Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

ahojky
krisvystrc
| 5. 4. 2010 18:23
ahojky, rodinko, neni mi moc dobre, pc nezapinam ani prootze neni nalada..mam stale bolesti nohy a k tomu i zada.. polehavam manzel se o me stara..
to je odbre holky ze ste se setkali, urcite to muselo byt super!!
vse sem precetla, ale nestihnu na vse reagovat.. snad jen Peti- vitej doma!!snad bolesti prejdou brzo a bude vse ok..
mam v planu dneska zehlit tak uvidime jak to zvladnu ,tak zatim pa kocky moje, zase se ozvu.. treba vecer jeste pisnu ahojky a mam vas rada!!
Petulko...
nedinka
| 5. 4. 2010 09:17
vševhny na Tebe moc myslíme a držíme Ti palečky...ono to bude chtít čas, ale pokud nebudeš cítit postupně úlevu, tak křič!!!Nesmí Tě nechat dál trpět....Já teď trochu odbočím, ale poznala jsem tu paní, je jí už přes 60, ale ta mě ukázala, že člověk hubou vymlátí vše...Zkrátka o co si neřekneš, nemáš...Já su v tomto taky takové trdlo, ale vidím, že se takovým to lidem žije snáz....A tak proto si nenech nic líbit....

Buď na sebe moooooc opatrná...objímám...papa
Velikonoce
petraceb
| 5. 4. 2010 09:11
Ahoj holčiny,
všem moc děkuju co jste na mě myslely a držely palečky.
Nemůžu 3 týdny sedět tak to píšu ve stoje tak se omlouvám za nějaké chyby. Jde to psát blbě.
Chci popřát krásné velikonoce.
Až budu moct tak napíšu víc, jak to probíhalo, atd.
Jinak úleva zatím žádná, v noci mě to budí, noha celá brní ještě víc. a dost mě bolej obě kyčle a bederní obratle.
Jinak mi to dělali z pravého boku a drátama mi strkali ten implantát do tý bederky a tam roztahovali ty bederní trny. Buď je to pošramocené ty nervy nebo se mi to tam posunulo, protože nesmim chodit po schodech a sedět, po schodech musim, máme je ze vchodu ven a já je minule sjela debil a sedět musim na wc.
Mějte se moc krásně a až to bude možné tak napíšu víc.
mám vás ráda, papa
Krásné
nedinka
| 5. 4. 2010 09:06
ránko...

Všem Vám přeju veselé Velikonoce...

Já to letos mám super...budu lenošit, žádné mrskání a otravování se s chlapama.... Jen to počasí by mohlo být lepší...

Holky, my byli včera na Hluboké...no já jsem úplně nadšená, jak tam bylo krásně...I počasí vyšlo, takže seper výlet...

Miry, jsem ráda, že se Vám tu tak moc líbí...je tu vážně fajn....Moc se těším, až zase přijedete...Ten nápad, že bychom se sešly, je dobrý, jen nevím, jestli realizovatelný...Přece jenom jsme každá z jiného koutu republiky.....Ale snad by se nás aspon pár sešlo...bylo by to prima....

Peťulko, už se nám prosím Tě ozvi...Všechny na to čekáme....

Haní, To je fajn, že jedeš v červenci..budeš mít krásné počasí....Už vím, kam jedeš?

Broni, jak je Ti? Pořád na Tebe myslím, jestli je Ti aspon trochu líp....

A co naše Stánička....vše dobrý?

Zdravím i všechny ostatní....přeju bezbolístkový den....
Krásné sváteční ráno všem!
Brona
| 5. 4. 2010 09:04

Ahoj děvčeta.Tak Vám přeju krásné sváteční ráno.Hodně šibačů ,málo bitky,to jen aby jste neoprašivěly,a chlapúm málo vodky .Užijte si to. Já už jdu vařit,tady máme normální běžní den. Nenávidím svátky.Všechny Vás moc zdravím, a mám Vás moc ráda.Pa pa, Brona
lazne
DORI
| 4. 4. 2010 22:26
Lidusko bylo mi moc lito a smutno za laznema. Dene jsem na to myslela i manzel rikal, jak by hned jel alespon na par dnu jeste. Tak jsem mu rekla, ze pojedem a Najednou to cloveka tak chytlo, byla i sobota, tak jsme jeli, Nemohla jsem se lip rozhodnout polezela jsem si v raselince, pak v zabalu, prosli jsme si to tam cele, prochazka po parku u lazni, pak bazenek se saunou vsak jsem to psala, uzivala jsem si tam kazdou chvilku i v te vane kazdou vterinku jsem smutne odcitavala, jak ti to ukauje cas . Sesli jsme se s pavlinkou, ale spravne jsi to napsala pseud.Nedinka.Dokud nas sezona nepohlti a nebudeme v jednem kole, pojedeme tam znovu, treba i na dva dny.Ja kdyz nejsem po operaci, pry uz nemam narok a tak budeme setrit na lazne alespon 2x za rok na 15 dni. V nasem veku uz musime dbat na to vratit telu neco a ne jen se lopotit a drit jako kone, No byl na to i jiny duvod, manzel ma v utery narozky a ja v pondeli svatek, talze jsem si toto dali jako darek,
Holky jak to mate v pondeli? Nas s dcerou manzel jeste ve spani polije trochou vody aby jsme se probrali a pak vysleha, ...s citem. synove taky jen uz ne v posteli, to je ma nzel prvni dava si budika. Tak Vam preji pekny svatecny den zitra Peti uz se ozvi. pa pa vsichni Mirka
krásné velikonoce
lidka44
| 4. 4. 2010 20:26
Holky, tak nadšeně jsem projela vaše příspěvky,čekala jsem zprávu od Petky, ale dočítám se,že jste si udělaly dostaveníčko v Třeboni.

Mirečko, tak to ti muselo být moc smutno po lázních, že ses hnedka vrátila i s manželem, moc vám to přeju, že jste si to užili a nabrali síly , a ne jen na tanečku s Nedinkou, teď nevim , jestli to píšu spávně.
Tak zítra holky si užíjte, jak se u nás říká šlaháče...
Bezbolestný pondělek . Lidka
setkani
DORI
| 4. 4. 2010 16:21
ahoj holky, ja mam porad v sobe slunicko z toho setkani a dobrou naladu jak neco. Bylo to uzasny se sejit osobne takto s nekym milym a blizkym jak jsme si vsichni uz za tu dobu a prozili si neco spolecne.
Ja myslim, ze nekde kam kazdy muze, kde se muzeme i vykoupat a zatancovat, poprip., prespat, i kdyz to konci ve 22. Holky kdyz si predstavim...rekni Pavli, vem si, ze bychom tam byli vsecky spolu.a tancovali to bychom vyvadeli jak tamti vcera co se tak supr bavili. Ja myslim, ze to by bylo o cem povidat a radosti a nadherne.ja jsem ochotna jit takto nekam, ne jen se sejit a sedet v restauraci, ale nekde kde je hudba a nejaka moznost i treba do bazenu,aby celej den byl uzasnej, My si to s manzelem tak dobre uzili i v bazenu vcera tam je ta vodicka 30 stupnu, parada.
Tak premyslejte kde by se kazdy mohl dostat i z Ostravy a od Prahy, tak nekde uprostred kam se dostaneme, a uzijem si celej den nadherne i vecer. zdravim vsechny Mirka
velikonoce
srnka
| 4. 4. 2010 15:46
Ahoj hokly!
Tady se zase událo věcí.

Pavli, jsem ráda, že se tam máš tak dobře. Už se na to taky moc teším, já ale jedu až v červenci, dříve nebyl volný termín. Mě to takhle vyhovuje,alespon nezameškám už tak moc v semestru a dostanu se na konferenci a měli jste štěstí., že jste se tam potkali s Mirkou. Bylo by úžasný se navzájem poznat osobně. Ale asi to nebude zcela reálné se všema. Ale co udělat sraz lidičky z moravy v Bnrě?

Petulko, jsem zvědavá, co vše nám napíšeš, jak ti je , myslím na tebe a držím ti pěstičky, at tě to moc nebolí.

Broni, jakpka se máš ty? Marti, Adame, Mirko2 Krystínko,Stinčko, a všichni ostatní přeji vám krásné dny, hlavně zdravíčko, at nás nic nebolí.

Jsem v jeednom kole a nějak uzž nestíhám tu bývat , tak často. Jsem vytížená tetička, hlídám ratolesti jiných, když mě to doktoři zakazují na tu páteř...

mějte se krásně...
Ahojky rodinko moje
nedinka
| 4. 4. 2010 10:44
konečně se mě podařilo sem dostat...
Všechny Vás moc zdravím z lázní...

...taky jsem zatím vůbec nestíhala. To víte, jsem tu chvíli, takže jsem se musela trochu otrkat a vše pozjišťovat. Taky už mám trochu přehled o tom, kde co je, takže neztrácím čas zbytečným hledáním...
Je to tu úplně úžasné, procedury mám dopoledne, takže odpoledne volno. Spolubydlící se mě taky povedla, navíc vedle na pokoji bydlí starší paní...no ale holky...to je vám živel....šíleně se s ní nasmějeme...Fakt je to tu fajn...I co se týče jídla, výběr ze 4 druhů, je toho i dostatek....tak uvidíme, jestli se dom nedokutálím....

Včera jsem měla šok...Už Vám tady o tom psala Mirečka....byli tam i s manželem. Absolutně jsem ji tam nečekala, oslovila mě úplně cizí paní, která o mě věděla spoustu věcí....no já Vám měla takovou radost...nechtěla jsem je moc obtěžovat, ale prokecali jsme skoro celý večer a kdyby nemuseli odjet, tak plkáme snad ještě teď...moc milí lidé...jsem hrozně ráda, že jsem je měla možnost poznat...Prý ještě přijedou, tak už se šíleně těším...

Broni, moc na tebe myslím...neboj, operace bude v pořádku a bude Ti fajn...jen musíš věřit a nedát se...Optimismus dělá divy a nesmí se tomu člověk poddat...

Petulko, jak je , Ty naše srdíčko....Je Ti aspon trochu líp?
Stáni, jake je Tobě?
Zdravím všechny ostatní a posílám trochu té lázeňské energie...

Jinak přeju veselé Velikonoce ...at Vács Ti chlapi moc nevymrskají....
ahoj vsichni
DORI
| 4. 4. 2010 00:56

Ahoj holky, ja jsem dosla ted domu a jsem uplne nadsena nad miru, musim se koukat co jste psali dnes noveho, ceksla jsem, zda Peta neco nenapise uz z domova. ja se vcera celej den pohravala s mysenkou ,co bych za to dala, jit do Trebone jeste. Porad o tom mluvime doma i smanzelem ,Vcera to bylo tak silny, ze dneska jsem zavolala, zda delaji jeste raselinu a pry jo.Ja chytla plavky rucnik a uz jsme sedeli v aute. Holky...nic lepsiho jsem nemohla udelat. Jak mne jeste trochu poboliv alo v tech zadech a do nohy, z toho tahanitak jsem doufala, ze mi to pomuze ta raselina, Mame to 1,5 hodky, cesty ale stalo to za to, Dala jsem si raselinu i manzel, protoze v pondeli mam svatek a manzel v utery narozky, tak rikam, dame si takovej darek. Pak jsem sli na prochazku,na bazen saunu ,bazen a dokola 2 hodky .Pak vecere a na zabavu tam. Ktera se super vydarila, byla tam skvela nalada, ale holky, na prchazce jsem chodila a sledovala kazdou tvar, zda neuvidim pavlinku, sli jsme i k penzionu Evropa, ale nemela jsem to stesti, I na bazenu vsude jen jsem koukala,ale nic, Znam ji jen z fotky a tak je to jine. Jak jsem sedeli na zabave vedle nas sedeli 4 zeny. Za chvili se mi zacinalo zdat, ze jedna je pavlinka, Sledovala jsem ji, a porad jsem si zacinala bit vic jista.Pak koukam, maji pivo, ona vino, to mi sedi na to, ze je od kyjova. Zabava trva jen 3 hodky a tak jsem to nevydrzela, nabrala odvahu a byla to ona, To 100% dovrsilo moji naladu a zazitek z dnesniho dne, Ja si tam uvedomila, jak by bylo nadherne, se takto sejit vsechny jak jsme.Mirka 2 Brona Stanicka Nadenka Radka, Pavlinka, a uplne vsichni co tady jsme.Jit tak na vikend do trebone nebo na jeden den od rana a uzavrit to tam zabavou. To si uz umim redstavit. Jak jsme se seli s Pavlinkou, bylo to uzasne, jakoby jsem opravdu potkala nejakou blizkou rodinu, trasne jsem nadsena z toho setkani a celeho nadherneho dne. Vsechny Vas pavlinka moc moc pozdravuje, je ji moc dobre. je to strasne mila holka,
mejte se krasne, objimam vas a uzijte si svatky co nejlip to kazdemu jde. Je mi zas tak dobre na srdci i na dusi, ta raselina je nejak zazracna. nebo cela Trebon? Mirka
Ahojky můj čumáčku.
Brona
| 3. 4. 2010 21:22

Ahojky,vidím,že máš hezkou novou fotečku.Moc Ti to sluší.Kristýnko,musíme to vydržet,nic jiné nám nezbývá.Beru to tak,jak to má dopadnout,tak to dopadne.Mějte se včichni moc hezky,a klidnou,bezbolestní noc.I pro Miladku i Petrušku.Miruško,jak si natom?Pa pa Brona
ahojky, rodino
krisvystrc
| 3. 4. 2010 20:55
ahojky, tak sem od rodicu zpet doma.. teda uz vcera sme byli ale nestihala sem..
Broni- je mi te moc lito jak moc trpis... me se teda zhorsili nohy, ale zada zatim jaks taks.. od pondelku budu litat na predoperacni vysetreni.. uz jen za dva tydny od pondelka.. snad vse bude dobre.. kdyz ctu ze petku to boli tak mam strach,ale tak snad to nejak zvladnu!
nejak nestiham nic, malej se mi zacal ted tak hrozne stekat ze dnes dostal nabity.. mel uplne hystericky zachvat, pokadil se a nechtel se prebalit,, pul hoidny rval az se uplne vyvredil..
ok. to je super ze kacka je ok!!
a zase nevim kdo co psal... mam deravou hlavu.. tak zatim pa jdu se okoupat a jeste kuknu
Ahojky všichni.
Brona
| 2. 4. 2010 21:44
Posílám Vám pro změnu nálady jednu ůžasnou operaci.Je vážně super . Dobrou noc,mám Vás ,Brona
http://www.youtube.com/watch?…
velikonoce všem
cumacek
| 2. 4. 2010 14:17
Tdy posílám obrázek všem mám Vás ráda

Pétulku,operovali v Praze ve vojenské nemocnice ve Střešovicich
Ještě pozdrav !!!
Brona
| 2. 4. 2010 14:04
Zapoměla jsem na Velikonoční pozdrav.
Ahojky všem.
Brona
| 2. 4. 2010 14:01
Ahojky,moc Vám všem děkuji,za podporu. Holky,já mám velkej strach,musím to do toho 5.5. vydržet.Pak už to bude ve hvězdách,jak to dopadne.Majko,napíšu Ti odpověd na e-mail,jen co si trochu oddechnu.Psala jsem všem,na Tebe to bude trvat díl.Děkuji Vám.Ještě,já mám tablety,jen je nesmím jíst tolik.Mám je omezený.Po operaci Petrušky mám ještě věčí strach,jak sem měla.Je to svinárna,jak se doktoři chovají.Mějte se,ještě určitě napíšu.Dala sem si Lexaurin,tak jdu ležet,at to všechno povolí a at to prospím.Pa pa,Brona
Ještě jednou Vám děkuji.A kde vlastně operovali Petrušku?Stáni,to budeš vědět.Pa
rodinko
cumacek
| 2. 4. 2010 13:47
Ahojky děvčata
Tak Pétu dnes pouštějí domů,ale čeká stále na sanitu,ani tam nenapsali,že je ležící tak čeká na další.Psala jaký je tam hrozný přístup,no prý hrůza a už jikdy více.To já jsem byla na Homolce velice spokojená.

Adame,to jsem ráda,že jsi celkem uř v pořádku.Budu ti držet palečky aby jsi dostal ten důchod,já ho nedostala nemám odpracovaních 5let v kuse v děseti letech tak čekám na navrácení mého ČID ale stalé se snimi handkuji.Stále se to vyřizuje je to hrůza v našim státě,jikde se neodvoláš a na nic nemáš nárok i když nemáš z čeho žít.Tak ty přeji ať je ti na dále lépe a lépe. pa

Miládko,zlatíčko a jak je tobě?Snad už o trošku lépe stále na tebe myslím jak ti asi je?Hlavně se opatrj a dávej na sebe pozor a hlevně odpočívej.Držím ti moc palečky.

Broničko kočičko moje,ty mi ale dáváš?Měla jsi poslechnou tu neuroložku aby tam zavolala a mohla jsi to mít za sebou tam by ti pomohly od bolesti,něco by ti napíchali ale máš paličatou hlavu.Doufám,že jsi se neurazila.Je mi to moc líto ale musíš být v klidu a nic nedělat ať si to chlapý udělaj sami.Pak to budou muset dělat také za tebe.Tak se mej krázně ty moje sluníčko

Přeji Vám všem kráné prožitý svátků velikonočních,hlevně honě moooc zdravíčko a to my potřebujem nejvíce.Kdyby nám ho někdo mohl dát,že jo!!!!!!!!!
Dny bez bolístek pa p a mám Vás ráda
Broni
DORI
| 2. 4. 2010 12:07
Broniku kdyz ctu jak je Ti strasne, nechapu, ze te davno nezoperovali, Ja myslim, ze predoperacni vysetreni si umijou udelat v nemocnici behem dne, Jak se to dela, kdyz je vazna okamzita operace. Ted jak Ti vzali leky a mas toto vse snaset, takovou dobu, je to strany, zvlaste kdyz psychika se tak moc odrazi na pateri a tady tech bolestech. Vzdyt ta Tvoje doktorka kdyz te chtela odeslat hned do nemocnice ,msi vedet, ze si predoperacni udelaji i za den kdyz je to nutny.Je mi Te lito, ze se to tak vlece vse a kazdej den znamena pro tebe utrpeni.
Nadi mam radost z Kacky, pozdrav ji,
At mate pekny vikend vsichni Mirka
velikonoce
DORI
| 2. 4. 2010 11:23

Vsechny moc zdravim, Je to hrozny, ze bolesti ani na svatky, neprestanou a nedaji si pokoj, Ale i tak vsem preju krasne velikonocni svatky, plne pohody a radosti, ,aby jste alespon zapomeli na ty bolesti. Mirka
ahoj kamarádky
anonym
| 2. 4. 2010 09:54
všechny vás moc zdravím.Peťulka jde dnes domů?To se mi zdá moc brzo Adame to je bezva, že máš penízky a hlavně, že jsi bez bolestí hurááááááááMiládka se jistě cítí líp a líp.
Kačka včera dopadla na kontrole dobře , teď až se bude cítit na lázně, má přijít a lékař ji je napíše.Doma má cvičit podle rad z nemocnice a pas má nosit pokud bude déle chodit, doma už ho nemá nosit, jen při bolesti
Všem vám přeji krásné velikonoční svátky a hlavně žádné bolesti Naďa
Broničko
1majka
| 2. 4. 2010 09:18
Ahoj napsala jsem Ti na email. Majka
Pro Bronu
enzilka
| 2. 4. 2010 08:58
Ahoj děvče! Já jsem prvně zabrouzdala na tuhle diskuzi a nestačím se divit ,co je tady bolavých dušiček.Já jsem po operaci ploténky už nějaký rok.Díky kolínské nemocnici jsem málem skončila na vozíku.Ležela jsem na neurologii 3.měsíce a jedna paní prímařka mi pořád říkala "To ti odejde palcem"Levou nohu jsem měla napul bez svalů a hrozné bolesti jak ty popisuješ.Operovali mě na Homolce. Budeš v těch nejlepších rukouch. \uvidíš že to zvládneš.My ženy jsme přece velké bojovnice a nedáme se.Prosím bud v klidu. enzilka
Ahojky Majko.
Brona
| 1. 4. 2010 21:02
Ahoj Majuško. Ted jsem se dívala na Tvůj profil, jsme stejně staré. Děkuji Ti za rady,já to mám ale dost komplikované.Jsem tady cizinka(Slovenka),na začátku PN 21.2.2009 jsem patřila na ortopedii.Tam mi dávali kapačky,i 3 krát denně injekce od bolesti,nic mi nepomáhalo.Pak mně chtěl v dubnu ortopéd vypsat do práce,dělala jsem v Kauflandu na pokladně,že simuluji.Já si nedala,vyhodil mně i s papírama.Ted chodím ůplně k jiné neuroložce než patřím,protože ani u nás v nemocnici mi nic nezjistili,myslím na neurologii.Tak jsem chodila po známosti k nějakýmu rehabilitačnímu dr,ten je dobrej,a ten mně odporučil pak k této mé neuroložce.Ona už zvedla telefon,a chtěla volat na Homolku,kde mně mají operovat,ale já nemám ještě ty předoperační vyšetření.Začnu až 12.4,aby nebyli staré.Takže do nemocnice jít nemůžu.Odtud mně vyhodili,protože jsem tam s nima udělala bordel,až chtěli namně volat ochranku.Nevím,ted se budu snažit více ležet,jak mi kázala neuroložka,snad to bude lepší.A ten Lexaurin,ten znám,když mi před 20 lety zemřel tatínek,který mně nadevše miloval,a dovezli nám omylem jiného mrtvého chlapa,tak jsem skolabovala,a šla jsem k psychiatričce,protože jsem to nezvládla.Dostala jsem se z toho.Ted máme zase ale jiný problémy,pravděpodobně dojde manžel o práci,tak víš,jak se asi cítím.Taky mi ještě ke všemu brní na levé lopatce,hore na rameni,jako když mi dělali elektroléčbu.A přitom se hlídám,abych si neublížila.Budu ležet,vykašlu se na všechno,abych neskončila na vozíku.Majko,a to si psala Ty,že máš za sebou 4 operace? To bych snad ůplně ošedivěla strachy. Tak Ti ještě jednou děkuji,a budu se držet,jak to jen pujde.A ještě,já byla na předoperační konzultaci 27.1,a měla sem mít operaci někdy v červnu,červenci,ale rozbrečela sem se,že už mám rok takový bolesti,tak mně Mudr Chrobok strčil na 5.5..Tak ahojky,a ještě jednou Ti děkuji.Musím končit,už mám celou levou stranu jak pod proudem.Pa,Brona
Majka
1majka
| 1. 4. 2010 19:45
Ahoj Broničko,
právě jsem si přečetla tvůj příspěvek a musím ti hned napsat.Je mi tě moc líto,ale pomoct ti neumím.Není možné aby ses tak hrozně trápila a měla takové bolesti.Nech se odvézt do nemocnice na kapačky.Není to řešení na dlouho,ale určitě ti uleví od šílených bolestí.Já ty bolesti dobře znám a vím jak to člověka ubíjí.Do 5.5. je ještě z hlediska bolestí moc dlouhá doba.Divím se, že ti to neurolog nedoporučil již dávno.
Broni na ten Lexaurin pozor je opravdu hodně návykový a těžko se odvyká.
Já na ty kapačky musím chodit 2x do roka a vždy alespoň na chvilku se mi uleví.Jinak jsem taky na lékách.Kam ty jdeš na operaci nějak mi to uniklo.Nechápu,že při těch bolestech, máš tak dlouho termín operace.
Prosim tě taky si uvědom,že každý stres se prokáže bolestí.Chce to klid a dobrou náladu.Taky myslím na Peťu a držím pěstičky aby byla v pořádku.Nesmíš se ale sama sebe ničit stresem a starostmi o ní.Ty musíš teď hlavně myslet na své zdraví.
Mám tě taky moc ráda, vždyť máme stejné starosti a někdy i radosti.

Miládko snad už je ti lépe.Teď se hlavně šetři a hodně odpočívej.

Ahoj Majka
Ahojky rodinko.
Brona
| 1. 4. 2010 18:47
Tak se teda dnes k Vám přidám i já. Hlavně chci pozdravit Miladku, at je statečná,a drží se, a moji Petulku.Já si s ní taky psala,jen dnes ne,ale až pláču,jak je jí.Já to nějak nezvládám.Holky,já dnes byla v nemocnici na předoperační RTG plic a srdce,každý mi říkal tady,že to nestihnu,že to trvá i 2-3 měsíce,tak mě až smrt procházela,kdyby mi měli kvůli tomu měnit termín operace,jenže oni mně brali hned,tak sme se domluvili kolem 15.4.Tam sem jela autobusem,pěšky cesta trvá max.10 minut,a domů sem šla pomalu pěšky,1apůl hod.Do smrti to snad budu litovat.Holky,já mám takové bolesti,že bych už něco vyvedla.Prášky mám omezené kvůli těm otokům z ledvin,tak si dám jen Lexaurin a 1 tabl od bolesti a tu směs na křeče,a nežiju,ale prožívám.Tak mě mrzí,když už nevím co mám dělat,aby se mi trochu ulevilo.Termím mám 5.5. a dělají mně 6.5..Myslím,že to vydržím jen s nasazením všech sil.Nohy mi už skoro vůbec neslouží,záda mám jako by mně srazil nákladák...Nevím si už rady.Bojím se,abych do toho 5.5. ještě chodila.Zdravím Vás všechny,a posílám Vám hodně sil,které všichni tolik potřebujeme.Mějte se,zdravím Vás a mám Vás moc ráda. Brona
Ahoj
1majka
| 1. 4. 2010 17:17
celá velká rodinko,
všechny Vás zdravím a přeji pěkné Velikonoce hlavně bez bolestí.
Adame jsem moc ráda,že už jsi celkem fit.To je moc dobře,vždyť jsi ještě moc mladý a život máš před sebou.Teď ještě ať to dobře dopadne s tím důchodem.

Peťulko snad už tě ty bolesti v noze přestanou.Už je tu jaro a to se hned bude vše rychleji hojit.Jsi taky ještě moc mladá a už sis užila bolestí až až.Moc na Tebe myslím.

Děvčata ostatní nějak se mi ty jména motají.Taky jsem panu Šlechtovi psala, a on mi odepsal,že jsem měla psát před operacema,že teď už se mnou nic dělat nebude. Jen pro připomenutí já jsem po 4 operacích bederní páteře.

Tak Vám všem přeji ať si užíjete pěkné počasí a bohatou pomlázku. Majka
Ahoj všem
AdamPunx
| 1. 4. 2010 16:47
Ahoj lidi,lidičky mám ted docela frmol,tak ani nejsem na počítači.Venku je pořád hezky,tak jsem venku s přítelkyní nebo kamarády.Ted chodím na ty rehabky a plánujem se stěhovat,tak je to ted fofr zatím nevím kam se přestěhujem,nejprve se ten náš byt musí prodat a pak se uvidí Jinak moje zdraví je dobré,zvládám normálně chodit a být dlouho venku a chodím i na delší procházky,cvičit cvičím a je mi dobře.Ale jak ležím na levém nebo na pravém boku,tak mě to v tom místě bolí a docela špatně se mi usíná.Ale kdybych to měl srovnat před tou operací,tak ted je mi milion krát lépe Ohledně toho mojeho důchodu sem se odvolal a poslal sem to tam a to rozhodnnutí bude trvat do těch 3 měsíců,zatím dostávám peníze ze sociálky nebo s čeho tak sem vděčný aspon za to Koukal sem tady na přízpěvky od lidiček a několik jich tady přibilo těm lidem co už byly nebo jsou ted na operaci přeju brzké uzdravení a hodně sil a ted už vám bude určitě líp a lidičkám co ted v brzké době taky půjdou na operaci přeju hodně síly a aby se držely.Ted budu mít v úterý poslední rehabilitaci a pak za 3 týdny se jdu domlovit na nějaké ty lázně Ted už je mi konečně po dlouhých létech dobře.ještě to spaní by se mohlo zlepšit a budu nejspokojenější člověk na světě
Martince
cumacek
| 1. 4. 2010 16:25
Ahojik Martí
Já si myslím,že bys neměla spěchat do práce když tě to stále bolí.I ty máš jaký nález na pátěři už si to nějak nepamatuji.Tobě v krvi také nenašli tu borelozu,tak budeš na tom jako já, mě to našli až z míšního moku.Mě to také stále bolí není dne abych byla bez bolestí to to semnou už šilené snad ti lázně mi pomůžou.Píšeš o p.Šlechtovi já mu psala a on my odpověděl ,že když s tím nebudu nic dělat tak mě čeká další operace.Je to metoda uvolnování svalů zatuhlách a říkal,že mě naučí nějaký cviky a měla by mě být lépe.tak ho když tak zkus masáže-šlachta a je v Černošic.
Jinak ti držím moc palečky aby se ti to zlepšilo a byla jsi fit.

tak zítím a mej se a zase se ozvi
přeji dny bez bolestí Stáňa
Ahoj Stáničko a všichni,
Martina12
| 1. 4. 2010 14:44
u mě nic moc nového. Do nohy to stále táhne, nejvíc v noci, spím tak do půlnoci a pak už nemůžu bolestí spát, tak chodím po bytě a válím se po míči. Přes den je to lepší, asi jak si páteř sesedne, tak se mi uleví a chodit můžu. Dvakrát denně cvičím rehabilitační cviky zhruba vždy 3/4 hodiny. V nemocnici jsem byla v Hořovicích, vždycky jsem tam byla celkem spokojená. Doufám, že to rozcvičím a nebudu muset na tu lumbálku. Příští týden už chci jít do práce, jinými slovy musím, je to tam napínavé a nechci o ni přijít.
Taky moc myslím na Péťu, bohužel pro ni nemůžeme víc udělat, jen jí držet palce.
Taky by mě moc zajímala ta metoda rozvazování svalů. Někdo to tu psal. Mohli byste to aspoň trochu popsat, popř. jaké jsou to cviky? Taky bych docela p. Šlechtu vyzkoušela, ale už jsem toho zkusila tolik, že už se mi nechtějí vyhazovat další peníze. Tak se držte. M.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 6. 2025 12:24
14483
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 6. 2025 17:57