Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Jinak se jmenuji Stáňa
cumacek
| 16. 11. 2009 14:27
Přeji hezký den
Tak bych se kvám chtěla děvčata přitat,konečně se mi povedlo se sem přihlásit,přes jiný program. Vaše příspěvky čtu pravydelně.Včera byla U mě Broňa s manželem tak mi to udělal,tak už můžu s vámi komunikovat.
Tak těď napíši něco osobě,jmenuji se Stáňa.
Jsem půl roku po operaci bederní páteře.Dělali mi stabilizaci a odsrtaňovali výhřez.,dávali mi titanovou plotýnku měla jsem jí degenerovanou,tak mi dávali 4 šrouby a 2 rozperky a přitom hned odsrtranili ten výhřez
měla ho 5mm a sřílelo mi to do levé nohy.Byla to hrůzarok a půl jsem měla bolesti a stále říkali,že to nic není.
Vyskoušela jsem všechno co se dalo,kapačky opstřiky i opstřik pod CT už 2krát i lázně jsem měla ale po těch mi bylo jěště hůře Tak jsem se rozhodla oblednat do Prahy na Homolku na neurogirurgii k dr Raefovi je moc hodný tan mi i operoval jěště z dr. Chrobokem co se líbí Pétě,jo je to fešák,pěkný chlap tak tam začli teprve semnou něco dělat,znovu MRI a hned mi objednal na operaci,čekala jsem 2 měsíce.Byla jsem po operaci na tom nejdříve dobře ale na jednou se to zhoršilo a já musela na zpět do nemocnice po 2 dnech co mě propustili.Tak hned na ct mysleli,že se hnuli šrouby a srtašlili operací ale nakonec drželi a našli mi hemato a otok,tak mě dávali kapačky a opiáty inekce,byla jsem na tom špatně,nebohla jsem ani chodit měla jsem hrozné bolesto ani na mě nikdo nesměl šáknou,to byla hrůza holky.Po 10 dnech mě propustili a učila jsem se znovu chodit,došla jsem si jen na záchod,jinak nic víc.
Pak jsem pomalu začala dělat 1 kolečko po bytě ale za ruce přítele,tomu jsem za vše vděčná,moc by pomohl a stále pomáhá,ven jsem šl a až pa 3 měsícich a to jen kousek.Těď už udělám spostu vecí něco uklidím uvařím ale stále to není ona ,mám furt bolesti tak polehávám.Říkali,že se to má srovnat doroka.
Tak to je můj příběh tak snad mě k sobě přijmete,ráda si bude svámi psát.
pa Stáňa hezky se tu všichni opatrujte a dni bez bolístek
A jěště držít Pavle a jěště těď si nemůžu vspomenout na její jmémo palečky aby dnes dobře pochodili a myslím na más.Pak se ozvi Pavlí.
Pa pa
Spondylochirurgie
petraceb
| 16. 11. 2009 10:12
Holky, tak už jsem se objednala na tu spondylochirurgii a jdu tam až 27.1., je to síla, ale co se dá dělat, nějak to musim přes dva měsíce vydržet. Snad to uteče jako voda.
Jsem zvědavá co vám Pájo a Hani řekli mudři.
Jinak teď tahám 500 šanonů se spisama, to je krabic co se nazvedám, už necítím páteř. Ach jo, takhle se toho nezbavim .
Přeji hezký den, papa
Broni
petraceb
| 16. 11. 2009 10:10
Broničko a cítíš aspoň maličkou úlevu?
To víš, máš to teď rozbouřené od těch všech procedůr a taky moc nepřidala ta cesta domů. Moc budu doufat, aby ti to zabralo. Co ti vlastně dr diagnostikoval?
Ano to si počteš. Bohužel se mi to vrátilo jen tim, že na mě bratr skočil a mě křuplo v obratli a vystřelilo do nohy, od té doby mě to zlobí.
Měj se krásně a brzo napiš. papa
Broni,
Martina12
| 16. 11. 2009 09:57
já už chodím přes měsíc do práce. Nastoupila jsem za 14 dní, co mě pustili z nemocnice. Každý den ráno se modlím, aby ty bolesti povolily a já vydržela sedět v autě. Naštěstí se tak vždycky stalo, ale kdybych měla jít do práce včera - nevím, nevím. Přes den se to docela zlepší. Tak aspoň, že jsi spala, a že dojdeš do krámu je taky úspěch , tak jen tak dál, ať se to jenom zlepšuje i za cenu, že budeš radonově svítit (dělám si legraci, ale taky bych brala třeba radon, hlavně ať už to nebolí).
Dobré ráno moje kočičky.
Brona
| 16. 11. 2009 09:34
Moc Vám děkuju za přivítání.První noc proběhla docela v pohodě,jen jsem jako dobitá .Bolí mě hodně ty záda,já už doufala,že bude líp,ale snad teda ještě musím počkat.Vždyt my už jsme se naučili jen čekat a doufat,vid ?Nevím,jestli mě to bolí tou změnou prostředí,nebo 4 hodinovou cestou domů,ale měli jsme po cestě pauzu,stavili jsme se u Stáni ve Slaným.Holky,já na ní čuměla,jako na svatý obrázek!!! .Přez Skype jsem jí viděla jen na posteli,a jak se plýží po bytě,a ted mě ve dveřích vítala tak vysoká žena ,že já si proti ní připadala,jako jen o hlau vyšší od kýbla .Ale mám moc velkou radost,že jsem ji poznala i naživo.Včera jsem prala,vařila,trošku tady poběhala po bytě,vždyt byli chlapy 3 neděle sami,tak jsem ještě nestihla napsat Mirce.Nevíte,jak se jí vede?Petulko,o Tobě jsem slyšela,jen smutný věci,musím si přečíst Tvé příspěvky.Martinko,a Ty už teda děláš,nebo jsi doma na neschopence?Musím ted ZABĚHNOUT do krámu,ale zase sem vlezu,ted jsme na pc 3,co se ubýháme,který tady bude.Zatim se mějte,a držte se.Taky myslím na ty,co jeli na kontrolu,ale určitě se vrátí zničený jako z okopávání brambor.Tak zatim pa pa
Vítám paní lázeňskou
Martina12
| 16. 11. 2009 08:01
hurá Broni, už jsi zase tady. Sice píšeš, že zatím jsi na tom stejně, ale to co ti tam řekli, zní docela pozitivně. Věřím, že se to zklidní a bude ti líp. Taky jsem moc ráda, že sis to tam užila a byl tam dobrý kolektiv. Já jsem na tom trochu líp, ale stejně mě to pořád bolí. Už jsem tady psala, že jsem byla prvně cvičit na flexi-barech (to jsou vibrační tyče), a je to cvičení hlavně na zádové a břišní svalstvo. Včera jsem si teda po dlouhé době musela vzít prášek, protože mě to bolelo daleko víc než jindy, ani uvařit jsem nemohla. Taky to přičítám tomu, že má dnes pršet. Doufejme, že to bylo změnou počasí a ne něčím jiným. Dneska se to zatím zdá jako obvykle.
Holky, co jdete dneska na kontrolu - myslím na Vás. Ale s tím krátkým čekáním v čekárně bych to moc pozitivně neviděla - obvykle je jim jedno, že tam čeká někdo, kdo nemůže sedět nebo stát. Tak ať nečekáte a řeknou Vám jen dobré zprávy (i když já si myslím, že Vám toho moc neřeknou). Tak se těším na informace.
Broni
petraceb
| 16. 11. 2009 07:14
Ahoj Broničko,
konečně jsi mezi náma. Těšily jsme se na tebe a stále na tebe vzpomínaly jak ti asi je a hlavně zda to pomohlo.
Budu ti držet moc palečky, aby ti to zabralo jak oni říkaj.
Procedur jsi měla asi dost viď. A s tou radioaktivitou se ti nedivím, myslim, že by se bál asi každý. Do mě to jedou pustily, když dělali speciální rtg tak říkali, ať se pár hodin nepřibližuju k dětem, aby to do nich nevstoupilo, ale že já jednou budu svítit jim bylo jedno .
Psala jsem ti sms, je to tak 3 týdny, ale přišla mi doručenka, že ti to nelze doručit nebo že je zpráva nedoručena tak nevim kde byla chyba.
Měj se moc krásně, papa
AHOJKY MOJE HOLKY!!!!!!!!!
Brona
| 15. 11. 2009 18:37
Zdravím Vás z celého srdíčka .Dneska jsi mě manžel přivezl domů.Nestihla jsem si ještě všechny Vaše příspěvky přečíst,ale s holkama jsem byla přez sms v kontaktu,tak Vám všem,chci poděkovat za pozdravy,a starost o mě.Holčičky,já jsem natom prozatim stejně,mám všechno rozbouřený,to je prej reakce na všechny ty procedůry,co jsem dostávala.Bylo mě řečeno,že by se to mělo dostat do normálu tak do 4-6 týdnů.Denně jsem brala tak 7-8 procedůr.Radonovou koupel,suchý zábal,magnetoterapie,elektroléčbu,společný tělocvik,reflexní masáže,vazivové masáže,ultrazvuk,koupel CO2 suchá(to jsem musela zrušit,kvůli strachu),koupel perličková(ta byla kvůli bolestem taky zrušená),a ještě mě dělali 11.11.vyšetření,které jse nazývá Brachyradiumterapie(krabičky).To poslední bylo 6 hodinové vyšetření.Na postižené místo mě byla přilepena taková malá krabička,tu mě pak naplnili nějakou mechanickou rukou radioaktivitou,a já musela fofrem na pokoj,a tam být zavřená 6 hod.Nebolelo to vůbec,jen jsem se bála,aby se mě náhodou nějak neuvolnila ta radioaktivita,a abych nezemřela.To ale byl jen můj pocit.Ty krabičky jsou prej moc silná radioaktivita,a dává se to jen když už nic nezabírá,a to jen 5 krát za života,na stejné bolavé místo.Když bude bolet jiná plotýnka,tak zase jen 5 krát.Mělo by to zabrat do 6 týdnů,nesmím brát 2 měsíce kortikoidy,a mělo by mi to od bolesti pomoct na 1,2,5 let,nebo na měsíc,nebo vůbec.Prej to je taky individuální.Jinak mám doporučení od lázenského mudr znova jet do lázní,tělocvik,pokračovat v rhb,nepřetěžovat páteř a nosné klouby,neprochladnout.Tak to je asi všechno ze zdraví.Holky,ale už nikdy bych se do lázní nebránila jet.Moje spolubydlící byla 62 letá vynikající paní z Prahy,a všichni marodi co jsme tam byli,jsme se hodně skamarádili,jsme jako rodina.Takže loučení bylo moc bolestné,samej pláč.Personál,lepší si nedovedu ani ve snu představit!!!!!!.Takže až máte obavy jako já,tak budte v absolutní pohodě.Tak moje holčičky,už mě momentálně nic nenapadá,co by Vás mohlo zajímat.Ted jdu ještě na e-maily,mám jich tadypřez 50,takže mám co dělat.Prozatím se loučím,přeji Vám hodně zdraví,pohody.Posílám pusiny,pa pa Brona
Hani
petraceb
| 15. 11. 2009 18:26
Teda to taťkovi nezávidim. Ani se nedivim, že nechce do další operace po takové zkušenosti.
Zítra pak hned napiš co ti dr říkal. A ty Pájo taky. Držim vám palečky ať zvládnete tu cestu.
Přesně tak, když se člověk do něčeho zažere tak na to míň myslí, ale stejně jsem se tu kroutila.
No nejvíc mi vadí sezení, to se můžu zjevit, pak mi vadí stání na jednom místě. Dobrý je to při ležení, to nebolí, ale stále zas brní a nebo když se hnu na bok tak to vystřelí do zadku. Ale je divný, že zvládnu chůzi po špičkách i patách tak to asi vyhřezlé nebude. Nebo nevim zda jsou ty paty a špičky podmínkou při výhžezu. Dorziflex mám taky, ale taky nezabere. Jedinej mi zabíral Tramal, ale ten nemám. Nebo pak injekce Ketanolu nebo jak se to jmenovalo. Mám doma injekce Dolminy, ale nemá kdo píchat.
Fakt jsem měla klid od května, začalo mě to vlastně bolet a brnět, od tý doby jak na mě spadl ten brácha, jak tam křuplo a vystřelo tak to pak jelo až do ted.
Broni, až budeš moc tak písej
dělání, dělání ...
srnka
| 15. 11. 2009 18:13
všechny smutky zahání...a asi ty bolesti..
Ahoj!
Koukám, že taky nevydžíš ležet...Třebas se to tam v noci nějak napravilo samo a bude ti už jen dobře a dobře. Pokud na sebe dáváš pozor a nezvedáš težký věci, nic tě nebolí, tak proč ne. U mě ta únava je způsobená i tím, že děsně kašlu a blbě se mě dýchá..toho prochladnutí se nemohu zbavit nějak. Jen to nepřeháněj. Přece jen to byl zásah do oproy těla. Mám příklad doma od tatky, byl na operaci s plotynkou taky, (tehdy měl jen 5 mm). Udělali mu to nějak blbě, po operaci necítil nohy. Vypadalo to,že ochrne, ale po tydnu se nožky ozvaly, jen kousek u jedné nohy dodnes nepocituje. V nemocnici byl pomalu měsíc, protože mu to otevírali znovu. Dnes má posun 7 mm a odmítá po této zkušenosti operaci. Já se mu mimochodem nedivím. Říkal, že raději ani nejedl, protože musel skoro 14 jdní en ležet a ani se nehnout a měl bažanta. Divil se , že mě hned druhý den vyhnali na wc.
JJ , zítra se uvidí, docela se bojím cesty autem, navíc mě ráno bývá zle od toho kašlu. Jen pevně doufám, že tam nebudu trčet dlouho v čekárně, protože nevydžím fakt dýl jak pul hodky sedět, jedině, že by mě nechali někde ležet. Tak hurá za dr zítra, at nečekáš dlouho a máš příjemnou cestu. Já si asi lehnu dozadu na bok. Do Brna to mám daleko..

Jak ti dneska po tom včerejšku je?
Peti a jakpak je tobě? Někdy to i u učení jde na ty bolesti zapomenout, když se člověk učí něco záživného..a zažere se do toho... To je blbý, že ti diclofenac nezabere , zkoušela jsi dorziflex nebo idnobene čípky na noc? Máš vůbec nějakou polohu, kdy tě to tolik nebolí?

Díky za pozdrav od Brony. Jakpak ses tam měla? Máš stále bolesti? Kde jsi přesně byla?

Pěkný večer holky, a zítra se těším, co nám dr řeknou....
Ahoj všichni
cumacek
| 15. 11. 2009 10:08
Tak vás zdravím.Mám vás pozdravovat od Broni.Dnes se prátila z lázní a je u mě a mám vás pozdravovat,
pa Stáňa
Ahojky Všichni
cumacek
| 15. 11. 2009 09:56
Ahojky Pavlí
Tak vás všechni zdravím Tak už mi to jde.Mám nainstalovaný jiný program.A jak ti jé zlatíčko.Na zítra ti držím palečky.
pa všem přeji hezký den bez bolístek Stáňa
Broni
petraceb
| 15. 11. 2009 09:30
Ahooooj Broničko,
tak piš piš jak jsi se měla????
Ahojky všichni
Brona
| 15. 11. 2009 09:17

Ahojky všichni
Brona
| 15. 11. 2009 09:17

Pájo
petraceb
| 15. 11. 2009 09:15
Ahoj Páji,
na dnešek ti bylo teda líp?
Musíš být na sebe opatrná, hlavně to s tim listím neříikej dr, ten by se asi rozčílil .
Teď to jen bolí a trochu brní, ale jde to. Asi už si zvykám .
To neva, s tou slohovkou. Jinak musí být nejpozději do 26.11., nejlépe však do 19.11. říkala pí profesorka
Hani
petraceb
| 15. 11. 2009 09:10
Ahoj Hani,
máš pravdu, ženský vydržejí víc než chlap.
Jásně, začnem bojovat než se vzdaj. Zítra si budu volat mé praktické o tu kartu a hned jak se k ni dostanu tak ji odvezu k tomu mému kamarádovi a napíše mi doporučení na tu spondylochíru. Zítra se tam objednám. Stejně mě objednaj tak možná na leden nebo nějak v prosinci před svátkama.
Bohužel mi Diclofenac nezabral, ale vůbec. V noci se furt budím jak mi to kroutí prsty u nohou. Snad už mě toho brzo někdo zbaví.
A s tim učením, cítím jak mě to brní a bolí, ale na druhou stranu se musim zas soustředit na to učení. Je to na hlavu .
No a to jsem si říkala, když mě to vlastně po půl roce přešlo, že už snad budu mít klid, ale stačí jeden menší ,,úraz" a je to hned, ale jak říká dr z neurologii, však to někdy přejde .
Přeji hezký den bez bolesti a bez pitbullů v nohách
Haní
nedinka
| 15. 11. 2009 08:38
to já byla taky unavená, pořád jen pospávala...Ale postupně jsem se začala víc a víc pohybovat po baráku, vařit, trochu uklízet...Až pak to zabrzdily ty tři dny, jak mě všechno bolelo a já jsem jen ležela...
Když Ti napíšu, co jsem dělala včera, tak mě zabiješ....Kupodivu jsem se po té strašlivé noci cítila fajn, tak jsem uklidila, uvařila a bylo hezky, tak jsem šla na zahradu...a tam jsme s mým otcem všechno uklidili, zazimovali, vyhrabali a otec i zryl celou zahradu...Čekala jsem, že si to v noci vyžeru...a ono nic..jsem v naprosté pohodě a nic mě nebolí...Zajímavé bylo, že mě včera vůbec nic při té práci nebolelo...Ale byla jsem opatrná....
Ale hani, zítra máme pondělí....hurá....Já si od té kontroly moc slibuju....Já jedu autem , a prý můžu být v polosedu....Tak jsem taky na to dost zvědavá...No do Prahy je to celkem štreka....A ted je Ti jak?

Petí...a co Ty??? Musíš tak trpět....Včera jsem neměla ani chviličku na tu slohovku, dneska na to mrknu....zatím teda nemám ten nápad....ale neboj....Do kdy to musíš mít?
odpočinek
srnka
| 14. 11. 2009 21:54
Ahoj holky,
Když jsem dojela z nemocnice hodně jsem spala a měla jsem teploty, Tak to jsem fakt ležela, koukala na DVD, četla a cvičila. Ted píšu na notasu prácu. Zabere mě to hodně času a sil. Dneska bylo krásně, tak jsem šla ven.V kuchyni se motám taky, ale, jak píšeš, noha mě netáhla a tolik nebolela, když jsem fakt ležela celý den. Chce to se hodně šetřit a asi fakt ležet...
Co to bylo za ošklivou noc? Jejda, jen aby se ti něco nestalo. Musíme být na sebe opatrné. Jak ti je ted? Doufám,že je to lepší. Učili tě taky , jak se máš správně otáčet? že nesmíme dělat žádné rotace. Mě učili, že si mám pokrčit nohy a ruce skřížit a prsty dát na ramena a celým tělěm se otočit., zaráz nohy a ruce s tělem. V noci se budím taky při otáčení. Jj, čekatelky. Jak jedeš, autem nebo sanitkou? Dnes jsem jen zkusila nějak nasednout do auta, jaksi se mě ty záda ozvaly..nešlo to,tak jsem na pondělí zvědavá. Dnes jsem to nějak přehnala s aktivitou, noha táhne hodně, a drní......
Peti, jsme ženský a vydržíme více než chlapi, tak se drž.. Ty bolesti musíme vyhnat, budeme proti nim bojovat jo?Zabere ti diclofenac dobře?DOkážeš se při tom soustředit na učení?
Mějte se holky dobře a hlavně bez bolestí. Doufám,že se mě to dneska zase nevloží třikrát...
Pájo
petraceb
| 14. 11. 2009 19:29
Ahoj Pájo,
jak ti je?
Já měla docela přes den klid, ale už tak 2 hoďky to opět brní a bolí, tak jsem si vzala páteřák a diclofenak, bohužel to nezabírá tak tu kňourám. Skoro půlku dne se učim matiku a teď se musim pustit do fyziky.
Ještě jsem chtěla říct ohledně té slohovky, musí být psaná rukou takže jestli to píšeš na pc tak jsou tři stránky hodně, protože rukou to roztáhnu víc. Tak si myslím, že tři strany psát nemusíš, jestli to tedy píšeš do počítače.
Měj se krásně, papa
weekend
petraceb
| 14. 11. 2009 09:32
Ahoj Pájo,
teda co to s tebou je?? Musíš to vše říct doktorovi, tohle asi neni normální. Nebo já nevim. No jsem moc zvědavá co ti řeknou. Hlavně ať je to vše v pořádku. Musela jsi mít pěkně ošklivou noc. A neni to tim, jak jsi v té nemocnici upadla?? Víš jestli jsis s tim něco neudělala.
Já měla dneska taky blbou noc, jsem byla asi 6x vzhůru jak mě brněli ty hnáty.
Já jsem přemýšlela, že bych na tu slohovku třeba napsala to téma den s velkym D, že napíšu tu mojí ruku, víš jak mě šest let brněla, běhala jsem s ní ke všem čertům a jak pak mě konečně zbavili bolestí. Tak to pro mě byl fakt den D. Nebo to co máš napsané tak mi klidně můžeš poslat na mail a já třeba k tomu ještě něco dovymyslim.
Gympl je dost náročnej, ale naštěstí někdo tam uznává, že už jsme dospěláci a chodíme do práce.
Pěkný den. papa
ahojky
nedinka
| 14. 11. 2009 08:58
Haní, Ty to vydržíš ? Jen ležíš a nic neděláš? Mě ta práce zažene vnímání té bolesti...a já hodně mezitím odpočívám...Ale je pravda, že jsem už na tom byla líp, nebolela záda a noha minimálně
S tou bolestí to máme asi stejné, jen já ji cítím nejvíc při stání a poslední dobou i při ležení...
Dneska v noci se mě něco stalo...při otáčení jsem asi něco udělala špatně, projela celým tělem zvláštní bolest, jako když probije elektřina,úplně jsem zakřičela. Zůstala jsem ležet na zádecha nemohla se bolestí ani pohnout, tekly mě úplně slzy bezmocnosti....Pak to naštěstí přešlo a já usnula....Teď se zdá, že je fajn....ležím, ale nic nebolí...Zatím...a musím to zaklepat...
Hani, my jsme ted takové dvě čekatelky, že jo? Snad nám v pondělí poradí a uklidní nás, že je vše v normálu...

Petí, ta slohovka je v poho...jen musím mít nápad.,...a zatím nic....Ale neboj, jak mě to přepadne,. mám to za hodku napsáno...Jen nevím, Ty jsi na gymplu a tam mají vysoké nároky, tak nevím.....
Hezký den a bez bolení....
večer
petraceb
| 13. 11. 2009 21:11
Ahoj Hani,
ani ne tak bolí, jako furt ta levá brní a do té pravé to furt střílí. To zas bude tak objednání na měsíc, ale musim vydržet a nebo to třeba přejde samo.
Teda holky, mě je vás tak líto, že když máte po operaci a teď vás to bolí a trápí. Místo toho, aby bylo vše v pořádku.
Buďte na sebe opatrné.
Pájo, doufám, že tě moc s tou slohovkou neotravuji, to bych nerada.
Hezký večer přeju, papapa, už je moje hodinka
ahoj
srnka
| 13. 11. 2009 20:29
Ahoj!
Tak ty jsi taky eso. To se nedá celý dny jen ležet, že?Taky mě doma říkají,že si nedám pokoj . Ale bývám po jakémkoliv snažení unavená. Ale alespon ti to shrabování pomohlo. JJ,noha mě táhne v lýtku.Nejvíce, když sedím, při delším lehu to přejde, ale nohu cítím furt. Při stání na jednom místě ji mám slabou a mám tendenci dávat váhu na tu zdravou nožku.
Přesně tak uvidíme, co nám v pondělí řeknou. Jsem zvědavá, jaký dr se na mě bude dívat, já se těšila na toho mladýhoco mě operoval, tak hezky se smál. Ale manžel si jindy dovolenou vzít nemůže. Taky jsem zvědavá,zda mě už řeknou, zda mám jezdit na rehabilitaci a co dál se mnou. Ta noha se mě vůbec nelíbí. ...
Teplotu už asi nymívám, já se přestala měřit, ale necítím se na ni .
Místo, kde budeš rehabilitovat, by sis měla dle mě vybrat sama, máš na to nárok.Klidně se zeptej.
Už je ti tedy lépe?Zvládáš vařit?
Tak at ti jde psaní slohovky, to mě nikdy moc nebralo... a nešlo
ahoj
srnka
Ahoj!
Tak ty jsi taky eso. To se nedá celý dny jen ležet, že?Taky mě doma říkají,že si nedám pokoj . Ale bývám po jakémkoliv snažení unavená. Ale alespon ti to shrabování pomohlo. JJ,noha mě táhne v lýtku.Nejvíce, když sedím, při delším lehu to přejde, ale nohu cítím furt. Při stání na jednom místě ji mám slabou a mám tendenci dávat váhu na tu zdravou nožku.
Přesně tak uvidíme, co nám v pondělí řeknou. Jsem zvědavá, jaký dr se na mě bude dívat, já se těšila na toho mladýhoco mě operoval, tak hezky se smál. Ale manžel si jindy dovolenou vzít nemůže. Taky jsem zvědavá,zda mě už řeknou, zda mám jezdit na rehabilitaci a co dál se mnou. Ta noha se mě vůbec nelíbí. ...
Místo, kde budeš rehabilitovat, by sis měla dle mě vybrat sama, máš na to nárok.Klidně se zeptej.
ahoj
srnka
Ahoj!
Ahojky Haníí
nedinka
| 13. 11. 2009 17:15
na kontrole jsem nebyla, jen u své obvodní a to byla spíš jen formalita
V pondělí jedu do Prahy. Chtěla jsem tam taky volat a úplně jsem na to zapomněla...Tak to risknu....
Jestli je to z toho cviče ní, to nevím, ale v žádném případě nelituj, že jsi mě ty cviky dala.....já jsem dělala, jak jsem myslela, že je to dobře...
V noci jsem cítila každý pohyb, převracela jsem se stejně jako v nemocnici po operaci....
Ráno to bylo ještě horší...bolest jak v zádech, tak v noze.. A víš, co jsem udělala...? drze jsem se oblekla a opatrně jsem na zahradě shrabovala listí....a ono to pomohlo...není to sice úplně bez bolesti, ale aspon už nebolí záda...myslím, že to bylo z toho mého ležení.... Už se těším, až mě dovolí se posadit....teda doufám, že mě to dovolí....a taky se těším na rehabilitaci a jsem zvědavá, kde ji budu absolvovat...
Tebe Hani taky táhne ta noha v lýtku? A pořád nebo jen někdy? A teploty máš ještě ?? Každopádně na tu kontrolu jeď...uvidíš, co Ti řeknou....
Slohovka se mění...měla jsem nápad, ale určitě by nebyla na 3 listy, takže bude změna...
pátek 13
srnka
| 13. 11. 2009 16:56
Ahoj Páji!
Páni, doufám,že se ti nepřitížilo po tom cvičení...to by mě mrzelo,... To je blbý,že ti záda bolí, navíc strašně, ach jo, a že máš bolest v noze jako předtím asi to chce furt klid a jen ležet na zádech. Ty jsi už na kontrole byla ne?a co ti řekli tam?Ale v noci jsi už spala dobře ne?Holky,máme to trápení.. Taky jsi psala,že ti už bylo lépe a vrátilo se to? Já se toho bojím, jak čert. Mě bolí noha, hlavně, když se posadím k jídlu.(jindy nesedám) táhne mě to teda pořádně. Ale asi jsem na tom líp než ty. Zasejc jsem měla furt teploty, když jsem dojela dom...Drží se mě zaražená rýma, bolí mě hlava. Myslím si,že jsem nastydlá z operačního sálu, od té operace nejsem ok. Byla tam taková zima, že jsem se furt třepala. Když mě dovezli na pokoj, vyžádala jsem si další peřinu.
V po mám jit na kontrolu k tomu, kdo mě operoval. Volala jsem si tam, ale on má dovolenou, ale prý mě vezme jiny dr. Je pry lepsi jit za tim, kdo mě operoval, ale manžel uz má dovolenou nahlášenou (spoji to s navstevoustevou svyho dr). Nemá to jednoduchý s braním dovolené...tak snad to vadit nebude,ne?Nevím, jak bych se pak jinak dostala pohodlně tak daleko...
Ty taky jedeš v po k dr, to bude výletní den do ambulancí
Pomohla tabletka od bolesti aspon? Jak pokračuješ v psani slohovky?
Peti, jakpak se máš ty?Furt tě to tak bolí?
Bronu jsem tu myslím zastihla, když se loučila, než odjela do lázní. Pozdravujte ji taky od nové členky plotýnkářky ju?
Mějte se hezky..
Páji
petraceb
| 13. 11. 2009 10:18
Páji, fakt chce tři stránky, ale nevadí. Kdyžtak k tomu můžu taky pak něco ještě dopsat.
Asi se objednám až v pondělí. To bude trvat si myslim tak měsíc. Musim si vyzvednout u mé praktické kartu a jít se zaregistrovat k tomu mému kamarádovi. Snad mi tu kartu dá
Peti
nedinka
| 13. 11. 2009 10:14
to myslíš vážně s těma třema A4?? No tak to budeu muset vymysle ještě něco jiného...chtěla jsem psát to tajemno....tak ted nevím...nějak to zkombinuju s netem, tam něco najdu...
To vím s tím mělníkem, ale myslela jsem to objednání, kdy máš jít....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53