Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
											Popis

petraceb

| 30. 8. 2010 20:14

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 ahojky, to je dobre, ze date vedet coje s Vama, Prave jsem se chystala napsat Peti, jak jsem napnuta at ihned pise co tam nasli. a napsala jsi to zamne. Marketko, to je skoda, ze vylet nas tyden byl urcite drahy a manzel tak nebere ohledy a je sobec? ...vypada to tak. Jste mladi a mel by vic  lasky projevovat k Tobe, Asi nezbyva, jen si o to otevrene rict, totoponeses ty ja nemuzu i malou,je tata tak at se take strara.Nepsala bych Ti to, kdyby jsi byla zdrava, Take jsem nosila a delala jako chlap, ale uz nemuzu  a muj muz na stesti bere ohledy ani mi nedovoli tahat neco, Musis  ho na to zvykat, at je rad, ze jsi na tom takto, a i ve tvem stavu sla s nim a obetovala se,  Ti muzi jsou trosku natvrdly, on te ma urcite moc rad, ale neco mu proste nedojde a musis ho jemne na to upozornovat.a ukolovat ho,  Se skolou Ti pribude i uceni, ale do toho vejdes ani se nenazdas.Vse ma neco do sebe.Tak at mate same jednicky a Ty jsi  zdrava.
  ahojky a at nikoho nic neboli

.
. Budu muset poprosit na neurochirurgii, kam jdu v pulce zari, aby mi udelali MR cele patere, mam strach, ze mam pro zmenu neco s krcni....
.
. Pro me byl navrat do reality silenej, casto vzpominam, jak tam bylo prima.
 . Ve čtvrtek jsem byla na té rezonanci, fuj mě bylo zle jak psovi a to i v pátek, úplně se ten tunel celej chvěl jaký to mělo grády, 3x se mi tam chtělo zvracet, ale musela jsem vydržet, jinak bych zmařila snímky. CD jsem dostala do ruky, popis pošlou neuroložce, ale ta ho bude mít tak do konce týdne. Praktik mi řekl ať tam zkusim zavolat.  No nevim  zda mi to řeknou po telefonu. No zkusim to později 
.

když se člověk ocitne ve slepé uličce ve které stojí a rozhlíží se kolem a vidí jen zet,najdou se lidi kteří mu ukážou cestu a to platí i o téhlé diskuzi.Jinými slovy když je člověk sám napokraji sil,tady ho někdo navede kam jít a podpoří
 vidim, ze nepisete nikdo, Vy opravdu chete nechat diskuzi  zaniknout?Vsak az se Nada vrati,  snad Vam domluvi, neblaznete holky, nemate nic noveho? ne, ze bych nemela co delat, ale cas si najduzech 10min. Asi je bvam vsem uplne uz dobre,  tak to potom  jedine v takovem pripade   mam radost , pa pa Mirka