Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

dodatek
petraceb
| 19. 11. 2009 10:46
ještě jsem zapoměla ohledně těch chlapů, proč mi nepomůžuou fakt nevim a přitom mě viděli jak jsem s tim válčila. Asi to jsou taky primadoničky. Už to mám naštěstí hotové, ale záda v čoudu. Tak páá páá
Ahojky
petraceb
| 19. 11. 2009 10:33
Ahojky holky moje,
já vím, že to semnou myslíte dobře a na ten zadek bych opravdu potřebovala, ale já jsem byla na neschopnosti od prosince 08 do května 09 a přišla jsem o práci. Tak bych nerada, aby se to opakovalo, nebo spis je nechci moc dráždit, už takhle jsem samej doktor.
Tak už mám ty zatraceny spisy za sebou a nemůžu se hnout, jako kdybych měla v bederce pravítko nebo kdybych byla bez plotýnek. Takže myslíte, že je to výhřez?
Kdy se z toho všichni dostanem. Škoda, že jsme každá od sebe daleko, mohly by jsme udělat sraz.
Mám vás rada
Ahojky
cumacek
| 19. 11. 2009 10:24
ahojky Miruško
Ty si ho určitě vymazala,ten můj email,hned ti ho ve zprávě napíši.S tou Broňou ten doktor pekně vypéká,je to pěknej hajzl.Já jí také říkala,že měla jít určitě po půl roce k nějaké komisi on se o to vůbec nezajíma a je mu to jedno.Teď musí sama si to vyběhat,já vím bude mít stím starosti ale když jí ho dalí tak bude mít jisté karuny.A jak ti je zlatíčko moje?
Mě stalé střídavě a oblačno.Venku na procházce bylo hezky,šla jsme čekat na přítela a jeho drecu k veterině,šli jsme dát očkovat to mrně,jak jsem ti psala a pak jsme jeli ke Stánoví mamče na návštěvu.Ta také marodí,chytli jí záda,tak jí dali dvě kapačka a žádná uleva ,tak těd jezdí každý den na inekce,myslím novalgin.pa moje zlatíčko a opatruj se a dny bez bolesti všem. myslím na vás na všechny holky moje.
Ahoj všichni
cumacek
| 19. 11. 2009 10:07
Ahojky Péti
Tak ti nás budeš stále zlobit,asi brzy dostaneš na zadek,jsi jak mala holka,prostě jim řekni,že ti není dobře ať si tam daj ty dvě fifleny.Veř to mu,že tam mám výhřez a tlačí tě na nervy a od toho máš ti bolesti.A koukej si zavolat k tomu doktorovi ať tě vezme co nejdříve,že máš velké bolesti a že už si bezradná a nevíš co máš dělat.pa a opartuj se mi zlatíčko moje

.

Ahoj Martí,to jsem ráda,že je ti o něco lépe,já měla před měsícem angínu,měla jsem dvoje antibiotika a stále to není ono,mám stále kašel a drží mi to na průduškách.To nám také nepřídá.To ti věřím,že je ti dobře doma s dceruškou,jak máš starou holčičku.Martí ti jsi už po operaci nebo máš také problémi.Ty bydlíš v Berouně viď?
Tak jsi kousek odemne,já jsem ze Slanýho.tak pa také se opertuj a dni bez boletí

A co ti Haní,
jak ti jé zlatíčko a jakou si měla noc.Snad tě to moc nebolelo.A co ti vůbec na to ten doktor řekl,že tě to stále bolí.Asi nic,jsou všichni stejný,jen kdyby je něco bolelo,to okolo sebe lítali.Tak hezky hajej ať se s toho dostaneš.
Myslím na tebe tak pa a dny bez bolístek.
oprava
DORI
| 19. 11. 2009 10:05
Petulo, na konci melo byt, jsi mlada a setri se. Vidis jak delam preklepy .V rychlosti se ani nepodivam jak jsem to napsala .pa..M
trable
DORI
| 19. 11. 2009 09:58
Ahoj Broniku, to co tady pises, teda je neco. Mas dost starosti sama se sebou a jeste takove trable k tomu.Nejde to vyridit pisemne, nebo telefonicky? Vzdyt je to strasne daleka cesta a asi to ani za den nevyridis vse. Navic Te to bude stat furu penez a kdovi zda ne zbytecne. Tys nebyla na te pulrocni komisi, jak pise myslim Peta?Co tam rekli?Ten Tvuj doktor se Te chce zrejme zbavit To je videt, Jinak by nenabizel dva protipoly, prace- nebo invalidni. Drzim Ti palcecky a at Te nic neboli
Petulko , ty jsi cislo, I kdyz se tam casto netahaji krabice, mela jsi si dat to potvrzeni napsat a setrit nemocenskou na operaci je blbost.Vzdyt podivej jak dlouho marodi Bronicka , Stanicka a jine, nevis jak to dopadne a kdyz je Ti tak spatne, nekoukej na nic ale na sebe,Muzes si hodne uskodit.Jdi mada a setri se.

Pavlinko, Ty mozna jsi ten nekde v cekarne na MR.Doufam teda, ze Ti to dneska udelaji,A nebudou nic odkladat,ja kTe muzou lecit, kdyz nevedi co se stalo, to nechapu Budu cekat co napises. Mam radost, ze ta pani je uz v klidu a alespon se vyspinkas.Doufam jen, ze to nebude nic vazneho, Je Ti uz trosku lip? vsechny tady myslime na Tebe a jsme s Tebou

Staniku, tak jak jsi se prosla na slunicku?Ja jak jsem se po trokach zacinala prochazet, dost se mi lepsilo.Posli mi adresu na meil, pa
Holky zlate at Vas nic neboli , jak vsechny rikate, ze Vam to jde do nohy, to ja mam v prave noze jako zmrzle od kolena nahoru,,uz to mam od brezna a doktorka rekla, ze kdyz to neprejde do pul roku uz to zustane.Tak si na to zvykam,Kdyz jsem to mela akutni ja mela pocit, ze mam snad rozpadlej kycel. a koleno hodne bolelo, v te prave noze. teda mimo ty silene krece v noze .Mela jste to take nektera takto v kolene a kyc.?Ja to mela strasne silne na pravem kyclu v prave noze, ale na zada ani levou stranu by mne nikdo nedal,to uz bych snad umrela bolesti.Tam to bylo jeste horsi uplne k nevydrzeni.Dodnes se bojim otacet v posteli v noci a budim se na to a se strachem delam vsechny pohyby, aby mne to ten nerv, nezacvaklo, nebo co to bylo takovou dobu.
Myslim na Vas kazdej den i kdyz nemam cas denne psat,Drzte se a davete si moc pozor zlaticka moje Mirka
Pavlí
cumacek
| 19. 11. 2009 09:52
Přeji hezké dopoledne.
Tak na tebe myslím,aby ti řekli něco už pozitivního a věděla jsi na čem si a od čeho to je??????A jak ti jé? A jak si se vyspinkala,snad dobře. Tak ti budu držet palečky a myslet na tebe.Pak se nám ozvi,až budeš něco vědět.
pa pusinky a mám tě ráda!!!!!!!!!!!!!!!
Marti
petraceb
| 19. 11. 2009 08:51
Ahoj Marti,
to je fakt, jentak z toho nevyjdem.
To je dobře, že ti chřipka odchází, ale ten kašel taky neni moc dobrej na ty záda, ale co se nadělá viď, jak píšeš, aspoň to bude mít účinek na svalstvo .
On mi to chtěl napsat, že nesmim tahat nic těžkého, ale já jsem nechtěla, protože to neni každý den, to jen teď od pondělí. To mi ještě chtěl napsat neschopenku tak tu jsem taky odmítla, šetřim si ji na případnou ,,operaci" kdyby teda jako náhodou se mi to vyhřezlo a mě kuchli tak, aby tu nebyly řeči, že jsem často na neschopence.
Tady taky svítí sluníčko a je to hned veselejší.
Jééé taky bych si hrála .
Měj se moc krásně, papa
Ahojky,
Martina12
| 19. 11. 2009 08:34
teda holky, my z těch starostí nevyjdem. Broni, to je k vzteku absolvovat tak dalekou cestu a kdoví s jakým výsledkem. Ta byrokracie je fakt hrozná. Taky myslím na Páju, jestli jí dneska řeknou něco pozitivního. Péťo, tobě to měl dát písemně, že nesmíš tahat nic těžkého a měla jsi to v práci ukázat a slušně se omluvit. Věřím, že tím bys o práci nepřišla. To nejsou u soudu žádní chlapi, kteří by to odnosili? Jinak mně chřipka ustupuje, ale vypadá to, že se mi to usadí na průduškách a budu mít kašel. Což je dobrý , protože posílím břišní a zádové svalstvo. Když necvičím, budu aspoň kašlat . No je to trochu černý humor, ale noha bolí pořád stejně, tak už mi z toho hrabe a hledám, čeho bych se chytla. Ale i když je mi blbě, je mi doma dobře, jsme tu s malou a navlíkáme korálky, učím jí plést copánky, skládáme puclíky - no pohodička. Sice jen do neděle, ale i tak si od tý blbý práce odfrknu. Tak holky moje, svítí sluníčko, tak ať Vás zahřeje i na duši .
Broničko
petraceb
| 19. 11. 2009 08:02
Broníku, vůbec se neomlouvej, někdy to prostě nevyjde hned odepsat.
Teda ten MUDr, je nějakej divnej ne? Jak si tohle může vůbec dovolit říct. Po půl roce na neschopence chodí posudkář a ten by měl posoudit tvůj zdravotní stav, buď bude nadále pokračovat neschopnost a možná, že navrhne důchod a nebo uschopní, ale v tém stavu uschopnit asi těžko.
Ježiš to Slovensko ti nezávidim, při takových bolestech se tam trmácet.
Byla jsem dnes u mého nového praktika tak mi hned píchl injekci Dolminy a nějaký vitamín. Prostuduje se mou dokumentaci a příští týden udělá nějaké doporučení k tomu jednomu profesoru, co mi dala Pája. Jak to prý popisuju tak to vypadá, na výhřez, ta protruze co jsem měla se mi asi vyhřezla. Ale to zjistí jen CT nebo MR a né žádná z ledna. Tak jsem se ho ptala co když se to potvrdí tak řekl, že léky rehábka a nebo popřípadě operace, ale to musí posoudit operatér. Bůh ví co z toho vyleze. Včera mi z toho bylo tak zle, že se mi chtělo i blinkat a špatně dýchala, už jsem myslela, že jde pro mě zubatá .
Prý nesmim tahat nic těžkého, ale musim teď jít dodělat zbývajících 80 spisů. Ať to mám z krku. Pak tu budu zas kňourat.
Páji, Hani, Stáni, Marti a Mirečko, jak vám je?
Přeji hezký den, papa
Ahojky Petuldo.
Brona
| 19. 11. 2009 07:11
Nestíhám,omlouvám se Vám všem,ale holky mají pravdu,Petruško.Zdraví máš jen jeno .Já vím,že jsi štastná,že máš dobou práci,ale za jakou cenu?Když budeš doma,nebo v nemocnici ležet jako lazar,tak se na Tebe nebude nikdo z práce ohlížet.Já byla zase včera u svého obv.lékaře,lidičky,já sežrala Neurol,než sem k němu vyrazila s přepouštěcí správou z těch lázní,z Jáchymova.Mám tam napsaný,že se mám šetřit,ůčinek z léčby by se měl dostavit tak do 4-6 týdnů,nemám zatěžovat nosní klouby,nesmím nastydnout,a tak.V ůterý jdu k mé neuroložce,protože měla dovču,a ten můj Mudr,mě poradil,abych šla z neschopenky,radil mě,že mám jít na zimu na pracák,a na léto si něco najdu.Holky,jak si takovéto jednání může nějakej Mudr může dovolit???Vždyt sem doma po pracovním ůrazu od 21.2.09,a aby měl odemně klid,tak mám jít na pracák???Pak sem mu řekla,že v lázních byli ženy,co byli doma na neschopence 3 měsíce,a šli do inv.důchou.A najednou,mi řekl,že hned včera mám jít na důchodový se zeptat,co všehno mám vyřídit,abych měla inv.důchod.Prej to dlouho trvá,tak abych měla nějakej příjem.Když sem mu řekla,že mě nedošli peníze 3-tí měsíc,čuměl namně jako tele.A to jsem doma hezky dlouho,a říkám mu pořád,jaké mám bolesti,a potíže.Takže musím na Slovensko,a vyřizovat všechny zaměstnání,z důchodového.Jsem zvědavá,jak dlouho to všechno bude trvat,protože je tady moc,moc super byrokracie.Sociálka,a můj zaměstnavatel,to je bomba,vymlouvají se pořád dokola.A to mám být v klidu,a hlavně ležet.Uvidím,co mě řekne ještě v to ůterý neuroložka,protože mám v té správě napsáno,že mám zdrav.stav nezměněn.Loučím se zatím,jdu vzbudit syna do školy.Zatim se mějte,a Petruško,prosím,nedělej tu těžkou práci.Mohla bys toho opravdu moc litovat.Tak pa pa,a držte se. .Brona
Pája
petraceb
| 18. 11. 2009 18:39
Pájiku, když já to musim dodělat. Zítra ráno jdu ke svému novému praktiku na injekce, dolminy a b12. Já ti věřim,. že to myslíš semnou dobře, jsem si toho vědoma, ale musim to udělat, už teď mám z toho vítr. Do školy nepůjdu a pojedu rovnou domů. Zítra mu zavolám až přijedu domů, to bude tak v půl druhé.
Taky ti přeji bezbolestnou noc, jsi můj brouček viď
Peti
nedinka
| 18. 11. 2009 17:56
Ty zítra rohodně už nic netahej...myslím to vážně, zahráváš si se zdravím...Vím, o čem mluvím, to mě věř!!!
Hned ráno!!!!! zavolej tomu dr!!!!!!! NEODKÁDEJ NIC!!!
Přeju Ti bezbolestný večer...myslím na Tebe, zlato moje...Pa
hnus bambus
petraceb
| 18. 11. 2009 17:14
Ahoj holky moje,
nevydržim dlouho sedět tak píši jen v rychlosti.
Nohy mě nenesou a chodim zhrbená, dost to bolí a i hrudní obratle. Zítra bohužel musím dodělat ještě 80 spisů.
Měj te se moc krásně, hlavně bez bolesti. Mám vás ráda
Ahoj děvčata
cumacek
| 18. 11. 2009 14:48
Ahojky Haní,
Dnes je to trošku lepší ale na jak dlouho.Já také měla angínu a brala antibiotika a 2krát a stále s toho nejsem venku,není to stále ono,mám furt kašel a rýmu.
Pěťé tebe je mi moc líto,že tě nechaj to takhle tahat.Jdi marodit a vykašli se lím na to. Až přijdeš domů,tak si hajni a odpočin ani necvič.
Já jdu teď na procházku,je tam hezky,svítí sluníčko.
Tak zatím pa mám vás také ráda
slunečná středa
srnka
| 18. 11. 2009 14:38
Ahoj holky!
Jsem tu, byla jsem u obvodní dr. Dostala jsem antibiotika, tak se snad aspon zbavím bolestí hlavy, na hrudi a kašle,a teploty. Když už ne bolesti nohy. ...
Páji, jsem ráda, že můžeš spinkat už a ta paní tě už neotravuje.. Realita je fakt krutá, pokud nezkolabuješ, žádný vyšetření ti neudělají, nehledají příčinu, jen ti cpou kapačky, to je síla...Chtělo by to dr.House a nebo být VIP.
Peti, alespon te polituji, jsi fakt chudáček, tahat se s takovýma těžkýma krabicema.Bolí tě to nyní moc?
Stáni, jakpak je tobě?
Mám vás všechny holky ráda...
jdu zase psinkat, jsem totálně unavená z té navštěvy u mudr. ...zatím pa
Stáni, Páji
petraceb
| 18. 11. 2009 14:02
Pájo, zatim jsem panu dr nevolala, nějak nebyl čas. Zkusím to dnes nebo zítra. Abych pravdu řekla, po dnešku nemám na nic náladu, možná se jít popelit do urny.
Stáni, bohužel mi nikdo nepomohl. Šla jsem nahoru k právníkovi, kde má 121 spisů, ale jedna ta přenoska má 40kg, teď jsem u toho zas musela být ohlá a všechny spisy vyndat, nalepit a seřadit podle čísel a narovna je zpět. Můžu říct, že mi tekly slzy, už nemůžu. Jsem totál. Chodim jak kačer donald, ohnout se nemůžu, jako kdybych měla na bederce pravítko a nechtělo mě to pustit.
Děkuji a taky posílám pusinky
moje zlatíčko
cumacek
| 18. 11. 2009 13:17
tak to jsem moc ráda.že je ti aspoň o trošku lépe,
mám z toho velkou radost.A jak si psala,že by ti dělali,tak to slyším po prvně,ale zeptej se sestřičky nebo na internetu se podáváme.A když se ti přitíží tak chtěj tu MRI ať víš na čem si.
Já holka nevím,proč musím tak stalé trpět,že mě to furt bolí,uvidíme v prosinci to jdu na tu kontrolu.já vím že jsem byla v dobrých rukách vždyť Jiří je kapacita na páteře aso jak jsem na tom byla špatně tak se to dává pomalu vše do pořádku,jinak si to neumím vysvětlit.
To jsem ráda,že je ta vedle tebe už fajn.
Tak se mi opertuj a dávej na sebe pozor zlatíčko moje pa mám tě rda a stále na tebe myslím a jsem s tebou.pa pa
ahoj Péto
cumacek
| 18. 11. 2009 13:07
No to jak píšeš s těmi krabicemi,tak to je ale děsný.A ti také pomůžou ostatní,a né,že je bolí tohle nebo to.tobě také není dobře.A už si volala tomu doktorovi co ti dala číslo Pája,koukej tam hned zavolat,ať víš na čem si a na ty krabice se jim vykašli ať si na to najdou nějakého chlapa,řekni jim,že ti není dobře,že jinak půjdeš marodit.Přednější je zdraví.
To víš,to je to naše zdravotnictví,oni netrpí, a nevědí co to jé když má člověk stále bolesti a tak dlouho.to je fakt na hlavu a jsou to nervy a ty také dělají své.Tak se mi opartuj a dávej na sebe pozor!!!!!!!!!!!!! také jsem ráda mezi vámi
pa posílám pusinky
ahojkx Stáničko
nedinka
| 18. 11. 2009 12:42
jak je mě už jsem popisovala..Teď je to malinko lepší, zase už můžu bezbolestně ležet i na boku...To se v noci nedalo ani náhodou...Asi se mě ulevilo po té kapačce...Ale pořád pospávám...
Proč mě neudělali tu MRI netuším, při té prohlídce mě to Dr říkal, že ve středu by se udělala a ukázalo by se, co dál...
Ráno mě při vizitě nic neřekli, jen ten nejvyšší dr řekl tomu mému dr, ať mě udělá kanálek...Tak vůbec netuším, co to je...Dnes byli všichni nemluvní, tak jsem se neptala...Ale pokud zažiju další špatnou noc, tak to už začnu jednat...Já trpím, oni ne..
Ta spolupacientka je docela fajn...ona se léčí na psychině a tehdy neměla v sobě léky..,ted je dostává a ani o ní skoro nevím....
Stáni, proč to ale bolí Tebe??? Vždyt Ty jsi byla v rukou nejlepšího doktora....
Snad je Ti ted líp...moc Ti to přeju....
Haní, kde jsi....žiješ???
Petí, čekám na zprávičku, jak jsi dopadla...
Stáni
petraceb
| 18. 11. 2009 12:23
Ahojda Stáničko,
Pája mi dala kontakt na jednoho neurologa tak mu zkusim zavolat. Já si taky myslim, že to něčím být musí, přeci to neni jen tak, to by pak bolelo kde koho.
Kdybys viděla jaký tu dělám teď grimasy jak to bolí a střílí. Začala mě už i hrudní z těch krabic. Já na tý hrudní páteři mám totiž taky několik malinkejch výhřezů.
Nakonec to nechali u tebe dojít tak daleko až si dopadla tak jak jsi dopadla viď. Uvidim kam mě pošle ten můj nový praktik, je to kamarád tak říkal, že něco vymyslí tak jsem zvědavá. Má prý nějaký známý.
Takže tě to stále bolí? To je hrozný, nemůže být snad den bez bolesti. Já jsem byla tak ráda, že mě to včera nebolelo a dnes ráno taky ne a po těch krabicích to mám znova, ale i s hrudní . Před chvilkou přišla ta nána a řekla, že je nahoře další dávka krabic tak to mám jít udělat po obědě. Jééé ja bych si přála, aby mě tam tak ruplo a museli mě odvézt, to by čuměli. Jí totiž bolí ručička tak nemůže nic tahat a tu druhou radči rozbolely záda. Tak to by nešlo teda
Taky tě mám ráda a je fajn, že jsi mezi námi. papa
Ahojik děvčata
cumacek
| 18. 11. 2009 12:16
Tady vá posílám nějaké cvičení.pa
Tak to nejde je to asi dlouhé.Nešlo mi to ani poslat přes meil jenom přes skype.Je to dobré cvičení,mám to stahnuté z mp3
není to nic těžkého.Ale nejde to škoda kočičky moje.
Zdravím
cumacek
| 18. 11. 2009 12:03
Ahojik Pétí!!!!
Koukej tam zavolat,ať už nekdo kouká s tebou něco dělat!!!!!!!!!!
Nebo jěště můžeš zkusit Motol neurochirurgii.To přeci není možní,co se s tebou děje,něco tam musíš mít,něco se ti tam tlačí nějaký nerv,to ať mi nidko neříká a myslím,že k tomu i patří to počůrávaní, musí to mít nějakou spojitos.Já také trpěla rok a půl byla to hrůza a také mě říkali,že to nic není jen ten výhřez 5mm a pak bylo z toho tohle,Tak koukej něco dělat a dnes si můžeš vybrat doktora jakého chceš.
A co ostatní děvčata,jak vám jéasi nic moc,mě to také stále bolí,jsem z toho otrávená,já vím,musíme bojovat a snad bude líp ale už to trvá dlouho.
A co ty Haní, už si se trošku z té jízdy zpamatovala a je trošku líp.
Tak pa pa mám vás radá a jsem ráda,že jsem svámi pa Stáňa Přeji den bez bolestek .
zdravím marůdka
cumacek
| 18. 11. 2009 11:51
Ahojky Pavlínko zlatíčko naše!!!!!
Přeji hezké dopoledne,Tak jak si se vyspinkala a jak ti jé?
Doufám,že o trošku lépe.Jak píšeš o MRI tak by ti jí měli udělat,aby jsi věděla co tam je?J Já myslela,že aspoň budeš vědět na čem si.,jestli je to tam v pořádku a co ti říkají doktoři co to jé? nebo od čeho,jestli tam máš otok nebo hematom jako jsem měla já.A co ta tvoje vedlejší macientka,už tě tolik neotravuje!!!!!!!!!
Tak na sebe dávej pozor a hezky odpočívej ať si brzy zdravá a mezi námi.
Máme tě radi a myslíme tu na tebe.
pa a posílám pusu na uzdravení Stáňa
hrůza
petraceb
| 18. 11. 2009 10:24
tak těch krabic bylo 46, už to mám, ale prý je další várka ještě nahoře. Mám teď pocit jakoby mě někdo seřezal přés páteř ocelovou tyčí. Všude mě to střílí do nohou. To je život
Páji
petraceb
| 18. 11. 2009 09:48
Dobře Páji, já mu odpoledne brnknu.
Teda já už ty záda necítím, nikdo mi nejde pomoct, tahám zas ty krabic víš. Jedna krabice má tak přes 10kg, a některý i 20kg, aaauuu
Peti
nedinka
| 18. 11. 2009 09:13
on nebude řvát, neboj....a klidně mu řekni, jaké máš zkušenosti...A navíc Ty si můžeš vybrat, kam chceš jít....
Ano, je to starší pán s vousama
Páji
petraceb
| 18. 11. 2009 09:04
Asi mě možná veme, ale pak může nadávat, že proč nejsem u náš, když k ní patřim. Jedině mu řeknu, že semnou nic nedělaj
Páji
petraceb
| 18. 11. 2009 09:03
to je divný, že ti to nepřišlo. Jen jsem psala, že děkuju. A že tě nebudu jmenovat. Ještě jsem se ptala, když jsi u něj byla kolik tě řekl, že máš výhřez a co s tebou všechno dělal? Mám strach, aby neřval, že proč jdu za nim, aby mě neposílal k nám na tu blbou neurologii. Tak já jdu na ty krabice, acho jo
já si ho našla na netu tak je tam i jeho fotka. má nějaké fousíky
peti,
nedinka
| 18. 11. 2009 09:01
já Ti napsala další zprávu a nějak se asi ztratila....Takže mě nic zvláštního nedělal, klasické vyšetření....Ale až mu řekneš o té moči, tak uvidíš...Hlavní bude, jestli Tě vezme...pak už bude fajn...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53