Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
plotny
pouskule
| 4. 2. 2009 12:06
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.

já jdu na kontrolu po šestinedělí ve čtvrtek. Já teda doufám, že půjdu do práce taky dřív než za půl roku.... ale uvidíme, co mi řekne ve čtvrtek. Já teda nic namáhavého v práci nedělám, nic nezvedám, jen sedím u počítače.
Pokud se tedy budu na to cítit a nebudu mít problémy. Rána už je celá zahojená. 6 neděl na to prý stačí. A výhybky můžu zvedat v pohodě. No tak super,ne?
Už jen aby vize odpovídala skutečnosti. Já vám dám, válet se půl roku. Kuš! Do rachoty půjdete! Na chudej lid, musí být přísnost,myslím na tu žebrotu dělnickou
Tak tak nějak tě zkroutí. Před tím se musíš ve sprše vydezinfikovat, obléknout si andílka a punčochy, které sahají až pod ...v tvém případě pod něco jiného než v mém. V předsálí operačního sálu ještě dostaneš kapačku s čímkoliv co ti má pomoct to přežít. Já jsem astmatik, tak jsem dostala něco na dýchání. Zbudili mě zase v předsálí a z operace si pamatuju jen hudbu než mě uspali- Fredie Mercury.
Mě odvezli v mojí posteli a vzbudila jsem se zase v ní. Někdy dávají do rány dren, já ho neměla. Po operaci celý den jsem jen ležela a na wc mě dávala sestřička. To bylo snad nejhorší. Na veřejnosti nejsem zvyklá...Ani v lese mi to nejde, když si představím, co na mě může koukat zvířátek. Celý den jen ležíš a přemýšlíš jak se otočit na bok, protože ta rána dost bolí. Ale zase...dá se to přežít. Andílka mi sundali až večer. Celý den jsem nejedla, jen večer trochu čaje. Druhý den k poledni přišla rehabilitační a pomohla mi vstát způsobem, aby to moc nebolelo. Maj to promáklý.
Já to před tou druhou operací taky nechávala,říkala jsem si,že to je o trošku lepší a pak jsem volala tu RZS a odvezli mě nechodící.A trvalo dva dny než jsem si bez pomoci mohla dojít na záchod.Hlavně aby ti pomohli.