Diskuze
Zpět na výpis diskuze
hubnutí v oblasti břicha
DiskuzePřidat názor
hrůza
Brouček
| 25. 2. 2009 19:13
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Já se celé svátky nevážila až 5.1.09 pak ti napíšu.Ale myslím že ty dvě kg budou spět.
Jinak kdyby sme se neviděli Šťastný nový celý rok,a po novém roce s vervou do hubnutí,vrátím se k počítání.
. říkala jsem si, že už mi sem napíše někdo jenom, že to mám prostě smůlu a at se jdu litovat jinam, nebo nevím... Konzultovala jsem svůj problém dost často, s kamarádkou chceme zkusit aerobik, na to mi ale zas někdo jiný říká, že s mým astmatem mě to zabije, a hlavně zas odradí, že je to moc náročný. tak nevím, posilování břicha dávám stranou dokud nebude místo - máme ted v bytě spolubydlícího navíc a mačkáme se v pokoji, není ani kde si lehnout na zem. ale stejně to moc nevidím. kamarádka se mi chystá ušít pravý stahovací korzet, který vyřeší onu pneumatiku. zbytek je mi jasné, jíst méně. Je to pro mě těžký, když se přejídá i přítel, který vyžaduje vaření a když si nedám hodně, je schopný sníst celý hrnec jídla. tudíž jako v dětství - cpu se mega porcema, přiznávám. navíc jíme večer. Jinak myslim, že volím jídla dobře - od posledního příspěvku jsem zhubla 2 kila bez mučení. jsem spíše schopná nejíst, než sportovat - včera jsme bruslili a sípala jsem (astma) ještě dvě hodiny, jediná jsem měla vlasy spocené ještě celé posezení ve vinárně a dneska mě bolej nohy, že nevím - fakt nechápu, že dost lidí tohle uspokojuje zatím jsem se vzhledem ještě realtivně v normě, ale už nosím jen černé věci :( držím palečky moc! más mou podporu, to je jasné :o)

U mě nic moc
, orbitrek jsem kvůli návštěvě (abych ji nerušila) vyměnila za plavání, ale tam se časově nedohrabu víc než jednou týdně. A ted už nejsem schopná nějak najet zas na ten orbitrek, odvykla jsem vstávat o dvě hodiny dřív a už se nevyhrabu. Motivace, že za takovou dřinu zhubnu do ideálu nejdřív za půl roku mě děsí
Jíst méně a zdravěji myslim zvládám (až na zeleninu - tu nemusím). Zvládla jsem dokonce nejíst uplně (někdy jsem jako studentka musela dietit chtě nechtě).... ale asi z toho mám to své bříško. Podle BMI jsem v normě, když to skryju dobrým oblečením, vypadám celkem "v normě", ale to bříško mi ted přetéká strašně, jsem opravdu jak ve 4-5 měsíci a zezadu mi leze fakt hnusná pneumatika - a trika se mi zvedají.
jím méně a cvičím,mám i první úspěch ,dvě kg dole.Je to běh na dlouhou trať.
), tak jsem do roka metráková, ač jsem malinkatá. Takže od příštího týdne (ted pracuji přesčasy-snažím se ale i ted preferovat aktivitu nad leností), začínám znova a vážně... orbitrek každé ráno a posilování,jde mi o víc věcí než jen krásu, jde o pocit ze sebe, života a vůbec.... ted jsem vážně jen "hnila",ach jo. Jo, a co ten odkaz? Můžeš ho prosím Pavlin nějak aktualizovat? nebo mám googlit?
nejde mi to otevřít
,tudíž už vím, sice pozdě ,že nejíst je na hubnutí to nejhorší a proto jíst jako cukrovkář a cvičit jak Olinka Šípková a je to doma ,