Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

hlava
petraceb
| 9. 8. 2010 15:24
Ahoj holky,
nějak nestačim odepisovat tak jen ve zkratce. Byla jsem ten čtvrtek u tý neuroložky a páteř a migrénu vyloučila hned a mám jít hned na rezonanci mozku. Tak jsem objednaná a jdu tam 26.8. Prý by to možná mohl být trojklanný nerv a to sekundární a to znamená, že ten nerv je utlačován buď nádorem nebo ložiskem roztroušené sklerozy. Jako klasický trojklaňák se jí to nezdá, vzhledem k délce obtíží. No jsem zvědavá na tu MRI.
Tak papa
foto
cumacek
| 9. 8. 2010 14:19
Další at se máte na co koukat a to je poslední z nového focení
pa
Adélka
cumacek
| 9. 8. 2010 14:17
další
foto
cumacek
| 9. 8. 2010 14:16
Tady další
Ahojky
cumacek
| 9. 8. 2010 14:15
Ahojky všichni
Tak těd jsem napsala příspěvek a on se mi vymazal tak znovu.

Tak to máte pravdus těma záplavama,je mi líto těch bezbranejch lidí který nemůžou dělat nic jen čekat co bude dál.Když to vidím tak bych brečela.

Haničko, jsem ráda,že už jsi doma a cítíš se celkem faj ,s tou nohou bych chvili počkala může to být reakce na lázně.Máš pravdu,že mám ráda kočky i ostatní zvířata.

Markét,tebe také vítám doma a jsem ráda,že jsi si to nakonec užila a snad ti to pomůže a budeš fit.Já na to čekám už jakou dobu a stale nic ani jeden den bez bolesti.

Naděnko,ty si užij pekně tu dovču a občas si na nás vzpoměn a naber i sílu a sluníčko za nás.Měj se tam moccc hezky.Myslím stále na Kačenku jak jí asi je kočičce.

Broni,ti se také koukej ozvat,co je s tebou,žiješ vůbec!!!!!!!!!!!To není možné,že se neozveš jak ti jééééé a zabírají kapačky.

Tak pa mám vás ráda

Tak to je naše Adélka už je jí přez měsíc to to utíká
take navrat
Maky36
| 9. 8. 2010 13:45
ahojky vsichni, tak jsem take doma a musim rict, ze jsem si nakonec v laznich uzivala a navrat do reality je tezky.
Noha zatim boli asi stejne, i kdyz nekdy je den, kdy je to lepsi, tak moc tukam!!!
Kazdopadne stejne mi doufam udelaji znova vysetreni, abych vedela, zda mam hledat praci....

Mejte se krasne a napiste, jak se vsichni mate.
ahoj MArketa
návrat do reality
srnka
| 8. 8. 2010 23:13
Ahojky holky!

Už jsem z lázní doma. Sce jsem se děsně těšila na svoji postel a manžela, ale už nemám takovou pohodičku.

Stáni, máš ráda kočky? Miluji zvířata, ale nejvíce kočky. Doma mám Ko*** s velkým K.

Adame, jen si užívej v lázních, Jsou tam i cizinci v Karviné ?(Arabi?)

Miladko jsi opravdu sympatická

Přečetla jsem si vás, a nestačím se divit, co se dšje. Peti, ty mi děláš starosti, holka, furt se ti něco drží.. ale nevzdávej se a bojuj, život je přece krásný, jsme tu krátce, tak si to musíme vychutnat, to co nám život poskytne...

Páji, jakpak se máš ty? Napsala jsem ti...

Jak se daří Kačence, opravdu hodně sympatická dívčina. Její úsměv vykouzlil i úsměv na mé tváři

Po lázních se cítím dobře. Jen mi dělá starost noha, Začalo mě pálit v pravém lýtku. Ta doufám, že se tam něco nehnulo zase...jak jsem to hodně namáhala...myslíte, že s tím mám někam jít? ráno je to ok, začne to , jakmile dlouho sedím...

Mám docela frmol, tak se moc omouvám, že tu nebudu tak často...mějte se pěkně, a hlavně doufám, že vás nikoho nepostyhla ta oda...je to opravdu děsivý pohled na zprávy, co dokáže přírodní živel natropit ....

pěkné dny bez bolestí...
voda
DORI
| 7. 8. 2010 21:27
ahoj holky, doufam, ze nejste nikdo ohrozenej vodou, Je to hruza co se deje, ja nevidela zpravy, ale pustila jsem si to na internetu, to je des, je mi ,moc lito tech lidi.Doufam, ze Nadenka dobre odletela na dovolenou bez problemu. Loucim se at Vas nikoho voda neohrozuje a nic Vas neboli, Mirka
Pozdrav z lázní
AdamPunx
| 7. 8. 2010 15:07
Ahojky všichni v lázních jsem zatím jen pár dní a působí to tady na mě příjemně,procedůry jsou fajn můj spolubydlící je s Karviné,tak není vůbec na pokoji,aspon nemusím poslouchat někoho chrápání a mám soukromí.Příjemně je mi tady v bazénu a ve fitnessu mohl bych tam být klidně i celý den nic nepřeháním s páteří a dávám na sebe pozor trošku to tady působí depresivně,když vidím ty lidi jak chodí o berlích nebo jak jezdí na vozíčku,no snad mi ty lázně opravdu pomůžou a já se vrátím zpět do normálního života všechny vás zdravím a mšjte se hezky a bez bolístek
A ještě Stáňo, dík, že se ti líbí moje fotka.
Lesanek
| 5. 8. 2010 16:23
Musím sdělit, že máš také hezké fotky. Jak jinak, krásné ženy, krásné foto, že jo. Miláček je sympaťák.
Jo a prosím, neopusť holky na Dámě, uč se posílat obrázky. Jsi šikula. A opravdu ahoj Milada
Až se vrátím z chalupy, pošlu ještě další fota.Ten pejsek je naše Dášenka, Lesánkova mami.
Ahoj Stáni,
Lesanek
| 5. 8. 2010 16:07
já to mám teď trochu rozházené, protože doháním skluz z doby, jak jsem marodila. Zítra jedeme asi na 10 dní na chalupu.
Zatím si můžeš přečíst moje povídání na diskuzi na Dámě:
Diskuze se jmenuje": Povídání plné fantazie a lásky, , Ale ani tam jsem toho nestačila napsat moc, a u psaní hodně odpočívám. Jsi druhý člověk, kterého tam pouštím. Zatím prosím čti a zhruba za 10 dní ahoj. Milada
Miládko moje
cumacek
| 5. 8. 2010 13:24
Ahojky Miládko
Moc ti na fotce sluší a fakt jak píše Miruška tak na ty léta nevypadáš.Co je s tebou,že nepíšeš na Dámy když už to umít tak ty tam zase nejsi kočičko.
pa pa
miladko
DORI
| 5. 8. 2010 01:53
tak to bude tim, pokud jeste nemuzes spat, tak mas tam soukromou zpravicku. Je zvlastni, ze jste s dcerkou stene narozene. ale nocni ptaci z Vas urcite nebudou. Obcas to ma kazdy. Ja take nekdy zas musim driv do postele, ale to je malokdy.Musi to zpusobit nejaky duvod, nebo nemoc. snad jsi uz dobra Na fotecce Ti to opravdu moc slusi. Vubec nevypadas na svuj vek. Tak ja uz jsem v kosili a jdu do postyky, ahojky
Narodila jsem se.......................
Lesanek
| 5. 8. 2010 01:06
Milá Dori, já jsem se narodila v úterý v 15,45, či-li odpoledne a stejně v úterý a v 15,45 se narodila moje dcerka, takže vybočuji z mezí, ale nespavec jsem hrozný. Lépe řečeno, pár nocí spím, jako když mě do vody hodí a pak zase ne. A protože jsem byla 14 dní nemocná a skutečně jsem si užila a brala antibiotika, hodně jsem spala. No a tak musím zase se unavit. Tak hezky spi. Milada
miladko,
DORI
| 5. 8. 2010 00:57
v kolik jsi se narodila, nevis nahodou, Uz jsem to tady psla, ze se mi potvrzuje, ze kdo se narodil v noci ma nejvetsi chut do prace v noci a nema problem ponocovat.. U mne to plati, a dost i u jinych co vim , Nenarodila jsi se nahodou take nekde po pulnoci? ahojky
to ja takekoukam,kdo jeste je vzhuru
DORI
| 5. 8. 2010 00:54
Miladko, zitra ti snad stihnu odepsat na zpravicku, ja jinak jsem tady prihlasena porad, nebavilo mne se porad prihlasovat a tak jsem se prihlasila natrvalo, alw v noci mam nejvetsi chut do prace, take se malokdy pred pulnoci dostanu do pelisku imimo sezonu. Uz to clovek ma asi v sobe, Teed jak uz nemuzu v kuse stat a musim si jit i sednout obcas, mi to trva jeste dyl vsechno.ahojkyMirka
Ahoj moje milá Dori
Lesanek
| 5. 8. 2010 00:39
Dívko, ty také ponocuješ, no to nepochopím, já myslela, že jen já jsem ten nespavec. Zdraví Milada
Miruško
cumacek
| 4. 8. 2010 14:41

Miruško,moc děkuji za poklonu.
pa mám tě ráda
stani
DORI
| 4. 8. 2010 12:55
ahoj Stanicko, Tobe ty bryle pekne seknou, Dobre jsi si vybrala. Kdyz koukam na tu fotku s milackem jak jsi,mate na teto fotce neco spolecneho ve tvari.,Jste oba pekni papa
foto
cumacek
| 4. 8. 2010 12:48
Já a moje nové brýle na blízko které stejně nenosím a stáli 2500tis.
foto
cumacek
| 4. 8. 2010 12:45
další já a miláček
foto
cumacek
| 4. 8. 2010 12:43
tady posílám fotku když jsem byla štíhlejší.
Adame
cumacek
| 4. 8. 2010 12:39
Ahojky Adame
Tak ti přeji hezký pobyt v lázní a hlevně ať ti to pomůže a je ti uplně dobře ,jsi moc mladí aby jsi měl problémi už do konce života,moc ti to přeji.Tak se tam opatruj a dávej na sebe pozor a ozvi se pokud to půjde.
Pa pa a užij si to Stáňa
ahojky lidičky
AdamPunx
| 4. 8. 2010 02:42
Ahojky všichni už se mi to blíží a pojedu ted 5.8. na 27 dní do lázní sem celý nedočkaví a zvědaví jak to tam bude vypadat Čtu si vaše přízpěvky a přeji tady všem,aby se to zdraví umoudřilo a aby ste byly všichni bez bolesti a měly zase normální běžný život Moje zdraví je ted dobré,ale není to úplně jak bych si přál,no co se dá dělat... Často je to jako na horské dráze,někdy je mi skvěle a jindy sem celý den doma a nikam nejdu atd.. Jak prší a je venku škaredě,tak jsem celý den unavený a celý den bych ležel v postely a spal.. Jinak u moře sem byl,ale letěl sem s Ostravy letadlem do Řecka (asi 2 a půl hodiny) a pak zas zpět s Řecka do Ostravy,autem nebo autobusem bych to asi nezvládl,sedět 18 i více hodin .. měl sem nabídku jet s moji přítelkyní a jejíma rodičema ted na dovolenou co plánujou,ale odmítl sem to kvůly páteři...oni jedou na týden do Chorvatska k moři,pak jedou do Rakouska na hory,tam budou dělat výšlapy,pak ještě jedou po cestě někam..a ono je to náročné samo o sobě pro zdravého člověka,natož pro nás co máme po operaci páteře. Akorát nám to vyšlo,tak že jsme byly spolu na dovolené v tom Řecku a ted jedu do lázní a ona na dovolenou s rodiči
Ahojky holčiny
cumacek
| 3. 8. 2010 14:07
Ahojky holčiny moje
Tak se Vám hlasím po delší odmlce.Nebyla jsem nidke na dovče ale malovali jsme u miláčkový maminky a vraceli jsme se včer a to už nebyl čas psát.Tak jsem si přečetla vaše příspěvky.
Jsem rada,že to má Kačenka za sebou.A je v pořádku.Včera jsem mluvila z Naděnkou přes telefon tak jsme si pokecali viď ?????????
Markét-neboj už ti to uteče a budeš u malé doma.Hlavně aby ti to pomohlo.

A jak se daří Haničce v lázní ani nepíše.

Děvčaty ty fotky od moře o Jiřinky a Péti jsou nádherné hned bych také jela miluji moře a tu atmosferu tak ale už jsem nebyla 3 rok nikde třeba se to někdy povede a zase pojedu.

Adame-jsem ráda,že ti je dobře a že si se mel fajn i u moře a přežil si to v pohodě.

Miruško-na akupunkturu teď zatím nechodím dr.má dovolenou až po 10 srpnu zase začnu.A jak se vede tobě,četla jsem,že jsi zavařovala asi toho máš hodně.Někdy musíme pokecat.A co malá.

Broničko-a co ty je ti už aspoň trošku lépe než před operací a chodíš na ty kapačky a pomáhají.To máme smůlu viď holky není to jednoduché ale stále věřím,že nám bude lép ale nevím kdy ten den přijde snad brzy.

Pavlínko-A co ty jak se ti vede,už tě nebolí nožky z tůry na kole.
Tak se všichni mejte moc hezky a dny bez bolístek Pa mám Vás ráda
Ahoj rodinko,
anonym
| 2. 8. 2010 15:05

Miládko, vítej zpátky, to je dobře, že ses ozvala a že se Ti udělalo líp, jak píšeš, že jsi měla problémy.Těším se na Tvé příspěvky na dama.cz
Markétko,děkuji za pochvalu Kačenky je to fešanda, ale mlaďounká už zase tak moc není 24 srpna jí bude 29 let.K té Tvoji dovolené u moře.Kačce to teď vůbec doktorka nedoporučovala ještě před tou operací.Říkala jí , že by se mohlo stát, že cestu vydrží , ale může se tam špatně vyspat a byla by na kapačkách.Ono to chce asi čas i když Adam byl u moře a nic mu to neudělalo.Ono je to individuální.Kačce dávali u první operace v prosinci 4 šrouby a teď nějaké rozpěrky.Ona v práci upadla na kraj stolu, zatočila se jí hlava a už to bylo, takové nijaké tuknutí a taková neplecha na celý život.Holčiny všechny vás moc zdravím i za Kačenku.Málem bych zapomněla, dneska jí pustili domů My v sobotu odjížíme na dovolenou, tak je a bude teď u brášky.Budou se tam o ní starat.Za chvíli za ní pojedeme s mužem .Příjde z práce nají se a jedeme, tak pa, jdu mu smežit žampionky
tak zas po dlouhe dobe :-)
Maky36
| 2. 8. 2010 14:28
Ahojky vsichni, moc vas vsechny zdravim.
Precetla jsem vsechny prispevky, nemohla jsem ted dlouho na Internet.
Predne jsem moc rada, ze Kacenka je v poradku a preji ji brzske uzdraveni!!! Ma v zadech nejake srouby, nebo jen odstranovali vyhrezy ? Videla jsem fotku, je to moc hezka holka ! A asi hrozne mladinka, ze ? Jak je mozne, ze ma takove trapeni se zadama ? Kde ji operovali ?

Tady v laznich je nas mladych celkem malo, je to bud po urazech, nebo ta plotna vyskocila po nejakem spatnem pohybu a tahani tezkych veci.
Uz jsem si tady zvykla, meli jsme tady bezva partu, uzivala jsem si volna a odpocinku. Po te materske dovolene jsem jak v jinem svete, proste chodim i na tanecky ( dokonce o tanecniky nemam nouzi a jsou to i pekny, mlady chlapici ), takze tady docela jucham. Az mam trochu i vycitky.
Broni, Miluska ( asi vim koho myslis ) tu byva malo, ale az ji uvidim,reknu, ze ji zdravis . Pytel CO2 me docela i bavi, ja tam vzdycky skoro usnu. Nerada chodim na skupinove cviceni, a perlickovou koupel nemam, protoze doktor rikal, ze by me to mohlo bolet. Chodim na laser, pytel CO2, ruzne masaze, mobilizace patere, cviceni v bazenu, idividualni cviceni, ultrazvuk, interferencni proudy.... Modlim se, aby to pomohlo, nekdy se zda, ze mi je lepe, ale pak jsem na tom zase stejne, tak nevim. O vikendu jsem tu mela zase Klarku s muzem, tak jsem byla rada. Klarinka je moc sikovna, ale uz je ji to dlouhy a place mi do telefonu, tak jsem z toho hotova. Uz bych chtela jet domu, ale mam to az do nedele. Ted ctvrty tyden je uz nekonceny. I toho juchani mam uz dost .

Jinak, holky, co tady vidim vase fotky, jste vsechny moc hezke, smrncovni a neni vubec znat, ze by vam melo neco byt, proste kocky .
Az budu doma, take pridam svoji fotku, tady to nejde.
Stenatka jsou take krasna a miminka take .

Peti, jak jsi na tom ? Bylas uz na nejakem vysetreni?
A co Kristynka, proc se neozyvas ? Jak jsi na tom? Operace, jak to vypada?

Jeste se mi take libily fotky z Recka, chtela bych take na tyden k mori, jen porad nevim, zda to zvladnu. Kvuli Klarce bych chtela moc, more ma moc rada. Ale porad mam strach, co kdyz se mi tam neco stane a budu tam bez pomoci. Kdyz si clovek zazije ty ukrutne bolesti, tak si myslim, ze by to chtelo vymazat pamet, aby mohl pak beze strachu normalne fungovat.

Tak uz se loucim, je tu jen 1 PC na vsechny pacienty, me muj internet pres mobil uz nefunguje.
Mejte se vsichni bezva,
ahoj Marketa
už je líp
jirina1
| 2. 8. 2010 12:26
Ahoj,tak konečně zada trochu polevila ,hned jsem se vrhla na sekaní,mam na zahradě tolik prace že to do podzimu nemůžu stihnou,snad už bude líp a zvládnu to.Měla jsem tady vnouče a štěnata skoro tři měsíce .
Předběžné pozvání do čtenářského diskuzního klubu
Lesanek
| 2. 8. 2010 11:59

Moje milé, už jsem Vás dlouho neoslovila, ale všecno má své důvody.
Jednak jsem marodila, ale už to přešlo. Bolesti do levé nohy od páteře mě vedou na MR. A a to stačí o zdraví.

Na www.Dáma.cz, jsem zalořila chráněný diskuzní klub : Co bolí to přebolí, pokud máte zájem, můžete také diskutovat. Ovšem je nutné se na Dámě zaregistrovat a po té požádat o otevření diskuze, což pro každou z Vás zvlášt ráda udělám.

Ten čtenářský diskuzní klub otevřu během několika dnů. Budete si moci číst mé povídky. Teď jsem se tam věnovala asi v 7 epizodách vyprávění o svém superraném dětství. Mimochodem, pokud bude chtít některá z Vás zkoušet literární opokusy, může tam psát také.
Takže v nejbližší době otevřu i diskuzi pro čtení, ale bude také chráněná. Či-li opět, pokud Vás to neuráží, zaklepete pomoci vzkazu a já Vás pozvu dál.

A to je pro dnešek až až. Zdravím děvčata známá a neznámá. Milada
hurá
anonym
| 31. 7. 2010 17:45
POVEDLO SE NAJEĎTE SI DOLŮ NA BROŇKU A TAM JE TO VIDEO JEJÍHO VNOUČKA

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 11:41
14468