Diskuze
Zpět na výpis diskuze
hubnutí v oblasti břicha
DiskuzePřidat názor
pevná vůle
anonym
| 24. 2. 2008 17:18
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
kalanetiku znám a vřele doporučuju,teď sem dlouho necvičila ale zase se k ní vrátím.Potřebovala bych zhubnout ale nějak nemám vůli.

Zdravím, já mám sice úplně jiné a strašnější rozměry, ale mohu jen ze své vlastní zkušenosti poradit,že u mě po dlohém trápení a hladovění a jiných podobných věcí zvítězila kalanetika!Už kdysi jsem ji začala cvičit a úspěch se dostavil velice brzy!Ale potom jsem znovu otěhotněla a tak nějak spohodlněla a bříško se mi vrátilo!Teď jsem na tom lépe, začala jsem ji znovu cvičit a už se bez problému po měsíci vejdu do kalhot, které mi ještě nedavno nebyly! Sice člověk nehubne na kg, ale na rozměry a ty jsou dle mne vidět dříve, než kilča!Tak všem co chtějí ztratit bez plastické chirurgie bříško či břuch, tak kalanetiku doporučuji!
A ještě koukni na"anye 
To Ti moc gratuluji!!!!!!!!Já jse měla pozdě svoje děti, tak si ještě na vnuky počkám. Tak jsem si pročítala diskuze a jestli chceš zhubnout, tak se přidej k nám_"O hubnutí a dietě"

tak se vás chci zeptat, jestli mi pomůže to každodení cvičení, omezení sladkého a pravidelně jíst. bojím se, že si tím sice břišní svaly krásně zpevním, ale zůstane to skryto pod tím špíčkem.....
Držím palečky všem, hlavně Broučkovi - žijem jen jednou, tak at to stojí za to