Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Peti
DORI
| 20. 11. 2009 20:30
ahoj Peti, ja si to ani neuvedomila, myslela jsem tim, ze musi byt u toho teplo, ne, ze v nevytopenem pokoji Aby se svaly uvolnili. .My topime denne pouze krbem celej dum,Otevrem dvere v obyvaku a ono to teplo jde vsude . Ale je to kouzelny mas pravdu a masaz uzasne prijemna, (vid? Stanicko, ) Vzdycky mi je lito, kdyz skonci a jak dobre se po ni spi. To Ti muze udelat i maminka, nebo sestra.Vim, ze mas brachu, nevim zda sestru. Ja to take udelala nasi holce, kdyz si stezovala na zada. Tak to vyzkousej .Byla bych moc rda, kdyby Vam to vsem pomohlo zlaticka. I Tobe Bronicko,Napis, zda je Ti uz lip.pa..milackove Mirka
Pavlínko
petraceb
| 20. 11. 2009 19:46
Páji jen se vyplakej, pomáhá to. Ale jen s mírou, aby tě to moc nebolelo.
Až budeš zítra moc tak písni.
Krásně se vyspinkej a ať nemáš bolístky.
Taky tě máme rády, papa
Mirečko
petraceb
| 20. 11. 2009 19:44
Mirečko, mě je taky smutno po Pavlínce. Musíme být všichni, ale silné.
To je moc dobře, že tě má kdo masírovat a hlavně, že to pomáhá. Jééé to bych si nechala líbit, zapálený krb, za okny sníh, ležim si před krbem a užívám si nějakou super masáž páteře, to by bylo príma .
Ta MR by byla dobrá, no snad nebudu čekat dlouho.
Jinak ten konečník je v pořádku, bylo to jen včera, možná nějaký hemoroidík. A ty bulky co mě operovali nad hýždí tak se mi tam dělají nové, ale to bych za chvilku byla rozřezaná jak .. Nevim co se to furt dělá. U nás je taky zas zima, ráno jsme musely škrábat sklo na autě.
papa pusinu
Holky
nedinka
| 20. 11. 2009 19:42
moje zlaté...já už tu zase bulím, ale ne kvůli operaci, ale že mě tak dojímáte..Netušila jsem, že se lidé k sobě dovedou tak krásně chovat a přitom se vůbec neznát...
Bolí mě hlava, takže Vaše vzkazy okomentuju zítra, nezlobte se...
Jste všechny moc fajn, mám Vás ráda a děkuju za podporu....
Bezbolístkovou noc...
pro holky bolitstky
DORI
| 20. 11. 2009 19:07

ahoj holcicky moje bolave, jak je mi smutno z te Pavlinky,ale moc smutno, tak jsi mi alespon Ty Stanicko udelala radost, Ja uz Vam to tady psala kdysy davno, ze tim olivovym olejem at Vas chlap natira, ne masirovat silou, ale od korenu patere protahovat az ke krku a tak tahnout na ramena a do boku vzdycky od korenu .Jak to delala sestricka v nemocnici tim mickem nekomu, Mne teda ne, ja bych se na zada nemohla polozit. Dela mi to tak 20 min v teple kdyz je vecer roztopino krbem, a jak jsme uz sami stahne mi i kalhutky a cele i to stehno mi masiruje jak mne ten sedaci nerv tak bolel az do nohy. Obdivuji ho takovou dobu mi to dela,( 7 mesic )ale jak to zacina bolet a namaze mne, uz je mi druhy den lip, Tak to asi pomaha,Zevnitr uzivam ten geladrik nejdriv fast, ted uz jen forte, to vyzivuje plotynky dost a na lacno phytochi, kdo to zna da mi za pravdu zvlast v teto dobe chripky, je to moc dobry ale drahyPorad myslim na Pavlinku, je tam sama, je mi ji lito moc lito.Uz aby to mela za sebou Vid Pavlinko. Jesteze mas notebook sebou, j
Ja jak mi bylo nejhur, jen jsem koukala kdo co pise, at se odreaguji a take zda tam neuvidim nejakou pomoc.co komu pomohlo,
Ty Hani uvar ci caj z podbelu s fenyklem, s medem je to na prudusky moc dobry a za tyden denne kdyz ho budes pit, uvidis, ze to pomuze.
Jsem zvedava Petiku co v pondeli s Tebou bude, mozna take pujdes na MR.a budes vedet co se vlastne deje.Musis to uz dotahnout do konce, co ten konecnik, ?uz nekrvacis? To by teda nebyla take zadna sranda, a ty bulky Ti uz mizi pod kuzi?Jak Ti je operovali.Mejte se kocicky vsechny . U nas uz nejak prituhuje pa..Mirka
Mirečka, Martinka
petraceb
| 20. 11. 2009 18:34
Mirečko, to ti byl puch, fůj bleee. Dnes je to zas v pořádku, páč mi ten vitamin nepíchl.
Marti to máš pravdu, lékama se to nedá moc dlouho řešit, jsou to jen opiáty a nic nevyléčí.
Snad už budu mít brzo klid.
Přeji pěkný večer
Stánička
petraceb
| 20. 11. 2009 18:31
Ahoj Stáni,
to je moc dobře, že ti olej pomáhá , fakt super. Hlavně ať pomůže napořád.
Docela jsem měla klid po tom tramalu a už jsem si taky vyzvedla ty tablety tramal, napsal mi rovnou dvoje tak mám šest platíček.
No já doufám, že už by se mohlo něco dít, už by bylo na čase. Jen mi furt vrtá hlavou čím to mám. Jestli je to fakt výhřez a kolik. No ještě si počkám než mi někdo udělá ct. V pondělí mi to prý budu mít napsané.
Přesně tak, Pavlínka potřebuje podporu, škoda, že nemůže být s ní.
Pavlínko
petraceb
| 20. 11. 2009 18:27
Ahoj Pavlínko,
taky musim napsat jako ostatní děvčata, je mi do breku. Kolik si toho ještě budeš muset vytrpět. Já doufám a věřím tomu, že už nic. A jak píší holky, už se to musí obrátit jen v dobré. Myslim na tebe stále a jsme všichni s tebou.
Neni to tim, jak jsi po té operaci upadla v té koupělně?
Je moc dobře, že se má o tebe kdo starat. Jsi moc hodná ženská a mám tě ráda. papa pusinky
Ahojky děvčata
cumacek
| 20. 11. 2009 18:25
Tak vás všechny zdravím
Dnes jsem se sem dříve nedostala.Byla u mě holička,tak už jsem hezká holka ale jenom na hlavě.
Jak už jsem psala Pavle,nesmím to zakřiknout,ani se mi nechce o tom psát ale musí vá to napsat,už druhý den je mi lépe.Miruška mi poradila natírat záda olivovým olejem tak jsem to vyskoušela,asi to fungule,prý se ty plotýnky nacucají.
Tak uvidím dál
A Péto,to jsem moc ráda,že ti dali tu inekci,ten tramal je dobrý a,že snad s tebou už začnou něco dělat.Ja mi tě moc líto,že také stále trpíš a nikdo s tebou nic nedělá,už začni jednat a buď na ne tvrdá a nenech se odbít.A jak ti je teď.

Haní,
A co ty jak je dnes tobě,stále tě to bolí, hlavně ta noha to bude jěště chvili trvat než ty nervy dorostou a daj se dopořádku,já jí také cítím,čuká a škube mi vní ale to se dá vydžet,proti těm zádům.Ale jak jsem psala je to dva dny lepší,nesmím to zakřiknout.
Tak pa a hezký večer všem
Hlavně teď musíme být z Pavlínkou naší kočičkou,ta nás potřebuje nejvíc a naší podporu.
pa Stáňa
Ahojky Pavlí
cumacek
| 20. 11. 2009 18:08

Ahojky Pavlí
Tak to teď tu čtu,a trpím s tebou je mi také za tebe do breku,je mi tě mo líto.Proč musíš mít takovou smůlu viď?
Život není lehký,ale veř,že se vše vdobré obrátí a budeš zdravá i ten nějaký hodný chlap se najde uvidíš?Já ho také našla,Zažívám co jsem nikdy nezažívala,je to prostě moje zlatíčko,já ho nemít tak nevím kde jsem skončila i když mám také hodnou rodinu ale on vě drží psichicky.A co ti říkají doktoři,co tam máš,udělal se ti znovu výhřez nebo něco jiného.Zlatíčko moje,budu ti moc držet palečky a myslet na tebe,a neboj určitě to dopadne dobře.
A pak mi slib,že se budeš šetřit,až tě pustí domů,jinak dostaneš na zedek
Mám ti vyřídit od mého přítele,že ti také drží palečky aby ti to vše dopadlo dobře.
Tak se kočičko drž a buď statečná a silná,ty to zvládneš.
Podívej co už jsem zvládla já
Já to nesmím zakřiknou,ani se mi o tom nechce psát,už je mi druhý den lépe,kdyby to bylo aspoň zatím takhle.
Mirka mi poradila,mazat si záda olivovím olejem,tak mi přítel každý den maže,tak možná to má něco do sebe.
Tak to holky taky zkuste a uvidíte jestli mám to také trochu pomůže.
Tak pa miláčku náš
mám tě ráda a myslím na tebe,jsem s tebou.
pa posílám pusinku
Ahojky Pájí a všechny ostatní,
Martina12
| 20. 11. 2009 18:01
mám po náladě, když jsem si přečetla, co tě zase čeká. Nezbývá než věřit, že potom bude všechno dobrý, že budeš bez bolesti. Ale co se tam mohlo pokazit? Taky jsem si přečetla tvůj deníček. Jen chci říct, že jsem rozvedená už před 15-ti lety (dceři byly 3 roky) - taky nevěra z jeho strany a naprostý nezájem o rodinu a teď už jsem 11 let šťastně vdaná. Sice se tím člověk uklidňuje, že všechno špatné je pro něco dobré, ale snad to tak bude a s druhou operací už to špatné budeš mít vybrané a začne jen to lepší. Tak to se máš na co těšit? Musí být už jen líp. Moc ti to přeju. Jinak malá (je jí 6 let) je zdravá, já mám kašel, ale dr. řekla, že na antibiotika to zatím není. (Já je mám na kašel snad každý rok). Tak budu doufat, že se to bez nich obejde. Myslím samozřejmě na Vás na všechny, Péťa mě taky trápí. Brát pořád jen prášky a injekce na bolest je jen krátkodobé řešení. Snad už ti taky někdo něco kloudnýho poradí. Tak se mějte co možná nejlépe. A co Broňa? Nejsi už na Slovensku?
Teda
nedinka
| 20. 11. 2009 17:24
Mirečko, Ty mě teda dávášTeď jsi mě rozbrečela dojetím...
Jjá Vám to psala hned, jak jsem se to dozvěděla...Teď už jsem celkem nad věcí...5íkám si, že lepší ted, než třeba za půl roku...Taky si říkám, že když už to bude v tom samém místě, tak by to nemělo být tak strašné...
Doma se o mě má kdo postarat...mám děti, rodiče, sousedy(to je zároven můj bratranec a s jeho ženou si moc rozumíme)a přes dva domy mám tetu, která mě pomáhá nejvíc..
a s tím manželem je to už ted dobrý....je to vše zamnou...
pro Pavlinku
DORI
| 20. 11. 2009 16:37
Ahoj Pavlinko, az je mi do breku kdyz jsem si cetla Tvoji odpoved, Nevis co se stalo? Je to strasne a proc se to stalo, A to Ti doktor rikal, abys uz zacinala cvicit.Pak by rekl, ze jsi si sama neco porouchala a museji operovat.Jak jsem cetla, ze posledni 2 roky se Ti smula lepi na paty, precetla jsem si Tvuj dennicek, a jsem uz uplne v soku, Jsi tak penkna zena, mas nadhene deti, Ale moje maminka tohle take zazila i kdyz trochu jinak,kamaradky toto casto delaji, Je to vsude kolem nas. Bohuzel, ....Vis co, ale to co mne se stalo, proc ja se dostala do tohoto kolotoce bolesti, jeste co jsi zazila, nemenila bys se mnou. Prave proto mne zacali lecit, kdyz to manzel rekl, antidepresivama a casem jsem i z voziku vstala, Pry tato psychika je na to co mame nejhorsi. Ja ani neberu leky od bolesti, ale antidepresiva do ted, Jsou i horsi tragedie ani se to nemusi manzela tykat.Pavlinko, musis to vydrzet neni jine cesty. A tak krasna zena a inteligentni si brzo najde nekoho kdo si ji zaslouzi. Muselo to tak byt,aby uvolnil misto tomu pravemu. Budu na tebe denne myslet, Mozna tam jen neco spravi nejakou kosmetickou upravu a budes psat po operaci jako Jana z Brna na jine diskusi, Uz druhy den po operaci chodila a jak je doma je ji dobre. i neco uvari myslim. podivej se na diskusi abeceda zdravi. Urcite to bude i s tebou ted tak, Ma Ti kdo pomahat po operaci?Vubec jsem nepocitala , ze neco takoveho napises. Urcite jsou vsechny holky z toho smutne a vsechny myslime na tebe. mame Te moc radi drz se jsme s tebou milacku pa...
Ahojky
nedinka
| 20. 11. 2009 14:40
holky
mám špatnou zprávu, v pondělí mě budou znovu operovatTak tu ted jen brečím a brečím a říkám si, kdy už se konečně zbavím té smůly, co se mě poslední 2 roky lepí na paty....Ale nelituju se!!!
Ale když si představím, že to všechno musím absolvovat znovu, tak je mě zle...
Ještě jsem Vás dneska nedočetla, tak jdu na to....
pro Petu
DORI
| 20. 11. 2009 14:28
Ptulko ja ted neberu nic ty injkece jsem brala jak jsem nechodila a mela ty strasne bolesti, V dubnu.Ted neberu nic na plotynky. Zatim, ..kdyz beres vitamin B12 vzdycky ma moc jiny pach i po praskach, z toho si nic nedelej,
Vystrasila jsi mne s Pavlou, to mne nenapadlo, ze by mohla byt na operaci, Vidis, mozna i jo, ze mela nejaky zly vysledek a hned se to muselo delat. jeeejda, to mi ji je strasne lito pokud jsi to trefila, musime vydrzet az se nam ozve tak pa....vsechny holcicky bolave
plotýnky
petraceb
| 20. 11. 2009 14:08
Ahoj Mirečko,
to je škoda, že ti léky nebo injekce nepomáhají. Ta psychika hraje velkou roli. Mě teda prášky taky moc nezabíraj, a tak jsem ráda, aspoň za ty injekce. těm vitamínův taky nedávám velkou naději. Když jsi je brala, taky ti tak páchla po nich moč? Mě ji vlastně píchnul včera a pak to páchlo jak .... a dnes jsem ji nedostala, jen ten tramal tak je to zas v pohodě.
Jak píšeš o těch kapačkách, tak mě taky nezabraly, co jsem takhle slyšela tak skoro nikomu nezabraly.
Měj se moc krásně

Pájo, co je s tebou??? Snad nejsi po operaci?
plotynky
DORI
| 20. 11. 2009 14:00
Ahoj holky, tak ja jsem doma v pondeli budu vyrizovat lazne. u obv. uvidime ktere mne vemou. jsem sklamana, ze Pavlinka, jeste nenapsala, take jsem moc napnuta. Ja dneska jak mne p,doktorka zvedala nohu uplne mi do ni vesel krec zase, Ale z cviceni vim, ze jak se to udela vicekrat pak to prejde a jak jsem jela rano, nestihla jsem cvicit. Petulo, tak konecne jsi v klidu, mne teda ty injekce nezabirali aj B12 k tomu jsem take mela a ani naznak, ani od bolesti neco jineho, i domu mi sestricka chodila pichat a na obstriky mne muz vozil kazdy druhy den a tam mne mimo to pichli to co tobe ale uleva na 0. Tak alespon nekomu to pomaha, mne teda ani kapacky absolutne nic nepomohlo, nevim proc. mozna to bylo neco jinyho jak rikaji, ze i psychika toto udela, Kdovi,Ja teda nejsem na leky, co jsem brala v te dobe i v nemocnici jsem si 3 mesice davala do poradku zaludek jak mne bolel. Ted neberu nic jen tu pulku prasku denne jednou, Jsem zvedava i Bronicka co vyridila, Stani dekuji za adresu, dneska, zitra to zabalim a poslu.Specham a tak se s Vama loucim, jeste jsem jen dojela a letela k pocitaci.
Mejte se vsechny moc krasne, at Vas slunicko zahreje a nic neboli pa.. holky Mirka
Tramal
petraceb
| 20. 11. 2009 12:52
Ahoj Hani,
děkuji. Asi tak v 11h mě to začalo pobolívat tak jsem si vzala Diclofenak, tak to zabralo, ale teď to zas cítím tak si ho radči taky vemu. To je zas z toho sezeního.
Už by se to mělo vyřešit, tohle je už do nebe volající
To jsem moc zvědavá co ti nový neurolog řekne, a hlavně jak bude postupovat dál. To jsi měla poměrně velký výhřez, nedivím se, že máš teď nervíky z toho ještě ,,namožené" Snad se daj brzy dohromady.
Přeji hezky den.
tramal
srnka
| 20. 11. 2009 12:43
Ahoj PETI!
Jsem ráda, že ti ten dr dal injekce a prášky a b12 a že ti injekce zabrala Tak konečně to někomu není jedno, co s tebou jeSnad si to opravdu přečte a někam tě pošle. A začne se to pořádně řešit!!!! Hlavně se šetři a at tě to nebolí moc a tramal zabere...
Na nerl jsem objednaná ař na 10.12. k dr, co mi doporučila kámoška..tak jsem zvědavá....
Výhřez jsem měla (jen?) 9 mm..ale asi dlouho...než na to přišli...a než bylo volno na operaci...
Měj se pěkně. A co ostatní holky? Užíváte si sluníčka?
Holky
petraceb
| 20. 11. 2009 10:02
Ahoj Haničko,
mě to napadlo, že jak tam jsou ty krabice, že to budu já .
Dneska ráno jsem šla cestou do práce k tomu mému kamarádovi, tedy praktikovi a píchnul mi tramal, pak mi předepsal tramal v tabletách a další ampule dolminy a b12 a dal mi injekci, že si mám kdyžtak ty ambule píchat, když mě to v noci bude bolet. Teď je to zatím v pohodě, ale je injekce zabrala a taky hlavně jsem teď v klidu a nic nedělám, jen sedim. Uvidíme později. Dr si prý přes víkend prostuduje mou dokumentaci a napíše mi doporučení, vše to tam vypíše a pak mě objedná buď k tomu Pájinýmu dr nebo někam jinam. Na mělník na neurologii už nechci, tam jsou tataři.
Hani to mě mrzí, že ti stále noha táhne, co s tím dělat viď, asi to fakt chce ještě vydržet, než se ti nervíky obnoví. Kolik jsi měla výhřez? Nějak se mi to vykouřilo z hlavy.
No venku je fakt úžasně, přímo paráda .
Měj se krásně
Pájo a co ty? co ti řekl dr? Hlavně, ať to neni nic vážného. Jsem pěkně netrpělivá co s tebou budou dělat.
A co vy ostatní holky? Jak vám je?
oprava
srnka
| 20. 11. 2009 09:33
Asi jsem se upsala, místo Páji, jsem měla napsat Peti, Tak se moc omlouvám Peti a Páji. (u těch krabic měla být Peťa)
oprava
srnka
| 20. 11. 2009 09:32
Asi jsem se upsala, místo Páji, jsem měla napsat Peti, Tak se moc omlouvám Peti a Páji. (u těch krabic měla být Peťa)
krásný pátek
srnka
| 20. 11. 2009 09:30
Ahoj holky!
Páji-: i já ne tebe myslím, jak ti je. Chudáčku, cestovat po Praze, nechali tě v sanitce aspon ležet? Už máš za sebou vizitu?Co ti dr. řekli? Doufám, že na tu operaci nebudeš muset a bude to dobré. Máte v nemocnici povolené návštěvy?A co ta paní, co je s tebo na pokoji? Už nezlobí? Držím pěstičky,aby jsi už neměla bolesti, k tomu ženský věci...ach jo, to si chlapi nedokážou ani představit.
Stáni, copak jste dělali s holkou? Jakpak ti je? Ten kašel a rýma trápí hodně lidí. Jak z toho začarovanýho kruhu ven, nevím. Asi to chce hodně vit C, hodně pít a být v teploučku.
Broni, už nemáš takové velké bolesti? Cítiš účinky z lázní? Asi jěště ne ,že. Musíme doufat v lepší dny.
Mirko, jakpak jsi dopadla na neurologii? Co ti řekli? Musela jsi čekat dlouho? Doufám, že ne.
Marti, jak jste na tom s holkou vy?
Páji, děláš mi starosti. S těma krabicema jsi si přitížila. A ta krev z konečníku, Holka zlatá, s tím se něco musí už udělat, přeci nebudeš furt trpět, jednou už to musí skončit..
S páteří si nezahrávej. Co ten nový obvodák? Nepomohl by?Nebo nový neurol? Máš právo jít kamkoliv za dr..Jak ti je dnes?Jsi v práci?Jak zvládáš tu školu?
Musím si zavolat ne neurologii, dostala jsem od kámošky číslo na dobrého, tak jsem zvědavá, zda mě veme. K tomu starýmu, ke kterýmu mě poslala rhb.mudr jít nechci. Nezapůsobil na mě dobře. Holky, jste taky unavené? Nevím, čím to je, když se cítím chvilku ok, snažím se něco udělat, jít ven atd. Pak jsem vyřízená. Antibiotika asi začínají zabírat, jen ten kašel, bolí mě na hrudníku.
Včera byl den bez teploty , ale od pondělní návštevy dr a 4hodinovém čekání, ta noha strašně táhne, je slabá, nevydžím na ní stát a ani daleko nedojdu. Je blbý, že ji cítím i v lehu. Ale mám naději, musím odpočívat a doufat, že se nervy zregenerují. Všichni říkají, že to bude trvat dlouho, aspon půl roku. Musíme být holky trpělivé..Prý trpělivost i růže přináší...
Pěkný den přeji, hlavně bez bolestí!!!!Venku je tak krásně, asi pujdu po obědě na malou vycházku
Ahojik děvčata
cumacek
| 20. 11. 2009 08:26
Ahojik
Přeji všem krásné rano.Teď čekám holičku tak pak vám napíši,holky moje.
Jsem rada Pavlí,že ti udělali tu magnetickou,aspoň budeš vědět na čem si a budou tě na to léčit.Kam tě až vezli na tu MRI,že jsi cestovala po Praze.Kočičko stále na tebe myslím ,jak ti ?A aby ti co nejdříve bylo dobře a byla doma mezi námi.Tak nám dej po vyzitě vědět jak ti to dopadlo,jsme tu všichni netrpěliví.Pa posílám pusinky a máme tě rády ty naše zlatíčko pa Stáňa
večer
petraceb
| 19. 11. 2009 18:45
Ahoj holky,
ani vám nestačim na vše odepsat tak to zítra kdyžtak napravim.
Pájo, jsem napnutá jak struna co ti zítra řekne dr, ohledně té MR, taky doufám, že to nebude na operaci.
Mě je strasně zle, to bude od té páteře, páč jsem si namohla i tu hrudní. Jako na zvracení a od včerejšího večera bubnuje srdce v krku. A o tý bederní ani nemluvim, mám pocit, že mi někdo hobluje míchu. A aby toho nebylo málo tak mi teče z konečníku krev. Už tady brečim, nevim co mám dělat s tou páteří.
Mám vás ráda,
Ahojky Mirečko
nedinka
| 19. 11. 2009 18:31
jsi moc hodná že to rtak semnou prožíváš a že na mě myslíš..S tím skříplým nervem by jsi mě i potěšila, protože mám strach z další operace...
Jsem tu teď i za pradlenku, jak pořád ležím, tak víš co?? Už mám z toho praní i puchýřek
Miry, budu na Tebe zítra myslet, at se dozvíš jen ty nejlepší zprávy na neurologii
Petí, pořád čekám a pořád nic....doufám, že jsi mu volala
Haní, co ta teplota? Je Ti líp?
Marti, už jste s holčičkou zdravé?
Broni, co učinek lázní, dostavil se??

Holky, moc vám děkuju za podporu...ikdyž mám kolem sebe moc fajn lidiček, jen Vy víte, jak mě je.....
pro Pavlinku
DORI
| 19. 11. 2009 17:46
Ahoj Pavli, ja si neco udelala na zahrade a bezim k pocitaci co se dozvim o Tobe,Ty ..ja jsem jak s nejakou detektivkou jak cekam co s tebou bude. Moc to s tebou prozivam. Tak hlavne, ze uz jsi tam byla, a zitra nezapomen hned dat vedet, Ja jdu k doktorce na neurol, takze budu doma az asi odpoledne, takze doufam, ze najdu odpoved,Vis, co? Myslim, ze mas skriplej nerv tam. Podle toho jak to opisujes, jsi po operaci, takze plotna je snad v poradku.No budes videt, Moc Ti drzim palecky, aby te neoperovali, teda aby to nebylo nutne.Presne jak jsi to opisovala jsem ja takto v dubnu lezela na posteli dali mi kapacku a za chvili mne vezli na CT, ale ne sanitou, jen na voziku, protoze jsem nechodila. CT je v miste.
Na CT je to rychlejsi a dali mi nejaky klin pod kolena, take jsem se nemohla narovnat a jeste mi dali nejakou injekci at vydrzim na zadech tu chvili. Tak dej vedet zitra, Myslim porad na tebe Pavli, ahojky a dobre se vyspinkej. To je neco, ze,? j
Jakoby nestacil jeden problem, jeste se k tomu zenske veci pridaji.Jesteze muzes na wc a umyt se, To ja nemohla a vozili mne setricky na voziku i umyvali, no to by bylo, myt jeste to co ty ted v takovem stavu. Hlavne, ze je Ti uz lip po kapackach. Alespon to, ze Ti zabirapa..pa Mirka
Ahojky holčičky...
nedinka
| 19. 11. 2009 16:42
omlouvám se, že píšu až ted, ale dřív to fakt nešlo....
Tak jsem dnes v noci celkem spala, ale k ránu už jsem se budila k vůli těm mým ženským záležitostem...V 8 hodin mě při vizitě řekli, že mě teda objednají na tu MRI...(hlavně, že mě o ní říkali už ve pondělí). Takže jsem si řekla paráda, to tu zkysnu ještě dloiho...Sestřička mě přišla dát infuzi a já začala usínat...Ani ne za 10 min. přiletěla, že se mám obléct a že mě povezou na tu MRI ...jsem vyskočila z postele jako laňka...Vezla mě sanita, už tam na mě čekali, hned mě to udělali, ale byla to hrůza, nemohla jsem vydržet bez pohybu, lýtko táhlo jak hloupé až se mě dělalo špatně...Když jsem vyjela z toho tunelu, málem jsem bračela bolestí...Už tam čekala další paní na vyšetření, tak jsem ji pustila a chodila sem a tam, protože sanita nikde a sedět jsem nemohla...Když pak saniťák přišel, musela jsem přejít kus cesty, protože nemohl přijet se sanitou blíž kvůli stavebním úpravám nemocnice..S vypětím posledních sil jsem se doplížila do sanity a to, že semnou ještě rozvážel pacienty přes celou Prahu...to už byla jen třešnička na dortu...Dorazila jsem něco popoledni a to jsem až doted spala...ještě mě teda vyměnili kanylu a dali dokapat kapačku...Ted se cítím docela ok, jen jsem nervozní, co mi zítra Dr sdělí....
Jak jste na tom Vy- Stání, Petí, Haní, Broní, Miry, Marti? Na hoho jsem zapomněla
pavlinka
DORI
| 19. 11. 2009 15:21
Holky, ja uz dnes po treti koukam co napise Pavlinka z nemocnice. Nevite nektera neco? Co jste s ni v kontaktu na tel. Snad ji delali tu MR. Napiste at to vime take.
Stanicko nevim zda jsi byla na meilu, psala jsem Ti, ze potrebuji adresu domu na Tebe, meila mam.ty asi jsi zase na prochazce, Dobre delas, kdovi co nas ceka ted za pocasi az se nam slunicko zase schova.Uz jen mrazy, snih dokola s oblevou jako posledni roky.Tak si to uzij dokud je hezky, take pujdu na zahradu na chvili, byla jsem veset pradlo, ale jen v tricku, Paraaaada, Kolem pasu jsem mela svetr uvazanej pro jistotu.

Broni Ty asi vyrizujes, snad uz nejsi na ceste do zahranici.Jestly jo, at vse vyridis co potrebujes.Drzim Ti palecky,
Petulo, na tebe jsem zvedava zda pujdes k doktorovi a dotahnes to uz do konce. Mas pravdu takove setkani by bylo urcite krasne.sejit se vsechny
drzte se holky Mirka
podzrav
srnka
| 19. 11. 2009 11:53
Ahoj holky!
Včera jsem se potila a spala . Snad mi ty antibiotika zaberou a nebudu tak unavená. Už mě to nebaví, od té doby, co jsem se vrátila z nemocnice jen spím,bolí mě hlava a mám navečer zvýšené teploty. Navíc mě ta noha začala pěkně bolet. Záda nebolí, ale zase cítím kosti. Noc byla divná, zdálo se mě, že jsem opět v nemocnici,že tam leží a neví, co mi je...Bylo mě zle i od žaludku, ale to bude určo z těch prášků.

Jak se máte vy?
Peti, měla jsi slušně požádat o pomoc s těma krabicema. Děláš nám všem starosti...holky zdraví máme jen jedno...
Páji, jakpak jsi dopadla ty?
Jezdit až na slovensko...jej, to by bylo moc náročné...Koukám, že bordel je všude (s prominutím) Slyšela jsem, že lze být v ind důchodu i třebas na rok...
Jen nevím, jak to dopadne. tatínek , po dvouch operacích páteře, po několika operacích křečových žil, s dalším výhřezem plotýnky (7,5 mm) a s užíváním warfarinu (ředení krve) nedostala ani částečný invd důchod..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak tak to asi funguje u nás v ČR...
Co vy ostatní holky? jak to jde?Dneska svítí slunce..hned se kouká z okna líp...
Měj te se pěkně

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
17. 6. 2025 08:35
14515
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik