenašla (slepejš).
A ještě se chci optat vás holky co cvičíte na elipticalu - kolik a za jaký čas spálíte kalorií??? Abych měla trochu porovnání... Dík!
pro heladoma
ilona
| 15. 1. 2008 09:06
Ahoj. Právě,že to není vůbec žádny aerobik,ale protahovací cviky,břicho,nohy,zadek.Všechno v klidu na podložce a dobře udělané. má to dva díly ale mám jen ten první.Jmenuje se to HEJBEJSE!
ty ty ty!
bobik
| 15. 1. 2008 01:10
Já se teda dneska musím nějak potrestat . Nejenom že jsem toho snědla s dětma tolik k obědu, ale ještě jsem si na sváču dala ořechovou bábovku , co jsem napekla.

Chtěla jsem ty moje chudáčky trochu rozmazlit, když teď co hubnu nic nepeču a vařím dietně a takhle to dopadlo.

Dnes budu šlapat na Orbitreku celých 40 minut a pak ještě cvičení, abych to trochu vypotila a spálila. Tak jdu do toho a od zítřka zase sekám latinu.
Nejlépe si naordinuji ovocný den.

Tak se mějte a hlídejte se líp než já dneska. A já jdu na to.
Cindy Craford
bobik
| 15. 1. 2008 01:05
Ja jsem zase jednu dobu cvičila podle Cindy Craford (nevim jestli to piši dobře). Měla jsem to od někoho zkopírované. Chvíli to trvá než to člověk okoukne, ale taky tam měla dobré cviky na stehna , zadek a bříško. Jen tedy neporadím co to bylo za konkrétní kazetu.
Myslím si , že s tou půjčovnou to není špatný nápad. Okouknout co ti bude pasovat a pak to když tak okopírovat nebo si koupit.
cvičení
Lilimi
| 14. 1. 2008 21:06
No holky já si právě objednavám od olgy Šípkové erobic pro všechny jsou to celkem tři díly tak zkouším ten první kdyžtak si objednám další...ale mohlli by mít něco takového v dvdpůjčovně člověk by to aspon střidal
Přídávám se k vám :)
nikyyy
| 14. 1. 2008 20:25
Holky, jdu do toho s váma, chtěla bych zhubnout tak 5-8 kilo a budu štastná jako blecha
Začala jsem odedneška, tak dOufám, že do konce ledna budu mít aspon tři kilča dole
pro Ilonu
heladoma
| 14. 1. 2008 20:23
A to je nějaké cvičení jako aerobik nebo jenom předvádí různé cviky
heladoma
ilona
| 14. 1. 2008 20:16
Mám doma dvd od Hanky Kynychové. A je to super.Zádné létání po pokoji,ale pěkně cvičeníčko na různé části těla.Já si pokaždé vyberu co zrovna potřebuju!
pro domasovandu
heladoma
| 14. 1. 2008 20:14
Omlouvám se za spletenou přezdívku kapánek jsem popletla písmena. Jo s tím výdejem energie mě to kolikrát také pobaví , koukala jsem kolik se při domácích pracech vydá energie i u vaření. To by jme musely být všechny jako proutek.
jo já to taky
domasovanda
| 14. 1. 2008 20:10
píšu tak od oka,co je tak skoro stejný to tam našmrdlám
pro donosovandu
heladoma
| 14. 1. 2008 20:08
Já si také chodím počítat na Floru a abych pravdu řekla tak většinu jídel co hledám nenajdu ,tak to beru podle surovin které obsahují. Ty čaje jsem tam ,ale ještě nehledala.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Dana51
31. 5. 2025 08:22
14393
cudlik
30. 5. 2025 22:35
73426
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55