Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Ahoj holčiičky
petraceb
| 28. 3. 2010 09:24
Děvčátka moje, já se s váma všema teda loučím, za hodinku jedem směr Střešovice, ještě si skočíme někam na oběd.
Už si vás ani dneska nepřečtu, ale to nevadí, písnem si sms.
Třeba si tu operaci rozmyslej a budu zítra zas doma .
Mějte se tu všichni moc hezky a jak to půjde tak se ozvu.
Mám vás ráda, paaaaaa
večer
petraceb
| 27. 3. 2010 20:23
Ahoj Kristýnko,
děkuji a jak zítra budu něco vědět víc tak písnu.
Moc mě mrzí, že je to u tebe stále horší a horší, už aby byl duben a měla jsi to všechno za sebou .
Máš hodného manžela a to je dobře
Děkujume za pusinu a taky jednu posílám .
Mám tě ráda a ozvu se, papa a hezký večer

Moje Stáničko, ahoj
vím, že mi držítě palečky a moc vám za to všem děkuju.
Já si zas musela vzít půlku tramalu, ale zatim nic, to přijde zas později. Mám nějaké nervy a už je mi smutno, ach jo. Nemám ráda loučení, naštěstí je to jen na chvilku.
Určitě zítra napíšu a vy to sem pak můžete písat
A víš co máme pak v plánu viď. Skákat přes ty kaluže. Si to úplně představuju a lidi si na nás budou ukazovat , to bude sranda.
Já doufám, že ti ty lázně konečně pomůžou, už by bylo na čase viď. Ty esíčka jsou fakt svinstvo, já ho mám skříplej už dva dny teď, no děs běs.
Koukala jsem na fotečku, jsi naše fešanda
Tady posílám odkaz na pana doktora co by mě měl operovat http://www.neurosurg.cz/…-petr-van%C4%9Bk

Já se sem zkusím zítra ještě než pojedu juknout.
Mám tě ráda a opatruj se.
Napíšem si
paaaaaaa a pusinu
Péťulko moje
cumacek
| 27. 3. 2010 11:27
Ahojky kočičko
Tak ti chci napsat,že na tebe myslím jak ti asi je?
Ale neboj jsme tu všichni co ti držej palečky a mají tě rády.Budeme stále s tebou i když tam nebudem. Zítra věčer
se ozvi a dej vědět jak ti to budou dělat a jak!!!!!!!
Moooc mooc ti držím palečky a budu na tebe myslet a až budeš noc tak se hned napiš budu čekat na zprávičku jak ti to dopadlo a jak ti bude,.
Ale neboj,už bude líp a budeš mít pokoj od bolestí a budeš žít normální život tak i Krystínka.

Tak se drž mám tě ráda a posílám hudlanka

Zrdaví i tím ostatní děvčata.Koukám,že to Liduška přehání nám stačili ty okna a měli jsem toho plné kecky!!!!!!!!!!!!
Já včera byla u rehabilitační dr.na kontrole a ta mě napravovala a dělala semnou uvolnovací cviky a teď mi bolí pod lopadkou a jde mi to do ruky a včera jsem byla šíleně unavena a vše mi bolelo.Tak mi udělala opstřik a budu na ně chodit obden než pojedu do lázní prý jsou esíčka svinstvo a dlouho to trvá něž se to po operaci uklidní.Ona je štrašně hodná napsala mi další bederní pas který mi smí nasat jen jednou za rok tak ho nasala na přitele je to zlatíčko.JInak mi je stále stejné bolí ta prava strana nemůžu dlouho stát no prostě hrůza.
Snad mi v těch lázních dají do kupy abych mohla normálně žít.Tak u dr.jsem se dozvěděla,jak jedu do té budovi ,že je po rekonstrkci a je to tam hezké tak jsem na to zvědavá.Na jednu stranu se těším a na druhou ne bude se mi stýskat i když to mám kousek už jen 3týdny a jedu,to uteče jak voda.

A jak je tobě Markétko!!!!!!!!!!
Pavlínka ta už nám odjířdí tak jí přeji hezký pobyt a hlavně ať ti to pomůže a pořádně si odpočin!!!!!!!!!!!
Holčiny všechny Vás zravím a moc pozdravuji nebudu vás jmenovat je nás už hodně.
Co asi Miládka, jak je asi na tom kočka naše!!!!!!!!
Tak pa a hezký bezbolestní víkend Stáňa
Tady Vám posílám foto s mojí bejvalou spolupracovnicí byla tu za mnou. pa pa
Petulko, zlaticko
krisvystrc
| 27. 3. 2010 09:19
tak ti preji aby ti vse dobre dopadlo,, zitra budu na telefonu, tak kdykoliv pisni..
me je cin dal hur.. nohy boli, do toho me zase chytli i zada ach jo.. uz me to nebavi. musim jeste vydrzet.. snad to rychle utece!!
prave nam na nasem domecku dealji hromosvod, manzel se bal ze kdyz budou bourky tak aby sme meli chraneny domecek,..
stehovali sme se sem v rijnu,, manzel nam ho postavil za rok a pul ..
Marky- jdu na operaci do olomouce..
verim a uz se tesim az mi ulevi od tech noh,, protoze sem neverila ze se to muze tak zhorsovat..
posilam vsem pusenku a mam vas rada!
PEtulko, drz se!!
sobota
petraceb
| 27. 3. 2010 09:01
Ahoj Liduško,
moc děkuju za palečky
A jak jsi dlouho po operaci, že jsis troufla na malování?
Hlavně, aby se ti nepřitížilo.
Přeji ti krásnou sobotu, ale sluníčko se někam stratilo.

Ahoj Markétko,
Lago je moc krásný, to je pravda. My jsme jen jely okolo tak jsme se šly vykoupat, fakt žůžo.
Tobě taky děkuju za palečky a za štěstíčko. Snad to proběhne v pohodě, ale při mé smůle, no radči nebudu nic přivolávat
Přeji hezký víkend

Ostatní holčiny taky moc zdravím. Jinak už si pomalu balím věci a večer hupnu do vany, ostříhat nehty, oholit vše přebytečné
ahojky
Maky36
| 26. 3. 2010 22:35
ahojky, vsechny zdravim .

Peto, ja si to myslela, ze to je Lago Di Garda, my tam byli, kdyz male byl rok a byla to krasna dovolena !
Moc drzim palce na tu nedeli, aby Te opravdu prijali a co nejdrive operovali. Urcite se Ti pak hodne ulevi. Jsi hodne mladounka, tak se s tim telo jiste dobre popere .
Tak hodne stesti !

Kristynko, ja byla na operaci, kdyz male bylo presne 2,5 roku. To uz je dobry vek, jsou to uz sikulkove. Urcite to vsechno dobre zvladnete. Ted mi mala i dost pomaha, chape, ze mamca je lazarka . Kde te budou operovat?

Stani, jak Ty se mas? ty uz se chystas do lazni, vid? Urcite se uz tesis a Nedinka take. Je bezva, kdyz tady ctu, jak to pomaha!

Tak se loucim, preji vsem krasny vikend
Marketa
ahoj plotýnkářky..
lidka44
| 26. 3. 2010 17:26
Ahoj děvčátka, tak vás tady pročítám jednu po druhé,Peti to snad není možné, abys to už měla za sebou, moc držím palce,Mirko blahopřeju k přírustku do rodiny, sama se také těším,budu babičkou v září
Vytáhlo mě sluníčko na zahradu a také jsme malovali, měla jsem z toho strach, ale dalo se to zvládnout.
Snad Nedinka psala, že jede do Třeboně do lázní,tak nás také navnaď ať se máme na co těšit, budu si také v nejbližší době žádat, ale asi se mi to zkomlikuje,ptž jsem si žádala o důchod a bude se mi krýt s tou komisí, než mě pozvou. Holky za jak dlouho od požádání do lázní jste měly nástup?
Tak držím palce všem a dejte vědět i když nepíšu často, tak jsem tu s vámi.Papa Lidka
Ahojky
Brona
| 26. 3. 2010 13:17
zdravím,jen skouším psát. Pa pa,Brona
Zdravím vás děvčata,
anonym
| 25. 3. 2010 22:52
Už asi spíte, ale já se dívala na telku, tak teď písnu a půjdu taky do hajan.
Pavlínko, Kačka má zatím o ten důchod zažádáno a ještě ji nic nepřišlo.Dnes byla na kontrole po operaci, dostala žádanky na RTG s výsledkem jde za lékařem, ale protože ordinuje mimo Ostravu, tak je tady jen 1x v týdnu.Na to brnění v noze ji říkal, že pokud to je jen půl nohy, tak je to dobré.On hodně ukáže rentgén.Záda ji pobolívají, ale není už to tak hrozné, asi si tělo začíná zvykat na zátěž.Myslím, že po RHB ji bude stále líp a líp.Je dobře, že se Ti operace vydařila a cítíš se fajn, hlavně aby ještě lázně správně zabraly a pak ukáže čas co budeš zvládat.Důchod si můžeš požádat kdykoliv.Kačka se těší , až bude moct chodit plavat, já se k ní připojím.Nemůžu chodit sama kvůli mým záchvatům.Pokud tam bude ona, tak , by dala instrukce co mají dělat.
Přeji Ti příjemný pobyt v lázních , skvělou spolubydlící, no prostě si to tam užij, odpočni si , a naber hodně síly.Máš dobrý termín a sluníčko to všechno umocní
holky
petraceb
| 25. 3. 2010 16:33
Ahoj Pavlínko,
moc ti děkuju. To bylo na čase viď.
Já na tebe taky budu myslet jakpak se máš v těch lázních. Kdy že to jedeš??
Hlavně, že se cítíš pořád skvěle, to mám radost .
Taky objímám
Měj se krásně, papa

Ahoj Kristýnko,
tak nakonec jsi ty okna umyla viď, jsi šikulka.
Já taky nezůstala po zadu a teď jsem je domyla jak v kuchyni tak v obývaku, víc místností nemám . Nejhorší je, že to člověk musí dělat dvakrát. .
Tak se aspoň odreaguješ na té oslavě, to je super. potřebuješ to. No mě už taky začínaj pracovat nervíky, ale už aby to bylo zamnou. Ty tu operaci taky potřebuješ jako sůl. Fakt je na čase.
Určitě si písnem. Jen jak něco budu vědět od dr tak písnu.
No nic, jdu někoho poprosit ať mě namasíruje, protože se z těch oken nemůžu hnout
paaa
ahojky,
krisvystrc
| 25. 3. 2010 16:13
Petulko, neboj jak mi napises tak holkam dam hned vedt jak to s tebou vypada..od toho sme si dali ty cisla ne aby sme si mohli psat a dali o sobe vedet.. ja mam vsechyn okna umyta, manzel mi vypucoval vsechyn dvere takze mame uz klid, jen jeste mi zryje kousek na zahradce a musim jeste neco nasadit nez odjedu do nemocnice.. tak treba to stihneme.
v nedelu jdeme na oslavu k prababicce. tak se tesim zase se sejde cela manzelova rodina, tak bude sranda a a prestanu myslet na operaci..
vseci se mi divi ze sem klidna, ale jak klidna nejsem.. delam si z toho srandu ale do smichu mi neni,mam hroznej strach ,ale kdybych mela jeste tri tydny na to myslet a stresovat tak si to pujdu hodit..
noha zlobi cin dal vic.. nekdy me uz poboliva i leva.. tak uz je fakt na case.. v noci nespim uz skoro vubec.. a rano zase me uz budi malej kdyz bych spala... ale co to je udelel maminek.
Maky - Lukasek mel v nedelu 2 a pul roku..
všechny
nedinka
| 25. 3. 2010 12:05
Vás moc zdravím....
Petí...huráááááá ....konečně se Ti snad uleví....moc Ti to přeju, po tom všem martýriu, co jsi musela prodělat...Budu na Tebe moc a moc myslet....držím palečky a objímám...
Mirečko, jedu do Evropy, je to takový menší penzion nedaleko Aurory. Celkem jsem i ráda, nemám ráda velké hotely....
Podle toho, co jsi mi psala se už nemůžu dočkat....Jinak Ti moc gratuluji k babičkovství, miminko je nádherné. Pejsek bude určitě v pořádku...Cítím z Tebe te'd takový klid a úlevu...to je moc dobře...
Nadi, já jsem bederní pás neměla vůbec....Ale podle holek tady jsem pěkný břídil...mají za sebou daleko težší operace....Jak dopadla Kačka s důchodem? Já si osobně myslím, že mě jej nedají...cítím se fajn. Jen si nedovedu představit, až budu mít znovu dělat v masně....No uvidím...
Broní, kdy ty jdeš na tu operaci? Mě to nějak uniklo
Kristýnko, šetři se...okna neutečou....Teda že to říkám zrovna já...odjíždím do lázní a chci mít barák v cajku, než odjedu, tak taky skáču po oknech a uklízím...přitom ještě zahrádka...No, budou mít v těch lázních co dělat, aby mě dali do kupy....
Stáni, zdravím.....
Haní a všechny ostatní...moc Vás zdravím

Já už se pomalu začínám balit, ale sem tam sem ještě nakouknu....

Mějte nádherný bezbolístkový den
Miruško
petraceb
| 25. 3. 2010 09:38
Mirečko,
já se na to hned zeptám skrz ten pás.
Napíšu holká před operací a i po ní a pak to sem určitě někdo dá.
Tak jsem volala tý vrchní a mám příjem teda v neděli do 12h a v pondělí jestli nebudou komplikace, nějaký úraz nebo tak tak bych měla jít do 11h na sál . Už mám docela nervíky, ale to je asi přirozené .
Vnučka je fakt moc pěkná, a jak se jmenuje??
Ty se taky šetři ať se ti to nezhorší. Je moc fajn, že ti lázně pomohly
Hezký den přeju, papa
pas
DORI
| 25. 3. 2010 08:25
Ahoj Peti a vsichni, Peti jak psala Nadenka, ze jsou i jine pasy, tak se na to informuj, Jsi mlada a radsi si vem ten lepsi. Vm, ze je na to narok kazdej rok a ja se take poptam na ten lepsi.Clovek se porad uci. Mozna Ti to daji hned po te operaci jak Nadenka pise. ja v tomto smeru nevim,
Vnucka je kouzelna, zatim moc hodna.Tak si to uzivame doma,ja uz vim, jak to rychle roste a utece. Budes videt co to je za operaci s Tebou ,uz aby to byoo a budes nam psat. nekdo to sem da, komu napises sms,aby jsme to vedeli hned.Neboj zas bude dobre a zacne se vse otacet jen na dobre a pojedes k mori, Dcera jela k doktorce s malou na prihlaseni a tak manzel je jel zavezt a jsem sama doma,Zase je krasne, Ja take umyvala okna jen nekde zatim, jak se mlade delal pokojicek ale nastesti mi to neublizilo a je to v pohode.Myslim, ze red operaci kdyz Vam je zle, to neni to nejdulezitejsi opravdu.Tak se drzte a uzivejte si krasnej den,At Vam vsem zahoji bolistky,pokud je to mozny.Mirka
holčiny
petraceb
| 25. 3. 2010 07:46
Ahoj Mirečko,
děkuju moc. Přesně tak, ještě Bronička a Kristýnka a snad bude zas chvilku klid od operací , ale zas když to má pomoct tak člověk zkouší všechno .
Já už na tu neurologii nechodim, když mě měli za simulanta, ale asi budu muset viď, no to nevadí, ty budou čumět a hned si řeknu o ten bederní pás. Já jsem se totiž na tu neurochíru objednala sama, na neurologii to nevědí. Jsou tam hrozný šmejdi, když to tak musim napsat. Kde kdo si na ně stěžuje kvůli jejich chování k pacientům. Prostě oni nevědí co je to bolest tak proto se tak chovají asi. Nebo myslíš, že by mi ho mohly napsat na tý neurochirurgii?
Jinak děkuji za kompliment k té fotce. To jsem byla předminulé léto na dovče tak jsme to vzali přes Lago di Garda v Itálii, moc krásně tam bylo.
Jééé ty máš krásnou vnučku, to by se to muchlovalo . Fakt je kouzelná
papa

Ahoj Naděnko,
tobě taky děkuji za kompliment a za držení palečků
. Nadi já jdu prý na takovou banalitku, jen mi zasune nebo nevim jak to tam bude fixovat, to zjistim v neděli a pak dám info tak mi mezi trny L4/5 dá interspinozní implantát, prý to vypadá jak nějaký váleček, on ho zrovna na umělym pacientovi neměl tak nevim jak to vypadá . Když si to zadám do googlu tak se mi tam objeví takový motýlek, kterej se šněruje za trny . Fakt ti nevim nebo jestli budou šroubovat. Kačka to měla horší a proto dostala asi i takový pás.
Děkuji za tip, asi si ty tramalové kapky nechám napsat. No fakt jsem to včera s tim celym tramalem přehnala. Bylo mi zle až do noci, jsem myslela, že mi vyskočí srdce z noční košile a rozprskne se na stropě , no jo no, to je ten můj černej humor .
Právě přemýšlim o těch oknech, umýt by se měli, protože já ostuda jsem se na ně před Vánoci vyprdla, jak jsem marodila těch 14 dní s tou páteří tak se mi do nich vůbec nechtělo a umyla jsem jen v kuchyni . No uvidim ještě. Máš pravdu, při nejhoršim to spláchne déšť .
Menstruační matroš si určitě beru sebou, protože jak to tělo bude rozhašené tak se může stát, že přijede tetka z červené lhoty
Přeji hezký den

Ahoj Markétko,
i tobě děkuji za držení palečků.
Uhodla jsi to, je to Lago di Garda. Ty jsi tam byla také viď. My se tam zastavily, když jsme jely do Chorvatska. Hned bych si to zopakovala, ale auto už by to nevydrželo tak snad vyjde něco jiného, ale k moři bych moc chtěla.
Já vim, okna . Já je kdyžtak umeju jen tak polehoučku . No zkusila jsi asi jako pes viď. Co jsi brala za léky? Morfium??
Markétko, měj se moc krásně

Ostatní samozřejmě také zdravím
hezky vecer
Maky36
| 24. 3. 2010 23:06
Preji vsem hezky vecer.
Ja take predne gratuluji k narozeni vnucky

Peto, jsem moc rada, ze uz mas termin operace a je to tak brzy! Budu moc drzet palce! Videla jsem fotku, neni to nahodou od Lago Di Garda ?
kazdopadne me prekvapuje, ze jak Ty, ta Kristinka resite okna , myslim, ze to neni dobry napad. Muzete si hodne prihorsit, mluvim z vlastni zkusenosti. Ja pak na tom pred operaci byla tak, ze jsem povazovala za uspech, ze jsem dosla na WC, v noci spala tak 2 hod a ze jsem nakonec cestu do nemocnice zvladla vleze autem. A to jsem mela nejvyssi davky nejsilnejsich leku na bolest.
Jinak chlapecek na fotce je nadhernej ! Kolik mu je? Take typuji tak 2,5 jako moji holcicce .

Mejte se vsechny moc fajn, pekny vecer.
ahoj Marketa
Zdravím rodinko,
anonym
| 24. 3. 2010 22:07

Peťulko, jsi fešanda, na jakou operaci přesně jdeš?Kačka byla na stabilizaci má 4 šrouby.Hned po operaci musela mít pás a ten si mohla sundat, jen když ležela.Napsala ji ho neuroložka , když k ní začala chodit.Má nějaký francouzský stojí 3 500?-Kč a ona doplácela 5OO,-Kč.Mněla ho doktorka přímo v ordinaci.Já mám šitý namíru, ale není to to co má Kačka, je to o materiáluNejde vůbec poznat , že ho má i když má úplé tričko a to si myslím, je u vás mladých podstatné.Musí ho nosit 3 měsíce.
je fajn, že Tě vzali tak rychle , myslím, že doma budeš minimálně 3 měsíce, ale to záleží na jaký zákrok jdeš.Budu na tě myslet a držet palečky.Tak ať tě ta dobrá nálada drží až do operace a po ní samozřejmně taky.jo, ten tramal si příště nechej napsat v kapkách a nebude tě to tak tlumit.kačka dostala po operaci novalgin, pomáhal jí a te´d si ho bere jen občasPeti, myslím, že neděláš dobře, umývat okna před operací, aby se ti nepřitížilo, kašli na ně déšť je spláchne a když se na ně nebudeš moct dívat, zatáhni žaluzky
Mirečko, babičko,blahopřeji k miminku je moc pěkné To je fajn, že Ti lázně pomohly, už se tam taky moc těším , ale to bude až na podzim .Pojedeme s Kačkou a manžel.V srpnu pojedeme do Chorvatska, tak to nám dělá taky moc dobře 3 týdny opravdu léčí.Vždy jsme po dovolené čiperní a chvíli bez problémů.
Kris,chlapečka máš opravdu moc hezoučkého
,je dobře že máš skvělou rodinu a společně to všechno zvládnete.
Peťko, ještě taková poznámka.Kačka dostala po operaci menzes, (mimo termín) tak si raději vem nějaký ten materiál s sebou
No vás ostatní moc zdravím, přejí krásný ,slunečný , zítřejší den a hlavně bezbolístkový.Copak asi naše Miládka, snad je jí už dobře a Adam, ten to tady nějak začíná šidit, chlap jeden
fotka vnucky
DORI
| 24. 3. 2010 21:34
omylem jsem klepla na pridani prispevku , misto prilozeni fotecky
Peti
DORI
| 24. 3. 2010 21:32
Ahoj Peti, jsem s tebou opravdu rada, ze uz to bude za tebou. Jeste ta Brona aby se take uz dockala. Ten bederni pas Ti da Tvoje neurolozka papir na nej, ale hned po operaci mas cas. ja myslim, ze to ma kazdy narok kdo ma neco s plotynkama. a chodi na neurologii. Stolji to kolem 700 az 1200 a i vic asi, mne muz vybral za 900 myslim, tak jsem neco doplacela, Ted si nepamatuji, 700 je prispevek pojistovny? uz nevim, Takze na to mas ted uz cas, mohla jsi ho uz zazadat pred operaci, ted je to jedno kdyz budes lezet, Pokud bude treba daji Ti to tam at si vyberes. Ja nevedela, ze to existuje doktorka mi to sama napsala. Tak pa vsichni a budem na tebe myslet. Na te fotce Ti to slusi
děvčata
petraceb
| 24. 3. 2010 19:45
Ahoj Majko,
moc ti děkuju za palečky a to že na mě myslíš ,
V neděli dám hned vědět co a jak, jsem ráda, že mě mine ta přijímací kancelář, atd. Vlastně jenom anamnéza s doktorem a se setrou tak pak písnu co jsem se dozvěděla a jak mi to budou dělat a kdy. Jestli chceš tak si můžeme dát na sebe telefon a já ti písnu.
Měj se krásně papa

Ahoj Kristýnko,
moc mě mrzí, že máš stále takové bolesti. Naštěstí jdeš na tu operaci docela brzo a pak bude jen dobře. Taky bych měla umýt okna tak uvidim v sobotu. Ty radči odpočívej, vím, že chceš mít vše hotové, ale ať si ještě víc nepřitížíš.
To je moc dobře, že ti manžílek pomáhá a že se pak můžeš spolehnout na rodinu, to je hodně důležité
Zlatíčko napíšu hned tu neděli jak se zavrtám do nemocničního pelíšku .
Máš moc krásnýho kloučka a taky posílám pusinu a jasná věc, že tě máme taky rády

Ahoj ty můj čumáčku,
tobě taky moc děkuju za palečky a podporu.
Určitě si v neděli písnem. Zítra budu volat ráno ještě té vrchní a tam konkrétně řekne v kolik se mám dostavit, atd.
Já mám taky takovou radost, že to takhle dopadlo, no snad už nic měnit nebudou.
No ten tramal už nikdy víc celej, ale jen půlky, mám zrovna ten retard, no hrůza, ještě teď se motám a hlava stejně bolí, na zvracení mi je z něj, bleeee. Takže si fakt připadám jako letadlo
Taky tě mám ráda

Ahoj Mirečko,
tobě taky moc děkuju za pěstičky.
Je mi to moc líto, za vašeho pejska, snad bude brzo v pořádku. Mám dost ráda zvířata tak takové věci vždy obrečim.
Až budeš mít fotečku vnučky tak ji sem dáš viď
To máš pravdu, já nebudu mít tak náročnou operaci a myslim, že bych po měsící mohla snad do práce, no uvidíme.
Miru prosimtě, i já budu mít nárok na bederní pás?? Mám si o něj říct už v nemocnici po operaci? Jestli by mi napsali žádanku? Já mám doma jen takovej obyčejnej, kterej stál 70kč takže nic moc , ty lepší stojej snad od 600kč.
pro Kristynku
DORI
| 24. 3. 2010 19:35
Kristynko, myslis asi bederni pas, na ten mame narok vsichni.Ja nejsem po operaci a mam ho, je to strasne dobra vec, po tezsich operacich maji i korzety. Ten pas se pouziva hlavne pri zatezi a do auta kdyz uz pak muzes sedet a jezdit, ne hned Poznas jaka je to pomucka. Hlavne v tom aute. Pokud Ti ho nedali, pozadej si, to si sama vyberes ve zdravitnickych potr. a kdyz vyberes moc drahy, neco si doplatis, Tak se mejte. vsichni ja az budu moct napisu vic, ted bych se potrebovala rzdelit na 2 pulky kdyby to slo pa pa vsichni Mirka
dotaz
krisvystrc
| 24. 3. 2010 18:17
holky, jeste me napadlo, kdyz sem byla u dr, tak tam byli na kontrole pani co byli na operaci ze zadama a meli uz jentakove ty elasticke bandare na bedrech.. to se dava takova nebo takovej ten bilej korzet??
jdu udelat malemu veceru ma hlad.. tak zatim papa
vnucka
DORI
| 24. 3. 2010 18:05
petulko tak jsi se dockala, budeme drzet palecky, mame vnucku. Pejsek neni dobry, ale uz se alespon snazi i kdyz moc tezce a s bolesti na trech nozickach za mnou, Davame ji ted na slunicko ven, aby se prohrala a slunicko take leci, ale na nozicku zatim nestoupne. No budeme verit.
Pavli napis, jsem zvedava, kam to jedes na ubytovani.
¨Ted jsem jen dojeli s kocrkem, byli jsem koupi s manzelem, tak koukam co noveho u Vas. Mejte se vsichni krasne a bezbolestne. Jinak Peti, myslim, ze u tebe bude ta operace nejlepsi ze vsech holek. kdyz Ti nejdou delat plotynku, Mozna za mesic uz budes behat a nebudes o nicem vedet, Uvidime, ale musis verit.
dekuji vsem za gratulaci . Je krasna pa pa mirka
Péťulko moje
cumacek
| 24. 3. 2010 16:22
Ahojik zlatíčko
Tak to je super,že už máš nástup,mám z toho velkou radost i za tebe a už ti konečně pomůžou od bolesti a budeš mít pokoj,Budu ti mooooc držet palečky a myslet na tebe aby ti to pomohla a byla fit.My si napíšem sms hned jak budeš moc budeme spolu v kontaktu.Já mám takovou radost,že nemusíš dál čekat a šlo to tak rychle.
Tak se drž myslím na tebe a s tím tramalem opatrně a nelítáš!!!!!!!

pa mám tě ráda kočičko moje

Zravím i ostatní rodinku a Pavlínce přeji hezký pobyt v lázní ať se ti tam líbí a máš hezké počasí.
Pa mejte všichny fajn a dny bez bolístek
ahojky
krisvystrc
| 24. 3. 2010 16:16
vsechny moc zdravim.. nejak nestiham chodit na pc. a abych rekla tak noha se stale zhorsuje, pokousela sem se umyvat okna at mam aspon neco udelaneho jinak vse dela manzel je to zlaticko, od 1.4 nastupuje do sve nove vysnene prace tak mi ted jeste doma pomaha abych mela vse hotove nez pujdu do nemocnice..
to je hrozne ta noha, mam bolesti jak kdyby mi mela upadnout.. v noci nespavam, pres den kulham jak osel.. proste na prd.. v operaci uz vidim jedinou utechu
PETULKO, hura!!!!!!!! cislo na mobil na sebe mame tak si pak pisneme jak to s tebou vypada ju?? klidne mi napis v nedelu jak te prijmou ju?? budu cekat..
cumacku- oporu v rodine mam , jak sem psala manzel je uzasnej, tchanonci budou mit maleho po dobu co budu v nemocnici a pak dojedou moji rodice a sestra.. takze to zvladneme.. hlavne at uz je konecne vse vporadku a prestanou bolesti!

vsem posilame pusenku a mam vas rada.. vecer zase nakuknu
Petra
1majka
| 24. 3. 2010 16:09
Ahoj Petruško moc Tě zdravím a mám velkou radost s Tebou, že nemusíš moc dlouho čekat. Budu na Tebe moc myslet držet Ti palečky atěšit se s Tebou,že už budeš mít po bolestech.
Já zítra odjíždím na 4 dny k rodičům a vracím se v neděli.To ty budeš zrovínka nastupovat.Hned jak budeš moct dej o sobě vědět.Budu na Tebe myslet a držet pěstičky. Ahoj Majka

Mirko Tobě gratuluju k babičce.

Všechny ostatní zdravím.
JÁ MÁM PŘÍJEM
petraceb
| 24. 3. 2010 14:23
Ahoj holkýýýý,
teď mi psala vrchní, že mám přijet v neděli na přijem. Nejsem pobožná, ale pane bože děkuju To je hrozný se takhle radovat na vlastní operaci, ale už mi nic jiného nezbývá.

Markét, děkuju ti za palečky. Teda ty jsi to měla pěkně ošklivé s tou páteří, brr

Mirečko, babičko moc ti gratuluju Je to holčička nebo chlapeček?? A co pejsánek??

Dneska jsem si vzala jeden celej tramal a jsem sjetá jak .... tak pořádně nemůžu ani psát.
Měj te se holčičky moje, paaa
lazne
DORI
| 23. 3. 2010 22:06
ahoj vsichni a pavli. Pavlinko uplne Ti zavidim, Kde budes bydlet, Nediv se, ze byli k Tobe hodni, tam jsou uplne vsichni uvidis, uzivej si ak saunu a bazen, ja budu jezdit s manzelem i dale alespon na den nebo dva. Musela jsem odejit misto pondeli v sobotu, volali nam, ze dedovi (ktery hlidal doma) utekla fenka, , nakonec ji srazilo auto. nechodil nam letela jsem domu kdyby neprezila at jsem s ni, Je to lepsi, Snad, Dcerka nam porodila o 5 tydnu driv, a uz ji mame dneska doma a tak jsem vhupla rovnyma nohama do pekneho frmolu. Fakt nevim co driv jeste co jsem doma jsem necvicila, Pavli uivej si to tam co to jde od prvniho dne, utece to a budes moc smutna pri odchodu, I kdyz jsi na 4 tydny, to je asi akorat. Zavidim Ti, ted je tak krasne, ta riroda tam zacne rozkvetat. V utery a v sobotu je tam zabava ale v harmonii suer, ne v tom sale, tam jsme byii jednou.Ja myslim, ze ta raselina moc pomaha, zrovna tam dosel vagner mozna tam jeste bude asi s dcerou tak se uvidite. Budou se te ptat jakou chces doktorku, rekni Mudr Kubatovou. Je uzasne mila, doporucuji Ti. Vem si notas sebou a budes ve spojeni se vsim jako ja, je to super, na pokoji pacienti to maji vsichni pokud budes v aurore. Jeden pacient tam spadl, a hned sel domu i kdyz chodil, ja bych se radsi nepriznala, Tak se pobal hezky, neber si moc veci, je tam teplo vse si properes a do rana je to suche , ja tahala toho a zbytecne, I lehatko autotrakcni. to jsem ale pouzivala obcas, Strava moc dobra uzivej si to tam budou te vsichni obskakovat i v jidelni vse odnesou ja si na to nemohla zvyknout. mejte se vsichni krasne , urcite napis hlavne kam jdes. jsem zvedava Pavli, fakt Ti zavidim. ja byla jen 3 tydny, vem si tricka alespon 3 na cviceni nekteri daji zabrat ale to se proschne ja pouzivala jen tri a kalhutky jen dvoje porad si to peres, neni treba vic. strasne si chvalijou kazdy ubytovani i v Novem svete, je to tam pry uzasne, pa pa vsichni, Mirka jo a citim se uplne vyborne, jen at to nezakrinu. posledni den kdyz jsme se byli projit v tom nadhernem pocasi co zacalo, ja Ti uplne zapomela, ze jsem nemocna, sli jsme pesky na tu horbku z lazni a i muz mi rikal, jak svizne jdu a i zpatky, fakt jsem az zapomela, ze jsem nemocna, vsechny klouby mi prohrali v raseline a vyzivili, Jen doufam, ze jsem nic nezakrikla a nebudu zitra psat holky ja uz lezim je zle, Kdyz by to bylo, tak asi nejakym pohybem a neopatrnosti, pa pa vsichni
Peti je mi Te moc lito i tebe Kristinko, ale nechapu, ze Brona tak dlouho ceka a Tobe hned nasli termin, No asi je to moc nalehave,ze? Drzim Ti palecky, a vsem.Stanicko, Pavlinko at Vam take lazne pomuzou a dojdete nadsene.
ahoj vsichni
Maky36
| 23. 3. 2010 16:45
vsechny zdravim . Take jsem precetla vsechny prispevky a koukam, ze je stale plno zmen. Nejsem tady mezi Vami tak dlouho, takze nevim, kolik vam je vsem let, ale dle toho, co pisete, tak vetsinou malo. Dost me to prekvapuje. Ja se take citim mlada, je mi 36 let, mam 2,5 letou holcicku a jsem 2,5 meisce po operaci. Take jsem mela strach, jak se to vsechno zvladne, protoze mala je velky zavislacek , ale diky moji mamce, manzelovi a tchyni to celkem slo. A i to rychle uteklo. Kdybych nesla na operaci, tak ma snad po noze, plotynka se mi rozpadla a nervoveho korene byla placka. Operace vubec nebyla narocna, zazila jsem cisare s komplikacema a to bylo o hodne horsi, takze se nebojte.
Mam ted komplikace, boli me dost podobne ta druha, zdrava noha, tak jsem dost vydesena. Ale dle MR tam nic neni, tak nechapu. Nelepsi se to, ale bohuzel.
kdyby nebyly tyhle komplikace, byla bych po operaci jako nova .

Petro, drzim palce, abys uz mela co nejblizsi termin.

Mejte se vsechny fajn.
Marketa
Pavlínko
petraceb
| 22. 3. 2010 18:42
Ahoj Pavlí,
s tim trpalíkem máš pravdu .
Musim pak doufat, že mi to pomůže. Ve zprávě mám nápsano, že je pacientka poučena při možném neúspěchu, no tak jsem zvědavá.
Takže nám za chvilku odjedeš do lázní, to je moc dobře.
Přeji hezký den

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
11. 6. 2025 19:02
14488
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
smudla4