Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
tel
rendolf2
| 29. 5. 2009 20:45
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.

Já trpím nadváhou už odjakživa, takže teorii hubnutí mám zmáknutou do detailů. Už dvakrát se mi podařilo zhubnout 20 kg a mám je zpět. Jediná rada je být disciplinovaná do konce života a to já fakt neumím, Takže ani není tak těžké zhubnout, jako udržet si to. No ale co jsem byla v nemocnici na neurologii a na kapačkách, tak tam se mnou byli většinou mladý a hubený, tak si vyberte. Řekla bych, že to úplně tou váhou nebude. Tak na lepší vyhlídky.
nebo se už smát
, nebo že bych si šla zapopelit, asi mi z těch zad už hrabe.

a nakonec jsem se nechala na vlastní žádost propustit.(mám doma dvě děti). Teď běhám od čerta k ďáblu, magnet. rezonance, CT páteře a malé pánve, rehabilitace, scinti kostí, opichy všeho druhu, od normálního, přes obstřik kořene bez CT a nyní jdu na naváděný. Mám z něj strach, po prvním obstřiku kořene bez CT se mi hodně přitížilo. Předtím jsem na levou nohu jen nemohla došlápnout,ale po něm mě noha neposlouchá a jestě bolí jak tisíc čertů po celé zadní straně až do prstů. Takže chodím o holích a jsem doma téměř k ničemu.Na MR mediální herniace L5/S1, bez útlaku nervů, tak netuším proč nemůžu chodit. Mám vztek na celý svět. Držím palce vám všem, doufám, že příště budu moci napsat nějakou optimistickou zprávu. Hezký den a brzy ahojky

ale to prý přejde.No nohy jsou stále špatné,ale už to prý není od plotýnek,ale je to tím,že jsem dlouho odkládala operaci a ten kořenový nerv se holt dost poškodil a teď mám podle EMG hodně poškozené nervy v nohou a tak čekám až se to zregeneruje
.