Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Pavlínko moje
cumacek
| 22. 11. 2009 20:36
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Budu na tebe myslet, aby to proběhlo dobře a nic tě nebolelo. Palečky držet taky budu. Doktoři budou po víkendu odpočatí, tak si dají určitě záležet. Nedivím se, že se tam o tobě hodně mluví
, kdoví, co tají, že něco mohli zanedbat...(třebas ty léky proti otoku) Mě teda nic taky nedávali, jen nějaký injekce na ředění krve..
, že jsem na nu zakřičela a děsně jsem se rozbrečela.
(a nějaký dr se přišel podvat, co se děje) tak mě to milostivě píchla napoprvé do loktu (tam a ještě měla poznámku, že proč chodím do nemocnice,když nemám žíle) .To bylo horší jak ten epidural do zad. Ležela jsem na boku s nohama strčenýma , co nejvíce k břichu a hlavou dolů. (Asi jako mimčo v bříšku). Bylo to nepříjemný, zvláštní pocit, cítila jsem to, jak mě divně škube tělo a nohy. (po injeki do páteře) Ale není to děsná bolest. Pak se mě ptali, jak se cítím a co nohy dělají. Řekla jsem jim , že v nich se prolívá horko. On se zaradoval, že tak to má být a zavolal dr k operaci. Byla jsem oblblá, ale oči jsem otvírala a střídavě zavírala. CHvilku spala, ale slyšela jsem je ke koncu, jak si dr povídají...Někdo to prospí úplně, ale já nee.

Tu pravou nohu uz nikdy nebudu myt uplne dobrou asi pry. ale jak je praskla plotynka, slysela jsem, ze se to casem muze zacelit, a nekdo rika, ze ulomit spis, takze to by mne operace neminula.Proto mne to zajima co mne ceka.Jednou
ja si uz rekla, ze budu muset min chodit na tyto stranky, dneska jsem mela strach projit na WC a pak jsem zustala v posteli, ze budu dnes radsi lezet. Jenomze znas to, Uz bylo plno problemu co a jak udelat a tak jsem vstala. Snad to rozchodim. Asi jak to slunicko se nam schovalo je to takovy. Kdyby Ti dali radsi televizi na pokoj at se odreagujes a rano te vzaly prvni. Dokud jsou dobre odpocati. Vecer Ti urcite daji tabletu na sklidneni aby jsi spinkala. Pavlinko, jak Te to umrtvuji epiduralne do patere? To musi strasne bolet nez to tam dostanou do te michy, brrr.
Jsi statecna holka to citim z Tvych psanicek.Jsem s tebou a vsechny holky pa, milacku uz aby bylo takto zitra. Myslim na tebe pa milacku

Ja caju piju kompotove lahve jak kaslu, Musi se hodne pit caju.kdyz kasles. Uz bude kazdym dnem jen lip.
. Už je ti líp od chřipky?