Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Pro Markétku
cumacek
| 1. 4. 2010 14:36
Ahojik Markét
To je mi líto,že ti sále není dobře a že tě to bolí.Také bude lépe jde to vše pomalu musíš být trpělivá,já vím je to dlouhé a na nervy.Jo,už se mi to pomalu krátí,dávám tomu naději kterou jěště mám.A co malá roštanda,děk jí od tetičky pusinku.
Přeji ti dny bez bolístek.
Pétě,dodnes nokdo neřekl přesně co ji dělali a co tam má.
je to divné,mě to řekl operatér hned po operaci za mnou přišel na jipku.Také ji džím palečky aby ji byla čím dál lépe a pomohlo jí to.
Tak se hezky vyspinkej
tak pa pa Stáňa
pro Stanu
Maky36
| 1. 4. 2010 13:03
ahojky Stani, procitam zpravy od Peti, jsem rada, ze to ma konecne za sebou! Jiste bude stale jen lepe. Za mnou take operater prisel az za dva dny, oni nemaji moc cas, jsou furt na sale. Nohy me take bolely, i ty zada, bude se to zlepsovat. myslim na ni!

Me stale neni take nic moc, i kdyz uz delam skoro vsechno, jen se snazim odpocivat, i kdyz to s tim prckem jde spatne. Ted usnula, tak jdu do hajan .

Tobe drzim palce, at pomohou lazne, uz se ti to krati .

zatim ahoj, zdravim vsechny.
Marketa
ahijky devčátka
cumacek
| 1. 4. 2010 12:07
ahojky děvčata
Tak vám dává zprávičku,že Pétulka by měla jít zítra domů.Ale do dnes neví co jí přesně dělali,to je divný co?Mě to hned jak jsem se probudila po operaci na jipce tak za mnou přišel operatér a řekl mi co mi dělali a co tam mám.Chtěli jí poslat na rehabilitaci někam ale ona je překecala,že nikam nechce
jinak prý měla strašlivou noc jen po inekcui se jí trochu uleví jinak je jí hrozně,bolí ji strašně ta noha.Tak jí budem držet palečky ať je jí lépe.

Nadí
Ty pak den vědět co Kačenka,jak jí to dopadlo...

Mám vás pozdravovat od Pavlínky,má se dobře!!!!!!!!

Krystínko,zatím mě ty opstřiky nepomáhají ,je to prý na dlouho já už čakám na ty lázně mám nástup jako ty máš operaci tak na tebe budu myslet. A co ten náš malý rarášek,zlobí!!!!!!!!A jak je tobě?

A co ty Miládko,už je ti lépe zlatíčko.nebboj den za dnem to bude lepší a pak budeš fit.Tak se opatruj a dávej na sebe pozor ať se ti nic nestane.pa pa

Ten Adam,to je divný co se chlape s tebou děje,že nepíšeš!!!!!!!Koukej napsat jak ti je?
Tak pa hezký den a hlavně bezbolístkový a hlavně už aby bylo stálé počasí to mě zničí.
pa pa mám vás ráda Stáňa
oprava
anonym
| 31. 3. 2010 19:59
objetí
Ahoj kočandy
anonym
| 31. 3. 2010 19:54
všechny vás moc zdravím
Miládko,to je príma, že už jsi doma, tak ať je to den co den lepší a vše se hojí jak má a Ty jsi bez velkých bolestí.Ony ty bolesti k tomu patří, ale brzo bude dobře, moc moc držím palečky
Kačka, jde zítra večer s RTG k operáterovi, tak pak hned písnu.Nejsem doktor, ale jak jsem se dívala na ten popis RTG, tak bych řekla, že je vše v pořádku, co se týče operace.Zůžený páteřní kanál má stále, do toho se zatím nechtěli pouštět, že je hodně mladá.
Všechny co vás bolí posílám pofoukání a virtuální oběti.Ono to stále se měnící počasí nedělá dobře ani zdravým, natož vám, tak se držte a zítra vám podám hlášení.Taky přeji dobrou noc
čumačku,
krisvystrc
| 31. 3. 2010 16:54
po obstrikach mi byvalo tak spatne ze sem si to chtela jit hodit.. tak ti preji at ti to pomuze.. odpocivas?? Luky posila pusenku tetám
cauky
krisvystrc
| 31. 3. 2010 16:51
ahojky, to je mi lito ze je petce psatne taky sem ji psala.. rikala ze ji to boli.. ale snad se vse spravi a bude dobre..
miladko- to je dobre ze jsi doma!! jak budesmoc tak pisni.. me ceka operace za 19 dni tak at vim torsku do cemu pujdu.. no uvidime, zatim se snazim byt optmista a verit ze to bude vse ok..
Bronicko-to je hroze ty bolesti co?? preji ti at bolesti aspon trochu pominou a at se nepotvrdi poskozeni jater.. kdyz sem byla tehotna tak mi taky odchazeli,, byla sem natekla no hruza..
me se dari v ramci moznosti. muj hnaci motor je LUkasek a manzilek.. to jsou moje zlaticka!!
mam vas rada a opatrujte se
rodinko
cumacek
| 31. 3. 2010 14:41
Ahojky všichni
Tak vám zase dávám zprávičku od Pétulky.
Dnes už vstávala,ale stále neví co jí přesně dělali,protože dr.je stále na sále,tak by snad dnes měla vědět co jí tam dávali a jak.Mám vás všechni moooc pozdravovat a ona také děkuje za pozdrav.Má stále velké bolesti,Ale bude líp,po nějakým dni.

A co vy ostatní jak se vám daří.
A co ty Martinko psala jsem ti!!!!!až budeš něco vědět tak napiš jak pokračuješ.
Krystínko a jak je tobě?
Broničce vím jak je ?
A co ta Kačenka jak jí to dopadlo u dr.a ten RTG
Tak se všichni mejte moc krásně a dny bez bolístek
já stále chodím na ty opstřiky ale zatím žádný efekt,prý je to na dlouho.tak to mám tedy vyhlídky.
pa pa Stáňa
Miládko moje
cumacek
| 31. 3. 2010 14:32
Ahojky zlatíčko
To jsi hezky napsala,až mě to skoro rozbrečelo,že mi děkuješ,že sem stále na tebe myslela ale já stále myslím.A nemáš za co děkovat,jsme tu jedna rodina a jsme všichni spolu i s tebou.Jsem ráda,že je to za tebou,a už je ti trošičku lépe a jsi doma.Těď už to půjde k lepšímu a bude čím dál líp když nenastanou nějaké komplikace,uvidíš,že to bude vše v pohodě.Až budeě moc tak napiš co ti přesně dělali a co ti tam dávaliJá to zlatíčko znám jaké to je,také jsem si už moc užila a stále to není dobré snad mi pomůžou lázně odjíždím 19.4. na měsíc a můžou mi jěště přidat 14dní na víc,jedu do Mšených lázních mám to kousek od domova tak 20km.
Tak se Miládko měj moc hezky a uzdravuj se nám ať jsi fit co nejdříve.
Pa pa mej se hezky a dny bez bolístek
mám tě ráda
Už je po všem, posílám alespoň pozdrav
Lesanek
| 31. 3. 2010 13:41
Ahoj, zdravím všechny, ale Tebe Stáňo nejvíc, protože jsi na mě trvale nezapomněla. Už jsem doma, ale nemohu ještě pořádně psát na počítači a proto zatím, jenom krátce zdravím. Nebyla to taková hrůza, ale mám v sobě asi půl kila kovu. Jakmile to bude možný, vše vylíčím, ale zatím to nejde. Moc zdraví Milada.
Ahoj všichni.
Brona
| 31. 3. 2010 13:09
Tak Vás všechny po delší době zase zdravím. Občas sa sem podívám,přiznám se ale,že už mám z každého člověka co má bolesti deprese.Mně se termín operace krátí,5.5..Kéž by to už bylo.Já byla včera u mé neuroložky,zase mi změnila tablety,protože když beru už více jak rok ty zabiáky,a já sem už začala otékat,řekla mi, že by to mohli být ledviny.Takže podle všeho,mi můžou odejít natrvalo.Upozornila mně,abych nebrala žádný silný prášky,jen to,co mi dá ona.V lékárně mi ještě dělají nějakou tu směs proti křečům,od bolesti mám zase něco nové.Skrátka,asi končím.Včera jsem psala ráno Petrušce,brečela jsem už ráno.Nemůžu ji napsat,když má velký bolesti, protože to čeká i mně.Já za každého všechno prožívám,a pak umírám.Bolesti mám šílený,už nevím jak dál,ale ten měsíc už musím doklepat,i s bodákem v zadku.Holky,mějte se co nejlépe,držte se.Moc Vás všechny zdravím,a mám Vás ráda. Brona
janin
krisvystrc
| 31. 3. 2010 11:32
ahoj janin- bohuzel mi sme tady uz prevazne v takovem stavu ze jedina nase zachrana je operace..neco jineho je bojovat s vyhrezem mesic dva, ale neci jineho je deset let..

ahojky rodinko, tak co ta PETKa?? sem ji dnes nepsala tak to musim napsavit aby vedela ze na ni myslime..
ja zitra odjizdim na dva dny k rodicum..
jak se mate?? u nas dneska prsi..
Vyhřezlé plotýnky
Janin
| 30. 3. 2010 19:17
Mému příteli vyhřezla plotýnka v lednu při vyhazování sněhu. Má ji vyhřezlou v bederní oblasti mezi 4. a 5. obratlem. Minulý týden jsme byli na fyzioterapeuta Šlechty a ten nás naučil, jak máme dál postupovat... tzn. masáže daných svalů, což povede k jejich rozvázání a následně částečnému vrácení plotýnky na své místo. Výsledky má vynikající, tak jsme do toho taky šli... uvidíme...
http://masaze-slechta.webnode.cz/…ews/krcni-pater/
rodinko
cumacek
| 30. 3. 2010 17:04
Ahojky holky
Tak teď mi psala Pétulka,že to má za sebou.Odvezli jí v 11hod a teď v 17hod na zpět.Má hrozný bolesti i nohou prý hrůza.Až budu vědět zase něco tak písnu.

Jo mám vás pozdravovat od Pavlínky z Lázní má se dobře.
pa pa Stáňa
rodinko
cumacek
| 30. 3. 2010 09:56
ahojik holky
Přeji hezký den
Teď mi psala Pétulka,že snad to dnes vyjde,tak jí budeme držet palečky aby jí vzali.Dá mi jěště vědět,tak vám pak napíši jak to pokračuje.
Liduško,Karel Gott si zahrává ze zdravím moc si ho neváží když takhle riskuje po 4 dnech je na Tý Tý.Včera v televizi říkali,že mu chrozí ochrnutí tak vydíš co dělá.Na tom Tý Tý byl určitě na depovaní iněkcema.Ä jak ti je zlatíčko?
A co vy ostatní a Krystínko už je ti trochu lépe??
Já letím na pracák pak se vám ozvu co a jak!!!!!!!!
pa pa mám vás ráda
pro Petru
lidka44
| 30. 3. 2010 07:59
Snad už to dnes vyjde, myslím na tebe Peti.

Holky, nechápala jsem Karla Gotta, tak hazardovat se svým zdravím, 4. den po operaci plotýnek na tyty.Není nejmladší, mohl by být můj otec a stále dělá, jaký je pašák.Jaký je váš názor?
Ahojik děvčata
cumacek
| 29. 3. 2010 14:23
Ahojik všichni
Tak vám dávám další zprávičku o Pétulce.
Předctavte si.že se naobědvala a pak za ní přišli,že by jí vzali ale to už nešlo když byla po jídle.To snad už není možné co se v našim lékařství děje,já mám taky Miruško takový vztek.To musí být nervy.Až budu něco vědět tak zase napíši.

Martinko,tak to tady čtu,jak si skončila.Kde jsi byla v nemocnici asi na Kladně viď? Já tak také ležela když mi začali bolesti na kapačkách a mysleli si jestli nemám borelku.Krev nic neukázala tak mi také dělali lumbálku a tam se to prokázalo,neboj dá se to vydžet,mě to skoro nebolelo,záleží kdo ti to dělá.Jestli si byla na Kladně tak chtěj ať ti to píchá dr.Libovická je hrozně šikovná. Psk mě dávali kapačky antibiotika a pak antibiotika v práškách měla jsem už napadený nervy a svaly měla jsem borélku 2stupně.Je to hodně bolestivé.Budu ti držet moc palečky aby ti to vše dobře dopadlo a byla si co nejdříve zdravá.

Tan Adam nám nějak zamrznul,co je asi sním!!!!!!!!
A co Miládka ta se také neozívá snad jí to dopadlo dobře.
A co ta naše Kačenka,jak tí to dopadlo.
Holčiny a co vy všichni jak je vám.
Miruško už je ti trošku lépe ,mám z toho radost.
Já chodím obden na opstřiky tak uvidím jak mi to pomůže,kdyby aspoň trochu.
tak pa a hezký den všem a hlavně bezbolístkový.
mám Vás ráda Stáňa
Majka
1majka
| 29. 3. 2010 13:19
Ahoj holky, s tou Péťou je to opravdu na nervy.Já taky čekala v nemocnici,protože byl vždy důležitější nějaký úraz.Snad to nebude dlouho trvat.Gotta tam brali na operaci hned.
Jsem z Ostravy Hrabůvky.
Tak jsem ty okna nechala a odpočívám.
Mějte se všechny moc krásně.
Ahoj Majka
operace
DORI
| 29. 3. 2010 11:56
No toto je uplna nehoraznost. Snad to ani neni mozny. takto si zahravat s lidma a hlavne jejich nervama. Vzdyt cllovek si musi i zaridit veci a neco to stoji se tam dopravit uz je v nemocnici a toto, No ja jsem rozcilena, to se ani neda popsat.chudak Peta nechtela bych to zazit. Snad je lepsi se nechat operovat nekde jinde v te Karvine treba. Muj muz to tady necte jen jsem mu obcas neco rekla a vcera mel radost, ze je Peta uz nachystana a ma cipek, brala jsem to jako hotovku, no ten nadaval kdyz se dozvedel co je mozne v teto republice. pa pa holky radsi jdu
rodinko
cumacek
| 29. 3. 2010 10:47
Ahojik
Dávám zprávičku od Pétulky,měla ráno vyzitu a tam jí opět řekli ,že se operace nekoná nemají sálovou sestru když ji seženou tam bude když ne tam jí pustí domů.Ta holky má smůlu.Prý tam každý nadává.Tak uvidíme dám vám vědět jak to bude dál.Už má ospoň paní na pokoji tak tam není sama.

Mám Vás všechny pozdravovat a má vás ráda.
já letím na opstřik pak napíši pa pa Stáňa
AHOJIK
DORI
| 29. 3. 2010 10:25
zdravim vsechny, Ja toho pejska nezvedala , jen n adzvedala spise tahala hlavu ale stacilo to, Nechce se mi opisovat proc, je to na dlouho, ale musela jsem a neuvedomila jsem si to kdyz to bylo nutne, No conadelate, nekdy ve stresu clovek zapomene co musi a nesmi. Nastesti je to jen slabsi a uz jsem vcera i chodila i na zahrade se proslalPorad to boli, ale to bude asi chvilku bolet pri ůohybech, hlavne, ze jwem si tolik neublizila. Na Petu myslim, obcas kouknu na hodinky, zda jeste je na pokoji,
Nadenko, ja take nejsem po operaci a mam pas, pouzivam ho jen na cesty, doktorksa mi rekla, ze i na kratke cesty to musim davat.Moc te zdravim, uz jsem Ti dlouhonepsala meilika, ale ted je to doma jine. jak mame tu malinkou doma s dcerou i jeji kluk je tady,je nas vic a porad se neco deje.Hlavne i zahrada tahne ven kdyz je pekne.
Majko, mas nadherna vnoucatka, ale opravdu, i ta malinka, Nase je dost mensi, ale uzivam si to. Uz je dlouho co jsem takto malinke babo objimala.Je to krasny.Doky za vnoucatka.Pavlinko ten Tvuj penzion vubec neznam, asi je to vic do mesta, mi spis chodili na prochazku smer k rybniku. Budu cekat co napises. Ted v tomto pocasi tam musis uzivat kazdy den. i venku.Uzivej si vse a napis pokud to pujde posli i fotky.Lidko Ty jsi doufam take lepsi a se slunickem i zdravicko se posili a slunicko v srdicku. mejte se vsichni moc pekne, a pokud to jde bezbolestne Mirka
zýpravy od peti
krisvystrc
| 29. 3. 2010 10:22
prave sme si spolem psali s Petou, a na operaci dnes nejde psala mi ze nemaji stale sestry. a ze nevi kdy pujde ze se ozve, ze ma na pokoji uz jednu pani a chlapy ze uz drzkujou..
chudinka, zase musi cekat..

majka- mas krasne vnoucky!!
ja ma mod vcerejska takve bolesti ze sem myslela ze si to hodim, napred sem chtela volat do nemocnice, co mam delat, ale zatim prasky zabrali tak sem nikam nevolala.. zablokoval se mi zase hrudnik..
co vy ostatni?? jak vam je?dnes jen lezim, manzel si vzal lukaska tak jsou spolem , obed mam navareny ze vcerejska takze sned se budu jen valet a nic nedelat.. papa
Ahoj všichni,
Martina12
| 29. 3. 2010 09:53
ozývám se po delší době. Pétě moc držím palce a myslím na ní. Já jsem se natolik zhoršila, že jsem minulý týden byla v nemocnici na kapačkách, pustili mě včera, ale s bolestma. Půjdu ještě na CT, a když tam vpravo (kde mě to bolí) nic nebude, tak mě ještě čeká lumbálka, jestli to není třeba borelióza. Jinak se snažím hodně cvičit, abych mohla jít brzo do práce, ale jinak jsem v depresi, že se to ozvalo ani ne po půl roce. Tak se mějte co nejlépe.
1majka
anonym
| 29. 3. 2010 09:47
promiň , popletla jsem to majka1
Ahojky kočky a Adame
anonym
| 29. 3. 2010 09:45
Peťulka už je chuderka ve stresu, ale tolik nás je, co jí držíme palečky, tak to musí být rychle, dobře s krásnou jizvičkou provedeno
Majka 1, ty máš tedy vnoučátek, jsou moc pěkná.Na ty okna si se měla vyprdnout, nestojí to za tu bolest co je potom Vím, je to fajn pocit jak se to leskne a krásně voní, asi bych to udělala stejně jako ty a každá z nás.Můžu se zeptat z které čísti Ostravy jsi?
bederní pás píše neurolog, jak píšeš.Mi ho napsala, a nejsem po operaci.Jo, jo,jak píšeš tělo zleniví a potom je to více na škodu.Já ho používala v práci u toalet, to jsem manipulovala s těžkými lidmi, hodně mi to pomohlo a hlavně šetřilo záda
děvčata, všechny se mějte hezky dny bez bolístek
Adame , co je s tenbou jsi v pořádku?
Kačka jde dnes pro výsledek RTG, pak vám písnu, jaké má výsledky pa, pa
Majka
1majka
| 29. 3. 2010 08:54
A toto jsou tři další.Omylem jsem to odklikla.
Majka
1majka
| 29. 3. 2010 08:52
Ahoj velká rodinko,je dobře,že se stále rozrůstáme,i když není dobře,že je kolem tolik bolesti.
Tak jsem se včera vrátila od rodičů a dneska jsem plná energie tak jsem se pustila do oken..Umyla jsem jedno a půl a už nemůžu.Jsem totálně vyřízená.Asi to nebyl ten nejlepší nápad.
Petruško na tebe dneska myslím a držím pěstičky.
Holky s tím bederním pásem. Je to vynikající věc,ale jen na chvilku.Je to dobré při dlouhém cestování,delším stání, ale nesmí se používat často.Svaly si pak zvyknou na podporu a přestanou se snažit.Je třeba si raději utvořit svalový korzet cvičením.Já pás taky mám,ale třeba po poslední operaci šroubováním mi nebyl vůbec doporučen.Jinak nárok na něj posoudí neurolog.Nebo já ho dostala hned po druhé operaci v nemocnici přímo šitý na míru.Tak si na něj hlavně nezvykejte.
Jinak Vám co jste v lázních přeju ať se Vám tam líbí a užijte si sluníčka.
Co Miládka ještě se neozvala a už pomalu bude doma.
Mějte se tu všichni krásně a já jdu dodělat to okno.
Pa pa Majka

Toto je moje nejmladší vnučka(2 měsíce)
rodinka
srnka
| 28. 3. 2010 22:04
Ahoj!
Dlouho jsem nepsala, tak to napravím.
Jak jsem se vrátila do provozu, nemám tolik času každý den číst příspěvky...prostě zase v jednom kole .
Taky se těšém do lázní, jenže ty budu mít až v červenci....

Pavli, krásně si to tam užij
Peti, aji já přeji, at to dobře dopadne...
Je zajimavé, že noha táhne méně, je spíše slabá, a záda mi pobolívají jen trochu (po námaze).
Holky, myslíte, že mám nárok na ten bederní pás i já?kfyž mám už dlouho po operaci?
Soíše by mne zajímalo, zda už mohu dělat rotace, takové to přetáčení na zemi bederky. Nevíte to někdo prsím?

Zvedání těžkých věcí není zrovna fajn..... mějte se pěkně holky, hlavně bez bolestí...
rodinko
cumacek
| 28. 3. 2010 18:33
Ahojik všichni
Tak vám dávám zprávy od Péťulky už mi 2krát psala.Tak jde zítra jako 4 na řadu.buď dostane implantát který se jen zasune a nebo který se šroubuje do trnu.Tak to jsou zprávičky které mám stále jsme v kontaktu až budu vědět zase něco tak písnu abyste také měli čerstvé zprávy.Tak jí zítra kolem oběda budem držet mooooc palečky a myslet na ní.

Miruško
Co jsi to proboha dělala.Ty snad holka nemáš rozum zvedat tak těžkého psa na ty tvoje záda ty si pěkně zahráváš.
Koukej se dát do pořádku ať jsi fit.Tak ti bylo dobře a ty si to pokazíš.
tak pa posílám pusinu a ať tě to moc nebolí.

A co vy ostatní jak se máte.
Pavlí,tak hezký pobyt v lázní a koukej se ozvat.
pa pa a dny bez bolesti Stáňa
pro holky
DORI
| 28. 3. 2010 15:00
Zdravim vsechny holky. Je porad krasne jarni pocasi a tak mame asi vsechny trosku lepsi naladu, Peti, tak Ty uz budes dneska spinkat v nemocnici. Budeme na Tebe myslet. Ani se nenazdas a budes tady cist uz doma,
Ja si uzivala po laznich krasneho pocasi doma na zahrade a zdravi, jak jsem se dobre citila, Vcera jsem musela tahat ,zvedat naseho psa ,ktery ma 69-70 kg a uz jsem vecer lezela.Neni to to strasny co pred rokem ale neco se tam take hnulo, nebo vyskocilo, co dalsi plotynka? kdovi, Muz mne natirakm, nepomohlo, jen teple bklady porad i rano, tak uvidime, uz jsem ale prosla i do sprchy a je to zatim lepsi, No kdyz jsem vecer nemohla stoupnout to jsem se vybulela strachy ze se mi jde vratit ta hruza co jsem si zazila a zacnou ty nemozne bolesti. Snad to bylo jen varovani. snad zase zitra bude lepsi, budu v klidu i ted lezim na posteli jen na wc projdu a najist. i kdyz je mi lip kdyz jdu pomalu vyrovnana.
Nejak to ale citim hodne vic v te noze az do palce. a z vrsku, jakoby mi kus dreva zasili pod kuzi, je mnohme vic necitliva ta noha. Tak se davejte holky pozor, nebudte jak ja at jsem Vam odstracujicim prikladem, a to mam jit po laznich v utery na kontrolu, Myslela jsem jak zdrava tam dojdu.
Tak zitra budeme drzet palecky Peti , snad to dobre udelaji a bude uz konecne zdrava. i to curani aby se ji popravilo.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
11. 6. 2025 19:02
14488
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
smudla4
12. 6. 2025 13:26