Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Genitální opar
DiskuzePřidat názor
5
Kattchaa
| 30. 5. 2011 10:56
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ja nevim, nekdy se bojim co by nato kdo rekl, kdyz je to brane jako pohlavni nemoc...
V každém případě se po tom budu dál pídit.....
Někomu se to ale projeví hned, jinému až ve 30 a přenáší to nevědomky. A test na HPV stojí 1000 - 1500 a radí se dělat až po třicítce. Každopádně slečně odpovím na ty bradavičky. HPV, který se projevuje bradavičkama je většinou nerakovinotvorný...ale problém je v tom, že sebou dokáže nabrat jiný typ HPV o to snadněji. A jak víme, těch je okolo 90 typů. Co se týče toho, jak se s tím vypořádá tělo, je to individuální...uvidíš to cca do dvou let, co udělá tvá imunita. V mladém věku je to většinou tak, že si s tím tělo samo poradí...ovšem je tu jeden háček....měla by jsi mít v tu dobu, na to období stálého partnera. Zde neexistuje takzvaný pingpong, že by jste si to furt přehazovali mezi sebou, jak třeba u oparu a co se týče můžů a HPV, ti se s tím virem vyrovnají daleko rychleji. Takže pokud máš partnera a máš nález, odstraní ti bradavičky, které jsou pozor INFEKČNÍ a poté tě budou sledovat co půl roku, jestli to ustupuje nebo ne.Většinou se to podaří, když však ne, je na řadě odebrání kousku čípku, což doufám, že u nás nehrozí, brrr. Ale prostě když budeš dále ***uálně žít a střídat partnery jak ponožky, můžeš svůj čípek vystavit daleko horším typům HPV a rakovina může ťukat na dveře. Četla jsem, že kdyby jsi vzala z ulice 10 holek, tak 8 z nich budou mít HPV...je to prostě realita....tobě se to prostě jen očividně projevilo, proto je to očkování čípku...proti těm rakovinotvorným sviním HPV, kterých je jen pár, ale jsou tu, jinak se nic nedá děat. Tohle se přenáší jak rýma hold...a pro nás trošku starší generace, které si zařádily dřív než se objevil Silgard je to na nic.
A ani kdyby se obejvil o rok dřív, tak bych asi na něho v té době neměla. 

Jinak co se týče těch bradaviček, budou to ty HPV sviňky, ale myslím, že Kattchaa tu měla pravdu s tím, jak se něco objeví, čumíme po internetu, teď si přečteme tahle slova a pláčeme a hysterčíme a pak se nám s tím vůbec nechce bojovat...
Nebo chce, ale nemáme pak na to sílu...

Tak nějak zatím nemám co říct, ale mam obavy, že mě opar trápí taky... ***uálně aktivní jsem od 15,5 let. Poprvé jsem měla problémy v 16 letech, kdy jsem dělala milenku. Pak to bylo asi v 16,5, kdy jsem měla v krátkém časovém úseku dva ***uální partnery a do toho koupání v rybníku, další problém s novým partnerem ( pak jsem zjistila, že mě podváděl )- to už mi prášky nezabraly, tak jsem musela podstoupit menší gynekologický zákrok - gynekolog mi vypaloval přebytečnou sliznici na děložním čípku, nebo jak to říct, pak opět nový partner, a další a další... Do té doby jsem se léčila na kvasinky a mykózu. Stejně tak s mým aktuálním partnerem, dostali jsme prášky oba.