Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
můj včerejší dotaz
anonym
| 5. 3. 2010 19:09
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

S těma lázněma jsem zvědavvá, jak to dopadne...bylo by fajn,kdybychom byli spolu někde...napsala jsem ti vzkaz...
jako tele.Pak mi obv.sestra volala,že mám jít kvůli podpůrčí době na sociálku v Kolíně,že tady už o mně vědí.Tam sem jako Kačenka vypsala žádost o podpůrčí dobu,t.j. aby si počas PN brala nemocenskou i nadále,jestli Ti ji schválí komise.Tu žádost musíš odůvodnit,proč ji žádáš.Mně tam napsali velkoryse-plánovaná operace.Na soc u nás byli velice příjemné paní,hned mi vypsali nějaký dotazníky,pro mně i obv.Já mu to v ůterý nesla,a posudková mi řekla,že jak s tim ve stredu přijdu,hned mi udělá posudkovou komisi.No,a milej pán obv.mi řekl se strašným smíchem,že on má nato 14 dní.Řekla sem mu,že zítra mám komisi,a bez papíru neodejdu,tak se naštval,abych od něj vypadla,tak mi je vapsal. Takže 5.5. nastupuju,6.5. mě dělají a posudkovou mám zase 3.6..To mám donést propouštěcí správu z Homolky.Jinak ted se prej do důchodu moc nedává,že takhle na prodlužování můžu marodit i další rok.To mi řekla posudková.Takže si to Pavli hlídej,nevím jak dlouho si na PN A dobrá správa-mého obv.zvěrolékaře sem vyměnila,k tomuto sem autobusem dojížděla 30 km,a ted můj novej bude od 15.3 můj soused,tak mě vzal,i manžela. Musím si kít oddechnout,pak se ještě když mně něco napadne,ozvu. Zatim se mějte moooc pěkně moje děvčata,i Adame,i ty malej Lukášku.
Péťulko moje
)prto tu nebudu tak často...jako ,když jsem ležela doma..
Já mám za sebou už 5 operací a to je mi teprv 27 let a zatím vše v pořádku tak neměj vůbec strach, uvidíš, že ti pomůžou. Měj se krásně, papa