Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

pro Pavlinku
DORI
| 29. 11. 2009 23:27
ahoj Pavli, tak to teda uteklo, ze zitra uz pujdes na nozky, jsem zvedava jak to budes citit, Jinak Te neco boli? jak lezis? Stejne jsi hrdina, ze jsi to vydrzela tyden lezet, to te i umyvali na posteli vid? je to strasny, ja jak nechodila i na wc mne vozili, to bylo strasny a mohly mne dat na vozi,, tak mne na nem i umyvali,ale nechtela bych to uz zazit.Jsi stastna, ze to uz mas za sebou, kdyz Te postavi uz mas nejhorsi ta tam, Budu cekat co napises milacku , jak to probihalo,Mam Te rada ahoj Mirka
Pájo
petraceb
| 29. 11. 2009 20:06
Pavlínko tak se kdyžtak zeptej, budeš moc hodná.
To je ten pan profesor?
Hlavně, že mi teď na Karláku na neurologii napsali, že mám iritační radikulární syndrom L5 vlevo a to znamená, že mi výhřez utlačuje míšní nerv tak nechápu proč neudělali CT. Vlastně chápu, nechtěj fušovat tomu Mělníku, ale tam mě nikdo už nedostane.
Tak jsem zvědavá co ti pan doktor na mě řekne.
Už aby tě pustili domů viď, ale zas když ti to tam má pomoct tak radči nic neuspěchat.
Papa a dobrou noc
Peti
nedinka
| 29. 11. 2009 13:23
mám se zeptat toho mého doktora??
Hlavně, že máš aspon neschopenku, protože když si představím, že zase někde taháš šanony
Kdy půjdu domů nevím, musím ještě cvičit...prý...možná přespříští týden bych mohla...
Pavlínko
petraceb
| 29. 11. 2009 13:01
Ahoj Pájo,
to je otřesný viď, to zdravotnictví je hrozný. Uhraju to jako úraz, nic jiného se dělat nedá, abych s nima nějak hnula. Můj praktik mi to schvaluje.
A jak ti je? A kdy půjdeš domů?
Taky tě mám moc rádi, papa
Ahojky holčičky...
nedinka
| 29. 11. 2009 12:57
Petí, mě se to vůbec nelíbí s těma doktorama. Já myslela, že u nás v nemocnici jsou nejhorší, ale toto je do nebe volající a ani u nás by se to snad nestaloCo všechno musíš ještě zkusit, aby s tebou začali něco dělat???
Už si moc nepamatuju, co jste tu všechno psali, tak se omlouvám....
Mě zítra postaví na nohy a snad už mě dovolí chodit
Moc Vás všechny zdravím a dejte vědět jak je....mám vás ráda a moc na vás myslím
Martinko
petraceb
| 28. 11. 2009 21:09
Ahoj Martinko,
musim se učit tak jsem teď u PC tak hned odepisuji.
Já taky myslela, že si mě nechaj na tom Mělníku, ale hold prý za nim nemám lézt. A na tom Karláku to taky nechápu, prý nechtějí fušovat do práce Mělníka.
Neschopence jsem se bránila a jak jsem ji teď ráda, nevydržela bych to v práci. Jsme se s mym praktikem dohodly, že ještě zkusim neurologii v té ÚVNce, co je ta spondylochíra. A prý nemám říkat, že jsem tahala bedny, ale prostě zalhat, sice je to blbý, ale jinak by mi nikdo snad to CT neudělal. Prostě říct, že jsem třeba spadla ze schodů a pak musej udělat nějaký ten rentgen. Nebo prostě nějaký úraz ať semnou někdo něco už dělá.
Taky doufám, že je Pavlínce líp.
Takže už jste s dceruškou pekly cukrovíčko?
Co to máme furt s těma zádama viď. Hlavně to nechce žádný stres, i když se to lehce řekne, hůř se to provádí.
Marti, tebe by vyhodili, kdyby jsi šla znovu na neschopnost?
Měj se moc krásně a hezkou bezbolestnou noc přeju,
mám tě ráda. papa pusinu
Ahojky Péťo a všichni,
Martina12
| 28. 11. 2009 20:09
to jsou teda zprávy. Já to fakt nechápu, já když nemohla chodit (už to bylo dvakrát), tak jsme jeli do nemocnice do Hořovic, kam patřím a hned mě hospitalizovali. Myslela jsem automaticky, že si tě na Mělníku nechali, když ještě ke všemu se špatně vyprazdňuješ. Prali do mě léky, injekce a kapačky a trochu to přece pomohlo. Ještě že máš tu neschopenku. A divím se, že si tě nenechali aspoň na tom Karláku. Mně taky doktorka vždycky říkala, kdybyste nemohla na záchod, okamžitě do nemocnice a pod kudlu. Máš asi smůlu na doktory. Jinak mě už bylo značně lépe, ale dneska jsme s malou pekli a zdobili perníčky a záda bolí jako čert. Jsem unavená a vůbec se mi nechce cvičit. Mám depresi z práce (je to tam strašný), ze zad a z Péti. Snad Pavlí je na tom líp a co Broňa - žádný zlepšení od lázní? Holky napište něco pozitivního a mějte se pokud možno bez bolesti.
Holčičky
petraceb
| 27. 11. 2009 19:53
Ahoj holčiny moje,
Hanča vám to už asi včera psala. Už jsem to včera nevydržela a musela jet na ten blbej Mělník na neurologii. Zvonim tam a otevřela sestra tak ji to říkám a ona no nevim, ale zeptám se, pak nás tedy pustila dovnitř. Byl tam ten šmejd, co mi minule řekl, že stačí CT z ledna. Byl ve svém pokoji a přišel až za půl hodiny. Třísknul dveřma, šel k nám a říka: Co je??? Tak mu říkám, že mě to strašně bolí, atd... a on, že co on s tim a že nemám za nim chodit do služby a různé kecy, tak jsem se sebrala a odešla a přítel se do něj pěkně pustil ať se podívám jak chodim, atd a toho *** to nezajímalo tak na sebe začali řvát a přítel byl už i pak sprostej a šly jsme. Jely jsme k nám na chirurgii ať mi daj aspoň injekci. Tam jsme čekaly přes hodinku. Sestra a dr byly moc fajn. Tak jim to říkám a dr, když nemůžu čůrat tak ať okamžitě jedu zpět na Mělník, ale já že tam ne a jestli můžu někam jinam, prý ano, můžu kamkoliv. Tak mi aspoň prdla injekci, a ani nechtěla 90kč poplatek za pohotovostní službu. Dnes jsem vstávala ve 3.45 a jela za tim mojim kamarádem praktikem a dal mi všechny papíry z vyšetření co jsem měla před rokem a napsal doporučení na Karlák na neurologii. Ale šla jsem ještě ráno do práce, byla jsem tam do 9h tak to říkám šefce a ta mě pustila. Nejdřív jsem volala na ten Karlák zda tam můžu vůbec přijet. Tam mě vzali hned, byl tam mladý dr tak mě vyzpovídal a pak si zavolal k sobě pani profesorku. No já se tam nemohla ani hnout pomalu a ještě ty šílený bolesti. Pak mi klepala od zhora dolu po páteři a jak zaklepala po bederní tak jsem zařvala au, a to i jak mi zvedala nohy, atd tak to hodně bolelo, vystřelilo to vždy z těch obratlů tak se shodli, že je to tou protruzí. No a ještě jsem to do toho dostala, ale i tam mě poslali se vyčůrat tak jsem jim přinesla ani ne malého panáka moče a pak mě zacévkovali a vyteklo 150 rezidua, ale prý to sy kaudy neni tak mě poslali ještě na urologii. Sestra mi ještě píchla Novalgin a to jsem si ráno brala Tramal, injekce mi pomohla až v půl třetí, ale teď to zas hrozně bolí. Ještě ten dr na tý neuro mi říkal, že Mělníku nechce fušovat do práce, když už to Mělník načal. Takže mi ani CT nebo MRI neudělali. Na urologii jsem čekala přes hoďku, byla jsem tam jak hromádka neštěstí. Stašný bolesti. Jenže ten můj dr měl zrovna operace tak tam byla mlaďoučká doktorka. Poslala mě vyčůrat, ale ze mě nic nešlo tak se mi podívala ultrazvukem na močák a prý jsem tam měla 20ml rezidua. To je prý normální a ptala se mě, když mi vycévkovali těch 150ml jestli jsem náhodou nebyla ve stresu tak povídám, že opravdu ne, ale že mě strašně bolej záda, no bylo to na mě i vidět. Prý mám příjít normálně v lednu, jak jsem objednaná. Nebo když se znova nevyčůrám tak mám přijít a dostanu domů cévky a že se mám sama cévkovat. Copak si uvidim na trubici?? Ještě si to pak strčim do konečníku. Tak jsem hned volala praktikovi ať mě nechá nějaký den, nejsem robot a fakt to nevydržím. Tak mi napsal neschopenku. A asi vidim jako východisko zajít na tu spondylochirurgii jako akuťák, na netu píšou, že berou hned akutní stavy. Jsem k nim objednaná až koncem ledna a to fakt nevydržim. Sice je to páteřní chirurgie, ale snad mě nevyhodí, však chci jen poradit a udělat aspoň to CT. Praktik mi to schvaluje a ještě říkal, že na toho kreténa co mě odmítnul vyšetřit mám podat trestní oznámení. Jo a ještě jak mi dal praktit to doporučení tak tam jasně psal, že by bylo vhodné mě hospitalizovat. Co myslíte s tou spondylochirurgií?
Jinak vám moc děkuju za podporu a taky vás mám ráda. Někdo to tu krásně napsal, jsme všichni jako rodina.
Pavlínko, vůbec se neomlouvej za tu slohovku, měla jsi jiné starosti a hlavně, že je ti už líp.
Hani děkuju za ty příklady.
A jak vám všem je?
Měj te se moc krásně, já se jdu natáhnout a zítra se zas ozvu nebo ještě dnes večer.
papapapa
zlatíčko Haní
cumacek
| 27. 11. 2009 18:01
Hezký večer
Haní děkuji za číslo,bezi tím mi ho dala Broňa.Mám tě od tí pozdravovat.že je ze všeho otrávená,kecaly jsme na skype.
Té Péti je mi moc líto,prý psala Broňe,že jí vezou na Karlák,tak léží iPavlínka ale dál nevíme.Snad sní už budou něco dělat-konečně.Mě je dnes celkem dobře,tak uvidíme co bude dál.Já jsem také vždy vyflusaná když něco dělám,pak mi to začne bolet.
Já má také zlost na přístup doktorů,jen kdyby trpěli oni tak se zblázní a sami by si to nenechali.To víš,jsme malý páni.
Holky a jak je vám ostatním,všechni vás zrdavím a přeji dny bez bolesti
Tak pa a opartuj se a nepřehánej to v té kuchyni.
Také přeji hezký víkend(všem)
odpočinek
srnka
| 27. 11. 2009 15:11
Ahoj Stáni.
Poslala jsem ti to číslo, doufám,že jsem se neupsala. Petra psala, že jivycévkovali 150 ml moči, CT a ani MR neudělali. Jen nevím,zda je v nemocnici a nebo doma. To se mě snad zdá, že to vyřešili jen tak, Mám zlost na ty doktory, co si to vůbec dovolují. Vždyt to není řešení, aby chodila na vycévkování..a nic s ní neudělali. Takhle to dál už nejde, Peti jsme s tebou a máme tě rádí
Já doufám, že jsem na tom dobře. Záda po operaci nebolí, jen cítím kosti tam, a noha mě táhne furt,(po dnešním dopoledni hodně) nachlazení odešlo, ale ozvala se krční páteř. No jo furt něco, ale to se dávydržet.
Jak píšeš, že člověk něco udělá a hned odpočívá. no tak já to mám tak taky. Před operací to bylo tak furt, čím dál více jsem byla unavená a unavená, po operaci jsem hodně spala taky. Už jsemsi myslela,že jsem ok, Dneska jsem se zapojila více do domácích prací, a po obědě jsem byla tak vyflusnutá, že jsem usnula... a večer spím normálně..
Mirko, díky za info ohledně lehátka. Jen pěkně piš, jak to jde dál.
Stáni, takat se ti ty velký bolesti nevrátí.
Co ostatní holky, Mirko, MArti, Pavlínko?
Měj te se krásně. Dneska tady máme pochmurno...
Pěkný víkend
Ahojky Mirko2
cumacek
| 27. 11. 2009 13:09
To jsem ráda,že ti to pomáhá a je ti potom lépe.
A s tou nohou tedy nevím,máš utiskovaný nerv a ten ti musí uvolnit jinak ti asi nic jiného nepomůže.
A na ty lázně máš nárok jak před operací tak po ní.Já byla vloni v Třeboni a v únoru chci jet do Mšených lázní mám to od nás tak 15km tak chci být blízko domova aby se mi nestýskalo a mohla jezdit domů.Tak ať ti to poháhá dál a je ti llépe držím ti palečky.Jo a jětě k těm lázním buď ti je napíše neurolog nebo i rehabilitační doktorka jestli k nějaké chodíš apak ti to musí vypsat obvoďák.
tak a opatruj se a dny bez bolístek
Ahojik
cumacek
| 27. 11. 2009 12:57
Ahojik Haní,
Já vím,že mi psala Péťulka na meile,že jí je hrozně zle.že snad vyskočí z okna a když jí to nepřejde,že skončí na Mělníku.že už to nemůže vydržet.Prosím napiš mi na ní číslo na mobil,ještě jsme si ho nestačili dát.
A jak ti je?Píšeš,že tě boleji zádíčka,to mě je líto já myslela,že jsi na tom znás tak najlépe,jak píšeš o krční tak mě také zlobí už týden jde mi to odlopatek do hlavy.my jsme ale mrzáci.viď zlatíčko.Včera mi bylo trochu lépe a dnes to zatím také jde,nemůžu nic dlouho dělat,je to hrůza,to předci není možný takhle stále žít.Něco udělat pak odpočívat a tak to jde dokola už dva roky.
Tak se oparatruj a ať tě manžel namasíruje a dny bez bolestí.
Pozdrav i Mirce,Martí Mirce 2 a také dny bez bolestí
Tak zlatíčko pa posílám pusinku ať je ti lépe a myslím na vás všechny,
Mám vás ráda
Ahoj zlatíčko
cumacek
| 27. 11. 2009 12:48
Ahojky Pavlínko
Tak tu čtu,ty to také nemůžeš mít jednoduché.Hlavně jestli se ti ulevilo,já mám s tim také problémy.Zlatíčko,to tě nechaj ležet až do pondělí? Asi mají strach tě dřív postavit na nohy.Tak jak tam budeš jěště dlouho.A jak se cítíš,už je to aspoň trošičku lepší i to otáčení.Mooooc na tebe myslím ,jak ti je.
Já vím,že byste mi rádi pomohli, ale nevíme jak,člověk zkouší vše.Včera to bylo trochu lepší a dnes zatím také.Asi mi to bude dělat,když něco udělám tak to začne,nebo když přijdu z venku.Podle mě to asi nemám pořádně zahojené,protože cítím tu kost na pravé straně a v právé noze mě cuká a škube ale to nic není to se dá vydžet.Jsem zvědavá na kontrolu,pak uvidím a z lázní mám hrůzu,nikomu nepomáhá a mě vloni bylo jěště hůř.
Zlatíčko tak se drž a odpočívej ať nabereš sílu a jsi brzy fit a mezi nami doma.
pa posílím ti pusinku na udravení
lehátko
Mirad
| 27. 11. 2009 09:08
Ahoj holky, nevíte některá co s nohou? Pitbuly už nemám ale zdravá noha není..... je to jen cvičení co nám pomůže? po špičkách i patách chodím ale jak už jsem tu psala noha není v pořádku.......
Díky Broni za Jáchymov.... pomohl ti na záda nebo i na nohu?

K tomu lehátku, holky, přečtěte si i na stránkách lehátko.cz pro koho se hodí. Vím, že po operaci je omezení v jeho použití. Jak jsem psala, jsou to příjemní lidé hodně o tom ví a určitě Vám nebudou cpát něco jenom aby to prodali. Já jsem omezila po lehátku masáže na 1x za týden po doporučení fyzioterapeutky (dříve jsem chodila i 4x) tak jsem vážně ušetřila a protože jsem po propuštění nic jiného nedělala, než se na něm natahovala, zatím přisuzuju to velké zlepšení lehátku. Ale musím tu přiznat, že bolesti zad jsem nikdy neměla. Jen ty strašné bolesti v hýždi a v noze. MR přesto zjistila problémy v páteři. Zatím se mějte a díky za informace
Mirka2
Nedince
Brona
| 26. 11. 2009 22:35
Nedinko,myslím i na Tebe,jak to musí být po operaci strašný.Bud silná a statečná,uvidíš,bude to brzo lepší.Taky posílám pusinu. .Brona
Ahojky Mirad.
Brona
| 26. 11. 2009 22:33
Jsem ráda,že Ti můžu pomoct alespon moji radou.Mně doporučila moje neuroložka lázně,a obvodák mě je pak musel vypsat.Já byla v Jáchymově,od 26.10-15.11.Je to tam ted trošku na divoko,předělávají tam nějakej lázenskej dům,a z toho důvodu jsme chodili na procedůry od rána zhruba 7 hod-18 hod.Ale hezky nám všechno navazovalo.Je tam tak vynikající personál,všichni pro nás dělají maximum.Kdybych mohla,tak bych tam jela znova.Já nejsem po operaci,možná mě budou řezat,27.1.2010 jdu na předoperační konzultaci na Homolku,takže myslím,že by si tam mohla taky.Je tam opravdu moc krásně.Jestli pak budeš chtít o Jáchymově více vědět,ozvy se.Jinak všechny zdravím,a o Petrušce jsem nevěděla,že je v nemocnici.Hodně mě jí je líto,ráno jí musím napsat alespon sms.Budu jí držet taky palečky,at jí už taky někdo probůh pomůže.Já jdu ráno k tomu mému obvodákovy,tak už mám depky.Mějte se holčičky co nejlépe,a bez věčšách bolestí.Posílám pusinky na dobrou noc.Pa pa,Brona
ahoj holcicky,
DORI
| 26. 11. 2009 20:11
Te Peti mi je lito, pozdravte ji, kdo si s ni pise sms, ale na druhe strane konecne sla k lekari a musi s tim neco delat. Snad ji nebude vysetreni tak bolet. vzdyt to musi byt strasne to pocuravani a td co vse se na te holcine seslo, Tak budu zvedava, co bude dal .Peti, moc Ti drzim pesticky,
Tak to jsme tady co? jedne je trocku lip, ze Pavlinko, konecne se vzpamatovava z operace a uz se neco chysta na Petu, Asi porad bude nekdo tady v krizove situaci.Mirko s tim lehatkem nam davas brouka . Ja myslim, ze mam take nerv sedaci uz poskozenej natrvalo, Miri ja na operaci nebyla a neurolozka mi jeste v srpnu navrhla lazne, ale ja to odlozila na zimu, protoze v sezone nemuzeme .Tak ted mi je vypsala a manzel si musi sam vse platit, Takze jsi za neurolozkou, ale pokud mas ve zdravotni karte hodne nalezu ohledne pohybovych zalezitosti, myslim, ze i obvodnej Ti je muze navrhnout. Ja bych mela jet do Trebone, Slysela jsem zas na Trebon , ze je nejlePsi, ale ono kazdy rika jine a vsude je asi dobre. Ja jeste nebyla nikde.Pa holky mejte se Mirka uz zacina ordinace
lehátko
Mirad
| 26. 11. 2009 18:26
Ahoj holky, čtu vaše příspěvky a vím jak vám je.......

Podávám hlášení k LEHÁTKU!!!!!!!!!

Co se týká lehátka je super. Jenom škoda, že jsem na něj nemohla dříve.... Jsem narovnaná, chodím dál než na záchod, projdu se po bytě, už i v obchodě po2 měsících jsem byla. Jenom ta noha..... bohužel si myslím, že sedací nerv už je poškozený a na to žádné lehátko nepomůže. Bude trvat dlouho než přestane stávkovat. Ale bolesti nemám.
Jenom "běhat" ještě nemůžu.
Protože mám operaci odloženou o šest měsíců doufám, že než mě začnou operovat pošlou mě znovu na MR. Ta nejvíc prokáže co se na páteři zlepšilo. Jinak si připadám tak jak píšou holky po operaci.... bolesti nejsou jenom ta noha pořád blbne
Na lehátko se věším už podle rady fyzioteraupeta do 50 stupňů. Je mi to příjemné i hlava už si na krev zvykla. Chodím na něj 4x denně na 5 min.
Přemýšlím o lázních, potřebuji totiž nabrat zpátky svalovou hmotu, protože když jsem zhodila 13 kg za měsíc vypadám jak zdechlina. Kde jsou moje špíčky!!!
Dočetla jsem se, že do lázní můžu i před operací (což mi nikdo neřekl) a Jáchymov je super. Nevíte kdo mi je napíše? Neurolog nebo obvoďák?
Mějte se Mirka2
vzkaz od Peti!
srnka
| 26. 11. 2009 16:33
AHoj holky,
tak Petra psala, že to už němůže vydržet tu bolest a nejde ji čurat, tak jede na Mělník na neuro. Zkoušela se postavit na paty a nejde ji to na levou. Mám vás pozdravovat všechny.
Doufám, že ji konečně nějak pomohou a neodbudou ji a ty bolesti ji zmírní. Musíme na ni myslet a držet ji pěsti všechny a podpořit ji. S těma bolestma už to takhle nešlo.
Páji, je fajn,že jsi nám už napsala. Nás furt musí něco trápit vi´d?Nemůžeme to mít jednoduché. Ale neboj, hlavní věc je , že jsi se nakonec vyprázdnila S tou kanylou mi to je moc líto. Toto se hold bude muset vytroět , ale bude líp,bude líp, na to pamatuj! Držíme ti všichni pěstičky, den ode dne se to změní k lepšímu...
Stáni, Brnoi,Mirky, MArtino, jak je vám?
Mě začaly děsně bolet záda, teda krční část, jak ležím a mám pod hlavou peřinku, abych viděla na notasa... ,ale co mám jiného dělat, musím dohonit resty..na počitaču..
tak se mějkte holky pěkně a hlavně bez bolesti..
Pavlinko
DORI
| 26. 11. 2009 16:29
Pavlinko nase, jak ctu od tebe zpravu, ty vlastne lezis porad a jak jsi psala, jeste jsi mela ruku napichlou, Jeejda, musi Ti byt strasne, Milacku musis vydrzet do toho pondeli i kdyz je to jeste dost dnu.Ahoj holcicko, moc Ti preju, aby to rychle uteklo. Take bych to tezko nesla.Pa i vsechny holcicky, mejte se moc pekne a be bolistky,Mirka
Ahojky holčičky...
nedinka
| 26. 11. 2009 14:03
všechny vás moc zdravím...
Broni, připojuju se k Hance, lepší bych to nenapsala...máš nás, sama nejsi...ikdyž virtuálně...
Mě jste taky moc pomohli...
Peti, já se omlouvám za tu slohovku, úplně se stydím, že jsem Ti to slíbila a pak nesplnila..Jak je Ti dnes?
Haní, děláš mi radost, že jsi na tom alespon Ty dobře...moc mě to pomáhá, mám v Tobě inspiraci
Miry, psala jsem Ti do zpráviček
Stáničko naše....Co s Tebou jen provedeme, aby Ti bylo alespon trochu fajn...Už by jsi si to zdravíčko zasloužila...Moc na Tebe myslím...
Já mám dneska zasebou jeden nechutný klystýr, protože mám problémy jít na mísu...Ale byla tu moc fajn sestřička..Taky mě opět selhala kanyla, druhou se jim nedařilo hodinu a půl napíchnout, tak budu na tabletách
Už aby bylo pondělí a já mohla na nohy, to ležení mě zničí

mějte se noc krásně...
holčičky moje
cumacek
| 26. 11. 2009 12:33
Ahojik holčiny moje!!!!!!!!!
Přeji hezký sluníčkoví den
Péťi,zlatíčko moje,já tě tam lituji,jak musí stále trpět a ještě s tím chodit do práce a ještě ta škola dnes,to je hrůza!!!!!!!!!
Tobě už nic nezabírá viď?
Už aby byl víkend a mohla si odpočinout.
pa myslím stále na tebe aby ti bylo lépe,jsem s tebou zlatíčko moje.mám tě ráda

Broňi miláčku,
Ty korunky nám dávají zabret viď? Ale uvidíš snad ti v nejbliší době přijdou.Já asi budu muet čekat déle než se to vyřídí na zpět.Tak uvař něco dobrého ať si klucí daj do nosu.A pak jdi odpočívat ať si odpočineš a je ti trošku lépe.
pa tvoje Stánička mám tě moc ráda a jsem tvoje rodina.

Haní,to jsem ráda.že jsi celkem fajn,děláš mi radost.Jo beru léky na bolesti aulin ěkrát denně.Teď jsem cvičila ale myslím ,že mi to nepomáhá.Stěma dáky máš pravdu,že stačí jen maličkost a udělá radost a když není lv rodině láska tak to by nebyli vánoce,souhlasím s tebou .zlatíčko moje.Tak se opatruj a myslím na tebe a také tě mám ráda,jsme tu jak jedna rodina.

Pavlí kočičko naše,doufám,že ti ti je dnes zase lépe. a den o dedne bude stále lépe,A s tím otáčením si nic nedělej to je normální,a jak píšeš,že máš zadek 100kg tak to není pravda,jsi hezká na fotkách a né tlustá,co bych měla říkat já.Co jsem ty dva roky doma a jenom jsem stále ležela tak jsem pekně přibrala,doufám,že to pak vše schodím až budu moct se pořádně hýbat,
tak se hezky opatruj a dávej na sebe pozor ať se ti nic nestane a nabírej sílu potřebuješ jí.
pa mám tě ráda

A zdravím a pozdravuji i ostatní děvčata ať jím je dobře a nemají bolesti,
A Mirko 2,jak ti pomáhá to léhátko,také jsem o tom četla i to prohlížela,prý si ho lidi chválí i znám jednoho pana kdo ho má a je spokojen.Ale prý to každýmu nedělá dobře, podle toho kdo co má.tak a pa a také se opatruj
peníze
srnka
| 26. 11. 2009 11:14
AHoj !

Broni, to je nemilé, že takto trpíš, ale alespon jsi objednaná a bude se to řešit.. Penízky ti snad dojdou, když už jsi na ně nebyla milá... ale ono to jinak ne jde v čr..
Máme tě moc rádi, a jsme tvoje rodina. Držíme ti pěstičky, aby ti bylo lípe a myslíme na tebe. Je to škoda, že tam namáš rodinu...pomáhá ti někdo alespon? Neboj se, my jsme na to s tebou,sice jen přes net, ale doufam,že tu lásku a podpodru cítíš stejně jako ostatní holky...
Peti, poslala jsemdalší příklady, na tři nemůžu zatím přijít..myslím na tebe a drž se holka, to musí být utrpení v takových bolestech být v práci i ve škole...to ti věřím,že by sis už nejraději lehla...ale nezahrávej si....abys pak toho nelitovala...
Pájinko, jakpak se máš ty? Hezky odpočívej..
Mějte se krásně holky,všechny, MIrko, Marti,Stáničko...
U mě nic nového, budu dodělávat resty na notasu...
Omlouvám se za ten obrázek.
Brona
| 26. 11. 2009 09:03
Omlouvám se,to měla být hrající pohlednice.Tak pa pa,moje kočičky.
Ahojky marodi.
Brona
| 26. 11. 2009 08:55
Všechny Vás co nejsrdečněj zdravím,hlavně tu naši holčičku po operaci ,myslím Pavlínka se jmenuje .Já toho o Vás ted nějak moc nevím,jsem nějak rozhoděná .Já už nevím,kdo jse mě naco ptal,beru prášky proti bolesti,i na sklidnění nervu ,to jako co mě plotýnka tlačí na ten kořen nervu ,ale já už mám snad i hlavu z toho vymetenou.Holky,já už se cítím tak sprostá ,nic nevím,nic si nepamatuji,jen jím prášky,abych přežila do dalšího dne,pak mě to alespon uspí,a jsem na chvíli v klidu,alespon jako.Proto jsem se neozývala,ani těm mím starým marodům,Stance,Mirce,Petrušce....Tak ale jak jsem byla v ůterý u té neuroložky,tak mě napsala na MR,já se u nás v Kolíně objednala,na 5.12.Pak ještě Mudr.Neuroložka,Myslím,že ta moje je nejlepší,mě napsala žádanku na předoperační konzultaci na Homolku,to bude druhej pokus ,řekla jsem,že k Paulů nejdu,tak jsem se objednala na 27.1,2010 k tomu Mudr.Chrobokovi ,tak uvidím,jak dopadnu.Jinak ještě 1.12. jdu na krev,kvůli onkologii,výsledky budou 4.12,a to už ju na onkologii ,jestli se mě bulky v prsou nezvrtli,na tu potvoru,rakovinu .Takže jsem plná emocí,a očekávání!!!Holčičky moje,nevím,která už jste mě to psala,a je to snad jedno,ptala jse mě,kvůli těm korunám.Já od zaměstnavatele nedostala už 3-tí měsíc nic,od soc.taky zatim,už jsem musela být ošklivá,tak jsem volala řediteli sociálky,i řediteli Kauflandu,no,jakože se vše vyřídí,peníze mám prej připravený z Kauflu na přéští měsíc,více jak 20 000,to prej musej poslat ve výplatním termínu.No,a já tady v ČR nemám žádnou rodinu,moje rodina jste Vy .Hodně si Vás všechny vážím,a mám Vás moc ráda.A ted realita,jdu něco uvařit,než usnu.Tak Vás všeeeechny líbám,a držte se.Pa pa Brona
bolesti
petraceb
| 26. 11. 2009 08:09
ach jo, už mám zase bolesti jak .... Kdybych mohla tak jdu marodit hned, ale to by se zbláznili tady. Ještě ke všemu ta škola dnes, tam maj zas dřevěný židle, brrr. Ale musim, dnes je poslední termín na odevzdání slohovek a píšem test z němčiny
ráno
petraceb
| 26. 11. 2009 07:34
Ahoj děvčata,
ani jsem si to všechno od vás nestačila přečíst, ,v práci je teď nějakej fofr.
Pavlí, to je dobře, že už je ti líp, mám z toho radost. Už víš, kdy tě pustí domů? Asi až tak příští týden viď. Tak pěkně cvič a měj se moc krásně.
Stániku, až bude chvilku času tak juknu na mailiky.
Hani moc děkuju za příklady, o víkendu se na ně mrknu a musim se to naučit, páč se bude ptát jak jsem přišla k výsledku, atd
Marti, Míro a jak vy se máte?
No dneska se ty všechny bedny budou stěhovat do Hradce, tak už to vidim, že s tim budou chtít pomoct to naložit do auta.
Včera mi pani uklízečka tady píchla injekci, ale vůbec nezabrala tak jsem opět kňourala jak kňour. Jsem si lehla, najednou opět křup a vystřelilo do zadku. Ten můj mudrc má teď chřipku a nemůže mluvit tak prý až ho to přejde tak že mě objedná, hlavně ať to netrvá moc dlouho.
Včera už jsem si říkala, že bych se klidně šla natáhnout do toho špitálu jak mi mudr říkal. To sezení mi tady hrozně vadí.
Mějte se moc pěkně, já jdu ve 12h do školy. tak papa a mám vás ráda
plotynky
DORI
| 26. 11. 2009 03:38

ahoj holcicky. Tento tyden nevim co driv a tak i prispevky si jen preletim, at vim, co se deje. Nejak to vic dava o sobe vedet, snad to nebude horsi,Sama si za to muzu, tento tyden zanedbavam cviceni, dneska jsem se poprve k tomu ani nedostala a citim to.
Pavlinko je Ti lip dneska? doufam, ze jo.Jsi moje zlaticko, drz se, vim, ze jsi moooc statecna. Moc jsem rada, kdyz vidim, ze jsi znovu napsala a je to alespon trochu lepsi.Uz to ubiha a je ctvrtek. Ani se nenazdas a pojedes domu milacku, pa....

Peti jak to muzes zvladat chodit do prace takova bolava a jeste to co Ty delas. Doufam, ze alespon netahas krabice,Holky drzte se, at Vas nic neboli ani Tebe Pavlinko,Stanicko, Hanicko,Broniku , milacku, je Ti lip? Petulko , Mirko2, mejte se vsechny., at Vas nic neboli Mirka
ahoj
srnka
| 25. 11. 2009 21:04
AHoj holky!
Páji,jsem ráda, že to máš za sebou, nebo den ode dne budeš nabírat sílu. Chce to trpělivost. Ten jeřáb na otáčení by se do nemocnice hodil co?Je fajn, že s tebou rhb sestrra cvičí.. Postavili tě už na nohy a mohla jsi dojít na wc?Myslím na tebe a hezky spinkej a odpočívej, mám tě ráda.
Peti,jakpak je tobě?Poslala jsem ti znovu ty první příklady.
Jak to zvládáš všechno?
Stáni, to je fajn, že tě to dojalo, ale ona to je ravda. Vánoce bez lásky jsou ty nejchudší a sní jsou njebohatší.. Mě daleko víc potěší třebas i dárek, který je ručně dělaný. nebo nějak vytvořený,,,třebas od synovce dostávám ručnš malovaný přáníčka, a děti umí vše tak vyjádřit...
A bolí tě to moc?Berš na to léky?
Jsem ráda že ti je Marti lépe

Mě je taky celkem líp, jen jsem odpoledne spala zase a noha furt stejný...zítra budu volat na výsledky krve po antibiotikách.
Co ty MIrko?
dobrou noc a sladé sny...at nás nic nebolí
Ahojik děvčata
cumacek
| 25. 11. 2009 20:06
Ahojik přeji hezký večer.
Pétí jak dnes cítíš,už je ti lépe a už ti tam ten dr.volal.Tak jsem ti zkoušela psát na emeil,tak se snad zdařilo.
tak pa moje zlatíčko

Haní kočičko,tobě moc děkuji za podporu,napsala di to moc hezky až mě to dojalo.Musím doufat,že mi to vyřídí co nejdříve.A jak ti je?
Mě to stále bolí,jak něco dělám,nebo přijdu z venku tak jsem pak vyřízená,to předco už po takoé době by to mělo být stále lepší a lépší a ono nic,co nás to holky potkalo,proč zrovna mi,ti co jsou hajzlové i jsou zdraví a ty hodný takhle trpěj.

A jak je vám ostatním děvčata.Čtu,že Martince je celkem fajn,tak to je super,aspoň někdo nám dělá radost.Tak ať ti to už vydrží napořád.
pa přeji hezkou dobrou noc a krásné sníky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka