Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Plotýnka
Clozan
| 14. 4. 2009 16:33
Dobrý den všem stejně postiženým .
Jsem tady nová a ráda,že jsem našla nějaké lidičky od kterých se snad dozvím něco nového,jelikož od doktorů se toho člověk moc nedoví.Jsem 3týdny po operaci ploténky kterou mi po 10 dnech operovali znovuzřejmě se jim něco nepovedlo,ale to už mi nepřiznali(jak jinak).Chtěla jsem se zeptat:je tady totiž dost názorů na to,za jak dlouho si sednout,za jak dlouho chodit na rehábka,za jak dlouho jezdit v autě.Nechci nic uspěchat jelikož bolesti už jsem si zažila dost.Prosim vás můžete mi říct vaše zkušenosti a rady. A taky by mě zajímalo jestli jsou dobré lázně případně jaké a kde.Moc děkuji,chci toho moc já vím,ale nejlepší jsou zkušenosti druhých tak se na vás obracím.Budu se těšit.Přeji krásný sluníčkový den hlavně bez bolesti
díky a ještě jednou díky
pouskule
| 8. 4. 2009 18:58
Holky,vy jste tak zlatý,že se se mnou dělíte o zkušenosti.je to fakt náročný si dávat pořád pozor a každý den se pomalu sleduju,jestli něco nebolí,jako před tím.Asi mi už z toho haraší a to je to teprve 12-tý den.Ono mě to ani nějak nepustí se ohnout a dělat něco nesprávně.Strach mě to nedovolí.Chybí mi i to,že spíme s manželem odděleně,protože máme podkrovní ložničku a strašně stísěnou,tam se do postele bez ohnutí nedostanu.Doufám,že nezačne mít záletné choutkyMusím to nějak vykoumat
No a jak je na tom Rendolf,už se tu nějak dlouho neukázal.
Mějte se krááásně a hlavně zdravě.
Leni
sabina3333
| 8. 4. 2009 17:51
Ahoj Leni, já na kontrolu nešla, protože mě převezli 3. den na neurolku v ÚVN a tam jsem byla ještě 14 dní, kdy jsem CVIČILA a problémy nemám, jen jsem nesměla sedět. Až po 14 dnech jsem se posadila poprvé na záchod. Na jizvu je nejlepší sádlo, jak říkala Griotka, rotoped mi dovolili když jsem odcházela z nemocnice - takže asi 18. den po operaci. Ale upozorňuju, že jsem před operací rok a něco několikrát denně cvičila, takže jsem na tom byla svalově dobře. V lázních mi říkali, že by mi to asi nedovolili, ale to je vše tak hrozně individuální stejně jako ten ***. Nedělej při tom rotační pohyby . Ještě k tomu cvičení, pokud Ti nikdo neukázal co cvičit a jak to cvičit, tak bych se do toho taky nepouštěla a počkala bych si, co mi řeknou na rehabce. Jo a do auta jsem se posadila (jako spolujezdec) až dva měsíce po operaci. Tam je největší svinstvo nalejzání a vylejzání. Nastupuj, že se nejdřív posadíš a pak si dáš nohy do auta a ne takovou tou jednonožkou napřed. Neohýbej se, choď do dřepu s jednou nohou vpředu, dávej si pozor na dosedání na židle ať nepadneš zvysoka. První měsíc jsem dělala pouze věci v dosahu výšky kuchyňské linky. Vše co byla níž nebo výš jsem ignorovala. Tu jizvu ať ti nekdo zlehka masíruje, aby nepřirůstala, ale jen opravdu lehce. Už mě víc nenapadá, když si vzpomenu, dám vědět. Jo nenastydni na ty záda. Teď na jaře je to ještě horší než v zime, zpotíš se a ofoukneš - bacha na to. Tak pa a drž se
středa
griotka69
| 8. 4. 2009 09:10
Ahoj Leni, prostě to nepřeháněj a fakt hodně lež. Ať uvařej jiní..... možná Ti to přijde zbytečný, ale koukni tady na tu diskusi, já jediná ležela a nemám bolesti. Ostatní cvičili a nemají to v pořádku. Já neříkám, třeba je to jen náhoda, ale já bych to prostě neriskovala.
Jinak ***, my ho provozovali 8 den po operaci, ten den mě pustili z nemocnice ale zezačátku to byly dvě polohy a aktivní byl manžel a hlavně opatrný byl. Žádná divočina
?????????????????????????????????????
pouskule
| 7. 4. 2009 19:28
Jo a mám tu dotaz od mé drahé polovičkyJak je to prý se ***em Kdy budu moct?Prý?!
....
pouskule
| 7. 4. 2009 19:18
Ahoj Griotko ,moc děkuji za tvé poznatky.já se necítím unavená,dovolili mi chodit i na procházky a jde to.Klidně i uvařím,samozřejmě jen ve vzpřímené poloze,mám někoho po ruce a říkám podej,přines.Ale nepřeháním to.jen jsem to zkusila,zda by to šlo.Ach jo,jsem strašně aktivní člověk a tohle léto bude asi náročný a dlouhý,proležený a prosezený.Ale zdraví je přednější.
Snad i já budu mít to štěstí a bude mi skvěle,jako tobě.
Pa L.
úterý
griotka69
| 7. 4. 2009 18:51
Ahojky všem I když ses Lenko neptala mě, dám Ti nějaké ty rady - jizvu jsem mazala sádlem, neslaným a mám jí krásnou. Sedět mi moc nedovolili, hlavně ležet a to na zádech a na břiše, ani na boku nic moc ne. Já teda začala s rehabilitací až 7 týdnů po operaci a to ještě jen trochu procvičovat, bez rotací a bez ohýbání. Rotace nesmím doteď (skoro 4 měsíce po operaci), předklony mi dovolili 3 měsíce po operaci. Prvně dlouho jsem seděla asi 2 měsíce po operaci, kdy jsem teda jela autem do Prahy..... Na kolo to chci zkusit až teď, na motorce ale jezdím cca měsíc Jinak fakt nic nenos, podle mě sama poznáš, když budeš dlouho sedět, stát, já se teda vždycky cítila unavená. Ne že bych měla bolesti, ale prostě jsem to tak nějak cítila, že je čas si lehnout Dneska už dělám fakt všechno, myla jsem okna, vařím, žehlím, nakupuju, ale nic těžkého netahám a dělám pomalu. Každej den trochu, ono to počká.... a jde to

Ostatní zdravím, je mi líto, že máte bolesti, já si mezi váma připadám skoro nepatřičně
,,,,,,
pouskule
| 7. 4. 2009 17:24
Jo a jak je to s tím sezením?Jak jsi postupovala,Prostě takový ty normální běžný pohyby,ohýbání a tak.Co kolo,řekli ti,kdy můžeš na kolo?Jsem jak lemra.
hezký den všem
pouskule
| 7. 4. 2009 17:23
sabi,díky za přivítání,operoval mě Mudr.Hakel,teď se tu zpětně probírám těma všema příspěvkama a budu se jen modlit,aby se to nevrátilo zpět a nebo se mi tam neudělaly ty srůsty.Bylo tam se mnou spousta lidí se srůstama.Vpravovali jim nějaké léky do páteřního kanálu.Ale prý nic moc účinek.A ještě prý potom řídnou kosti.To je fakt na palici.
No budu jen čekat,co se bude dít.Sabi,jela jsi po operaci na kontrolu do UVN,já tam žádnej termín napsanej nemám,kontrola na místní neurologii dle potřeby.Tak nevím,zda si tam mám zavolat.Jo a mazala sis něčím jizvu?Pro lepší hojení?
L.
Monči
sabina3333
| 7. 4. 2009 10:46
Ahoj Monči, když jsem šla na operaci, tak jsem se právě toho zajizvení bála, ale na druhou stranu mi doktor říkal, že horší to být nemůže. No já nevím, člověk chce od operace, aby to prostě bylo dobrý, co? Co se týká invalidky, tak se z toho hroutit nemusíš,. Spousta lidí jde po operaci na rok do PID, navíc při plném invalidním důchodu si můžeš přivydělávat a peníze z důchodu máš jistý. Pro spoustu zaměstnavatelů je výhodné člověka s PID zaměstnat. Teď jde spíš o to, aby se Ti ulevilo. Zkus si na to číslo, co jsem Ti poslala zavolat a alespoň jim nastiň svoji situaci a oni Ti snad řeknou, zda s tím lze něco dělat. Jasný je, že doktoři se dovnitř toho asi nebudou chtít hrabat. Zkusím se pozeptat ještě mezi svými chorými známými, kdo s tím má nějaké zkušenosti a eventuelně dám vědět. Držím palce. Jo a mimochodem, vinu si nedávej, to není tím, že bys něco uspěchala, jak jsi psala. To je prostě zkur..... smůla.
Lence
sabina3333
| 7. 4. 2009 10:36
Ahoj Leni, gratuluju, že už to máš za sebou. Tak co, operoval Tě doc. Plas? Dávej na sebe pozor a držím palce .
stovka
petraceb
| 5. 4. 2009 21:49
Leni teda ty jsi měla, ale mailu, taky mi jich chodí hrozně moc.
A jak se cítíš? Zítra tě teda prozvonim až budu na skypu a na chviličku poklábosíme.
To by chtěla nějakou výhru za tu stovku viď. No snad tou výhrou bude tvoje zdravíčko.
Dobrou noc a papa zítra
100
pouskule
| 5. 4. 2009 18:26
a koukám,že jsem zahájila stovečku.Tak ať ta další je s pozitivníma zprávičkama.
Peťu
pouskule
| 5. 4. 2009 18:25
teda ty jsi mě vážně zásobila.A nejen ty.Měla jsem tam přes 100 mailů,ale jen jsem nakoukla a nechám si to,až budu moct sedět,blbě se mi to čte a shlíží.A co ty?Zítra juknu chvilku na skyp,tak mi písneš,co nového,viď?
U mě to teď dlouho bude stereotyp,a nuda.Je to hrozný,jak to pomalu utíká.
No,jdu dát spršku a zase zalehnout k telce.
Tak pa pa
neděle
petraceb
| 5. 4. 2009 11:59
Ahoj Leni,
to je dobře, že už jsi doma. Vzorně lež, ať jsi brzo fit.
To jsem tě trochu zásobila mailama viď .
Tak papa
je to pakec
pouskule
| 5. 4. 2009 11:23
ahoj Monči,je to pěknej pakec,ale musím to vydržet,co jiného mi taky zbývá.S tím autem se divím,že ti to tak brzo povolili,mě řekli až za 3 měsíce.bojím se udělat jaký koliv pohyb,aby to neluplo.J to takovj divnej pocit.
no nic,budu ležet a doufat.
Tak pa pa všici.
Vítáníčko
moncycak
| 4. 4. 2009 19:31
No ahoj Leni, vítám tě mezi námi potencionálními invalidy. Doufám,že dopadneš líp. Hlavně prosím tě, kladu na srdíčko, nic neuspěchej. Já to vidím tady na mě a na Rendolfovi. Já možná měla víc odpočívat a Rendík taky. Neboj,nic ti neuteče. Holky co dlouho odpočívaly po operaci teď běhají jako srny. A neboj-bude to k nevydržení. Když Rendy psal,že už jezdí autem, vzpoměla jsem si,že jsem taky po 14 dnech měla auto povolené, ale bylo to brzo. Drž se a ne jako já- ležet a žrát!!! Ne, jen lež a chroupej jablíčka. Tak držím palce ať to jde podle plánu. Pa
zase doma
pouskule
| 3. 4. 2009 19:40
Zdravím všechny ,tak už jsem zase doma,dnes jsem se doklepala sanitou do své postýlky.
Operace proběhla v pohodě a doufám,že i rekonvalescence a další dny budou bezbolestné.
Stojím tu u počítače,pořádně na to nevidím,tak se všem omlouvám za případné překlepy.
Doufám,že i vy se máte fajnově a pokud teď momentálně ne,tak že tomu tak v brzké době bude.
Přeji hezký zb\tek večera jdu zase hajat.Pa Pa
Čtvrtek
petraceb
| 2. 4. 2009 09:22
Ahoj Monči a Máco,
koukám, že Vás to pořád trápí. To je špatný, že se ti tam udělala jizva, co s tim budeš dělat? A jaký bylo kafíčko na zahradě? U nás je zas krásně.
Máco tak jsem zvědavá co ti pak poví k CT a EMG.
Já půjdu za chvilku na rehábku, ale jen na parafín, masáže mám až koncem měsíce, mají teď plno a odpoledne musim k tomu gynďákovi konečně. Přišla mi propouštěcí zpráva z Homolky a tam píšou k tomu mému pomočování, že mám stresovou inkontinenci tak by si s tim mohl poradit i na gynekologii ne? Teď mi ještě tečou takový bílý hleny tak nevím zda je to z močáku nebo z vnitřku, nevíte co to může být. Měla jsem to před měsícem a už se mi to zas vrátilo.
Mějte se pěkně
Ahojky všichni
marcela707
| 1. 4. 2009 20:52
Hlavně jsem se chtěla připomenout tobě Monči, že v tom nejste s Petrou samy,ale ještě jsem tu já!!! Když šla Petra do nemocnice,chtěla jsi nějaké detektivky a já ti tedy nějaké napsala někde na 87 a 88 stránce. No od té doby se u mě nic nezlepšilo, ale začínám si zvykat. Bez prášků to nejde, tak je ze mě docela slušný feťák. V pátek jsem byla na magnetické resonanci a dnes na kontole v Praze na Homolce u dr.Chroboka. Ani když si tu MR prohlédl nepřišel na to,proč ta paréza a tak jsem šla na rentgén. Tam to bylo také v naprostém pořádku. Tak mě objednali ještě na CT a EMG, ale až na 27.4. a tak mi nezbývá nežli čekat a fetovat dále. Levá noha mi zůstala paralizovaná tak jak byla,je stále taková jako zmrzlá a nově mám parézu i v té pravé a ta je teď horší, dole s ní nehýbu a když sedím, brní mě obě nohy a když si nevezmu prášky nohy děsně bolí. No tak jsem si tou operací nepolepšila,ale pohoršila /zatím/ věřím,že se to zlepší /MUSÍ/ nevzdávám to,ale je to otrava tahat místo nohou "pytle s mokrým pískem" takový mám tedy pocit. Objdnávala jsem se na rehabilitaci na Malvazinky,ale musím počkat jak dopadnou všechny vyšetření, dříve mě tam nevezmou. Tak čekám a čekám. Tak holky, ať je nám čím dál tím víc lééépekdyž teď k nám přichází konečně jaro.Zatím ahojky M.
chcípák
moncycak
| 1. 4. 2009 08:42
Ahoj holky, tady je tak pěkne. Zkusím druhej pokus dát odpoledne kávu na zahradě. Sabi díky za tel.číslo. Myslím že na to taky dojde. Byla jsem včera u pí.doktorky v sanatoriu na výstupní kontrole. Tak prý podle všeho to vypadá, že se mi udělaly v operovaném místě tvrdé jizvy, nějaké špatné srůsty. To prostě mají některá těla tendenci je vytvářet, a ty jizvy mi drážní kořeny nervu. Jenže prý do toho žádný neurochirurg nepůjde, protože pochopitelně se po další operaci udělají opět ty samé jizvy, tak že je to k ničemu. Mám začít uvažovat o invalidce. Já se picnu, že by se mi chtělo být na invalidce, to tedy ne. Chci do práce, mezi lidi, chci se zas smát a kecat s nima, chci být v obraze co se tam děje a nechci jen dřepět doma a čučet na seriály,popřípadě štrikovat fusekle. Ještě půjdu znovu k tomu doktorovi, co mě tam poslal. Pak ještě na kontrolu do Liberce , ještě mám v záloze to cenrum chronické bolesti. Pak ještě zkusím tu rehabilitaci v Pze a pak už jen OBI, kde mají lana co udrží 100kg a vyhlídnu si pěknej trámek na půdě. Už vidím jako pozitivum to, že nám těsně u zahrady chtějí postavit třípatrový domov důchodců pro VIP klienty. Budu si tam chodit povídat o nemocech.
Stanu se jejich předákem.
Velikonoce? Okna? Nešilte. Vloni jsem omalovala 30 vajec a nepřišel ani koledník. Mám teď ale kvanta receptů co s vejci na tvrdo. No nic, přeju všem,co se jim daří, ať se jim daří ještě víc, a nám, teď už jen s Petrou, ať je aspoň ucházejícně. pa
Nessie
petraceb
| 31. 3. 2009 19:27
Ahoj Jani,
to je síla viď, ale na pracáku mi řekli, že jsem v ochranné lhůtě tak mi aspoň půjde nemocenská.
To máš pravdu, v tomto státě je vše možné.
Děkuju za palečky, snad to vyjde a když ne tak mám možnost na sále.
Tak na chíře jsem neuspěla, byla jsem tam od půl čtvrté do šesti a nic, dr mezitim vystřídal jinej dr a ještě jsem se tam s nim chytla, páč jsem se chtěla na něco zeptat. Nenechám na sebe řvát tak jsem odešla a on furt něco mlel. Se na ně můžu vy...
Zítra si zajdu k mému gynďákovi tak třeba poradí co a jak.
Budu ti držet palce na podzim s tim mimčem .
To je fajn, že je ti líp . Taky zkoušim cvičit a je to trochu lepší. Jsem se teď pokoušela dát záclony, vzala jsem si na to štafle a debil z nich seskočila, sem si to neuvědomila a jak mě tam najedou píchlo .
Měj se pěkně, papa
Nessie
Nessie
| 31. 3. 2009 17:55
Ahoj lidi ,
já si teda taky nemůžu stěžovat, je mi fakt čím dál líp! A protože se ukázalo i to jaro, tak snad mi to i vydrží. Chodím na rehabku a dle doporučení na dlouhé procházky. Jsem sice po třech hoďkách chůze polomrtvá, ale tak nějak šťastná... Okna a vůbec celé velikonoce mě letos nechávají ledově klidnou. Uklízím průběžně a pres okna zatím vidím, tak je to dobrý!
Teda Peti, Tvoje vrchní se teda ukázala v plném světle! Dát Ti výpověď v neschopence je podle mě pěkná podpásovka! Já si taky myslím, že na to nemají právo, ale v tomto státě je možné vše... Moc bych Ti přála, ať Ti vyjde ta transfúzka, užila jsi si v poslední době dost. Tak držím palce! Snad i na té chiře budou doktoři více vstřícní a konečně Ti pomůžou!
Griotce přeju hodně úspěchů s početím ! My jsme s přítelem plánovali pokus o mimi na jaro, tak to musíme odložit. Ale snad to vyjde na podzim !
Tak se holky držte, pěkně cvičke (já teď cvičím každé 2 hodiny! Bože, kdybych alespoň zhubla ) a hlavně se opatrujte! Pa Jana
Griotce
petraceb
| 31. 3. 2009 14:15
Ahoj Griotko, tak jsem včera byla na tom pracáku a prý jsem teda v té ochranné lhůtě, ale mám si ještě zavolat radči na mzdovku co a jak.
Jinak jsem si poslala několik životopisů a chtěli by mě od května nebo od června jako sanitářku na částečný úvazek na chíře, pak mám jeden na urologickej operační sál a pak na transfůzce jako administrativní pracovnice, což by bylo asi nejlepší, mám s nima schůzku 8.4. tak uvidim.
Za hoďku půjdu na tu chíru.
Jinak jsem se dnes pustila do oken tak jsem ráda, že jsou umyté, přítel mi teda říkal, že je umeje, ale šlo to i bez bolesti.
Měj se pěkne, páčko
Uterý
petraceb
| 31. 3. 2009 14:11
Ahoj Mončí,
to mě moc mrzí, že ti to nepomohlo.
Jsem zvědavá co s tebou budou dělat a hlavně co tě trápí, to je jak u mě, že neví co to je. Mě to střílí jednou do levé nohy, pak zas do pravé a takhle se to střídá. Dneska to docela jde. Odpoledne jdu k nám na chíru a uvidim kam mě pošlou. Zeptám se mudra jestli by mi napsal doporučení ať se na mě mrkne nějaký gynďák, sice mám svého, ale radči bych někoho jiného. Mám pořád mokré kalhotky, nevim zda je to od močáku nebo z dělohy. Páč mi to střílí i do břicha, myslim asi do vaječníků.
Jinak Leňa psala v neděli, že buď v pondělí nebo dnes ji odvezou do Mladé B. Teď jsem ji psala tak uvidim co písne.
Mončí přeju ti moc ať tě to tolik nebolí, teda spíš, aby to už nebolelo.
Měj se pěkně, papa
Monče
sabina3333
| 31. 3. 2009 11:40
Ahoj Monči,

včera mi volala kamarádka se kterou jsem ležela v nemocnici a říkala, že zrušila termín operace, na kterou byla objednána. Kontaktovala nějaké centrum rehabilitační péče, kde se starají i o špičkové sportovce a tam jí prý pomohli. Narozdíl od nemocnice, kde se na ní báli sáhnout, tam prý s ní moc v rukavičkách nejednali, ale zase prý opravdu pomohli. Setkala se tam s klukem, který byl na dvou operacích a měl jít na třetí a dali ho dohromady tak, že může hrát tenis. Blbý, že je to v Praze, ale pro jistotu (i pro jiné lidi) přikládám kontakt - 222 999 989 - ordinace dr.Brejchy. Pokud se rozhodneš to zkusit, objednej se co nejdříve, mají prý dlouhé objednací lhůty. Držím palce pa
úterý
griotka69
| 31. 3. 2009 10:51
Ahoj lidi
Monči na Tebe jsem myslela, jak to zvládáš a hlavně, jestli Ti to nějak pomohlo. Držela jsem palce, no holt asi málo Je mi Tě líto, to je na pytel, že Ti ta operace vlastně nepomohla..... Noo já jsem trapně ok, o víkendu jsem už byla dokonce v práci, celý dva dny a dobrý. Sice neschopenku ještě nekončím, jdeme za měsíc za umělý oplodnění a jestli se to povede tak stejně pak zůstanu doma a v podstatě i během cyklu bych byla na PN, takže jsem se domluvila s doktorkou, že mě nechá doma dokud se nerozhodne, jestli se to povedlo nebo ne. No, takže záda dobrý, pracovní víkend vydržela, já jsem fakt OK. Dokonce se chystám na okna, když už tady máme to jaro

Petruš a co Ty, jak jsi dopadla na tom pracáku? Jsi v nějaké té ochranné lhůtě nebo ne?

Tak se mějte krásně, doufám, že u vás taky svítí sluníčko jako tady
Outerý
moncycak
| 31. 3. 2009 07:40
Ahoj holčiny, nějak to řídne. Petruš, já mám taky za to, že tě nemůžou vyhodit když marodíš. Ale zeptej se. Mě vždycky manžel říká, buď ráda, že jsi doma na nemocenský, na dráze se propouští, aspoň jsi chráněná. Zase jsem si početla, to jo. Ale plně tě Petruš chápu. Já se vrátila z hospitalizace v soukromém sanatoriu. No to byl děs. Za prachy a dělali mi tam to samý, co má neuroložka zadara. A neslyšej a neslyšej co jim říkám, že infuze nepomáhají, teplo na záda že si dávám a na IF proudy chodím. Byla jsem tam jak zavřená v domově důchodců. Nikdo pod 70let tam nebyl. Sama na pokoji,televize žádná, procedůry za 1,5 h. hotový a pak čum do zdi. Na den300,-. Jsem ráda, že to není zas tak daleko a na zbytek můžu dojíždět. Kapačky mi nedělají dobře, jsem po nich půl dne jak mentálně postižená. Manžel mi dnes odjel na kondiční pobyt do lázní v Tatrách. Ten se má. No jdu na gauč,jo, důležitá poznámka- záda a noha bolí čím dál víc.Mohu použít Rendolfův výraz- vomlátila bych ji o zeď. Už si fakt připadám, jak když mluvím ne s doktorama ale s mým synem když je na pc. Tak říká jen jo, jo , ano ale vůbec neví co říkám, páč jen votravuju. Mějte se- Lence držím palce. Co Griotka? Jak je jí? Piš!
neděle
petraceb
| 29. 3. 2009 13:46
Ahoj Griotko,
děkuju moc, snad se to brzo vyřeší a najdou ten problém co mi to způsobuje.
To jsem si taky původně myslela, že mě nemůžou vyhodit na nemocenské. Je teda fakt, že jsem přestoupila do jiné nemocnice tedy do uvnky takže jsem zrovna byla ještě ve zkušebce, bohužel se mi tohle stalo. Ale nejde mi do hlavy proč mě nevyhodili rovnou teda, ale až teď. A hlavně by mě taky zajímalo kdo mi teď bude dávat nemocenskou, jestli pořád uvnka nebo jestli pracák. Fakt nevim, zítra se půjdu zeptat na pracák co s tim.
papa
sobota
griotka69
| 28. 3. 2009 18:57
Petruš tak to jsem teda fakt zvědavá, jak to s Tebou dopadne.... no držím palce, aby Ti to brzy pomohlo....

Hele kočko, jak Ti můžou dát výpověď, když jsi na PN? To snad ani nejde, ne? Bych se na to někde poptala, podle mě jsi v nějaké ochranné lhůtě, když marodíš a vyhodit Tě nemůžou...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
9. 6. 2025 20:45