Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Plotýnka
Clozan
| 14. 4. 2009 16:33
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
,že se se mnou dělíte o zkušenosti.je to fakt náročný si dávat pořád pozor a každý den se pomalu sleduju,jestli něco nebolí,jako před tím.Asi mi už z toho haraší a to je to teprve 12-tý den.Ono mě to ani nějak nepustí se ohnout a dělat něco nesprávně.Strach mě to nedovolí.Chybí mi i to,že spíme s manželem odděleně,protože máme podkrovní ložničku a strašně stísěnou,tam se do postele bez ohnutí nedostanu.Doufám,že nezačne mít záletné choutky
Musím to nějak vykoumat

ale zezačátku to byly dvě polohy a aktivní byl manžel a hlavně opatrný byl. Žádná divočina
Kdy budu moct?Prý?!
,moc děkuji za tvé poznatky.já se necítím unavená,dovolili mi chodit i na procházky a jde to.Klidně i uvařím,samozřejmě jen ve vzpřímené poloze,mám někoho po ruce a říkám podej,přines.Ale nepřeháním to.jen jsem to zkusila,zda by to šlo.Ach jo,jsem strašně aktivní člověk a tohle léto bude asi náročný a dlouhý,proležený a prosezený.Ale zdraví je přednější.
I když ses Lenko neptala mě, dám Ti nějaké ty rady - jizvu jsem mazala sádlem, neslaným a mám jí krásnou. Sedět mi moc nedovolili, hlavně ležet a to na zádech a na břiše, ani na boku nic moc ne. Já teda začala s rehabilitací až 7 týdnů po operaci a to ještě jen trochu procvičovat, bez rotací a bez ohýbání. Rotace nesmím doteď (skoro 4 měsíce po operaci), předklony mi dovolili 3 měsíce po operaci. Prvně dlouho jsem seděla asi 2 měsíce po operaci, kdy jsem teda jela autem do Prahy..... Na kolo to chci zkusit až teď, na motorce ale jezdím cca měsíc
Dneska už dělám fakt všechno, myla jsem okna, vařím, žehlím, nakupuju, ale nic těžkého netahám a dělám pomalu. Každej den trochu, ono to počká.... a jde to
Je to hrozný,jak to pomalu utíká.
Doufám,že dopadneš líp.
Ne, jen lež a chroupej jablíčka. Tak držím palce ať to jde podle plánu. Pa
Už vidím jako pozitivum to, že nám těsně u zahrady chtějí postavit třípatrový domov důchodců pro VIP klienty. Budu si tam chodit povídat o nemocech.
!