Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
petule
sabina3333
| 28. 1. 2009 17:29
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
, bojim se, aby si nemysleli, že simuluju.
. Já si tam zavolám a premýšlím jestli mám ještě volat na neurologii dneska, že jsem upadla a brní mě to mnohem víc než předtim. Blbý je, že mám pocit, aby si nemysleli, že simuluju.
. Myslíš, že bych měla dnes zavolat na neurologii? Ty budou mít asi radost.
To za tu operaci skoro stojí, ne?
Neboj, bude to dobrý, určitě Ti to pomůže od bolestí......
Koukej na sebe dávat pozor. Zavolej si brzy do tý Plzně a domluv si to, to není k tomu takhle trpět. Jinak nemáš zač děkovat, hlavně aby Ti to dobře dopadlo a byla jsi brzy po operaci.
tak jsem byl dnes na rhb a mám smolíčka...žádné reflex.masáže a tak to ostatní....nemají čas,až tak v půli března.....tak smolíček.snad možná na Mělníku
, pořádně mu vynadej. 

Jinak dneska jsem byla zase venku, upekla jsem buchtu a došla jsem do knihovny a nohy dobrý 
Tak že zakázané to není nikdy. Nevím jak Rendolfe chlapi, ale my to máme i s rozpáranýma zádama v pohodě.
No tak jen tak dál, ale opatrně!!! Do lázní se taky těším, jen mě trochu znervozňuje, že mé 2 nejlepší kamarádky -pilíře ctnosti- se po návratu rozvedly kvůli známosti z lázní. No snad mě to pane Bože nepotká. Jo ještě k našemu vedoucímu ve výhřezu. Zatni zuby a jdi, protože je možné, že ti výhřez utlačuje nervy do nohy natolik, že o ni můžeš přijít. Bude pryč, a čím ty pak budeš bouchat o zeď?