Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Popis
petraceb
| 30. 8. 2010 20:14
Děvčata už jsem doma, nebudu psát co mi všechno psali, ale mozek je čistej, jen slizniční hypeplazie v bazi levé maxiliární dutiny. Deviace nosní přepážky doleva.
Jsem zvědavá co mi na to řekne dr, nakonec mě pošle ještě s páteří a mě vomejou, mělo se to udělat najednou. Od něčeho ty bolesti musí být.
Marketko
DORI
| 30. 8. 2010 18:38
ahojky, to je dobre, ze date vedet coje s Vama, Prave jsem se chystala napsat Peti, jak jsem napnuta at ihned pise co tam nasli. a napsala jsi to zamne. Marketko, to je skoda, ze vylet nas tyden byl urcite drahy a manzel tak nebere ohledy a je sobec? ...vypada to tak. Jste mladi a mel by vic lasky projevovat k Tobe, Asi nezbyva, jen si o to otevrene rict, totoponeses ty ja nemuzu i malou,je tata tak at se take strara.Nepsala bych Ti to, kdyby jsi byla zdrava, Take jsem nosila a delala jako chlap, ale uz nemuzu a muj muz na stesti bere ohledy ani mi nedovoli tahat neco, Musis ho na to zvykat, at je rad, ze jsi na tom takto, a i ve tvem stavu sla s nim a obetovala se, Ti muzi jsou trosku natvrdly, on te ma urcite moc rad, ale neco mu proste nedojde a musis ho jemne na to upozornovat.a ukolovat ho, Se skolou Ti pribude i uceni, ale do toho vejdes ani se nenazdas.Vse ma neco do sebe.Tak at mate same jednicky a Ty jsi zdrava.
Peti konecne jsi tam byla a dozvime se co se deje. to stejne jsou super, ze Ti tak rychle daji vedet. ja si pockala. Nezapomen, ihned pis, co tam je napsane na te zprav¨! netrpelive cekame.Take verim, ze nic nenormalniho, ale na druhe strane si myslim, ze kdyz Ti je jak pises, nemela bys chodit do prace a marodit?
Drzte se a Nadenka,pokud jsi tady, nezapomen na fotecky, jsem rada, ze jsi uz doma, i kdyz Ti more preji z celeho srdicka, ale bylanam po Tobe smutno. ahojky a at nikoho nic neboli
ahojky vsichni
Maky36
| 30. 8. 2010 13:54
Vsechny vas zase po delsi dobe zdravim .

Peto, jsem napnuta, jaky mas ten vysledek! Kdy si tam pujdes ? Ja porad verim, ze tam nic hrozneho nebude, pro boha !!! Urcite dej hned vedet, jo? Drzim Ti vsechny palce!

Ostatni, jak koukam, relativne vse dobre, tak at to je vsechno jen lepsi.

Ja byla na tyden ve Svycarsku, zvladla jsem cestu autem i narocne vylety po horach. Manzel absolutne nebere ohledy ani na me, ani na triletou KLarku, takze ho mam docela dost! On stale jen foti, my dve jsme chodily spolu, takze nejake hole mi byly k nicemu, kdyz jsem neustale mela za ruku prcka. V batohu veci pro me a malou, take nejake jidlo a manzilek ve svem batohu jen fotaky a piti!
jeden den jsme sli 13 km! Uz jsem rada, ze jsem doma.
Mam ted uz delsi dobu problemy s krcni pateri, jde mi to do leve ruky, za lopatku a mam dost motolice, takze take nic veselyho. Budu muset poprosit na neurochirurgii, kam jdu v pulce zari, aby mi udelali MR cele patere, mam strach, ze mam pro zmenu neco s krcni....
Klarka ve stredu nastupuje prvne do skolky, tak z toho mam nervy, jak to zvladneme. Uz jen buzeni bude problem - spi do 8 h a nechce vstavat .

Ted mi volal muz, ukradli mu penezenku s kartama, OP, Zp kartou, na hotovosti nejmene 5tis ( mel tam i Eura ), takze opravdu bonus.

Holky, bezim makat, mam tu plno pradla a tak.
Adame, ty uzivej lazne. Pro me byl navrat do reality silenej, casto vzpominam, jak tam bylo prima.

Mejte se krasne, ahoj Marketa
MRI
petraceb
| 30. 8. 2010 13:47
Tak si pro ten popis jedu dneska po práci. Fůůj mám z toho sevřenej žaludek.
MRI
petraceb
| 30. 8. 2010 11:16
Tak jsem tam teď volala a smolík pacholík.
Přesně tohle jsem očekávala, že mi řeknou. Nemůžou mi nic sděit po telefonu, že si mám přijet a daj mi to.
Já je chápu, nikdy nemůžou vědět koho mají na drátě.
Páji
petraceb
| 30. 8. 2010 08:31
Ahoj Pájo,
ty už taky chodíš teda do práce? Ani se ti nedivím, že jsi pak tak unavená. Hlavně se šetři .
To je síla semnou viď, ale už jsem si tak nějak zvykla . Ve čtvrtek jsem byla na té rezonanci, fuj mě bylo zle jak psovi a to i v pátek, úplně se ten tunel celej chvěl jaký to mělo grády, 3x se mi tam chtělo zvracet, ale musela jsem vydržet, jinak bych zmařila snímky. CD jsem dostala do ruky, popis pošlou neuroložce, ale ta ho bude mít tak do konce týdne. Praktik mi řekl ať tam zkusim zavolat. No nevim zda mi to řeknou po telefonu. No zkusim to později .
Měj se moc krásně, papa
Ahojky všem
jirina1
| 29. 8. 2010 21:52
Holky jak se mate a jak Vám je,nikdo sem nepíše, tak asi je líp a chodíte na houby jako já.
Ahojky rodinko moje
nedinka
| 26. 8. 2010 09:34
Dlouho jsem nepsala, ale čtu Vás skoro denně...
Začala jsem opět chodit do práce, vrátila jsem se zpátky do obchodu..To víte, že jsem úplně hotová, usínám u zpráv, ale to je tím, že nejsem zvyklá...Musím to tam vydržet měsíc, pak se vrací holka z mateřské a já skončím na pracáku...asi...

Petí, já už fakt nemám slov...co Tebe holka ještě potká????Budu držet palečky a to CD si vyptej...já jej třeba vůbec nedostala a neviděla jsem jediný snímek...

Haní, na Tebe moc vzpomínám...a pokaždé, když jedu do Hodonína a jedu kolem lázní, tak mě to připomene naše setkání...Budu Ti moc držet palečky....

Mirečka nepíše, asi má moc práce...to je taková naše pilná včelička....doufám, že ji nic nebolí...

Stáni, my si napíšem na Skypu, ju?

Adame, chtěla jsem si tě přidat Na FB a je vás tam pod tím nickem opravdu víc....tak se zkus trochu víc "odtajnit"

S Kristýnkou jsme ve spojení na FB...ta holka maká, jako by ani nebyla po operaci...Kris, šetři se!!!!!

Nadi, úplně jsi se ztratila...Jak je Kačce?

Majko, Jiřinko, Markétko a všichni ostatní...moc zdravím...

Ještě k tomu příspěvku...opravdu tuto diskuzi udržujme. Pokud může někomu pomoct, tak je to moc fajn....Já jsem díky ní přežila druhou operaci...díky vám všem....
Čumáčku
petraceb
| 25. 8. 2010 13:42
Ahoj Stáničko,
už nějak nemůžu, jsem vyždímaná ze všeho. Zítra tam mám být v 16h v těch Hůrkách. Výsledky by měli být do týdne, když tam něco bude vážného tak mi prý bude hned volat neuroložka a když ne tak si mám zavolat za týden a objednat se k ní. Naštěstí tolik teď v práci nepíšu tak to jde. Hold to musim po sobě kontrolovat.
Taky je blbý, že koukám jak nějakej feťák . Těšim se domu až si lehnu.
Děkuju za palečky. A jak je tobě?
petulka
cumacek
| 25. 8. 2010 13:27
Ahojky pétulko
To sned není možné co se s tebou děje.Už abys měla tu MRI za sebou a věděla co je s tebou a kdý ti řeknou výsledek kdý jsem na neurigirurgii nebo neurologii.A jak pracuješ v práci,když máš překlepy.to musíš stále kontrolovat.
Tak ti držím palečky a budu na tebe myslet.
pa pa
Hani
petraceb
| 25. 8. 2010 08:26
Ahoj Haničko,
stále tě táhne noha? Asi než se ty nervy uzdraví.
Já se mám blbě, stále bolest kousku hlavy, křeče, motolice, pocit na zvracení. Dneska v noci jsem se probudila v křečích těla až mě chytla křeč do pravého a pak hned do levého lýtka. Ráno vstanu a sekne to semnou na zem, nohy mě nenesli. Teď mě to akorát tak bolí a motám se jak opilá. Už aby byl zítra a byla jsem na té MRI. Snad mi daj do ruky CD, na páteř dávají.
Já moc nepíšu, protože to musim neustále po sobě opravovat. Vynechávaj mi písmenka, ale to je hlavou a né klávesnicí. Vidim to rozmazaně.
Měj se moc krásně, papa
Ahoj
jirina1
| 23. 8. 2010 18:23
Ahojky děvčata a Adame,mam se dobře,tak si to užívám a hlídám vnoučka,malej mě pomahá psichicky i fizicky,vnoci spím jak mimino,ráno vstavám jak devaresátka jinak dobrý.Všechny Vás moc zdravím a pořád Vás čtu i když moc nepíšu
Jak je to ted s invalidním důchodem prý to každymu berou, já jdu v dubnu,mam strach že mi ho seberou .
Pro Sáru
cumacek
| 23. 8. 2010 14:38
Ahojky Sári
Tak tě tady vítám mezi námi a jsem ráda,že ti naše doskuze pomohla z nejhoušího.My se tu snažíme dávat rady.Já jsem jí jěště našla před operací a už jse tu přes rok a stále píši i jsme v kontaktu jinak než přez diskuzi.Koukej jsem psát dále aspoň nás tu bude více,budeme moc rády všichni.Napiš něco víc o sobě o nás se dočtěš vše co potřebuje v předchozích diskuzích.Všichny máme už něco za sebou a snažíme si poradit na vzájem.
Tak se Sárinko opatruj a dávej na sebe pozor.
hlavně piš
Haníčko
cumacek
| 23. 8. 2010 14:32
www.mckenzie.cz
Ahojky Haníčko
Tady mám čtení o této metodě co jsi chtěla o Markét.
Haní,od včera je mi hrozně mám bolesti zad a nouhou a kyčlí.Už se s toho asi půjdu pičnout.
Jsem rada,že cvičíš každý den já tak 3krát do týdne také na baloně a pak mám cviky svoje.Jinak to nestojí za nic.
Tak se opatruj a dávej na sebe pozor.
také tě mám ráda
metoda
srnka
| 23. 8. 2010 12:28
Markéto, prosím tě, napiš nám to správně tu metodu MC Keinzie, na netu jsem to nenašla a nevím, jak se to tedy jmenuje, díky
pozdrav
srnka
| 23. 8. 2010 12:26
Ahoj holky,

Sari, je fajn, že jsi nám napsala svoje dojmy z diskuze. Nejen tobě, ale i ostatním to tu pomohlo. VZpomínám, jak i mne holky radily po operaci, škoda, že jsem tuto diskuzi neobjevila před ní, když jsem měla v hlavě spoustu starostí ohledně operace a po. Nevím, zda jsem vám to napsala, ale každopádně vám moc děkuji, že jste mi byli oporou. Vážím si toho,a mám vás moc ráda.
Nenechejme tuto diskuzi zaniknout. Taky si myslím, že jsou ty prázdniny, a každý využívá sluníčka...

Procházky jsou nejlepší na zotavení,
Adame, červenat se nemusíš, jsi opravdu sympaták. Užívej lázní, a toho volna a klidu. Ten návrat do reality je fakt děsnej, aspon pro mně byl těžký.Pak než si člověk zase zvykne na stres...atd...
Holky krásné děti teda vnoučátka, já si užívám se synovcem bude slavit rok.
POznala jsem ,že cvičit se vyplatí. Po lázních se držíma nelajdačím a cvičím na velkým míči a cítím se fajn.(až na to nohu, neb trochu táhne). Takže cvičte!!třebas každý den u zpráv.

Peti, tak jak ti je? taky ti přeji,aby to bylo fajn.
čumáčku, jakpak se máš? Mirko, Majko...a všichni ostatní...
dny bez bolístek..
Pavli, dlouho jsi nepsala,...
majko
DORI
| 22. 8. 2010 20:44
Ty mas tak krasne vnoucatka, je to dobra fotka, Pekne i ocka videt, jak na zivo,Nase mala se take uz taha sedet, Vidim, ze Vase uz sedi krasne, ale Vase je starsi.Mam s Tebou radost, z te prochazky, vsak jsme si psali. Papa vsichni Mirka
Ahoj
1majka
| 22. 8. 2010 18:59
zdravím Vás všechny po delší době.Jsou ale dovolené a pěkné počasí tak se asi nikdo moc nezdržuje doma.Je to tak správné je třeba užívat sluníčka.Zima bude zase dlouhá.
Sari tebe moc vítám mezi námi a budeme moc rádi když o sobě něco napíšeš.
Adame přidej si mě na facebook napsala jsem ti do zpráviček.
Jinak já jsem na tom pořád stejně.Někdy je mi lépe jindy skučím.Ale snažím se to překonávat.Další vyšetření mám v září ale stejně se nic nového nedozvím. Ale musím se pochlubit byla jsem s manželem na výletě a na houbách a ušla jsem s přestávkama asi 5km.To je pro mě velký úspěch a mám z toho radost.Záda nebolela jen nohy neposlouchají.To jsem šla samozřejmě o berli.Jinak bych to nezvládla.Měla jsem nějaký dobrý den.
Jsem ráda že se Naděnka ozvala a že je Kačenka v pořádku.
Holky i tebe Adame moc zdravím.Přeji pěkný den.
Ahoj Majka
Přidávám fotečku vnoučat.
děkuji
AdamPunx
| 22. 8. 2010 13:43
děkuji,ale moc mě nechvalte,začínám se červenat
vsichni
DORI
| 22. 8. 2010 12:54
Sari, tebe vitam a ne ze prestanes psat, Tojsem chtela napsat co Adam, skoda, ze jsi jen cetla a take nenpasala sve zkusenosti a co Tobe pomohlo.Doufam, ze uz to napravis, snad je ti dobre po laznich,nebo porad to boli,? take mam prasklou plotenku s vyhrezem 8mm, ale pry se to upravuje.
Stanicko, snad se vrati kazdy zpatky a je to jen prazdninama, Dekuji za zpravy oid Nadi, ta se ma, 3 zydny u more, I Kacka ze je dobra, mam radost, Pozdrav ji take moc moc ,
Adame,jsi pekny kluk,jsem rada, ze te uz znam, alespon z fotografie, vypadas slusnej kluk- Tak se drz.Uzivejte pry posledni slunecny den prazdnin vsichni Mirka Jinak decka,ja mam tolik prace, ale najdu si cas tech par minut, Takze o case to tak neni.
Zdravím Sari
AdamPunx
| 22. 8. 2010 11:17
Ahojky Sari je od tebe moc hezké,že píšeš že ti diskuze a lidi pomohly... to mě tady taky a za to jsem moc vděčny když se člověk ocitne ve slepé uličce ve které stojí a rozhlíží se kolem a vidí jen zet,najdou se lidi kteří mu ukážou cestu a to platí i o téhlé diskuzi.Jinými slovy když je člověk sám napokraji sil,tady ho někdo navede kam jít a podpoří takových lidí co jsou tady,tak těch je opravdu jen hrstka... Škoda že Sari píšeš až teprve ted,však si mohla napsat i dříve přeji ti aby si byla bez bolístek a aby ses vrátila do běžného života
Díky
sari
| 22. 8. 2010 08:52
Hezký den,
všem účastníkům diskuze.Jsem také jedna z postižených onemocněním páteře. Po několika letech obcházení neurologů s diagnozou "asi jste se prochladila" jsem v listopadu loňského roku skončila v rukou neurochirurga s výhřezem a prasklou ploténkou L4/5. Po dlouhém rozhodování, strachu, obavách a nadějí, že bude lépe, jsem se nechala operovat.Operace proběhla v pohodě, za dva dny jsem se postavila na nohy, pátý den domů. Neušila jsem, jak moc se změní obyčejný život, třeba jen ve chvíli, kdy si nemůžu sednout, když mi něco upadne na zem, či postavit se ke kuchynské lince. A tehdy jsem čerpala právě z těchto stránek, kdy jsem se dočítala, že jsme na tom všechny stejně. Mnohdy se mi hodně ulevilo. Dnes už jsem po pobytu v lázních, zrovna v těch, kde je v současné době Adam a řeším, co a jak bude dál. Není to lehké ale jsou na tom lidé hůř. Takže díky těmto stránkám jsem zvládala a vlastně stále zvládám všechno lépe.Proto nenechejme tuto stránku zaniknout, zcela jistě pomůže dalším, kteří se ocitnou ve stejné situaci. Děkuji moc Vám všem.
Adame
cumacek
| 21. 8. 2010 19:18
Adame
Tak jsem tě nenašla,je jich tam více na tom jméně.Tak si najdi mě Stanislava Jůnová.pa pa
Adame
cumacek
| 21. 8. 2010 18:21
Ahojky Adame
Tak tě zdravím a přidám si te na fecebook snad to budeš ti snad tě poznám už jsi pekný hoch.Tak si to tam užívej a hlevně aby ti to pomohlo a byl si fit.Jsi jěště mladí na to abys trpěl celý život.A co přítelkyně dobrý jů?Moc ti přeji lásku.
pa pa Stáňa

Miruško-máš pravdu,že jsem poslední dobou nikdo nepíše jen my dve většinou.
Mám Vás všechni pozdravovat od Naděnky má se dobře počasí jim přeje a Kačence je dobře prý,to mám radost.
Tak hezkou sobotu všem pa
ale no tak jo :-)
AdamPunx
| 21. 8. 2010 14:20
jednu svoji fotku tady přece jen dám
=)
AdamPunx
| 21. 8. 2010 14:18
ahoj já tady na internet fotky nedávám,už jen s toho důvodu že píšu na různé diskuze a chaty a nechci aby mě někdo poznal,stačí zadat moji přezdívku na seznam nebo google a tam si zjistit o mě věci,jedině že bych vám tady poslal fotku jak máte myslím ten uzavřený chat nebo diskuzi,jedině takhle... nebo ten facebook... škoda že nejde fotka poslat do vzkazíku
adame
DORI
| 21. 8. 2010 13:40
ahoj adame,ja nejsem na facebok ale rada bych se podivala, dej i sem nejakou fotecku,uzivej si uz to utece Mirka
pozdrav
AdamPunx
| 21. 8. 2010 12:22
Ahoj lidi,lidičky jak se tady máte ?Já jezdím z lázní domů na víkend =) mám ted na pokoji nějakého kluka a je v mém věku přibližně,tak je to fajn,je s kým si pokecat a jít ven apod tady ty lázně na mě působí příjemně a všechno je v takové příjemné atmosféře odpočinku...nebude se mi chtít odtud odjet relaxuju,cvičím,chodím na procedůry,chodím na procházky a je mi skvěle na individuálním cvičení mi zjistily že mám tu levou stranu nějak málo slabou,levá noha a ta levá část je slabá oproti té pravé,a jak cvičím na ty záda tak mě to trošku bolí,ale nic nepřeháním a v bazéně a obecně necvičím to na co se necítím ... mám i fotky na facebook... tak jestly chcete tak si mě přidejte,budu rád moje přezdívka na facebooku je Street Styler a jestly to někomu nepůjde najít,tak já si třeba najdu vás mějte se krásně a přeji dny bez bolesti Adam
no teda
DORI
| 21. 8. 2010 01:49
vidim, ze nepisete nikdo, Vy opravdu chete nechat diskuzi zaniknout?Vsak az se Nada vrati, snad Vam domluvi, neblaznete holky, nemate nic noveho? ne, ze bych nemela co delat, ale cas si najduzech 10min. Asi je bvam vsem uplne uz dobre, tak to potom jedine v takovem pripade mam radost , pa pa Mirka
holky
DORI
| 20. 8. 2010 01:23
holky Vy sem uz vubec nepisete? coje s Vama?Broni a co Ty,jak jsi dopadlana te neurochirurgii? Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
4. 8. 2025 19:41
14793
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
milica
4. 8. 2025 13:18