Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Ahojky hanyketty !
Brona
| 12. 7. 2009 18:48
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. V zimě se ohlásili záda ale na ty sem prozatím vyzrála usilovným cvičením ale noha se nějak moc nezlepšila. Spíš se z necitlivosti palce a nártu nohy stala velká bolest téměř celé nohy a boku(kupodivu palec už vůůůbec nebolí, nebrní..) CT nepotvrdilo výraznější změny: L4-5 3mm a S1 2mm...což na operaci není...Snažím se opravdu cvičit ale vlastně ani nevím, jestli se to dá nějak ovlivnit. Začínám přemýšlet jestli to není zaviněno něčím jiným (třebas jako Petraceb) ale nic mě nenapadá. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Některé z vás už jsou v nemocnici téměř "jako doma"- neležel s váma někdo s podobnými problémy? Budu ráda za každou radu páč z toho nejsem moc moudrá a nevím jak teď postupovat. Nikdy sem se neléčila snad ani s angínou natož abych byla v nemocnici.

,protože si myslím,že ted máme mnoho společného
.Martinko,děkuji Ti za zaslání povzbuzujícího článku
.Zamluvila sem se dlouho s tou jednou paní,co je taky nemocná,a je po operacích
byla jsem na nem 15teho a zjišťuju, že se mi ta omrzlá noha zlepšuje... už ani tolik neboli... Jsem už asi 2 tyden bez prášků 
-máte možnost požádat o invalidní důchod.Po operaci je na něj nárok na dobu jednoho roku (pak se opět posuzuje co dál) pokud by někoho zajímaly podrobnosti posouzení je podle zák.284/1995 Sb,příloha č.2 odd.6 a jak se žádá o důchod najdete na
Všem přeju krásný a hlavně bezbolestný den
?Taky bych možná už měla po bolestech,možná bych i normálně chodila,seděla,atd.Jenže pořád čekám na nějaké vyšetření,pak jsou už zase starý,a tak dokola.A čas nám běží.Já jdu ted 13.7.na Smíchov,tak možná už bude konec nejistotě,ale nevím,kdy budou výsledky,a zase jaký budou,a co bude následovat.Tak se pak ozvu,jak to dopadlo.Ještě jednou děkuji i za ostatní,za milá slova,a povzbuzení
.Jsem jako pneumatika,děs.Martinko,jestli chceš,a máš skype,napiš mi na e-mail,můžem si pokecat,když Ti bude nanic.Jinak,já si myslím,že ty magnety a obstřiky jsou jen pokusy,a stejně dojde k operaci.Je to jen umělé natahování času.

.Odpolednese ozvu,pa pa.
.Já bych už i nani šla,jen abych už mohla být aspon trochu natom lépe,protože už si lezu na nervy sama sobě.Ani chodit