Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
nejde mi to
anonym
| 31. 7. 2010 17:42
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

,z Facebooku.Zdravím Vás,přeji všem krásnou dobrou a bezbolestní noc, Pa pa, Brona
Zajde si sama na WC bylo na ní vidět vyčerpání, ale bude to každým dnem lepší a lepší, jak všichni znáte, ale aby to vydrželo.Dovezlai jsme jí teplé jídlo , tak se nadlábla s chutía když chutná , tak to je známka toho, že se to ubírá tím správným směrem.Musí přibrat, teď zase dost zhubla a to není dobře.Mrzí mně , že s náma nemůže na tu dovolenou
Jirinko a kam jezdite do madarska? ta fotka je z madarska? mi jezdime obcas do Bokfiirdo. Hovorove Byk. Take Ti tak dobre dela ta termalni voda?Myslim, ze kjdyby to slo ze to neni tak daleko tam by bylo nejlepsi setkani pro nasi rodinku, Jen asi by se tak daleko malokdo dostal. Tak se mejte hezky. vsichni mirka
. Taky jsem měla radost, že jsem se zbavila bolestí zad a teď zas tohle. Je to na pytel.
. Pozdravuj ji. papa
.
sice mám ted pořád fofr,ale čtu si tady skoro každý večer a spíše odepisuju do zpráviček
vstavala jsem v poledne, protoze jsme byli vzhuru do 5. ale jak jsem ulihala i vstavala myslim na Kacku, ted jsem se docetla, ze kdyz ji delali jsem vlastne spala, Neboj , bude to dobry. Napis pak , snad ji i bude po operci lip, jako pri prvni. Ja si zacinam myslet, ze ty doktori snad neco zapomenou a pak si neco vymysli, proc musi operovat podruhe.Delali ji to zase tim novym zpusobem? napis,az budes vedet neco, Jsem s Tebou.Vim jak Ti je.Musim bezet papa a napis