Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
ahojky
krisvystrc
| 5. 4. 2010 18:23
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Jen to počasí by mohlo být lepší...
,to jen aby jste neoprašivěly,a chlapúm málo vodky
.Všechny Vás moc zdravím, a mám Vás moc ráda.Pa pa,
Lidusko bylo mi moc lito a smutno za laznema. Dene jsem na to myslela i manzel rikal, jak by hned jel alespon na par dnu jeste. Tak jsem mu rekla, ze pojedem a Najednou to cloveka tak chytlo, byla i sobota, tak jsme jeli, Nemohla jsem se lip rozhodnout polezela jsem si v raselince, pak v zabalu, prosli jsme si to tam cele, prochazka po parku u lazni, pak bazenek se saunou vsak jsem to psala, uzivala jsem si tam kazdou chvilku i v te vane kazdou vterinku jsem smutne odcitavala, jak ti to ukauje cas . Sesli jsme se s pavlinkou, ale spravne jsi to napsala pseud.Nedinka.Dokud nas sezona nepohlti a nebudeme v jednem kole, pojedeme tam znovu, treba i na dva dny.Ja kdyz nejsem po operaci, pry uz nemam narok a tak budeme setrit na lazne alespon 2x za rok na 15 dni. V nasem veku uz musime dbat na to vratit telu neco a ne jen se lopotit a drit jako kone, No byl na to i jiny duvod, manzel ma v utery narozky a ja v pondeli svatek, talze jsem si toto dali jako darek, 

. Lidka

Adame to je bezva, že máš penízky a hlavně, že jsi bez bolestí hurááááááááMiládka se jistě cítí líp a líp.