Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Ahoj všem !!!!!
marcela707
| 13. 6. 2009 12:27
Dlouho jsem tu nebyla a tak Vám musím také něco napsat. Na tom obstřiku na CT jsem nebyla, odložili jsme to z důvodu rehabilitace a když nepomůže, půjdu na obstřik. Ale jak to tady čtu, tak asi ani náhodou.... Od 5.června jsem v Praze na Malvazinkách, teď na sobotu a neděli jsem dostala propustku domů,tak jsem si udělala čas abych sem napsala. Je to tam moc hezké, všichni jsou tam úžasní!! Ráno vstanu a nasnídám se, na devátou jdu cvičit s fyzioterapeutkou, pak si dám kafčo a cigárko v parku. Potom jdu na vířivku na celé tělo a pak už je oběd. Po obědě mám bazén, cvičíme a plaveme a pak jdu zase na elektroléčbu a ne leaser, no a pak zase kafíčko a cigárko na sluníčku, pak večeře a pak nuda, protože v telce nic nedávají a tak courám venku po zahradě. Po tom týdnu se cítím tak nějak lépe, nohy od kolen dolů mám stále nějaké namrzlé,ale to prý je těmi poškozenými nervy a to se musí samo zregenerovat. Jinak si dávají záležet,aby mi bylo lépe. Tak uvídíme, mám to tam ještě na 14dní a pak dám zase vědět!!
Chtěla jsem se zeptat Petry jak je možné, když měla podepsanou smlouvu, že ji do práce nevzali kvůli tomu, že si to ta baba rozmyslela... co udělali s tou podepsanou smlouvou??? to s tebou museli zase rozvázat pracovní poměr???
A také k té bulce, rakovina prý na pohmat nebolí, ale každopádně ať okamžitě jde na gyndu a nechá se od doktorky vyšetřit a určitě jí pošle na sono, případně na mamo. Ale ať na nic nečeká!!!!!
Jinak všem přeju aby se jim tak trochu ulevilo jako mě. Až mi skončí rehabilitace, budu si také žádat o lázně... chtěla jsem Třeboň nebo Bohdaneč, tak to budu muset prozkoumat jaké jsou případně doplatky ke křížkovým lázním. Tak všem ahojky
Sobota
petraceb
| 13. 6. 2009 11:51
Děkuju Monči, tak to jo, já myslela, že jsi se hlásila teď někdy před tou obchodkou. Ty tři předměty jsou síla, ale když je dobrej profesor tak to jde. Si pamatuju na základce, z těhle předmětů za jedna, na učňáku za pět, na zdrávce za jedna. Škoda že ta zdrávka nešla z prací, jinak bych příští rok už maturovala. Taky jsem zkoušela dálkové podnikání, ale nebavilo mě právo, ekonomie, účto, atd tohle vše jsem měla na učňáku a nějak mě to nechytlo. Jsem spíš přes přírodovědný. No uvidíme.
To je mi líto, že jsi přišla o sestru. Nevíš jak se to pozná podle pohmatu? Vůbec totiž nevim zda to má bolet nebo ne, kdyby to teda byl nádor.
papa
sobota
griotka69
| 13. 6. 2009 10:46
Ahoj lidičky, tak se hlásím - já jsem ta zdravá abych vám řekla, jak to vypadá.... No chodím do práce už 14 dní a pohoda. Jsem si myslela, jak mě budou bolet záda ty první dny a nic, pohoda, zvládám úplně s přehledem. A to skoro celý den sedím u PC - takže mě operace fakt pomohla
Jinak k lázním, já teda byla v Třeboni 2x, naposledy před cca půl rokem a platila jsem 60 Kč za den (to se platí všude) a 15 kč denně vzdušné - jinak vůbec nic. Měla jsem teda lázně na křížek, čili schválené pojišťovnou.....

Ostatní se držte, myslím na vás a sleduju vás a doufám, že vám taky bude líp
sobota
moncycak
| 13. 6. 2009 09:35
No Petruš, jako obvykle, držím palce, ať to v tý práci dopadne dobře. Materiály z gymplu nemám. Zkoušela jsem to ještě zcela počítačovou technikou nedotčená, asi v r. 1996. Nedodělala jsem ani prvák, zlomili my vaz chemie, fyzika a matika. Udělala jsem si obchodku a ta mi vyhovovala víc. Dozvěděla jsem se alespoň něco o daních, právu, účtování a vycepovali mě tam na psaní všemi deseti na pc. Nebudeš to mít lehký. Kamarádka začala chodit do Phy na obchodku a má to na 5 let. Já to bohudík měla za 3. Hele, s tou bulkou... nechci malovat čerta na zeď...ale moje ségra měla taky bulku v podpaždí. Trvalo to 2 roky než jsme ji dohnali k doktorovi a vyklubala se z toho rakovina. Ať to holčina řeší co nejdřív. Moje ségra už není mezi námi, a stačilo přijít včas. Ale máš pravdu, může to být i uzlina a to by bylo štěstí, ale ať to nepodceňuje. Zatím se mějte. pa
ještě něco
petraceb
| 13. 6. 2009 07:10
Teda koukám, že tu dnes zaberu skoro celou stránku .
Ale chtěla jsem se zeptat na Váš názor.
Kamarádku bolí nebo spíš pobolívá v levém podpaží a teď tam má tak dva týdny bulku. Napadla mě zduřená uzlina, ale že by zlobila tři měsíce? Nebo nějaký lipom?
Hříšník
petraceb
| 13. 6. 2009 07:07
Ahoj Moni,
já ti nevim, ale myslím si že jsem hodná až až, možná proto mě pořád někdo trestá. Vem si, že těm největším svi...ím nikdy nic neni a my hodný lidi to odnášíme, no ne?
Do školy se taky těším, budu to mít jednou týdně což je dobrý a včera mi i snad moje budoucí vrchní říkala ať si udělám maturu, když jsme se tak bavily.
A nemáš na pc nějaké studijní materiály z gymplu? Já jdu v Praze na Karlínské gymnázium a tam to prý není až tak těžký, ale stejně na to nespolíhám, hlavně jsem chtěla něco bez praxe, zkoušela jsem i zdrávku, ale to nešlo při práci, páč jsem tam chodila 3x týdně a do práce a dojíždět domu, no šílený. Nevim proč v tý Praze aspoň jednu zdrávku nedali jako dálkové. Hlavně mě už kolik let hrozně láká studium medicíny tak proto i ten gympl, ale průser je v tom, že se medina nedá studovat dálkově, jen denní studium a to nevim jak by to šlo, chodit do práce nebo chodit do školy, bych si musela snad vzít nějakýho bohatýho mudra, aby měl stejnou lásku k medicíně jako já a živil mě, ale to nehrozí takže asi zůstane medina jen velkym snem, škoda. Nebo si pak jedině udělat radiologistickýho asistenta a ještě třeba instrumentářka, ale jelikož nemám zdrávku tak bych snad musela teď nevim, ale asi na vejšku na všeobecnou sestru, když nemám střední zdrávku a pak jít na instrumentařinu, v tomhle je to nějaký složitý a pořád sbírat body a jezdit na školení, atd. No nic, ještě nemám ani tu maturu tak nebudu předbíhat .
Jinak moc gratuluju k maturitě a taky k tomu vyznamenání .
Hlavně, aby jses nám v lázních nezamilovala do Araba, jsou to teda pěkný chlapáci, ale asi dost temperamentní (no třeba by bylo i po bolestech zad ), jinak kdyby z toho něco bylo tak se hlásim na návštěvu ano? .
Akupunktůru jsem nezkoušela, sice mi ji mastičkář z neurologie nabízel, ale když řekl cenu tak jsem se otočila na podpadku a šla pryč (podpadky nenosim, bych si v tom zlámala hnáty ).
Měj se pěkně, papa
Sobota
petraceb
| 13. 6. 2009 06:53
Ahoj Martinko teda to mě mrzí, ti ten obstřik nepomohl a že to bolelo. A jak ti je dnes?
Docela mě překvapuje ten mudr co ti to dělal, to byl nějakej přepracovanej nebo co. Přesně jak píšeš, když už to dělaj tak se mohl mrknout zda je tam větší výhřez nebo ne.
A co se zkusit sama objednat třeba na neurochirurgii do vojenské nemocnice ve Střešovicích nebo k dr Chrobokovi na Homolku? Oboje nemocnice jsou kapacity na tohle a nebo do Plzně. Už jsem to tu jednou psala, jak mě 6 let bolela a brněla ruka, operace tenisového loktu byla na prd, furt samé rehábky a k ničemu nebo nějaký mastičky tak jsem se naštvala a objednala se sama bez doporučení na neurochíru do Střešovic tak jsem jim to řekla, musela jsem teda sehnat stařší rezonanci co mi ještě dělali někde jinde, pak mě objednali oni, tam nic jako vždy nebylo a pak mi dělali teda angiografii, bolí to, ale jako jediná mi konečně našla to co mě trápilo tak mě objednali na cévní na Homolku a měla jsem konečně po bolesti. No a teď se zádama jak jsem se objednala k dr Chrobokovi, taky jsem tam byla bez doporučení a vzal mě, sice mi diagnostikoval šílenou nemoc, ale nemám mu to za zlé, hold to byly rozmazené snímky. Takže já být tebou tak se někam objednám ať už něco dělaj, jestli máš k dispozici snímky z CT nebo MR tak je vem sebou, ale to ti oni řeknou. Držim palečky ať je ti co nejdřív líp.
Jinak jsem včera měla dvě pracovní schůzky, jednu opět v ÚVNce na neurologii, jsem to myslela dobře, že když tam nastoupim a třeba mě chytnou záda tak to budu mít s protekcí a můžou si mě tam rovnou nechat , ale bohužel to nejde, páč jsou tam prý hodně lidi po mrtvicích, atd a to bych nezvládla se zádama je pořád zvedat nebo polohovat, no tak jsem pak jela na Karlák na urologickou kliniku, kde bych měla být na sále, ale nebudu tahat pacienty, budu čístit nástroje, endoskopy a laparoskopy takže žádná fyzická zátěž na záda tak aspoň, že tak. V pondělí si jedu opět k jejich dr a na personální. Ale už se nebudu radovat, protože mi to stačilo s patolkou jak jsem dopadla.
Přeji pěkný víkend a hlavně bez bolesti.
papa
chudinečky moje
moncycak
| 12. 6. 2009 11:27
Ahoj marůdci. No to jsou zase zprávy. Alespoň by mohla některá z vyléčených napsat jak to vypadá, když je líp. Petruš, ty jsi vážně případ. Že ty jsi zhřešila? Já mám osvěčené, že když něco zkopu, dostanu kopanec. Taky přesně vím,ža co mám ty záda. Pán Bůh mě vidí. Já jedu 22.6. do lázní v Teplicích. Už mi přišly papíry a mám to do lázeňského domu Bethoven-vedlejší budova Sadové lázně. Informovala jsem se u lidí co tam jezdí. Pěkná zpráva je, že do Bethovenu jezdí hlavně cizinci a nejvíc Arabi. No vypadá to na lázeňskou lásku, rozvod a cestu na východ. Doufám,že bude mít alespoň 10 žen, ať není všechno na mě. Celková cena za 28 dní je 3500. No je to pálka, ale říkám si, jedu na měsíc na dovču All inclusive,a za pár šupů. Chci tam využít všeho, k čemu se dostanu. Jedna kolegyně říkala, že někoho ty lázně tak rozbouří, že ho odvezou rovnou na neurologii. Nezkoušel jste někdo akupunkturu? Na to se taky chystám. Jo a nežrat a víc se hýbat a zkusím,ale to neslibuju, abstinovat. Aspoň trochu. Řízený obstřik mi taky hrozil, ale sešlo z něj, ještě že tak, když to Leni čtu. Petruš, jdi do tý matury. Já maturovala vloni, skoro ve čtyřiceti. Moc mě to bavilo, zvedla jsem si sebevědomí a ověřila si, že nejsem tak blbá,když to bylo s vyznamenáním.(se prostě musím pochlubit) Já dělala obchodku. Zkoušela jsem gympl, ale to je docela těžká škola. No Rendy, těším se, že se uvidíme v Teplicích. Tak pohni!!! Jo, ještě zdravotní stav- nevěřily byste- bolí mě záda. Tak že nic nového. pa
Obstřik
Martina12
| 11. 6. 2009 08:19
Ahoj všichni,

chci se s Vámi podělit o zážitek z navigovaného obstřiku. Nechci nikoho strašit, u každého je to jinak, ale u mě to byla hrůza. Tak strašnou bolest jsem snad ještě nezažila. Doktor mi nic moc neřekl, když jsem se ho ptala, jestli ten výhřez nemám větší (protože CT mi dělali před 3 roky), tak řekl, že to nezkoumá, že jen najde to místo, co doktorka napsala. Já to nechápu, přece když kouká na CT, tak by si to místo měl najít sám. Byla jsem tam před dvěma dny a účinek žádný. Bojím se, že mě doktorka pošle na další a to se obávám, že už nepřežiju, hlavně při představě, že mi to nepomůže. Ani mi nenapsala žádnou rehabilitaci - prostě nic a bolesti už mám čtvrtý měsíc. Propadám depresi a beznaději. Tak ať je Vám lépe.
ahojky Rendíku
pouskule
| 10. 6. 2009 14:25
to je dost,že písneš alespoň pár řádků.a jsi stále doma?Nebo už pracuješ,asi ne viď,když poleháváš.Co důchod,žádal jsi,chystáš se na to?
No s lázněma jsem to nakonec skoulela na Bělohrad.Chtěla jsem Třeboň,ale tam je beznadějně plno díky cizincům a hlavně strašně drahý doplatky na ubytování.
V nemocnici jsem ležela s paní,která v Teplicích dělá,a moc to chválila.Chce to jet tam,kde je rašelina nebo radon.
Takjsem zvolila ten Bělohrad.Můžeš si nechat na žádost napsat místa,kam chceš jet a co upřednostňuješ.Většinou s tím nejsou problémy.
Jinak v Bělohradu se za 2 lůžkový pokoj doplácí denně kolem 250Kč + 60Kč regulační poplatek. A za 1-lůžák cca 450 + 60.V Teplicích je to snad ještě víc a o Třeboni ani nemluvím.A to i přes to,že máš komplexní léčbu,plně hrazenou pojišťovnou.
No,tak třeba se tam sejdem ,uvidíme.Já se kvůli dětem chystám v září.
Tak hodně zdaru v počínání.Pa
lázně pouskule
rendolf2
| 10. 6. 2009 11:02
jé ee chci zeptet,a kampak máš nástup?...papa
ahoj pouskule
rendolf2
| 10. 6. 2009 10:56
aho Tobě i ostatním....bolí nebolí?...jak kdy...tak při delším sezení u pc..tak už musím pak zalehnout k noťasu...jinak se hejbu všemi směry a v poho.v pondělí jsem byl odevzdat vzp návrh na lázně ,tak čekám na odpověď.....nestíhám nějak číst Vaše příspěvky....tak snad dobrý u Všech....mnějte se pa....a nemáte někdo zkušenosti z Teplicema?
Ahoj Marti
petraceb
| 9. 6. 2009 10:39
Martinko já ti fakt nevim, asi máš pravdu, byla jsem nějakej zloduch a teď si to na mě vybíraj.
Taky pár známejch říkalo, že jim to kartářka uhodla, ale já to radči vědět ani nechci, páč kdyby mi řekla, že budu mít stále smůlu tak nevim nevim jak bych to pobrala, je toho fakt nějak moc.
Budu ti držet všechny palečky, aby tě ten obstřik nebolel a hlavně aby pomohl.
Jsem s tebou, papa
Ahoj všichni
Martina12
| 9. 6. 2009 10:30
Tak děvčata, to jsou teda zprávy. Péťo, ty jsi byla asi v minulém životě nějakej delikvent, že teď máš takovou smůlu, kéž by ti ta práce vyšla. Jedině, co bych ti mohla poradit, nějakou dobrou kartářku. Já na to nikdy nevěřila a kamarádka mě přemluvila a nestačila jsem zírat a od té doby věřím v osud. Sice ti nepomůže, ale aspoň budeš vědět, jestli se tě ta smůla už konečně pustí. S ochrannou lhůtou nevím, jak to je, ale na internetu to určitě najdeš.
Leni, to taky nevěděli dřív, že máš skoliózu? Myslíš, že ten výhřez jsi mohla mít od toho? Na skoliózu pomáhá cvičení, tak se tomu možná mohlo předejít. Prostě to naše zdravotnictví je k pláči. Tak dneska jdu na ten obstřik, tak se potom ozvu, jestli to pomohlo. Mějte se a držte se, nejste v tom sami. Ach jo.
Úterý
petraceb
| 9. 6. 2009 10:15
Ahoj Leni, to je síla co. Taky si říkám, proč to babka neřekla dřív dokud jsem měla neschopnost tak dnes se to rozhodne zda mě teda vemou nebo ne. Když už to zdraví stojí za hov... tak aspoň kdyby byla pořádná práce.
To mě mrzí, že ti nedali důchod, tam jsou taky nějaký šmejdi viď. Znám pár případů, kdy pani neměla jednu ruku a žádala o důchod tak ji řekli, že má ještě jednu tak může jít dělat, celkem hustý. Jsme prostě zku.... stát.
Tak máš ještě ke všemu skoliozu? Teda zlato ty z toho taky nevyjdeš, no snad ti pomůžou ty lázně.
Děkuju za pelečky, já je tobě taky držim .
Renda ten si to asi pohnojil tim brzkym sedáním do auta, čekají ho taky lázně tak snad pomůžou.
Měj se pěkně, papa
ahoj holky
pouskule
| 8. 6. 2009 17:15
tak koukám,že problémy nejsou zdaleka na ústupu,to mě moc mrzíPéťo nad tnou vážně žasnu,ty máš takovou smůlu.To ta baba nevěděla dříve,že se jí od tamtud nechce,no to bych jí snad šla dát ránu,ať se jí trošku rozsvítí.Takhle dělat lidem trable,jako kdyby jsi toho měla málo.
No já nakonec skončila na pracáku.Důchod mi neschválili,ani částečný, a na to,abych vymetala soudy a odvolávala se,ta k to nemám žaludek.Tak jsem si prostě jeden den zrušila OSVČ a šla na pracák.Jen bys musela mít zápočtový list,ten ti dají v ÚVNce a nic víc,nevím,jak je to u vás zaměstnanců.zda ještě asi potvrzení příjmů.No a pak máš 5 měsíců placených,aby sis něco našla.Je to horor.
Mi stále něco řešíme ohledně financí,na nás se snad všichni domluvili a začali s náma pěkně mávat a zneužívat.Oni mi nestačí ty nervy se zdravím.
No jinak chodím na rehábko,mám skoliozu,tak o zádech už budu vědět asi napořád a v září lázničky,hodně si od toho slibuju,tak snad mě nezklamou.
Tobě držím palečky s dalším počínáním,není to jednoduché,viď kočko.
Jo a koukala jsem,že se tu mihl Rendolf,jak je teda na tom?Bolí ho něco,nebo je v poho?
Mějte se všici,pa pa
Hnusnej den
petraceb
| 8. 6. 2009 11:16
Ahoj Martinko,
moc ti děkuju, ale už jsem doma. Ta pani co jsem měla jít za ní si to rozmyslela a nebude odcházet takže já tam jsem zbytečná, nevim co budu dělat, kdybych to věděla tak jsem nemusela ukončovat neschopenku tak nevím zda si zajít na chíru pro neschopenku, ale kam ji poslat, do ÚVNky mi to už asi nevemevou, nevim jak dlouhá je ochranná lhůta, ale asi jen 14 dní si myslim a nebo jestli jít na pracák. Poradila by jsi mi nějak, prosim prosim .
Zkusila jsem poslat pár životopisů do nemocnic, ale s těma zádáma nemůžu dělat s pacošema, takže jsem psala jen na patologie a lékárny, acho jo, to je smůla smůlovitá. Nebo třeba něco v kanclu, ale tam zas chtěj maturitu což já nemám, budu si ji teprv dělat dálkově na gymplu při práci.
To věřím, že to muselo být pro tebe dlouhý, na ty záda to neni dobrý, ale když jsi musela viď. Zítra ti budu držet moc palečky, ničeho se neboj, neni to tak hrozný jak to vypadá, já z toho taky byla vyklepaná, div se semnou celé CT taky neklepalo , ale dá se to vydžet, dr by ti měl říkat co zrovna bude provádět. V kolik hodin na to jdeš? A už máte nějaký plán na dovču? Snad už budeš do tý doby bez bolesti. My chcem autem do Chorvatska tak už se moc těším.
papapa
Zase pondělí
Martina12
| 8. 6. 2009 10:10
Ahoj Péťo,

přeju ti příjemný a úspěšný první pracovní den a hlavně bez bolesti. Volby mám úspěšně za sebou, bylo to ale dlouhé, taky mě ty záda a noha bolí trochu víc, ale zítra jdu na ten navigovaný obstřik, tak se na jednu stranu těším, že mi to snad pomůže a na druhou se bojím, že se jim to nepovede nebo, že mi to nepomůže a já budu nadále a hlavně na léto v bolesti. Taky bysme chtěli na nějakou dovču, ale to by v tomhle stavu nešlo, tak nevím, co by tomu doma řekli. Tak mi drž zítra palce. Bojím, bojím.
Pátek
petraceb
| 5. 6. 2009 10:48
Ahoj Marti,
taky si mýslím, že to bude v pohodě, dnes je to mnohem lepší a ta úleva, když tam nic nedloube, atd , ale ještě to chce být v klidu.
To máš pravdu, je to katastrofický, ale bejt známá osobnost tak by se ze mě posr..... Taky doufám,. že už mi jen tak nic nebude, ale připadá mi, že mi neni souzeno snad chodit do práce. Pamatuju si, že jednou jsem někam nastoupila a asi po týdnu, mě chytl zub a zánět okostice a pak to šlo pořád dokola, břicho, zuby, břicho, zuby, pak ty záda, .... Ale stejně myslim, že to mám z tý hnusný Štvanice co jsem dřív dělala.
Jéé tak to ti nezávidim, že budeš muset sedět v tý komisi, jak píšeš, snad nebude chodit moc lidí, protože to sezení je hrozný viď. A když jdeš na ten magnet nebo ct?
papa
pátek
Martina12
| 5. 6. 2009 09:37
Ahoj Petruško,

teda to jsou věci, ale snad to už bude dobrý. Já myslím, že doktoři by řekli, že je to banální zákrok a věřím, že do pondělka to bude dobrý. Ale fakt jsou to šmejdi, že tě neošetřili už tam. To je neskutečný, ale slýchám to v okolí často, že přístup doktorů a sester je katastrofickej a každého hodí od čerta k ďáblu a nikdo ho nechce ošetřit. To je jediná útěcha, že v tom nejsme sami. Záda mě pořád bolí, hlavně při určitém pohybu to vystřeluje do té pravé nohy a ještě k tomu budu dřepět několik hodin ve volební komisi - to mám fakt hroznou radost - taková ztráta volného času, ale snad nebude chodit moc voličů, tak se aspoň budu procházet. Tak prosím tě, ať už ti nic není . Pa.
čtvrtek
petraceb
| 4. 6. 2009 12:50
Ahoj Marti, tak jsem šla ráno na wc a krve jako z vola, prasknul mi ten hemáč, jenže jsem musel do Prahy podepsat si novou smlouvu. Tam mi to stále krvácelo tak mě poslali na chíru nebo gastro, jenže tam mě nechtěli, že musim mít doporučení, to jsou šmejdi, ono je to akutní a já budu někde hledat doporučení tak jsem to musela vydržet k nám do Neratovic na chíru. A můj chirurg mi prdnul anestetikum lokální a vyříznul mi to, pak to začalo pěkně krvácet tak jsem musela ještě počkat 15min a tam to semnou ještě seklo na sedačku, asi jak jsem přišla o určitou část ty krve, no a teď jsem se dopajdala domu, přichází to k sobě a bolí to jak čertik tak se jdu natáhnout, hlavně ať to mám do pondělí ok, to už nastupuju.
Tak to je zas dnešní zážitek můj .
papa
Středa
petraceb
| 3. 6. 2009 12:35
Ahoj Marti, tak jsem teď přišla z gyndy a je to hemáč , chjo. to poroste do buh ví jaký velikosti. Dostala jsem mast a nějaké léky tak se mi prý po tom uleví, ale nezmizí.
Jinak děkuju, že jsi semnou. Zádička pořád bolej viď.
Jooo holky nevíte kdo by prodal štěně trpasličí čivavy tak do 5tis?
středa
Martina12
| 3. 6. 2009 08:24
Ahojky,
Griotce moc gratuluju k prvnímu úspěšnému pracovnímu dni bez bolestí. Taky doufám, že po tom obstřiku mě to bolet přestane. Péťo, ráda bych ti poradila, ale nevím. Jediná rada je sypat ještě dneska (taky proto, aby ses hned nemusela uvolňovat z práce) k doktorce - nejspíš na gyndu. Přeju ti, ať je to jen nějaká banalita a aspoň virtuálně jsem s tebou
úterý
griotka69
| 2. 6. 2009 21:27
Ahoj všem, koukala jsem a četla, že vše při starém, snad jen Petra hlásí trochu zlepšení. Tak já od včera chodím do práce, byla jsem sice doma půl roku, ale poslední dva měsíce kvůli tomu, že se u nás v práci vyhazovalo, takže jsem to radši na radu vedoucí přežila doma. Takže u mě záda ok, nic nebolí, v práci jsem to normoš vydržela, ani jsem nebyla nijak moc unavená, prostě já jsem OK
A vám všem ostatním přeju totéž
barva
petraceb
| 2. 6. 2009 20:58
tak jsem si ten humus vyfotila a dala na pc, abych to bylo dobře vidět. a má to stejnou barvu jako okolní tkáň, akorát je to místama zarudlé a uprostřed je černé ložisko a to černý se mi dělá i na druhé straně. Do prčic, jsem něčim prolezlá nebo co
Pozdrav
petraceb
| 2. 6. 2009 13:52
Ahoj Marti tak si představ, že jsem ještě neměla podepsanou smlouvu od ředitele. Až dnes mi volala vrchní, že je podepsáno tak jdu ve čtvrtek.
Oni to nenašli, protože vždy se jen sonem koukali na to místo kde jsem měl původní a tim to haslo a nahmatala jsem si větší skoro vedle toho co byl ten první, no to je pech, jestli mi to nevzal i s pouzdrem tak se mi tam udělali nový. Pak mám ještě na levé straně hned u bederního obratle, pak na zadku a potom ze spodu na kyčli na kosti. Budu to muset s nima nějak vydržet.
Prosim tě mohla by jsi mi poradit? Udělal se mi u řitního otvoru nějaký šmejd, mám to tam už přes rok, mělo to dřív barvu jako okolní kůže a od včera to hrozně bolí, pálí, pulzuje, svědí a je to fialové až černé, je to větší než pecka z třešně a od té doby se to vlastně zvětšilo. Nevím zda je to zevní hemáč tak si dávám dubovou kůru a mast, ale nic nezabralo. Nevíš co to může být?
Pozdrav všem
Martina12
| 2. 6. 2009 10:14
Taky všechny zdravím. Stav nezměněn-takže stále nic moc. Péťo jak to vypadá v nové práci? Zvládlas tu námahu dobře? A jak je možný, že sis našla nové lipomy, to je předtím neviděli? Je to nějaký divný.
zdravíííím všechny
pouskule
| 1. 6. 2009 10:11

Zdravím všechny přítomné,koukám,že pořád nějak tak stejně.Já se v tom pořád taky nějak plácám,zítra nastupuji na rehabilitaci a v září lázničky Na to se těším nejvíce.Až se o mě bude někdo staratMám naplánované lázně Bělohrad,tak uvidím.
No a jinak jsem se ještě dala na zdravou cestu pomocí mooooc dobrých věciček.Užívám Aloe vera s přídavkem látek na klouby a svaly.Moc moc dobrý a hlavně to aloe působí blahodárně na celý organismus.Cítím se po tom moc skvěle.No a jinak snad nic nového,jen bych si dala nějakou dovču.Moře,teplíčko,sluníčko.
Tak se mějte bando,pa pa
Lipomy
petraceb
| 30. 5. 2009 09:11
Ahoj děvčata, já už se na to vy.... Sem si zas nachmatala v bederce dva lipomy, z každé strany jeden a nejsou malý. Koukám, že jsem prolezlá samejma nádorama, sakra .
Teď už stim nemůžu když nastupuju, musim to nechat na podzim, chjo
tel
petraceb
| 30. 5. 2009 09:09
to je divný, že to nejde. Zkus tedy to druhé číslo. To mě mrzí, že tě to stále bolí, asi si nesměl tak brzo do auta viď.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 6. 2025 12:24
14483
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 6. 2025 17:57