Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Ahojky rodinko
cumacek
| 3. 3. 2010 13:51
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahojky Kris 

.Nepamatuji si přesně už jména,ale prosím Vás,nečekejte na nic, jdete okamžitě na neurochirurgii,a konejte. Já jsem na neschopence více jak rok,(21.2.2009), a čekám na termín operace.Budu mít 4 šrouby,a nějaký železa,ale už mně je všechno jedno,jen at už mám po operaci,at mně skončí bolesti.Holky,je to bolest na zbláznění.Dnes jsem přeležela ůplně celý den.Nemůžu už ani chodit,ani sedět,ani stát,ani chodit.Nic.Kéž by už byl ten 5.5,a já měla po všem.To je moje jediná záchrana.Nedovedu si představit,jak to ještě v těch bolestech vydržím,snad sním už všechny tablety na spaní,a vzbudím se až 4.5. (To kecám). Obdivuji Vás všechny holky,které už máte po operaci,a je Vám lépe.Taky ale mám strach,jak všechno zvládnu jako pooperčně,myslím celkové léčení doma,ale jistě to bude lepší,jako ted. Tak Vás moc všechny zdravím,držím palečky všem,který jdete na nějaké vyšetření,nebo taky blázníte od bolesti. Mějte se co možná nejlépe.Srdečně Vás zdravím a mám Vás všechny moc ráda.
ta fotka je tady z lazni moc krasne vsechno
procedury vyjdou pocitacem jak doktorka naordinuje ,dostanete planovac a na minutu to pry presne berou, ja dnes sla na minutu opravdu tak snad to bude vzdycky, tam neni rozdil zda jste nemec nebo cech a co jeli domu tak stejne mluvili nadseni, jake zachazeni tady je slusne a vse na cas pekne. Neni zadnej arab tady, penzion co je tak je hned prez cestu oproti aurore, takze jak se nekdo bal, ze nejake dojizdeni, hned vedle je dalsi, mozna nejaky je i dal, to jeste nevim, ja nastesti bydlim primo v budove. strava zatim moc dobra a to jsem ja vybirava v jidle. Jsem rada, ze jsem sem sla, Vrele doporucuji.Trebon loucim se s vama, jeste at to pomuze a dojdu lepsi domu.loucim se se vsema i s Adamem. Mimochodem moc pekne jsi to napsal o nas tady. Jsi slusnej kluk, to je videt. Snad dobre poridis s tema penezma po operaci ma kazdy narok na duchod snad. ne podle veku. tak pa pa vsichni a at Vas to neboli uz bude hezky a bude lip, kazdy tady rika, ze pocasi dela divy, Mirka