Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Peti
DORI
| 20. 11. 2009 20:30
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. Jééé to bych si nechala líbit, zapálený krb, za okny sníh, ležim si před krbem a užívám si nějakou super masáž páteře, to by bylo príma
.

Dela mi to tak 20 min v teple kdyz je vecer roztopino krbem, a jak jsme uz sami stahne mi i kalhutky a cele i to stehno mi masiruje jak mne ten sedaci nerv tak bolel az do nohy. Obdivuji ho takovou dobu mi to dela,( 7 mesic )ale jak to zacina bolet a namaze mne, uz je mi druhy den lip, Tak to asi pomaha,Zevnitr uzivam ten geladrik nejdriv fast, ted uz jen forte, to vyzivuje plotynky dost a na lacno phytochi, kdo to zna da mi za pravdu zvlast v teto dobe chripky, je to moc dobry
To by teda nebyla take zadna sranda, a ty bulky Ti uz mizi pod kuzi?Jak Ti je operovali.Mejte se kocicky vsechny . U nas uz nejak prituhuje
.
Držím pěstičky,aby jsi už neměla bolesti, k tomu ženský věci...ach jo, to si chlapi nedokážou ani představit.
). Takže jsem si řekla paráda, to tu zkysnu ještě dloiho...Sestřička mě přišla dát infuzi a já začala usínat...Ani ne za 10 min. přiletěla, že se mám obléct a že mě povezou na tu MRI ...jsem vyskočila z postele jako laňka...Vezla mě sanita, už tam na mě čekali, hned mě to udělali, ale byla to hrůza, nemohla jsem vydržet bez pohybu, lýtko táhlo jak hloupé až se mě dělalo špatně...Když jsem vyjela z toho tunelu, málem jsem bračela bolestí...Už tam čekala další paní na vyšetření, tak jsem ji pustila a chodila sem a tam, protože sanita nikde a sedět jsem nemohla...Když pak saniťák přišel, musela jsem přejít kus cesty, protože nemohl přijet se sanitou blíž kvůli stavebním úpravám nemocnice..S vypětím posledních sil jsem se doplížila do sanity a to, že semnou ještě rozvážel pacienty přes celou Prahu...to už byla jen třešnička na dortu...Dorazila jsem něco popoledni a to jsem až doted spala...ještě mě teda vyměnili kanylu a dali dokapat kapačku...Ted se cítím docela ok, jen jsem nervozní, co mi zítra Dr sdělí....