Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
pití
heladoma
| 7. 1. 2008 10:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

ta váha je totiž ještě starší než já, zrodila se ve tvrdém komunismu a letošní pětiletku už evidentně neutáhne. Když mi naposled ukazovala 73, myslím že jsem vypadala krapet jinak... Jen co bude nějaká koruna (snad už tenhle týden, dokud jsou v elektru slevy) pořídim si novou a když to vyjde tak rovnou tu co měří i tuk a vodu v těle. To jsem zvědavá jestli to se mnou pak nesekne, bůhví kolik skutečně mam :o(
Jájsem hubnula sama, nikdo mě v tom nepodporoval, tak vím, jak mi alespoň malá opora chyběla....ne nadarmo platí, že "ve dvou se to lépe táhne" a nejen ve dvou, čím víc lidí s podobným záměrem, tím líp
Ty už máš zkušenosti, jak to pomáhá?
Jinak dnes mám 76,5Kg při výšce 177cm a chtěla bych 70Kg...tak snad. Držím palce
příště se polepším.. měla jsem si radši dát pomeranč..
napustit plnou vanu a čůrkem stále tekla teplá.. Řekla jsem si fajn, aspoň si umeju i vlasy.. No jo, ale problem nastal při oplachování vlasů.. Aby tekl čůrek vody do sprchy, musím držet ten čamprlík, jinak se to přepne.. Takže v jedné ruce čamprlík, v druhé sprcha, ale jak si vlasy opláchnout- navíc tekla kupodivu až moc horká voda.. Tak jsem si do lavoru napustila vodu a pak jsem do něj strkala hlavu.. Jo, kdybych se převrátila, udělala bych asi kotoul.. No, každopádně to vypadalo jako pokus o stojku..
ještě, že mám zkouškové..
. To jsem s hrůzou zjistila o Vánocích. Budu chodit i na power jógu, na kterou jsem sice chodila i vloni, ale jen tak občas. Teď se do toho opřu. Tak se mějte všechny krásně a držím vám všem palečky 
Jinak ten ovocný nebo zeleninový den jsem si chtěla udělat také, ale váhám protože ještě našeho malého závisláka kojím tak nevím jestli je to zrovna nejvhodnější. Také jsem se kvůli tomu nedala na žádnou drastickou dietu ,jím 5x denně malé porce ,nejím bílé pečivo a sladkosti, místo toho jím hodně zeleniny a ovoce. Zatím se držím ,akorád to pití 
),ale zase na druhou stranu jsem dneska pomohla dceři s bonbonama-takové ty besipky,myslím,že to zase tak velký prohřešek není,je to samý vítamín C(ale s cukrem