Diskuze
Zpět na výpis diskuze
hubnutí v oblasti břicha
DiskuzePřidat názor
ahoj
makyky
| 12. 3. 2008 16:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahoj, taky sem se rozhodla ztrstat ten můj faldík, který mi vykukuje z kalhot
Sice nejsem žádnej tlouštík, ale i když sem vážila 50 kg na 167cm (ted mám 55kg a myslim,že je to ok),tak bříško bylo velké. Tak mi došlo,že bez pohybu to asi nepůjde...Takže před asi 3mi týdny sem začala pravidelně cvičit...Běhat, cvičení doma podle DVD a v týdnu chodím jednpu či 2x týdně do školy na aerobic. Jen mě trochu trápí, že váha se nepohla...spíš sem trošku objemnější. myslíte,že to může být přemírou sportu? Cvičila sem tak 6x do týdne,tak teď si dávám oddech a trochu sem to omezila,tak uvidíme 
Tak to znám, ale už jsem si docela zvykla na to, že si u každé potraviny počítám kcal!Začalo mě to i docela bavit, mám doma nutriční digitální váhu a některé hodnoty určitých potravin jsem se už naučila, takže dělám před známými chytrou
! Jen o víkendech si dopřávám s rodinou normální oběd a v sobotu vůbec necvičím! Ale musím se přiznat, přihlásila jsem se do kurzu hubnutí, od dubna tam začnu chodit, tak vám potom poreferuji, co děláme dobře a naopak špatně!Kamarádka tam chodila a za pět týdnů shodila 11kg, je to na ní už dobře vidět, tak to musím zkusit také!! To by bylo, aby jsme to nedokázaly
no právě,můj případ,celý týden se držím a pak ulítnu a mám období kdy se přejídám.
Na váhu jsem raději ještě nemyslela, mám obavu, že mi neukáže, to ,co bych si přála! Jo a co se týká toho bolení těla po cvičení, tak to opravdu přejde, mně to trvalo zhruba 14dní, takže držím všem palečky
a to právě nějak nezvládám.Ale du do toho.