Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Griotce
petraceb
| 13. 2. 2009 06:11
Děkuju, no snad to tak i zůstane a už ty velký bolesti mít nebudu, i když včera jsem ty nohy necítila a byl to dost hnusnej pocit.
No co jsem slyšela tak prý má hodně lidí, jedu tam ještě příští týden tak jsem zvědavá, já teda téhle medicíně moc nevěřim, teda spíš ji nemusim.
To musí bejt hrozný, i když po operaci ten nerv má poškozenej, je to šílená představa, že noha brní do konce života.
To je dobře, že tě to nebolí, ale jak píšeš tak jsis užila před operací viď
Leničce
petraceb
| 13. 2. 2009 06:06
Tak co dělá pitbul? Mě se na chvilku pustil tak se snad brzo neobjevi , no spíš je to k pláči .
To mě mrzí co se stalo malému, už je to lepší?
Koho by to napadlo, že to před poslední dávkou takhle ještě zabere viď.
Buhví jak jsem si ten výhřez udělala, buď jak jsem spadla a těma pacientama se mi to zhoršilo.
To sedavý zaměstnání taky neni nejlepší, taky z toho bolej záda, to je fakt.
Člověk si nevybere.
Tak to má pani tchýně docela špatný a kor v dnešní době, kde si vymějšlej co všechno musíš znát a praxe a školy, atd.
Já se tomu pokusim věřit, že nám bude brzo líp
plotny
griotka69
| 12. 2. 2009 20:07
Petruš jsem ráda, že Ti na chvilku bylo líp, ale já bych otmu moc nevěřila, že by nějakej léčitel takhle pomohl. Kdyby jo, tak má přede dveřma pořádnou frontu lidí. Já co mám zkušeností i z lázní, nikomu jen cvičení nebo léčitel moc nepomohl. Každý má problémy dál, je nejspíš je otázka času, kdy skončí pod kudlou. Já mám dva lidi známý, co byli pod kudlou po dlouhé době od počátku potíží, v podstatě obě holky šly až když měly hodně velké bolesti a ani jedné operace nepomohla na 100%. Jedna je na tom relativně dobře, sice má bolesti, ale ne velké a nemusí brát prášky. Druhá má pořád velké bolesti a doktor jí řekl, že už měla ten nerv tak poškozený, že se to asi nespraví.... no moje rada je, operaci neoddalovat. Já teda potíže a bolesti nemám, ale asi je to i tím, že jsem dlouhodobě bolesti moc neměla, trochu jsem to zvládala díky reflexním masážím, na které jsem chodila co 14 dní. A brnění mi teda operace odstranila, ovšem necitlivou pravou nohu pořád ještě trochu mám. To je ale nic proti tomu, v jakém stavu jsem byla před operací.
Rendolfe Tobě držím palce, neboj, po operaci už bolesti mnít nebudeš a beztrestně se budeš moct válet v posteli Neboj, bude to dobrý a až budeš moct, dej o sobě vědět
Sabčo Tobě ať se v lázních líbí, hlavně si vezmi hodně peněz na grog
Peťulce
pouskule
| 12. 2. 2009 16:19
Ach jo,to je teda den,jsme to mi lazaři.Já dnes taky nic moc.Ten pitbul pořád drží a nechce pustit.
A ještě ke všemu jsem si zohyzdila dítě.Brali jsme antibiotika a nesměl nic kyselýho a včera před poslední dávkou vyžahnul jupíka a do 2hodin byl jak při neštovicích.No nafackovala bych si.Celejch 10 dní jsem jak krkavčí matka,nic mu nedopřeju a poslední den to takhle pohnojím.Manžel nás už má za hypochondry,že furt lezem po doktorech.
No a stou tvojí prací to taky není nic slavnýho,tahat lidi.Ale ani tosezení není dobrý,já mám sedavý zaměstnání a kroutím se na tý židli jak paragraf.tchýni řekli po operaci,že smí zvedat max 5kg,a tak když hledá práci,nikde jí nechtěj.Počítač a jazyky jí nic neříkají,tak si holka neškrtá.
No jo,no,nemáme to jednoduchý.Ale každej říká,že bude líp,tak tomu věřme.
Pro Léňu
petraceb
| 12. 2. 2009 10:35
Ahoj Leni, tak jsem to včera asi zakřikla, od večera mě zas v zádech dloubalo a necitila jsem nohy, což trvá i teď . Teda to je tak nepříjemnej pocit, jako kdybych měla zakouslého pitbula v obouch lítkách.
Moje vrchní mi říkala, že až mě uschopní, že si budu muset v nemocnici hledat něco méně náročného, jsem teď na gastru metabolce, kde je spousty starých lidí.
Monče
sabina3333
| 12. 2. 2009 09:22
Ahoj , když jsem teď chodila na rehabilitace, tak mě ta moje fyzioterapeutka tu jizvu taky různě mačkala, hladila, aby prý nepřirostla k těm spodním vrstvám atd. Takže asi to matlání nějaký význam má. Co se týká lázní, tak Griotka má pravdu. Můžeš si o ně zažádat hned. Já si o ně taky zažádala asi měsíc po operaci. Navíc teď s blížícím se jarem ty termíny bude složitější dostat, protože ne každej je blbec jako já, kterej jede do lázní v únoru, kdy tam chcíp pes. Mě plavání teda doporučili, ale zase nesmí to být ve studené vodě a plavat bych měla znak. Tak chlastu zdar a ať je Ti líp
prstýnek
rendolf2
| 11. 2. 2009 20:36
ahojky fšem...Griotko,nesundal jsem ho ještě,furt na to zapomínám,ale mám jetě týden.....svobody...,pak jen trápení a bolestiale nezapomenu ho štípnout,neboj....
...
petraceb
| 11. 2. 2009 11:30
Určite písnu jak jsem dopadla.
Už se ti ta kudla krátí viď.
Kdyžtak si dej do vyhledávače Vladimír Hakl léčitel a tam má webovky a i s adresou a číslem
.....
pouskule
| 11. 2. 2009 10:51
tak to mi musíš hned zdělit,jak jsi dopadla.To se pak taky nechám očarovat
Mě čeká MR až 18.3.,týden na to kudla.
...
petraceb
| 11. 2. 2009 10:40
teda to je nějaký divný viď, že nás to tolik nebolí, ja si taky na to teď prášek nebrala, jen na palici, ta mě bolí, když ne záda tak zas tohle.
To máš pravdu, 7mm se nikam neztratí. No jsem zvědavá zda na MR bude výhřez nebo ne, jestli ne tak je to kouzelník
....
pouskule
| 11. 2. 2009 09:47
No zdravím,už jsem říkala,že je to nějaký divný,kde jsi...
Já to nechci zakřiknout,ale od soboty je mi taky trochu líp.Akorát ráno to je všechno ztuhlý,ale rozhejbu se a celkem to jde.Ale mě se těch 7mm asi nikam neztratí.Pro mě je úspěch,že si nemusím brát prášek
Pro holky
petraceb
| 11. 2. 2009 09:23
Ahoj holky,
tak jsem zas tu po dlouhé době.
Jak jsem byla před týdnem u toho léčitele tak druhý den mi bylo docela fajn, ale pak ty dva dny mě to zas bralo a teď je to zas fajn, nic nebrni, ani bolest neni tak hrozná. Je to nějaký divný, že by mi pan léčitel pomohl, nejde mi to do hlavy, ale asi to tak bude.
Prý to rozpouští kalciem, ale zas mi výhřez nemůže rozpustit, tim pádem by rozpustil i celou plotnu. To spíš mi dal nějakou energii, aby mě to nebolelo nebo povolil ten skříplej nerv. Fakt nevim co si mám myslet a jsem zvědavá až půjdu 25 na MR co tam najdou, třeba ten výhřez tam nebude a pak mě budou mít za simulanta, i když na CT ten výhřez je.
Co si o tom mýslete?
Jinak vám přeju ať vás to taky nebolí
????
pouskule
| 10. 2. 2009 20:35
jinak Petra se tu dlouho neukázala,neví někdo,co se děje?Chudák taky trpí a tápe
alkohol dělá divy
pouskule
| 10. 2. 2009 20:35
přeji krásný večer všem,
mohu potvrdit,že alkohol vážně dělá divy i čekatelům.Šli jsme nedávno na ples a já tam jela s tím,že si posedím,pokoukám a nebudu kazit potěšení manželovi,který se na plesy strašně těší.Ale pár panáčků změnilo situaci a já si s místními důchodci skočila pár tanečků.I noc byla docela bezbolestná,ale za to to ráno.To bolelo i něco jiného,než zádíčka a nožička .Ale jinak samozřejmě bolest alkoholem neřeším.Oni na ten náš žaludek a játra stačí ty infuze a prášky.
Jinak na lázně jsem zvědavá,vždy jsem záviděla babičce tu pohodu a péči.A všem vám přeji,aby to bylo ku prospěchu a i k pohodičce.
plavání
griotka69
| 10. 2. 2009 19:36
Monči já jsem se na plavání ptala a já zatím nesmím. Ani plavat a ani podvodní masáže. Prý zatím. Po operaci budu 2 měsíce 17.2.
Jinak mě mrzí, že Ti ty infuze nepomohly. A ty másáže, to je docela výsměch, ne? To je fakt léčba.... nechci bejt špatnej prorok, ale moc šancí tomu nedávám. Ale držím Ti palce, aby Ti byo brzy líp. Vždyť taky můžeš jet do lázní, si o ně zažádej, tam se o Tebe postarají....
Jo alkoholikem se člověk stane a ani nevíš jak.... když jsem se rozváděla, taky jsem nemohla nic jinýho než chlast. Ještě že jsem nepila, protože jinak už se léčím
Co Ty Rendolfe, sundal jsi prstýnek?
Ostatní zdravím
Ahoj marodinky
moncycak
| 10. 2. 2009 13:59
Všechny zdravím, ty před o i ty po o... No tak já mám po pěti infuzí a bez jakéhokoliv výsledku. Včera na mě doktor koukla a odhadla to na to, že mám po operaci v ráně nějakou ,,zatvrdlinu" co tlačí na nerv,a že to chce rozmasírovat. Dostala jsem 2 tuby nějakýho léčivýho krému a manžel má masírovat alespoň 2x denně. Jenže manžel... on je zlatínko, pere,vaří žehlí, uklízí, běhá kolem mě...ale masírovat? Namazal si to na 2 prsty, a šmrdlal...já myslela že vyletím z kůže. Když prej je ten krém hnusneeeej ...no je to porod. Teď mi tak dochází, kdybych něměla manžela tak mi snad doktorka řekne, že mám jít k sousedovi,ne? Matlat má měsíc a pak se mám ukázat. Sakra, zase bude měsíc v p....Chci do lázní, chci aby mě tam obskakovali a masírovali, já ti tak závidím... Jinak je vše v poho... jen ty záda se ňáko nelepší. A co ty Petruš, nějaký posun? Holky, kdybyste viděli jak se mi krásně doma uklízí když se vožeru a nic mě nebolí...jen mě to furt smejká do stran. Ale je to jediný způsob, jak býd doma nějak užitečná. Pak napíšu knihu-Jak ze mne plotýnky udělali alkoholika.
Nevíte jestli můžu chodit 2měsíce po o. plavat? Tak zatím ahoj, já se zas ozvu, jsem jen nějaká otrávená ze všeho. ...A z alkoholu.
lázně
griotka69
| 9. 2. 2009 21:19
Sabčo lázně jsou prima, těš se Já byla už 6x a bylo to fakt super. Kdybys potřebovala něco vědět, klidně se ptej
Griotce
sabina3333
| 9. 2. 2009 20:41
To si teda žiješ, mě žádný masáže nedělali, jen mě dřeli při cvičení .
Přiští týden jedu a vůbec nevím do čeho. Nikdy jsem v lázních nebyla a ani jsem po tom netoužila. Uvidím. Beru si sebou notebook, tak dám vědět, jestli mi tam neubližujou. Hezky cvič a do práce nepospíchej. Pa
lence
sabina3333
| 9. 2. 2009 20:36
Leni já na tý neurochíře byla opravdu jen krátce, předtím jsem ho viděla jen když se byl na mě podívat když jsem ležela ne neurolce. Na mě byl hodnej. Ale většinou operatér je na svou "ovečku" hodnej. Tak se ho neboj.
pondělí
griotka69
| 9. 2. 2009 18:38
Ahoj lidi, tak jsem dneska byla poprvé na rehabilitaci. Dělali mi taky masáž míčkama, to bylo docela příjemný. A zatím jsem teda cvičila jen jakoby s hrudní páteří, s nohama začneme příště. Bederku ještě rozcvičovat nesmím.... Jsem v posledních dnech docela vorvaná, přece jen jsem začala víc chodit a je to znát. Ale bolí mě jen svaly, naštěstí
Jinak operace, mě taky jen jakoby vyškrábli to co vyhřezlo a i kousek zevnitř.... nic mi tam nedávali, nic nenahrazovali....
Sabčo za chvilku jedeš, co? Těšíš se?
Teda ty termíny objednání jsou docela děsný, já jsem fakt ráda, že už to mám za sebou a je mi líp. Taky vám to všem přeju.
Jo a do práce nepospíchám, nejdřív musím být schopná tam vůbec vydržet. Prozatím jsem ráda, když si lehnu. A na zítra jsem objednaná k holiči, jsem na to zvědavá, jak mi bude mýt tu hlavu
Tak se mějte, papa
sabče
pouskule
| 9. 2. 2009 17:01
Já si to taky myslím a naší děcký doktorce to dělali taky a sama to nazvala jako výbrus.Tak mi to slovo nepřišlo nějak nepochopitelný.Jakej je pan doktor Plas?Nálada dle vyspání?Minule byl pohodovější.
lence
sabina3333
| 9. 2. 2009 15:25
Leni, jestli tam nemáš nějaké komplikace, tak jednom odříznou ten kus plotýnky, který ti tlačí na nerv a dráždí ho,
zase za blbce
pouskule
| 9. 2. 2009 13:09
Tak jsem si volala ohledně vysazení antikoncepce před operací,byla jsem potěšena,že nemusím.
A dalším dotazem bylo,co vlastně s tou mojí mrškou budou dělat.Poněvač při mé návštěvě na ambulanci byl pan doktor ve skluzu a střídali jsme se jak na běžícím páse.Někdo mluví o jakémsi "výbrusu",což pan doktor nezná a asi se to bude muset prý naučit a pak o výměně za jinou a to zas prý ji nemá za co vyměnit.Tak jsem opět jako totální blbec a nevím,co se se mnou vlastně bude dít.
Mám se na co těšit
Monci
sabina3333
| 9. 2. 2009 12:28
Ahoj Monči, už jsi dlouho nenapsala. Co je s Tebou? Zabraly infuze a už je ta druhá strana lepší?
tedunce
pouskule
| 9. 2. 2009 10:20
A setřičku asi nikdy nic nebolelo,že?Když má takový přístup.já myslela,že si právě už můžeme lékaře vybírat.
....
pouskule
| 9. 2. 2009 10:18
Tak alespoň něco,ty čekací doby jsou hrozný.Když už je člověk z toho všeho tak unavenej.No to jsem zvědavá,co s tím podniknou.
pouskule
tedunka
| 9. 2. 2009 09:58
Dneska se mi konečně povedlo objednat se k neuroložce,sice kolínské nemocnici nevěřím,ale ležela jsem tam před rokem a půl na infuzích a jedna doktorka,která za to stojí tam je.Jmenuje se MUDr.Petra Kasalová.Sestra mě k ní nechtěla objednat,že si nesmím vybírat,tak jsem si vydupala ať mě na paní doktorku přepojí a jdu tam 6.4.Říkala,že s tou nohou se musí něco udělat,jinak zůstane trvale poškozená.
petraceb
pouskule
| 9. 2. 2009 07:58
Ahoj Péťo,tak jsi se tu dlouho neobjevila,jak pokračuje tvé hledání pomoci.A jak ti je?
L.
griotce
pouskule
| 9. 2. 2009 07:55
Griotko,mooooc gratuluji a přeji monoho bezbolestných a pohodových let.S prací nespěchej,ještě se namakáš
prstýnek
griotka69
| 6. 2. 2009 20:43
Hele, ještě mě napadlo, pod studenou vodu, prst hodně, ale fakt hodně namydlit a sundat ho sikovkama Já to tak dělám s jedním prstýnkem, který mi jinak dolů taky nejde..... no zkusit to můžeš

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39