Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

ahojky
terkasv
| 15. 2. 2010 14:14
tak mám za sebou skoro týden dělenky....teda musím říct že víc mi vyhovují zvířátka, přijde mi že je tam vetší výběr....tak mamka za 14dní je o 3kg lehčíto jí závidím...já se budu vážit až zítra,tak uvidím....musím teda říct, že každý den trošku zhřešímkor teď když byl valentýn....a vůbec....sem studentka a mám teď zkouškové,takže jsem doma a je to hrozně těžký...nepapat...už se těším do školy...to je hnedky jednodušší....tak mi na zítra držte pěsti až se budu vážit...chjo
zdravím všechny
Zlato
| 15. 2. 2010 07:11
já se tedy pochválit nemůžu! Od vánoc neustále zápasím se svými chutěmi hlavně na sladké, takže ráno vždy jako začnu správně a během dne se to zvrtne . Teď mám starosti s naší fenkou, čeká miminka a má to komplikované. tak se mějte a držte své chutě na uzdě aspoň vy.
ahojky
Vyky
| 11. 2. 2010 23:19
Také se musím pochválit že hubnu, schody již vybíhám bez zadýchávání, bunda je mě stále volnější. Blahopřeji všem k úbytkům, Jessi nic si s toho nedělej, určitě kila půjdou dolů. ˇĎorbáčky jsou moc dobrý, já jsem k nim kousala chleba. Děcka, také jsem víc hubla při zvířátkách, chce to dost pít. A raději se nevážit, ale měřit na oblečení. Někdy se zadrží voda a zbytečně to dráždí nervy.

Přeji rychlé hubnutí a hlavně buďte v pohodě, pá,pá
sauly
terkasv
| 10. 2. 2010 13:45
jak říkáš...rohlík se salámem...mňamjá sem celkově na sladké....snad to nějak zvládnu...držím pěsti abys zhubla na tu svou vysněnounejhorší sou začátky...než si na to člověk zvykne a pak už to je jednodušší....děkuju za podporu...vyzkouším to umělé sladidlo
terkasv
sauly
| 10. 2. 2010 13:22
No tak ja nikdy nesladila ani caj, ani kafe, takze s tim sem problem nemela. Ale kup si umely sladidlo a nebo primo fruktozu - nahrazka za cukr - podle me rozdil nepoznas. Co se peciva tyce, ja ho nejim vubec, jednak proto, ze patri do kytek a jak sem rikala, tem ja moc neholduju a druhak vseobecne to pecivo neni moc dobry - i kdyz neni nad rohlik se salamem, po tom bych se mohla utlouct
Ja teda chci shodil este 8 kg, tak sem zvedava. Drzela sem delenku loni pul roku a dala dolu 10 kg a 22 cm v pase, ale kvuli dovolene sem prestala a behem 3 mesicu pribrala 5 kg Zacala sem znovu 1.2. a zatim mam dole 1,5 kg, ale jak sem tu uz psala, tentokrat kazdy den cvicim, tak snad se mi to podari dotahnou na mych vysnenych 60 kg a hlavne si to udrzet. Kazdopadne u me zacaly prvni vysledky az po nejakych 3 mesicich, takze nezoufej, kdyz to nepujde a vydrz. Jo a taky je lepsi se merit, nez se vazit, ver mi Tak preju hodne stesti
sauly
terkasv
| 10. 2. 2010 13:10
děkuju za radu...mamka už s tim zkušenosti má,ale já zatím nic...nepotřebuju zhubnout nějaký velký kila...ale tak 5kg dolů bych rádaje mi 21let,měřím 165cm a vážím 63kg...připadám si nééé tlustá ale taková oplácaná..přítel pořád říká že ne,že mám krásnou postavu ale tak já to dělám hlavně kvůli sobě...pro dobrý pocitnejvíc se bojím že nezvládnu nesladit čaj nebo kafčo...běžně sladím tak 2 lžičkya taky se bojím že nezvládnu samotný pečivo nenamazaný...
terkasv
sauly
| 10. 2. 2010 12:33
Jednoznacne zviratka...kytky nemam rada, jednak sou v teto skupine veci, ktery moc nemusim, druhak po nich mam porad hlad a tretak se fakt po nich moc nehubne...Ja mam vetsinou 14 dni zvirata a pak jeden den kytky - aby se nereklo - a to si vetsinou udelam zeleninovou pizzu a upecu brambory
splk
terkasv
| 10. 2. 2010 12:11
ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli se k vám můžu přidat...s mamkou sme včera začaly s SPLK,potřebovaly bysme nějaký to kilčo dolů...mamka už jednou podle kořínkové zhubla asi 10kg tak to chcem zase dodržovatchtěla sem se zeptat...hubnete spíš po kytičkách nebo po zvířátkách?
...
sauly
| 10. 2. 2010 11:14
Cau holky, tak zase poctive drzim delenku, za 1tyden hlasim 1,5 kg dola a 3 cm v pase. Ale urcite je to i tim, ze kazdy den - pokud jsem doma, poctive cvicim pul hodiny na orbitreku

Chtela sem Vas poprosit, blizi se moje narozeniny a mam strach, abych nezhresila, nemate nejakej receptik na buchtu dle SPLK? Nejakou dobrouckou, treba tvarohovou - no i kdyz tvaroh a mouka - ja vim... - nebo tak...Nemuzu nic sehnat
Ahojky
Jessi
| 9. 2. 2010 20:01
tak já na kytkách taky nic.Ďobáčky byly dobré.Uvařila jsem si k ním rýži.Jsou sice ochucené nějakým kořením ,které nepoužívám,ale byly rychlo připravené a dobré to je hlavní.
juuu
Obi
| 9. 2. 2010 15:27
chválím přispěvatelkykočky, zlatý jsem ráda, že vám to jde tak dolů u mě váha stojí, ale to asi proto , že celou dobu jsem ted kytičkovala, od zítřka najíždím na zvěř,tak snad se to hne dolů
DS
fmamina
| 9. 2. 2010 12:59
Dobrý den. Můžu se přidat? Už delší dobu si tadu čtu vaše příspěvky a s DS koketuju. Dneska mám a bude zelná polívčička s klopbáskou a zakysankou.
Ahojky
Jessi
| 7. 2. 2010 20:25
Všem vám držím palečky jde vám to skvělé.Koupila jsem ďobačky,tak si je zítra udělám jěště jsem je neměla prý jsou dobré.Dám vědět.
chvála
Jessi
| 7. 2. 2010 20:21
to jsi tedá dobrá já mám kilo dole.Mě to nejde.Ale pokračují dál.
taky dělím
rublicek
| 7. 2. 2010 17:16
Ahojky holky, taky jsem začala před třemi týdny dělit, zatím dole 4 kg, ještě potřebuju alespoň 5 kg. Čtu vaše zkušenosti a čerpám z nich, ale nemůžu se dopátrat toho, jak jíst podle druhého a třetího grafu.Ten první znám (ten nejpřísnější), ale nikde nemůžu objevit zbylé dva. Poradíte mi některá? Zatím přeju hodně úspěchů při dělence.
ivarg
ivarg
| 7. 2. 2010 15:19
ahoj holky
teste se
mam dole 9 kg
od 5.1
pochvalte me
nový ESHOP
young
| 7. 2. 2010 12:02
milé dělenky
Obi
| 6. 2. 2010 17:32
tady ticho po pěšině co?nikdo žádné nové poznatkyjá ted držím už přes týden kytičky, vyjídám zásoby zatím jsem se nevážila, po kytkách moc nehubnu,snad nebude váha nahoře, ale cítím se při nich dobře, od posledně co jsem psala váha stála a pak za dva týdny poskočila o kilo, sice nic moc,ale hlavně , že něco, kalhoty jsou volnější tak se pochlubte jak vám to jde a písněte taky něco
Hubnutí a zhubnutí...
marky007
| 5. 2. 2010 15:54
Ahojda. Jsem tu nová, tak napíši něco o sobě. Mám roční dcerku a nahoře ještě cca 10 kg. Po porodu jsem ještě příbrala, no hrůza. Od začátku ledna se však snažím se svojí váhou něco dělat - chci se letos vdát a šaty č. 48 jsou opravdu horzné!!! Takže od začátku ledna 7 kg dole (ze začátku to šlo hodně rychle - teď už lezu po kilíčku za týden - někdy sotva) - ALE NESTĚŽUJU SI!!! Dala jsem na radu kamarádky a hubnu pod vedením poradenského centra přes internet - hrozně milí lidé, nemusím nikam dojíždět a hlavně - veliká podpora a chvála při každém kile dole - což moc pomáhá. Z 89 kg mám tedy 82 kg a do léta bych se chtěla dostat na 70 kg.
Budete li chtít, jukněte na http://www.snama.cz/marketa/active a tam narazíte na super lidičky,
kteří se s vámi budou bavit přes icq nebo skype a poradí vám,
jak si upravit jídelníček
Jak začít hubout?
anonym
| 4. 2. 2010 22:39
Chcete změnit postavu a nevíte jak začít? Nechte si udělat analýzu stavby těla. Více na: analyzazdarma@seznam.cz
ahoj kočenky
Vyky
| 2. 2. 2010 21:28
Po delší době jsem zase nakoukla a všechny vás zdravím. Já úspěšně počítám a hlásím, že bunda je mě volná, kalhoty trochu také, přestala mě honit mlsná, tak doufám, že mě to vydrží. Dokonce jsem na oslavě vypila 1dc šampaňského, to 9%, nejslabší, cucala jsem ho asi 3 hod. Ale poctivě jsem si ho zapsala. Chtěla jsem se zvážit, ale váha se rozbila, ale já to nebyla, a nikdo se nechce přiznat. Podezření mám, ale to chce chytit při činu.
Babulky držte se, pá,pá
po delší době
Zlato
| 28. 1. 2010 07:06
zdravím všechny nové i původní dělitelky. I když jsem dlouho nepsala, tak jsem pravidelně nakukovala a četla. U mě je to teď takové složitější. Přes Vánoce jsem dělenku nedržela a zcela úspěšně jsem se rozmlsela . Takže teď už sice dělím, nebo spíš se snažím a dělá mi to obrovské problémy. Hlavně sladkému odolat, no hrůza. I manžel a děti jsou ze mě v šoku, že se pořád po něčem sháním na mls. Jediné pozitivní je, že jsem si koupila eliptický trenažér a snažím se cvičit. Mám doma i stepr, ale tohle bude nejspíš účinější. Tak se mějte krásně a pište, snad nejste ze včerejška ještě zmrzlé.
ahoj Dělenušky
Obi
| 26. 1. 2010 20:44
tak nic nového? dnes proběhlo obvyklé vážení u mě a zase se hla kousek dolů ale ne o moc asi o půl kila a to dělím poctivě první graf, no hlavně, že to nejde nahoru,tak držím ostatním palečky, cvičení mi ted moc nejde nějako se mi do toho moc nechce
díky moc za odpověď
Obi
| 20. 1. 2010 15:28
určitě je lepší jí mít hned od zdroje
SPLK v tehotenstvi
Luciste
| 20. 1. 2010 15:19
Ahoj Obi, ja jsem delenku v tehotenstvi nedrzela. Zacala jsem az kdyz bylo Matejovi pul roku. No v tom tehotenstvi bych se delenky tolik nebala, ale na druhou stranu bych s ni urcite nezacinala. Jde o to, ze jsem presvedcena, ze hlavni je pohodova maminka, a pokud by te to melo nejak stresovat, tak to za to nestoji. Takze pokud uz SPLK drzis pred otehotnenim a je to v pohode, nejis nejak hodne jednostranne a stridas kytickove a zviratkove dny, tak by tam nemel byt problem. Pri kojeni s tim problem nemame. Matej pije jak duha a to je mu 13. mesicu. Dostava samozrejme i normalni stravu, ale i tak ho kojim skoro po trech hodinach. Nechce si prso nechat vzit a proste si o to sam rekne. Doufam, ze ti to pomohlo. Jinak v jedne knizce od LK je kapitola o tehotenstvi a kojeni a normalne ji doporucuji. Tak drzim palce.
díky
Obi
| 19. 1. 2010 11:55
ahoj Luciste, urcite skvela zprava od tebe, chtela jsem se zeptat i kdyz jsem to už četla v odpovědích o SPLK, je možné držet i v těhotenství nebo při kojení, asi teda z příspěvku co jsi psala jsem pochopila, že máš malýho prcka tak s tím máš asi vlastní zkušenosti??? myslíte, že tělo při dělence dostane všechny potřebné látky když se dělí v těhotenství? díky za odpovědi předem
Tak dalsi pulrocni bilancovani
Luciste
| 18. 1. 2010 14:43
Ahoj holky, pred pul rokem jsem s vami zacinala drzet SPLK a musim rict, ze na opravdu drobne prohresky a par vetsich o vanocich, stale drzim. Za toho pul roku mam dole 14 kg, 10 cm pres boky, 10 cm v pase a 8 cm pres bricho. Musim se priznat ze necvicim a ze prvnich 12 kg jsem drzela ten stredni graf a slo to celkem rychle. Ted dlohou dobu drzim ten nejmirnejsi a je znat ze to neubyva, jak bych si predstavovala. Ale ani pres vanoce jsem nepribrala. Je taky pravdou, ze se cpu celkem vsim moznym a na mnozstvi moc nehledim. Taky konecne opravdu zacinam cvicit. Stale kojim a jsem doma s malym prckem, zacal celkem dobre spat, takze mam i pres den trochu cas. Pritel mi dal k vanocum kartu do solarka a to uzasne nabiji energii, takze alespon na par minutek jednou za tyden/14 dni. Opalena se citim lepe, pomaha mi na lupenku a melo by i hubnuti jit vic. Jinak jsem zacala drzet jeste pust podle lunarniho kalendare an procisteni. Neznamena to nutne nejist, klidne mit jen odlehceny den(to doporucuje i LK) a vychazi to tak jednou za tyden. Tak uvidime, jak mi to vsechno bude svedcit. Opravdu to jde. Uz ani moje okoli se tolik nepozastavuje nad tim, co to jim a kdy. Drzim vsem palce s hubnutim!!!
14 dní na dělence
Obi
| 18. 1. 2010 08:38
ahoj holky, zdravím do ne příliš pěkného rána, u nás samej mokrej sníh a neprotažený silnice , dneska mám kytičky, už jsem si pošmákla na tmavém dalamánku a vitakávičce se sojovým mlíkem , přemýšlím co zblajznu k obědu ,jinak hlásím úbytek za 14 dní mám dole 3.1 kg,tak jsem na tom co jsem měla před vánoci, kdy jsem se hříšně spustila neděleně a jedla co mi přišlo pod ruku doufám, že i ostatním to jde dobře, já jsem spokojená, akorát mě bolí přes týden koleno takže sportu moc tedy nedám.
Ahojky děvčata
Jessi
| 14. 1. 2010 19:53
To já už jiná nebuduVažit se musím každé ráno.Mám rádost když vidím,že mi to jde dolů.Každých 200-300gr je pro mě super. Týden nestoupnout na váhu no to bych nevydržela,museli by mi ji schovat. Hezké hubnutí
sauly
Obi
| 14. 1. 2010 11:30
taky to tak vidím, at se Jessi zbytečně nestresuje, já jsem tedy maniak , že jak vidím, že mám volnějšíkalhoty tak na váhu hupsnu taky, ale směrodatnej je pro mě výsledek vždycky v pondělí, ten orbitrek je dobrá věc, jak jsem psala mám uplně ten obyč a jsem spokojená, hlavně to chce pravidelně

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
13. 8. 2025 00:04
14853
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18