Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

petule
sabina3333
| 28. 1. 2009 17:29
Vykašli se na to, co by si mysleli. Když tě to bolí a nemůžeš spát, tak at ti pomůžou, ne? Vždyť sakra skládali Hippokratovu přísahu. Domluv si eventuelně konzultaci s neurochirurgem, když neurologové tápou. Někteří neurologové mají někdy pocit, že lidé hledají v operaci nejsnazší cestu k odstranění problému, ale zkrátka někdy jiná cesta není. Zkoušeli Tě hospitalizovat s infusní léčbou a případnou rehabilitací? Přeju brzkou úlevu, pa
Boleeest
petraceb
| 28. 1. 2009 11:57
Rendo to jsi hodný, že by jsi přišel na návštěvu.
Dr Ti dala vycházky? Mě ne, mám zákaz chůze. Když jsem na neurologii byla před týdnem tak nic o ležení neříkala, jen že bych jela buď akutně na operaci do Motola nebo hned druhý den do Motola na hospitalizaci, ale jelikož jsem měla výhřez stejný tak se na mě vybodli.
Noo nevolala jsem tam ještě , bojim se, aby si nemysleli, že simuluju.
Peťule
rendolf2
| 28. 1. 2009 10:56
ahoj Peťulo,no ty si dáváš...určitě tam zavolej,a pokud můžeš,běž si tam zas lehnout...přijdu ti na návštěvu,pokud tam půjdeš...píšu v 11h..takže,volala jsi tam?

A griotce:no to mě jen povzbuzuje..tolik ženských tu mě radí...těší mě. a vždy se těším na další návštěvu mezi Vás...tak papa zatím,napísanou
Griotce
petraceb
| 28. 1. 2009 05:52
Griotko, máš pravdu, jsem doma a ještě se tu víc zrakvim . Já si tam zavolám a premýšlím jestli mám ještě volat na neurologii dneska, že jsem upadla a brní mě to mnohem víc než předtim. Blbý je, že mám pocit, aby si nemysleli, že simuluju.
Boleeest
petraceb
| 28. 1. 2009 05:39
Ahoj Rendo, dobře děláš, že jdeš na operaci, co já bych za to dala,kdybych měla taky termín.
Sem si tim včerejším pádem asi o něco zas vyhřezla, nemůžu už tim brněnim spát, proto píšu tak brzo, vůbec se na ty noze už neudržim . Myslíš, že bych měla dnes zavolat na neurologii? Ty budou mít asi radost.
Rendolfe
griotka69
| 27. 1. 2009 21:02
víš co ženských Ti bude držet palce? To za tu operaci skoro stojí, ne? Neboj, bude to dobrý, určitě Ti to pomůže od bolestí......
operace
rendolf2
| 27. 1. 2009 20:52
ahojky Griotka...ne nebudu oddalovat operaci,když mam termín danej,ty masáže to ostatní měla bejt jen jako,že by záchrana od operace,ale tomu jsem stejně nevěřil,že by to pomohlo......takže půjdu se nechat kuchnout....auauauauauauau
tedunka
rendolf2
| 27. 1. 2009 20:50
ahojky Tedunka(o)..děkuji i Tobě za přivítanou,no termín na operaci je 17.2.když to začne bolet,je to i dotěrný a dává to osebě znát.já se těšil na ty masáže a prd.....tak snad jindy.......papalala
Ahoj Rendolfe2
tedunka
| 27. 1. 2009 20:13
Vítám Tě mezi námi.S velikostí výhřezu jsi asi favorit.Mrzí mě že na tebe s tou rhb nemají čas ale jak říká můj rehabilitační doktor,ty masáže atd. napraví jen svaly a výhřez(takhle velký) to nevyřeší.Dlouho se nerozmýšlej s tou operací.Já měla před první operací dva výhřezy po 11 mm a hnali mě pod kudlu.Před druhou operací to byl sice je jeden ale 16mm.A mám rozpěrku mezi obratly.Přeji co nejméně bolestí
bolest
griotka69
| 27. 1. 2009 19:36
Petruš Ty se zrakvíš i doma Koukej na sebe dávat pozor. Zavolej si brzy do tý Plzně a domluv si to, to není k tomu takhle trpět. Jinak nemáš zač děkovat, hlavně aby Ti to dobře dopadlo a byla jsi brzy po operaci.
Rendolfe a co teda budeš dělat, budeš čekat ještě do března? Nebylo by teda lepší jít na tu operaci?
držkopád
petraceb
| 27. 1. 2009 16:35
Rendo je mi hůř, díky tomu pádu
držkopád
rendolf2
| 27. 1. 2009 15:59
Teda Peťulo,ty se teda opatruješ.....je Ti líp?či si na tom hůř?......papa
rhb
rendolf2
| 27. 1. 2009 15:58
tak jsem byl dnes na rhb a mám smolíčka...žádné reflex.masáže a tak to ostatní....nemají čas,až tak v půli března.....tak smolíček.snad možná na Mělníku
Pro Griotku
petraceb
| 27. 1. 2009 12:07
Griotko moc Ti děkuju, já se na to mrknu a kdyžtak tam zavolám, jsi moc hodná.
No já ani simulovat moc nemusim , nohy mě brněj pěkně a bolest to samé, včera jsem zas brečela bolestí. Ale něco ještě dosimuluju ať už se to hejbe.
Máme ulomenou jednu jezdící nohu u křesla k pc a já na to zapoměla a jak jsem si dnes sedla tak jsem z ní spadla, tak nevim zda se mi to nevyhřezlo ještě víc, držkopád to byl pěknej tak tu zas pajdám jak ....
Teda jak Ti mohl dr říct, že Ti nic neni , pořádně mu vynadej.
Petro
griotka69
| 26. 1. 2009 21:41
a ještě něco, až se k nějakýmu doktorovi dostaneš, tak prostě drobet simuluj, normálně to nahraj, že máš bolesti, že nemůžeš chodit, protože Ti brní nohy, prostě udělej rozruch. Já sice taky šla jak ovce na porážku, ale až půjdu na kontrolu, tak to tomu doktorovi, kterej mi řekl, že mi nic není půjdu říct, jakej je debil
Plzeň
griotka69
| 26. 1. 2009 21:35
Petruš, normálně si tam zavolej - koukni na tohle:
http://www.fnplzen.cz/…viste_detail.asp?…
Myslím, že s tím problém nebude, tam jsou fakt strašně hodný. A pokud se nedomluvíš, jdu 5. února na kontrolu, tak bych se Ti poptala.
Sabčí dyt psala Monča, že *** podle toho, jak Ti je. A já jsem prostě musela, jinak by mi bylo špatně na těle
zdravim
sabina3333
| 26. 1. 2009 20:56
Ahoj všichni,

ani jsem ted nebyla schopná napsat, minulý týden jsem začala mít pocit, že se mi bloknou záda, tak jsem ležela cvičila a kousala si strachy nehty.
Griotko, ty zvíře, jak jde dohromady ***ík a klidovej režim. To se vzájemně vylučuje, ne?
Petro, Hakla mi doporučil kamarád, kterej měl nějaký nárůstek na páteři a Hakl mu pomohl. Byla jsem tam také - na mě to nezabralo. Ale držím palce.
Monči, držím pořád své okousané palce, aby ti pomohli.
Rendolfe, cvič a pokud to do toho 17. nebo kdy to máš jít na operaci nezabere, tak asi do toho jdi. Mějte se fajn a já jdu cvičit.
plotna
petraceb
| 26. 1. 2009 20:34
Ahoj Griotko,
jsem z Neratovic, což je kousek od Prahy.
Kdyby jses mě u Vás tedy zeptala byla bych Ti vděčná.
Vůbec nevím co semnou bude, na CT obsřik jdu teď ve čtvrtek, k léčiteli za týden a na MR až za měsíc.
To je strašně dlouhá doba.
věk
griotka69
| 26. 1. 2009 20:23
Monči no nevím s tím věkem, dyt já jsem stará jako Ty Jinak dneska jsem byla zase venku, upekla jsem buchtu a došla jsem do knihovny a nohy dobrý
Petruš a kdy se to teda rozhodne, jestli půjdeš na operaci nebo ne? Nevím, odkud jsi, ale tady v Plzni to jde docela rychle. Známý teda přímo nemám, ale mohla bys to zkusit. A jsou tady machři, mohu doporučit
Monči dneska večer si dám jednu za Tebe, aby Ti brzy bylo líp
Ostatní se držte a ať jste brzy bez bolestí
lázně
rendolf2
| 26. 1. 2009 17:02
Mončičáčku... ,a ty lázně předepisují rovnou po operaci v nemocnici,či neurolog či kdo?...mladej na plotýnky možná,ale zavinil jsem si to sám,když sem se dřel před 4mi roky na zelenině ve skladu...tam to Vše začlo...nevinně...tak na rhb zítra...nějak se mi dnes nechtělo vstávat,pa pa
Léčitel
petraceb
| 26. 1. 2009 10:44
Ahoj holky,
tak mě přítel objednal k léčiteli, jmenuje se Vladimír Hakl, má i svoje stránky. Prý dokaže pomoct i s plotýnkama.
Já na tuhle léčitelskou medicínu teda nejsem, ale uvidíme. Jdu tam 4.2. tak Vám dám pak vědět jak jsem dopadla.
Jinak je to pořád stejné, za chvilku se zbláznim, brněj mě obě nohy jak čert . Nemáte někdo známeho neurologa nebo neurochirurga?
Jinak s Rendolfem jsem ležela na neurologii . Taky jsem mu několikrát psala ať na tu operaci jde, určitě to pak bude lepší.
Zatim papa
MR
moncycak
| 26. 1. 2009 09:50
Ahojky, dnes jdu na MR. Jsem obědnaná na pátou odpoledne, a to mám ještě štěstí poslední na řadu jde v 19.00h. Hele, po operaci jsem dostala takový návod k použití kde bylo napsáno co a za jak dlouho to můžu. O intimnostech tam bylo-dle subjektivních pocitů. Tak že zakázané to není nikdy. Nevím jak Rendolfe chlapi, ale my to máme i s rozpáranýma zádama v pohodě.
Griotko, to si snad děláš srandu,ne? Já se snažím to vydržet do středy, kdy se rozsekne jesli mě rozseknou nebo ne. Pak si tu griotku koupím taky. No jo, vždycky má někdo ten nápad dřív...Co ostatní? Co se děje nového? Hele, no koukám na vaše profily. Nejste vy nějací mladí na problémy s plotýnkama? To máme jen my staří, seschlí ne? pa
rehabilitace
griotka69
| 25. 1. 2009 21:57
Tak to vem jedním vrzem, rhb i termín operace. V zrušit se to dá vždycky a jak tady někdo psal, prý jsou ty termíny dost dlouhé...
lepší?
rendolf2
| 25. 1. 2009 21:34
no tak to mám alespoň další povzbudivou zprávičku...ale koukám na ty smajlíky a jsou strašně moc úžasný,že?jsou roztomilí...... zítra se jdu obědnat na tu rhb....tak pa lidičky
po operaci
griotka69
| 25. 1. 2009 20:10
Milý Rendolfe, mohu Tě ujistit z vlastní zkušenosti, že po operaci na to budeš mít větší chuť než před ní Alespoň já to po operaci vydržela přesně 8 dní - a to jen díky tomu, že jsem celou dobu byla v nemocnici
Jinak Monči, odpoledne jsem si byla koupit griotku
Chlape musíš si vsugerovat, že po operaci to bude jen a jen lepší. Hůř už bylo, ne?
nohy
rendolf2
| 25. 1. 2009 19:12
z jakou nohu,no kdybych přišel o levoutak bych asi z pravou....nebo,,..........
král invalidů
rendolf2
| 25. 1. 2009 19:05
hh,musím se nejprve zasmát...tak a ted do Vás,těší mě,Váš zájem....Ty jsi mě mončičáku moc moc rozesmála...díky Ti,prej král..ale je fakt,že tu asi vedu, z velikostí...,jinak ty lázně,to zní opravdu lákavě,bonus supr,ale kdopak by měl náladu na to..to..po operaci?měl bych jít do Motola(e)hi....čeština....já se nebojím operace,já mám ztrach z toho,co potom...jako,že omezení a ták.....děvčata díky za pobavení,to je potřeba papalala napísanou
lázně
griotka69
| 25. 1. 2009 13:39
Monči já mám na griotku taky chuť, ale doma žádnou nemám, asi půjdu na procházku do krámu, když mi to tak hezky jde
Jinak neboj, já byla v lázních několikrát a rozvedla jsem se až kvůli kolegovi z práce Takže klidně můžeš jet
Jinak našemu velikému, jak psala Monči, fakt je riziko, že Ti noha ochrně a pak to jde jen těžko vrátit. Překonej strach, jsi snad chlap, ne?
Bůček
moncycak
| 25. 1. 2009 13:10
Ahoj Griotko...jen tak mimochodem, já ti vždycky když čtu tvé příspěvky dostanu takovou chuť na griotku. O vyvaleném boku, v mém případě bůčku, mi ani nemluv. Se vším jsem počítala, jen ne s tím,že budu křivá jak výhybka. A když jsem se poprvé viděla nahá v koupelně u velkýho zrcadla, tak jsem se dost vyděsila a bulela manželovi v náručí a prosila ho ať se se mnou rozvede, že jsem mrzák křivej hnusnej. A on se nerozvedl...to byla jeho poslední šance. Teď už se mě nezbaví.
To je super, že už chodíš ven a nic tě nebolí. Mám z toho upřimnou radost. Že je to hned veselejší,co? No tak jen tak dál, ale opatrně!!! Do lázní se taky těším, jen mě trochu znervozňuje, že mé 2 nejlepší kamarádky -pilíře ctnosti- se po návratu rozvedly kvůli známosti z lázní. No snad mě to pane Bože nepotká. Jo ještě k našemu vedoucímu ve výhřezu. Zatni zuby a jdi, protože je možné, že ti výhřez utlačuje nervy do nohy natolik, že o ni můžeš přijít. Bude pryč, a čím ty pak budeš bouchat o zeď? Držím palce, neboj, budou na tebe hodní.Možná koukni sem, mě to pomohlo. Musíš si najít svou nemoc. http://www.nemlib.cz/web/index.php?… Ahój
výhřez
griotka69
| 24. 1. 2009 17:56
Monči budeš se smát, ale já vyvalený bok opravdu měla Sice nevím, jak velký výhřez jsem měla, ale po operaci se to skoro srovnalo
Jinak dneska jsem byla poprvé venku, noha ani záda nebolely, brnění taky žádný Tak snad to už bude dobrý.
Na operaci jsem se taky těšila, sice jsem měla docela strach, ale představa, že mě už bude líp byla silnější....
Rendolfe já být Tebou, tak zatnu zuby a nechám se operovat. Pak pojedeš do lázní a tam bude plno koček, tak to máš jako cílovou prémii

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 13:52
14469
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39