Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
...
petraceb
| 18. 2. 2009 10:22
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

.Já už to mám jako drogu,vždycky se nemůžu dočkat,až zapnu PC a hned vlítnu na tyto stránky.Potěšilo mě,že je zájem o srázek

To by bylo super.

Holky.co mi s tím vším uděláme?
Kéž by byl a pár tablet by to spravilo. Pořád přemýšlím, co ještě je tam dole, čím by to mohlo být, když na magnetu nic neviděli. Rendík už nám brzy nastoupí a doufám,že do týdne, 14 dnů se dozvíme jak si to užil. No já si chcípám pořád stejně, a aby toho nebylo málo, onemocněla nám tchýně a v nemocnici nám řekli, že až ji pustí, nesmí být nějakou dobu bez dozoru, tak že si babču nastěhujem k nám. Nikoho jiného nemá, manžel chodí na turusové služby, musí živit pětičlenou rodinu, když já selhala a tak ji budu mít na starost. To bude komedie. A to mě ještě nesnáší, páč jsem jí odloudila jejího hodného chlapce. Mě se hned od začátku to číslo 2009 nelíbilo... No tak pěkný hory, aspoň se opal a ostatním jen samá pozitiva. Jo, nevěrná své neuroložce budu až 24.3. Jo jo, kapacity jsou na roztrhání. pa
Petruš Tobě bych poradila, abys to taky zkusila jinde, jestli Ti na MR nic nenajdou nebo jestli Ti zase řeknou, že tohle neoperujou.... Přece nebudeš takhle mladá odepsaná a pořád v bolestech. Já Tě přesně chápu a cítím s Tebou, přesně tohle mám za sebou, akorát jsem neměla problémy na WC. Pořád o tom tak přemýšlím, já vlastně vůbec nevím, jak velký ten výhřez jsem měla, rozhodující byly moje problémy.....