Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
Jelena
Strepi
| 22. 7. 2010 21:32
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

, ono to půjde! Zajímalo by mě, kde jsou všichni ostatní, myslím tím nové dělitelky, vždycky někdo začne psát pár příspěvků a pak už nic. tak se mějte 
. Intenzívně jsem dělila skoro 7 měsíců, potom na Vánoce jsem přerušila, od té doby se snažím, ale už s pauzama, bohužel jakmile přestanu dělit, jdou kilečka časem opět nahoru, a taky rychle. Takže přemýšlím, jak dál, že bych dělila celý život, to asi ne. Spíš uvidím, vyzkoušela jsem hodně nových výrobků ze zdravé výživy, tak to mi vyhovovalo. tak se mějte
,takže se nemůžu ani zvážit, ale měřím se metrem a podle něho mi ubyl tak 1,5 - 2cm...což by odpovídalo těm 2 kilům, že jo...?a proč ti vlastně píšu, zajímá mě, za jak dlouho jsi těch 13 kilo zhubla, potřebovala bych totiž zhruba taky tolik dát dolů, díky za odpově
Chtěla jsem se zeptat! Někde jsem četla,že to nemám moc přehánět s ochucovadly jako je hořčice,kečup a tatarka? Je to pravda,pak prej se mi hubnutí zastaví a ani moc medu by se nemělo! Prosím o radu! A ještě jsem se chtěla zeptat kam zařadit meloun?
Vůbec nedoporučuje vepřové ,ale zas tak striktně to dodržovat nebudu
zapoměla jsem, že jsem je udělala na mléku