Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Zdravím Vás,děvčata,a Adame .
Brona
| 13. 5. 2010 16:57

Ahoj děvčata.Ještě jednou Vám děkuji,za přání. Já nevím,jestli to holky tak má být,ale bolí to jak prase.Celá se klepu,a neudržím se na nohách.Snad taky i psychika.Volala jsem dnes mému dr,holky,zítra mám jít k němu,a to bydlíme ve 2 patře,bez výtahu,takže nevím,jak slezu.Jak to bude alespon o trochu lepší,napíšu Vám.Posílám pusinky,pa pa Brona
Ahojky Broni,
Martina12
| 13. 5. 2010 14:26
já se připojuju ke všem a mám velkou radost, že po tak dlouhé době to máš za sebou. Moc ti přeju, ať je to výborný, ať se dobře hojíš a už nikdy takovou bolest nezažiješ.
Já jsem na tom docela dobře, noha trochu táhne, ale dá se to. Cvičím jako mourovatá, taky mám psychické problémy, jsem pořád ve stresu a v jednom kalupu, což mi nepřidá, ale snad bude líp anebo si musím, říkat, že by mohlo být i hůř. Tak všechny zdravím a mějte se co nejlíp.
Nedinko,
krisvystrc
| 13. 5. 2010 10:38
kdz sem se probudila po operaci z narokozi tak sem zvracela jak hrom, nestihali podavat ty misticky blici a vcera sem se taky tak citila, je pravda ze to bude asi z te narokozy nejake pozustatky.. protoze ta motava hlava to je sila.. jen se bojim abych sebou nekde neflakla a nemela po zadech...
me uz tak stvou tady ti lidi, kazdej kdo me potka, na me ze su chydinka, ja zadna chudinka nejsem , sem po operaci ktera se povedla,, co na tom je chudinkovskeho.. a dalsi zase kvakaji ze by na takovou operaci nesli,, jde videt ze neznaji co je to zit 10 let v bolestech jak hrom a mit ochrnutou nohu celou.. me ted zase vytocili... grrrrr
na obidek me dneska pozvala tchyne tak si necham chutnat :) a na veceri si udelam s manzilkem pizzu.. malej je zase nejakej uknucenej, ma trosicku i rymecku takze ten ma nejakou virozku.. tak papa a pusenku vsem!!
uz by mohlo taky zase svitit slunicko ze??
Kristýnko
nedinka
| 13. 5. 2010 10:03
je možné, že jsou to dozvuky narkozy....Já se necítila po operaci dobře aspoň dva měsíce....A v lázních mi fysioterapeutka řekla, že tělo se z anestezií dostává až rok....Taky jsem to poznala na vlasech...Moc mi vypadávaly a vůbec jsem si s nima nevěděla rady...až teď se to zlepšilo....Ale problém s vlasama by byl ten nejmenší.....
Ale taky jsi třeba chytla nějakou virozu...těžko říct...V každém případě Ti přeju, ať je Ti co nejdřív zase fajn..
.Lukáškovi pohlazení....
vítej odma, Broníííííííííí!!!!!!!!!!!!!!
krisvystrc
| 13. 5. 2010 09:27
ahojky, vitej edoma Bronicko!!! tak uz to mas za sebou a uz se to budejen a jen zlepskovat!!! DRZIM TI PESTI at uz mas okoj od tech bolesti a jsi ok.
holky me se v posledni dobe tak tloci hlava a vcera semse dokonce i pozvracela, zatocila se mi kebula a hodila sem takovou grcku ze ani nevim kde sem to jidlo nabrala ..
Malej ma teplotku a prujem, takze nas dostihla nejaka virozka.. tak ahojky a pusenku posilame vsem mam vas rada!!
Broničko
nedinka
| 13. 5. 2010 08:02
vítej doma. Máš to za sebou, teď se jen šetři, vážně- vůbec nic nedělej.....Víš, jak jsem byla nedočkavá já a taky to tak dopadlo...Měla bych tu fungovat jako odstrašující případ Nech se obskakovat a opečovávat....Přeju Ti, aby se Ti jizvičky krásně hojily a vše se léčilo tak, jak má....

Mě začala trochu táhnout noha a taky cítím i záda....ale je to od mých psychických problémů....

Všechny Vás moc zdravím a přeju krásné bezbolístkové dny...
hurááááááááááá
anonym
| 13. 5. 2010 00:02

vítej doma Broničko, to je dobrá zpráva, že jsi doma., úplně se mi vybavilo, jak přišla domů Kačka po operaci.Podle toho co píšeš máš stejnou operaci, jako ona.Teď hodně odpočívej a nechej se jen hýčkat.
Vás ostatní taky moc zdravím, zítra písnu více dobrou noc a sladké sny a Broničce pofoukání a hubánka
ahoj Broni
DORI
| 12. 5. 2010 21:27

Ja si to myslela, kdyz jsi mi na sms neodepsala, ze budes nekde v sanitce a jedes domu. Jen to dobre zvladej, nic neporusuj co nemas, nedelej, odpocivej a nech manzela at se stara o Tebe. Musi se o Tebe ted rodina starat. Drz se holka, jsi moc statecna.Vidis, mas to za sebou a uz bude jen dobre. pa pa,I od leku si odpocines a nebudes toho muset jist ty leky vsecky .Drzim Ti palecky. drz se a kdyz budes moct, dej vedet. ahojky mirka
pro Broničku
tedunka
| 12. 5. 2010 20:30
Ahoj Broni.Tak už si užíváš domova vid?Doufám,že tě obskakují a že odpočíváš.S dcerou jsme přišli na to,že vy dvě jste se poznaly už u doktora Adama.Říkala mi,že jsi moc prima.Mám radost,že se za tebou stihla taky stavit,člověku to pak rycgleji utíká vid?Tak na sebe dávej pozor a až se budeš na to cítit tak písni.Pa Renata
Ahojky moje kotátka.
Brona
| 12. 5. 2010 18:40

Tak Vás zdravím, jsem doma! Všem Vám děkuji,jak za sms,návštěvy,skrátka za všechno. Došla jsem domů kolem 13 hodiny,ale jsem strašně utahaná.Nevládzem ještě tak psát,píšu ve stoje,a moc mně to bolí. Prosím, prominte mi, zítra se Vám pokusím opsat propouštěcí správu.Vím,že mám 2 jízvy,4 šrouby,a korzet.Děvčata,posílám velkou omluvu,musím do postele.Doufám,že zítra zvládnu víc.Mám Vás ráda,po po, a ještě jednou Vám všem děkuji.Vaše Brona.
Ahoj
1majka
| 12. 5. 2010 10:08
holky,
tak to uteklo a Bronička bude za chvíli doma.Snad se jí trochu ulevilo.Ona nám to brzy sama napíše.
Zdravím všechny ať v lázních nebo doma. Majka
mimi :-)
Maky36
| 12. 5. 2010 09:04
ahoj holky, s tim tehotenstvim po operaci patere neni asi zadna legrace. Jen je ale jiste lepsi, nez otehotnet s vyhrezem. Ted uz jen zalezi na tom, jak to zvladne nase zrejme uz nemocna pater. Kazdopadne je nutne asi moc nepribrat, coz nevim, jak udelat, s KLarkou jsem pribrala 23 kg a to jsem byla na diete! Beru leky na stitnou zlazu, tehu od zactku velmi rizikove, take krvaceni, vysoky tlak, podezreni na preeklampsii, tehu cukrovka, take jsem lezela hodne, dokonce i v nemocnici! Ale kdyz koukam na ten svuj malej pokladek, tak to vsechno clovek zapomene. Pokud to pujde, jiste se jeste o jedno mimi pokusime, ale take me tlaci cas, je mi 36 ! Jen je takove dilema, kdyz uz ma clovek jedno dite, tak aby kvuli druhemu nakonec nebyl takovy lazar, ze se nepostara ani jedno. Toho se bojim !

Srnecko, kdybych na tom byla jako Ty a nemela zadne dite, tak do toho jdu na jisto. Kdyz se nemusis o nikoho starat, muzes si cele tehu prolezet, odpocivat a urcite to dobre dopadne. Ja byla nakonec take na cisari, a to byla take lahudka. Ale vsechno se vydrzi, mrne za to stoji!

Myslim, ze lazne by mohly pomoci. Podle toho, co tu ctu, vsem je lepe, coz je super !

Take jsem rada, ze Bronicka uz ma vse za sebou, bude jiste lepe.
A dostat po nekonecnych peripetiich invalidni duchod je take bezva!

Mne ho vubec nenabizeli. Konci mi rodicak, tak pry hura do prace. Ale jak to zvladnu nevim....

Tak vsem hezky den
Marketa
ahojky,
krisvystrc
| 12. 5. 2010 08:04
AHOJK, RODINKO MOJE,
Marketko , prave ze sme se o druhe mimi zacali snazit tak sme to museli stopnout.. me rekli minimalne rok ze musim pockat a pak se uvidi protoze rvni tehu sem mela rizikove, porad sem krvacela lezela sem s malym 2 mesice v nemocnici..
tak musim pockat.. taky tam kazdej na me hledi ,a rikaji tak mlada co tu dela?? vzdyt ty nemuzes vedet co je boleni zad.. a me tim vzdycky nastvou akorat
stale me boli to bricho.. nevim zda mam voalt kamosce co dlea na zachrance jestli mam jet na tu chirdu uz ted nebo cekat.. ja fakt nevim.. kdyby to byla jizva tak nic nereknu ale je to v miste kde je slepak tak fakt nevim
srnecko- neboj vydrz a budes mit krasne dite!! dej tomu jeste pul roku. cisar ti nepomuze, teda trochu pri porodu, ale ty zada to brisko budou nosit takze asi tak.. neni to kvuli porodu ale kvuli tomu ze by to ty zada nemuseli unest a mohli by ti nekde rupnout... musim jit toho mojeho dabla nakrmit.. skace mi tu skoro po hlave.. tak cauky a preji krasnej den, i kdyz moje zada rikaji ze bude zase prset tak papaa
rodinka
srnka
| 11. 5. 2010 23:25
Ahoj,

Stáni, jsem ráda, že ti dali ten důchod, jupí...

Všechno jsem přečetla, abych byla v obraze...
Holky jste fakt super, že jste byli za Broničkou, já ji alespon psala smsku, když jsem tak daleko...díky za zprávy o ní..

Pavli, neboj, bude zase líp, mohu ti nějak pomoci? Problémy se mají řešit.....no ani nemluv, taky s nečím bojuji, zatím jsem v půlce cestě, ale nevzdám to, a ty taky se nevzdávej!!!
Liduško, pěkně načerpej sílu v lázních...já se na ně už taky tak děsně těším...

Markétko a Kristýnko,upřímně vám to závidím, že máte aspon jednoho drobka doma.
Kvůli zádům jsem zatím nemohla a ted se dr netvářil moc nadšeně...prej se musím dát dokupy pořádně...tak mi nezbývá, než čekat...
Myslím, že druhé je dobré naplánovat až budete mít zádové svalstvo pořádně zpěvněné a posílené, tak jak to radí mě...a pak si říkám, žei císařák by mohlo být řešení,...
je to přímo v pr..., že jsme tak mladé, a řešímě takové problémy zdravotní...Cítila jsem se v nemocnici a na rhb blbě, každý se na mě díval divně,,,,každej kroutil hlavou, že tak mladá a už na operaci zad..

Všem ostatním přeji pozitivní myšlení, které ovlivnuje to, jak se cítíme, a měli bychom se cítit dobře.. a hlavně at nas nic nebolí.

Už tři dny cvičím, záda mě bolely tak děsně, že mě doma mazali každý večer a ted po 4 masáži se mi trochu ulevilo,,Tak musím cvičit dál..
pro Kristynku
Maky36
| 11. 5. 2010 21:03
ahojky, ja jen k tomu motani hlavy - me se take asi 3 tydny po operaci zacala motat hlava, bylo mi receno, ze je to normalni a casem se to zklidni. Trvalo to ale nekolik tydnu, nez to preslo. Tak neboj, urcite to prejde .
Mne zase pro zmenu boli ta druha, drive zdrava noha, stejne jak ta nemocna, ale na MR byl normalni nalez, tak to vubec nechapu. Dost me to nervuje. Mame stejne stareho prcka, takze to mame narocnejsi. Moc bych chtela jeste jedno dite a nevim, zda to pujde - dr to sice uplne nezakazali, ale nadsene se na to netvarili. A ja se docela bojim, ale moc bych chtela, aby mala mela sourozence. Ty o druhem ditku uvazujes? Je to v pytli, ze jsme tak mlade a resime takovyhle problemy. Vzdycky jsem myslela, ze to je tak 50 let y spis vys a ono prdlas.
Musim bezet, jdu uspavat.
Vsechny zdravim
Marketa
ahojky,
krisvystrc
| 11. 5. 2010 10:05
cauky, rodinko, tak sem konecne byla u obvodaka.. porad me zlobi brisko.. tak sem tam sla a jemu se to vubec nelibilo, rikal ze mam asi pretrhany vazi. ze mam 14 dni vydrzet jeste a pak dojit a posle me na chirurgii.. ach jo.. lukajda se ted opet vali se mnou v posteli a prohlizi si katalog s kosmetikou tak mam chvilu pokoj od nej..
to je dobre ze se u bronky stridate.. aspon vi ze nam neni lhostejna a mame ji radi..lukyno posila vsem pusenku tak ahojky, jdu odpocivat mam dnes dost
nejnovější zprávy o Broničce
tedunka
| 10. 5. 2010 21:38
Ahojky všichni.Právě jsem se vrátila z Homolky,byla jsem se podívat na Broničku.Pořád ještě jí neřekl doktor kolik těch šroubů má a co vlastně pořádně dělali.Vypadá to opravdu,že má dvě jizvy a dneska ji zlobila pravá noha.To se snad srovná.Má na pokoji celkem fajn spolubydlící a ani jedna neví pořádně co s nimi prováděli.Zvláštní,protože já i dcera,když jsme tam ležely,tak za námi náš operatér chodil dvakrát denně rano a večer a všechno nám řekl a vysvětlil.Po celou dobu hospitalizace jsme ho viděly opravdu dvakrát za den,mimo běžné vizity takhle obcházel všechny své pacienty,co odoperoval.Ale Bronička je vážně moc fajn,ted už jí snad bude lépe,
lidka
DORI
| 10. 5. 2010 19:13
Lidusko ahojky, Tak to jsi mi udelala radost, ze jsi spokojena, na jakem pokoji bydlis? Zustal manzel s Tebou, Ze jste nelitovali, Verim, ze stejne spokojnena i pojedes domu. myslim na Tebe. ten pokoj myslim, cislo, zda nemas to co ja.mela jsem 271. skoro ti zavidim, ahojky zlaticko jen at Ti to i pomuze, Tak uz se nedivis, ze nam bylo smutno, ze jo? ahojky Mirka
ahoj děvčátka
lidka44
| 10. 5. 2010 18:45
Ahoj všechny děvčátka, moc vás pozdravuji z Třeboně, mám se moc hezky .Také jsem dostala tip tady od vás, takže moooc děkuji.Procedůry a prostředí, no vše moc fajn.
Den by měl mít 48 hodin, protože jsem v jednom kole.Mějte se moc a moc hezky.Lidka
moje mila rodinko,
krisvystrc
| 10. 5. 2010 16:23
ahojky, tak sem tu zase Majko, byla sem v lekarne a objednali mi na zitra nejakej krem vylozene na pooperacni rany, pani rikala ze ji pred 9 mesici pokousal pes celou pusu a ze se ji to krasne zahojilo tak sem si honechala teda na zitra objednat... my sme si s malym krasne schrupli..a ted lezi se mnou v postylce a skladame puzliky. tatinek mu je koupil prootze je moc sikovnej tak porad jen skladame i 3 hodiny v kuse a menime to ze ctenim knizek
Majko- me taky vynechava to ochrnute stehno tak radeji chodim s jednou berlou.. je to jistejsi a v poslendi dobe se mi neskutecne mota hlava.. nevim co se deje..
zlaticka moje, jak je vam??
stanicko- jak dlouho jeste budes v lazni??
Ahoj Mirko
1majka
| 10. 5. 2010 13:01
jo to jsem si užila a nemohla jsem vydržet jak mě bolele noha. Dělali mi jen část páteře. Tak nevím jak dlouho bych tam byla při celé. Ta kontrstní látka ukáže více v těch tkáních.To se ukáže ta průchodnost.Ta barva se rozlije v žílách a pak je to prý lépe vidět.Byla tam super sestřička a celou dobu na mě mluvila.
Pak dám vědět výsledky.Doktor už je má,ale nemá cenu mu volat.To už vydržím. Dneska je tu jedna bouřka za druhou a mě bolí záda.Tak se měj krásně.
ahoj majko
DORI
| 10. 5. 2010 12:38
no take jsi si uzila na MR, delali Ti take celou patewr, ze jsi tam tak dlouho byla? ta kontr. latka to asi vic upresni, nebo urychli? ktovi, ty to vis? ptala jsi se\? alespon se vysledky dozvis driv, ja tam byla 9,4, a jeste je nevim, mam ´kontrolu az v srpnu a ptali jsme se doktorky na neurol, jak to vypada a jeste to pry neposlali. tak mam radost, dost jsem byla zvedava. Drzim Ti palecky, aby jsi si nic nepohla na te pateri, a nic se nehnulo k hodrsimu, kdyz tak jen napravilo, I to se pry muze stat.

Drz se a napis pak jake vysledky jsi mela.Myslim na \Tebe ahojky i vsichni. M.
Ahojky
1majka
| 10. 5. 2010 12:14
moje velká rodinko,
všechny Vás zdravím.Mám moc velkou radost Kristýnko,že už ti to tak všechno jde.Jsi moc šikovná.To víš že jsme měli nutkání si sednout.A já jsem se několikrát přistihla,že jsem si třeba u telefonování sedla aniž bych chtěla.Dělala jsem to automaticky.Hlavně maž jizvy.

Stáničko ty jsi naše sluníčko.Já ti děkuji za Broničku,že ses za ní stavila.Ona to chudák holka nemá jednoduché.
Tak si ještě užívej lázeňského života.Jaké léky ti ten dr.dal?

Já Vám taky musím něco napsat.Ve čtvrtek jsem byla na MR a byla jsem tak asi 40 min. a dělali mi jí i s kontrastní látkou.Výsledky se dozvím na neurochirurgii 20.5.
V pátek jsem byla u dcery a při cestě zpátky jsem najednou spadla,ani nevím jak a natloukla si koleno.A samozřejmě i záda.Tak jsem se přes víkend léčila.Koleno jsem měla oteklé,ale už je to dobré.Záda bolí a já jen doufám že jsem si s ničím nepohla.Jen mě děsí to,že mě opět vynechává noha.

Jinak Vás všechny moc zdravím a přeji pěkný den. Majka
ahojky,
krisvystrc
| 10. 5. 2010 10:29
ahojky, rodinko, jak se mate?? me je senzacne krome toho ze me boli tak noha, tak o zadech nevim.. jen kdyz prsi tak me boli ale jen decente..
sem rada ze Bronka to ma uz za sebou a ze je sikovna a Stanicko, od tebe je to moc krasne ze si za ni jela...
s lukajdou sme byli ted na detskem hristi. tak se trosku prolital a spokojene se mnou ted lezi v posteli a cteme si knizku .. je moc hodnej vi ze me nesmi zlobit.. v sobotu sem ho dala tchanum na spani, bydli pres silnicu a v21 mi volali ze place ze chce jit za maminkou ze jdu zase na operaci a ze on nechce abych uz nekam chodila tak sel TOmik pro nej a luky mi priletel do postele jak vetr a rika mi maminko me se po tobe tak styskalo, uz me nikam nedavej, takze chudatko diky nemocnici ma strach ze bude zase s nima sam..
za chvilu jdeme ke tchanum na obed, at nemusim varit, to je bomba uz si delam vse sama. zatim to zvladam v pohode... tak se opatrujte kocenky moje a pusenku!!
holky taky ste meli nutkani si sedat Ja jeste nesedelaaz mi ti dovoli dr
ahoj stanicko
DORI
| 10. 5. 2010 09:28
jsi moc hodna ze jsi tam jela, porad na Tebe myslim, Musis verit, ze to i u Tebe bude dobry, lazne popmuzou uvidis, .mas i vyhodu, ze mas ty lazne tak blizko, a co raselinka\? pomaha? a strava? hubnes porad\,? nebo se to zastavilo v laznich,

je dobre, ze ti i doplati ten duchod a dojdes z lazni a vse se k dobremu uz zacne obracet.
drz se a uzivej si. Jsem zvedava na dojem od Lidusky z lazni, ted jste dve v laznich. skoda , ze ne na jednem miste.
drz se milacku, zdravim vsechny at je kazdemu jen lip.Mirka
Krásné ránko
nedinka
| 10. 5. 2010 09:13
Stáničko, mám velkou radost....ikdyž se moc nepředali a mohli Ti toho důchodu dát víc, že jo? Jinak Ti to v těch lázních rychle utíká, cítíš se líp?
Broničko, moc Tě zdravím a držím palečky...Máš to za sebou a už bude jen líp....
Petulko, ty jsi taková naše trpitelka...Co ve škole, zvládáš?
Lidušce do lázní přeju krásné počasíčko a užívej si to coé nejvíc....Já mám ted takové problémy, že bych od nich nejraději ujela za Tebou.....
Mirečko, kuřátko, nepracuj a šetři se....Napadlo mě, že až bude Hanka v Hodoníně v lázních, tak že byste mohli za náma s manželem přijet...co Ty na to?
Kristýnko, jak se cítíš? Šetříš se trošičku? Ono to asi moc nejde, když máš malého Lukáška....

Já se cítím celkem fajn po fyzické stránce...někdy teda cítím nohu, zvlášť poo delším stání nebo sezení...Psychicky nic moc, mám problémy a plácám se v tom docela slušně....

Tak Vás všechny moc zdravím a přeju bezbolístkové dny....
rodinko
cumacek
| 10. 5. 2010 09:03
Ahojky děvčata
\přeji hezký začátek týdne.
Teď mio psala Bronička,že byl na vyzitě dr.paulu ten blbec co jí poprvně odbyl a zase jim nic neřekl skoro je poslal prý do pr..e.to je hajzl.Tak jsem jí napsala ať jde za sestrou s řekne ,že chce mluvit s Chrobokem a at se nenechá odbýt.
A ve středu by měla jít domů tak bude doma válčit sama.Měla obrovskou radost,že jsme za ní přijeli,to víš ,že plakala?že cizí za ní přijedou a mají o ní strach a vlastní rodina se na ní vykašlala ani jí nenapsali jak jí je.Je to holky hrozné,nedokážu si to přectavit.
Td čekám na procedůry mám ted masáž a koupel a odpoledne mobilizaci a cvičení.
Tak se všichni mějte hezky a dny bez bolístek
Jo z důchodu mám radost,jsem už klidnější.
Mám Vás ráda jste moje sluníčka.
pa pusinky
Stáničko
petraceb
| 10. 5. 2010 08:30
Ahoj čumáčku,
tak to je moc fajn, že je Bronička taková šikulka. Kéž by ji ta operace pomůže, ale věřím tomu, že pomůže.
To je super zpráva to s tim důchodem , sice mohli víc přitlačit, ale lepší než nic viď.
A jak ti pomáhají lázně??
No mě dr řekl, že mě ty esíčka budou bolet celý život. Asi ano, když je mám i artrotické a to i kyčle. Buď si hodim provaz nebo nevim. Přestává mě bavit život, protože takhle se žít nedá.
Koukala jsem na stránky Liberecké nemocnice, na neurochirurgii prý píchaj směsi anelgetik přímo do plotýnek tak se mě tam dnes půjde možná zeptat kamarád tak uvidim jak dopadne.
Měj se moc krásně, mám tě ráda, papa
Stanicko
DORI
| 9. 5. 2010 22:35
ahojky ty moje zlaticko, udelala jsi kazdemu radost. Vazim si Te, ze jsi jela za Bronickou do nemocnice. nemas to take za barakem. Urcite byla moc rada. Mne take psala sms, tak mi udelala radost, ze je to tak dobry. Kdy asi pujde domu? mozna ve stredu, ze? utika to , ty si poradne uzivej lazni, jen hlavne at Ti pomuzou a jsi take dobra. Mozna to uz delaji jinou metodou jako v te Karvine, i na tom videu, ze to tak lip probiha. Opravdu mam radost, ze je tak dobra a chodi si uz pelone, \no a jak pises, kdyz se i osprchovala to je dokonaly, vzdyt je treti den po operaci myslim, parada. uz se urcite tak neboji co bude doma, jdyz si takto projde.

Ja dneska slavila den matek s detma, i pocasi nam pralo, byl to krasny den.Liduska uz je v Treboni tak jsem zvedava na jeji dojem. Mne se na dneska zdalo, ze jsme se s manzelem ubytovali v treboni, tak ve snu jsem se take vratila do lazni.
Nadi kdy to jedete do lazni? Holky drzte se vsechny ,Porad nevite co ta Miladka? je to opravdu moc dlozho co se neozvala. Denne na ni myslim v i na Vas vsecky Mirka
Stáničko
anonym
| 9. 5. 2010 22:08
hurááááááááááá, ani nevíš jakou mi Tvá zpráva udělala radost.to je bezva , že Ti dali 3stupeň, hned se jinak dýchá, že?Moc Ti to přeju
To je dobrá zpráva o Broničce, utíká to a za chvíli bude doma.Kačka tady dnes byla a je vidět, že se to lepší, ale není to ještě ono, chce to čas. a ty lázně jistě pomůžou nejvíc.No a však to znáte , jednou je dobře, pak zas hůř, ale člověk musí myslet pozitivně, protože pokud to vzdá, tak je to na prd.
Vás ostatní moc zdravím, mějte krásný, pohodový nový týden a opatrujte se ,

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...