Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Vyšetření
petraceb
| 29. 6. 2009 13:07
Broni tak to se zase načekáš, rezonance dlouho trvá než objednají, ale možná že u vás to chodí jinak. Já jsem z Neratovic a když mě chtěla objednat do Prahy tak by to trvalo dva měsíce tak mě objednala do Mladý Bolky a tam jsem šla za měsíc, ale stejně je to dlouhá doba.
Až si odpočineš tak mí písni toho maila. zatim papapa
Nejsme v tom sami
petraceb
| 29. 6. 2009 13:04
Ahoj Marti to máš pravdu, je hodně lidí co je trápí záda a je to hrozný. Nejhorší je, že nic nepomáhá a všechno je tak zdlouhavé. No snad ti ted druhej obstřik pomůže, budu moc držet palečky.
Co jsem četla o těch lipomech tak buď je to vysokym cholesterolem což já nemám nebo genetická dispozice, což už je možný a taky prý to může být s jedovatých látek a to je u mě taky možný. Píše se, že když ti dr neveme ten lipom i s pouzdrem tak se rád množí a asi to tak vypadá, že se mě pěkně rozmožily, ale já je nechcu , kdyby aspoň nedloubaly tak to vem čert, když to neni vidět.
papa
Dodatek.
Brona
| 29. 6. 2009 12:45
Všem bych chtěla poděkovat,kdo namně myslel,a držel palečky.Hodně mě to pomohlo,tak zatim,holubičky moje.
Ahojky marodi.
Brona
| 29. 6. 2009 12:44
Tak už sem se z té slavné Prahy vrátila.Holky,já sem před infarktem, ,to od strachu.Vše je zatim v pořádku,jenže pan doktor mě napsal zase novou žádanku pro moji dr,má mě dát udělat magnetickou rezonanci,eeg,a to další nedokážu přečíst.,nebo doktor když se dozvěděl,že mě brní i levá ruka,tak nakázal tyhle vyšetření,protože já tam měla výsledky,že mě bolí a brní jen levá noha,a podle něj to tam ještě není na operaci.Jenže to je snad 2 měsíce starý CT,odvtedy se to dostalo i na tu ruku..Takže zítra zase k neuroložce,a poobjednávat se všude,a podle tych výsledků se zase uvidí,co a jak bude dál.,takže čekat znova.Holky,napíšu Vám později,ted musím do postele,jen sem Vám hned napsala,jak sme došli domů.Zatim pa pa.
Nejsme v tom sami
Martina12
| 29. 6. 2009 10:37
Ahoj,
teď jsem se vrátila z rehábky a sestra říkala, co lidí chodí s plotýnkama, každý druhý. Prý toho strašně přibylo. No to jen na povzbuzení, že v tom nejsme sami. Dneska jsem spala asi hodinu, víc mě to nenechalo. Ráno jsem si vzala prášek a šla do práce. Teď je to trochu lepší, takže snesitelný. Na rehábce mi dává magnety - měla jsem 4 a zatím žádný výsledek. Ve čtvrtek jdu na další obstřik. Většinou jsem slyšela, že to lidem pomohlo. No mně první ne. O to víc se bojím zase té bolesti, když výsledek je u mě značně nejistý. Ale někdo psal, že mu pomohl druhý, tak ještě doufám. No a pak už jedině tu neurochíru. I když než na mě přijde řada, zničím si žaludek a játra práškama. Tohle je tak nedomyšlený. Ale bez prášku se to nedá. Rehabilitační říkala, že čím víc se to opakuje, tím hůř se to léčí, no a já už to mám po čtvrté.
Péťo, já myslela, že by ti měli najít příčinu těch lipomů, proč se ti to má takhle množit a ne je jenom vyříznout. Broni jsem napnutá jak špagát, co ti řekli. Tak napiš, jestli ti řekli, jaké máš sebou donést vyšetření. Mně totiž doktorka neřekne vůbec nic. Tak pa všichni a pište.
Neurochíra
petraceb
| 29. 6. 2009 09:22
Ahoj Broni,
držim palečky.
Písnu ti na mobila
Pondělí
petraceb
| 29. 6. 2009 09:21
Ahoj Marti, na gyndu chodim pravidelně takže po gynekologické stránce jsem v pořádku. Jinak ty lipomy nejsou vidět, jen píchaj nebo dloubou tak si je nahmatnu hluboko v podkoží takže asi jedině chirurg, ale teď stejně nemůžu a když si to tak vezmu tak já budu samá jizva. Už tak jich mám dost po operacích a ještě tohle .
Mám další oběv, jak jí mám i v tom podpaží tak se mi udělal další trošku víc nahoru od podpaží.
Takže si asi změnim nick na tukovej nádor .
Já být tebou tak jdu na tu konzultaci, uvidíš že se to tam vyřeší. Sice je operace jako to poslední východisko, ale když nic nepomáhá tak bych do toho šla.
Měj se pěkně, papa
Ahojky,všichni!!!!!
Brona
| 28. 6. 2009 17:30
Tak vidím,že nám do klubu přibudl novej marod,vítáme Tě.Já nemám holky nic novýho,jen dneska šílím od bolesti,a řeknu Vám po pravdě ,že se už na tu zítřejší předoperační konzultaci na Homolku i těším.Bojím se příšerně,ale možná mě pomůžou aspon od bolesti,v to velice doufám .Holky,držte se,at Vás nic moc nebolí,a já se Vám zítra hned ozvu,jak to dopadlo na tý Homolce..Kdo může,at mě drží palečky..Tak pa,a vydržte:
Ahojte,Brona
Ahoj Tintalle a všichni,
Martina12
| 28. 6. 2009 14:42
tak s tím obstřikem mám naprosto stejný zkušenosti. Taky mě to tak bolelo na 3x a taky mi k tomu doktor nic neřekl a taky mě to nepomohlo. Jsem objednaná ještě na jeden, ale asi tam nepůjdu. Spíš to vidím na tu konzultaci na neurochirurgii. Taky se strašně bojím, jak to všechno dopadne. S těma lázněma je to tak, že ti je musí napsat obvodní na doporučení neurologa a záleží na nějaké komisi asi v pojišťovně, jestli to uzná jako důvod. Zažádat si každopádně můžeš. Mám taky výhřez a doktorka mi řekla, že mi stejně lázně nepomůžou, že to je nic. Tak nevím, jestli to trápení ještě dál prodlužovat. Už mám bolesti 4 měsíce a ani se mnou nikdo nic nedělá.

Péťo, já být tebou tak ještě zkusím jít na kožní, když toho máš povícero, tak to nebude asi gynekologický problém. Tak se všichni držte.
:-)
Tintalle
| 28. 6. 2009 14:10
Děkuji za přivítání... jj, bohužel zatím nezabralo nic, jenom absolutní klid... nejhorší je teď to mezidobí... fyzioterapeut mě objednal za vic jak 3 týdny na první rehabilitace a nezapomněl dodat, že teď musím být opatrnější než kdy dřív, protože mám svalstvo ochablé a když je člověku líp, má tendence chovat se nezodpovědně... jsem chtěla nějaké cviky a spoň do té doby,ale prý nepřipadá v úvahu, musím začínat pod dozorem, abych si ještě víc neublížila...ale mě už to v leže fakt nebaví... Ale vidím, že mě nic jiného nezbyde... stačí když chvilku sedím nebo stojím a hned se mi vše ozývá...
je to celé strašně nadlouho, kdyby aspoň člověk věděl,že za 2 měs. se vrátím do života,ale operace nademnou pořád vysí jako dam. meč...
Přeji krásný zbytek víkendu a bez bolesti...
Pro Tintalle
petraceb
| 28. 6. 2009 10:46
Ahojky Tintalle,
vítáme tě mezi nás.
Taky ti koukám, nic nezabralo a ani ten navigovanej obstřik viď. To snad nezabírá nikomu a ten doktor co ti to dělal, by to dělat neměl když má takové chování. Přála bych jim aby taky tak trpěli.
Jinak já těch lipomů mám hafo a je to nádor z tukového vaziva. Je nezhoubnej, ale může se i zvrtnout, to prý je jen minimálně.
Jinak co se týče těch lázní tak to ti bude muset poradit někdo jiný, já jsem tam ještě nebyla, protože mám jen 3mm výhřez takže s tim nikdo nic dělat nebude.
Měj se hezky a hlavně bez bolesti
papa Petra
Řízený opich
Tintalle
| 27. 6. 2009 23:08
Ještě jsem se s vámi podělím o zkušenostmi s tím řízeným opichem pod CT... Mě to teda dělali naživo bez umrtveni, byla jsem nervózní, že vám k tomu neřeknou pořádné instrukce... byla jsem nesvá z toho, jak mám dýchat, když ležíte na břiše a nesmíte se pohnout... Ale nejlepší bylo když mě tam zaváděl tu jehlu, tak mě projela celým tělem bolest až se mi zatmělo před očima a milý doktor mě zjebal, že se nemám hýbat... mu říkám, že za to nemůžu, že mě to dělá samo a ještě 2krát, dycky mě projela bolest a stahl se mi jakoby samovolně sval, jako když vám zkouší reflex na kolenách, no aspoň sestřička byla soucitná...no pak to tam nějak pustil nakonec... 2 dny jsem měla ochrnutou nohu, celou gumovou, že sem ji nemohla používat... ten večer jsem se vzbudila ve 2 hod a následujících 24 hod nespala... prostě jsem nebyla unavená... asi mi to ani nepomohlo, prsty na levé noze mám pořád jakoby zamrzlé, k tomu se přidaly ty tlaky v zádech a po včerejšku, kdy jsem byla po 2 měsicích posedět s přáteli na 2 hod. se mi ozvala noha, boli jako čert...
Ahojky
Tintalle
| 27. 6. 2009 22:20
Zdravím všechny
tak se chci taky pochlubit se svým problémem... Je mi 26 a mám výhřez 7 mm L5S1, absolvovala jsem kapačky, jsem po řízeném obstřiku, a za 14 dni jdu na rehabky... Prášky mi nezabírali krom toho mě po nich bylo dost zle, malatnost, poceni, pocity na zvraceni, nevydržela sem ani 5 min stat, šla sem hned k zemi... bolesti nemam jen když celý den ležím, před obstřikem mě bolela noha, teď mám tlaky v zádech, je to nepříjemné, jako by se mi obratle hýbali,když sedím a vraceli když si lehnu... Chtěla jsem se zeptat, co je to ten lipom? taky sem si nahmatala malou gučku v oblasti beder, na levé straně, jak je prohlubeň, nebo jak to nazvat... neboli to, mam to radši někomu ukázat? A mám ještě takový dotaz asi dost šílený vzhledem k tomu, že mě děla problém už jenom tady sedět a psát,ale chtěla sem se zeptat jak okopáváte zahrádku? Máte na to nějaký trik, jak šetrně k zádům nebo se mám smířit s tím, že už to nikdy dělat nebudu a zahrádku rovnou nechat srovnat se zemí? A ještě jeden dotaz doktorka se mi zmínila, že bych měla nárok na lázně... Jak to funguje? mám nárok i když sem nebyla na operaci? můžu si o ně zažádat už teď nebo až po rehabilitacich při nelepšení? Díky za odpovědi a rady...
Ahoj Broni
marcela707
| 26. 6. 2009 22:17
Také mám za sebou léčení u MUDr.Uhlířové i u MUDr.Bourka. Bourek, to je borec,ale pomohl mi vždy jen na chvilku. Více mi pomohli na Homolce na neurologii, také jsem jezdila na akupunkturu,ale to vše jsem si vyběhala sama, doktorka mě poslala maximálně na elektroléčbu a to mi nijak nepomáhalo. Poslala jsem ti i mejlíka.
Všechny ostatní pozdravuju, vrátila jsem se z Malvazinek, bylo to tam úžasné!!! Jako v pohádce.... škoda, že už to skončilo. Napíšu toho více a kdo může, ať se tam také objedná. Dělají tam zázraky
Petruško
Brona
| 26. 6. 2009 17:10
Já Ti vše vypsala v e-mailu,tak si to přečti.Všem přeji krásnej víkend,mějte se moc hezky,a at Vás nic moc nebolí. .Pa pa
...
petraceb
| 26. 6. 2009 13:46
Ahoj Broni, kéž bys měla pravdu a oni mě fakt vzali, byla bych šťastná jak blecha a jestli ne a ani nic jinyho nevyjde, páč ty nemocnice jsou až od srpna a to já fakt nemůžu čekat bez peněz tak se snad někde zaměstnám to je jedno kde a půjdu marodit ať mi přijdou aspoň nějaké penízky, protože mám ještě s čim marodit, aspoň bych si nechala vyndat znova ty lipomy, atd.
Jinak jsi to napsala dobře ty zduřené uzliny, taky jsem si myslela zda to neni tim, ale už to mám dýl a nachlazená nejsem, jedině, že by byl problém s imunitou a nebo jsou to taky ty lipomy.
Takže jsi měla vždy na konkurzech štěstíčko viď, to je dobře.
Taky jsem se s tim setkala, že při nástupu toho slibovali hory doly a pak nic, žádný přidání, atd.
Vím, že bych to podpaží měla někde ukázat, ale jak mi teď nejdou žádný přijmy tak mám strach aby mě nehnali na operaci, jedině fakt jak jsem psala, jestli nevyjde soud tak jít někam marodit.
Jsem moc zvědavá co ti na Homolce řeknou, pak musíš hned napsat. Nejdeš na ty Homolce k dr Klenerovi? ten je taky prej dobrej, myslim jako doktor .
Teda mě tak chytli dneska záda, že jsem si vzal dva diclofenaky a budu sjetá jak brokolice .
Měj se pěkně, papapapa
Ahojky marodi.
Brona
| 26. 6. 2009 12:58
Ahoj Petruško,i všichni ostatní. .Posílám pozdrav z Kolína.Petruš,určitě tě do té nové práce vemou,uvidíš.Vždyt byl by v tom čert,kdyby si měla pořád jen smůlu.Věř,že budeš přijata.Já měla vždycky blbej pocit,že jsou jiní lepší než já a že mě nevemou.Já chodila na konkurzy,jednou sem byla až ve 3 kole,prej sem na každýho velice zapůsobila ,dokonce když sem nevěděla ,že mluvím se řídou,tak sem se vykecávala ,a on mě pak řekl,že mě ihned přijímá,prej shání takovou prodavačku do Datartu,jako jsem já,jenže má vedoucí mě slíbila zvíšení platu,jenže nic mě nezvedla,já novou práci zrušila,a mám prdlačku.Petruško,dokdy budeš čekat,s těma bulkama?Já jsem za to,čím dříve,tím lépe ,aby pak zase nebylo pozdě..A za toho raka!Já to taky furt říkala,že ho mám,a furt jsem natom dobře.Ale tak raděj nemysli,a zajdi si k doktorovy.A nemůžou to být třeba zduřený uzliny?(Po česky nevím jak se to jmenuje,omlouvám se)To bývá i z nachlazení.Bud v klidu,a stav se u toho dr.V pondělí rukuji na tu Homolku,tak budu zase já mít plný kalhoty..Lidičky,mějte se všichni hezky,přeji Vám krásnej víkend,a žádnou bolest.Mějte se,pa pa Brona
Pátek
petraceb
| 26. 6. 2009 09:49
Ahoj holky tak jsem včera byla u toho vrchního soudu, kde hledaj zapisovatelku tak mě paní zkoušela psát na pc a pak ještě z diktátu tak se prý, že to mám dobré a pak mě chtěla vidět ještě ředitelka a ptala se jak mi to šlo a kdy mohu nastoupit tak říkam ihned tak mi řekla, že je to plus pro mě i pro ně a tamta pani říkala, že mám šanci, protože se tam prý hlásily zatim ženský v důchodovym věku a to prej ředitelka nechce, ale dnes maj přijít ještě dvě uchazečky tak doufám, že buď jim to nepůjde nebo budou v letech ať mám konečně taky jednou štěstí na normální práci, ale při mé smůle nevim nevim. Prý zavolá v pondělí tak tu jsem zas jak na trní. Jinak dnes bych měla mít schůzku ve Vinohradský na ortopedii a v úterý na Bulovce na neurologii, sice to pro ty záda nebude sranda, ale aspoň něco než by se sehnalo něco lehčího. To je pech takhle před dovolenou.
No a jinak bulky rostou a ta v podpaží taky a včera jsem si mazala dáseň mastičkou proti zánětu a mám ve vnitř v zádu na tváři černej fliček hrbolatej tak nevim co to je, ale už si říkám, že jsem snad prolezlá rakem nebo co. Neřeknu kdybych měla nějakej věk, ale je mi 26 a už takové potíže. No jo no, si to v mládí vyberu a ve stáří budu fit, téééda jesti se ho vůbec dožiju.
Holky tak Vám přeju, aby jste dobře uspěly na tý konzultaci na Homolce a už se to k něčemu hejblo a byly jste opět fit.
Mějte se moc hezky, úživejte víkend a hlavně bez bolístek.
papa
pátek
Martina12
| 26. 6. 2009 07:23
Ahojky,
Broni díky za útěchu. Jsem z Berouna, takže do Kolína určitě nepojedu, ale kdybych bydlela blízko, tak bych k ní určitě šla. Je mi 38 a mám dvě děti - 18 a 6. Bojím se, co se mnou udělá ta šarlatánka v sobotu, abych si ještě nepřitížila, což už tady taky bylo, ale je to poslední šance, pak jdu ještě 2.7. na ten PRT pod CT, od čehož si neslibuju nic, jen velkou bolest a pak už budu naléhat na neuroložku, ať mě pošle na kozultaci na Homolku - papír mi určitě napíše - to pro mě jistě udělá, ale nejdřív dostanu vynadáno, že k ní nejsem objednaná. Ale jak se mám objednat, když objednávají až za měsíc, to netuším. Tak fajnový víkend. A vůbec, co ta Péťa, jak to že ještě nic nevíme?
Ahojky Martinko 12
Brona
| 25. 6. 2009 12:54
Děkuji Ti za velice povzbuzující psaníčko.Vyděšena jsem tedy statečně,ale musím bojovat.Ty cos psala,za tu neuroložku,to teda zírám!!!Jak jsi máš něco bymyslet,nebo rozhodnout sama! Vždyt my lidi,by jsme měli být odborníci,každej ve své práci.Co je to za jednání doktorů,když nechávají vše na pacientovy,,vždyt přísahali,že budou lidem pomáhat.To jsem snad tak stará,nebo fakt najivní?Já by tedy měla líbat mé neuroložce ruce,i nohy zato,že ji mám,a pomohla mě .Lidi,a to jsem jen pacientka,a ke všemu cizinka.Poslala jsem ji sice i na net poděkování,protože jsi to moc zaslouží,,a až mě dojde náhodou v téhle pětiletce normální nemocenská,a co od ůnora marodím na prac.ůraz( vyrovnání do 100 procent) ,tak ji odnesu krásnou kytici růží.Protože je SUPER Mudr.Jestli to někomu pomůže,je to Mudr.Uhlířová a dělá v Kolíně,ale před ní jsem chodila k Mudr.Bourkovi,on je taky špičkovej.A to jsem se dostala k nim jako slepej k houslím .V nemocnici kdybych zůstala,tak jsem krypl,jen ležák .Jsou to snad nějaký vivolení,já nevím.Mám od Uhlířové jasnej příkaz:29.6.jdete na Homolku,a 30.6.HNED ráno chci vědět,jak jste dopadla.Lidi,ona má zájem o pacienta!!!.A sestřičky,znova:jak rehab,nebo Bourková-i neuroložkyna,více jako za milion.Takže Marti,je mě líto,jestli to nemáš daleko,nevím odkud jsi,ale k té bábě bych nešla.Já kdysi dávno taky u nás SR 1-2 krát byla,pomohlo to na chvíli,ale nesmíš těžce dělat.A myslím,že Ty jsi už dost blbě natom s páteří,takže já bych se bála,že se už v životě nikdy nepostavím.Prosím,nechod tam.Napiš mi,kolik Ti je let,a odkud jsi,já bych se třeba zeptala paní doktorky,to by nebyl u ní problém.Jen vydrž do ůterka,nechod k té bábě.Vždycky si uvědom,máš děti,nebo dítě,to je jedno,potřebujou Tě.Takhle bys potřebovala Ty je.Jestli chceš,napiš mi sado4@seznam.cz napíšu Ti,jen já bych tam nešla.To jsem se zase rozepsala,že? ,jsem jako spisovatelka.Možná jsem se minula povolání.Tak marodi,snažte jse všichni mít co nejlépe,a já se ještě určitě ozvu,než pojedu na ten výlet na Homolku(To bude moje první výlet do Prahy)clamp,jen škoda,že do nemocnice.Tak ahoj Martinko,i všichni......
Ahoj všichni,
Martina12
| 25. 6. 2009 09:31
Broni, soucítím s tebou. Já jsem ve fázi, kdy se snažím jakkoliv uvolnit plotýnku, aby už netlačila. Už mě trápí 4 měsíce, vyzkoušela jsem kde co a zatím nic. Takže už se taky vidím na operaci. V sobotu jdu ještě k jedné paní, která mě kdysi pomohla - uvolňuje body na těle loktem. Pravda je, že když jsem u ní byla opět po dvou letech, tak mi to zhoršila a dostaly mě z toho kapačky. Teď jsou to tři roky, kapačky nepomohly, obstřik pod CT taky ne, Dornovka ne, tak už zbývá jenom risk a jít opět k ní. Taky se bojím, teď ještě chodím do práce. Sice s bolestma, ale dá se to přežít. Obávám se, že od soboty ze mě bude opět ležák, ale aspoň si řeknu, že jsem pro to udělala vše. Doma poctivě cvičím, i když to bolí a výsledek žádný. Taky chodím na magnety, ale tam jsem byla teprve jednou. Kromě toho obstřiku jsem si to všechno naordinovala sama. Neuroložka mi řekla, že žádná univerzální rada neexistuje a ať si něco najdu jako regabilitaci a mám zkusit jakoukoliv konzervativní léčbu. Tak zkouším, co moje tělo vydrží. Jak už jsem psala, jednu neuroložku už jsem vyměnila a je to úplně stejné - nezájem. Tak se neboj. Určitě to bude po operaci lepší, a když ne, tak za pár měsíců. Hodně lidí píše, že jim pomohly lázně. Tak budeme doufat. Budu na tebe v po myslet a ty písni, co ti řekli. Taky jsem zvědavá, jak dopadne Péťa. Dlouho se neozvala Léňa, jak je na tom po operaci. A vůbec, pište všichni, kdo jste po operaci a nejlépe bez problémů, ať mi čekatelé nejsme neustále v depresi.
Ahojky marodi !!!
Brona
| 25. 6. 2009 07:34
Tak jak se Vám všem daří ?Nikdo nepíše,ale myslím,že je stav nezměněn,protože i počasí je špatný,a na náš zdravotní stav je to hotové utrpení.Snad už bude líp i venku,a nám se uleví.Já píšu jen tak,snad ze strachu,v pondělí jdu na tu předoperační konzultaci na Homolku,a mooooc se bojím,co mě tam řeknou.Mám strach z těch bolestivejch vyšetření pod CT,ale bojím se i operace.Ale už by se něco mělo začít dít,,jen at mě zmiznou,nebo aspon povolej ty bolesti.Přeji Vám,moc pěknej den,at se Vám daří .Brona
Broni
petraceb
| 23. 6. 2009 12:02
nemáš vůbec zač. Já se ti nedivím, že to tak prožíváš, já už jsem ze všeho taky na mrtvici a to počasí jaký je tomu taky moc nepřidá.
To je dobře, že ti penízky pošlou co nejdříve, bez nich to nejde, ja v červenci vlastně nedostanu nic zaplaceno,kvůli tomu hnusnýmu Karláku.
Běž si teda hajnout a já ti písnu na mail.
Měj se krásně, papa
Petruško,
Brona
| 23. 6. 2009 11:30
Moc Ti děkuji za povzbudivé slova,dnes to nějak moc citově všechno prožívám.Už sem si i pobrečela,pak sem šla k neuroložce s červenýma očima,psala jsem e-maily na sociálku,paní mě odepsala,že udělá všechno proto,aby mi došli peníze co nejdříve.Opravdu byla moc hodná,a to je cizí osoba,a chápe mě.Musím si ted jít lehnout,dala jsem si prášky od bolesti,a oni mě vždycky uspí .Petruš,chtěla jsem Ti napsat e-mailovou adr,sado4@seznam.cz Tam si vyměníme čísla,jo?Zatim Ti děkuji,a měj se moc,moc,hezky,pa pa
Broni
petraceb
| 23. 6. 2009 09:46
Broni já tě zcela chápu, taky jsem to prožívala, když jsem byla bez peněz a to jsem si ještě musela platit i pojištění. 4000 je hodně málo teda, ale jiný národnosti daj co můžou a s tim mě pěkně se....
Nesmíš se tolik nervovat, páč to ti těm zádíčkům moc neprospěje, vím lehce se mi to říká, ale je to tak.
A nemysli na to, že budeš na vozíku, určtite to vše dobře dopadne a pokud budeš na Homolce tak jsi v nejlepších rukou, kde kdo to říká a i mě utěšovaly sestry, když jsem se jim tam rozbrečela, že jak jsem se dostala k dr Chrobokovi, že jsem v nejlepších rukou. Ale jsou tam i jiný kapacity.
Já mám taky teď nervy na dranc, kvůli té práci, protože všude slibují a čas a peníze mi utíkají a možná i proto mě teď dloubou ty lipomy a pobolívaj záda. Jestli chceš tak mi můžeš klidně napsat i sms, když budeš chtít.
Měj se pěkně, papa
Dornovka
petraceb
| 23. 6. 2009 09:39
Ahoj Marti, takže dornovka nepomohla viď. No já nevim zda ten obstřik bude k něčemu, ale zkus to a uvidíš.
Kdyby si náhodou šla na tu neurochíru, že bych tě tam navštívíla ?
Jsem z toho fakt na mrtvici, hned jsem včera zas poslala kolem padesáti mailů, a ozvala se mi vrchní z Královských Vinohrad na kardio JIP a pak ještě jedna z ortopedie-traumatologie, to bude žůžo na ty moje záda, ale co nadělám. Za chvilku tam zavolám skrz schůzku. Pak ještě jedna pani z české správy sociálního zabezpečení, že hledaj manipulačního pracovníka a prý je to volné tak jsem na to zvědavá. Jooo a to jsem sem asi zapoměla napsat. Přiteli v neděli chytly záda, že nemohl skoro chodit a hádejte kde jsme večer skončily. Na Mělníku na Neurologii , dali mu injekci a nějaký obstřiky, ale vůbec mu to nepomohlo. Tak koukám, jak jsme si to vyměnily my dva . Tak dr dnes psal, že mu je zle ať nejezdim tak snad ve čtvrtek za nim tedy pojedu.
Určitě ty Vaše palečky nemůžou za moji smůlu, naopak. To jen na ředitelství dělá jeden jouda.
Měj se pěkně a bezbolestně
outerek
petraceb
| 23. 6. 2009 09:30
Ahoj Broni, já se tomu taky smála
Ahoj,pravá Martinko,a spol!!!
Brona
| 23. 6. 2009 08:38
Já už jsem z toho čtení tady o těch různých bolestivých vyšetřeních ůplně v depresích.Holky,jak já mám velkej strach!!!Nevím,jestli taky máte i pracovní ůraz,jako já,ale já mám kromě bolestí,i hodně velké finanční potíže,protože sociálka mě hodně dusí,posílají mě vždycky jen 4000,z toho musím nechat na ůčně 2000 na elektř.a plyn,12000 máme nájem,a jsme holý,jako miminka.Myslím,že to mě taky hodně ubíjí.Z práce by mě (měli!!!) až ted v dalším výplatním termínu doplatit vše,do 100 procent.Jsem ze všeho zoufalá,do toho všeho ještě čekačka na tu Homolku,(trnu,abych neskončila na vozíku,při mém štěstí).Ale já jsem zvyklá bojovat,tak snad se mě jednou karta obrátí,a bude lépe. .Mějte se hezky,at Vás nikoho nic nebolí..Pa pa a zase se ozvěte.
Dornovka
Martina12
| 23. 6. 2009 07:36
Ahoj děvčata,

tak musím písnout, když už je o mně řeč . Včera jsem byla na Dornovce. Abych Vám řekla pravdu, čekala jsem od toho víc. Myslím, že to ale nikomu nemůže ublížit. Je to spíš cvičení, žádná násilná metoda. Určitě se mi plotýnka nezhoršila, ale zdá se, že ani nezlepšila. Taky mi dělal baňkování, což dost bolelo, tak jsem dneska jak přejetá tankem. Mám si doma cvičit předepsané cviky a prý plotýnka povolí. Ha. Ha. Takže 2.7. jdu na další obstřik pod CT - PRT, který mi už jednou nepomohla, tak asi víte, jak se na tu bolest zase těším. Pak už ovšem pouze konzultace na neurochirurgii. Ach jo.
Péťo, ty jsi vážně smolař. Všichni ti tady držíme palce, ale jak vidno, je to k ničemu, tak já už ti raději nic nedržím, a třeba už konečně budeš mít taky štěstí. Tomu doktorovi řekni o všech těch bulkách, nejen o té v podpaží. Tak hned napiš, co ti řekl. Zdar a sílu najdeš (bohužel nevím kde)
Petruško
Brona
| 22. 6. 2009 22:40
Je to v pořádku,já se tomu zasmála,jak jsem poblázněná.(Dělají to možná ty tablety,na utišení bolesti! .Tak všem hezkou a bezbolestní noc.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
12. 6. 2025 15:38
14489
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
12. 6. 2025 14:38