Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Markét
cumacek
| 13. 3. 2010 19:59
Ahojik Markét
tak jsem ráda,že si se k nám dala.Aspoň vydíš,že jsme tu jedna rodina.Tu Borélku bych ti nepřála,je to svinstvo já ji měla ale to víš?Budeš moudřejší po té MRI.Může to být víc věcí co to může dělat.
Tak pa a opatruj se a dávej na sebe pozor
Stáňa

Zdravím i ostatní napíši v pondělí nejak nestíhám pa
fajn
anonym
| 13. 3. 2010 18:09

Miruško
anonym
| 13. 3. 2010 18:09
Kačce řekl doktor, že bude mít nárok na lázně každým rokem:Já když byla v lázních zeptala jsem se přímo tam doktora.Řekl mi , že na moji dignozu , mám nárok každý rok taky.Zeptej se tam taky u vizity.
No vy chuděrky , co máte operace před sebou, tak nebojte, bude vám zase dobře, na to trápení v bolestech před operací rychle zapomenete Kačka už má všechno ohledně důchodů podáno, tak teď už jen čekat.Všechny vás moc pozdravuje taky mně teď bolí záda , jak se to počasí stále mění, ale sluníčko už je za dveřmi a bude fajn
lazne
DORI
| 13. 3. 2010 17:25

ahoj holky . Myslite, ze za rok muzu znovu do lazni? co jsem slysela, i nas deda jezdi, pry jen jednou za dva roky to muzu dostat. Jak to je? zase co tady jezdi pan tak rika, ze kazdy rok, takze mam z toho dost gulas Rada bych se tesila na rok znovu. Tady aby si to clovek platil,je to opravdu o neco drazsi,mozna proto nechteji davat pojistovny sem lidi, ale ta raselina je asi opravdu na pohybve ustroji asi moc dobra. Vlastne tady je kazdy jen s pohybovym ustrojim,Zlaticka jak to je? Vy zkusenejsi, vite, jestli mi s pateri mame narok kazdy rok? Ja si myslim, ze bychom to potrebovali z jara i na podzim, to nejvic trpime, ze jo.Majko snad se to nerozjede nanovo.myslim na Tebe a neboj jsme vsechny s tebou a foukame na bolistku. skoda, ze si nemuzes vzit notebook sebou do nemocnice jako Pavlinka.
Peti tobe se to krati jako mne, mame to stejny den. Ver ze vse dobre dopadne.
Nadi ty se take drz.i s Kackou Vsechny vas zdravim a opatrujte se
Rodinko
petraceb
| 13. 3. 2010 16:42
Ahoj Hani,
takže do lázní až v létě? To je dobrý to s tim balkonem teda.
Máš pravdu, už se mi to krátí a fakt se na to těšim jak malá holka, sice jak se to blíží tak mám i nervíčky, ale už to chci mít za sebou. poslední dobou to zas bolí a od včerejšího večera mě to jde do nohy, dnes je to teda síla, už nevim kam bych tu nohu dala, někam do svěráku. Tak jsem si to teď namazala kaštanovou mastí aspoň a stáhla tak uvidim. Měj se moc pěkně, papa

Stáničko, Broničko jak vám je??
Jinak Stáni, školička zatim dobrý, bude teď ze mě samouk tak snad to zvládnu, nejvíc se bojim matiky, budu se jí učit vlastně doma tak nevim nevim.
Mám vás holky ráda

Ahoj Markétko,
vítám tě tu u nás. Mrzí mě, že máš po operaci další bolesti. Co jsem slyšela tak to trvá tak půl roku než se to všechno dá dohromady a jestli jsi měla hodně poškozený nerv tak bude chvilku trvat než se ti uzdraví. Uvidíš co ukáže rezonance, budem doufat, že všechno bude v pořádku

Majko, ty z toho taky jentak nevyjdeš viď. Zase další operace. Pomohly ti aspoň trochu ty kapačky? Asi moc ne viď. Měj se hezky

Všechny ostatní taky moc zdravím
OK
1majka
| 13. 3. 2010 16:18
Já byla v městské nemocnici v Ostravě Fifejdy.Byla jsem tu poprvé jinak jsem vždycky jezdila do Ostravy Poruby do fakultní nemocnice.Tady mají i moje všechny výsledky.Já teď musím čekat na výsledky z MR ale tu mám až 6.5. Dneska už ty záda trochu cítím ale to bude to počasí sněží a prší.
Holky už aby bylo jaro a hlavně sluníčko abysme mohly ven a pak nám už bude zase o cosi lépe.
Zatím pa Majka
Dalibor
daliborka
| 13. 3. 2010 15:32
Paní Markéto,mi se možná známe,jestli ano,tak mě mrzí,že vaše a naše snaha byla zbitečná,ale je to přesně tak,jak to saša řikal,vaše potíže zpusobuje štítná žláza a dokud se neuzdraví,ploténky budou odcházet dál,pokud je to zhoda jmen,tak se omlouvám.
druhá operace
srnka
| 13. 3. 2010 13:30
AHoj reuaguji na dotaz druhé operace. .....
Nejen, že to mohou být ty srůsty. Ale mě napadlo, zda by to nemohla být borelioza. Dělali ti vyšetření krve? Doktoři se mi ptali, zda mě někdy něco nepokousalo, když jsem si začala stěžovat na brnění nohy....takže si nech i vyšetřit krev... Nevím, co je normální po operaci, Mě bolesti zad přestaly i to velké brnění nohy, ale táhnutí a nepříjemný pocit v noze nepřestal........(už mám 5 měsíců po o)
Hodně zdravička přeji, at tě nic nebolí a dopadne to dobře...

Majko, je mi líto, že ti neřekli dobré zprávy. Budeme všechny při tobě. Přeji ti at tě nic nebolí, a pěkně odpočívej už doma.

Mirko, tak si to pořádně vychutnávej, myslím, že si to my ženy zasloužíme častěji takový luxus...nevařit a nestarat se o druhé, ale aby se starali ostatní o nás vid?

Dny bez bolestí všem přeji.........
1majka
anonym
| 13. 3. 2010 13:16
můžu se zeptat ve které nemocnici si byla?Držím ti palečky , aby infůze pomohly co nejdéleMiruš, všechno co je dobré , rychle uběhne, ale za rok pojedeš znovu, tak je na co se těšit.Hezký víkend holky a Adame
lazne
DORI
| 13. 3. 2010 12:19
ahoj vsichni. majko jsem rada, ze jsi doma, Muselo Ti byt smutno hlavne po vnucce.Nemas radostnou zpravu, ze ceka dalsi operace, ale kdovi, mozna se to oddali i na delsi dobu. Mas naprostou pravdu, ze u cviceni sestricky zapominaji na rotace a kdyz to neudelam, jeste mne napomina, rekla mi, ze mam alespon naznak udelat, ale druha mi rekla, ze nesmim a ta nedelam, Maloktera sestricka rekne, ze kdo rotace nemuze at nedela.

Asi bych take zvlaste v zimnim obdobi nechtela bydlet nekde mimo aurory. jak clovek jde vyhraty a pak do mrazu, Take jeden pacient spadl venku a musel domu, byl po operci kycle a asi si neco pohnul, A to byl tak spokojenej.
Myslis majko, ze Ty nemuzes do lazni ted? Mozna by Ti to take neco polevilo a perace by se jeste vic oddalila.

Mne to pomalu bude koncit, a tak jsem smutna, netusila jsem jak je v laznich dobre. Nikdy jsem to nezazila ani dovolenou bez deti a starsti , vareni.
je mi strasne moc lito tech, kteri nemaji operaci pokoj a pretvavaji bolesti, ,nebo hrozi dalsi operace, Drzim vsem palecky, pa pa.Mirka
Ahoj moje veká rodinko
1majka
| 13. 3. 2010 11:19
Tak Vás opět všechny zdravím a zvlášť zdravím nově příchozí. Já jsem se po deseti dnech vrátila z nemocnice, byla jsem na kapačkách. Zatím se mi trochu ulevilo,ale to je tím že vše je zatím pod drogama.Jinak mě tam moc nepotěšili,řekli mi na rovinu,že se mám připravit na další operaci. Zaím se mi na ní nechce tak uvidím jak dlouho to vydržím.

Markétko nemusí to být hned vyhřezlá plotýnka,můžou to být i srůsty po operaci,které tam tlačí na nerv.To se ale ukáže na MR. Moc bych ti přála,aby to nic nebylo a bolest přešla.

Kristýnko to je dobře že tě to přestalo bolet,ale dávej si velký pozor na prochladnutí zad a na větší námahu,ono se to rádo vrací.

Holky vy co hledáte lázně docela Vám závidím.Já byla na podzim v Karviné a bylo to tam taky super.Vše pod jednou střechou a jídlo i personál vše perfektní. K Hodonínu napíši jen tolik,že lidi od tud jezdí do Karviné. Prý je to tam hodně nemocniční.Já tam nebyla tak to nemohu posoudit.
V Třeboni je krásně a v Auroře zvlášť.Pokud se ale nedestanete do této hlavní budovy je to blbý protože strávíte celý den chozením.Je to hodně únavné zvlášť pro nás po operaci.
Všem Vám přeji ať si v lázních užijete co nejvíce pohody.Ještě prosím dávejte si při cvičení pozor na rotace a to zvlášť ve vodě.Stává se, že na to cvičitelky zapomínají.

Přeji všem příjemný a bezbolestný víkend. Majka
stav po operaci, hrozi druha ?
Maky36
| 13. 3. 2010 07:57
Ahoj vsichni plotynkari, jsem 2 mesice po operaci plotynky, mela jsem ji uplne na kusy, takze bolesti priserny a jina cesta nebyla. Pred dvema tydny me zacala bolet a uz i brnet ta druha, zdrava noha, dost podobne, jako driv ta nemocna. Takze se desim ze mam dalsi vyhrez, protoze i zada boli. Mam 2,5 lete dite, bylo to pro me a mou rodinu hodne narocne a ted, kdyz si predstavim, ze by to bylo znovu, tak jsem na nervy. Jdu na MR, tak se modlim, aby to bylo OK. Stalo se Vam to nekomu? Netusite, zda je i jina moznost, proc mam tyto problemy, nez vyskocena plotna? Nedelala jsem nic zakazaneho, takze me desi, z jakeho duvodu by se to melo stat?! Jeste bych se chtela zeptat, zda po operaci uz vetsina z vas neciti zadne bolesti ? Co je vlastne normalni? Moc dekuju za nejake reakce, jsem fakt vydesena. Preji vsem jen vesele dny bez bolesti. Marketa
lázně
srnka
| 12. 3. 2010 17:31
AHoj rodinko!

Adame, njn, člověk jak je dlouho doma, tak se to odrazí někde. Nevím, jak chlapi,ale já se doma nenudila, než člověk uvařil, poklidil kuchyn, neco upekl, poklidil, u telky jsem vyšila hodně deček... Dělání dělání, všechny smutky zahání, a něco na tom je.. Tak at to vse dobře dopadne s těma penězma a nezbláznís z toho doma...

Kristynko, to jsou výborný zprávy, že je ti lépe, Vydrželo to dlouho aspon?Jak ti je ted?

Jak se máte vy ostatní?Peti? Další tyden utekl....už se ti to krátí,...

Volala jsem do Hodonína na lázně...(tam se dá domluvit, na datum nástutpu, snad jako jediné lázně s jen 300 popatkem) a měla bych nastoupit až 7.7. To je síla co?Ještě se mě ptali, zda mi nevadi,ze nebudu mít balkon, ze kdybych chtela balkon tak az v srpnu...Kdo má jet jěště do lázní? Pavla nechce Hodonín že...?No , když to máš blízko, tak by se mi tam taky nechtelo. Já tam přeci jen nejezdím. ....

Mějte se krásně holky a pěkný víkend přeji celé rodince..
ahojky,
krisvystrc
| 11. 3. 2010 17:04
zdravim vas vsechny, sem prvni den bez bolesti!! dnes sem uklizela a stale se bolest nedostavila, teda jak otrosku pobolivaji zadicka ale to je prd.. tak by to tak mohlo vydrzet dyl...co vy ostatni ?? jak se mate? pusenku
=)
AdamPunx
| 9. 3. 2010 19:24
cvičit cvičím asi 1 denně a to na půl hodky a ted budu cvičit i na těch rehabkách,tak to je fajn =) zdraví je dobré,ale nějak nemůžu usnout a chodím spát docela pozdě ... zkoušel sem i tablety na spaní,ale po nich je mi blbě ... doma je nuda,ale už si na ten stereotyp začínám zvykat jasně že někdy blázním ale kdo by nebláznil,když je furt doma
=)
AdamPunx
| 9. 3. 2010 19:15
ohledně důchodu sem se odvolal a poslal sem tam všechny papíry co mám at to znova přezkoumají... abych si tam nezajel osobně
Ahoj všichni :-)
AdamPunx
| 9. 3. 2010 19:09
Ahoj jak se vám tady všem daří? Já sem se odvolal ohledně toho důchodu a sem zvědav jak to dopadne. Jinak budu pobírat nějaké ty peníze ze sociálky nebo pracáku,no já se v tom nevyznám,hlevně že aspon něco budu dostávat. Zdraví je dobré a dnes sem byl na první rehabilitaci a je tam docela příjemně,až na nepříjemného primáře je to tam dobré =) Ted si vyřizuju vrácení daní s bývalé práce,musím jít do práce pro nějaké ty papíry a vyplnit papíry z finančáku a odnést to tam. Taky se divím,že sem ten důchod nedostal,ale je tam taková hnusná baba a je tak nepříjemná,že sem tam u té komise udělal takový rachot,až sem se sám divil,njn už toho bylo na mě prostě moc a jak se ona ušklebovala,že mi nic není a takové hlášky...kdybych byl holka tak jí tam pořádně vypleskám...měla by už být doma a sedět na důchodě a né tam deptat lidi... že prej bych ten důchod možná dostal,kdybych byl na nemocenské...ale jak můžu být na nemocenské,když mi skončila smlouva v práci a tu smlouvu mi neprodloužily a napsaly midopis že mám vrátit klíče od šatny a další věci a řekly mi že ten a ten den mi skončila smlouva a už nejsem jejich zaměstnancem......tak sem byl ještě asi měsíc na nemocenské a pak sem tiú nemocenskou ukončil a šel na pracák a 5 měsíců sem pobíral podporu........to sem se měl odvolat nebo něco proti výpovědi v práci?kdo by šel sám proti velké bohaté fabrice??? asi jedině blázen,který má dost peněz na soudy apod... neva nějak bylo a nějak bude ted bude zas líp
ahoj holky
DORI
| 9. 3. 2010 16:35
my se do ted koupali v bazenu, 3x jsme otocili aunu, trysky a vse, super dokonale, az se bojim, ze to prechvalim Tak je nam dobre ted uz jen cekame na veceri.¨Stanicko jak pises, ze ted kazdy pojede do lazni, ani jsi si neuvedomila kolik bolesti tady preteklo ,kazdy co si zazival a jak to postupuje ted zas pomalu po jedne jak je nam lip a vetsina po operaci, trada do lazni. Take mam radost z pavlinky, Jeste nedavno jsme s tebou prozivali ty silene bolesti jak te vezli do Prahy ani jsi cestu neusedela chvili na kolenou a pod, presne jsem vedela o cem pises a podivej Pavli, Dnes je Ti dobre a vybiras lazne.

Holky at si vyberete kamkoliv jak se to ktere hodi, myslim, ze vsude je dobre. vemte si zena ktera se jen toci okolo deti, plotny a rodiny domacnosti mimo to zamestnani, najednou je obsakakovana a to 3 tydny minim, seda k prostrenymu stolu a vstava bez starosti o nadobi, zadnej uklid talire, o ve se staraji, Ted jsme jak ti nasi chlapi a deticky, Tak si to uzivejme, je to supeeeer! !!!!! Ja to mam poprve v zivote, ale na dobre se rychle zvyka, se smutkem sleduji kazdy den co mi ubyva pobytu tady.At se Vam vsem libi a jste dokonale spokojnene.preji Vam to vsem z celeho srdicka,
pavlinko pokud mas napsanou trebon prvni. poslou ti to sem, Kam chces jet, to at Ti daji jako prvni. Ten Hodonin muze byt dobrej, ale asi by mi vadilo, ze je to ve meste. Predsi jen.... lazne chteji prirodu. Ja tam nebyla ale co sedi s nama u sotlu jsem se ptala jak tam je a rekl, jedte do lazni v centru, to nejsou lazne, tak z toho si to myslim, Skoda, skoda, ze se nemuzeme vsechny sejit spolu na jednem miste v laznich. ze jo Loucim se pa pa Mirka
Pavlínko
cumacek
| 9. 3. 2010 13:32
Ahojky
to jsem ráda,že to máš vše v pořádku a můžeš si zažádat o ty lázně.Mám s tebe velkou radost,že jsi fit.To jezdíš,nějak často na kontroli ale to je dobře já byla poprvně po 2 a půl měsících a pak za půl roku a teď až za rok,to je viď?
Přeju ať si vybereš ty nejlepší lázně a hlavně ať se ti tam líbí,Koukám,že td stále někdo bude v lázních,to je dobře hlavně aby nám to pomohlo,to všíchny potřebujeme.
Tak pa pa mám tě ráda Stáňa

Tady posílám ještě jednu fotku je to Aurora z parku z dálky
Rodinko
cumacek
| 9. 3. 2010 13:26

Ahojky děvčata a adame a malý Lukášku ty náš kulihrášku
Nezlob tu tvojí maminu.To víš,to jsou děti,to jsou všetečky a všechno chtějí.Proč děláš,takové veci,pak je ti ještě hůře.Já vím,já to dělám také chvili si odpočinu a pak jdu zase pokračovat tak to dělám stále.

Jak to tady čtu o těch lázní,tak vím jaký to tam je byla jsem tam před 2 roky ale ne přímo v auroře a v regentu.Tak vím o čem Miruška píše,je tam hezká příroda,park a rybník svět tak se jmenuje pak vám pošlu fotku parku.
Už se také těším do lázní já odjíždím 19.4. na měsís ale při nástupu mi můžou přidat 14dni navíc tak je asi vezmu aby mě už konečně někdo dal do kupy jinak jsem do starého železa,už mi to takhle nebaví je to stále stejné každý den ani jeden den líp to už je na mě moc..

To je dobře ,že Kačenky dostane ten důchod. Je divné,že Adam ho nedostal ale udělal dobře,že se odvolal.
Krystínko nevím jak to s tím důchodem když si na matežské ale stačí tam zajím na OSSZ a tam ti řeknou
já mívala částečný a teď mi vyměřujou plný tak nevím kolik mi ho dají jinak částečnýho jsem měla 4.500,.to je almužna co ale když jsem mohla dělat tak jsem dělala ale když to nešlo tak s tím vyžij je to hrůza nikoho to nezajímá.A v té práci jsem se dodělala tahala jsem těžké veci a to mě dodělalo.

Haní
tak to je nadělení,zase žíly ono nestačí jednu viď?
Ale když to dělají leizrem tak si za chvili fit, horší jsou zádíčka.
A jak je vám ostatním,snad lépe.Moc na Vás myslím na všechny a mám Vás ráda
Tak se všichny opatrujte a dávejte na sebe pozor a dny bez bolístek.

Jo,Péťulko to máš pravdu, počkej jak mi budem spolu skákat přes ty kaluže až se dáme do kupy, tedy jestli až nám budou závydět hi hi
Tak pa moje rodinko Stáňa

tady vám posílám park v Třeboni
dotaz
krisvystrc
| 9. 3. 2010 11:38
ahoj, zdravim vas rodinko moje,
mam dotaz, holky to vam nekdo poradit ze mate zadat o duchod??
mam na nej narok i ja kdyz sem na materske?? co vsechno ste museli dokladat??be a je to blbe ze se ptam ale jak je to z penezma? kolik vam asi tak vypaci, da se z toho vyzit??a schvalili vam duchod pred operaci nebo az po?? moc dekuju za odpoved.. luky mi tady u zase asistentuje, a pisti boli me z nej uz i hlava.
rano sem se krasne probudila, zadna bolest zad tak sem sla vysat aspon a sup a zada zase boli.. vite jak se to rika? komu neni rady tomu neni pomoci. clovek si mysli ze uz je snad lip tak toho chce vyuzit a ono je to blbost.. jak se mate?? venku uz zacina pekne sviti slunicko ze?? uz ani takovy vetr tam neni ze by se nam rozjarovalo?? prejeme peknej den Kris a Luky
zdravím
nedinka
| 9. 3. 2010 10:56
Vás tu všechny.....
Včera jsem byla na kontrole v Praze, vše na jedničku, dělám prý panu doktorovi radost...no aby né....když to bylo na dvakrát
Tak jsem, s ním mluvila o lázních, že už mám o ně zažádáno, řekl, že v pořádku, že já rehabilituju na výbornou, takže v láznívh si to doléčím....O důchodu jsme se zatím nebavili. Na další kontrolu jedu za měsíc, tak to budem řešit pak...Mám napsánu Třeboň, Darkov...Hodonín...ten mám kousek od domova, tak to bych asi dojížděla....A já potřebuju vypadnout....

Ještě jsem se chtěla zeptat na tu podpůrčí dobu...Já marodím od 5. října 2009...Tak jak mám ted postupovat...můžete mě poradit?

Všechny Vás moc zdravím..jak domů, tak do lázní.....
nadence
DORI
| 9. 3. 2010 10:50
ahojky nadi. To mam radost, ze Kacka uz ma invalidni. je to dobre, ze nebude dlouho cekat. Mas naprostou pravdu, ze asi vsude je hezky a dobre v tech laznich. my dneska dosli z cviceni na pokoj a vse vyligotane postele prevliknute, uz se zacnu cititit jak na zamku. nikdy nikdo mi takto nepodstrojoval. ahoj devcata vsecky drzte se Musim bezet na proceduru Mirka
srnka
anonym
| 8. 3. 2010 23:30
Kačka už má důchod jistý, zítra jde podat papíry a začne se vyřizovat v Praze doktorka PL ji slíbila, že to popožene, aby měla peníze .Nemocenská ji končí 31.3, ale má nás, tak to není problém.Chodí na procházky.Jsem ráda, že ho dostane, aspoň bude moct chodit ven bez omezení.Už to je stresující, hlídat hodinky, aby byl člověk včas doma ( a to mají být pacienti po operaci bez stresu ).Hodonín jsem se teď dívala, vypadá to lákavě, ony všechny ty lázně jsou dobré a vždy jsou něčím vyjímečné a odlišné, ale procedury jsou všude stejné.Když jsem to četla od Mirky, tak bych tam hned jela.V Darkově jsem byla a moc se mi tam líbilo.No jdu do hajan, ráno příjde kačka a jdeme vyřizovat, tak dobrou noc
pro hanku
DORI
| 8. 3. 2010 23:24
hanicko, na lazne se netes, ja bych nejela jeste v ten den rano co jsme meli odjizdet. Pak to dobre dopadne. Jsem po prve e nevedela jsem o co bych prisla, Poprve co jsem dospela se o mne nekdo takto stara, jeste i vysajou vymeni rucniky, uklidi prach utrou vse.
Ja uz byla zvedava co napises, kam jedes, pojedes tam co das prvni, S tema zilama, to neni sranda, Mne doktorka tady prohlizela nohy zda nemam zily a neco se ji nezdalo, ze by se chtelo jen tvorit a uz nektere procedury nemam z tohoto duvodu, jako podvodni masaz.Preji Ti dobre rozhodnuti, ale myslim, ze vsude se o nas pekne postaraji, zalezi kdo je vic na prirodu a kdo na ruch mesta. tady je to v lune prirody vse i ty lazne jsou bokem z mesta a ja z okna mam rybnik park a lesy, Nadhera.V lete to musi byt uchvatne, ale to v lete se sem dostanou nejvic asi zpevaci a herci. Mozna je dobre vyzkouset vic mist a pak si vybrat. ja myslim ze uz mam vybrano jestli bude nejake priste, ale kazdy chvali tam kde byl on, Myslim, ze je dobre vsude. Vsude se o tebe staraji, pa pa a napis co jsi dala na 1misto, take co doktorka kdy ti to veme na vypsani obvodak, Mirka
ahoj rodinko!
srnka
| 8. 3. 2010 22:42
Po přečtení toho, jak se Mirce líbí v lázních, se jich nemohu dočkat. dnes jsem byla u obvodacky, ta je pr vypíše a pošle. Holky slyšeli jste i něco o Hodonínu?Nemohu se rozhodnout, které dát jako první. Uvedla jsem Darkov, ale furt váhám, Hodoním mám mnohem blíže a lidi odtud jezdí tam a jsou s nima spokojení a už by neměnili.
K zádům se mi přidaly problémy s křečovýma žílam, tak nějak mě bolí nožičky, a na íkají mi a ty krásný žíle,co jdou vidět. Nějak sem to neřešila,doku to nezačalo zlobit. Ale opoti zadum, to nic neni. Poslala mě na vyšetření, a pak se rozhodne.operace či jen laser...

Je mi moc líto, že něktéré holky potkala nejhorší věc na světě. Kdybych mohla, obejmula bych vás. Musíte být silné. Vidím, jak s tím bojovala a bojuje moje babička. Celá naše rodinka vás má rada

A je už opravdu veliká, že si všechny nepamatuji. co psali.
Budu držet pěstičky Kačce at dotane duchod...
Jakpak se jí daří?CHodí na procházky každý den?
Přeji dobrou noc, a další den bez bolestí.
Jakmile mám chvilku, pročítám si vaše příspěvky. Mějte se hezky.Stáni, Broni,Peti, MIry,Miry, Adame, Kris, MIladko..Pavli..Martino...a všichni ostatní,,které jsem zapomnela jmenovat...
pro holky,
DORI
| 8. 3. 2010 22:14

tak kdyz je to mdz toto patri na zacatek kyticka pro vsechny, ja dostala od manzela i zivou jen nemam na pokojicku vazu a tak je to jen v urizle lahvi od piti. ale hezke, On nezapomina na tyto svatky.
nadenko, uz Ti ted zavidim, ze sem pojedes, a mozna se tady i sejdem, pokud by to bylo v listopadu, Mne je uz ted lito, ze pojedu domuJe to tady opravdu bajecne, Mi sice v patek i dnes byli odpoledne doma, nemam PN a tak nemusim se bat odejit na par hodin, k veceri jsem zpatky.
Nadi mi se s manzelem domluvili, ze je potreba se v nasem veku uz o sebe starat a toto je lepsi jak more a ze na zimu zase alespin na 10 dni pojedeme jako samoplatci. Myslim, ze mne srdicko zaboli pokazde kdyz zaslechnu slovo trebon, nebo pojedu kolem, Doufam, ze mi to pomuze a nic se nepokazi s mym zdravim, Ta raselina rikaji tomu slatina, je ve vane nadenko polohusta asi jako jiska a v tom lezis, v teploucke, Myslim na tebe denne, protoze s nama tady jsou dva kteri nam rikali ze maji toho bechterejeva jeden pan se nemuze moc otacet uz to ma silnejsi na pateri, ale ten druhy je celkem jeste fajn, Pty byl uz na vice mistech ale jen tady mu to super pomaha, takze se Ti to chystam uz dlouho napsat. i kdyz nam konci cviceni po nas jdou co maji bechterejeva. takze zase na tebe vzpomenu pokazde. Urcite to stoji za tu cestu roka to tady kazdy. Spolu by Vam bylo dokonale i do bazenu mas procedury, tam je i parni sauna, a ty teple vyhrivane lehatka, no super, zaplavu si je tam voda 30 stupnu super csty bazen, krasne i ty zive kytky tam nadhera. my jen v zupanu projdem na bazen a manzelovi moc dobre dela i ta parni sauna na prudusky,
Hoka uz ted se tes nadi, Zabava je tady v utery a v sobotu i jine ruzne zajezdy atd, ruzne vystoupeni Zima tady bude zpivat, ker ndl tady byl ted. Muzes si to i virualne prohlidnout ale to neni ono jako skutecnost, my nebydlime v tech nve zarizenych pokojich, jen v normalnich ale je to pekne, Myslim ze jsem dost narocna a bala jsem se ale je to pekne, mame nove zdravtni matrace, kouplena uplne nova krasna i wc pekne doplacela jsem za lazensky poplatek a nadstandard ze mame i lednicu tv internet radio 2300 za cele 3 tydny co je super ne? Nevim kolik je v tom lazensky poplatek myslim ze je to tak na pulku. a internet ja tady potrebuji, jinak v internetove mistnosti je zdarma pro pacienty denne myslim 20min, kdybys neco chtela poslu Ti i fotky, muj meil mas, napis co chces viedet, jinak ty oenziony jsou tady kousicek hned i prez cestu jeden, kdyz by bylo nejhur, je to treba brzy dopredu vyrizovat, aby jsi chytla dobre ubyt. na muj termin take nebylo trak jsem vyrizovala v pojistovni prodlouzeni, Pa pa vsechny, Miladko a jak ty? Jak Ti je:? Mas alespn neco, co ti sklidni bolesti? Loucim se s Vama Mirka
Kačka
anonym
| 8. 3. 2010 20:53
byla dnes u posudkové lékařky , žádat o prodloužení podpůrčí doby.Chudák z toho nespala celý víkend.věděla ke komu jde, tak měla strach.No a na to, jak se bála pořídila dobře.Lékařka ji oznámila, že ji to neprodlouží , aby si podala žádost o důchod, který ji dají na rok.také se ji ptala, proč si nepodala žádost o důchod hned po operaci.(kdo to má vědět, ale oni to sami nenavrhnouZítra si jde podat podklady pro vyřízení důchodu.Adame,myslím, že by jsi měl u toho odvolání uspět , tak budu držet palečky.
Zdravím
anonym
| 8. 3. 2010 20:19
vás všechny kamarádky a také našeho Adámka.Všechno jsem dočetla, teda byly jste teď nějak pilné Vítám všechny nové děvčata, ať se vám tu mezi náma líbí.Miruško,tak to je bezva, že jsi v lázních spokojená,Dívala jsem se na ně na netu ,a rozhodla jsem se, že tam pojedeme taky s Kačkou a manželem.To bahno co tam mají mi moc pomáhá na klouby.Když jsem byla v Darkově dávali mi to na ruce, ale tam jsou zábaly celého těla a to já potřebuji.Okolí je tam taky moc pěkné.Pojedeme až na podzim-Potom si napíšeme až přijedeš z lázní domů, uvidíš jak Ti to pomůže.Měj se hezky a odpočívejte s manžílkem
rodinko
petraceb
| 8. 3. 2010 18:29
Ahoj Liduško,
vůbec nevim čím by to mohlo být. Určitě jim to vše řeknu a uvidim co mi pak na sále provedou.
Určitě se naše jména naučíš. To víš, je už nás dost tak to chvilku čas než se to člověk naučí .
A jak ti je? papa

Ahoj Kristýnko,
teda čekat až do května by bylo hrozný tak je moc fajn, že jsi se tam takto dostala , jsem napnutá jak špagát co ti pak řeknou a jak už píšeš, aby zvolili způsob jak ti pomoci.
Jééé to je moc roztomilé, je to takovej prďolínek, prostě naše malé sluníčko Lukášek .
Tak taky dobrý, že máš uklizeno viď.
papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
14. 6. 2025 09:04
14498
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518