Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

můj včerejší dotaz
anonym
| 5. 3. 2010 19:09
http://www.vaclavkrasa.cz/…-lekar-2520.html

Možná vás to bude taky zajímat a v něčem pomůže.
Pavlínko
anonym
| 5. 3. 2010 19:02
je to jak píše Bronička.Tu podpůrčí dobu Ti musí poslat ČSSZ.Počítá se to tak, během roku pokud máš nemocenskou, tak se Ti to o tu dobu krátí?Podpůrčí doba se dá 3X prodloužit vždy o 3měsíce.
operace
srnka
| 5. 3. 2010 18:35
Ahoj Broni!
Ten čas uteče, a bude tu květen. Operace ti určitě dopadne dobře, protože my ti tu budeme všichni držet pěstičky...

Páji, nedělám nic těžkého, jsem v teploučku a navíc si i natáhnu zádička přes den.. S těma lázněma jsem zvědavvá, jak to dopadne...bylo by fajn,kdybychom byli spolu někde...napsala jsem ti vzkaz...

Holky ta zima je ale dlouhá, u nás napadlo zase sněhu..

V Brně jsem sehnala bezinky, tak užívám...uvidíme, zda se noha více zlepší...

A co lehátko?
Mějte se všichni hezky, bez velkých bolestí, krásný víkend vámvšem přeji...

Cvičíte kažý den na ty zádička naše? Já se snažím, ale dva dny v týdnu to nevychytávám.....
Ahojky zlatičko Pavlínko , i ostatní.
Brona
| 5. 3. 2010 18:04
Ahojky Pavlínko. Ty si nevěděla,že od ledna jsou tady zase nové zákony? Já jsem na PN od 21.2.2009 a můžu marodit do 7.3.2010.Jenže obvodák,(včera jsem si jej vyměnila )mně na zimu posílal na pracák,to mi řekl doslova,a že v létě si mám něco najít. Ted,jak sem 27.1.přinesla papír,že 5.5. nastupuji na Homolku na šrouby a ty železa,čuměl jako tele.Pak mi obv.sestra volala,že mám jít kvůli podpůrčí době na sociálku v Kolíně,že tady už o mně vědí.Tam sem jako Kačenka vypsala žádost o podpůrčí dobu,t.j. aby si počas PN brala nemocenskou i nadále,jestli Ti ji schválí komise.Tu žádost musíš odůvodnit,proč ji žádáš.Mně tam napsali velkoryse-plánovaná operace.Na soc u nás byli velice příjemné paní,hned mi vypsali nějaký dotazníky,pro mně i obv.Já mu to v ůterý nesla,a posudková mi řekla,že jak s tim ve stredu přijdu,hned mi udělá posudkovou komisi.No,a milej pán obv.mi řekl se strašným smíchem,že on má nato 14 dní.Řekla sem mu,že zítra mám komisi,a bez papíru neodejdu,tak se naštval,abych od něj vypadla,tak mi je vapsal. Takže 5.5. nastupuju,6.5. mě dělají a posudkovou mám zase 3.6..To mám donést propouštěcí správu z Homolky.Jinak ted se prej do důchodu moc nedává,že takhle na prodlužování můžu marodit i další rok.To mi řekla posudková.Takže si to Pavli hlídej,nevím jak dlouho si na PN A dobrá správa-mého obv.zvěrolékaře sem vyměnila,k tomuto sem autobusem dojížděla 30 km,a ted můj novej bude od 15.3 můj soused,tak mě vzal,i manžela. Musím si kít oddechnout,pak se ještě když mně něco napadne,ozvu. Zatim se mějte moooc pěkně moje děvčata,i Adame,i ty malej Lukášku. Brona
Krásný den
nedinka
| 5. 3. 2010 14:39
Haní, já mám o lázně zažádáno, teď čekám, co přijde...Napsali jsme tam s mojí obvodačkou Třebon a Darkov, ale moje dr si myslí, že mi pojišťovna stejně dá do Hodonína... To by bylo tak super, kdybychom mohli jet spolu....
jinak Tě obdivuju, že už jsi v práci...já bych to asi nezvládla...je to těžká práce, zvedám těžké bedny a navíc v zimě, což by být nemělo....Takže si budu muset něco hledat...

Broní, mě přijde, že každá nemocnice a každý operatér volí svůj postup operace...Semnou nikdo nic neřešil, automaticky mě oznámili, že budu operována v celkové anestezii. Ale předvčerem jsem se bavila s pánem, kterého operovali před měsícem v Bohunicích v Brně a ten byl uspaný jen lokálně a týden po operaci už seděl u piva a teď dokonce cvičí na orbitreku....No, tak asi to má vážně každý jinak...

Mirečko, užívej si lázní, co to jde....
Stáni, promin, že nereaguju na Skype, ale někdy pustím na svůj notas dceru a ona mi vzkazy zásadně nevyřizuje....už dostala kázání, tak snad to bude v pořádku a já se s Tebou na Skypu zase uvidím...

Nadi, jaká podpůrčí doba??, O tom nic nevím...jak dlouho Kačka marodí?? Mě nikdo nic neříkal...Moc Kačku pozdravuj

Petí, a co ty zlatíčko naše...jak bojuješ? Co škola??

Zdravím všechny ostatní...
ahoj Nadí
cumacek
| 5. 3. 2010 14:35
Ahojky
Jo to jsem četla,že kočička ušla 3km to je dobrá a šikulka.Jsem zvědavá jak jí to u té komise dopadne.Mě se také stále vyptávala a měla tam papíry od lékaře je to jak u výslechu.Oni dělají jak když to dávají ze svého.Já tam ve středu zase volala,že bych chtěla mědět jestli už se to vyřizuje a že jsem žádala zálohu a mynule mi paní slíbila,že mi jí tak znovu píše a že mi jí pošlou a zase nic tak jsem zvědavá kdy!!!!
Než mi vyříděj důchod tak v květnu půjdu zase ke komisi a más strach aby mě ho zase nevzali to nevím co bych dělala,do práce jít nemůžů a ani bych to nezvládla jinak bych šla hned.
tak pa a pozdravuj Kačenku
Tady zatím sních není chvili padá chvili svítí sluníčko ale to jsou jen přeháňky.

tak pa pa Stáňa
Ahoj S
anonym
| 5. 3. 2010 13:54
Kačka začla chodit ven, jak jsem už tady psala.Přišlo ji z ČSSZ , že má podpůrčí dobu do 31:3 poslali ji to minulý týden,ale doktorka měla dovolenou.V podělí ji řekla, ať tam zajde.Byly jsme tam spolu, dali jí papír na vyplnění a v pondělí jde k posudkové lékařce.Včera večer byla u svého operátera a ten ji vystavil potvrzení, že půjde teprve na kontrolu po operaci, tak snad to proběhne bez problémů.Ona tam sedí taková ježibaba, hrozně nepříjemná,já u ni byla ohledně důchodu, kdyby mně tehdy od tama neodvezla rychlá, tak by se mně vyptávala do dnes.Hrozný zážitek, nikomu to nepřeji, ale oni jsou asi všichni takoví.Kdyby jsme byli opálení, tak máme důchod hned. a bez úšklebných poznámek.
Broničko, jak ty jsi dopadla s tou sociálkou(kooperativa(, už Ti to posílají, jak mají:
Kris, poslala jsem ti zprávičku.
Všechny vás moc zdravím a krásný bezbolestný víkend, pozor na snih, klouže to
Ahojky děvčata a Adame
cumacek
| 5. 3. 2010 13:25
B Ahojky tak vás všechny zdravím
Jé...Pavlínka a Hanička se nám ozvali.To jsme rádi,že už o vás něco víme už jsem měla o vás strach.Pavlí,tobě jsem psala na skype a ani jsi mi neodpověděla.Tak jsem ráda,že jste v pořádku.

Péťulko moje
Já jedu do Mšených lázní je to kousek od Slanýho a od domova asi 15km.Tak bys také pak mohla jet,měla bys to kousek také od domova.Já si to zařizovala sama ten termím,zavolala jsem si tam a oni mi nabídli kdy chci jet tak jsem si vybrala odjíždím 19.4. do 17.5 ale můžou mi při nástupu přidat ještě 14dní navíc,tak to asi vezmu tak mě tam daj snad trochu do kupy abych mohla existovat a byla už bez bolestí.U tebe se mi nelíbí to počůrávání,to není samo semou od něčeho to musí být,řekni to při nástupu do nemocnice jaké máš problémy.
pa pa pusinku

Broničko a Kristínko
Nepojte se uspávají při operaci,nemusíte mít z toho strach nic neucítíte.Nevím proč to Ladce dělala jen depidurálem asi přijela na rychlo jinak to všude kde jsem slyšela uspávají tak ,že vše prospíte.Každá nemocnice to má ze stáváním jiné to jak si uděla,já vstávala za 24 hod a pak k tobě chodí rehabilitační a učí tě lehké cviky.Nebojte se,všichni jsme to zvládly tak vy také!!!!!!! Mám nahranou jednu operaci pohle bych ti jí poslat ale je to co dělali mě tobě budou jen ostranovat výhřez vlastně to jěště nevíš co ti budou dělat to ty řekne neurochirurk.Poslala bych ti to na skype jestli máš.A po výhřezu na Homolce pouštěli když bylo vše v pořádku tak 4 den ale říkám káždá nemocnice to má jinak.Tak když to budeš chtít poslat tak napiš.
A neboj se vše zvládneš i ty zlatíčko Broničko.6eny jsou silné než muži ty jsou bábovky.
pa pa

Adame už jsi někde byl,myslím na tom pracáku a co ti řekli,daj ti tu marodní

Naděnko a co naše Kačenka jak tý je?

A jak je vám ostatním .Mirku méme v lázních a moc se jí tam líbí.
Majku máme zase v nemocnici na kapačkách,snad jí to aspoň trochu pomůže.

Martí,jsem také ráda,že jsi se ozvala a že jsi v pořádku a bez bolestí mám z tebe radost,jentak dál pokračuj.
Moc ti to přeji aby jsi už na vždy byla ok.

Tak pa všechni vás pozdravuji a přeji dny bez bolístek
mám vám ráda Stáňa.
pro Bronu
lidka44
| 5. 3. 2010 11:37
Brono,
nevim, jak je to u operací se škoubama, ale z operačního sálu jsem jela probuzená, operovali mě v noci, tak že noc byla pro mě dlouhá, nekonečná s kapačkou a bolestmi, ale dá se to vydržet.-musí.
Ještě se některá z vás ptala, kdy jsem vstala z postele,v Brně vás ženou do 24hodin, ale já jsem vstala až za 48 hod,nebyli si jistí, poslali mě na magnetickou rezonanci,operovali mě 24. srpna, je to půl roku.
ahojky rodinko!
srnka
| 5. 3. 2010 11:25
Ahoj všem!
Ano dlouho jsem tu nebyla. Moc se vám omlouvám, vaše příspěvky jsem si pročetla. Vyděsil mne ten kousek negativních zpráv. I já u vás našla oporu, jste zde všechny super, takové zpřízněné a hodné duše, jsem tu našla. Tímto vám také děkuji za rady

Vrátila jsem se do provozu. Bála jsem se, že to bude hodně náročné, ale dá se to. Jde poznat, že nejsem fyzicky zdatná, bolí mě nožičky (moc toho za den nyní nachodím). )prto tu nebudu tak často...jako ,když jsem ležela doma..

Musím reagovat na diskuzi,zda operaci či ne. To je každého rozhodnutí dle rad doktorů..

Ty děsný bolesti před operací, brnění nohou a žádné vycházky, probděllé noci.....brrrrrrrr....to vše zmizelo po operaci...Sice jsem si furt stěžovala, že táhne noha, (která zlobí nadále, ale zase o něco méně)...asi bych taky neměnila.......rhb atd. mi také předtím nějak nazabrala....
takže patřím mezi lidi, co jim operace pomohla.
Jsem už 5 měsíc po operaci a je mi fajn. Operovali mne v Brně v bohunicích. a jak jsem četla , tak nově příchozí s ní byli také spokojení.

Kris, koukám, že další mladý člověk, má problémy se zádama. Je to děsivé. Mě bude brzo 27 a měla jsem plotýnku posunutou o 9mm..

Peti, jak ti jde škola? Neboj , čas uteče a ty půjdeš na operaci a bude zase fajn....

Pavli, ty už máš termín lázní?

Půjdu si vyřídit lázně...Je zde někdo (Páji) , kdo pojede v blízké době také do lázní? Mě lákají lázně Darkov...

Nepamatuji si už všech vás hodných lidiček jména...proto vás nebudu jmenovat, abych na někoho nezapomněla...

Přeji vám hodně trpělivosti...a opravdu mejte naději v lepší dny.....
ahoj
krisvystrc
| 4. 3. 2010 19:15
Broni, prave proto sem se ptala, jak to probiha, protoze sem slysela ze se uspava jen epiduralem, ale teda nevim u jakych operaci... myslim na to cin dal vice, ja blbec si jeste nasla na netu od toho meho noveho DR. clanky a fotky z operaci a sem docela hodne vydesena protoze se bojim... no nic ja si musim jeste na verdikt pockat do pondelka... tak ja mizim, musim maleho nakrmit a tatik jde koupat.. tak jdu asistentovat.. tak ahojky a mám vas rada!! jste super!!
prikladam foto manzilka a synka
Ahojky všem.
Brona
| 4. 3. 2010 19:03

Prosím v8s,nevím kdo to tady která z děvčat psala,myslím Lidka,ale nejsem si jista.Prosím Vás,to mně neuspějí,když mně budou operovat? Děvčata,až sem se zapotila od strachu.Napište mi,prosím,jestli se u šroubů uspává,nebo ne.Ale jestli budu spát celou dobu,počas operace.Nebo na postel vylezu melírová,a slezu šedivá. Pište,ale nelžete mi z lítosti.Pa pa,a děkuji.Mám Vás ráda. Broa
Ahojky všem.
Brona
| 4. 3. 2010 19:03

Prosím v8s,nevím kdo to tady která z děvčat psala,myslím Lidka,ale nejsem si jista.Prosím Vás,to mně neuspějí,když mně budou operovat? Děvčata,až sem se zapotila od strachu.Napište mi,prosím,jestli se u šroubů uspává,nebo ne.Ale jestli budu spát celou dobu,počas operace.Nebo na postel vylezu melírová,a slezu šedivá. Pište,ale nelžete mi z lítosti.Pa pa,a děkuji.Mám Vás ráda. Broa
plotýnka
daliborka
| 4. 3. 2010 18:54
Ahoj Nedinko,to co napíšu,prosím nikdo neberte nějak špatně,ani bych nepsal,ale hodně mě toto téma zajímá,hodně sleduju všechny diskuze a rád bych se na názorech podílel.Trošku mě mrzí,že tě štve to co píšu,nechci to nikomu vnucovat,ale kdyby neměl dobrou zkušenost sám na sobě a hlavně jedné mé dobré kamarádky,ktaré doktoři nedokázali pomoct,neřikal bych to s takovou jistotou,ani ona by na sebe nenechala chytnout nějakým cizím pánem,kdyby to nebila její poslední šance na život,vím taky,že to nedokáže vždycky,na to,aby mohl vrátit ploténku vrátit rukama,musí být jinak páteř zdravá,určitě nedokáže pomoci,když je ploténka prasklá,taky vím,že jeho zákrok je většinou jen půlka pomoci,na ůplné vyléčení musí člověk poctivě cvičit cviky,které naordinuje,já se tak zbavil bolesti až po týdnu,ale protože jsem strašně spokojený a vděčný za takoví poznatek do života i na příště,připadlo mi nefér,nechat si to jen pro sebe.Zdravím tímto všechny a každému přeji brzké uzdravení.Dalibor
Ahoj děvčátka
petraceb
| 4. 3. 2010 17:28
Ahoj Stáničko,
je moc dobře, že to ted prevít Bechtěrev není, ale zas to jsou ty SI viď, ach jo člověk si nevybere. A řekli ti, že se to po té manipulaci zas vrátí do normálu? Děkuju za palečky, taky ti je budu držet. Kam to jedeš do lázní? Čumáčku zlatej já dneska byla na gyndě, jsem zas neskutečně počůraná, to je děs, normálně mě to nutí jít na malou jako když mám plnej močák a ono nic, strašně málo, se na to už vyprdnu. Uvidíme jak to bude po tý operaci. No a jak jsem lezla na tu ,,kozu" tak mě křuplo v bederce a teď se zas můžu zjevit bolestí tak šup šup Diclofenak. Jééé ať už je 22.3. a hurááá na operaci
Taky tě mám moc ráda a dávej na sebe pozor

Ahoj Martinko,
konečně jsi zas tu a píšeš. Mám stašnou radost za tebe ani nevíš jakou, to je fakt super Konečně se na tebe usmálo štěstí, ale stálo to bolestí a dřiny viď.
paaa kočko

Ahoj Lidko,
koukám, že jsis zažívala pěkný muka, to si snad člověk nedokáže ani představit. Musela jsi hodně trpět. A jak to, že ti nedali celkovou narkozu?
Přeji ti pěkný den

Ahoj Kristý,
objednej se co nejdřív na neurochirurgii, neurologie je na prd. Kdyžtak ti dáme čísla, v dnešní době nemusíš mít ani doporučení, já šla taky na blint do Vojenské nemocnice v Praze, doporučení mi můj praktik nestihl dát a normálně mě vzali a hned objednali na operaci. Jinak se operace fakt neboj, narkoza ti neublíží, jinak se obvykle dělá, že tě pak uspanou položej na břicho a dělaj to od zad. Sama jsem pracovala přímo na neurochirurgickym sále. Jinak co je po operaci páteře nevím, ale zjistítm to 23.3. Já mám za sebou už 5 operací a to je mi teprv 27 let a zatím vše v pořádku tak neměj vůbec strach, uvidíš, že ti pomůžou. Měj se krásně, papa

Ahoj Pavlínko,
taky konečně píšeš, to jsem ráda a jsem i ráda, že se citíš moc fajn, jen tak dál. A jak se jinak máš?? posílám pusu

A co vy ostatní holky a Adame? Dlouho tu nebyla Hanička, snad je jí dobře.
Tak se tu všichni mějte moc krásně
ahojky
nedinka
| 4. 3. 2010 16:52
rodinko
Dlouho jsem tu nabyla a teď už Vás pěknou chvíli dočítám...

Zdravím všechny nově příchozí a je mě to tak trochu i líto, že nás stále víc...je to znamení, že lidí se stejnýma problémama přibývá...což mě děsí..Zvlášť třeba při pohledu na Kristýnu a nebo Adama...takový mlaďouncí a už zažívají bolesti a vlastně Adam už i problémy s úředníkama, kteří znají problémy "od stolu" a nemají tucha, čím vším si člověk prochází...Jo Adámku, kdybys došel na úřady prochlastaný a prohulený, tak ten důchod možná dostaneš

Jinak mě docela štvou ty rady některých, že operaci se vyhýbat...Jo, to by šlo, pokud se ty bolesti dají vydržet...Ale všechno má svou míru...Já si myslím, že jsem udělala jedině dobře....ikdyž to bylo na dvakrát... Všem bych Vám moc přála, aby jste se cítili po operaci tak jako já...musím to zaklepat, ale je mě vážně super...dá se říct, že o zádech ani nevím...snažím se dělat cokoli, už mám dovoleno i předklon- ten mě teda ještě dělá trochu problémy...i ta noha přestala táhnout....takže já operaci schvaluju....
A k tomu, co tady psal Dalibor nebo jak se jmenoval...vyhřezlou plotýnku zpátky nic nevrátí!!! Dá se to jen zastavit cvičením....ale nic víc....Píšu jen svůj názor.
Teď už si přesně nepamatuju, co jste která psala...tak nereaguju...omlouvám se
Všem Vám ale přeju bezbolestné dny a moc Vás zdravím
plotýnky
lidka44
| 4. 3. 2010 15:57
Děkuji moc, že si s vámi můžu o tom všem psát,tak že operovali mě v Brně-Bohunicích,šlo to ráz na ráz, nejprve mě přijali v Kyjově , primař mě poslal sanitou směr Brno.Měla jsem sebou ct a rentgen.čekala jsem na pokoji asi dvě hodiny, přišel se mi představit můj pan doktor -operatér,moc milý přístup.Na sále jich bylo asi šest,hrál nějaký pop celou dobu,klučina, který je tam na to, mě připravil na operační lůžko.Ležela jsem co nejvíc schoulená do klubíčka na boku, měla jsem napíchlé obě ruce kapačkama a epidurál, strašně jsem se bála, abych se nepohla.Operace trvala asi dvě a půl hodiny,z toho jsem spala si dvacet minut, pořád se ptali, jak se cítím a komunikovali se mnou,byla tam strašná zima,hodili na mě mega kožešinu.Doktor mi to ukazoval a říkal, že většina lidí má úlomky 4, ale já jich měla 8. oddrolených, které utlačovaly nervy, proto mě hned vzali, necítila jsem genitálie.Do rána neskutečná bolest.Je to sázka do loterie,zatím chodím na záchod časově,necítím to, ale je to lepší jak po operaci.Jo, v nemocnici jsem ležela asi osm dní, pak domů a za 14 dnů jsem se vracela do Brna na rehabilitaci na celý měsíc. cvičím pánevní dno a čekám jestli nerv dostane rozum a doroste.Nevi,nevim,ale doufám.
prosba
krisvystrc
| 4. 3. 2010 15:14
muzete mi porsim nektera z vas popsat operaci??? mam z ni veliky strach,cim vice se snazim na tuhle variantu pripravit tak me to cin dal vice desi... prosim budte nekdo tak hodny a napiste jak to porbihalo, zda vas uspali a jak vam pak bylo.. jestli ste mohli sedet jak dlouho po operaci... kdyztak napiste klidne i do zpravicek.. pokud nechcete zverejnovat, ale prosim pomuzte mi abych nemela takovej strach.. videla sem ze se bedra operuju jak kdyby s kleku je to pravda??
Ahoj všichni,
Martina12
| 4. 3. 2010 14:02
ozývám se po dlouho době, abych Vám písla, že Vás čtu a myslím na Vás. Mně se opravdu tu plotýnku podařilo rozcvičit. (Taky jsem měla bolesti 3/4 roku vč. hospitalizace, infuzí a 20-ti prášků denně). Chodím cvičit třikrát týdně a na masáže. O noze skoro nevím. Minulý týden jsme byli s rodinou na horách a lyžovala jsem a šlo to. Snad Vám dodám trochu naděje, že i když jsou ty bolesti nekonečné, jednou skončí. Všem, co mají bolesti a nejdou na operace přeju hodně trpělivosti s cvičením. Mně cvičení pomohlo po dvou měsících, kdy jsem cvičila denně. Pétě přeju, aby jí úspěšně dopadla operace a taky už měla klid a Broničce, ať jí to čekání utíká co nejrychleji. Vám všem přeju, ať se už zbavíte zdravotních potíží a žijete pokud možno bez bolestí. M.
Ahojky Všichni
cumacek
| 4. 3. 2010 13:11
Ahojky všechny vás moc zdravím a přeji hezký sluníčkový den.
Tak už vím Kritínko jak se jmenuješ,to je fajn.A jak se cítíš,asi stále snějně.A už si se rozhodla kam půjdeš nebo pojedeš na tu neurochirurgii.Opravdu to neodkládej,jsi mládá a hezká holka.

Kočičko Péťulko
Jo už se těším až semnou už někdo něco udělá a budu trošku fit. Nevím jestli jsem psala,že výsledky na bechtěreva dopadly dobře tak aspoň to mám v pořádku.
Teď už jen budu čekat na ty lázně a doufat,A tobě také budu držet palečky aby ti to dobře dopadlo.
pa pa mám tě ráda

A co vy ostatní jak se cítíte.Je vám aspoň trošku lépe.
Přeji hezký zbytek dne rodinko moje.
pa pa mám vás všechny ráda Stáňa
lidka 44
cumacek
| 4. 3. 2010 13:02
Ahojky Lidko
Také vám všem přeji hezký sluníčkový den.
Píšeš dobře,doktoři jsou hrozný,nechaj nás až do poslední chvile trpět a nebo říkají,že to nic není a pak to takhle dopadá,že jsou následky.U tebe jsem ráda,že tě poslali hned a jsi v pořádku a bez bolestí.Myslím,že jsi psala,že jsi tam měla ulomky nebo si to už moc nepamatuji nebo se pletu.Jestli jo tak mi napiš co ti dělali a jak si dlouho po operaci a kde jsi byla na operaci.
Tak ať se ti na dále daří dobře a jsi v pořádku moc ti to přeji.
pa pa Stáňa
jmeno
krisvystrc
| 4. 3. 2010 09:53
jo a jmenuju se Kristyna
krasny den
krisvystrc
| 4. 3. 2010 09:52
prejeme vam krasny den, venku je nadherne sviti slunicko. diky nemu dostavam vice elanu do zivota ale uz me to nebavi.. zada boli..
holky, diky vasi diskuzi je mi vzdy lepe, ste strasne ochotne a mile, jsem rada ze sem vas tady nasla!!
plotýnky
lidka44
| 4. 3. 2010 08:50
Dobré ráno, postupně si čtu vaše příběhy a bolesti, jste statečné holky, jen kroutím hlavou nad doktorama,to není možné, co některé z vás musí absolovovat.
U mě to bylo rychlé, moje neuroložka mi vždy připominá, že můžu být ráda,že nejsem na vozíku.Někdy mě kostrč bolí, spíš vystřeluje příšerná bolest, ale za chvíli je pryč, tak si vždycky říkám, že se to hojí a jde to k sobě...
Hezký a pokud možno bezbolestný den
Mirečko
petraceb
| 4. 3. 2010 07:36
Ahoj Mirečko, vím přečetla jsem si to už minule, každý den to tu čtu. To je moc dobře, že jste spokojení, to je fakt super. Kéž by ti to pomohlo viď. Taky jsem slyšela, že bych pak mohla do lázní, ale zas nechci dlouho chybět v práci. Chci být tak maximálně měsíc doma po operaci tak snad to půjde v pohodě. Teda ničej mě schody, než ty moje artotické klouby rozhejbu . Měj se moc hezky a pěkně procedůruj , paaa
Ahojky Kris.
Brona
| 3. 3. 2010 22:32

Ahojky Kris,poslala jsem Ti správu. Dobrou noc všem děvčatám,i tomu našemu Adamovi.Adam,Tobě sem taky psala.Tak všem,bezbolestnou noc.Brona
pro Petu
DORI
| 3. 3. 2010 21:03
ja psala ted asi stranku pozpatku, ze jsme 3ti den v laznich a jak jsem unesena, jak je to tady super a nelituji, Jak se mi strasne nechtelo. uz pujdu vzdycky, jsme s manzelem na pokoji , jeste nam i uklidi pokojicek denne, suoer strava, neco uzasneho, a mam pocit, ze mi je uz dnes porad lip,Doma jsem stihala co se dalo nez odjedu a prehnala jsem to, tak sem jsem dosla dost bolava, Ja jsem nad miru spokojena, Precti si to je tam i fotka tady z lazni . Doufam, ze budu tak spokojena i kdyz pujdu domu. tak uz se vse obrati k lepsimu a bude jen lip, Peti, a pak take pujdes do lazni. drzim vsem palecky, at to neboli, nebo co nejmin Mirka
Mirečko
petraceb
| 3. 3. 2010 19:35
Ahoj Mirečko, já ti nevim čím to je, ale určo to řeknu mudrovi, ale podle MRI neni žádný nerv utlačován jen mírné tlačení na míchu. Je teda fakt, že mě bolela týden hlava a stále se mi motala, mám nějaký boule na hlavě tak jestli to dělá, ale když jsem předtim vstala tak se mi hlava nezamotala a upadla jsem tak vážně neví čím to. A jak se máš ty a jak ti je?
papa
ahojky
DORI
| 3. 3. 2010 16:30
Ahoj vsichni, Peti musim reagovat na tebe, Vubec se mi nelibi co pises, ze upadnes z niceho jakoby jsi nemela nohy, Nezapomen!!!!!!! to rict doktorovi. To vubec nebude normalni. tak pa pa vsichni Mirka
Stáničko
petraceb
| 3. 3. 2010 15:49
Ahoj Stáničko,
moc ti držim palečky, aby ti odstranili co nejdřív ty esíčka, je to svinstvo. Mám mám radost, že se těšíš na ty lázně. Aspoň si tam pořádně odpočineš.
No u mě furt stejné, jednou to chytne, pak zas o tom ani nevim. Před týdnem jsem upadla z ničeho nic na zem, zase jako kdybych neměla nohy tak ti nevim čím to je. To víš, už se těšim, počítám dny kdy na to půjdu.
Opatruj se
Taky vítám nové příchozí

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518