Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Mrkněte...
Strepi
| 29. 7. 2010 11:29
http://www.prozeny.cz/…v-srpnu-zhubnout

Zkusím podle toho baštit dělenku, třeba to nějaké ovoce přinese
Zlato
Strepi
| 29. 7. 2010 07:59
Dělenka je něco jako dietářské prokletí. Kdo ji vyzkouší, zůstane mu v hlavě. Řekla bych že je to dáno už jen pozitivními pocity, které při dietě člověk má. Jednak si může dát vše nač má chuť, byť podle nějakého dělěnkového řádu, ale pro mě je největším tahounem, to, že se cítím při dělence fajn, není mi přejedeno, těžko, nafouklo, atd...
Dneska jsem si ráno smlasla na kakau a sýrovo-tvarohové snídani. Mňamky, mňam
pocity po dovolené
Zlato
| 29. 7. 2010 07:28
dobře znám, já už chodím 2 týdny do práce a mám pořád nějaký zpomalený tempo. Kdybych měla zpomalený chutě, to by bylo fajn, ale ty mám asi naopak zrychlený , no hrůza. Ale stále si pohrávám s myšlenkou na dělenku, je to jen otázka času, kdy začnu. Ono mě nic jinýho nezbyde. Takže se držte, ať máme dobrý pocit. A to je fakt důležitý, mě po tom zhubnutí bylo opravdu fajn, hlavně mě všichni chválili, že mi to sluší , tak mě to těšilo.
Honí mě mlsná
Strepi
| 28. 7. 2010 21:47
tak jdu raději spát. Před chvilkou jsem si musela dát bílý jogurt s medem a docela to zabralo, i když...
Dnes jsem byla po dovolené po dlouhé době opět v práci, tak jsem plná dojmů a nalítaných kilometrů. Mějte se krásně, pádím do postýlkky
Zlato
Strepi
| 27. 7. 2010 19:47
S tím ovocem je to tak jak píšeš. Raději snad ani nevědět, co se nám to v tom těle dělá Zavedla jsem si mimo dělenky také pitný režim, tak tu vodu tahám všude s sebou. Až se sama sobě divím, už jsemzmákla 2,5 l. Jindy mi stačí kafe s kafem, ale není to dobrá volba. Snad se kilča hnou, jak se všude píše, že při dietě se má hodně pít. Abych z toho jednou nebyla úplně šlank
to koukám,
Zlato
| 27. 7. 2010 18:37
no to by mi vůbec nestačilo, když čtu, co jen sníš . Tak to jsi dobrá. U mě byl taky velký problém ovoce. Takže mít vedle sebe, tak mám jistotu, že by\ch to nevydržela. V jedné knížce o zdravé stravě jsem četla, že ovoce by se nemělo nikdy míchat s dalším jídle, že potom v žaludku hnije, no hrůza. tak jsem vždycky jedla ovoce hned ráno, potom nějaká snídaně. No teď hrůza, děs, plácám to kdy se mi zlíbí
Tak co já dnes...
Strepi
| 27. 7. 2010 18:02
Snídaně - rajčata,kousek nastrouhaného sýru, pár koleček šunkáče a pár koleček vysočiny
Oběd - velice zdravý jedna velká cibule orestovaná s libovou klobáskou a smícháno se dvěma vejci. K tomu šopák
Večeře - Mám tady ještě od včera porcičku segedínu bez mouky.
Při mlsotě si jdu na zahradu pro rajče. Tak a tím končí můj dnešní den
Zlato...
Strepi
| 27. 7. 2010 17:55
Věřím, že se také jednou rozhýbeš a začneš. Ono to samo od sebe jen tak na povel nejde. Kdybys věděla, jaké tu mám Zlatko, pokušení Soused nám nosí ze sadu černé obří třešně, které se tady snad ani neprodávají a jdou rovnou přes hranice pryč. Celý kýblík se tu na mě směje a kdybych si řekla že třeba zítra si udělám katkový den, tak už mám na zítra do práce baštění hotové... Kruci, kruci, jak já to jen udělám... abych si nevzala No jasně, ruce do kapes, přes hu*u náplast obtočenou alespon 2x kkolem hlavy a na oči černé brýle
ahoj
Zlato
| 27. 7. 2010 17:24
tak Strepi to tady krásně rozhýbala , já jsem vždycky moc ráda, když vidím její zprávu. Ale já teda ještě furt nedělím, ale určitě začnu. Jessi, no klobouk dolů, dělit 3 a půl roku, to je teda výdrž. Ale pravda je, že to chce udělat změnu na celej život. tak se mějte hezky a dělte , já se časem taky rozhoupu.
Daisy
Strepi
| 27. 7. 2010 11:50
Je to tak, když je nás víc a co nás tady kdsi bývalo tak je to vždy lepší. Když na jednoho padne nějká tmavá chvilka, ostatní popíchnou a jede se zase dál
Strepitula
anonym
| 27. 7. 2010 11:24
ahojky myslím ,že od soboty nebo pátku opět začnu ,nyní máme docela běhání ,tak je lepší nic nedělit ,stejně bych to nezvládla ,ozvu se žádné strachy ,také si myslím čím více nás je tím lepší
Jessi
Strepi
| 27. 7. 2010 10:28
Mimískům přeji do života vše NEJ NEJ...
Jessi
Strepi
| 27. 7. 2010 10:25
Je to jak píše, jak se doma vaří je to dělení o malinko horší, ale už tak nějak vím za ta léta jak na to. Horší je si mlsotu udržet na uzdě
Užij si miminek a třeba se ti potom nálada na dělení vrátí
Daisy
Strepi
| 27. 7. 2010 10:22
Ahojky Daisy, je fajn, že se Ti podařilo i bez dietky kilča dole udžet. Mě dovolená končí a tak zítra už vyrážím opět do práce. Je to docela fajn, alespoň člověka tolik nic moc neláká baštit
Měj se fajn a až budeš mít tu prima náladu na dělenku, skoč do nííí
Roznáším dělenkovskou náladu
Strepi
| 27. 7. 2010 10:18
to abych v tom tady nelíta, holky samaáááá
No tááák, žádné trhání party se přece nekoná a potřebuji nějaké tahounky k sobě
Zdravím dělitelky
anonym
| 26. 7. 2010 21:52
já byla na dovolené a nedělila jsem nic ,ale co jsem zhubla zhruba asi 14 dnů ,tak to si pořád držím ,určitě začnu zase ,musím nabrat trochu dělitelské nálady zde od vás děvčat tak dobrou noc
Strepi
Jessi
| 26. 7. 2010 21:22
Jěště mě zase navnadíte a já se přidám.Ale musela bych vše předělat ve své hlavě.Měla bych to mnohem horší,těď budu hodně času u dcery jí pomáhat s miminama až se vrátí.Nemůžu jí tak nechat.Už se na mimina moc těším.
Zlato
Jessi
| 26. 7. 2010 21:09
Ahojík, už jen nakukují,já taky nedělím. Po třech a půl létech jsem přestala.Přibrala jsem 7kg a zuřím na sebe.Neumím to dát dolů.Dělenka mi nějak přestala fungovat a váha mi šla pomaličku nahoru.Tak jsem začala normálně jíst.To se nemělo stát.Já si na ní za ty léta tak zvykla,že mi vyhovovala.Jen manželovi se to nelíbilo.Jedla jsem si co jsem si připravila.Byla jsem sama.Teď už mám manžela doma v důchodu,tak mi to nešlo tak jednoduše.Proč a nač?
Kruciš... si tu koukám píšu sama se sebou
Strepi
| 26. 7. 2010 19:42
To tady nikdy nebývalo zvykem
Zhřešila jsem...
Strepi
| 26. 7. 2010 19:40
Odpoledne přišel otec na kávičku a opět v košík meruňky. Konečně že už poslední... a tak do mě šil a tak se na ně dobře koukalo , že to nedopadlo jinak než blbě - meruňkově...
Opět každé pondělí...
Strepi
| 26. 7. 2010 13:35
Tak mě tak napadlo, zavést zpět naše úbytky na váze, kdy si vždy v pondělí písneme, komu se za týden zařilo nějaké to dečko sundat.
Co Vy na tooo?
Zlato
Strepi
| 26. 7. 2010 09:26
Snad se opět tady dáme zase všechny dohormady, jako to bývalo Také čekám ještě na Vyky, na naší radilku přes dělenku. Já totiž na ni ztratila kontakt tak snad se tady někdy sejdeme
Ahoj
Zlato
| 26. 7. 2010 06:54
, tak to tady díky Strepi opět ožilo, tak jsem ráda, já teda teď nedělím, ale jakmile si na to nastavím hlavu , tak zase začnu. Bez dělení mi jdou kila bleskově nahoru. A Jessi jak se vede? Už jsi se tady taky dlouho neukázala. Z původní sestavy zbývá opravdu jen Vyky, nic o ní nevím.
Jessi
Strepi
| 25. 7. 2010 23:20
Ahojky zase i jednou tady To víš, že můžeš držet palečky, docela by to bodlo . Cuketky letos rostou úplně suprově, tak je to paráda. Dneska jsem zkoušela receptík co je uložen o kousek výš a docela jsem si mlsala. Jsem tady už přihlášená třetí den a ještě se ani Vyky neukáza, tak se na ní také moc těším, až sem zavítá. Měj se měj a nakoukni častěji
Strepi
Jessi
| 25. 7. 2010 21:27
Ahojík,tak jsem po dlouhé době nakoukla a koho tady nevidím. Držím palečky. Cuketky ti rostou?Já mám letos velkou úrodu cuket a vypadá,že i hokaida bude dost.
Cuketa Bezděk...
Strepi
| 25. 7. 2010 14:41
Větší cuketu oloupat,vydlabat jádra a nastrouhat na hrubo na struhadle.
Na oleji zpěnit cibulku, přidat na kostičky nakrájenou klobásku, sladkou papriku, potom cuketu,chvilenku podusit, fakt jí stačí málo ve vlastní šťávě tak 3 -4 min,přidáme cukr 3-4 velké lžíce,(je tam fakt důležitý) – vyměnit za ovocný cukr a nedávat ho tolik, sůl, pepř, sladký kečup a nakonec kelímek sladké smetany.Zamícháme,nelekáme se vzhledu,protože chuť ho hravě předčí.

Tuhle dobrotu jsem právě dokuchtila a myslím, že vím, čím se budu celé léto plnit . Je to recept od kolegyně z diskuze a půjčila jsem si ho i pro Vás.
Cuketám zdar
Začínám...
Strepi
| 25. 7. 2010 13:09
Na dnešní den jsem si připravila vaječné plněné omelety. Hotové omelety jsem potřela hořčicí a naplnila cibulkou, bazalkou, rajčaty a okurkou. Přeložené jsem posypala strouhaným sýrem.

Na odpoledne a k večeří jsem si udělala rychlou rybí pomazánku. 1 tvaroh, jedny rybičky,1/2 cibule a 2 PL kaparů, sůl, pepř. K tomu si dám na dílky nakrájená rajčata.
Zlato
Strepi
| 23. 7. 2010 19:20
Tak už to vím. Začínám od zítřka, tak jen doufámm,že to půjde dobře jak před ?? dvěma lety?? Že by to tak uteklo
Zlato
Strepi
| 23. 7. 2010 16:15
Ahojky, také zdravím Teď se stravuji dost blbě a také je to dost znátVčera když jsem se tady byla juknout, tak jsem se nechala nahlodat myšlenkou na puštění se znovu do dělenky. Je fakt, že z těch všech diet mi vyhovovala nejlépe a není u ní hlad. Ale... naordinovala jsem si od dnešního rána na celý týden úplňkovou dietu a jak myslíš že to dopadlo blbě !! Hned ráno mi vlezl do hlavy čertík nahlodávač a prý... vydržíš jíst celý den ovoce a zeleninu ,když se všichni kolem tebe budou cpát těma fantastikýma těstovnama? Vidíš tady ty báječné topinky a představ si ta mňamka s rajčátkama a bazalkou.. No a místo ovoce k snídani jsem si dala topinku s rajčaty a bazalkou Teď tu mám doma naše dva dospěláky a ještě jejich kámošku, tak to je dieta někde v daleku a k tomu se ještě dnes vrátí manžel s prckem po 14. denním trempování. Myslím, že bych od pondělka mohla začít, co se dům trochu vylidní. Potřebuji totiž do září shodit 20 kileček Vím, že je to hloupost, ale milé by to bylo
Ahoj Stepi
Zlato
| 23. 7. 2010 07:19
to jsem ráda, že píšeš , jak se máš? a jak se teď stravuješ? Já momentálně nedělím, takže jsem rozmlsaná, velice jemně řečenoU nás dnes zataženo, vypadá to na déšť.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
13. 8. 2025 18:24
14860
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18