Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Ahojky
nedinka
| 22. 3. 2010 16:47
rodinko moje
tak jsem Vás ted letem dočetla....a nechce se mě některé události ani věřit...viz Peťka...Peti, to už fakt není ani možné...z trochou nadsázky by se dalo říct, že Tobě vy snad vyrostl i trpaslík....No, ikdyž to teda už posunou, důležité je, aby Ti to pomohlo....bude líp, uvidíš...
Mirečko, tak už máš po lázních, jak se cítíš?
Broni, Stáni, jak je Vám?
Nadi, co Katka? Je v pohodě?
Adame, jak pokračuješ s úředníkama?
Haní, žiješ???

Já nastupuju v neděli do lázní...Mám je na 28 dnů a do Třeboně, jak jsem chtěla. Byly to celkem šoky, minulou středu mě napsali, že pojedu do Třeboně, další informace ještě sdělí...A odpoledne mi přišel telegram., že nástup do lázní v pátek 19.března. tak jsem tam volala, že nemůžu odjet během dvou dní, tak mě to paní posunula...byla moc ochotná...Takže za týden v tuto dobu už ze mě bude lázeňská ženská Moc se těším....Miry, jak to tam vůbec probíhá?

Všechny Vás moc zdravím a myslím na Vás.....
Kristýnko
1majka
| 22. 3. 2010 16:03
já jsem měla operaci dělanou přes břicho i přes záda. Přes břicho mi dávali právě tu titanovou plotýnku. Neboj se té operace dá se to vydržet.Hned po operaci dávají tišící látky a tak tě nic nebolí.No a potom se to dá taky zvládnout.Je pravda,že břicho je citlivější než záda.Já ale měla dva řezy na zádech a jeden na břiše a zvládla jsem to.Pátý den jsem vstávala z postele a sedmý den jsem jela sanitkou v leže domu. To je ale v každé nemocnici jinak.Tak se neboj a kdybys ještě chtěla něco vědět tak napiš,ráda Ti odepíšu.

Zdravím všechny.Šíleně mě dneska bolí hrudní páteř,že nemůžu ani dýchat.
Mějte se krásně. Majka
Stáničko
petraceb
| 22. 3. 2010 14:55
Čumáčku, hned napíšu co napsala ta vrchní
Tak jo, páč je to kousek tak se pak domluvíme a sejdem se.
No právě, kdyby to šlo poslat virtuálně, bylo by to fajn. Taky mám tramal retard, je to pěknej lomcovák, beru ho občas jen půlku a ještě druhej den se motám , doma si ho hned vemu, když mě to nepřejde.
Jen hezky hajej.
mám tě ráda, papa
Pavlínko moje
cumacek
| 22. 3. 2010 14:47
Tak se ozvi jestli ta vrchní napíše ať vím co a jak.
To si piš,že až budeme moc tak se hned sejdem jo já bydlím ve Slaným.A hned tu kaluž přezkočíme neboj mi to zvládnem my jsme bolovnice.
Já bych ti poslala prášek třeba by ti zabral,ale jak viď? Tak si dej dfoma tramal ale nepřehánej to sním já mám Tramal retard ten se bere po 12hod a ten tedy zabírá.Jinak beru něco jiného ale nemůžu si vzpomenout,šla bych se podívat ale hájám.To není nic důježitého.

Tak pa mám tě ráda a ozvi se
Stáničko
petraceb
| 22. 3. 2010 14:39
Ahoj čumáčku,
děkuju moc za palečky. Dneska ráno jsem ji psala znova mail tak snad mi odpoví, ale to bude asi až večer tak jsem zvědavá co na to napíše paní vrchní.
Dneska je to fakt hnus, bolí to jak čertisko až se mi chce brečet, prášek nezabral tak si musim vzít doma Tramal.
A jak píšeš po operaci a lázních se sejdem a přeskočíme první kaluž, kterou uvidíme .
Taky tě ráda poznám, ty bydlíš ve Slaném??
I já tě mám ráda
Ahojky rodinko
cumacek
| 22. 3. 2010 14:06
Ahojky všichni
Tak to tady čtu a je mi z toho do breku.Jak stále všichni trpíme a musíme na něco čekat aby nám bylo lépe.

Pétulko,neboj určitě co nejdříve dočkáš,nemůžou tě předci nechat tak dlouho čekat.Já ti budu moc držet palečky aby ti to v pátek dobře dopadlo a už jsi měla nástup a vše za sebou a skákali jsme přes ty kaluže a pak až budeš zdravá tak se někde sejdem,co ty na to.Máme to kousek od sebe.Ráda,tě poznám osobně.
pa mám tě ráda

Krystínko,to je nám nadějení,další nám jde na operaci.Ale neboj bude lépe a pak budeš moc žít normální život trošku ho přehodnotíš jako my všichni ostatní ale budeš bez bolestí.Já kdybych neměla komplikace a teď ty esíčka tak to bylo v pohodě.Zase nejsou takouvé bolesti aby se to nedalo zvládnou budou ti dávat kapačky a inekce opiáty na bolesti tak neboj.Budou ti dávát titanovou plotýnku jako mě L/5-S1 to samé mám náhradu(plif 4šrouby a 2 rozpěrky a to samé má i Majka)Já kdybych nedostala komplikace měla jsem velké bolesti druhý den po operaci ale pak bylo zase vše ok ale pro propuštění z nemocnice jsem ti bolesti dostala zanovu a musela zpět do nemocnice na kapačky mla jsem tam hematom a otok a asi se to někam tlačilo.nesměl na mě nikdo šáhnou a pak jsem se znovu učila chodit.Kdyby to nenastalo to to po operaci jde byla jsem celkem fit ale takový připady se dějí,víš já mám všdy takovou smůlu v životě.Hlavně,že jsem potkala hodného člověka ,to myslím mého přítele tomu vděčím za vše co pro mě udělal strašně moc,to se nedá ani psát,je to moje zlatíčko a jsem ráda,že ho mám,A ty máš také rodinu která tě podrží a postará se o tebe neboj bude líp.Buď ráda,že jdeš tak brzy na tu operaci a dlouho nečekáš.Já ten den zrovna nastupuji do lázní tak na tebe budu myslet a držet ti palečky a napíšeme si tady je moje číslo 728652318 tak si mě ulož adej mi i tvoje.Tak jsem se vykecala.Jooo a tý narkozi se neboj každý ji snáší jinak mě nic po ní není. Pozdravuj Lukáška a den mu za mě pusinku
pa mám tě ráda

Nadí,pak dej vědět jak to kačence dopadlo,jsem zvědavá.Držím ji palečky a myslím na ní.Mohli by jsme někdy zase pokecat.

Také myslím na Miladu,jak pak jí asi je?
Jsme tu všichni sní.

A co vy všichny ostatní jak se máte a jak vám je.

Já dnes blbla pucovala jsem okny nemohla jsem se na ně koukat a teď odpočívám ale má radost,že jsem to dokázala.Jinak jsem na tom stále stejně,čekám na ty lázně,že mi tam pomůžou a budu zase normální jako dřív už se na to moc teším už jsem si užila dost a nikomu to nepřeju a jak píše Péta kdo to nezažil tak to nemůže pochopit.Někdo řekne ,že ho bolí záda ale to nic není co miy musíme vytrpět.

Tak Vám všem přeji hezký sluníčkový den tady je nádherně snad nám už bude trochu lépe.
tak pa a dny bez bolístek

pa pa mám vás všechny ráda
Peti,
krisvystrc
| 22. 3. 2010 12:18
tak snad mas pravdu, ze to nebude bolet.. no nic, tak ja musim malej chce pustit pohadku na pc. .tak vecr zase papa
Kristý
petraceb
| 22. 3. 2010 12:12
Kristý, oni ti budou dávat léky v injekcích proti bolesti. Neboj se toho, pooperační bolístky vydržíš, ale stále je to lepší než být takto omezená a žít stále v bolestech.
No já počítám, že snad teda to příští pondělí, že to šoupnou jen o týden, ale mám i obavy, že až za 14 dní. V pátek budu moudřejší až tam budu volat.
Určitě si dáme čísla, písni ti ho do vzkaziku
holky,
krisvystrc
| 22. 3. 2010 12:03
mam dotaz koho operovali pres bricho?? jo mam brzkej termin protoze sem protekcni manzel i syn za mnou budou chodit, to mi uz slibili..
ale bojim se te bolesti po operaci, nikdy sem nemela nic siteho ani po porodu.. mam strach z narkozy, ze mi bude spatne.. no uvidime..
Petulko, ty to zvladni a hlavne at uz je dobre ze?
holky, tak me napadlo nedame si na sebe mobilni cisla aby sme si mohli napsat?? nebo teda pak ze bych napslaa jak sem na tom po operaci??
PEti, kdy bys teda mela jit ty na operaci??
Ok- snad to nejak zvladnu
Holčiny
petraceb
| 22. 3. 2010 11:54
Ahoj Majko,
děkuju za podporu. Máš pravdu, ženská vydrží hodně, ale já se tak těšila, že budu mít zítra po všem a za to se svíjim v práci v bolestech. Aspoň, že to počasí je lepší, je to venku hned veselejší. Jinak se pokusím držet a vydržet
Takže ti moc kapačky nepomohly viď, to je jen na chvilku a pak zas ty znamé bolesti.
Přeji ti bezbolístkový den

Ahojky Naděnko,
asi ano, mělo to tak být. Víš, kdybych neměla jít dneska, ale třeba až za týden nebo těch 14 dní tak bych si to tolik nebrala, ale furt jsem počítala ty dny, kdy bude konečně toho 22.3. a on je tu, ale ne já tam tak proto mě to tolik vzalo. Psala jsem dnes vrchní znova mailika, jinak mám volat ten pátek. Ještě neodepsala tak uvidíme.
Zrovna dneska mě to bere, že bych si tam šla z fleku lehnout .
Moc ti děkuju za palečky
V práci máme dobrý kolektiv, ale nejraději se se vším svěřuji vám, protože vy jediné víte co je to bolest zad a táhnutí do nohy. Kdo tohle nezažije tak neví a proto se svěřuji se vším vám.
Snad se Miládce daří dobří, snad se taky brzo ozve, holka naše
Tak jsem moc zvědavá co řekne operatér Kačce, doufám, že jen samé dobré zprávy. A jak je jí? Už je to lepší? Pozdravuj Kačku ode mě.
Naděnko vydržim, teď už musim, možná že bych byla klidnější, kdybych zůstala doma, ale zase peníze by mi utíkaly. No nějak to tu musim zvládnout.
Hezký den, papa

Ahoj Kristýnko,
takže jdeš na operaci a koukám, že docela brzo. Kde tě budou operovat??
Strach je základní instinkt, ale nemáš se čeho bát a uvidíš, že operaci a dobré rehabilitaci se dobereš k lepšímu životu než být v těhle bolestech. Budem na tebe všichni moc myslet. A Lukášek tě bude chodit s manželem navštěvovat, uvidíš.
Souhlasim s doktorem, porod musí být určitě horší, tam cítíš všechny ty bolesti, ale u operace páteře tě hezky uspí a bude vše v pohodě . Já teda nikdy ještě nerodila, ale myslim si, že to musej být pekelný bolesti .
Musim se pokusit nějak hodit do klidu, možná že mi bude líp za pár dní, zítra asi ještě ne, to si furt budu říkat, že už jsem to mohla mít za sebou.
Kristý, už to vydržim sem do tý ÚVNky, operace je schválená od nejvyššího a to je hlavní, kdybych šla jinam do nemocnice tak bych musela čekat aspoň dva, tři měsíce než mě někde objednají a pak kdyby chtěli operovat tak zas čekat dlouhé měsíce na operaci. Tady už to vydržim. Počítám s pondělím, ale nevim nevim.
Měj se pěkně, papa
Kris
anonym
| 22. 3. 2010 11:41
to je mi líto, že musíš na operaci, ale jistě ti pomůže a budeš zase čupr holka.je fajn, že máš tak rychle termín, nebudeš mít moc času nad tím přemýšlet , i když strach tě asi neopustí, ale to by nebylo normální, aby se člověk nebál.Lukášek ti dá sílu to co nejrychleji zvládnout, bude to tvůj hnací motor.Máš manžela a rodinu, která ti bude oporou a ve všem tě pro začátek zastoupí.Jsi ještě hodně mladá a bude se to jistě i dobře hojit, hlavně že se to dá včas dopořádku.Tak hlavu vzhůru a drž se Naďa
Peti,
krisvystrc
| 22. 3. 2010 11:27
ahojky, uklidni se, hlavne se nenech rozhodit, at na tom nejsi jeste hur.. je to hrozne ze si te prehazujou na jine terminy, ale snad te preci musi zoperovat nebo ci jit jinde??
ja zacinam bobkovat. nikdy sem bez lukaska nebyla.. tak jak to zvladnu.. dr, mi rekl ze sem zvladla v klidu porod ze tohle bude pro me brnkacka tak nevim no..
ahoj
krisvystrc
| 22. 3. 2010 11:18
ahojky, dojela sem z nemocnice.. mam nastup 19.4 jdu na operaci.. bojim se.. nikdy sem na zadne operaci nebyla.. L5-S1 jak sem psala mam uplne mtvou.. dostanu novoau plotynku, rikal ze mji to budou delat pres bricho..
Ahoj Peťulko,
anonym
| 22. 3. 2010 10:02
asi to tak mělo být, neboj čas utíká jako voda , ani se nenadáš a budeš doma po operaci.Hlavně musíš myslet pozitivně, pokud jsi v práci, tak tam máš kolem sebe jistě lidi a mezi nima někoho , s kým si rozumíš více a můžete to probrat.Mi to vždy pomáhalo, pokud jsem měla na srdci nějakou bolístku, tak mi moc pomohlo se z toho vykecat.Dnešní den je sluníčkovo mráčkový,,tak snad bude mít převahu sluníčko, to ti zahřeje zádička a dá sílu pro nadcházejíící dny.Držím moc, moc palečky , aby ti co nejdříve zavolali.
Miladka , kdoví, jak ji holce je?
Kačka jde dneska na kontrolu k operáterovi, tak jsme zvědaví, jaký bude ortel, ale asi , né asi, bude muset jít prvně na RTG.Měj krásný den, úsměv na tvářích a drž se pa, pa Naďa VYDRŽAT
Ahoj Petruško
1majka
| 22. 3. 2010 09:03
Ale i vy všichni ostatní.
Peti nebuď smutná ono totiž všechno zlé je k něčemu dobré. Mně termín operace odkládali třikrát.Taky jsem z toho byla na nervy,ale pak bylo lepší počasí a vše se lépe hojilo.Snad ti to nebudou odkládat dlouho.Je mi tě líto jak trpíš,ale sama nejlíp víš, že ženská toho vydrží moc.Tak se drž a budu na tebe moc myslet a držet ti pěstičky.
Jakpak se má Miládka? Ta už pomalu půjde domu z nemocnice.
Mirko tobě už taky končí lázně a jsem ráda,že tě pomohly.Je to dobré si tak odpočinout.Ty ses měla fajn,že jsi tam byla s manželem. Za mnou manžel každý týden jezdil nebo jsem jezdila domu.
Jinak Vás všechny moc zdravím a přeji krásné jarní dny bez bolestí.
Mně kapačky pomohly na chvíli a už se pomalu vše vrací do starých kolejí.Zatím bolí hlavně záda, nohy trochu méně.
Ahoj Majka
je mi smutno
petraceb
| 22. 3. 2010 08:03
Ahoj holčičky,
tak to na mě nějak dolehlo, místo toho abych teď byla na příjmu v nemocnici tak jsem v práci a musim čekat do pátku co mi řeknou. Mám z toho až průjem a dloube mě vaječník.
Chce se mi plakat .
Doufám, že aspoň vy ostatní jste trošku psychicky líp na tom.
Mám vás ráda, pa
Kristý, Markét
petraceb
| 20. 3. 2010 15:15
Ahoj Kristýnko,
v pondělí na tebe budu myslet. Jsem zvědavá co ti řekne doktor a jak to s tebou bude dál
To je fakt, tohle zdravotnictví stojí za prd.
Jak ti je dneska? Stále to bolí? Mě pořád, hlava, záda a teď mě brněj obě nohy tak jsem si vzala ibalgin, ale to je o ničem tak před chvilkou půlku tramalu tak čekám až to zabere.
Přeji hezký víkend

Ahoj Markét,
přesně tak, hlavně že to mám odsouhlasený, to je hlavní. No já doufám, že mě snad vemou do 14 dnů, ale kdyby to bylo příští pondělí vůbec bych se nezlobila .
Tvůj přítel má určitě pravdu
Měj se pěkně, papa
pro Petru
Maky36
| 19. 3. 2010 22:18
Ahoj Petro,
je mi to moc lito, co tu ctu. Nemyslela jsem si, ze Te nevezmou na tu operaci, jak rekli. Rozumim, ze pocitas kazdy den, kdy uz pujdes, byla jsem na tom stejne. Zasadni je, ze mas tu operaci odsouhlasenou. Doufam, ze Te nenechaji dlouho cekat a daji Ti co nejblizsi termin.
Snaz se netrapit, urcite vse dobre dopadne a jak rikal jeden muj pritel " az prijde cas ". Casto si na to vzpomenu, sedi to na vsechno.

Dobrou noc
Marketa
ahojky,
krisvystrc
| 19. 3. 2010 18:07
byla sem ted na noc u nasich s malym a manzelem,tak sem si uzila neterinky, ma 10 mesicu, a nasich... v pondeli po 12 hodine mam jet k dr. tak se dozvim co se bude dit nebo nebude..
Peti, to je mi lito ze ti to oddalili.. je to ale hrozne to zdravotnictvi.. misto aby pomohli tak nechapou... noha i zada zlobi.. vcera sem nemohla od prababicky dojit sem myslela ze je muj konec.. pak sem si musela lehnout.. musim jit malej se mi pocural na zem... ach jo..
Stáničko
petraceb
| 19. 3. 2010 14:42
Čumáčku, máš pravdu, nemám to jednoduché. Ale já s tim tak počítala. Ale ještě že jsem je otravovala, jinak nevim zda by mi volali ať nemám jezdit. Bych tam jela s tou těžkou taškou zbytečně, to by mě kleplo.
Ono to tak na těch neurochirurgií chodí, taky jsem slyšela, že zrovna v ÚVNce zrovna Lenička co tam byla tak měla příjem v pondělí a dělali jí to ve středu a pak nějaká paní přišla v pátek a operovali až v pondělí. A včera mi kamarádka volala, že jedna její kamarádka co tam dělá tak říkala, že tam byl pán na příjmu a řekli mu ať přijde za 14 dní.
Je to fakt, naštve to, ale už jsem v pohodě. Jen jsem se těšila, že už to budu mít za sebou. Vlastně od tý doby co mě před dvěma měsíci objednával tak počítám dny. Ale může mě těšit to, že operace bude, že je to schválené.
papa pusiny
rodinko
cumacek
| 19. 3. 2010 13:23
Ahojky všichni
Tak vás zdravím
Pétulko,ty to fakt nemůžeš mít jednoduché.Je mi to moc líto,že zase musíš čekat dát,to čekání je nejhorší.Já šla na nástup a poslali mě domů na propustku protože byl svátek a to neoperujou a pak jsem měla nástup v neděli a to jsem ještě čekala jetli mě budou operovat v po-nebo út jinak bych nastoupila až v pondělí ale na konec mě operovali v pondělí.Tak nejsi sama.Ale to člověka naštve,když už je na vše připravený.Ale neboj, oni tě vezmou co nejdříve a pak budeš v pořádku.

Miruško zlatíčko
Tak už se ti to krátí a budeš doma,to to uteklo,hlevně,že se ti tam líbilo a pomohlo ti to!!!!!!!!!!!Já jsem zvědavá na sebe jestli mi to pomůže,jinak si půjdu hodit mašli.Tady někdo psal,že se lidem nediví,že spáchají sebevraždu,když jsou na dně můbec se jím nedivím.

Nadí,neboj to zase bude dobrý s tou Kačenkou,to je jen něco přechotného on jí doktor řekne co to je a od čeho,třeba se blbe hnula nebo blbě otočila.Já stále sjištuji ohledně toho důchodu a stále tam volám ják blbec.Mohla bych si doplatil 1rok kdyby mě chyběl to mi přijde domů vyrozumění oni to po telefonu nemědí protože to dělá někdo jiný.Ale příště až tam budu volat tak budu chtít buď vedpucí nebo řuditele mám počkat prý 14dni a že by mě něco mělo přijít a tak bude napsáno kolik mi schází.a jěště jsem se jich ptala kdý mi vče doplatí a ona řekla ,že neví že tam nic nevidí tak,že to tam bude urgovat tak jsem zvědavá,jinak už toho mám plné zuby toho vyřizováního.Těď si říkám,že jdu zase v květnu ke komisi a já to doplatím a oni mi ho seberou tak jestli to má cenu jestli nemám počkat až po a že by mě to udělali potom jestli se vejdu do toho roku.Je to bordel!!!!!!!!

Miládka už to má za sebou,jak pak jí asi je kočičce naší.Snad jí to dopadlo dobře budeme jí držet palečky.

Adam ten na nás nějak zanevřel co se asi děje!!!!

Bronočko zlatíčko,
Ty už to také vydržíš,no musíš a pak to vše bude dobré a budeš v pořádku.Nějakou dobu to bude trvat ale neboj budem s tebou kočičko,to svládneš jako my!!!!!!!!

A co vy ostatní,Martí jak ti jé?
Pavlí,Haní,Liduško,Mirka 2 se také dlouho neozvala už je nás hodně jěště jsem zapoměla na Krystínku a Markétku to už je velká rodinka.
Tak se mejte všichni moc hezky snad nám bude líp když přichází to jaro.
pa pa a dny bez bolístek Stáňa
Naděnko, Mirečko
petraceb
| 19. 3. 2010 11:42
Nadi,
já doufám, že bude Kačka zas brzo v pořádku. Já ti v tomhle moc neporadím, zatim operaci nemám za sebou tak nevim proč to zas Kačce zlobí. Chápu, že má strach. Co zavolat doktorovi? Jinak děkuju za palečky
Hezký den

Miruško,
nové předoperační dělat nebudu, bude jim muset stačit tohle. Fakt už nikde běhat nebudu a to si tam vymejšlej nesmysly jako je výtěr z nosu a krku, fakt ne už.
Snad se do těch 14 dnů dočkám. U mě nemůže jít nic normálně.
Tak hezky proceduruj
operace
DORI
| 19. 3. 2010 10:40
ahoj Peti, mne se to ani nechce verit, ze tak vaznej zaktrok si kliden par dnu pred operaci odreknou a zavolej za tyden, Vzdyt mas i preoperacni vystreni uz urcite htove a to budes pak vyrizovat nove? No to je neco teda. ja take mam rada nejhorsi rychle za sebou. Tak budeme s tebou cekat ja se to bude vyvijet,

Nadi ahojky, Dam na Tvoje rady.Mne ten nervik obcas dava o sobe vedet a tak mi snad neda zapomenout, ze nejsem zdrava. Ale uvidime co bude, tady pani mi rikala, od 19 let se drzela a nechteli operovat a ve 40 ochrnula na rok, ak operace a v laznich ji postavili na nohy, Tak mne trosku vydesila, ze clovek nikdy nema vyhrano, No jsme kazda jiny pripad a uvidime co bude. Kacenka to muze mit jen chvilkovy a zsd to prejde, ja to obcas take mam ze mne brni az v kolenu tam jde ta L4 prez tu vnitrni stranu a nekdy si na to ani nevzpomenu. Musime doufat, ze to bude dobry , je mlada
To vis, ze si napiseme. Uzivas si kuchyn? Nebo jsi si uz zvykla,
Mejte se vsechny dobre uz bdu muset zase na proceduru, pa pa mirka
Tak jsem měla pravdu
petraceb
| 19. 3. 2010 09:53
Holky tak jsem měla pravdu s tou změnou. Teď jsem tam volala a prý se jim kapacita ze tří sálu zmenšila na jeden, nemaj personal a přednost mají mozkové nádory. Takže si mám zavolat za týden v pátek. Ona by mi prý dala termín už teď, ale mohla bych tam ležet i týden než by mě vzali na kudlu. Jinak přednosta to schálil tu mojí operaci, ale přednost mají akutní případy. Nevim jestli mám být sama na sebe naštvaná nebo brečet nebo fatk nevim co
Dobré ráno děvčata a Adame,
anonym
| 19. 3. 2010 08:22
přeji vám krásný den a dnes už slíbený jarní Miládka ma operaci zasebou, tak snad je vše ok a půjde to den ze dne k lepšímu.Peťulko, snad to bude jen o den , dva posunuté,Máš pech, ale po špatném bývá vždy dobře.Budu držet palečky.Stáničko, jak dopadla odpově´d na Tvůj dotaz, už Ti odpověděla?Miruško, vidíš, jak to uteklo, tak aby ti to co nejdéle vydrželo, ale dávej na sebe pozor a nepřepínej se i když se budeš cítít skvěle.Písnem si potom na email.
Adame, Ty náš chlape jediný, co je s Tebou, máš tady absenci, tak dej o sobě vědět.
Kačka,vyřizuje důchod je kolem toho papírování, jak hrom.Dnes tam jde potřetí, tak snad už to bude postačující.Je to šetření , jako by měla letět do kosmu Začala ji vynechávat noha a od kolene dolů ji brní a nemá v ní cit.Má z toho strach , co se děje.V pondělí jde na kontrolu ke svému operáterovi, tak bude moudřejší.Ale říkala, že ji před operací řekl, že by se toto mohlo stát.Všechny vás pozdravuje.Budu končit všechny ostatní zdravím a ´přeji pěkný , sluníčkový a bezbolestný konec týdne .
Broničko
petraceb
| 19. 3. 2010 07:49
Broničko,
tobě taky pěkný den. Konečně je fakt hezky a odpoledne teploučko . Vůbec nejsi jelen, máš svých starostí dost a teď ještě naše operace tak se to pak plete
To mi povídej o tý smůle, se nedivim, že je tolik sebevražd. Tohle je fakt na palici, no dám vám hned vědět po tý desatý hodině. Mám z toho úplně hrůzu co mi řekne.
Sluníčko je velký lék Měj se moc krásně a pak napíšu, mám tě ráda
Dobré ráno,děvčata a Adame !
Brona
| 19. 3. 2010 07:44
Pěkné ráno všem! To máme ale krásné počasí,děvčata,že? Snad nám to sluníčko pomůže, a nám se uleví . Petulko moje,jsem to já ale jelen! Vidíš,jak jsem spletla ten datum,i manželovy jsem dnes říkala,že Tě budou dnes dělat .Ty holka,na Tebe ta smůla teda pěkně pořád leze.Mně by asi trefilo, kdyby mi změnili termín.Je to na palici,člověk už je se vším smířenej,dokonca se už i těšíme,že to budem konečně mít za sebou,a ono prd,zase změna.Bože,at Tě ta smůla už nechá na pokoji. Budu na Tebe myslet,at Ti ten termín nezmění,at už je po všem.Vám ostatním kočičkám taky přeji,at nemáte taky velké bolesti.Já už natom asi nic nezměním,možná mi pomůže to sluníčko.Přeji Vám pěkný den,i pěkný sluníčkový víkend.Mám Vás moc ráda ,pa pa Brona
změna operace
petraceb
| 19. 3. 2010 07:26
Ahoj děvčátka,
včera večer mi psala vrchní setra co jsem ji psala z neurochirurgického oddělení. Včera plánovali operační program a prý mají špatnou situaci s tím, že je málo sálových sester tak jí mám dnes dopoledne zavolat a že se prý osobně domluvíme na termínu přijetí. Nevim co si o tom mám myslet, vidim to tak, že v pondělí nikam nepůjdu. Jsem z toho na mrtvici, jako jestli to bude až za měsíc nebo za dva tak to vzdávám, na tohle nemám nervy a aní sílu. Hold zůstanu nadále smůlová. Taky to nemůžu kvůli škole odalovat a pak je léto, dovolená
Už čtyři dny mě bolí v kuse palice, prášky nezabíraj. Já jak jsem asi před tim měsícem spadla tak mi křuplo za krkem a od tý doby mě takto bolí palice, minule asi 9 dní v kuse a teď znova.
Přeji všem krásný den, já pak napíšu co mi řekla ta vrchní.
Papa
ahoj vsichni
DORI
| 18. 3. 2010 22:38

ahoj vsichni.Je to pravda Broni, ze se mi strasne nechtelo. Ale clovek asi fakt musi na cas od vseho i odejit, Doufam jen, ze mi to vydrzi, a neprijde nejaky pohyb, a budu na stole driv nez se nadeju.Musim si davat pozor .
Je tak nadherne pocasi, ze bych rada ted nastoupila do lazni Bylo by to krasne. Uzivejte si lazne Vy , co jdete ted na jaro, musi to byt super. Ja uz budu jen zavidet, pa pa holky. Broni,... Peta jde snad az 22.3. a 23.3, ji maji operovat myslim, Ne bo je nejaka zmena? Tak si uzivejte krasne pocasi, a at nikoho nic neboli a vyridite duchody. Mirka
Ahoj děvčata a Adame.
Brona
| 18. 3. 2010 21:03
Tak Vás všechny opět zdravím.I nové,i staré.Ráda bych jen pozdravila tu,co včera šla na operaci ,nepamatuji si ted jméno,mám z toho guláš,ale jistě víte,která to je.Taky Petruška,ta jde zítra,joj,at už to nejhorší mají děvčata za sebou .Já se snad bojím více jako oni,a mně to teprve čeká,5.5. .Zdravím i Mirušku,at si užije poslední dny v lázních,které jí tolik pomohli,a skoro taky brečela,jak se jí nechtělo,že Miri?Taky všechny ty moje ubolené děvčátka,či už Kristínka,Pavlínka,lidka,Srnka,jasně,že i můj milej Čumáček,a taky Adam,skrátka zdravím i ty všechny,na které jsem zapoměla.Jo,ještě Kačenka,Nada,.....Všechny moc zdravím,a konečně se nám oplilo,tak snad nám taky bude lépe .Snad. Mám Vás moc ráda,pa pa Brona.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
13. 6. 2025 13:40
14495
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
13. 6. 2025 14:32