Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

pro naše zlatíčko
cumacek
| 25. 11. 2009 19:52
Pavlínko,kočičko naše, tak tě vítáme zase mezi námi.Jsem ráda,že to máš za sebou.A už věřím,že to bude vše v pořádku a už to půjde jen k lepšímu a všechny nás dohoníš?Tak ta narkoza ti pekně dala zabrat,mě tady nic neděla a není mi po ní špatně,Ale když řekneš,že ti bývá špatně tak ti něco předem dají nebo to přidávají do kapačky.
Tak to nesmíš týden vylést z postele a kdy tedy budeš vstávat.
A jak to vypadá s těma návštěvama,jsou jěště zakázané a jak tam tedy budeš dlouho asi?To ti věřím,že ti dělá se otočit na bok,já v nemocnici celkem dobrý ale doma jsem 4měsíce ležela jsen na zádech,to byla hrůza když jsem se nemohla hýbat.
Tak se hezky vyspinkej ti naše zlatíčka ať nabereš sílu a jsi silní holka.Také tě mám pozdravovat od přítele.
pa MÁM TĚ RÁDA
ahojky,
Martina12
| 25. 11. 2009 16:01
Pavlí, zítra už zase bude lépe. Já už byla dvakrát pod narkózou a první den jsem se nemohla ani napít, jak jsem neudržela skleničku, ale druhý den a další už bylo lépe. Tak hlavně, ať to nebolí.
Péťo, ty si zahráváš. Taky ti držím palce, ať už se z toho ze všeho jednou provždy vyhrabeš.
Myslím na Vás na všechny, na Broňu - očekávám, že každým dnem napíše, že už se taky zlepšuje - taky by už bylo na čase. Já to mám lepší. Denně cvičím už dva měsíce, tak nevím, jestli je to tím. Taky jsem se objednala na masáž. Sice to ještě pořád trochu bolí, ale proti tomu co to bylo - je to dobrý. Taky mě to trápilo od března. Doufám, že to vydrží, protože to poněkud skřípe v práci, špatný kolektiv a ještě horší šéf. Do toho odchází kolegyně a její práci rozdělili mezi mě a další kolegyni, jako bysme neměli co dělat. Takže trochu stres. Tak se všichni mějte co nejlépe.
Krásný sluníčkový den
nedinka
| 25. 11. 2009 12:41
Všechny Vás moc zdravím
Všechno jsem si opřečetla, jen jsem neměla sílu reagovat...
ted už je mě líp, už druhý den cvičím s rehabilitační...Jsem slabá jak moucha , ale snad Vás doženu a budem valit na orbitreku spolu
Ta narkoza mě úplně položila, dva dny jsem byla mimo, ani jsem se nemohla pohnout...Ta první operace byla proto této procházka růžovým sadem...Ale prý se říká, že když je člověku po operaci dobře, že to není dobré...Tak uvidím...Musím týden ležet, jen se přetáčím z boku na bok a i to je taková dřina, zvednout ten můj stokilový zadek
Jinak jste moc hodné, moc jste mě podržely a Vaše energie právě dorazila...MOC DĚKUJU
Už si přesně nepamatuju, co jste která psala, tak jen snad, at jste všechny zdravoučké
Holky moje
petraceb
| 25. 11. 2009 07:29
Ahoj děvčátka,
na tý urologii jsem zatim nebyla, podařilo se mě trochu vyčůrat tak to zatim jde.
Jinak se furt od toho pondělí motám, dnes jsem se mále dvakrát v Praze natáhla. Páteř jedna blbá. Nevim co to furt semnou je.
Hani přišel ti ten mail s tou fyzikou?
Holky jak vám je?
Přeji krásný den a snad bude i sluníčkový
ahoj Pavlinko
DORI
| 24. 11. 2009 18:57
ahoj Pavlinko, tak Ty jsi teda ale borec, Musela jsi se hodne premoct,abys nam napsala. Odpocivej a jsme strasne radi, ze jsi se ozvala, a vime, ze je vse dobry. Skoda, ta narkoza, ze takto vyvadi s clovekem, Uz bude jen lip a az se budes dobre citit, ozvi se milacku
Holky drzte se, pocasi dela sve, musime si pockat na slunicko, pa..pa vsem Mirka
problémy
srnka
| 24. 11. 2009 15:01
Ahoj!
Stáni, to je furt něco, člověk nemůže mít chvilku klid. Samé starosti a nepříjěmnosti. Peníze jsou sice důležitý, to si musíme přiznat, ale vánoce mohou být krásně i bez dárků!!!Hlavní je láska a to jak se k sobě lidi chovají. CO z toho, když někdo mám drahý dárky a nedostává lásku....ten je a tom podstatně hůře..
Doufám, že ti to pošlou , co nejdříve.
Jo, Peti, proč se to zlýho člověka nedotkne netuším, Je to nespravedlivé. Kdyby se dalo s tím něco udělat, hned bych to změnila. aby to bylo obráceně..
Držím ti pěstičky, aby jsi to vydžela vše.než ti zjistí , co ti je a začnou to řešit.
Měj se pěkně...
Je Pajinku, jsem ráda, že to máš za sebou a ozvala jsi se...myslíme na tebe a máme tě rádi.pa
Stáničko
petraceb
| 24. 11. 2009 12:58
Stániku, já na tu urologii kdyžtak zavolám z domova až na to budu mít klid. Stejně teď nejsem umytá, protože by mě chtěli určitě cévkovat, abych zjistili kolim mám v močáku rezidua.
Musela jsem pomoct šéfové a k nám do úseku se musí po schodech.
Budu ti moc držet palečky, aby ti ten důchod co nejdříve poslali.
To mě moc mrzí, že máš takové problémy už od malička.
Řekni mi, proč musí mít nějaké problémy hodnej člověk a zlého se to ani nedotkne.
Taky tě mám ráda. papa

Jééé Páji, to je moc dobře, že jsi napsala. Hodně odpočívej a jak píše Stáňa musíš nabrat hodně sil, aby jsi byla co nejdřív fit. papapa
miláčku
cumacek
| 24. 11. 2009 12:20
Jůpí tak jsme se dočkali.Jsem ráda,že si se nám ozvala a jsi v pořádku,to nám zatím stačí aspoň víme,že si mezi námi zase Tak se zlatíčko drž a odpočívej ať nabereš sílu a je ti lépe.
Pa mám tě mooooc ráda a stále na tebe myslíme a jsme s tebou ty naše sluníčko pa posílám pusinky
Holky moje
cumacek
| 24. 11. 2009 12:16
Péti,fak si nezahrávej,není to sranda,pak může bít pozdě.tan doktor má pravdu,co ti napsal,že můžeš mít utlak na míchu,to je vše spojené.Haní má pravdu,zdraví máme jen jedno a musíme se o něj starat,ty si pekně zahráváš?
Když nebudeš moc čůrat tak okamžitě jeď!!!!!!
To si děláš srandu,ze mě,že si tahala zase ty pos..é šanony!!!!!!
U nás také svítí sluníčko ale chvílemi zalézá,je to fakt veselejší už aby zase bylo léto,já ho vyluji,zimu nesnáším,jen na horách.S těma nákupama máš Haní pravdu,ani si to nemůžeme vychutnat.To jsem ráda,že ti je lépe. Mě to zase bolí,to muž není možný,jak něco doma udělám tak to začne.Tak sem se namazala,koňskou mastí hřejivou,tu také používám.Člověk skouší vše co se dá.
Holky já mám také problémy,mě zase od října pozastavili důchod,protože jsem měla jít po 4rokách na kontrolu a poslali mi to na trvalí bydliště a bejvalí mi to nedal.tak to vyřizujou znova a může to trvat pekně dlouho,tak,že jsem také bez koruny je to hrůza a zrovna před vánoci.My nemáme ještě vyřízené majetkové vyrovnání ale včera mi volala advokátka,že je vše podepsané a že snad on už má kupce na byt tak uvidíme jak to bude dlouho trvat.Je to vše na dlouho.Já beru ČID už 15let já měla jako holka obrnu,hytla jsem nějaký bacil do páteře.Tak mám problémi už od mládí ale stále to šlo.
Tak pa holčiny moje mám vás ráda aspoň si má člověk ským pokecat
Ahojky
nedinka
| 24. 11. 2009 12:09
holčičky moje...žiju, ale není mě dobře po té narkoze....ozvu se, jak mě bude líp.....
jsem ráda, že vás mám....
dr
petraceb
| 24. 11. 2009 11:35
tak dr je vzhůru a psal, že jakmile přestanu čůrat mám jet na tu urologii kde mi dělali tu trubici a říct, že se mi zhoršila bederní páteř a to močení. Mohlo by se jednat o útlak míchy. No zatim něco málo ze sebe vykapu tak uvidíme, ale zatim tam nepojedu.
Puňta
petraceb
| 24. 11. 2009 11:12
Ahoj Haničko,
tady taky svítí sluníčko a je to hned lepší a veselejší.
Moc ti děkuju za ty příklady, ty první dva nemůžu otevřít, asi mi tu v práci v pc chybí nějaký program, uvidim doma. Jinak ti to pošlu až budu doma, mám to totiž v pc a přepíšu ti to, někdo to špatně naskenoval.
Já vím, že si zahrávám, no ještě počkám s tim čůráním. Teď cítím jak se mi chce tak to půjdu zkusit. Jsem mu to doktorovi psala, že se nemůžu pořádně vyčůrat, zatim nepsal, předtim psal, že si jde lehnout než začne ordinovat.
To je moc dobře, že ti kašel odešel, hlavně ať se nevrací, neni vítanej viď.
Měj se moc krásně
sluníčko
srnka
| 24. 11. 2009 11:05
Ahoj holky!
U nás krásně svtí sluníčko..jak je u vás?
Peti, poslala jsem ti první 4 příklady, prosím pošli to zadání znovu, nejde to dobře přečíst...ty další příklady zatím nevím. Dávají mě zabrat
Děláš mi starosti, nevím, co to máš za dr. To fakt nechápu, mě řekli, že jakmile se mě přitíží a nebudu se moci vylulat a nebo vyprázdnit, mám okamžitě dojet a jdu na kudlu hned. Nezlob se, že když ti poradím, a řeknu, že bysis neměla zahrávat se zdravím a měla bys to vzít pevně do svých rukou a jednat. Né čekat!!!Mohlo by to mít nějaké následky, které by sis pak mohla vyčítat....
Máte všichni pravdu, i já myslím stále na Pájinku, jak dopadla a jak jí je.
Stáni, je to síla, že si nemůžeme ani nákupy vychutnat...Přesně vyčerpává nás to ty bolesti, ale my to zmákneme,musíme!!!a bude lépe!!!
Broni, ty máš teda trápení, ale neboj bude zase líp. Musí,
Penízky nedostat, to je nelidské. Pomáhá ti rodina finančně?
Co lehátko?
tak to nebylo tak drahé....
Miry, jakpak ti je?
Kašel už odešel. Po měsíci a půl se vracím mezi živé... ale nechci to zakřiknout. Záda cítím tam kosti, ale to nic není...noha, táhne, ale to nic není..
Tak se holky mějte pěkně...
Bez bolestí...
Stánička
petraceb
| 24. 11. 2009 10:44
Ahoj Stáničko zlatíčko,
to jsi s přítelem dostala pěkně dárečky od Míši.
Za dvě hodinky toho bylo na tebe moc viď, hlavně že zabral lék.
Teď jsem zas snášela těžší vozík s šanonama po schodech tak uvidíme. Já si taky myslim, že to bude od páteře. Chtělo by to nějakou cévku.
Víš já chci, aby mi tam zavolal dr, protože spíš ten pan profesor dá na toho mého dr než když si tam budu volat já. Teď ten můj dr chraptí tak uvidim kdy tam zavolá, při nejhoršim pojedu nějak jako akuťák, kdyby se mi přítížilo nebo jsem nemohla čůrat, no to by byl průser .
A jak ti je dneska? Mám tě ráda.
Taky stále na váš všechny myslím a na Páju jak ji to dopadlo.
papa
Krásné
cumacek
| 24. 11. 2009 10:12
raníčko,vy moje sluníčka
Tak jak se dnes všichni cítíte?
Péťulko,tak jak zase píšeš,že ti nejde čůrat,tak věř,že je to od té páteře tak máš nekde přískříplí nerv a to není žádná sranda.Už ti tam volal ten tvůj doktor,nebo proč si tam nezavoláš sama.je mi tě tak líto,ty moje zlatíčko.
Já byla včera v tom městě,Dcera Míša nám kupovala ježíška.Mě koupila značkovou bundu a přítelovi značkový svetr ten mu bude slušet a nějaká blbustky.Přijela jsem po 2 hod vyřízena,bolelo to jako prase,tak jsem si vzala 2 prášky a pak se to sklidnilo a šlo to.Proč,tak musíme stále trpět,vždyť nám to ubýrá silu.
takzatím zlatíčko pa a opatruj se a nic netahej a šetři se.mám tě také ráda

Ahojky Haní!!!!!!!!!!!!!
A jak se cítíš ty?Už je to lepší?Piješ hezky čajíčky abys byla fit.A co zádíčka a nožička ,je to lepší?Tak e hezky uzdrav a posílám pusinku na uzdravení a také tě mám ráda.
Holky stále myslím na Péťulku,jak jí asi jé a jak to dopadlo.
Snad se nám už zítra ozve!!!!!!!!!!!!

Miruško miláčku můj, ty si takové moje zlatíčko,ale máš s tím jenom práci a ještě to musíš předělat.Musíš mi napsat jak to pak mám udělat,abych něco nezblbla.Jak píšeš s těma lázněmi,já také čekala asi ýden než mi to vypsala.oni to na počkání nedělaj musí tam vše napsat,ty naše nemoce.A jak je tobě?Asi je nám tu všem stále stejně.Jsme takový chudinky ty si mi poslala i tu roztlinku abych věděla jak to vypadá,to bys byla zlatíčko.
A jak ti to oplatím,budeš za mě platit za balík.
Mooooc ti děkuji zlatíčko moje máš to u mě.
pa a opatruj se mi a buď opatrná na sebe.
pa mám tě ráda

Broňičko lásko moje ,tebe také mám ráda,my se známe už na živo viď? A kecáme spolu na skype.DDržím ti palečky aby ti to dopadlo dobře u tý neuroložky,
pa pasílám pusinku

Děvčata jdu cvičit,abych byla fit
Holky
petraceb
| 24. 11. 2009 08:22
Ahoj Holky,
Mirečko, já vím, máš pravdu. Ráno jsem byla na injekci tak mi dr zavolá tomu profesorovi co mám od naší Páji a ještě mi tam neurologické razítko ať to má větší ráz. Ale mám prý počítat s hospitalizací, aby mi mohly udělat co nejdřív CT nebo MRI, bez hospitalizace, to udělaj možná tak za měsíc nebo i déle.
Stániku, ty máš taky trápení viď, ono nestačí mít bolesti, ale ještě řešit a trápit se s tímhle, to je hrozný, pak dej vědět.
Jak pak se má asi Pája, snad jí to moc nebolí.
Holčiny, mám opět problém, včera se mi chtělo opět dost na malou a když jsem šla, já to ze sebe vůbec nemohla dostat, šlo to zas po kapkách a stejně jsem pak cítíla plný močák. Dnes taky ráno, vůbec to nechtělo jít, páteř jedna zatracená.
Mějte se moc fajn a bez bolístků
Ahojky moje holčičky.
Brona
| 24. 11. 2009 06:55
Tak Vás opět po ránu zdravím.Jak se vede?Čtu tady,jak jste nato skoro všechny stejně,tak jako já .Holky,já jdu dneska na Neurologii,na přivítanou z těch lázní.To mám už takové deprese,co zase bude !Možná,že se moje neuroložka nenechá strhnout,jako můj obvodák,a nevypíše mě v takovémto stavu do práce,tak jak mě obv.posílal na zimu na pracák .Já už se ted klepu,jak to dopadne,a to tam jdu až na 11 hodinu.Miláčkové moji,pak se Vám ozvu,ale ještě než se vyrazím na cestu,musím volat na sociálku,a na naši centrálu,kvůli nemocenské a doplatku do 100 procent,když to mám ten pracovní ůraz,protože zase mě 3 měsíce nadošli peníze.A ještě pujdu na průmyslovku na rodičovské!!!!To bude další bomba.Tak se mě držte,jak nejlépe můžete,já pak písnu.Přeji Vám co nejlepší den.Pa pa,Brona
P.S.Někdo z Vás se mě ptal,kde jsem byla v lázních,byla jsem v Jáchymově.Jsou to podle mě ty nejlepší lázně.Tak pa pa.
holky
DORI
| 23. 11. 2009 19:25
ahoj holcicky, tak vsechny moc netrpelive cekame az nam Pavlinka bude moct odpovedet.Jsem si jista, ze vsechny na ni myslite jak ja, Na kazdem kroku.
Ptulo ty to nevydrzis do konce roku, Nemyslim, ze s takovyma bolestma Tvoje pater si da rict na termin. Promluv si s vedouci, urcite kvuli plotynkam by Te nevyhodili, rekni ji, ze mas obavy a proto nejdes ani k lekari.
Stanicko, ja Ti to dnes zabalila a manzel s tim sel na postu, No donesl to zpatky, pry krabicka do jake jsem to dala,( z Geladrinku, ) neodpovida a musi byt jina, Musim to zitra predelat. Tak vydrz.Doufam, ze je Ti lip.
Ja dneska behala kolem tech lazni, ale musim cekat az doktor vypise papiry pry mam dojet za tyden.No .... ja myslela, ze mne to vypise hned dneska, To se divim, Ale nic neudelam
pa..pa.. holcicky, at Vas nic neboli Mirka
Hani
petraceb
| 23. 11. 2009 17:43
Ahoj Hani,
taky jsem byla na epidurálu, když jsem byla na operaci, kdy mi brali žebro, ale měla jsem celkovou narkozu. Epidurál mi dali jen, aby mi pak pouštěli tim léky, jinak bych se prý zbláznila bolesti. Bylo to takové nepříjemné, tupé. Projelo mi to nohou.
Jinak ti děkuju, že se mrkneš na tu fyziku.
Ježiš mě se píše blbě, se snad budu učit ještě psát, jak se mě klepou ty plácačky.
Jak ti je?
Míra
petraceb
| 23. 11. 2009 17:29
Mirečko,to je dobře, že ti lehátko zatim pomáhá
Ty léky APO-GAP ani neznám, ale asi jsou dobrý viď.
S tou trombozou je to taky zlé, operace je velké riziko, ale když ti řekli, že budeš moct po 6 měsících tak snad už to bude dobré.
Měj se hezky, Petra
Stáničko
petraceb
| 23. 11. 2009 17:27
Určitě to bylo z toho tramalu,. protože jsem si na něj dala energy drink a teď taky a zase se mi motá šiška. Takže s energy drinkama je konec. Píchá mě v těch obratlích, křupe a na pohmat jsou citlivější.
Slibuji, ale musim vydržet aspoň do konce roku, to pak dostanu novou smlouvu na dobu neurčitou.
Máš pravdu, nechat se odvézt tak semnou konečně budou něco dělat, říká mi to kde kdo, ale musim to vydržet do toho konce roku. Hlavně teda ty záda ať to vydržej.
A jak ti je?
Já dojiždím do Prahy do práce.
Taky tě mám ráda, papa pusinky
lehátko
Mirad
| 23. 11. 2009 14:56
Po těch 3 dnech na lehátku je mi líp ale může to být i psychika z toho, že jsem po měsíci z nemocnice doma. V nemocnici jsem se sotva došourala zkřivená na WC. Doma už jsem rovnější a nachodím toho víc. Je to krátká doba abych to přisoudila lehátku. Ale je mi na něm dobře. Lebedím si hlavně ve vodorovné poloze..... s pohupováním je to jak na vodě.
Holky já mám autotrakční lehátko (sama se převracím závisí to na těžišti těla) za 5400,-. Lidé co to vyrábějí jsou strašně příjemní a mají to vyzkoušené na svých zdravotních problémech. Starší pán má kolem 7O a měl vážné zdravotní potíže. Zavolejte mu a ptejte se.
Já zaplatila už u fyzioterapeutů a v nemocnicích včetně bombonier a káv sestřičkám tolik, že bych měla lehátka dvě.
Budu se ozývat a informovat každý týden.
Zatím je mi lépe,bez velkých bolestí, jsem bez tramalu, mám jen APO-GAP,
a 24 hod. přístup do nemocnice, kdybych potřebovala kapačky. V noci spím super i když v naší úlevové poloze na boku.
Jo a po dnešním vyšetření trombozy možnost operace až za 6 měsíců.
Mirka2
Pétulko
cumacek
| 23. 11. 2009 14:20
Ty mi táké děláš stále jenom starosti.Ta hlava a nazvracení můžeš mít po tom tramalu,ten to dělá.Kam dojíždíš do práce?
Dnes už pohotovost domů nejezdí,také mě jí tenkrýt chtěli volat a řekli nám,že jedině pro mě přijede sanot a v nemocnici mi cyšetřej a pak uvidí jestli si mě tam nechají. Ale měla jsi to udělat aspoň by se běco hnulo,takhlew nemůžeš existovat zlatíčko moje. Slib mi když ti nebude dobře ,že půjdeš k doktorovi. pa já jedu z dcerou do města.
pa mám tě také ráda a myslím na tebe sluníčko
Stáničko
petraceb
| 23. 11. 2009 14:10
Ahoj stáničko,
taky jsem zvědavá co ti řeknou na té Homolce.
Ten kašel zatracenej viď. Chtělo by to nějaké bylinky na to.
Mě je furt hůř a hůř, proto už ani moc nepíšu, je to furt dokola. Včera mi chtěli volat pohotovost, už jsem nemohla bolestí a ani jsem se neotočila na bok v posteli jak to bolelo. Ale řekla jsem, že pohotovost nechci, když mi nejde o život.
Vzala jsem si dnes po 10h tramal a začal působit před půl hodinkou, ale je mě strašně zle, na zvracení, motá se mi dost hlava, ruce se mi klepou, ani pomalu nemůžu psát jak se klepu. Ženský mě pouštěj domů tak ani nevim jak dojedu. Jestli dnes neskončim ve špitale tak nevim.
mam vás rada
Ahojky holky
cumacek
| 23. 11. 2009 13:22
Ahojik
Přeji hezký den.
Haní,jak se cítíš,už je ti lépe.Já už mám kašel přes měsíc a nemůžu se ho stále zbavit.Já myslela,že už máš děti,a ty né.Neboj oni přijdou,znám jednu pani a ta do půly roka přišla do jiného stavu a byla v pořádku,ale jinak říkají tak po roce až se vše zahojí pořádněTak hlavně ,že ta knížka byla hezká,když si kvůl ní ponocovala.
tak pa a opatruj se a den bez bolístek
Také stále myslím na Páju,asi jak jí je?Musíme doufat,že vše proběhlo v pořádku a budu už jen a jen zdravá.pa

Ahojky Petruš
A jak se daří tobě,je ti aspoň o trošku lépe.Já bych tě také ráda poznala,snad nám to někdy vyjde a sejdeme se. Já tomu věřím!!!!!!!Mě je jednou tak a druhý den zase jinak,no prostě střídavě.Už je to na chocholouška,už mi to nebaví ale co se dá dělat,předcavovala jsem si to uplně jinak,že to půjde rychle a budu przy fit a ono nic.Tak uvidím v prosinci co mi řekne doktor na Homolce.
Tak se opatruj a dávej na sebe pozor a nic netahaj ty ty ty!!!!!!!!!!!!

Miruško,tobě jsem psala na meilíka,doufám,že si ho dostala.A koukám,že ti také není nic moc.Holky kdy už se stane ten zázrak a bude nám dobře,to už musí přijít,všichni bysme si to už zasloužili,už sme si vytrpěli dost.Proč maj hodný lidi takovou spůlu.
Pa a aké na sebe dávej pozor .

Zdravím i ostatní a přeji dny bez bolístek.
Mám vás všechni ráda Stáňa
lehátko
srnka
| 23. 11. 2009 10:28
Ahoj holky!
Mirko, taky jse o tom lehátku slyšela, ale kvůli jeho ceně jsme to nepořídili Ale prý je to výborný. Tak nám Marti pak napiš, jaký to má účinek...(jej doufám,že o něm psala Martina)
Holky hodně přemýšlím, proč doktoři neradi posílají na operace s plotýnkama. Víte to ?Snaží se vám pomoci jinak. Riziko operace mě řekli, že je, že může operatérovi ujet ruka a říznout mě nervy a nemusela bych chodit...Ale já jim věřila. Mě teda ten krásný mladý dr řekl na rovinu, že bych na operaci stejně skončila a pak by to bylo horší, kdyžby na ten nerv plotýnka tlačila mooooc dlouho. Je pravda, že jsem na tu nohu sotva došlápla. Při zvedání ze sedu mě to střílelo do zadku a pokud jsem se nedržela.....ani bych nevstala..Navíc jsem jim věřila, že odstraní příčinu mých děsných bolestí. Což se stalo, to táhnutí se dá vydržet . Nelituji, že jsem na tu operaci šla.
Navíc, chtěla jsem to mít co nejdříve za sebou, abych se uzdravila a mohla konečně mít vytouženou rodinu...Takhle musím čekat.... a taky se děsně bojím, jak to páteř zvládne...a hlavně porod...Co myslíte vy, máte nějakou zkušenost???Jak dlouho čekat..atd?
Broni, jakpak jsi tedy dopadla u dr a doufám, že tě nedobyly. No, ale jak tak znám náš stát.....a tu spravedlnost a úřady...tak neočekávám moc pozitivní zprávy..
Peti, jak je tobě? Co škola a práce?
Mirko, s tím olejem , máš pravdu...někdy to všechno domotám.. Jak je tobě?
Taky je u vás holky tak hnusně?
Včera jsem až do pul 2 četla knihu od Stellové, musela jsem ji dočíst, jinak bych neusnula. Byla fakt nádherná. Alespoň něco pozitivního na tom marodění, mohu číst, jinak na to čas vůbec nemám...pěkný den holky přeji všem....
Pájinko, myslíme všichni na tebe jak ti tedy je?
Mám vás všechny holky moc ráda....
Ahoj Pavlínko
Brona
| 23. 11. 2009 08:59
Já Ti taky držím moc palečky,k operaci ,i když Tě nějak neznám.Já taky měla velkou radost a podporu ve Vás,když jsem jela jen do lázní.Budu na Tebe moc myslet,a uvidíš,dopadne Ti to dobře.Uvidím pak,snad pudu pod tu kudlu i já.A Vy ostatní jak se máte?Co bolesti?Já jím prášky jako běsná,pak jsem ůplně mimo,ale alespon pak ty bolesti pospím,i když jen pod práškama.Dneska sem taky,jako bych přežila havárku s koněm.Zítra jdu k té mé neuroložce,na kontrolu po lázních,tak mám docela depky,jak mě zase přivítá ona,když mě můj obv.posílal na ten pracák.Ted musím k zaměstnavateli-Kaufl,aby mě dali nějaké papíry o pracovním ůrzu,od ůnora co jsem doma,nemám ani čárku.To potřebuji na důchodové,tak jsem zvědava,jak mě zase odbyjou .Zítra Vám napíšu,jak jsem dopadla.Všem Vám držím palečky,a mám Vás ráda.Pa pa,Brona
Krásné
nedinka
| 23. 11. 2009 06:48
ránko holčičky
Tak už odjíždím.....mooooc Vám děkuju a ozvu se hned, jak to půjde
Mám Vás ráda
ahoj holky
DORI
| 23. 11. 2009 00:02
ahoj holky moje, ja na operaci nejdu protoze mi doktorka i primarka kde jsem lezela rekli, ze to nebudou operovat a udelaji vse proto aby se to nemuselo, Tak jsem si nedovolila rict, ze na tom trvam, protoze se ji i strasne bojim. Samozrejme kdyz to bude nutny, pujdu ,musime prijmout vse co musi byt. Do prace nechodim protoze bych ji stratila,ale mame sezonni praci s manzelem podnikame spolu sam by to nezvladal a tak kdyz jsem nemohla chodit alespon jsem pomahala jinak,.Fyzicky mu pomahal zatim syn,Uvidime co ted ty lazne udelaji.Petulko jsem na tebe zitra zvedava. Hani myslim, zes to psala Ty , o oleji ze jsi slysela trezalkovy, ja zas olivovy s trezalkou, tak mozna se mylim, nevim,ale i masaze se myslim delaji v tech salonech olivovym s trezalkou. ta uvolnuje svaly,
Mirko co pises o tom lehatku za ty 3 dny jsi uz neco pocitila? ja take o tom moc slysela a chtela ho koupit, ale je to dost 10 tis, tak jsme uvazovali s manzelem, ze si to nejak zkusime vyrobit sami v zime jak nemame moc prace.uvidime jestly se to povede, uz jsem totiz na to slysela i negativa a tak je to lito tolik za to dat.Drzim i tobe palecky at dobre dopadnes.
Nevim uz kdo se ptal, co uzivam, ja ted nic uz asi pul roku , nebo vic, jen to magnezium v prasku obcas, a to PHYTOCHI to ale od lecitele, jen pro zdravi, ne na plotynky, a geladrink si kupuji take sama porad.Kdysy jsem to obas uzivala v roku ted denne ten slabsi. to je vse. do prave nohy mne to jde, ale asi jsem si na to uz zvykla, uz to nevnimam, Jen na dotek od kolena nahoru je to jiny pocit na dotek jakoby bylo zmrazene, obcas tam tahne do kycle. no pry to musi dat nekdy o sobe vedet.
Hodne piju caj na ledviny, protoze lecitel rikal, ze to i od ledvin jde a zapaluje se sedaci nerv, a ja ledviny nemam dobre, kolena mne dost boli a to pry s ledvinama souvisi, tak piju ten caj na ledviny. skoro denne.kdyz nezapomenu.

Pavlinko ty uz asi spinkas, to je dobre, jen se vyspi a kdyby te hned rano brali prvni at uz nic neboli a mas pokoj milacku. moc moc jsem dnes na tebe myslela .Verim, ze si daji zalezet a bude to super, jen at se rychle zahojis a vse se Ti uz na dobre bude obracet. Pa srdicko, at te nic uz neboli .ozvi se hned jak budes moct. pa milacku Mirka
operace
Mirad
| 22. 11. 2009 22:23
Ahoj holky, tak tu půl hodiny píšu příspěvek a za vteřinu jsem si jej smazala....
Tak znovu a trochu ho zkrátím...
5.10. jsem tu psala o bezinkách... Musím říct, že skutečně pomohly od velkých bolestí ale nepomohly od mechanického
problému.
Neozvala jsem se dlouho, protože i já jsem skončila v nemocnici. Ne s ischiasem ale s trombozou, protože mi bylo nejlíp když jsem ležela, při chůzi totiž noha neposlouchala a bolela.
Po 12 dnech v jedné nemocnici jsem skončila v druhé nemocnici, kde je skutečně zajímal můj hlavní problém a po všech vyšetřeních mi našli L5S1 s tlakem na nerv. kořeny (nefunkční pravá noha). Navrhli okamžitou operaci, protože jsem shodila 13 kilo.
Operace se nekoná, protože mám trombozu a velké riziko plicní embolie.
Jsem propuštěna domů a snad v lednu?
Ještě jsem tu psala o trakčním lehátku (lehátko.cz). Je to teď jediná moje šance jak rozchodit moji nohu. Funguje na protáhnutí páteře v obrácené poloze. Při tom dojde k znovunasátí tekutiny do jádra ploténky, která vyživuje chrupavku. Tím dojde k napřímení obratle a ten přestane tlačit na nerv.kořen.
Už ho mám doma. Píšou, že to pomůže. Musíme vyzkoušet všechno, když už nám doktoři nemůžou pomoct a bolesti nás srážejí k zemi..... Budu pokusný králík a ozvu se. Zatím jsem na něm 3 den.

Ahoj išiasky bude líp Mirka

P.S. Zatím lehátko hodně používá manžel a nechce z něho dolů. Asi vytvořím pořadník. Někde jsem četla, že si ho pořídila i Vilma Cibulková s Etzlerem.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53