Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Genitální opar
DiskuzePřidat názor
anonym
| 25. 4. 2012 11:07
0
0
Reagovat!
anonym
| 13. 9. 2011 01:08
anonym
| 12. 9. 2011 09:25
anonym
| 13. 8. 2011 13:00
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Chtěla bych se zeptat, jak dlouho obvykle trvá úplné zmizení - já mám dva už týden, teď mokvají. A jak dlouho po vymizení držíte ***uální abstinenci z důvodu možného rizika nakažení partnera?
Díky moc, snad mě někdo poradí....jsem z toho fakt na prášky..

ovšem více než na soustředění se na projevy na kůži, ač jsou nepříjemné, je třeba věnovat více pozornosti stavu naší imunity, povětšinou si totiž organismus, pokud není nějak oslabený, je schopen pomoci sám :-\ v hodné v tomto případě pak budou bylinky a přípravky z nich, které dokáží docela dobře znovu nastartovat imunitní systém, tím, že ho podpoří, kdo by chtěl vědět více, rád mu vše vysvětlím, napište mi do zprávy 
Čtvrtý během tří let. A jelikož je svátek, tak jsem vyrazila do lékárny, kde mi paní sdělila, že mi na to nic prodat nemůže, protože Herpesin krém na tyto místa přijít nesmí. A ještě mi sdělila, že to je častý výskyt a že bych měla dojít za nějakým imunologem, jinak budu mít pak problémy až se budu snažit otěhotnět. 

Co bych měla užívat na podporu imunity, nebo tak něco? děkuju za radu

, condylomata jsou projevem HPV viru, což má skoro v sobě každý a bradavice jsou spíše jen estetický problém. Takže tohle vůbec neřeš, jen ať ti kontrolují čípek...a ten opar...já ho měla jednou v životě a ještě se od té doby znovu neobjevil....ani se nesleduju, nežeru vitamíny, lítám v dešti,na sluníčku, chlastám, prostě to neřeším a pohoda....(každý pátý člověk má opar na genitálů - jukni, kolik lidí s tebou jede v autobuse a uvidíš, že prostě je to rarita. ;) Někdo má opar na puse, ty dole, kdyby tam byl, tak prostě ne***uj.... tak to vysvětluj....že je to jak s líbáním.) Mě každopádně furt zajímá ten rok 2012, kdy se čeští vědci chvástali, že vylezou s něčím novým na opary.
Přeji vám hodně štěstí, bezstarostnou mysl a méně sraček na pipce.