Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

lazne
DORI
| 18. 3. 2010 12:08
ahoj vsichni, Ja prozivam posoedni dny lazni, Jak mame jit domu, je tak nadherne a az ted jsme zacali chodit na prochazky a to je neco uzasne. Holky, ktera jste tady byla jak to tu kvete to musi byt nejhezci misto na svete snad, Priste si to vemu pozdeji tak na kveten asi, ted jsem mela pilno vcera i kontrolu u p doktorky, pry se mi to hodne polepsilo, Ta raselina je prilis dobra na klouby. asi sem pujdem i sami fakt na par dnu obcas, Ted jak je hezky uz se nam ani nechce domu i kdyz mam par duvodu, proc se tesim domu. Holky drzte se, uz bude jaro a vse bude min bolet. Mirka
Neni zač
petraceb
| 18. 3. 2010 07:33
Ahoj Markét,
nemáš zač
Je hezky udělaný viď. Tímto obrázkem se říděj i lékaři.
Mě to přesně jde do tý nohy jak je označená ta L4/5
Měj se hezky
diky moc za obrazek
Maky36
| 17. 3. 2010 22:42
Ahoj Petro, dekuji Ti mockrat za uzasny obrazek!
Je fakt krasne prehledny, opravdu super !

Preji vsem krasny vecer
Marketa
Posílám ten obrázek
petraceb
| 17. 3. 2010 20:51
Markét,
tady máš ten slibovaný obrázek. Je to hezky udělané a podle toho se pozná jaká plotýnka to dělá a kudy vede to táhnutí a brnění. papa

Teda Kristý,
to je fakt hustý, ale čemu se divíme viď. Dnešní zdravotnictví je docela bordel. No hlavně, že tě vzali.
Hezký večer, pa
ahojky,
krisvystrc
| 17. 3. 2010 18:58
zdravim vas rodinko..
dnesni MRI bylo komedie. na zadance sem mela napsane ze tam mam byt na 7:30 a kdyz sme tam dojeli s klukama tak mi rekli ze nejsem objednana ze me nemaji nikde napsanou ze se stala nekde chyba ze mam dojit zitra tak se do toho pustil manzel a no tak nakonec mi rekli ze mam pockat ze jak se uvolni nejakej cas tak me vezmou.. vzali me neco po 8.. vysledky nevim.. musim jit syn se mi pokadil.. pak napisu
Děvčata
petraceb
| 17. 3. 2010 15:13
Martinko,
teda máš to taky trápení viď. Jen co se ti udělalo líp tak se to opět vrátilo. Člověk fakt už neví jak se má hýbat, aby to nezačalo bolet. Já si myslim, že pro ty tvoje záda děláš maximum a nevim jak bych ti poradila, ani nevím co sama se sebou. Musíme jen doufat, že to bude lepší

Lidko,
a kdy budeš vědět výsledek toho důchodu? Budu držet palečky, aby ti ho dali .
Děkuju, už se to blíží docela rychle, nejradči bych tam šla už dneska .
Přeji ti hezký den

Stáničko, čumáčku
já ti fakt nevim kdy ta Miládka na to jde. Psala mi to snad i do zpráviček, ale asi máš pravdu, dneska příjem, zítra operace.
S tím s tebou souhlasim, v dnešní době je vše na prášky, nikde ti dobře neporadí nebo jeden říká to a druhej tohle, pak si vyber viď.
Zlatíčko, budu se snažit to vydržet, vydržela jsem to už skoro dva roky tak teď už to bude snad pohodička
Mám tě ráda

Ahoj Markét,
to mě mrzí, že taky nevědí od čeho tě to bolí.
Jinak k tý hrudní páteři, možná tak konec té hrudní by mohlo jít do nohou, většinou to jde do břicha nebo rukou. Až budu doma tak ti pošlu obrázek lidského těla, kde je to krásně namalované, který úsek té páteře kam jde a co dělá za potíže. Kdyžtak mi to i připoměň, mám poslední dobou sklérozu
zdravim
Maky36
| 17. 3. 2010 14:55
zdravim vsechny.
vysledky z MRI jsou sice dobry, ale delali mi jen bederni pater a me se zda, ze zada boli spis az k hrudni pateri a nevim zda je mozne, ze by to slo odtud do nohy. Ta prava, drive zdrava noha, me stale boli z hyzde a brni az do palce, tak jsem docela znicena. Doktor rikal, ze to muze byt namozene, nebo nejaky blok, ja fakt nevim. Kdyby nebolelo ta noha, tak bych rekla, ze se po operaci citi celkem dobre. Je to trapeni!

vidim, ze jsme na tom vsechny stejne, v podstate nesmime udelat spatny pohyb, jinak je to v haji. Drzim palce, at je vsem lepe!

Stani, testy na borelku mi delali furt dokola porad pozitivni, vis, proto stale ty ATB.

Tak se loucim, mrne bude za chvili vstavat .
Marketa
rodinko
cumacek
| 17. 3. 2010 14:17
Ahojky všichni
Pétulko,Miládka neska nastupovala a má jít až zítra,já si to tedy myslím,snad jsem to nespletla.Já už toho mám v té hlavě moc,stále pátrám a všude píši kvůli tomu PID a už jsem ze všeho na prášky jaký my jsme stát a ty zákony na nic.
To je my líto,že tě to tolik zlobí ale to už vydržíš v úterý už budeš po operaci a půjde to k lepšímu.

Markét,to jsem ráda,že to není nic zavažného,to je dobrá zprávička.Musíš se šetřit,nesmíš to přehánět pak se to zhoršuje.Předkloni nedělej vůbec buď na ty kolena nebo jako holubičku ale myslím,že je to brzy nic těžkého netahaj a šetři se a polehávej.Jo a jěšte to jsi měla stále špatné výsledky z té borélky,že tě stále léčili.Mě přeléčili a pak už nic kfybych si neřekla obodní dr.aby mě poslala na krev tak nikoho to nezajímá a kam si s tím chodila.

Martinko,tak to je tedy nadělení.Už je to zase tady ale asi si se jen blbě hnula,neboj nebude to nic vážného a nezorjede se to.Já,si ale myslím,že to chce klid a né cvičit něž se to usadí to cvičení ti může ublížit.Tak ti držím palečky aby ti bylo lépe.

A co vy ostatní děvčata a Adam se nám dlouho neozval.
Přeji dni bez bolístek
pa mám vás ráda Stáňa
ahojky
lidka44
| 17. 3. 2010 14:10
Ahoj holky,tak jsem si byla zažádat na OSSZ o důchod a paní která ho se mnou sepisovala,mi položila otázku, o jaký důchod prý si žádám a já na to, jaký mě dají a ona opět,že si mám říct jaký chci,řekla jsem plný,ale nevim.Vůbec jsem z toho neměla dobrý pocit.

Peti, už se ti blíží operace, budu ti držet palce,ať to všechno dobře dopadne a ať běháš jako srnka.

Mirečko, ty si ještě užíváš lázní, tak odpočívej, doma zase budeš v jednom kole.

Přeji Vám všem bezbolestný poslední zimní týden.Lidka
Ahoj Petruško a všichni ostatní,
Martina12
| 17. 3. 2010 13:10
tak jsem nedávno psala, jak je mi dobře a v pondělí ráno je během vteřiny všechno jinak. Vystupovala jsem z auta a udělala blbý pohyb a opět se mi blokly záda. Chodím na obstřiky a do práce - chuťovka. Sotva vydržím sedět na židly. Do nohou to zatím netáhne, jsem šílená strachy, aby se mi to do nohou nerozjelo, protože pak většinou musím do nemocnice - jinak se z toho nedostanu (naposledy 3/4 roku bolesti). Třikrát týdně chodím cvičit, chodím na masáže, zhubla jsem - už nevím, co víc pro ty záda udělat. Teď zkouším cvičit doma jen rehabilitační cviky, nějaké udělám, nějaké ne. Tak to takhle máte. Zase bolesti. Myslím na Vás na všechny.
Rodinko
petraceb
| 17. 3. 2010 10:49
Ahoj Děvčata,
tak jak pak se cítí Miládka, jestli pak už má po operaci nebo teprv čeká na pokoji .
Teda mě ta noha né a né přestat, mám pocit jako bych v ní měla vibrátor. Včera doma sedim, pak vstanu a bum zas na zem, zase noha vynechala, teda tohle se mi stát venku tak si budou ostatní myslet, že jsem opilá nebo co .
A jak se cítíte vy ostatní??
papa
Markét
petraceb
| 16. 3. 2010 14:18
Ahoj Markétko,
tak to mám velkou radost, že ti MRI dopadla dobře , fakt super. Teď budem doufat, že se to zlepší .
Já ti děkuju za podporu, téééda jestli nevadí, že ti tykám, všichni si tu tykáme.
No snad jsem jim dala správné číslo . Psala jsem mudrovi mail, ale zatim neodepsal tak uvidim zítra nebo ve čtvrtek, to tam bude určitě, kdyžtak mu zavolám ještě. Jinak mě to budou dělat ve Vojenské nemocnici Střešovice v Praze na neurochíře. Plotýnku mi dělat asi nebudou, tam mám jen 3mm výhřez a to oni nedělají. Jen mi daj mezi obratlové trny L4/5 interspinozní implantát, prý je to nějaký jakoby váleček, aby se ta bederka odlehčila. Prý se mi tam o sebe dřou a nějak víc tekutiny tam mám. Z čeho to je, fakt nevím. Pak tam mám různé degenerativní a artrotické změny.

Měj se krásně, papa
Ahoj Markétko
nedinka
| 16. 3. 2010 14:08
tak Ti moc blahopřeju k výborným výsledkům....

Já jsem po operaci čtvrtý měsíc....a ted už dělám vše, jako dřív...Snad jen z postele vstávám pořád přes bok
Auto jsem řídila asi až po dvou měsících...předklánět jsem se začala teprve nedávno...
Jinak, já jsem klekala jen zpočátku, pak jsem přešla do dřepů...
Minulé pondělí jsem byla na kontrole a ptala jsem se, co smím a co ne...tak mě dr řekl, že můžu zkoušet dělat všechno, jen nesmím zvedat těžší věci, než pět kilo....

Můžu se zaptat, co Tě bolí?
vysledek rezonance
Maky36
| 16. 3. 2010 13:34
Ahoj Stani a ostatni. Dle vysledku z MR se jedna o normalni nalez ! Mam strasnou radost, nicmene bolesti mam furt. Kazdopadne jsem se uklidnila a budu doufat, ze se to casem zlepsi. Jsem po operaci 2 mesice. Jen poradne nevim, co muzu. Uklizet, varit, starat se o prcka, jak neco podat ze zeme, kleknout si, nebo se ohnout ???? Ja porad klekam a kolena uz podle toho vypadaji. Pry uz muzu i ridit auto, ale max 30 min. Poradite mi nekdo ?
Musim rict, ze jsem doktorum vdecna, ze me ten hrozny vyhrez odoperovali. A vidim, ze se tady Petra chysta na pondeli, tak chci jen podporit. Urcite ro pomuze a urcite by volali, kdyby se to nemelo uskutecnit. Chapu tyhle strachy, ja je mela take. Muzu se zeptat, kde Vas budou operovat?

Satni, borelku i lecili hromadou antibiotik, v kapackach i polykacich, bylo to strasny. Treba 10x ATB do roka a tak to slo porad dokola. Pak jsem skoncila na imunologii.
Hrabala jsem se z toho asi 10 let, potkalo me to ve 20-ti letech, takze nejhezci roky v haji.

Tak se loucim, preji vsem krasny den .
Marketa
Krásný den přeju
nedinka
| 16. 3. 2010 13:19
moc Vás všechny zdravím...Dočetla jsem Vás, ale už v tom mám zase guláš...
Bavili jste se o lázních ...
Takže mě je moje dr vypsala na počkání, teď čekám, kam mi je dají a kdy....
Haní, někdo tady psal o Hodonínu...no, já nevím, ale je to uprostřed města, hned vedle velkého sídliště...Nejsou velké a jak tu někdo psal, je to v nich hodně nemocniční...
Je sice fakt, že jsou opravené a slyšela jsem na ně samou chválu....Ale taky neznám nikoho ve svém okolí, že by v nich byl...všichni odjíždí jinam....Možná je to i tím, že nechtějí být v blízkosti svého bydliště....Tak to mám i já...potřebuju někam ujet...aspoň na chvíli od všech těch problémů...

Jinak se c ítím skvěle, dá se říct, že ani nevím, že jsem byla na nějaké operaci....Jen jsem pořád taková unavená, ale to je asi tou dlouhou zimou....

Ještě jednou vás zdravím a přeju bezbolístkové dny...
Stáni
petraceb
| 15. 3. 2010 13:14
Stáničko,
to víš, stále dumám jestli jsem jim dala správné číslo na mě . No napsala jsem mu mail tak uvidim co napíše, doufám, že mi neodepíše až v pondělí . Tak dobrá, budu tomu věřit, že mi to udělají
Určitě ti napíšu a děkuju moc za palečky.
Čumáčku taky bych nevěděla co bychom dělaly, kdyby nám to nepomohlo. Ale já doufám, že pomůže.
Měj se moc krásně, papa pusinky
Mrékétko
cumacek
| 15. 3. 2010 13:14
Ahojik
Chci se tě zeptat jak tě léčili z té bolrélky já chodila na kapačky a pak antibiotika a pak už nic a ta noha také může být od toho.A stále se prosím o krev aby mě jednou za čas udělali jestli je to v pořádku jeden byl pozitivni ale prý to nic není.
Tobě také držím palečky aby vísledky dopadli dobře,pak napiš jak ti to dopadlo.
pa pa Stáňa
A jak ti je????????
Péťulko
cumacek
| 15. 3. 2010 13:11
Je to semnámi hrůža,ne e ne se to slepšit.Já myslím,že by ti už dávno dal vědět,kdyby se ta operace nekonala to nemusíš mít strach.určitě ti to udělají neboj.To bude ráda když mi hned v pondělí i po operaci napíšeš.Budu moc na tebe myslet a držet ti palečky aby ti to pomohlo,jinak už snámi nevím co budem dělat asi se půjdu někam zakopat jestli mě nepomůžou lázně.
pa pa a opatruj se mi a dávej na sebe pozor!!!!
Také tě mám ráda
Stáni
petraceb
| 15. 3. 2010 12:23
Stáničko, čumáčku,
je to semnou už na hlavu, je to děs . Stále něco a stále něco. To máš pravdu, skákat budem jako laňky
Tak jsem se odhodlala zavolat ještě svému budoucímu operatérovi, ale byl samozřejmě na sále tak mi sestra dala na něj číslo na pokoj a mám to zkoušet. Napsala jsem mu ještě mailika tak jsem zvědavá zda mi odepíše, víš jako jestli ta operaci platí, jestli si ji obhájil u přednosty. Ale snad by mi zavolali nebo něco. Já ti napíšu hned jak v pondělí zalehnu do své nové postýlky a pak i v úterý po operaci .
Taky doufám, že ti ty lázně pomohou, bylo by to moc príma.
Měj se krásně čumáčku, mám tě ráda
rodinko
cumacek
| 15. 3. 2010 12:12
Zdravím všechny
Miládko,fakt jsi optimista,a to je dobře,člověk misí být jinak by se ze všeho zbláznil.Budu ti mooooc držet palečky a ve čtvrtek na tebe myslet.Neboj ,vše dopadne dobře a zase budeš fit a budeš s námi to myslím s Pétulkou skákat přez kaluže a to jim neprve ukážeme holky.Až budeš moc tak se ozvi bude čekat nebo nám dej na tebe telfon a my ti napíšeme aby jsme byli s tebou ve spojení,jestli tedy chceš.
Tak se drž myslím na tebe a máme tě rády. Stáňa

Pétulko kočičko
Tobě to také už uteče a budeš na sále a pak budeš zdravá holka.Holčiny moje moc vám budu držet palečky a myslet na vás my si napíšeme po operaci hned jak to p§jde viď?
To snad není s tebou možný už zase nejaká bole,já se z tebe zblázním kočičko tobě nestačí,že toho máš už dost.
Mě to také stále bolí už se teším do těch lázní aby tam semnou neco konečne udělali.

Krystínko
Tobě také zapozřejmě budu držet palečky ať už se konečně dozvíš co tam váš a začnou s tebou něco dělat.
To víš,to jsou deti jednou zlobí a podruhé jsou k sežrání naše zlatíčka.Tak mu dej za mě pusu a ti se drž a dny bez bolístek to přeji všem.

A teď něco o mě tak si přectavte,že mi zamítli ten PID,že nemám posledních 5let odpracovaních v kuse a tím páden nemám placené důchodové pojištění tak,že to nesplnuji.Já tohle věděla,ale říkala jsem si když mi ho přiznala u posudkový tak to nějak jde a ono né? Tak jsem na nervy protože žít ze 4.500kc to je des.Kdyby člověk mohl do práce tak hned jde a o nic se jich neprosí(ten náš stát)
měli by udělat jiný zákon ale už o tom začínaj povídat v televizi tak se snad dokčkáme.Protože je to jespravedlivé můžou to vypočítat z předchozích let je to prostě lumpárna když člověk nemůže.Ale co nadělám nic.Budu chodit na kořínky a aspoň zhubnu i když držím dietu.tak to půjde rychleji.Jinak bolesti mám stále stejné,jak jsem psala,teším se do lázní jestli tam semnou něco udělají je to moje naděje.

Adame
Ti jsi neměl ukončovat marodní i když ti neproudloužili splouvu,to samé jsem měla já měl si na ně nárok marodit rok jako já.To jsi udělal chybu,já vím to jsi nevěděl.Jsem zvědavá jak ti to dopadne budu ti držet palečky.

Zdravím i všechny ostatní a jak Vám je????????
Přeji dny bez bolístek Stáňa
Kristýnko
petraceb
| 15. 3. 2010 10:37
Ahoj Kristýnko,
taky tě zlobí noha? Mě už od pátku a jsem z toho na mrtvici.
Budu na tebe moc myslet ve středu, už aby pak byly výsledky viď.
Máš pravdu, uteče to jako voda. Už aby to bylo.
Já si teď zkusim zavolat znova na tu neurochirurgii zda ta operace opravdu platí nebo ne. Lukášek má teď nějaké zlobivé období asi
Přeji hezký den, papa
ahojky, rodino
krisvystrc
| 15. 3. 2010 10:11
poctive vas ctu ale nestiham reagovat. Zada me boli jaks taks da se to vydzet, ale zacala me zlobit noha.. porad brni a boli.. ve stredu mam tu MRI tak uvidime co najdou nebo nenajdou..
Peti- ten tyden utece jak voda a uvidis ze tu operaci zvladnes levou zadni!!
lesenka- jsi velice optimisticka, ale to je dobre!! preji at je ti po operaci lepe!! luky me nejak porad ted zlobi, tak sem trosku na nervy ale co nadelame, deti nejsou jen hodne ze??
úreji vsem krasny den a pevne nervy!! KRis a LUky
Miruško a Miládko
petraceb
| 15. 3. 2010 08:35
Miruško,
bohužel, místo aby se to zlepšilo tak je to naopak, přesně jak píšeš. Zase začala brnět, já se na to vyprdnu. Taky mám na tý noze dole před nártem a kotníkem takovou bouli, už tak dva měsíce. Možná že to dělá ono, čert ví.
Jinak nástup mám v pondělí 22.3. a žabykucha mám 23.3. Musim si z toho dělat srandu, ale už se fakt vidim na sále, abych měla klid. Měj se moc pěkně, papa

Miládko,
my jsme si teda psaly soukromé zprávičky, ale taky se přidávám a budu na tebe moc myslet, aby vše dopadlo v pořádku. Jak budeš moct tak napiš. papa a myslim na tebe
ahoj Miladko
DORI
| 14. 3. 2010 21:39
jsi teda hrdinka. Je dobre, ze kdyz to uz ma byt, tak at je to hned a do ctvrta to ubehne jako voda, Ja se divim, ze jsi nejak prestala psat a zatim se u tebe dejou takove veci.

Budeme vsechny na tebe myslet, neboj nic a drz se, dej hned jak to pujde vedet co je s tebou, Mirka
(takto by se to i mne libilo, aby jsem se dozvedela, ze jdu a mam jen par dnu na strach.)
Miládko
anonym
| 14. 3. 2010 16:46
moc Tě zdravím.Jsi velký optimista a to je poloviční vítězství Upřímně, já kdybych měla jít na operaci, tak jsem podělaná až za uši.Dokážu na lidi působit přesvědčivě a většinou v úvozovkách po mých přednáškách se na operaci i těší, ale já jsem poseroutka a honí se mi hlavpou ty nejčernější scénáře , ale to je asi i tím, že jsem taky zdravotník(bývalý) a vím o tom možná o trošku více.S tím diazepanem máš pravdu.Mi když ho píchají, tak už mne dnes ani i.v.neutlumí, tak jako zpočátku.Budu na Tebe ve čtvrtek myslet a držet palečky.Přeji Ti zbývající dny do operace pohodové a hlavně, aby Ti operace pomohla a proběhla bez komlikací. . Měj se hezky a brzy se ozvi Naďa
Snad ne poslední pozdrav
Lesanek
| 14. 3. 2010 14:42
Milé holčičky, všechny co jse mi napsaly, i vy ostatní, moc Vás zdravím.
Ve středu nastupuji do Motola a ve čtvrtek jdu na sál. Tak samozřejmě ztrácím trochu glanc a přepadají mě děsivé myšlenky, kterým se až usmívám, představuji si totiž, že by to bylo hrůza, kdybych cestou na sál, začala ječet nahlas hrůzou. Je to nesmysl, ale asi bych tím vystoupila z anonymity těch nešťastníků, co polonazí, v antiembolických punčochách a možná andělu - ne všude, kulí zoufale oči pod 10 diazepanem, který rozhodně pacienta, který třeba desetiletí bere silná antirevmatika, rozhodně neoblbne tak, aby jel na sál s lehkou hlavou.Kdysi, před mnoha a noha lety jserm byla zdravotní sestra, pak jsem zběhla na práva, ale osobně jsem píchala lidem na chrurgii náladovky, a někteří pacienti se skutečně smáli. To dneska nehrozí. Doufám, že je jasné, že si dělám legraci sama ze sebe a svého podvědoméího nedobrého pocitu, protože se opravdu dost obávám, ale na straně druhé, mám alespoň v pořádku mozek, protože strach je základním prvkem pudu sebezáchovy. Jinak naopak se navenek chovám jako suverén, a o po operaci trpělivě dělám co je třeba. Moje endoprotézy mě dostatečně vycvičily ve snášení bolesti a určité odevzdanosti.
Za to dnes je pro mě den H - Hrůzy, protože nemohu skoro chodit, nepředkloním, se a moje bederka mi říká, já si tě ještě potrápím. Přitom včera jsem běhala jako by nic a ani ostatní pohyb jsem neměla celkem špatný.
Takže, pokud to uzavřu, skutečně mi nezbývá než se dát operovat, pokud se chci hýbat a děvčata, já chci.
Pokud jste to dočetly až sem, držte mi palce a jak mi je se dovíte, až za určitý čas, až budu schopna psát na počítači.
Kdy to bude? Tvrdím, že brzy.
Myslím na celou naší partu a nashledanou. Milada
lazne
DORI
| 14. 3. 2010 10:53
ahoj vsichni, Marketko, neboj na vikendy sem za kazdym chodi rodina na 3 dny.a v tydnu to nejak zvladnou . Dneska je nedele a je tady tak rusno, co ma kazdy navstevu, i vcera to bylo stejny.Jja jsem na 3 tydny tady.takze zacina mi posledni tyden, ale myslim, ze i 14 dni by stacilo. Asi plati, ze vsude dobre, doma nejlip.Myslim, ze i manzel se uz celekm tesi domu,tak nam nebude lito, ze to konci, Ale to je vse podminene okolnostma, Zalezi co koho doma ceka.Mozna jak neni pocasi tak nemuzeme chodit na prochazky jak jsme se tesili .a uz se zaciname nudit.
Peti uz to nejak vydrzis, To kdyz se Ti blizi operace, bych myslela, ze se polepsi,jak to byva, aby jsi si to zacala rozmyslet, ze snad nemusis jit. Tyden strasne rychle ubehne a mas to za sebou, 22, te operuji? nebo az 23.Radsi na to nemysli a pujde to rychleji,
Pozdravuji vsechny a loucim se.Mirka
Mirečko
petraceb
| 14. 3. 2010 08:30
Ahoj Miruško,
takže ty jedeš domů příští pondělí?? Bude ti smutno viď.
No já se zas můžu zbláznit od toho večerního pátku, od tý doby mě to bolí a brní v kuse tak noha. Já snad skočim z okna. Jindy o zádech nebo nohách nevim a teď zas tohle.
papa
druha operace?
Maky36
| 14. 3. 2010 08:01
Zdravim vsechny, dekuji za vase nazory. S boreliozou mam zkusenosti, v r. 95 na ni dlouho neprisli, tak jsem mela silene bolesti, ale tak po deseti letech interzivniho leceni se to zlepsilo. Tezko rict, zda se to treba po operaci nejak zaktivovalo. V pondeli uz budu znat vysledek, doufam.

Moc me tesi, kdyz ctu, jak si uzivate lazne . Je super, ze to pomaha! Ja si jen nedovedu predstavit, ze bych odjela na mesic a nechala tu prcka. Tezko by se zaridilo hlidani. No uvidime .

Zdravim Te Stano.

hezky den. Marketa
lazne
DORI
| 13. 3. 2010 20:10
to by bylo dobre .Ale kdyz nejsem po operaci kdovi, zeptam se na to, Ty na boreliozu mas narok na 100% to jsem se uz tady ptala co to maji pry proto jezdi kazdy rok. My Nadi nemame vizity, jen po 14 dnech jdu na kontrolu k pani doktorce tady. tak se ji zeptam, snad to take vi. Kdyz jsem byla na fyzioterapii, tam si sestricka delala kartu s moji diagnozou a ptala se, ze jsem na invalidnim, Tak uvidime do ceho patri moje diagnoza.
Stanicko ty jsi rady? ja myslela, ze jste nede pryc. jak se mas? kdybych to vedela, tak Ti dneska zavolam, uz vis neco vic, ja se zapomela podivat vecer na to, byli jsme pryc a pozde se vratili. tak to napravim, ahoj vsichni drzte se posilam pokud to projde neco at mate lepsi naladu Mirka tak to nejde odeslat skoda, bylo to moc vesele

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
13. 6. 2025 13:40
14495
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
13. 6. 2025 14:32