Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Plotýnky
Vladkka
| 28. 2. 2010 18:58
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Ahojky Samy
Tak hodku a něco vydrzim, ale pak me ta noha táhne a přestane až po odpočinku v noci... jinak, když více polehávám a nesedím, tak to ujde
AHOJ VSICHNI, NEMAM CAS SE ROZEPISOVAT, TED JSME DOJELI domu , ale musim alespon v kratkosti reagovat. Jak pise majka, hned jsem si vzpomela, ze jsem uz casto od dalibora cetla doporuceni a uzasne schopnosti a pomoc pro nej, od lecitele. a take jeste jine, nejdu vse jmenovat.Sama jsem si pomyslela stejne jak Vy ostatni, ze se mi to nezda, kdyz takto strasne vsude o tom pise, kdovi kto to pise pod jeho jmenem a dela si reklamu, take to ve mne vzbudilo podzreni a neduveru,Mam pak pocit,ze to pise sam ten clovek, a nema dost kseftu pod ruznym jmenem. Jaka je skutecnost to nevim, jen jsem si to take pomyslela.

.... tak si tady stůňu a úpím! Už mi dovolili cvičit, musím si zajít k rehabilitačnímu lékaři, aby mi rozepsal rehabilitace a potom začnu. Docela se na to cvičení upínám, jestli nezabere, tak se asi zblázním. Nedivím se, že jste některé dostaly i antidepresivum, pomalu jsem na něj zralá i já. Navíc jsem sama, tak si od prvního do posledního musím vše udělat sama. Někdy je to fakt těžký. S rehabilitací musím ještě počkat, než odezní ta chřipka, potom se na to vrhnu!
paní mě řekla .že to popožene ,že to tam píše a že mi pošlou tu zálohu,na tu já už čekám celou dobu prý na to maj 90dni na vyřízení tak já budu jěště čekat měsíc a půl a nikoho nezajímá,že nemáš.Nechali by tě chcípnout hlady.