Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Dietka
petraceb
| 23. 2. 2009 12:03
Holky tak odedneška držim tu dietu, tak jsem si uvařila brambor, celer a petržel co mám doporučeno a to vše suchý bez ničeho tak do toho kousnu a měla jsem pocit, že mi něco skřípe mezi zubama tak se mi zvedl žaludek, že to šlo do koše tak jsem si dala syrovou mrkvičku.
Co mi dal dr ten Norethisteron tak prý až ho vysadim tak to druhý den dostanu a pořád nic, v sobotu nic, včera nic, dnes nic, kdyby mi ho nedával tak jsem to dostala už minulou středu a mohla jsem mít pokoj, takhle se s tim budu zase .... v bolestech, nevim proč to mám furt tak bolestivé.
Psala jsem kamarádce co dělá instrumentářku na gyndě, že z 95 procent se cysty dělají laparoskopicky tak nevim proč mi věčně davá injekce, prý si mám stát za tím, když mi pořád recidivuje a že ji chci vyndat laparoskopicky. Jenže on jen ordinuje a neoperuje takže nemá moc rád operační přístup, ale takhle se mi to bude pořád dělat.
Tedunko taky mi říkali, že nebudu moct sedět 3 týdny a že na ty 3 týdny se leží na neurologii, no to by mě tam hráblo, uvidim podle MR zda mě čeká operace nebo ne. Je to asi podle typu operace. Taky jsem jednou ležela na Homolce a fakt super, jak píšeš na balkonu kafíčko, cigárko. Akorát jsem si musela dávat pozor, páč tam zrovna všichni doktoři byly nekuřáci tak aby neměli cinty
Rendymu
tedunka
| 23. 2. 2009 11:40
Tak to máš dobrý,že můžeš posedávat.Já po první operaci nesměla sedět 3 týdny a po té druhé 2 týdny.S lázněma nevím,po první operaci jsem je nestihla,protože půl roku po kudle jsem začala mít zase problémy a spělo to k druhé operaci.teď po druhé kudle zatím nic,protože mě bude ještě mordovat neuroložka.Mám totiž tu pravou nohu ještě ne moc funkční,tak to musíme dořešit.My taky měli jídlo až do postele,TV na pokoji,vizita 4 krát za den,kávička i cigárko na balkonku,prostě interhotel Homolka.
Rendikovi
petraceb
| 23. 2. 2009 11:32
Rendiku tak to jsem ráda, že jsi byl spokojený, hlavně ať si co nejdřív fit.
Asi byl blbej signal, páč mám fakt to číslo jako máš ty 733334861 a nebo mám pak ještě vodafoun a to 737602130.
Měj se pěkně, papa
tedunce....
rendolf2
| 23. 2. 2009 11:26
sedět?...já můžu posedávat,ale ne plnou silou,jen na kraji židle a zapřenejma nohama o zem,RHBilitační mi řekla,že takto se dá sedět tak po 4dnech..za 2měsíce kontr.v Motole..a dva měsíce zákaz řídit,jen pěškobus..v tý nemocnici fakt supr,druhej den sem si už chodil do automatu na konec chodby pro kávičku..tv na pokoji...jídlo pod nos....až mi to chybí..prej ty lázně tak po půl roce...má to pak cenu ještě?
?
rendolf2
| 23. 2. 2009 11:19
jejda ještě měsíc?ale to bude dobrý,taky jsem se bál a podívej...ale jsem trubka a nějak sem zapoměl se zeptat co tam mám nebo nemám....v těch zádech samo..že...hh.....prý ho odstarnili,to mi řekli,ale co dál...to ne......
rendy
pouskule
| 23. 2. 2009 10:10
teda Rendy,to je fakt luxus operace.Tiše závidím,Já mám ještě měsíc nervního čekání.A co ti vlastně dělali?Odstranili výhřez nebo nějakou náhradu?
Ahoj Rendy
tedunka
| 23. 2. 2009 09:37
To byly vyčerpávající informace.Ty půjdeš na stehy?Tak to neznám.Já to měla při obouch operacích beze stehů.Jiná nemocnice,jiné techniky.Čert vem stehy,hlavně,že se ti ulevilo a že jsi zpátky s námi. Jak dlouho nesmíš sedět?
jejda
rendolf2
| 23. 2. 2009 09:32
to je román,kdyby jste ješte něco chtěli vědět......Peťule,tohle číslo jsi mi tam psala 773334861,asi není dobře,protože ho mam takhle i v tel....páááááá
ó.......
rendolf2
| 23. 2. 2009 09:28
jsem dojat děvčata,takoví ohlas.....takže..přijel sem v úterý v 7 ráno do FN Motolol,měl jsem jít na kudlu prej kolem půl 12,ale....přišel p.Doktor Bláha a oznámil,aTˇse i v klidu dám oběd,že předemnou mají operaci z mozkem a jsou 10ti % za začátkem,.takže op.ráno ve středu.ve 13h odjéézd...na pitevnu a ve 14.30konec.a v půl 16 už sem volal dom,(já si to nepama).hh..když sem se jen hnul,myslel sem,že tam pojdu,druhý den přišla moc skvělá RHB sestra a tak hurá z postele,éé,ale tak sem to zvládl a teď chodím jako kdyby nic,jen ty ohyby jsou bolaví.Petruš,tobě sem psal,pak oddeslal a psalo to,že nelze odeslat,takže sem si asi blbě napsal číslo.promiň...moc skvělé sestry,krásný,lékaři oxchotný a jídlo taky jedlý...ale nevím,co teď bude dál,za 10dnů vyndat stehy a pak?....a jak Vám je holky? dali jste mi moc pozitiva,proto jsem brzy doma.hh a těšil se na Vás
Rendovi
petraceb
| 23. 2. 2009 07:47
Ahoj Rendo,
to je dobře, že už jsi doma.
A jak Ti je?
Čekala jsem, že písneš sms, ale to neva, určo jsi neměl moc náladu, po operaci to bolí.
Brzo se ozvi
papa
Ahoooj
moncycak
| 22. 2. 2009 19:19
Já ho odhalila, podepsal revers. A to kvůli nám. Děkujeme za věrnost Rendy. Vítáme tě mezi nás rozkuchaný. Těším se na podrobnosti. A nepsal jsi žádná negativa tak to snad bylo úžasný,ne? Pa pa
vítej zpátky
tedunka
| 22. 2. 2009 18:33
Vítej zpátky Rendy.Doufám,že to pomohlo.Že ty si to nemohl bez nás vydržet,že ses tak brzo vrátil,viď?Pochlubil ses tam jaký máš na netu harém?aby Ti bylo líp.Až si odpočineš,napiš podrobnosti.Pa
Rendolfkovi
pouskule
| 22. 2. 2009 16:39
Tak zdravím pane znovuzrozený ,vítáme tě zpět.Je to možný,že jsi doma tak rychle?Vždyť jsi na to vlítnul tuším ve středu,ne?V jaké nemocnici jsi byl?Že tě tak rychle vylifrovali.Mě strašej 14-ti dny pobytu ve špitále.Je to alespoň lepší než dříve?Znatelná úleva?
Měj se krásně .L.
hurá doma
rendolf2
| 22. 2. 2009 16:30
ahoj děvčátka,jsem moc rád,že jste mě tu čekaly..jsem doma,tak půl h....po sprše a zběsilé jízdě sanitkou...ale jdu s natáhnout a ozvu se z podrabnostma dýl.........papa jinak sem pohyblivej až na ohyby v pohodě...otočky v v postely a tak nějak to jde v normě.papalala a díky za Vaší podporu,to mi jistě ubralo na bolesti
po operaci
naomi
| 22. 2. 2009 11:04
Ahojky všichni, už jsem tady opravdu dlouho nebyla a koukám, že jste tady toho spoustu napsali.Vůbec to nestihám přečíst.Mám po druhé operaci bederní páteře.Teď mi bedra zpevňovali DYNESYS-šrouby a válečky.Už je to 5 týdnů co jsem po operci a chtěla jsem se zeptat, kdo z vás má taky po takové operci a jak dlouho a kdy jste začali rehabilitovat.Mějte se všichni krásně a hlavně bezbolestně. Díky všem za odpovědi.
.....
pouskule
| 21. 2. 2009 23:22
Hezký večer holčiny,
moc děkuji za přáníčka
S tím důchodem si taky myslím,že každá kačka dobrá.Proč jim to nechávat.pokud vím,tak je teď pracovní doba i výdělek neomezený.Dříve to nebylo zdaňováno,tak si člověk mohl přivydělat určitý obnos.Teď plat důchodců normálně daní a je to neomezené.Tedy doufám,že nešířím klamné informace.Jen vím,že tchýně,když schání práci,tak má váhová omezení,co se týče zvedání břemene.Tak ji nikde nechtěj vzít.Ona kancelářské vzdělání nemá.
Jinak Monči,taky jsem zvědavá,co se mnou svede.je prý alespoń hezký,tak bych mohla krásou chvilkově zapomenout na bolest.
No,jdu na kutě.Manžel dnes vyrazil s chlapama na pivečko,tak se musím posilnit spánkem na jeho zítřejší opičku.Mějte se kráááásně.
Gratulace
petraceb
| 21. 2. 2009 21:22
Leni, vše nejlepší k Tvému svátku, hlavně hodně zdravíčka. paa
...
petraceb
| 21. 2. 2009 21:22
Griotko čekám na oboje, se zádama na MR a pak se objednám na ko na neurologii, v pátek jdu na ko k praktický tak doufám, že už mě neuschopní, protože bych u ní byla druhej den znova a pak tu cystu, měla bych to teď dostat a pak jit na gyndu, jen nevim co mi s ni bude dělat.
sobota
griotka69
| 21. 2. 2009 21:17
Stačí jedna operace zad a je to dieta jako fík já shodila cca 4 kg a když jsem šla z nemocnice domů, nemít pásek, spadly mi kalhoty
Jinak u nás už nesněží, docela to taje, takže je skoro po sněhu. Hlavně aby to nezmrzlo....
Petruš a na co Ty teď čekáš, na tu cystu nebo jak?
Monči kouknu jak s tou invalidkou, zase kdybych neměla žádné jiné omezení - myslím třeba kolik si vydělat nebo nemusela mít zkrácenou pracovní dobu - tak bych do toho možná i šla.... ještě to prozkoumám a uvidím
Jo a Lenko, všechno nejlepší k svátku
Dieta
petraceb
| 21. 2. 2009 12:52
Moncy ještě jsem zapoměla napsat k tý dietě, že hlavně teda to hovězí, ale na netu píšou, že se může jakékoliv libové maso, ale jen vařené nebo pečené bez tuku a nikdy ne smažený. mrkni na to na netu
Hezký víkend
petraceb
| 21. 2. 2009 12:40
Ahojky,
Griotko, Moncy tak včera mě nohy pěkně po dlouhé době brněly a záda taky bolely, ale možná, že to rozbouřil léčitel jak jsem u něj byla. No a to břicho ještě nevím co mi bude dělat, ale radči bych aby mi to vyndali laparoskopicky a nějak ošetřili než tou injekcí,ale to asi záleží na gynekologovi.
Pozdrav z hor
moncycak
| 21. 2. 2009 08:58
No tak z hor...trochu výš jsme, ale do hor to má daleko. Jsem zvědavá co ti to Leni udělá na tý dornovce. Já už necvičím. Zkoušela jsem to jen do operace. Teď už necvičím ani rehabku,kašlu na to. 2 měsíce se tu potím a na ho ho ho...
Hele Griotko,s tou invalidkou si to rozmysli. Manžel mi říkal, páč já tohle neřeším, že jsou to jistý peníze a do práce můžu chodit taky. No každá korunka dobrá. Ale je pravda, že si ještě nepřipadám jako důchodkyně Monika. Petruš, jsem ráda, že se ti to trochu nějak řeší, ale co záda? Nebo ty jsi odsunula na vedlejší kolej? Já mám krevní skupinu taky 0, to prý má 40% lidí. Červený masyško je jen kravička,co? A já tak miluju ryby a kuřátko... Kdybych měla jíst jen hovězí, tak asi ostatní humřou hlady, protože na ně finance nezbydou. Rendo, koukej se ozvat!!! No je to 4 dny po o, tak mu dáme ještě čas... Holky tady chumelí 24hod. deně. Jsme zapadlí až pomalu po okna. Manžel nestíhá odhazovat cestu k uhelně a od garáže. Ale je to krásný. Moc mě mrzí, že nemůžu chodit s malou na saně, lyže nebo bruslit. Zkoušela jsem sněhuláka, ale už jsem se nenarovnala. Jinak zdravotní stav beze změn. Ráno jsem vstávala v 5 a vyprovázela syna na lyžák, ještě jsem mu chtěla něco vyžehlit, ale to je porod. Poloha páteře na chcípnutí. No níc...jdu si s malou malovat, to můžu. Pa
pátek
griotka69
| 20. 2. 2009 20:27
Leni tak to držím palce, aby Ti tu operaci neposunuli. Ale snad ne. Je mi jasný, že se těšíš.
Já dneska byla na kontrole u rehab. mudr. a zase mi nabízela, jestli nechci částečnou invalidku. Si najednou přijdu fakt nemocná, to už je druhá doktorka, co mi nabízí invalidku. A já jí pořád nechci, asi jsem divná. Si přijdu nějaká nenormální, když přijdu někam na kontrolu, pomalu je mi trapný říkat, že mě nic nebolí.... všichni mudři předpokládají, že mi nemůže být dobře. Že by tak málo věřili své práci?
Petruš a co bolesti a brnění, pořád stejný?
...
petraceb
| 20. 2. 2009 11:38
Děkuju Leni.
Podívej se na netu na ty diety a tam to máš napsané co můžeš jíst a co ne tak snad to pomůže.
Psala jsem teď kamarádce co dělá na gynekologickym sále ať se mi zeptá zda tu moji cystu můžou vzít laparoskopicky nebo injekčně tak jsem zvědavá co napíše.
Tak s tou operací co ti odližili to by mě naštvalo, hlavně, že jsi uspěla jinde a je to v pohodě.
Teda počásko je šílený
hurá hurá
pouskule
| 20. 2. 2009 08:44

tak alespoň jedna poitivní zpráva,Péťo,to jsem ráda,že to máš v pohodě.Já jsem taky kr.sk.O,tak začnu papat pořádný bejky a pít kyselou vodu.No to bude pohled,až se mi bude křivit huba Ale když to pomáhá.Třeba vykouzlím nový úsměv.
Griotko,ještě měsíc,ale to uteče jako voda,jen doufám,že mi to nebudou z nějakého důvodu posouvat,jak tu už někdo psal.To jsem byla objednaná na křečáky a týden před termínem mi volali,že se moje operace z nedostatku personálu ruší,ať se znovu objednám a uvidím.Tak jsem šla jinam,kde jsem měla během 14 dní vše vyřešené.
No nic holky,přeji krásný pátek.Zase sněží,co?Já si v autě přijdu ja na sáňkách.
...
petraceb
| 20. 2. 2009 06:02
Ahoj Bri,
koukám, že jsi tu dlouho nebyla, kde jsi se toulala? Ty máš po operaci viď.
Jinak holky moje, je to jen cysta, mám přijít po menstruaci, akorat nevim co mi s tim bude dělat, jestli dá znova injekci na prasknutí nebo mě pošle na laparo, já ji mám přes 4cm tak nevim kdy se laparoskopuje .
Včera jsem byla znova u pana Hakla a holky určitě Vás potěšim co mi řekl, ty faldy co máme na sobě, prý neni tlouštka,ale jen voda, která se dá vhodnou stravou odstranit, já že mám krevní skupinu 0 tak prý mám jíst jen červené maso a budu po něm hubnout jak divá, pít jen vodu bez bublinek s citronem, to spaluje tuky a jíst málo příloh tak to zkusim, protože se těch kilo nemůžu zbavit a to mě trápí.
Jinak Renda se mi vůbec neozval, možná si to ani nepřečetl takže číslo neví (a to se známe už 13 let a nemáme na sebe čísla )
čtvrtek
griotka69
| 19. 2. 2009 19:51
Já taky nakukuju, jestli Rendolf o sobě nedal vědět...
Petruš na tebe jsem taky zvědavá, jestli to fakt byla jen ta cysta...
Leni a Tobě se to taky krátí, co? Já už jsem dneska tak trochu přemýšlela, že bych šla do práce... už mě to doma nějak nebaví. Uvidím, co mi zítra řeknou na rehabilitaci, doufám, že mi přidaj nějaký cviky a třeba za 3 týdny už budu moct jít...
díky mončičáku
pouskule
| 19. 2. 2009 09:53
tak jsem si teď našla Dornistu v mém okolí.Monči,myslím,že jsi tu adresu udávala v minulých příspěvcích ty.Tak v pondělí jdu na to,uvidíme,co mi s tím udělá.Alespoň bych chtěla posílit to moje želé kolem pasu . a ten korzet co mi má držet ten zbořený komín,co se nazývá páteř.Monči chodíš i po operaci na dornovku?
Ahoj všem
pouskule
| 19. 2. 2009 09:40
a hlavně Pétě,jsem jak na trní a čekám,jak jsi dopadla s výsledkama.Už něco víš?Hlavně by jsme si přáli jen samá pozitiva.Koukala jsem,že jsi dávala rendolfovi číslo.už ti psal,jak to s ním vypadá?
A co vy všici?Nějak se nám tu objevila vysoká absence.
plotny
bri
| 18. 2. 2009 11:09
Ahoj děvčata a chlapče po dlouhé době jsem skočila na tyhle stránky a vidím,že probíráte i to hýbání a další věci po operaci,zkuste kouknout na http://www.volny.cz/…ni/porovnani.htm ,je to moc zajímavé a na těhle stránkách je i spousta dalších zajímavých věcí k plotýnkám.Jinak u mě to na Homolce probíhalo tak,že první den po operaci postavit a chodit,6.den domů,po 14 dnech jsem začala opatrně chodit i ven ,po 3 týdnech sedat a po 2,5 měsíci do práce.Na rehabilitaci chodím pořád (operace 15.10) a do lázní se s přístupem mého obvoďáka asi vůbec nedostanu (řekl,že on mi nic psát nebude).Všem "před" držím palce a všem ostatním vstřícné doktory !

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 20:18
14817
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47