Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Markét
cumacek
| 13. 3. 2010 19:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Kačce řekl doktor, že bude mít nárok na lázně každým rokem:Já když byla v lázních zeptala jsem se přímo tam doktora.Řekl mi , že na moji dignozu , mám nárok každý rok taky.Zeptej se tam taky u vizity.
taky mně teď bolí záda , jak se to počasí stále mění, ale sluníčko už je za dveřmi a bude fajn

Majko snad se to nerozjede nanovo.myslim na Tebe a neboj jsme vsechny s tebou a foukame na bolistku. skoda, ze si nemuzes vzit notebook sebou do nemocnice jako Pavlinka. 
. Takze se desim ze mam dalsi vyhrez, protoze i zada boli. Mam 2,5 lete dite, bylo to pro me a mou rodinu hodne narocne a ted, kdyz si predstavim, ze by to bylo znovu, tak jsem na nervy. Jdu na MR, tak se modlim, aby to bylo OK. Stalo se Vam to nekomu? Netusite, zda je i jina moznost, proc mam tyto problemy, nez vyskocena plotna? Nedelala jsem nic zakazaneho, takze me desi, z jakeho duvodu by se to melo stat?! Jeste bych se chtela zeptat, zda po operaci uz vetsina z vas neciti zadne bolesti ? Co je vlastne normalni
? Moc dekuju za nejake reakce, jsem fakt vydesena. Preji vsem jen vesele dny bez bolesti. Marketa
Dělání dělání, všechny smutky zahání, a něco na tom je..
Tak at to vse dobře dopadne s těma penězma a nezbláznís z toho doma...