Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahoj
petrulinka
| 4. 11. 2009 14:16

Krásné odpoledne všem!!! Nějak se mi v tom hnusném počasí nedaří dělit, taky jsem nějaká nemocná. Nejraději sedím s hrnkem horkého čaje případně svařáčku někde pod dekou.Vždycky si dám předsevzetí, ráno např. začnu ovesnýma vločkama, pak si dám jablko nebo jogurt, a když přijde oběd, tak začnu mít chuť na něco jako maso a brambor a je po dělence. Nejradši bych si naplácalaTak se holky chlubte, jak vám to jde, ať získám novou inspiraci. Zatím pa, pa a pište!!!
zima
Zlato
| 4. 11. 2009 07:12
Také všechny zdravím do sychravého rána, dnes alespoň tolik nechumelí, ale hlásí příšerný vítr. Já tu zimu taky nesnáším odjakživa, je mi pořád zima, doma tím všem lezu na nervy, když je honím, aby se oblékli a oni mi odpoví, že je teda zima jen mě. Kde všichni jste? Nikdo nepíše. Já už začínám vážně přemýšlet nad vánočním cukrovím, vždycky toho peču fakt hodně ...Teď hlavně chci péct dělené a normální půl na půl. Tak jsem zvědavá. Jinak děkuju Vyky moc za podporu , jseš moc hodná. Mějte se všichni krásně a pište
zdravím
Vyky
| 3. 11. 2009 22:14
ze zasněžené Vysočiny. Jak já nesnáším zimu, bojím se že sebou seknu na zem a kdo by potom takovou váhu zvedal. Ale musím se pochválit, od té doby co počítám, mám dole 4.5kg, Moc to není vidět, ale i tak mám radost. Dnes jsem měla kuř. maso, ale podělila jsem se s kocourem, ten cítí na dálku co jím a dolízá. A úspěšně, moc mě toho nezbylo, ale lučinu jsem zblajzla sama. Ještě jsem nezačala šlapat na rotopedu, ale už se na něj chystám. Babulky dobrou noc, pá,pá
ahoj do smutného počasí všem
Obi
| 2. 11. 2009 12:20
tak po týdnu kdy střídám poctivě po dnech mám 1,2 kg dole , zatím se neraduji, ale přijde mi , že něco šlo i trošku dolů přes cm, změřím se příští týden a uvidím, dneska mám zase kytičky, udělám si k obídku rýži s houbovou omáčkou a zeleninu
Ahoj kočenky
Vyky
| 1. 11. 2009 18:28
koukám že jsem tady sama, kde se touláte? U nás je škaredé počasí, a teď večer padla mlha, není vidět ani na nos. Já jsem pojedla polévku s kuřecím masem a vajíčky, musím si ji pochválit, je dobrá. Ale dnes málo piji, nemohu se k pití dokopat, nějak nemám potřebu.
Nebudu za vámi chodit často, nějak zlobí počítač a tak budu muset čekat, až mě ho nahodí vnuk. Tak se berušky opatrujte, pá,pá
ahoj babulky
Vyky
| 30. 10. 2009 20:07
Tak jsem ze skříně vyndala bundu co nedopnu, to bude zkoušecí, jak se budu scucávat, Poctivě počítám, fakt se cítím lépe, včera jsem měla doma vnučku, byly jí 3 roky a až navečer jsem zjistila, že jsem jedla ráno, bylo mě mdlo, tak jsem zblajzla makrelu a byla jsem fit. Také jsem chtěla začít šlapat na rotopedu, ale protože jsem nakopla nechtíc botárku a prst krásně zmodral a noha otekla, nechám cvičení na příští týden. Také jsem přestala pít čaj, při kašli jsem si ho užila a piji vodu. Mám lahev v lednici a popíjím. Měla jsem moc dobrá kuř. stehýnka, trošku posolit, koření česnek s bylinkama a sušenou petržel. Mňamky, jen jsem se olizovala. Také si na chuť dávám kafíčko se soj. mlíkem., to já moc ráda. Tak se pusinky mějte fajnově, pá,pá
ahoj
Zlato
| 30. 10. 2009 14:46
tak všechny zdravím, doufám, že se daří. Mě se teď nejvíc osvědčilo střídat taky pravidelně po dni kytky a zvířata. Dříve jsem měla i zácpu, teď je to v pohodě. Týden necvičím, měla jsem problémy doma, více stresu a strachu, už se to zklidňuje a musím se zase donutit vlézt na stepr. Ještě se nutím vysávat......Přeji klidný víkend, přemýšlím, co budu vařit sobě a rodině.
ahoj všechny dělenušky
Obi
| 30. 10. 2009 12:48
tak dneska mám kytičky, od pondělka jsem na SPLK znova najela a zatím střídám po dnech, upravilo se mi zažívání a není mi tak těžko, hodně sportuju a každy den chodím na hodinovou rychloprocházku,tak snad brzy uvidím vysledky, na váhu zatím nestoupám až v po uvidím, jestli se něco pohlo dolů, jinak dneska v kytičkách mám celozrný rohlíky 2 ks a k tomu sojovou pochoutku, kavičku se sojovým mlékem - to můžu a na oběd mám udělené něco jako halušky z bramb. těsta bez vejce s kysaným zelíčkem, na to už se taky těším mnami, tak doufám, že to všem jde a pokračujeme
Ahojky
Jessi
| 29. 10. 2009 19:26
Tak jsem najela jen na zvířatka.Jestli se mi ta potvůrka váha pohne.Včera jsem se přežírala měli jsme návštěvu,ale jenom šunkou a sýrem.Vím,že ani to nemůžů moc. Bylo to na večer a do toho mandle a lískové oříšky.Dneska prozatím v poho,ale co bude kolem 21hod.zase přijdou chutě.U nás dneska celý den prší.Nejde jít ven a člověk jenom uvažuje co by sněd.
Dobrý den všem
petrulinka
| 29. 10. 2009 09:48
Tak jak se vám daří dělit? Já na to nějak v poslední době kašlu, ale dnes chci opět začít. Sice venku je počasí, že na to ani nemám náladu, ale donutím se. Taky jsem chtěla hned po ránu cvičit, ovšem to se mi taky nechce. Jsem prostě lemra líná. Ještě jsem ani nesnídala, což je špatně, ale už jdu na to. Pište sem holky, ať mám nějakou motivaci. Tak zatím pa, pa
Pěkný sváteční den...
Strepi
| 28. 10. 2009 12:44
Dnes k snídani včerejší salát z mrkve a celeru,vejce a sýr.dopolední kávička s mlékem a k obědu pečené kuře a k němu jsem si dala sterilovanou míchanou zeleninu.Odpo to vypadá na rajčata a papriku a k večeři si dám ... ještě nevím co....
Ahojky všem
petrulinka
| 28. 10. 2009 11:18
Já jsem dnes snídala 2 loupáky, k obědu si dám ještě nevím co, jelikož pro rodinku vařím kuře s rýží, tak si dám zřejmě zeleninu s rýží, čili takové zeleninové rizoto. Taky budu vařit zelňačku, tak tu můžu taky, ale bez párků, už se těším. Myslím, že už se do toho zase začínám dostávat. Ještě přidat na cvičení a myslím, že to bude ok. Zatím všem pa,pa.
Ahojky...
Strepi
| 27. 10. 2009 16:01
Já dnes salát z mrkve,celeru,jogurtu.Dochutila jsem solí a tou zpropadenou chemickou citronkou K obědu byla treska se zeleninou a zapečená se sýrem.
Proti mlsotě opět nosím u sebe mandličky...
Ahoj
petrulinka
| 27. 10. 2009 12:53
Tak dnes jsem to nevydržela a dala jsem si na oběd karbenátky s bramborem, čerstvou cibulku a rajče. Ale myslím, že snad pro jednou se nic nestane. Večer si dám 30 minut orbitrek, taky se snažím hodně pít, tak doufám, že to bude dobré. Dnes je u nás venku celkem příšerné počasí, tak to je lepší si sednout, uvařit čaj a nic nedělat. No, ale jelikož bez práce nejsou koláče, tak nám stejně nic jiného nezbude, než pracovat. Tak děvčátka pa, pa.
chutě
Zlato
| 27. 10. 2009 07:13
Všechny zdravím a jsem ráda, že to tady zase ožívá . Moc chci všechnypodpořit, ať mají sílu dělit, někdy je to těžké odalat těm chutím . Jinak Zdenko, vydrž, když nehubneš, tak si čistíš tělo , třeba bereš nějaké léky, antikoncepci, antidepresíva a ty to hubnutí asi tlumí. Já držím od půlky června, mám 12 kil dole, jsem fakt ráda, že jsem to zvládla. Ale základ je v tom, že člověk musí chtít sám. Já jsem dříve pořád pekla, jednak mě to bavilo a taky jsem to ráda jedla. Manžel mě říkal, ať nepeču, ale to je zbytečné, stejně jsem ho neposlechla. Pak jsem začala sama chtít udělat změnu a tím to vše začalo. Změna jídla, trocha cvičení, 3 měsíce jsem nepekla, teď peču, ale děleně. Udělala jsem o víkendu štrůdl, manžel při pohledu na něj prohlásil, že vypadá nějak zdravě(dala jsem tam trochu celozrné mouky) ,ale hned se to snědlo. . Takže i rodina se dá stáhnout postupně. Takže se mějte hezky a všichni na sebe buďte opatrní, tenhle podzim je nějak moc nebezpečnej a smutnej.
Tak jooo Strepi
Jessi
| 26. 10. 2009 19:48
Jsi dobrá,že jsi se do toho dala znovu Držím moooc palečky!!!!!! Ty to dokážeš Už to tady znovu ožívá.
Ahojky děvčata
Jessi
| 26. 10. 2009 19:42
Zdravím vás tady všechny.Parmenko tobě moc gratulují k miminkumám vnučku Nikolku té už je 7lét. Určitě jako maminka víš co sneseš a moc bych neriskovala.Ono to uteče jako voda až ti mimčo odroste a pak se dáš do hubnutí. Zdeňko vydrž!!!!!!! Někomu to trva déle než se začne hubnout. Ale určitě bych ti radila se nepřejídat,pak to nejde ani u dělenky.Je to ale můj připad,třeba to tak u každého není.Já jsem mivala hrozné chutě na med,snědla jsem ho šilené množství.Letos už to tak nemusím.Neuměla jsem ty chutě vůbec zvládat.Najednou jsem snědla i 400gr medu a to klidně každý den. Všem vám držím palečky i tobě Vyky,že ti to jde s bodíkama
Jak?
Zdencaa
| 26. 10. 2009 19:09
Ahoj všichni, chtěla bych vás poprosit o radu...je mi 18, měřím +- 181 cm a vážím neuvěřitelných 90kg..mám hodně silnou, takovou "velkou" postavu a chci s tím něco dělat...teda, asi tak od 5. třídy...no, na začátku září jsem se začala stravovat podle SPLK..musím říct, že se od té doby cítím lépe, zdá se mi, že jsem daleko zdravější, plná energie...ale....na váze, ani na těle nic jiného nepozoruju...sice jsem asi 3krát za tu dobu tak na víkend SPLK opustila kvůli zvláštním příležitostem, ale hned se zase vrátila..a..za celou tu dobu jsem nezhubla ani kilo... v září to byl střední systém, ale od října mám ten nejzákladnější, prostě zvířátka + zelenina, kytičky + zelenina, kytičky + ovoce..a nic...můj problém bude zřejmě v tom, že ani tak na TO, co jím se dívám na to, KOLIK toho je...myslela jsem, že mě to přejde, ale nic...taky mi už prostě docházejí nápady...koupila jsem si sice dvě kuchařky, ale chodím pozdě ze školy a na vaření nemám moc času...spíš vždycky jen nějaké to tmavé pečivo a něco...v únoru máme maturiťák a rozhodla jsem se, že bych ráda zhubla aspoň 10 kg...tak nevím...mohly byste mi prosím napsat váš jídelníček na jeden den, abych viděla, jaké množství asi tak zabírá a jaké už ne? děkuji Zdenka
ahoj dělenky všechny
Obi
| 26. 10. 2009 15:15
no konečně se to tu po dlouhé době zase rozjíždí já se od dnešního dne vracím k dělence, měla jsem takové žravé období, kdy už jsem nevydržela dělit, ale chci dolu dalších 6 kg dát, takže dělím, dneska mám kytičky, celkem jsem na dělence zhubla 8 kg a nic ani po normální stravě se mi nevrátilo, pravda je, že jsem si začla dávat pořádně do těla, takže je to určo tím, jinak bych byla zase jak koulička, poslední dobou jsem měla jen zvířátka a pak mi váha stála cca 2 měs., tak jsem se na to vykašlala a asi měsíc jedla tak nějak neděleně, ale je mi líp když dělím, myslím, že mi to více vyhovuje na trávení a přijdu si taková klidnější, takže doufám, že vám to všem půjde dobře a dáme zase nějaká kilíčka dolů, chce to hodně zeleninky atd., však to známe, na hubnutí pak fungují i jídelníčky, kde si počítáté obsah Bílkovin, tuků a sacharidů mám zkušenosti, že každý týden šlo 1 kg dolů,ale na to nemám vůli, proto mi dělenka vyhovuje víc, jinak začla jsem někdy koncem března a od tý doby mi přestal chutnat i alkohol, první tři měs. jsem nepila nic , a pak jsem si´dala bud nealko pivo, nebo víno, ale nic moc už mi to neříká, nevím nějak se mi zpřeházely chutě asi, tak pište , pište.....
Ahojky všem
petrulinka
| 26. 10. 2009 09:38
Vyky - děkuji za radu, Mucobene vyzkouším, ještě dnes si to koupím. Zlato jsi dobrá, že tak dlouho vydržíš dělit. Kolik jsi už zhubla? Moje sestra a neteř slavily teď o víkendu narozeniny, takže bylo po dělence raz dva. Dneska jsem celá naštvaná, ani jsem ještě nesnídala, což je chyba. Ale nějak mi chybí motivace. Mám pocit, že když jsem dělila, cvičila, tak jsem zhubla za 14 dnů tak max. 2 cm po obvodu (já se totiž nevážím, ale měřím). Což se mí zdá dost málo, ale asi to nesmím vzdávat, takže to zkusím znovu. Držím nám všem palečky a zatím pa,pa.
pozdrav
Zlato
| 26. 10. 2009 07:28
Ahoj všem, tak pravidelně čtu a postupně lidí ubývá. Ženský nenechávejte mě tady samotnou. nebo poraďte něco novýho, ale bez počítání kalorií. . Já zatím dělím pořád, manžel je ze mě v šoku, že si fakt nemyslel, že to vydržím tak dlouho. Asi mi to zatím vyhovuje, ale mlsná mě někdy honí, tak se nacpu ovocem, takže už tolik nehubnu.Mějte se hezky a pište
Ahojky
parmenka
| 24. 10. 2009 23:10
Holky tak jsem vám přišla nahlásit, že už na dělence nejsem .
Zeleninu žádnou nesmím kvůli kojení, malá z toho má šílené bolesti. A
tak se namám čím dojídat, byla jsem pořád moooc hladová, protivná
a unavená. Nikolka navíc jedla po hodině a to i v noci. Tak po
nadávkách od manžela jestli chci trápit hlady sebe i ji, jsem se
rozhodla ještě počkat. Ale už se moc těším až začnu a zhubnu 15kilo.
Všem vám přeji úspěchy a rychlé hubnutí. Já zas přijdu až znovu přejdu
na dělenku. Mějte se krásně ,
ahojdy všem
Vyky
| 24. 10. 2009 16:48
Petrulinko, na průduškový kašel mě pomohlo MUCOBENE, a to jsem při kašli myslela že nepřestanu, každý den ráno sáček do vlažné vody, pořádně promíchat, je to dobré pití, kup si bez cukru, uvidíš, že ti pomůže.
Tak se přiznám bez mučení že jsem zklamala, cpala jsem se hlavně sladkým, a když napadl sníh, s hrůzou jsem zjistila, že obleču jednu bundu a to jsem v ní nadítá, no hrůza. A protože nemůžu rostlinky, byla jsem děsně nafouklá, tak jsem najela na dietu Mudr. Středy, loni jsem s ní zhubla, už mám dole za krátko 3 kg, ale za vámi budu chodit, bylo by mě smutno po vás. Také půjčený rotoped na mě zatím kouká, s tím kašlem se fakt nedalo nic dělat. Tak vám pusinky přeji hodně úspěchů v hubnutí , pá,pá
Tak jooo...
Strepi
| 23. 10. 2009 19:01
Tak jdu do toho znova Už jsem si na zítra do práce s sebou pokrájela mrkev,odsypala ořechy,k obědu podusila zeleninu,tak si ještě ráno koupím tvaroh a začnu... Asi mi nic jiného nezbývá

Užijte si prima víkendík,má být sluníčkové počásko,tak to je mooc prima
Ahojky...
Strepi
| 23. 10. 2009 17:00
Tak jsem tu opět na skok...
Ahojky Pařmenkoooo... Vítej tady... Koukám,že Ti Nikolka roste jako z vody Tedy nekoukám,jen tuším,podle toho jak píšeš že už ji jsou 3 měsíce.Já ten odkaz od Tebe totiž nemám. Jinak já s váhou také opět bojuju a nějak nevím kudy kam.20 kg potřebuju dát dolů,ale fakt už nevím jak...
Ahoj všem dělenkám
petrulinka
| 23. 10. 2009 10:02
Tak jsem po týdnu opět tady. Rýma mi už celkem ustoupila, pro mě je to horší, než vysoká teplota. Nicméně opět mi ten bacil sedl na průdušky, takže neustále kašlu. Prostě paráda. Tím pádem jsem se vykašlala na dělení a jím normálně, ani necvičím. Jelikož se nevážím, tak vůbec netuším, jestli jsem přibrala či nikoliv. Takže doufám, že příští týden mi bude lépe a začnu opět znovu. Doufám, že snad se mi podaří sundat pár kil. Tak se tady děvčata mějte a pište, pište!!! Pa,pa.
Ahoooj holky
parmenka
| 22. 10. 2009 22:16
Ahojky zdravím všechny co mě znají i neznají. Už jsem sem jednou
chodila a zhubla s váma 15kilo. Jenže pak jsem chvilku přestala dělit
(asi 3měsíce) něc přibrala a na to otěhotněla. Takže teď bych
potřebovala dát dolů 15-20kilo. Včera jsem se na sebe strašně našvala,
když jsem se podívala do zrcadla a rozhodla se začít dělit znovu. Ale
ještě kojím, malá bude mít teprve 3 měsíce. Tak doufám, že jí to nebude
dělat problémy. Nemám moc času tak jen občas vás přijdu pozdravit. Tak
vzhůru do hubnutí!!!!!!
Jessi
Strepi
| 21. 10. 2009 23:11
Ahojík Jessi... zrovna včera jsem na diskuzích četla receptík na makovec bez vajec,tak jsem si na tebe vzpomněla.Jinak Jessi nic nového.S váho stále bojuju.Nechala jsem si vypracovat i výživový plán,ale dlouho u toho nevydržím.Nějak to nedokážu skloubit s rodinným vařením.Tak ti nevím co budu dělat.Asi si skočím na chíru a nechám si zašít "ústa" Dělenku mám stále v hlavě,ale nějak se mi do ni nechce.I když se s ní jedlo báječně.Někdy však velmi jednostranně a když jsem vždy nějak z toho dělení vypadla,tak mi ta kila vlítla nahoru a ještě s přídavkem.Je to věčný kolotoč a vysednout se z něho nedá... Měj se měj a já se zase zastavím...
Strepi
Jessi
| 21. 10. 2009 21:05
Kde se touláš,už nedělíš tady se už asi moc nedělí.Jak se ti daří s váhou bojovat .Já zatím dělím pořad, i tak si nemůžu udržet váhuDcera se dala na počítání kj docela jí to jde dolů.Mějte se všechny hezky
Ahojky holkýýýýýý
Strepi
| 21. 10. 2009 13:50

.... Po dlouhé ddobě se jdu na Vás juknout,jak se Vám tu žije... Budu se tu muset nejdříve trochu porozhlédnout. Mějte se báječně a krásný den Vám přeji...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
10. 8. 2025 14:53
14821
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
10. 8. 2025 11:05