Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Ahoj Sabčo
pouskule
| 9. 5. 2009 12:11
Bohužel mi to řekla u komise.Ale hned jsem vlítla na ten servr,taky už jsem tam párkrát byla.A Majka mi tam poslala nějakou vyhlášku o ID.Tak ještě zajdu k neurologovi a uvidíme.vlítnu tam a odvolám se.Ona dělá v nějakém poradenském centru,tak se divila,že většinou to dávají.No zkusím to.Dík.když tak zruším spolupodnikání a půjdu na pracák.platit jim nebudu aby oni pak byli takhle skoupí.
Měj se kráááásně,načerpej sluníčko,je nádherně.Pa
Ahoj děvčata
marcela707
| 7. 5. 2009 22:45
Dlouho jsem tu nebyla,jsem nějaká ze všeho otrávená a nic mě nebaví.Dnes mám příšerně oteklé nohy,skoro mi nejsou vidět kotníky,nevím proč tomu tak je a už jsem z toho nešťastná.Všechny vyšetření dopadly dobře,operace se povedla!!!! jen pacient tak nějak chcípá.... No něco mi přeci jen našli na EMG, mám prý dost poškozené nervy v dolních končetinách,ale s tím se musím já vypořádat sama,to se neléčí,musím čekat až se to zregeneruje,měla jsem prý dlouho utlačovaný ten kořenový nerv a teď se to takhle projevuje .,měla jsem se nechat operovat už dávno, pořád jsem to odkládala. Mám zažádáno o hospitalizační
rehabilitaci na Malvazinkách,dnes mi volali,že chtějí vědět jaký chci pokoj, je placené,protože jsou soukromníci... Byla jste některá na hospitalizační rehabilitaci?? A kde a bylo to také placené, tady chtějí 190 za noc,dvoul.pokoj nebo nadstand.pokoj pro dva za 450 nebo mají pouze jeden třílužkový obyč. za 60 na den. Jinak jídlo a procedury hradí pojišťovna.. no tak nevím co s tím. Nebo mám jet přímo někam do lázní?? Záda už by byly tak nějak v pohodě,ale ty nohy to je hrůza, děsně těžký,sotva je někdy tahám za sebou a teď začaly otékat...ach jo,to bude zase víkend. Tak jestli některá víte o nějakých normálních a néé soukromých rehabilitačních zařízeních, dejte mi prosím vědět. Přeju všem krásný prodloužený víkend
lence
sabina3333
| 7. 5. 2009 17:23
Leni, ty už jsi byla u komise, nebo Ti obvodačka nebo nekdo jinej řekl, že nemáš nárok? Pokud Ti to řekl posudkovej u komise, tak si myslím, že bys to musela dát k soudu. Ale prý je to normální. A pokud obvodák, tak bych zasla k neurologovi, popsala mu situaci a rozjela to. Tak to zhodnot a vyhledej si tu diskuzi na doktorka.cz a tam, když vzneseš dotaz, tak Ti určitě někdo napíše přesnej postup. Já dělám s manželem, takže jen když je to potřeba, tak jdu a jinak si tak různě cvičim a udržuju. Jestli se někdy budu shanět po nějaké práci, tak až tak za rok. Opravdu to nechci zbytečně uspěchat, v lázních jsem viděla dost plotýnkářů - hrdinů, který měli na zádech místo jizvy dálnici, protože byli po několikátý operaci. Samozřejmě, že ne všichni svoji vinou, ale někteří přiznali, že se začali chovat po operaci jako kdyby na žádný nebyli. Držím palce
Sabče
pouskule
| 7. 5. 2009 12:32
Tak to je fajn,že alespoň ten částečnej.Tak myslíš,že to mám zkusit,mám jít za neurologem a poprosit ho,ať mi napíše nějaké lejstro?A ty do práce ještě nechodíš,a ani nepůjdeš?Kdy to máš v plánu.Budeš ten rok doma?Já jsem to vždy řešila s obvoďákem a ten mě pak po operaci poslal k neurologovi.Před tím se k nikomu nechodila.No a ten se tváří,jako by nikoho jinýho nikdy po operaci plotýnek neměl.O rehabilitaci nic neříkal,kdy a co můžu taky ne.To jsem se zase dostala do zbloudilého kruhu.Ach jo!
lence
sabina3333
| 7. 5. 2009 11:20
Leni, vrátila jsem se od komise, dali mi částečnej ID na rok, pak si mě pozvou znovu. Neschopenku jsem taky neměla nikdy žádnou, takže na tom to nezávisí. Myslím, že je důležitý, co ti napíše odbornej lékař a pak tvůj obvodák. Me napsali, že pracovní proces nedporučujou. Neurologovi jsem vysvetlila, že sice je můj stav po operaci podstatně lepší, než před ní, ale protože si ho hodlám udžet, tak potřebuju cvičit a ne sedět 8 hodin v kanclu. Vůbec jsem si nemusila nic vymýšlet, tak to prostě je. Jsem na tom lépe, ano, ale ta omezení tam pořád jsou a nebezpečí, že se to může vrátit, nebo vyhřeznout o patro vejš, je zřejmé. Zkus podat odvolání, hodně jsem se o tom dočetla na diskuzi - doktorka.cz - operace páteřní ploténky. Zkus tam juknout a najít si to tam. Lidi se zkušenostma tam o tom toho dost píšou. Já bych se taky odvolávala, kdyby mi ho nedali.
Ahoj Sabi
pouskule
| 6. 5. 2009 13:06
byli se mnou raz dva hotový.Neměla jsem za celý rok neschopenku.Protože od května loňského roku,co mě to čaplo,tak jsem byla na mateřský a pak od září OSVČ a ani po operaci jsem si neschopenku nebrala,protože bych byla vázaná na vycházky a brala poprděnejch 1000Kč.Tak jsem si o to neříkala.No a paní doktorka mi řekla,že bych musela být alespoň rok v neschopnosti a že ani můj stav neodpovídá invaliditě.Že jsem po operaci v pořádku.Ale že člověk má mnoho omezení,a bude to trvat asi dlouho,než to začne být normální,to ji nezajímá.Ani to,že nemám žádný příjem,že jsem závislá na manželovi.Který to táhne sám.No tak to jsem na tebe zvědavá,to mi pak dej vědět,jak jsi dopadla.Jo holt platíme,ale jen tak nedostáváme.
Pa
Lence
sabina3333
| 6. 5. 2009 09:48
Ahojky Leni, jak Ti dopadla ta žádost o invalidní důchod?Já jdu ke komisi zítra, jsem na tom podobně jako ty, Toho času OSVČ bez příjmu. Dali ti ho a jestli ano, tak jakej - plnej nebo částečnej?
Ahoj Monči
pouskule
| 6. 5. 2009 08:20
Tak koukám,že jsi na tom pořád nějak bídně.Ale ještě ty lázně zkus,třeba se ti tam uleví.Já mám zažádáno taky,dala jsem si termín na září,tak čekám,jak na mě bude pojišťovna hodná a zda mi to schválí.Dala jsem si Třeboň a Bělohrad.Jinak jsem v nemocnici ležela s paní,která dělá v Teplicích a říkala,že je to tam výborný.Ale dohodli jsme se,že pojedeme někam spolu.A poněvač nechce být ubytována ve svém zaměstnání,tak jsme zvolili jiná místa.Jinak to chce hlavně rašelinu nebo radon.To dělá páteři mooooc dobře.
No jinak já jsem nějak tak v pohodě.Když to trošku unavím,tak to sem tam dloubne,samozřejmě klid je klid.Ale to bohužel moc nejde.Akorát se musím pídit,co a kdy můžu začít dělat.V pátek to bude 6 týdnů,na jednu stranu se to táhne,ale na druhou to docela letí.
Přeju ti hodně sil v dalším počínání,bude líp,uvidíš,musí být líp!!!!!!pa
Monca - Bohdaneč
sabina3333
| 4. 5. 2009 17:41
Ahoj Monci, už jsem ti to sice jednou psala, ale nevadí. V Bohdanči jsem byla, mě se tam líbilo. Jsou to malé lázně, ale jako Pražák se záměrně vyhejbám místům se spoustou anonymních tváří. Procedury asi jako vsude jinde, pokud máš problémy s chozením, tak by to pro Tebe bylo asi ideální, protože všechny pavilony jsou propojené a když máš každou proceduru někde jinde, tak oceníš, že se tolik nenaběháš. Přes silnici je fajn vinárna, kde se dá tancovat. Já jsem byla spokojená, ale taky to bylo tím, že se tam zrovna udělala fajn parta a na tom dost záleží. Ale u Tebe to taky nebude zřejmě velkej problém, působíš dost společenským dojmem.
No nevím
moncycak
| 4. 5. 2009 13:59
No fakt nevím, co bych vám měla napsat. Ale je mi zas líto sem nenapsat úplně nic. Bolí mě záda, kyčel, chodím cvičit, moc to nepomáhá.Spíš vůbec. Holky kdo tu byl v lázních Bohdaneč? Myslím, že to tu někdo psal. Napište mi jak to tam chodí a jaký to je...děkuji. A kdyby někdo věděl něco o Teplicích tak bych taky prosila. Děkuji. Dnes mám úklidový den, protože jsem sama doma. Tak lezu z hadříkem po čtyřech, posiluju zádové svalstvo a možná si ho taky mrším. Co já vím. Už mám hotovo, tak jdu ležet a odpočívat. Mám asi půl hodky, než dorazí naše slečny ze školy. Tak nic, už jsou tady. pa a pište.
Operace II
petraceb
| 30. 4. 2009 11:18
Ahoj děvčata tak jsem byla na stehách a dr mě objednal na další operaci toho fibrolipomu, mám ho i na druhé hýždi. Na kudlu jdu teď 11. tak doufám, že mi to pomůže a v červnu hurá do práce. Akorát mě štve, že zas teď budu běhat kvůli předoperačnímu, ale co se dá dělat. A co vy, jak Vám je? papa
Outerý
petraceb
| 28. 4. 2009 14:16
Ahoj Moni,
teda mě jě tě tak líto, ani nevíš jak mě to štve i za tebe, že tě pořád ta vlezlá bolest nechce opustit.
No já doufám, že už na to kápli a jestli ne tak se půjdu někam zhoupnout . Až mi vyndá ten druhej nádor tak snad to bude ještě lepší, hlavně ať to odoperuje ještě v neschopnosti. A určitě Vás tu neopustim, i když mi bude fajn , takže semnou si budeš psát určo na sto procent.
Přeji krásný den, papa
Outerý
moncycak
| 28. 4. 2009 13:07
Ahoj baby
no jinak to nejde, když na nás Rendolf hází bobek. Ale já jsem ho potkala na ICQ a psal, že ho to pořád bolí a začíná s rehabilitací. Doufejme že to pomůže. Tak tedy, to není fér!!! Já doktory poslouchala, řikali ať cvičím. A teď jsem jak chromajzlík. Kdybyste věděli jak mě mrzí, že jsem taky neležela a neodpočívala. Nastoupila jsem novou rehabilitaci. Pan doktor mi řekl, že to bude po ní bolet. A co byste řekli??? Nekecal!!! Dělala mi jen měkkou techniku, nebo co, a jen tak sahala na záda a hýbala kůží. Mě málem slezly nehty na nohách. A teď nemůžu ani vylézt schody, jak tam dloube a píchá. No o píchání ani nemluvím. Mám to na celý měsíc. Tak že nápad že půjdu v květnu do práce byl dost předčasnej. Petruš, vypadá to, že na to konečně kápli, ne? To se ti asi ulevilo a hned máš lepší náladu. Taky nás brzo opustíš,co? Za chvíli si tu budu fakt psát sama.... TAk co, Moni?.... Blbý Mončo.... Jdu do solárka, ještě že ho mám teď na zahradě, až bude hnusně bude po nahřívání. Pa a krásné bezbolestnéuplněšťastněkrásnédny.
Jani
petraceb
| 28. 4. 2009 08:46
Ahoj Jani,
to je super, že jsi písla, už jsem si říkala co je s tebou .
To moc ráda čtu, že jsi zdravotně v pořádku, jentak dál .
Ty první týdny jsou asi kruté, ale hold to musí být viď, aby se něco nepodcenilo.
Já včera byla na kontrole na chíře a stehy mi vyndá ve čtvrtek. Jsem se ho ptala zda mi vyndá i ten druhý lipom na levé straně a on, že počkáme tak 14 dní zda to má nějaký efekt na páteř, ten odoperovaný. Možná že ano, páč mě pobolívá jen ten řez, ale za to ta levá strana zase dloube a jde to z toho místa jak mám lipom.
Měj se hezky a zase napiš, papa
Krásný den!!!!!
Nessie
| 27. 4. 2009 18:42
Ahoj lidičci,
já se sem mezi Vás vracím po dlouhé době, protože nestíhám! Je mi totiž fakt skvěle a to jsem operovaná 9.2. ! Kdybych neměla jizvu na zádech, tak si přijdu jak simulant! Ale je to fakt tím, že poslouchám doktory jak švýcarské hodinky. 6 týdnů po operaci jsem jen ležela nebo stála, pak jsem začala s aktivní rehabkou (cvičení v bazénu, perličky, masáže, elektro a fizioterapie). Sedím převážně jen na balóně a tvrdé židli (to mi dovolili 8 týden po operaci) a v autě jezdím jako spolujezdec 9 týdnů po operaci s balónkem za zády . Mám hodně chodit, tak maximálně využívám vycházek. Takže ve 12 hod vybíhám z bytu a v 18 hod přibíhám. Takže za těch 6 hod nachodím pěkných pár kilometrů . Holky, je to super, všem bych Vám přála takový průběh !
Peti, tak snad už na to konečně přišli, moc Ti držím palečky, ať je to tím lipomem!
Tak se všichni držte, poslouchejte mudrce a zase někdy ahoj ! Jana
kráááásný den
pouskule
| 24. 4. 2009 14:53
Zdravím všechny a omlouvám se za dlouho odmlku .Dnes jsou to 4 týdny od operace,prvních 14 dní bylo úplně bez bolesti,sice jsem chodila jako se spolknutým pravítkem,ale šlo to.Pak mě trošku začalo dloubat opět v levé hýždi,mooooc doufám,že je to obolavělý od toho strnulýho chození.Dnes už je to zase lepší.Jinak nějak obvzlášť unavená nejsem,kdybych mohla,udělala bych cokoliv
No a pěkně mi už pracujou nervíky.Nic nemůžu,nikam pořádně taky nemůžu a malej opět nakřapanej,tak mi dělá doma společnost.Nuda v něm vymejšlí pěkný kraviny
No a další můj vývoj ku zdraví,dle rady lékaře jsem zkusila zažádat o důchod,protože jsem osoba samostatně výdělečná a nemám neschopenku,tak jdu v pondělí před komisy.A pak už mám podaný i návrh na Lázně,to jsme se dohodly s jednou spoluležící,že si dáme Třeboň a Bělohrad.Ona sama dělá V teplicích,ale do své práce se jí léčit nechce.Ač je to tam prý výborný.Chce vypadnout někam dáli od domova.
No tak fajn holčiny,držím všem palečky v dalším spokojeným žití a zase se ozvu.jestli mě ze všeho neklepne
Pa pa,užívejte sluníčka
po operačce
petraceb
| 23. 4. 2009 10:56
Ahoj holky, děkuju všem za palečky. Už jsem doma. Měla jsem jít včera ráno na sál tak mi prdly náladovku a šla jsem až ve 13.15 takže jsem byla do té doby dokonale sjetá . Ani to nijak nebolí tak jsem nechtěla injekci proti bolesti tak mě šoupli domů. Dost to krvací tak jsem si musela koupit sterilní čtverce, páč mi to nijak nezalepili, jen tu zelenou tekutou náplast, ze které mám alergii a nechali mě ležet v té krvi, ale to je fuk, hlavně že to nebolí a dá mi to pokoj. Jinak jsem alergická snad i na jehly, dávali mi všude možné kanyly a všude osypaná z nich.
Měj te se pěkně, jdu odpočívat, papa
čtvrtek
griotka69
| 23. 4. 2009 10:33
No nazdar kočky tak sem jenom přispěju, že mi je dobře a nic mě nebolí. Jsem se včera dozvěděla, že tady v Plzni operujou plotny tak, že nejen že odstraní ten výhřez venku z páteře, ale vyškrábnou i kousek dovnitř - pak jsem koukala do zprávy a fakt to tak mám psaný - takže proto tady ležíme bez rhb. Prý je to tak lepší, že je větší úspěšnost s tím, že pak jsou pacienti bez problémů úplně nebo alespoň je mají hodně zmírněné. Takže tak, u mě se jim to evidentně fakt povedlo Jinak Petře držím palce, aby jí ta operace opravdu pomohla a no a ostatním, aby jim pomohlo vše, co na nich zkoušejí. Je jaro, tak hurá za chlapama, ne?

Jo a jinak jem zkusila jízdu na kole a dobrý, akorát prdka mě bolela
Monce
sabina3333
| 23. 4. 2009 09:03
Monys, já byla v Bohdanči a mě se tam líbilo. Držím palce ať se zlepšuješ a zlepšuje.
Hurá na ně!!!
moncycak
| 23. 4. 2009 08:05
Ahojky, no tak to by mě trefil šlak. Byla jsem nedávno v podobné situaci, ale nakonec se to nepotvrdilo. Zato se vynořily jiné diagnozy a každá jiná. Je to fakt, jsi znovu na startovní čáře. Já mám ještě 2 plotny 2 mm, taky čekám, že se pohnou a začne to nanovo. Konzervativní léčbou se prý vyléčí 50% plotýnek. Mě to chytalo rok co rok na výročí VŘSR. A jednou konzerva nepomohla a skalpel jo. No tak si to užij, já mám po infuzích a až po 14 dnech jsem zpozorovala,že už mě noha nebolí. Kyčel ještě jo, a taky záda, ale noha přestala. Tak jdem do toho,ne? Ještě budem jednou prohánět chlapy. Doufám jen, že ne v domově důchodců. Měj se. A ostatní pište, sakra!!! Dnes by měli pustit asi Peťulu. Pa
Ahoj moncycak
tedunka
| 22. 4. 2009 15:12
Já si minulý týden absolvovala MR a ejhle klubou se tam dva další parchantíci.Zatím jsou jen po 3 mm ale aspoň víme,od čeho ty nohy zlobí.Tak teď procházím sériíí infuzí ale zatím nic.Takže z lázní letos nebude nic a budeme zatím postupovat konzervativně.Takže už si připadám fakt jako konzerva.A to mám po operaci teprve půl roku.
Středa
moncycak
| 22. 4. 2009 12:51
No tak konečně Petruš. Držím moc palce. Tak dnes se už válíš na operačním stole. No neříkejme hop...že? Byla tu už i situace, že jsme všichni drželi palce a poslali tě domů bez operace. Ale kdyby jo, a pomohlo to, tak je to super. Co vy ostatní? Stejný ostudy jako já, neozvou se a neozvou. Já jsem po další kontrole v Liberci. Tam mi pan doktor, starý asi jako moje děti sdělil, že mám zatuhlý svaly v okolí bederní páteře. Naordinoval mi silná analgetika a celkovou mobilizaci pod dohledem fyzioterapeuta. Doufám,že se nespletl. Pak mi napsal taky doporučení do lázní. Tak že teď sjíždím net a vybírám lázně. Byla jsem se podívat tady v těch nejbližších- Kundratice- Osečná, ty nebrat!! V lese 5 budov a konec. Tam bych zešílela. Slyšela jsem velmi dobré recenze na Teplice v Č. a Lázně Bohdaneč. Taky Třeboň, to je ale trochu z ruky. Od pondělka začínám fyzioterapeutovat a jsem opět pozitivní (ne na AIDS) a věřím že to vyjde. I když moje neuroložka koukala dost skepticky. Kurfa, ...tedy prostitutka!!! To mi to nemohla zjistit ona? 3 měsíce mě tu rve nějakýma sajrajtama a já už mohla možná běhat za klukama. Tak abyste věděli, no... A jestli nenapíšete nějakou zprávu, tak nebudem kamarádky. Ty se Petruš ozvi, hned jak budeš doma. Pa jdu na slunec.
Operace
petraceb
| 20. 4. 2009 17:02
Ahojky holky, dnes jsem byla na sonu s tim lipomem a asi to prý je ono, ale ještě si s tim nejsou jisti a na levé straně hýždě mám taky něco. Pak jsem byla na chíře a hned mě objednal na operacu, jdu už tuhle středu, zítra jsem objednaná na předoperační atd a ve středu na kudlu. prý jim odpadla operačka tak mě vzali. Budou mi to dělat pod narkozou, prý to mám těsně při kosti a asi mi to utlačuje periferní nervy tak proto mě to střílí do nohou a tu druhou stranu ještě počkaj zda to poroste, jinak tam mam pěknej zánět ještě. V nemocnici budu jen jeden den tak pak písnu jak to proběhlo.
Mějte se moc pěkně, papa
ráno
petraceb
| 16. 4. 2009 06:53
Ahojda Griotko,
děkuju za palečky, snad to tím bude, jestli ano tak se zbláznim radostí. Kdybych si nad ten zadek nesáhla tak se ani neví, že to tam mám, na tý neurologii taky poznaj prdlačku, špekouni jedny.
Budu Ti taky držet moc palečky, ať se miminko povede .
fšem :-)
griotka69
| 15. 4. 2009 21:16
Petruš tak to držím palce, aby to opravdu bylo ono a už jsi konečně měla pohodu. Holky já vím, že už jsem s tím otravná, ale já jsem tak ráda, že už je mi dobře, ani nevíte jak. Já na vás pořád myslím, jak vám asi je..... taky bych vám to tolik přála, abyste taky byly v pohodě.
My začínáme s pomocí doktorů příští sobotu pracovat na miminku, takže já už lázně ne. Je to holt něco za něco.
Monči já když jedu, tak si na Tebe vzpomenu Jsem ráda, že můžu jezdit, až bude mimčo v bříšku, tak už budu taky jen tiše závidět

Držte se a ty co jsou po operaci nabádám ke klidu, já jsem zářnej příklad, že to funguje
Monči
petraceb
| 15. 4. 2009 18:57
Ahoj Monči,
tak to jsem ráda, že je ti už trošku líp, mám z toho radost . Jinak ten lipom je tukový nádor. No snad to bude ten tukovej, uvidíme. papa
Ahoj fšychni :-)
moncycak
| 15. 4. 2009 18:18
Všechny zdravím... hele, co je to lipom? Mě se s tímhle slovem vybavuje jen slovo polyp. Tak Petruš, co to je? Ale jestli to fakt pomůže, tak je to bomba. Držím moc palce. Jinak se přikláním po zkušenostech k názoru- ležet, odpočívat a pokřikovat na rodinu- pocem, přines, podej!!! Taky teď řeším lázně. Jedna pani,co je taková zběhlá v lázeňských pobytech mi doporučila Lázně Bohdaneč. Prý jsou super a je to tam všechno pod jednou střechou.Pavilony propojený, tak že když je hnusně, nemusíš třeba po nějaký proceduře jít rozpařená do zimy. Začínám o nich vážně uvažovat. No a co naše Leni? Jak je? Někdo tady píše že si normálně jezdí na motorce, nechci jmenovat!!! To je tedy tak nezodpovědný!!! Ale já ti to Griotko přeju a tiše závidím. Už jsem z toho malinko nazelenalá. No u mě nic nového. Záda bolí míň, ale myslím že je to tím, že manžel je doma z lázní a opět funguje, všechno zastane, tedy téměř všechno a já už pár dní ležím venku na zahradě na lehátku, nahřívám si záda a čtu si. Jednou jsem byla s malou na procházce, a už jsem to cítila. Příští týden mám poslední kontrolu v Liberci po operaci. Pak to centrum chronické bolesti, obvoďáka a neuroložku. A pak se hukáže. Ale jsem rozhodnutá jít v květnu do práce. Říkám si, buď si to domrším na tutovou invalidku a nebo to půjde. Tohle nic nedělání a žraní pilujek proti bolestem mě zabíjí. A plevel vystrkuje růžky, sekačka se na mě usmívá a já jen ležím. Tak takhle tedy paninko ne!!! Musím do rachoty, nebo do Beřkovic. Mějte se pěkně, jdu aspoň pověsit prádlo. Pa a držte se. Petrušo ty koukej napsat jak to dopadlo!!!
Lipom
petraceb
| 15. 4. 2009 12:46
Tak ještě jednou o tom. Teď jsem si nahmatala dalšího podnájemníka na levé kyčli. Myslíte, že když řeknu na sonu aby se mi i podívala na tu druhou nohu, že se mi podívá? Páč dr tam píše jen o té pravé straně. Holky jestli to bude tim ty moje potíže tak budu šťastná jak blecha, protože až mi to vyndaj tak budu ok. Asi to tim bude, když si to zmáčku tak to začne vystřelovat do nohou.
Griotce
petraceb
| 15. 4. 2009 12:01
Ahoj Griotko,
já byla včera na chíře a půjdu na menší operaci, udělal se mi velkej lipom v bederce a tak to půjde ven, třeba mi ty potíže dělá tenhle prevít. Chirurg si teda ještě není zcela jist, zda to je lipom nebo jinej útvar, v pondělí jdu na sono tak se to dovim. Jinak v nemocnici budu jeden den. Záda už tolik nebolí, jen když se špatně ohnu, ale do těch nohou to jde stále tak uvidim až mi vyndaj toho podnájemníka .
Měj se hezky, papa
pro Clozan
griotka69
| 15. 4. 2009 09:43
Ahoj, já jediná tady propaguji z vlastní zkušenosti nedělat nic a co nejvíc prvních 6 týdnů po propuštění z nemocnice ležet. Já fakt pořád jen ležela, je fakt, že jsem byla otrávená, ale vydržela jsem to. Po těch 6 týdnech jsem začala s opatrnou rehabilitací, bez procvičování bederní páteře a bez rotací. Ohýbat a procvičovat bederku jsem začala až 3 měsíce po operaci, delší sezení v autě jsem si troufla až 2 měsíce po operaci. Teď jsem 4 měsíce po operaci - skoro na den - a dělám v podstatě vše, jenom nenosím nic těžkého. Už skoro ani neležím, domácnost normálně zvládám, jezdím na motorce... Bolesti nemám, jsem v pohodě.
Lázně mohu doporučit Třeboň, tam jsem byla a líbilo se mi tam.
Tož se drž a opatruj.
Ostatní zdravím, co Lenka a Petruš, jak jste na tom? A co Monči?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
10. 6. 2025 07:37