Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Genitální opar
DiskuzePřidat názor
Geniální opar
Natlie Valov
| 28. 7. 2023 12:44
0
0
Reagovat!
Uivatel_5411108
| 7. 3. 2020 18:32
seznámeni
ludacris1
| 19. 1. 2020 21:53
Genitální opary
kajinka545
| 29. 12. 2019 09:02
Jarmila26
| 24. 4. 2020 18:21
anonym
| 21. 3. 2017 00:14
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

nevim co pomaha, nevim, co je spravny a nespravny...nevim, jestli nam nekdy na to farmaceutocke firmy daji lek...a ja si myslim, ze na to lek je, jen to bude levnejsi pro nas nez ty jejich masticky a tabletky, ktery clovek musi jist zbytek svyho zivota. Drzim palce vam vsem i sobe. K

Rovnou mně nasadili na kapačky, v ten večer jsem si jen říkala co to je a najednou jsme byla na infekčnim oddělení na lůžku. Celkově mně to zpusobilo, častý ***, odření, oslabená imunita, monenukleoza, nervy, ve stydých pyskách jsou prý také nervy takže i tření tam a všechno.... ( vlastně ni nelze říct co přesně) No musim říct, že o probrečených nocích, v bolestech zde ani psát nebudu, čurala jsem ve sprše protože to strašně pálilo, svědilo, bolelo. Obří pupcence, pak puchýře až dokrvava byli velmi nakažlivé a stále více se rozšiřovali. Opar jsem měla přes celou Pipinku. Dostala jsem masičky, vodičky na otírání a jen ležet, protože jsem bolestí nemohla ani chodit. Celkově pupínky udržovat v suchu, moc nesprchovat aby nemokvaly, a dotoho jaterní dietka na monenukleozu. V tu dobo jsem ještě měla menstruaci takže vložka jen tak jako bonus. No výborná zkušenost a začátek s novým partnerem. Po týdenním pobytu se vše zlepšilo. Ale poté se mi genitální opar během pul roka 2 x vrátil, ale alespon už jsem věděla co to je, a rychleji zabránila šíření a doma měla ještě staré mastičky. Bohužel je to vir který už máte nejspíš navždy v sobě, a objeví se když ho nejméně čekáte, i po roce se mi opět vrátil když jsem byla na dovolené v Austrálii. Pouze tři pupínky takže, sucho, netřít, nemýt, a odešlo to. Ale teda je to opravdu nejhorší věc co znám, asi už se mně to drží. Všem co si tim prožíváte držim palce, a silné nervy, nebojte ono to přejde a bude líp. :) Martina 22 let
Jsem úplně bezradná opar se stále vrací..
proto nwm jak se zachovat a jak mu mám říct ,že jsem nemocná.. *** jsme jeste neměli.. Když k tomu dojde a já bych mu to řekla před ***em. Vse krásné se vytrati a nwm jaká reakce by nastala..