Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Zdravím Vás,děvčata,a Adame .
Brona
| 13. 5. 2010 16:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
a vcera sem se taky tak citila, je pravda ze to bude asi z te narokozy nejake pozustatky.. protoze ta motava hlava to je sila.. jen se bojim abych sebou nekde neflakla a nemela po zadech... 

. Máš to za sebou, teď se jen šetři, vážně- vůbec nic nedělej.....Víš, jak jsem byla nedočkavá já a taky to tak dopadlo...Měla bych tu fungovat jako odstrašující případ
Nech se obskakovat a opečovávat....Přeju Ti, aby se Ti jizvičky krásně hojily a vše se léčilo tak, jak má....
. Jen je ale jiste lepsi, nez otehotnet s vyhrezem. Ted uz jen zalezi na tom, jak to zvladne nase zrejme uz nemocna pater. Kazdopadne je nutne asi moc nepribrat, coz nevim, jak udelat, s KLarkou jsem pribrala 23 kg a to jsem byla na diete! Beru leky na stitnou zlazu, tehu od zactku velmi rizikove, take krvaceni, vysoky tlak, podezreni na preeklampsii, tehu cukrovka, take jsem lezela hodne, dokonce i v nemocnici! Ale kdyz koukam na ten svuj malej pokladek, tak to vsechno clovek zapomene. Pokud to pujde, jiste se jeste o jedno mimi pokusime, ale take me tlaci cas, je mi 36 ! Jen je takove dilema, kdyz uz ma clovek jedno dite, tak aby kvuli druhemu nakonec nebyl takovy lazar, ze se nepostara ani jedno
. Toho se bojim !
!