Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Pavlínko moje
cumacek
| 22. 11. 2009 20:36
Ahojky přeji hezký večer.
Tak tu na tebe myslím, a moooc ti na zítra držím palečky aby vše dopadlo dobře a už si byla bez bolístek a v pořádku.Ty jsi statečná holka,ty to zvládneš,neboj!!!!!!!
Jsme tu všichni pro tebe a jsme s tebou zlatíčko naše.A na tu návštěvu se domluvíme,když budou povoleny návštěvy.Ráda bych za tebou přijela a potpořila tě miláčku náš?
Tak se na to mhezky vyspinkej ať váš sílu a už víš v kolik jdeš na řadu.
Tak mám tě ráda a jsem s tebou a myslím na tebe stále.
Pozdravuje tě i můj přítel a drží také palečky.
pa pa miláčku
operace
srnka
| 22. 11. 2009 18:25
Ahoj!
I já se připojuji Páji. Zítra to už budeš mít za sebou. Budu na tebe myslet, aby to proběhlo dobře a nic tě nebolelo. Palečky držet taky budu. Doktoři budou po víkendu odpočatí, tak si dají určitě záležet. Nedivím se, že se tam o tobě hodně mluví , kdoví, co tají, že něco mohli zanedbat...(třebas ty léky proti otoku) Mě teda nic taky nedávali, jen nějaký injekce na ředění krve..
Tak se na to pořádně vyspinkej, určo ti dají tabletku, po které se spinká. Mám tě ráda
Miry, já to měla epiduralem do páteře tu operaci. Než jsem jela na sál dali mě prášek uklidnující (mimochodem jej teda měli dát dřív) , na předoperačním sále mě sestra napichovala žílu a jezdila mě v zápěstí, nemohla se dlouho strefit, to tak šíleně bolelo, že jsem na nu zakřičela a děsně jsem se rozbrečela. (a nějaký dr se přišel podvat, co se děje) tak mě to milostivě píchla napoprvé do loktu (tam a ještě měla poznámku, že proč chodím do nemocnice,když nemám žíle) .To bylo horší jak ten epidural do zad. Ležela jsem na boku s nohama strčenýma , co nejvíce k břichu a hlavou dolů. (Asi jako mimčo v bříšku). Bylo to nepříjemný, zvláštní pocit, cítila jsem to, jak mě divně škube tělo a nohy. (po injeki do páteře) Ale není to děsná bolest. Pak se mě ptali, jak se cítím a co nohy dělají. Řekla jsem jim , že v nich se prolívá horko. On se zaradoval, že tak to má být a zavolal dr k operaci. Byla jsem oblblá, ale oči jsem otvírala a střídavě zavírala. CHvilku spala, ale slyšela jsem je ke koncu, jak si dr povídají...Někdo to prospí úplně, ale já nee.
Obdivuji tě, že nejdeš na operaci. Asi k tomu máš svě důvody- V dnešní době není jednoduché marodit, aby člověk neztratil práci a aby vůbec nějaký peníz měl. Jenže zdraví máme jedno. Jsi šikulka, že každý den cvičíš
Zkoušela jsi tu dornovu metodu? Jaké užíváš léky? Střílí tě to i do nohy? Taky mám pravou na en...
Peti, mrknu na to...
Jak se máte holky ostatní?
Páji, po operaci odpočívej a jak nabereš sílu, tak nám napiš, jak se cítíš
Popravdě holky, jsem ráda, že mě to dr nijak nezkazili.
pěkný večer...
Pavlí
petraceb
| 22. 11. 2009 17:29
Pavlínko, moc ti držím palečky na zítřejší operaci. Jsi silná ženská a zvládneš to. Jsem s tebou a budu na tebe myslet.
Až budeš moc a bude ti dobře tak napiš.
papa mám tě ráda
Mirečko
nedinka
| 22. 11. 2009 16:47
Ty jsi taková trpitelka??? Nemáš strach, že se to může ještě zhoršit? Máš můj velký obdiv...
Miry, nemáš o sobě nic napsáno, nechceš mi ti napsat do zpráviček? Aspon odkud jsi a kolik Ti je? jsem to baba zvědavá, že jo?
Děti jsou v pohodě, jsou velké a taky se o ně postará moje rodina...
S těma návštěvama je to fakt zlé...no nedá se nic dělat

Jak je všem ostatním???
operace
DORI
| 22. 11. 2009 16:33
Nemam Pavlinko, ja rok jsem takto hur s plotynkama a vsim moznym na te pateri, ale nejsem po operaci. v dubnu jsem nechodila mesic asi zacatkem kvetna jsem znovu zacala chodit. Mam 8mm vyhrez i prasklou plotynku, ale ja nemarodim, nechtela jsem PN. Kdyz mne to zjistili slo stejne o dlouhodobou uz zalezitost, no nemela jsem nikdy s tim takove potize strasne bolesti co se delo letos hlavne, Marodit u nas nejde. a od srpna jsem uz chodila i do prace a sama jsem se divila, jak jsem zvladla nekdy i celej den do noci stat na nohou a kmitat. jenomze pri tolika prace co my meli, jsem se nemela ani cas napit a ne myslet na sebe, takze to bylo lepsi jako ted, kdyz je uz zima, nemame uz tolik prace a zase se sleduji vic.Kdyz mi bylo hodne zle, jely jsme na den a pul na termale tam jsem sedela v te termalni vode a domu jsem dosla jak znovuzrozena. alespon myslim, ze mi to dost pomahalo, a take jsem v teplem bazenu i plavala co slo,samozrejme ze cvicim denne nekdy jak to vic boli i 4x nekdy 1x jak je to uplne v klidu, nohu mam zmrzlou uz porad, a tahne to tam nekdy dost i v tym stehne.Nedy i krec zacne, ale rozcvicim ho, Zatim, doktorka mi dala ted uz podruhy ty magneziove prasky ale nejake co na moje spatne ledviny jsou lepsi z lekarny takove pytlicky, je to na ty krece. Moc chutne. Tu pravou nohu uz nikdy nebudu myt uplne dobrou asi pry. ale jak je praskla plotynka, slysela jsem, ze se to casem muze zacelit, a nekdo rika, ze ulomit spis, takze to by mne operace neminula.Proto mne to zajima co mne ceka.Jednou Mam radost,ze mas tu televizi tam, pak to lip ubehne a kdyz je dobrej film, clovek se i odreaguje. Jak mas stare deticky Pavli?Jsou ted same? Tak se drz, Skoda, ze za tebou nikdo nemuze, asi pro tu pras,chripku, ze? Ja bych stejne nemohla, jsem daleko, my se navstevujeme takto virualne a vsude je to mozne, ze jo?Pavli moc moc na Tebe myslim, ja chodim do kostela, dnes jdu vecer, budu se tam za Tebe modlit, pa zlaticko Mirka
Mirečko
nedinka
| 22. 11. 2009 15:57
tady svítilo sluníčko celé odpoledne....já pořád pospávám, a snad je to tak i lepší..
Miry, já naštěstí na pokoji televizku mám....
O k té operaci..mě operovali v celkové anestezii, po příjezdu na sál se mě představili, řekli mě, co mě budou dělat a dál už nic nevím..vzbudila jsem se až mě odváželi z dospávacího pokoje, kde jsem byla po operaci 2 hodiny...
Já se cítila skvěle, nic mě nebolelo, jen jsem se bála pohnout...

Miry, já myslela, že Ty už máš taky po operaci..
Pavlinko
DORI
| 22. 11. 2009 15:47
ahojky Pavlinkoto Ti verim, ze jsi nervozni, ja bych take byla a nema cenu Ti ted psat, ze nemysli na to, ze jo?Tak si doufam daji ted poradne zalezet, vzdyt bys je mohla i zalovat a to dneska kazdy komu neco spatne udelali neodpusti, Zaluje na finanacni odskodneni. Tak se Te snad i boji trosku.Jen se nechej hyckat a at se o tebe poradne staraji alespon kdyz kvuli nim takto trpis zbytecne.
ja si uz rekla, ze budu muset min chodit na tyto stranky, dneska jsem mela strach projit na WC a pak jsem zustala v posteli, ze budu dnes radsi lezet. Jenomze znas to, Uz bylo plno problemu co a jak udelat a tak jsem vstala. Snad to rozchodim. Asi jak to slunicko se nam schovalo je to takovy. Kdyby Ti dali radsi televizi na pokoj at se odreagujes a rano te vzaly prvni. Dokud jsou dobre odpocati. Vecer Ti urcite daji tabletu na sklidneni aby jsi spinkala. Pavlinko, jak Te to umrtvuji epiduralne do patere? To musi strasne bolet nez to tam dostanou do te michy, brrr. a jak se potom citis kdyz to operuji? to poslouchas? a vnimas vsechno? jsi na brichu, nebo jak? No nevim jestly se jim to u mne povede, az to prijde.Jsi statecna holka to citim z Tvych psanicek.Jsem s tebou a vsechny holky pa, milacku uz aby bylo takto zitra. Myslim na tebe pa milacku
Tak
nedinka
| 22. 11. 2009 11:38
Vás všechny zdravím
Dnes tu byl na vizitě pan doktor, který si mě pamatuje z první operace...Ptal se sestřičky, kde je ta má dokumentace z té MRU, že by se na ní moc rád podíval...Říkal mě, že se tu o mě teď hodně mluví...No jo, ještě se ze mě stane hrdina dne
Jak je Vám , holčičky? Pořád to tak bolí?
Mě je dnes celkem fajn, jen jsem trochu nervozní...
Stáničko
petraceb
| 21. 11. 2009 21:04
Stáničko, taky bych tě ráda poznala. Moc bych se s vámi se všemi ráda viděla, byly by z nás určitě dobré kamarádky a těch je vždycky málo.
Dobře, někdy se tedy domluvíme, že bychom společně navštívily to naše zlatíčko Pavlínku.
Taky vás mám moc ráda a jsem ráda, že jsme se našly
Tobě taky krásnou noc a i vám ostatním. papa a pěkné sny
PS: já se musim ještě šprechtit
Ahojky Péťulko
cumacek
| 21. 11. 2009 20:51
Já bych tě taky ráda poznala zlatíčko moje, osobně,to se jěště domluvíme,jestli budou povolený návštěvy.Přeji ti hezkou dobrou a klidnou dobrou nockočičko naše.
Máme tě tu všichni rádi a jsme s tebou na nás se můžeš spolehnout

Ahojkky děvčata vám také přeji hezkou a bezbolestnou noc.
pa paStáňa
Pavlí
Martina12
| 21. 11. 2009 19:40
já se jen připojuji k ostatním a moc ti budu držet palce, ať ti to dobře dopadne a ať tě potom nic nebolí. Budu na tebe zítra moc myslet. Virtuálně tě objímám a držím za ruku, taky tě můžu pohladit. , prostě máš to teď z nás nejtěžší, tak jsme všechny s tebou. Budu napnutá, co napíšeš. Na noc si kdyžtak řekni o prášek na spaní, ať se na to dobře vyspíš.
Jo a děvčata taky si koupím nějaký olej, ale myslím, že mi kdysi nějaký masér doporučoval třezalkový a přesně jak píšete, že to chce promazávat, aby plotýnky nevysychaly a tím i nevyhřezávaly. Moc jsem mu nevěřila, ale když to tu píšete, tak si ho koupím a manžel bude mít o zábavu postaráno . Tak dobrou noc.
večer
petraceb
| 21. 11. 2009 18:40
Mirečko, já se na ten olej pak mrknu, až budou penízky. Teď spíš musim koupit dárečky.
Mám divnej jakoby strach, že se některý ráno nepostavim. Ale jestil to mám fakt vyhřezlé tak ať si mě ten jouda z tý neurologie nepřeje, já mu to pak vytmavim.
Stáničko, to mě mrzí, že se ti dnes přitížilo.
Pavlí, já jsem taky přemýšlela, že bych tě navštívila, ale neodvážila jsem ti to napsat, víš jestli když ti neni dobře tak jestli by jsi radči nebyla sama tak proto jsem to ani nepsala.
Haničko, psala jsi, že rozumíš fyzice, mám naskenované otázky co nám dal fyzikář ke zkouškám, myslíš, že bych ti to mohla poslat na mail? Jestli by jses mi na to mrknla.
holcicky
DORI
| 21. 11. 2009 17:42
ahoj holcicky moje zlate .Stanicko ty jsi mi vcera udelala takovou radost, ze Ti neco pomohlo, No snad to bude zase zitra lepsi a pak uz jen lip, Ten kostival je i na modriny jak jsi psala. Doufam, ze te partner maze jemne, netlaci. at ti to znovu udela a dej si i toho oliv, oleje na salat vic,aby se i zevnitr vse promazalo. Bude to lepsi uvidis

Peti, ten olej kdyby jsi koupila v lekarne, ja myslim, ze je to uplne stejny jako v lahvich v obchode. Jen nekupuj nejlevnejsi. je mi lito, ze je Ti porad take hur, Holky davejte si velky pozor na to teplo, kamkoliv jdete porad neco kolem pasu,alespon svetr uvazanej. Ted je to nejhorsi obdobi.zima.Dej v pondeli vedet co bude s tebou dal.
Hani jsem rada, ze je Ti lip, v pondeli si dej sehnat ten podbel a fenykl, aby kasel netrval moc dlouho, a nebyl chronicky, uvidis jak se Ti ulevi Ja caju piju kompotove lahve jak kaslu, Musi se hodne pit caju.kdyz kasles. Uz bude kazdym dnem jen lip.
Pavlinko, mam take radost, ze s pani si dobre rozumite.I za tebe si preji, aby to uz bylo konecne za tebou a vse dobre dopadlo.Bud stastna, ze mas hodne deti a postaraji se i pomuzou.Jsi moc chytra jak to beres, ze nema cenu uz ted patrat po nicem, je to tak,Nic by to nezmenilo, ze jo.....Milacku ani nevis jakou mas podporu v nas vsech to by bylo aby to nedopadlo dobre. Jsme vsechny s tebou pa..
Holky mejte se vsechny moc pekne, strasne moc Vam preji, aby Vam vsem pomohly masaze olejem a nic Vas nebolelo Mirka
Tak
nedinka
| 21. 11. 2009 17:31
teď jsem něco udělala a máte tam můj vzkaz 2x
Stáni, moc ráda bych Tě tu potkala, jen nevím, jestli Tě sem pustí...je tu zákaz návštěv....
Haní, odkud jsi Ty?
Uděláme si pak srazík plotýnkářek, ju?
Haní
nedinka
| 21. 11. 2009 17:27
já jsem z Jihomoravského kraje, bydlím nedaleko Kyjova..
Ona to má každá nemocnice jinak...Mě postavili na nohy v pátek a za týden od operace jsem měla jet domů. Jenže v noci před propuštěním se mě stalo to s tím hematomem, takže jsem jela nakonec až za 14 dnů...
Před tím jsem ležela na jiném oddělení, na pokoji jsme byli 4, záchod i koupelna společná pro všechny a daleko na chodbě...Teď jsem na pokoji, kde je to jen pro dva pacienty a WC i sprchu máme na pokoji...Na oddělení je nás celkem asi 8,takže se tu o nás sestřičky opravdu starají.
Taky jsem zvědavá, jak to teď bude všechno probíhat...
Haní
nedinka
| 21. 11. 2009 17:26
já jsem z Jihomoravského kraje, bydlím nedaleko Kyjova..
Ona to má každá nemocnice jinak...Mě postavili na nohy v pátek a za týden od operace jsem měla jet domů. Jenže v noci před propuštěním se mě stalo to s tím hematomem, takže jsem jela nakonec až za 14 dnů...
Před tím jsem ležela na jiném oddělení, na pokoji jsme byli 4, záchod i koupelna společná pro všechny a daleko na chodbě...Teď jsem na pokoji, kde je to jen pro dva pacienty a WC i sprchu máme na pokoji...Na oddělení je nás celkem asi 8,takže se tu o nás sestřičky opravdu starají.
Taky jsem zvědavá, jak to teď bude všechno probíhat...
nemocnice
srnka
| 21. 11. 2009 17:09
Ahoj,
Páji já myslela, že jsi z Jihomoravského kraje, když to máš v profilu...Hlavně, že ta paní je nakonec fajn. Přesně, teš , že až budeš po operaci, bude ti lépe, uvidíš. Je nás spousta , co ti držíme pěstičky
Já byla v Brně v Bohunicích, taky mě druhý den fyzioterapeutka ukázala jak vstát z postele. WC jsme měli přímo na pokoji, tak to bylo super . Ležela jsem tam 10 dnů, než jsem odjížděla, stehy mě vytáhli.
Stáni, to je mi líto, že ti to zase bolí...
Holky my máme trápení. Ale bude nám všem lépe. Věřím v to, nám všem se to obrátí k lepšímu
Jak se má zbytek holek?
Mám po návstěvě, jsem nečekaně unavená, tak si jdu dát šlofíkatu
měj te se krásně...Páji.....správně tu bylo psáno, máme tě všichni rádi a myslíme na tebe.
Jaký tam mají jídlo?Je to dobrý?Hlavně, že to nemusí člověk vařit a ani to nádobí uklízet že
Ahojky
petraceb
| 21. 11. 2009 16:50
Ahoj holky,
Pavlí, jsem ráda, že je ti dnes líp. Kéž by ti ta operace pomohla a už jsi mohla mít jen klid. Stále na tebe myslim.
Mě to přijde, že je mi hůř a hůř, jak jsem ráno psala, budi mě v noci každej pohyb, mám pocit jako kdyby mi někdo hobloval míchu. Dnes mám takové necitlivé nohy, někdy mám i strach, že se nepostavim. Byly jsme v Tescu a mě se na zpáteční cestě chtělo už čůrat, doma pak už teda víc a já to nemohla vyčůrat, tak mi plnej močak normálně jen odkapával, ale to byla doba. Teď to zas dloube tak si zpapáme tramálek asi.
To je fajn, že tvoje spolubydlící je dobrá, aspoň si máš taky s kym povídat viď.
Měj se moc krásně
Mirečko, dobře tak teď už vím, že je to tedy normální olivový olej , zkusim si ho někdy koupit a namažu se s nim.
Haničko, určitě to nic vážného nebylo s tim konečníkem, já mám vnitřní hemoroidík tak se možná odřel o .. víš co asi viď . Už je ti líp od chřipky?
Učení moc nejde, jak mi neni dobře, ale musim to nějak vydržet.
Stániku, já bydlím v Neratovicích, což je od Mělníka asi 17km, a ve Slaném jsem jednou byla, ale to jsem ještě nevěděla, že tam bydlí moje kamarádka (ty)
Mějte se moc krásně, já si musim jít lehnout, je mě zle od tý páteře. papa a mam vás ráda
Pavlíčku
cumacek
| 21. 11. 2009 16:00
Tak už to vím kde ležíš?????????
To Na Homolce když dělali někomu jen výhrez,tak vstával také druhý den a 4 šel domu a pak přijel na stehy,tam to jde jak na běžícím páse.to jsem ráda,že tam jsou na tebe hodný,jinak bych jim přijela vynadat.Třeba se tam za tebou ukážu pa pusinku Stáňa
Stáničko
nedinka
| 21. 11. 2009 14:43
jsem ve VFN v Praze na Karláku...Jsou tu úžasní...
No, mě vážně postavili až v pátek a operovali mě v úterý, takže čtvrtý den po operaci...Ale tehdy bylo důležité, že mě vůbec nic nebolelo, bylo mě fakt úžasně.....jen mě tehdy vadilo, že jsem si nesměla sednout na WC...to si teď vydobudu, protože to je asi to nejšílenější...
Pavlí
cumacek
| 21. 11. 2009 14:25

Pavlíku,v jaké nemocnici ležíš.To jsi psávala až po4dnech jů?
Mě vyhnali hned druhý den odpoledne, když mě přivezli z jipky.
Tak pa a nemáš zaco děkovat jsme tu všichni pro tebe,ji naše máme tě rádi!!!!!!!!Ty naše zlatíčko.pa a hezky odpočívej ať nabereš silu,.pa Stáňa
Ahojky holčičky...
nedinka
| 21. 11. 2009 13:56
jste hodné, že na mě myslíte, ale nechci Vám přidělávat starosti...už tak jich máte každá se sebou až až
Teď jsem se vrátila z kantýny, musela jsem si udělat zásoby pití, když pak zas 4 dny nevstanu...
Minule to bylo tak, že mě po operaci dali na tzv. dospávací pokoj a za dvě hodiny už jsem byla zpátky na pokoji...bylo mě fajn a cítila jsem se skvěle...Byla jsem jen malinko unavená, ale zároveň šťastná, že to mám za sebou....Doufám, že i teď se budu cítit stejně....
To by mě taky celkem zajímalo, proč mě to nevzali hned celé, ale už je zbytečné po tom pátrat a zabývat se tím....
Na pokoji jsem pořád s tou paní, ale je docela fajn, jsem ji křivdila...tak se jí tímto omlouvám....Asi v pondělí půjde domů, tak uvidím, koho mě sem dají...
Ted mě ta noha bolí jako čert, takže už se vlastněna tu operaci těším...snad to už bude naposled...
Všechny Vás moc zdravím a hodně na Vás myslím...
Haní, neboj..těma cvikama to nebylo..způsobil to ten otok...
Petí, je Ti líp?
Stáni, Mirečko, Marti...moc Vás zdravím a děkuju za Vaši podporu....VÁM VŠEM ZA ÚŽASNOU PODPORU!!!!!
Ahojky Všichni
cumacek
| 21. 11. 2009 13:48
Přeji vám všem hezkou sobotu.
Doufám,že ji máte bez bolístek.Já už zese dnes trpím,bolí to zase u té rany a ta kost,tak jsem to zakřikla.Už jsem zase s toho otrávena,myslela jsem,že už to bude čím dál lepší.

Ahoj Pétí
A jak je tobě,zabírají ty prášky.Jsem ráda,že se to u tebe konečně začne hýbat a budou s tebou něco dělat.A jak si psala o tom konečnímu,tak ti jenom mohla prasknout žilka.Ta Pavlínka má smůlu viď?Jak Pavlí píče,že dostane pak prášky na otoky tak já je beru doteď,jmenujese aescin, mě je hned dávali v nemocnici ale nepomohli mi,měla jsem ten otok také a i hematom když mysleli,že mě také budou znovu operovat,měla jsem i na zadku strašně velkou modřinu a dotoho mě ještě píchali inekce,ta vypadala a jak dlouho mizela.Jo,jsou to je a jen samé starosti.Péti odkud si? Píšeš,stála o Mělníku tak musíš být kousek oděmě.Já jsem ze Slanýho.
tak a opatruj se zlatíčko pa Stáňa

A co ti Haní,už je trchu lépe.Jak píšeš o tom kašli,já už ho mám měsíc a nemůžu se ho zbavit.Přítel mi dělá čaj z cibule a majoránky,nakrájí cibuli a pak to vše povaří adávám si do toho medíček.Nebo mě děla,že nahrájí cibuli a zasipe cukrem a ta si pustí šťávu a ta se užívá.
Tak také se opatruj a zdrávím všechni holky a mám vás ráda Stáňa

Ahojky Miruško
Tobě jdu psát na meilíka.pa Stáňa
olivový olej
srnka
| 21. 11. 2009 13:38
Ahoj holky.
Taky jsem přemýšlela jaký olivový olej Peti , ale už to máme dobře popsané, Doma máme nějaký, a fakt jej do salátů dáváme. S tou třezalkou je to prej výborný, mamka říkala, že dřív (si to nepamatuju, byla jse prcek) chodila na masáže právě k paní, co si ten olej dělala doma.
Mirečko, moc ti děkuji za upřesnění těch bylinek. Antibiotka zabraly, z nachlazení se dostávám
Páji, nic není tak horké , jak se uvaří...Doufám,že ti je dneska lépe a máš jiskřičky naděje v očích. Už chápeme, proč tě to tak bolelo a lepší, že na to přišli relativně brzo.Ted už bude jen lépe a lépea lépe. uvidíš, my ti držíme pěstičky a přejem ti, abys už neměla žádné bolesti...Mirka to tak krásně napsala o té fotečce, že se na nás krásně směješ...a má pravdu. Líp bych to nedokázala vyjádřit.
Páji jsi na pokoji furt s tou paní nebo tam máš někoho nového? Jsou na tebe hodní?
Peti, at ti jde dobře učení..
Co ostatní, jak se máte? Stáničko, MArti.........?
Přijede se za mnou podívat kamarádka, tak mám o zábavu dneska postaráno.
krásný sluníčkový den, je tam opravdu nádherně...
Ahojky kočičko
cumacek
| 21. 11. 2009 13:32
Ahojky zlatíčko naše
Přeji ti hezký den.To jsem ráda,že jsi se z toho vyspinkala,a cítíš se lépe.Stále na tebe myslím a mám tě ráda a budem zítra na tebe všichni myslet a mooooc ti držet palečky,aby vše dopadlo dobře.A myslíš,že pudeš 1 den na jipce nebo tě dají na pokoj.Tak až budeš trošičku schopná nám napsat tak napiš,budem všichni čekat jak to dopadlo a jak se cítíš?
To jsou ale doktoři,proč ti to nevzali všechno,mohla si mít pokoj,joooo to je to naše zdravotnictví.Buď ráda,že máš tak hodnou rodinu a moc ti pomáhají.Pak mi slib,že se budeš šetřit a nebudeš nic dělat!!!!A víš ,kdy jsed ráno?
Chtěla jsem se zeptat,já to nějak zapoměla v jaké si nemocnici a budeš ležet na neurochirurgii?
Tak hezky odpočívej a naber hodně síla na zítra,všichni víme jak ti je?
pa posílám pusinky a mám tě ráda a myslím na tebe sluníčko naše Stáňa
olivovy olej
DORI
| 21. 11. 2009 12:04
ahoj holky, Peti ten olivovy olej ja kupuji normalni v kauflandu ale ten nejlepsi panensky a drazsi, protoze ten se ma i kapat na salat, aby promazal i zvenitr, je to pry zdravy.Malo kdy to ale udelam na salat. Tak naleju do mensi flasky z neho a tam mam tu trezalku, Natrhala jsem to kdyz kvetla, ted uz budu muset asi v lekarne koupit, Ta mala ´flaska asi 3dcl, mi dlouho vydrzi par mesicu. Mam to ve tmave lahvince z toho PHYTOCHI to je takova akorat na to i tmava. mam to v pokoji, ne v lednici, aby to nebylo studeny, pak napis pa..at Te nic neboli
Pavlinko, tak podle doktora by to stejne prislo, ale musela jsi si to zazit tu bolest, je to strasny. Jak pises o tom otoku, to asi hodne tlacilo na nervy, proto takova bolest ..vid? Je to strasny, Jen uz aby to bylo za tebou a ted uz by fakt melo byt jen dobre.Dneska jsem si cetla od janinky z Brna co je po operaci chvilku uz chodi i na prochazky, dokoce i ze schodu pekne sla, Myslim, ze je tyden doma.Clovek se az prestava bat te operace.Je dobre, ze napisou i takovi, ktery nemaji tolik bolesti, jak se to pekne hoji.
Tak zitra Ti uz daji nejaky oblbovak at nemas strach a uz to pujde.Jsi moc statecna a jak se krasne usmivas na nas z fotecky kdyz si cteme Tvuj prispevek, clovek ma pocit, ze je Ti lip.
Drzte se holky vsechny a uzijte si dneska slunicko pry se nam uz schova.
Staniku a co Ty? mela jsi i vcera masaz?Je Ti porad lip,Mam i z tebe radost. pa...holcicky at jste v pohode
Krásný sluníčkoívý den
nedinka
| 21. 11. 2009 09:11
Holky moje...
Tak jsem se z toho prvotního šoku vyspala, jen mě bolela hlava, tak jsem si musela vzít prášek...asi to je z toho, jak jsem včera brečela...Teď už je fajn...
Ráno zamnou přišel můj dr a tak jsem se ho ptala, co se vlastně stalo...
Takže mě při první operaci odstranili jen část plotýnky. Vše bylo ok, jenže jak mě tam po týdnu nastoupil ten otok, tak ten začal pomalu vytlačovat i ten zbytek té plotýnky...Je teda pravda, že já se po samotné operaci cítila skvěle, normálně jsem chodila a o nějaké bolesti v noze jsem ani nevěděla...Až tu osudnou sedmou noc jsem si díky tomu otoku zkusila největší bolest svého života...a od té doby mě to vlastně pořád bolelo....Takže ted mě dr ujistil, že už bude vše v naprostém pořádku a že zabrání i případnému otoku...budu brát nějaké léky...
Holky, jak je Vám všem? Omlouvám se, že nepíšu jednotlivě...už si přesně nepamatuju, co jste která psala, omlouvám se...
Jen vím, že jste mě všechny včera moc podržely a že to díky Vám zvládnu o moc snáz...
Děkuju a mám Vás ráda.....
Bezbolístkový den přeju všem....
Ahoj holčiny
petraceb
| 21. 11. 2009 08:17
Pavlínko ahoj, je ti už dnes jak psychicky tak i fyzicky líp? Asi moc ne viď. Už aby jsi tu operaci měla za sebou a ještě přežít ty pooperační bolesti. Přesně jak píše Hanička, řekli ti dr čím to je, že musíš znova na operaci?
Měj se krásně a myslíme na tebe
Mirečko, asi si dojdu pro ten olivový olej, a to je olivový olej na smažení nebo jako kosmetický olej??
Haničko, něco na tu imunitu si budu muset koupit, teď beru co jsme dostaly v práci vitamíny centrum tak se zatim držim, ale něco na tu střevní mikrofloru budu asi potřebovat.
A co vy ostatní holky?
Teda já zas měla na dnešek noc. Včera mě to sice nebrnělo, ale musela jsem si vzít večer tramal, páč mě zas jen ty bederní a hrudní obratle bolely, v noci jsem mohla být vzhůru tak 8x, každý pohyb mě zbudil, to asi neni dobrý, když už mě to i budí. No a bolí to vlastně stále, ale nechci se těma práškama cpát a kor takhle po ránu.
Mějte se moc krásně a užijte si víkend. Já se jdu učit, od čvrtka nám začínají testy
hani
DORI
| 20. 11. 2009 21:58
Hanicko ja Ti nenapsala, ze podbel kvet, ne listy, koupis to v lekarni nebo u bilinek, teda ted ne, maminka at to koupi,nebo nekdo a fenykl, maji i v kauflandu, pekne to voni a je i dobry, jeste tam neco slo, nemuzu s vzpomenout.S manzelem mas pravdu, je moc hodnej, sama ho obdivuji, ale nedela to denne, tak2x v tydnu nekdy jednou nebo i 3x podle toho jak jsem hodna pa a vylec se
podpora od nás všech
srnka
| 20. 11. 2009 21:21
Ahoj holky!
Nestačím se divit. Co k tomu dodat, asi jen to, že je mi Páji taky líto. Alepoň tě na dálku podpoříme, že v tom nejsi sama. Všichni tě máme mooooc rádi a myslíme na tebe, aby to dobře dopadlo. Mě je z toho na nic. Jedna moje kámoška prohlásila větu, nad kterou jsem se zamyslela až později. Pry, proč se musí ošklivé věci dít hodným lidičkám? Sama nevím. Správně píšeš, lepší tu operaci podstoupit hned, ne až za pul roku. Teď je důležité myslet pozitivně na tu lepší budoucnost. To platí pro nás všechny. S nadějí a vírou v lepší dny, se žije lépe. Holky to už okomentovaly dost. Sama nevím, jak nejlépe ti zvednout náladu, ale myslím, že by mohlo pomoci to, že na tebe myslíme všechny, máme tě moc rády a že nejsi sama. Jsme tu my
Pěkně odpočívej, Jej, tak mne napadlo, doufám, že to není z toho cvičení,co jsem ti poslala...to bych si do smrti vyčítala.
Je dobře , že máš kolem sebe doma spoust hodných lidiček, kteří ti po operaci pomohou. Lásku tedy budeš dostávat nejen od nác viruálních kamarádek, ale i od nejbližšího okolí.
Řekli ti dr proc to musi znovu otevirat? Vysvětlili ti to, co tam alespon máš? Tak nevím, zda to tam nepokazili oni...nebo to je fakt tím pádem ve sprše...no to můžeme jen spekulovat.
Peti,Mirka s těma lékama měla pravdu. Opravdu není od věci si koupit lactobacily na střevní mikrofloru, aby ses ochránila před případnýma gynekoligickýma zánětama, posílila tím imunitu a aby sis práškama nezničila střevní mikrofloru. Mě to dr doporučila hned k antibiotikum. Koupila jsem si to, a výtok zatím nemám. (trpím na to hodně, ihned po jakýchkoliv práškách jsem to měla).
Prej mě to aji posílí ted imunitu...tak uvidíme, necháme se překvapit.
Mirko, to se máš přímo královsky, že tě masíruje chlap, Jen si toho važ, takových je málo...a pořádně ho aji za mě pochval.
Protože jsem mívala bolesti zad už dříve (chodila jsem na rehb...a furt jsem si stěžovala, ale nebylo tak jak letos) tak jsem zařala chodit aždý měsíc na masáž. Druhýden jsem se cítila jako znovu zrozená, Jaká škoda, že jsem ji neměla každý den doma..
Děkuji za ten typ na čaj. mamča mě vaří z lipových květů a šípky, co jsme nasbírali. Pak to prostřídá s heřmánkovýma knotkama (ty jsou hnusný) a někdy zkvětů z černého bezu. Bez medu se to nedá pít. To cos psala doma nemáme...
Antibiotika zabírají, dneska teplotu nemám, leč jsem zase spala i přes den... ta noha..no nic s ní nového....
Tak se mějte všechny hezky, Stáni, Miry,Peti,Páji,MArti, a Broni, všechny vás mám ráda. a přeji vám ty hezčí dny...a pěkný víkend!!!Napište ,jak se máte všechny.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 8. 2025 19:26
14893
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18