Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

heladoma
domasovanda
| 14. 1. 2008 20:07
to je tou zeleninou,já jsem dneska večeřela celozrný rohlík s tvarohovou pomazánkou,tak je to v pohodě,ale včera jsem měla těstoviny s tuňákem a zeleninou a myslela jsem, že puknu a to jsem jedla jen na malém talířku,zbytek snědl děda,dneska jsem měla malou poprvé ve školce na dopoledne,tak jsem uklízela celej dům,taky jsem si zacvičila a když jsem to včechno napsala(jen tak ze zvědavosti)do vydané energie na flora.cz,tak mě to celkem napsalo výdej energie 4700 a příjem jsem měla 4300.Asi nebudu smět tak často uklízet a vysávat
cvičení
heladoma
| 14. 1. 2008 20:04
Koukala jsem ,že tu píšete o knihách na cvičení a nemáte někdo dvd nebo kazetu se cvičením.
Nestíhám chodit nikam cvičit a četla jsem že jenom posilování není ono ,tak bych chtěla cvičit nejaký aerobik alspoň doma. Ono je těch kazet tolik ,že nevím která je dobrá.
zklamání
domasovanda
| 14. 1. 2008 20:00
jsem holky zklamaná,poctivě si zapisuji každý den vše do deníčku na flora.cz,ale ty dva čaje šípkoví a ten druhý a ještě ke všemu v granulách,a taky jsem tam nenašla žádnou neperlivou vodu,proč tam nedají i sáčkové,nebo Vy která to tam taky zapisujete jste tam jiný čaj našla?Já totiž né!
jídlo
heladoma
| 14. 1. 2008 19:58
No tedy já jsem dnes taky pěkně přecpaná ,přijela jsem s dětma ze cvičení a dala si k večeři zeleninový salát s tuňákem. To by bylo v pohodě kdybych si pak s dětmi nedala ještě krajíček celozrného chleba s plátkovým sýrem. Na kilojouly jsem v normě počítala jsem to a vychází asi 4500 KJ, ale stejně se cítím pěkně přecpaná, budu na to muset dávat pozor a večer jíst míň.
cvičit a cvičit
bobik
| 14. 1. 2008 19:50
..... a samozřejmě budu večer pořádně cvičit.

Když to tady tak čtu , tak nevím jestli si tady neseženu nějakou tu váhu, abych už mohla taky porovnat jestli se nesnažím nadarmo.

Jinak jste holky šikulky , gratuluju a tleskám .
Hrůza!
bobik
| 14. 1. 2008 19:47
Tak jsem uvařila dnes rodině tak dobrý oběd , že jsem sama neodolala. Dělala jsem rajskou s hovězím a bylo to moc mňam mňam. Snědla jsem vrchovatý talíř. Jen místo knedlíků jsem si dala těstoviny.
Takže děvčata dnes už nejím nic a budu jen pít.
ilona
Mullik
| 14. 1. 2008 17:44
protože jedí ryby, dary moře, zeleninu v páře a kupují si drahé kosmetické přípravky. Nedávno to říkali v televizi
Bobík
ilona
| 14. 1. 2008 17:38
Jo a děkuju za návrh na knížku! A četla ste už některá "Proč Francouzky netloustnou"? Já teda né ale je to prej super!
re:
Mullik
| 14. 1. 2008 17:37
No já nevím, taky jsem přemýšlela nad tím, že to může být zpomalené tím, že málo piju, já vypiju tak Litr max 1,5 ale to už je mi blbě z toho,jak jsu přepitá, nejsem zvyklá pít...
stejně
ilona
| 14. 1. 2008 17:32
Ahoj Mullik! Je to opravdu hrůza.Mám taky jako ty 74kg. Vážila sem se včera U ségry. To je ta digitální váha.No hrůůza.To ukáže každé dekčo.Akorát nepíšeš kolik měříš já mám 164cm.Jéžiš promin ty máš už o kilčo mín! Jinak já měla dnes na snídani 2 křehké bur.chlebíky a sejra.K obědu rybu se zeleninků a ted k večeři ryžu s dušenou zeleninků.No a ted už jen čaj,voda...Ach jo!
Mullik
Lucisha
| 14. 1. 2008 17:13
Neboj, taky to půjde dolů!!!! Věřím Ti!
Já jsem měla loni 75 a řeknu Ti, hrůza! Opravdu jsem se na to nemohla dívat a dělala jsem to samé co teď.. Před tím rokem jsem měla přes prsa taky 108 a v pase tak 83/84.. Měla jsem už i naducaný tvářičky..
Naštěstí jsem to stáhla zhruba na těch 70 a poslední měsíce to lítalo tak kolem této hodnoty.. Pak jsem zase začala papat po 2h, cvičit.. No a teď hubnu tady s Vámi.. V pase jsem začala hubnout až někdy v prosinci.. A tolik, kolik mám v pase teď jsem neměla ani nepamatuju!!!
Já jsem postavově jako přesýpací hodiny.
Chce to jen vydžet, pak se tělo nakopne a půjde to..

Zítra jedu za přítelem a budu u něj až do neděle, tak hlavně doufám, že nebudu hřešit!! U něj je to strašné- pořád mi něco nosí, kupuje.. Budu ale na sebe tvrdá! A na něj taky..
Lucisha
Mullik
| 14. 1. 2008 17:03
Luci, tak to Ti upřímně gratuluju. Dívala jsem se ti do deníčku a budem na tom podobně s postavou, já mám ale širší pas a větší prsa (108 a to nejsem žádná Pamela)A taky mám 73 Kg, to zní strašně bože. No takže zas tak podobně na tom nebudem.... Já nemám odvahu se měřit ani vážit, protože se mi zdá, že se nic nehlo a to jím tak 4500 kJ denně a 3x týdně na spinning a to už od 2. ledna. Pořád se jen prohlížím v zrcadle. Budu se vážit v pátek ,to pojedu k rodičům domů a na té váze jsem se vážila, tak at je to stejné,ale upřímně.... jsem zklamaná jak se to vůbec nehýbe a to už nevím, co bych dělala více. Snad se mi to jen zdá, pořád se cítím být "nafouklá"...
úspěch
Lucisha
| 14. 1. 2008 16:29
Tak jsem se zvážila i změřila- hned pěkně po ránu a??? Můžu se pochválit! Dole je sice jen půl kilča, ale za ten týden, to je akorát. A troufám si říct, že to byl samý tuk, protože i míry se pohnuly!!!!!! No napíšu do deníčku. Holky, já mám radost!!!!!!!!
Teď sice jím sladkou rýži... Ale je to jídlo... mám tam málo másla, málo cukru, malá porce.. a je to pořád lepší než snízt čokoládu.. Tak aspoň takhle dostane mé tělo něco sladkého
I mamina mi dnes říkala, že jsem zhubla.. Je mi pořád dnes zima a ona na to- no jo, to je tím, že máš menší tukovou zásobu... Já na ní zůstala koukat..

Tak jsem se pochlubila a můžu se jít zase učit.. Zítra mi držte palce..

Papa
Fit maminka!
bobik
| 14. 1. 2008 15:43
Ta knížka se jmenuje Fit maminka a stojí asi 246,- Kč
Najdete ji i na internetu , kdybyste se chtěli kouknout.
Gratuluji vsem úspěšným!
bobik
| 14. 1. 2008 15:33
Taky vás holky musím pochválit. Moc se mi líbí i jak se káráte za každou sbaštěnou sušenku nebo bonbonek.
Já se musím přiznat včera taky zhřešila. Moje děti mají moc rády takové ty cereální kuličky a kroužky. Ty jedny mi taky moc chutnají. Sbaštila jsem jich asi dvě hrsti. Ale říkám si , že to zase není taková tragédie. Píšou tam, že to má plno vlákniny a vítamíny. Tak snad to bylo na půl takové zdravé mlsání.

Na celulitidu jsem používala přípravky značky Anticela. Našla jsem si to na internetu. Jsou to různé mastičky a oleje. Já si koupila jeden olej na masáž při sprchování a potom krém , který jsem vmasírovávala pomocí těch různých kartáčků a žínek a to už za sucha. Krásně to vonělo po bylinkách a bylo to příjemné a byly vidět i výsledky.

Ani nevíte jak je příjemné tady číst jak vám jdou kilča postupně dolů . Už se těším až se vrátíme domů a já vlezu na tu váhu. Snad se budu pak moct taky pochlubit.

Některá jste tu psala o bolavých zádech. Já cvičím pár cviků , ale těžko je tady popsat. Mám je okoukané z knížky od Lucie Výborné. Napsala ji pro těhotné maminky a hlavně ty po porodu. Jak se dostat zpátky do formy. Je to za pomoci toho - Huff se jmenuje. Ale to je jedno. Jsou tam moc dobré cviky na problémové partie a taky na bolavá záda. Je to tam pěkně rozkreslené a popsané. Tak tu doporučuji. Hlavně těm , kteří nemají doma žádný stroj.
Pro Lili6
Lilimi
| 14. 1. 2008 13:23
Já pouřívá zpevňující gel z oriflame z mořských řas a je dkvělej bezvadně se vstřebává můžu doporučit mažu tím zadeček, stehna a břiško
Víkend
Quinn
| 14. 1. 2008 10:38
I já jsem o víkendu hřešila...ale né tak, jako dřív, takže jsem na sebe hrdá Vážit se budu až v pátek, takže dufám, že k tomu kilu a půl ubyde další kilčo
pružná pokožka na scénu
Lili6
| 14. 1. 2008 09:58
Asi je to tim vzornym bumbáním, že se mi tak pěkně aktivoval lymfatický systém a tím pádem mi mimo jiné "splaskávají" dříve zavodněné nožičky se sklony k otíkání. Z toho mam radost, aby taky ne :o) ale tim pádem se taky pomaličku začíná projevovat poněkud "volnější" kůže zvlněná celulitidou :o( Myslim, že tohle téma je dobré začít řešit včas - nerada bych skončila štíhlá, ale s kůži o číslo větší
Slyšela jsem, že je dobré pokožku masýrovat a víc mazat, aby získala pružnost. Pořídila jsem si na stehna gel a na horní část rukou takový roll-on, ze žluté řady péče o tělo od Garnieru. Hezky citrusově to voní a když se s tim namažu po sprše po cvičení, zůstane mi příjemně svěží pocit. Tak uvidím, jaké to bude mít účinky - poreferuji.
A na tu masáž jsem si koupila v drogerce kartáček s plastovými bodlinkami - jé to je lechtadlo
Máte někdo typ na tohle téma, nebo nějakou osvědčenou kosmetiku?
dřív nebo později...
Lili6
| 14. 1. 2008 09:32
Nj, kritický okamžik - dřív nebo později to asi přijít muselo. Koukám, že už ho má za sebou víc z nás a je to asi i dobře - teda alespoň já jsem se z něj poučila a obrnila se ještě pevnější vůlí...
Máte úplnou pravdu, ty víkendy jsou jako za trest! Přítel je taky hubenej a přestože toho sežere za tři nejmíň, nepřibere kdyby se zbláznil (se tak někdo sakra má, ta příroda je nefér ). Já dobře vařim a on rád papá, ale bohužel nerad papá sám... no to je o nery se pořád vymlouvat a odolávat Když jsem u našich, taky jak naschvál vytahujou jeden mlsek za druhym Ale musim se pochválit, až na ten jeden (první a poslední!!!) cukrovej poklesek se zatim držím a odolávám a odolávám...
Však oni se ještě budou všichni ti mlsouni divit, až tenhle boj vyhrajem a budem happy kočičky!
sladkosti
heladoma
| 14. 1. 2008 08:20
Teda Viktorky já mám na sebe zlost, včera jsem měla takovou radost ,že mám kilčo dole a co neudělám večer jsem snědla malou sušenku , tak to bylo poprvé co jsem zhřešila a doufám i naposledy
Víkendy
slunko
| 14. 1. 2008 07:27
Domasovanda: Souhlasím s tebou, pro mě jsou víkendy taky vždycky utrpením. V týdnu normálně nevařím (bydlíme v podnájmu), ale o víkendu jezdíme na chaloupku a tam vždycky se snažím vařit tak, abychom si pochutnali, peču, protože mám doma mlsouna a ještě k tomu hubenoučkýho :), tak se ho snažím vykrmit a zatím na to doplácím já , protože nemám vůli. Ted jsem pekla čokoládový narozeninový dort, no a odolat se nedalo, hodně se na sebe zlobím, ale chystám se to změnit. Pozítří se stěhujeme do nového podnájmu, tak jsem si slíbila, že budu pravidelně cvičit a budu mít i víc času si připravit jídlo dopředu, protože meníčka co si budeme povídat jsou chutná, ale často tučná :(. Minulý rok jsem v tuto dobu začala hubnout a povedlo se mi shodit 6 kg, a to běháním 3x týdně a příjmem do 6 000 kj, jenže to jsem studovala a na všechno bylo víc času a koncentrace, ted jsem zaměstnaná tak, že mám pro sebe tak 3 hodiny a to se opravdu nedá moc stihnout, ale už se psychicky připravuji na změnu, protože to, že se na sebe zlobím, se projevuje i v mém chování, veselosti apod..
Moc mi pomáhá si vás pročítat, jste holky šikovný jak se držíte!!!
týden za sebou
Lucisha
| 13. 1. 2008 21:49
Je to tak, už mám za sebou celý týden Zítra se zvážím a poměřím, tak jsem zvědavá, protože se opravdu poctivě hlídám.. Jediné sladké, které mám, je malinký čtvereček hořké čokošky- sice každý den, ale je to prevence proti nájezdům na velké porce sladkého, takže si myslím, že je to přijatelná obět.. Jinak jsem se sladkého ani nedotkla!
Zhřešila jsem asi 2x- jestli se to vůbec dá počítat- po své večeři jsem si dala ještě jedno jídlo.. Ale vzhledem k tomu, že to bylo někdy v 9 a já chodím spát ve 12..
Každý druhý den poctivě cvičím, dnes mi to nevyšlo- učím se na zkoušku, tak se snad protáhnu zítra.. A abych se mučila takhle před spaním, do toho se mi vážně nechce!
Pěkně papkám každé 2h, piju 3litry.. To by v tom byl čert, aby se ručička nepohnula..!!!!!!!!!!!!

Jinak gratuluji Vám všem, které už jste nějaké to kilčo shodily!!!!! Jen tak dál...
víkendy
domasovanda
| 13. 1. 2008 18:33
já bych víkendy zrušila,normálně je to hrozný přes týden mě nějaké držení diety a nejezení nedělá prolém,ale o víkendu když jsou všichni doma a pořád něco cpou do pusy je to síla,ještě,že mám nakoupené mysli a zdravé jablečné tyčinky s ořechy a racio rýžové kolečka buď samotné,nebo sýrové,jinak nevím jak bych to vydržela,jsou hrozní místo aby mě podpořili tak si ještě schválně rozdělají višně v čokoládě-jsou sice ze sušených plodů,ale je tam ta čokoláda-ach jo,ale až oni budou držet dietu tak já jim to oplatím .Dneska jsem odházela celou cestu před naším domem od těch zmrazků,tak jsem měla takovej malej "aerobik"Tak se mějte,malá jde zítra poprvé do školky tak ji jdu vykoupat a pak ,to zase přemlouvání-kdyby se tím spalovaly tuky tak jsem jak tyčka
Uspěch verzus zklamání
Lilimi
| 13. 1. 2008 18:15
Tak holky moje já od 1 co se "hlídám" mám dole 3kg a hlavně 2 cm pod zadkem takže jsem na sebe pyšná ale vůbec si to nezasloužím pač jsem byla na víkend doma a spořadala jednu malou domací klobásku (taťkovým se fakt nedá odolat byli zrovna vytažené z udírny ) a dokonce 30g čokolády nejsem na sebe vůbec pyšná ale holky slibuju na psí uši že tenhle týden nezhřeším
taky mám úspěch
Megii
| 13. 1. 2008 13:38
Tak jsem se taky dneska poprvé vážila a ty dvě kila co jsem nabrala přes vánoce jsou dole . Udělalo mi to hroznou radost a nakoplo mě to dál. Snad to půjde tak dobře i dál. Všem držím palečky ať to společně zvládnem.
heladoma
domasovanda
| 13. 1. 2008 13:07
gratuluji k prvnímu úspěchu ,to člověka potěší a nakopne k další aktivitě,tak a-vodou na další úspěchy .
hurá
heladoma
| 13. 1. 2008 12:09
Ahoj holky, tak jsem to nevidržela a stoupla jsem dnes na váhu mám 1 kilo dole za týden tak jsem šťastná , když vidím výsledek. Říkala jsem si že ty 2 - 3 kilča za měsíc by byly super. Nemůžu moc rychle hubnout protože ještě kojím.
Jinak s tím spaním vím jaké to je já vstávám 3x za noc k malému a mám to spaní tak narušené, že když bych zrovna mohla spát tak neusnu.
Jinak cvičení už jsem zlepšila začala jsem posilovací cviky a dneska jsem byla s klukem hodku bruslit a musím se pochválit, bruslila jsem poctivě celou hodinu.
dík Magii ;o)
Lili6
| 13. 1. 2008 10:46
Meduňkový čaj je moc dobrý nápad, hnedka dneska si ho pořídím v Kaufu a snad se vyspinkám do růžova zase po dlouhé době - díky za tip!!!
konečně
ilona
| 13. 1. 2008 10:23
Ahoj holky! Už sem tu dlouo nepsala.Nemohla sem se dokopat konečně ze sebou začít něco dělat.Ale asi už 3den se poctivě snažím!Největší ůtěcha je,že když si říkám,že to nejde,tak se podívám sem a hned mě to zase nakopne.A říkám si,že do léta to půjde.Snažím se cvičit každy den sedy-lehy.Ale ten rotoped stále zahálí.Taky mě hodně bolí záda.Máte na to nějaké cviky?Zatím ahoj!A už budu poctivě psat.
ach jo
domasovanda
| 13. 1. 2008 09:44
tak holky já jsem včera taky zhřešila,snědla jsem celej sáček haribo medvídků,ale dneska se polepším!Ale zase na druhou stranu jsem byla na dlouhé procházce,je tady kámoška s miminkem,sice tady bylo pěkně hnusně,ale šly jsme ven,malá si vzala kočárek,ale skoro celou cestu jsem ho vezla já,no ani se jí nedivím,že ho nechtěla vést i mě to dalo zabrat v tom marastu,tak jsem ty medvídky možná vypotila .Ale zítra už konečně nastupuje do školky tak budu mít čas si pořádně zacvičit,no jo,al ekdo mě bude sedět na nohách při lechsedech.Tak já jdu vařit,zatím se mějte a ahojda

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Dana51
31. 5. 2025 08:22
14393
cudlik
30. 5. 2025 22:35
73426
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55