Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

ahoj vsichni
Maky36
| 19. 8. 2010 14:45
vsechny vas zdravim .

Ja balim, jedeme zitra rano na tu dovcu, takze mazec. Urcite nebudu na internetu, tak si vse prectu az se vratim.

Peto, moc ti preju, aby vysetreni dobre dopadlo a abys byla bez potizi !

Cumacku, ty take at jsi bez bolesti a vy vsichni ostatni take.

Vidim, ze Srnecka pise o Dornovce - take me to zajima, asi to take vyzkousim. Na internetu chvali i metodu podle MC Keinzie ( asi pisu blbe , tak se nezlobte).

Mejte se vsichni krasne a bez bolesti !!!
ahoj Marketa
Ahojky všichni
cumacek
| 19. 8. 2010 13:22
Ahojky holčiny
Pétulko,budu ti držet palečky aby ti vše dobře dopadlo a byla jsi zdravá.
Já také stále nestojím za nic.Byla jsem na RGT kyčlí a nález mám přiměření věku tak zase nejsem moudrá od ceho to je nikdo mi to nedokáže říct.

Holky co je s vámi že nepíšete.

Haní já slyšela o té dornově metodě samou chválu ale každý to také nemůže já se na to ptala když jsem chodila po operaci na rehabilitace na Homolku tak mě jí nedoporučovala ale každý říká něco jiného,tak nevíš co si máš vybrat.I o té masáži jsem hodně četla ta je také výborná.Tak ať ti to pomáhá a jsi zdravá at můžeš mít to vytoužené miminko moc ti ho přeji.At už jsi také mamina my už to mámě za sebou.
tak pa a hezký den všem
dornova metoda
srnka
| 19. 8. 2010 08:29
Ahoj holky!

Copak se děje,že nikdo nepíše...??

Podávám zprávy ohledně Dornovy metody.
Paní masérka na mě zapůsobila velmi dobře. Pěkný a hlavně příjemný masážní studio. Vše mi řádně vysvětlila, provedla se mnou to srovnání nohou a udělala Breenssenovu masáž.. Cítila jsem se po tom perfektně a za 14 dnů jdu znovu, Takže holky, vřele doporučuji najít si v okolí někoho,kdo to umí a vyzkoušet.

Musíme se o záda starat.

Mějte se hezky a hlavně bez bolístek....
Hani, Stáni
petraceb
| 19. 8. 2010 08:15
Holky, moc vám děkuju za přáníčka. Mám vás ráda .
Už aby byl všemu konec, tohle neni normální co se děje.
Stáni, taky mi nabízeli aro, ale ja nechtěla. Počkám až po tý rezonanci.
Děkuju vám za palečky.
Jak ti je?
Hani, jak se citíš?
paaaa
Přáníčko pro Pétulku
cumacek
| 17. 8. 2010 12:38
Ahojky Pétulko
Pétulko-také se přidávak ke gratulaci k Tvému nešnímu svátku.
Hlavně moccc zdravíčka,štěstíčka a lásky a hlavně at tě už nic nebolí a máš dny bez bolístek.tak na zdraví!!!!!!
Já bych hned volala sanitku aby mě hned odvezli a zjistili co ti je,jsi dobrá,že to takhle necháš ,já bych měla strach o sebe.Také ti budu držet palečky na příští týden aby ti to dopadlo dobře.
přáníčko
srnka
| 17. 8. 2010 11:55
AHoj Peti!!

Všchno nejlepší k svátku, hodně štěstí a málo zmatků
a hlavně at se cítíš dobře a nic tě netrápí...

Koukám, že se s tebou furt něco děje. Ale hlavu vzhůru, všechno zvládneš, protože mi ti všichni držíme pěstičky a máme tě rádi a jak to máš se školou? Kdy začínáš?Nebo už je konec?

S malou bych se nebála nikam jed, a aj ty, Markétko,klidně jed, jen na sebe dávaj více pozor. Přeji pěknou dovolenou

Holky, co ostatní jak se máte? Broni,Stáničko,Mirečky obě, Pavlínko......Adame...Krytinko....mějte se fajn a at vás nic nebolí...

Zítra jedu na Dornovu metodu, aby mi srovnali nohy, tak zítra podám zprávu.....

jinak mě po láznívh furt v té prané noze divně škube...a někdy aji táhne...
Miruš
petraceb
| 17. 8. 2010 10:46
Ahoj Miruško, moc Ti děkuju za přáníčko . Na tu rezonanci jdu až příští čtvrtek. Tak pak dám vědět. papa a děkuju ještě jednou
Peti
DORI
| 17. 8. 2010 10:04

Ahoj Peto, Preju Tik svatku vse nejlepsi, aby jsi uz konecne se dockala zlepseni a byla bez problemu, Doufam, ze Ti i to vysetrečni dobre vyslo, nic nepises s tou hlavou jak to dopadloco nasli. Tak si uzivej dnesni den a dobre to oslav Mirka
zase ve zkratce
petraceb
| 16. 8. 2010 14:39
AHoj holky, zase píšu jen tak v rcyyhlosti. Dneska jsem zas mela dva mensi asi tak desetimunitove epiltpické záchvaty. fakt chuťovka. Hlavně, ať mě to nepostihne v metru . Zyase na s furt kdo trestá.
Mám vás raáda, papa hezký den bez bolístekm
Marketce
cumacek
| 16. 8. 2010 13:32
ahojky Markét
Nemáš za co děkovat,to je jen můj názor,já to beru podle sebe jak se cítím já když někam mám jet,má vždy srach ,že to nezvládnu a pak mám radost,že jů?
A mála ta je zdravá ta to zvládně levou zadní neboj,kor když říkaš,že je to cestovatelka.A kdy odjíždíte,budu na tebe myslet.
Tak si to užij

Já chodím stále na akupnktůru a de.mi napsala rtg kyčlí strašmě mě bolí když mi to zmáčkla tak mi dne udělala aku na kyčle ale bolí to jako pes těď právě odpočívám a mezi tím vařím.

A jak se máte všichni ostaní nikdo nepíše co je s vámi ozvěte se.

Pa pa
ahoj Cumacku
Maky36
| 16. 8. 2010 13:04
Dekuji Ti za Tvuj nazor. Uz jsem se tedy rozhodla, ze pojedu a budu doufat, ze si to hezky uzijeme a bez bolesti a nejakeho prusvihu se zady a i jinych zdravotnich problemu. Vzdycky mam strach i o malou, jak to vsechno zvladne. Je to ale velka cestovatelka, moc ji bavi vsechno nove.

Jak je tobe ? porad te neco boli ? To je takova otrava, vid?
Co s Tebou budou delat? jdes na nejake vysetreni?

A co vy ostatni, jak se mate?

Mejte se vsichni fajn, ahoj Marketa
Kristínko
cumacek
| 13. 8. 2010 20:27
Hezký večer
tak jsem tě zkoušela hledat našla jsem jen Kristý vyskočilovou jsi blondína a dlouhý vlasy na fatce s malým bypadáš jinak tak neví jestli to jsi ty kdyžtak mi napiš email zkusím to podle něho.Nebo zkus mě Stanislava Jůnova.
pa pa a hezký večer
Ahojky holčiny
cumacek
| 13. 8. 2010 19:25
Ahojky holky
Tak Vás všechni zdravím
Krystínko,jak píšeš,že ti není stále dobře tak jsme na tom stejně mě je také blbe oni nestačí záda musí se dotoho přidat to točení hlavy mám závtatě a je mi na zvracení a bolí mě tříslo,no protě na votsřel....Jo já mám facebook tak si tě tam dám.

Markét-já tě chápu,že máš o sebe strach a obavy jestli to zvládneš to já mám vždy také a pak se pochvaluji,že jsem to zvládla.Musíš sama vědět jestli to zvládněš.Ale když vždy někde zastaví na odpočinek kde si budeš moc lehnou ak to snad zvládneš nevím jak se cítíš po lázní.

Tak pa a hezký večer přeji všem
ahojky vsichni
Maky36
| 13. 8. 2010 14:51
vsechny vas zdravim .
TAKE jsem koukala na miminka a ostatni fotecky, jsou vsechny moooc pekne.
Ja jsem doma po laznich pekne uhonena, vsechno dohanim a musim ric, ze sotva lezu.
Manzel chce jet na dovolenou do Svycarska autem, s tim, ze pojedeme jen 4 hod a pak se vzdy nekde ubytujeme. Mam z toho strach - neni to moc dlouhe sedet takhle v aute? Nevite, holky, zda je to mozne? Samozrejme budeme delat prestavky i kvuli male, vypodlozim si poradne sezeni a tak. Jen se o sebe bojim, ale myslim, ze se proste nesmim tak furt vseho bat a snazit se normalne zit. Nechci prave, abych byla vyplaseny hypochondr .

Mejte se moc krasne, at vas nic neboli!
ahoj MArketa
ahojky,
krisvystrc
| 13. 8. 2010 13:22
ahojky kocky, jdu vas jen pozdavit a dam o sobe vedet ze ziju.. jen proste nestiham.. zlobi me noha, zada v posledni dobe taky porad boli, ale jdu na kontrolu k neurolozce v utery tak uvdiim co mi rekne.. jeste sem nemela ani rehabyk tak si myslim ze ty mi urcite nepise...
nestihla sem docitat, jen se koukla na fotky.. moc ti to slusi Stani a
a deticky na fotce nadhera.. holy kdo ma z vas facebook?? prosim tak si me kdyztak najdite kristýna vystrčilova, dub nad moravou
mizim dite mi tu zlobi!! ahojky a opatrujte se
blby bolavy záda
daliborka
| 12. 8. 2010 19:10
holky zkuzte si něco přečíst o borisi tichanovském,Dalibor.
zlatíčkoMiruško
cumacek
| 11. 8. 2010 14:27
Moccc ti děkuji jsi moje sluníčko.
pa
stanicko
DORI
| 11. 8. 2010 13:37
ahojky, no ty jsi tam ale kocicka, Moc dobre vypadas,
jsi i stihla. Super
Ahojky holky a Adame
cumacek
| 11. 8. 2010 12:54
Ahojky všichni
Adame-to jsem ráda,že se ti líbí v lázních a užíváš si srandy,to je super to k tomu patří jen tak dál.Člověk se potřebuje odreagovat a zamát se.

Broničko-ty se mi koukej ozvat a už nepiš takové slova,ty víš co myslím.Je mi tě líto,že ti ty kapačky nezabrali ani trochu,už jsi volala do té Prahy normálně si tak zavolej a dovlum se .že tam přijedeš ,že máš velké bolesti a oni tě vezmou na nic nečekej a jeť.

A jak se daří ostatním.
A jak pak se má Naděnka a super musím jí napsat.
Pa pa hezky bezbolístkoví den

Já a miláček
lázně =)
AdamPunx
| 10. 8. 2010 20:12
Ahoj idi,lidičky všechny Vás zdravím je mi tady skvěle skoro každý den mám bazén a výřivku a fitness jídlo je tady skvělé a i lidi a kolektiv... včera tady byla akce a vystupovaly tady travesty show .. nikdy sem na nich nebyl,tak sem se na ně šel kouknout... normálně mě ten jeden transvestita popadl a zatáhl na podium a já tančil s nim celou písničku byla vyprodana celá hala a asi sto lidi se tady na mě koukalo ted mě lidi poznávají na chodbách a na procedůrách a usmívají se na mě na masáži mi říkají tanečník hlavně že byla sranda a lidi se bavily někdy se člověk musí pobavit i na svůj účet zítra mi příjde nový spolubydlící,tak sem zvědaví a ano jsou tady i arabové a myslím i další cizinci ... jednou sem šel ospalý na procedůru v 7 hodin a potkal sem tady ženskou oblečenou celou v černém oblečení a vidět jí šly jenom oči a já sem se tak lekh,že mě málem trefilo .. tak já zase letím mějte se hezky
Broni,
DORI
| 10. 8. 2010 16:32
no tak to se omlouvam, ja myslela, ze jsi pooperaci byla na MR.ale stejne snad ti to udelaji az pojedes do prahy na pockani, az sami vidi, Na rtg, by take meli videt kosti, co to dela, jen ne plotynky, pokud to delaji,

Tak jed co nejdriv jak to jen jde a neobjednavej se, jdi hned, az vis na cem jsi teda, Naco se to ma hojit a zase rezat, udes moudrejsi po kontrole tam
Majusko, ty vnoucata jsou nadherna, Jesteze je mame vid? To je stesticko, a radosti,Jsou uplne kouzelna a ty ocicka stastne, a zdrave tvaricky, Doufam, ze \Ti je lip, po ceste.
pa pa vsichni Ja mam tolik dnes rozdelane prace doma, ze to snad ani nestihnu do rana, ale musim si chodit odpocinout na chvilku sednout. Holky, ja cetla, ze dokonce leta ma prset. sNAD TO NEBUDE PRAVDA. Kacko, pokud sem chodis podej zoravu co mamka, jak se maji a pozdrav ji, ahoj jeste jednou vsichni.mirka
Ahojky Miruško !
Brona
| 10. 8. 2010 16:03
Ted sem vstala,pospala sem si trošku,chtěla bych Ti Mirka napsat,že já sem ted neměla na kontrole dělanou MR.Tu mi dělali dávno před operací.Ted na kontrole mi dělali jen rengen,jestli drží železo,a to drží.Tak se zatim mějte,pa Brona
Majka
1majka
| 10. 8. 2010 16:03
Ještě posledni
Majka
1majka
| 10. 8. 2010 16:00
Ještě jedna fotka
Ahoj
1majka
| 10. 8. 2010 15:59
zdravím Vás všechny opět po delší době po dovolené.Tak jsem si tady vše přečetla. Některým věcem nerozumím.

Peťo ten doktor nebo doktorka co ti sdělili diagnozu od pasu bez bližšího vyšetření tedy MR nebo jiného by si zasloužili zažalovat je.Nebo je to snad vědma?Je to celé prapodivné.Tak vyčkej na výsledky vyšetření.

Holky Vám co jste se vrátily z lázní přeju ať vám to bez bolístek vydrží.

Adame ty si to v lázních naopak užívej a relaxuj.Uteče to hodně rychle a bude po.

Broni to taky nechápu.Vždyť jsi byla na MR a bylo tam vše v pořádku.A teď ti neuroložka taky bez vyšetření říká o reoperaci.Jsem zvědavá co ti řekne Mudr.Chrobok.
Já si osobně myslím že jsi měla zkusit ty Malvazinky.Tam opravdu ty rehabilitace pomáhají a jak jsem ti již psala jsou tam i pokoje jen za 60Kč na den.Rozhodnout se musíš sama.

Kačenko na tebe Vzpomínám jak ti je.Hlavně na sebe dávej velký pozor.Po druhé operaci se všechno hojí déle.
Naděnko ty si užívej moře.

Miruško a Stáničko my jsme spolu v kontaktu.

Miládko tebe zdravím na chalupu.

Jestli jsem na někoho zapomněla,tak se omlouvám.
Přeji Vám všem ať Vás to moc nebolí .Užívejte si prázdnin a dovolených.
Ahoj Majka
broni
DORI
| 10. 8. 2010 13:38
ahoj Broni, snad pokud Te budou muset znovu operovat, to bude jako s Kackou, ze to bude mnohem mnohem lepsi, Musis verit, a pak uz by to konecne melo vse dopadnout dobre, Jakoby to zacinalo byt pravidelm, ze se 2x operuje. Dej pak vedet, kdy jedes na tu neuroch,? Clovek se musi smirit se vsim jak to jde, ze? jen aby Ti tokonecne uz skoncilo, vzdyt co ty trpis takovou dobu, to uz neni mozne, ale i ty prasky tolik toho, radsi honem na reoperaci, nez Ti ty prasky znici zdravi,Dej ihned vedet, jak si dopadla, Drzime Ti paleckyvsichni.a kdyz by se to melo operovat, tak nenech si zase dat termin nekde za 4-5 mesicu, ale trvej okamzite, cim driv, at to je za Tebou, a ne jeste ty nervy pred operaci.Jak to delali tu MR, kdyz to vezmes, ze jo, vse se ukazalo pekne, jeste Ti mudr.CHrobok rikal, ze muzes zpatky do Kaufl. Tak se drz a Vy vsichni i Ty Stanicko, Ty to take mas nejak divne, porad v bolestech, denne, snad bys take mela trvat na nove MR poradne, treba i celou, at se kouknou kde je neco jine, vzdyt to nemuze bolet jen tak, Nedejte se holky a drzte se vsichni. Adame Ty si uzivej lazne, utece to jako voda.pa pa vsichni,M,
Ahoj všechny děvčata a Adame.
Brona
| 10. 8. 2010 13:10

Tak Vás zase po delší době zdravím.Chci nejdříve pochválit všechny ty nádherné miminečka tady.Musíte být moc pyšné.Jsou opravdu kouzelné.
No,já sem po těch 5 kapačkách.Není to lepší ani o trošku,tak sem dnes zašla k mé neuroložce.Napsala mi papír spátky na Homolku,popsala tam co všechno mi dávala,i dělala,a všechno bez efektu.Nakonec mi řekla,že podle ní,to bude asi na reoperaci.To že znamená znova otevřít,a pak se uvidí,co tam dělá tu neplechu.Jinak už nosím na sobě i bederní pás,a natom ještě korzet.Tak se můžu aspon trošku lépe pohybovat.Ale dr se to vůbec nelíbí.Uvidím,pujdu se objednat do té Prahy,a budu moudřejší.
Peti,Tebe mi je tak líto,taky musíš mít už nervy na dranc.Všechny Vás moc zdravím,mám Vás moc ráda,ale mám ted dost špatné období,tak na pc moc nechodím.Posílám Vám moc pusinek všem.Pa pa,Brona
Ahojik
cumacek
| 10. 8. 2010 12:23

Zdravím všechny
Ale je nás nějak málo co sem poslední dobou píše.Nikdo se neozívá co je svámi holčiny.
Děkuji,za malou naší berušku,že je kouzelná,je k sežrání.

Pétulko,ty už dej pokoj s těma nemocemi,nevím proč tě tak straší určitě to nebude nic vážného,nesmíš si to připouštět.Budu ti moccc držet palečky aby to bylo v pořádku a byla jen maličkost a bylo to rychle pryč.Pak mi dej hned vědět.

Tak se všichni mejte fajn a dny bez bolístek.

A koukejte psát ať to tu není smutné a posílejte nějaké fota ať je nám lépe na dušičce.

Já a kamarádka z práce bejvalí.Já jsem ta na pravo!!!!!!!
Mirečko
petraceb
| 9. 8. 2010 22:12
Krásný miminko viď .
Miruš určitě dám vědět, k mudr mám jít hned jak dostane výsledky do ruky. Kdyby to prý bylo něco vážného tak mi hned bude volat, chtěla číslo na mobila. Jinak to co jsem psala mi řekla mudra a říkala, že to od migrény a od páteře neni, ale to co jsem psala. Děkuju za palečky.
papa
Joo byla jsem teď v kině na Kájinkovi, supeer
miminecko
DORI
| 9. 8. 2010 16:16

Stanicko, to je tak nadherne miminko, krasna zdrava holcicka, sladoucka, Opravdu prekrasna, Uz je hned videt, ze je to holcicka, ze jo.Az tak dobre je na srdci kdyz clovek kouka na tu nevinnou krasu, ahojky Stani diky, fotky super
Peti, Tx hned vidis to nejhrosi, jeste si neco privolas, Nebojt o nebude utlacovano nadorem, Musis verit, ze to je opravdu jen nejaka migrena a pod,Uz by opravdu u tebe stacilo tech nemoci, aby byl klid, Drzim palecky a nezapomen hned napsat a uklidnit nas vsechny, doufam, ze Te nenecha doktorka po MR cekat na vysvetleni, ale jsi objednana ihned s vysledkem v tak vazne veci, ne jako ja cekam 3 mesice na kontrolu abych se dozvedela, co tam je videt.

Ahoj vsichni, snad uz je lip s tim pocasim a budou v klidu i postizeni. pa paMirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 08:28
14464
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39