Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahojky děvčata
Jessi
| 17. 10. 2009 21:07
Tak vás zase všechny zdravím.
Doufám,že jste už uzdravené.
Počasí dnes o něco lepší,místo sněhu déšt.Musím se přiznat,že za týden mi váha trochu klesla asi kilo a dnes zase nahořea to opravdu nic neruším moc se snažím,tak jsem si libovala,že to jde pomalů a dnes zase tohle.Děvčatka jak já zuřím......Vyky žádné houbičky už asi nebudou jen z mrazáku nebo obchůdku.Teď je vláhy dost,ale je už pozdě.Doufám,že vám se hubne líp pa pa
Ahoj děvčata
petrulinka
| 15. 10. 2009 16:57
Taky mám ještě truhlíky venku, zatím se mi to nechtělo uklízet. Ale u nás zatím ještě nesněží. Zítra jedeme se synem na turnaj do Bratislavy na 3 dny, tak na to stejně nemám čas. Taky mám rýmu jako trám, škrábe mě v krku, takže pořád si vařím nějaké čajíčky, až už mi lezou krkem. Večer to vidím na svařák. Taky myslím bude dobré se vypotit na cizím těle. Tím pádem jsem celý týden necvičila, jelikož když mám rýmu, tak je mi hůř, než kdybych měla vysoké horečky. Taky neustále kýchám. Takže zábava.Tento týden jsem přestala dělit, celkem mě to štve, ale jsem si říkala, ať mám aspoň nějakou radost, když je mi zle. Takže začnu zase od pondělí. Zatím děvčátka pa, pa.
Ahojky
Jessi
| 14. 10. 2009 21:26
Zdravím vásPočasí je docelá velký šok.Jěště mám všechny truhlíky s muškatama na okně jsou krásné a sněží na ně.Vyky u nás v lese vaclávky letos nebyly,ale syn byl s manželkou na horách v Beskydech,tak něco nasbírali.Vařila jsem i guláš.Máme ho s manželem rádi.Letos jsme neměli moc hub bylo hodně sucho. Zlato tuky na pečení používám rostlinné,když kynuté tak olej nebo heru.Na vánoce jsem pekla normálně maslové musí to vonět.Já jsem to nejedla.Vánočky jsem pekla,abych to mohla i já.Na hubnutí to ale není.Většinou váha zůstane stát.
tuky
Zlato
| 14. 10. 2009 07:08
Ahoj ženský, tak mi poraďte, prosím, jak s těma tukama. Z čeho pečete? Mám od LK koupený sladkosti po kterých se netloustne, je tam spousta lákavých věcí. LK tam píše používat rostlinný tuk. Z čeho budete dělat vánoční cukroví ? Já jsem o víkendu nakonec dala do té bucty zlatá haná, ale asi to taky není ideální. Ale buchta byla vynikající. I manžel chválil, že by neřekl, že je to dělený. Byl toho menší plech a hned se to snědlo. Tak se mějte hezky a držte se, ať se daří hubnout, ale i venku při tom větru, mrazu a sněhu
tuky
Vyky
| 13. 10. 2009 23:15
s tuky nemám zkušenost, já jsem si vždycky dělala štrůdl z listového těsta. I koláče. ahojdy
ahoj berunky
Vyky
| 13. 10. 2009 23:11
Já zápasím s rýmou a úděsným kašlem, oboje jsem podědila od vnuka, chtěla jsem bolestné, ale byla jsem odmítnutá. Vnuk se cpal smaženými václavkami, děcka to tak úžasně vonělo, ale já hrdinně odolala. Ale zjistila jsem, že nemůžu kytičky, mám při nich problémy střevní, tak raději zvířátka. Ale jím rajčata, abych v sobě měla zeleninku.
Jessi, u nás už václavky asi končí, ale dostali jsme i bedle, to si vnuk mlsal. Děcka, i když je hrozné počasí a není nálada, chce to smutek překonat, zasmát se a zazpívat si a hned je člobrdovi veseleji.
Tak vám panenky přeji hodně dobré nálady a snadné hubnutí, pá,pá
Ahoj všem
petrulinka
| 13. 10. 2009 18:54
Tak se opět ozývám. Dělit se mi teď nějak nedaří, o víkendu jsme byli pryč a nějak nešlo dělenku dodržovat, a teď se do toho nemůžu znovu dostat. Ale od zítřka zase začínám, jelikož jsem vzteky bez sebe, když se do ničeho nevejdu. Taky je pěkně hnusné počasí, vítr mi rozbil u venkovního vchodu dva květináče s krásnýma kytičkama, takže to mi taky na náladě nepřidalo. Ale od zítřka to bude určitě lepší. Takže všem pa, pa a držte se holky.
Ahojky děvčata
Jessi
| 12. 10. 2009 20:19
Dělenka je takový volný dietní režim.Necití člověk hlad,ale taky se nesmí přecpávat,pak nejdou kila dolů.I když člověk dělí a nic neporuší.Ale začit jíst normálně už asi nikdy nepůjde.Já dělím třetí rok. Letos jsem zkoušela,že bych se vrátila k nor,stravě už několik krát a vždy to poznám na váze.Zase zapasím a špatně se to dává dole.Dělení mi nedělá problémy zvykla jsem si,ale někdy mě to láká na nor.strávu . Milují všechno ovoce a taky se ho nemůžu najíst víc,krásně po něm přibývám.Dcera počítá kj,to by mě nebavilo a asi bych měla stále hlad.Váha jí jde hezky dolů.Všem co tu dělíte držím palečky a pište pa.
Martina
MartinaWint
| 11. 10. 2009 20:39
Ahoj, mé sestře zabral jídelníček z www.stylzivota.com a za celkem slušnou cenu, když to srovníš z ostatníma společnostma, ale já na to nemám vůli dodržovat nějaký jídelníček
rostliné máslo
Zlato
| 11. 10. 2009 14:08
Všechny zdravím , začala jsem hubnout v půlce června, teď mám o 11 kg méně, ale kila byly dole už v srpnu, teď to stojí. Se šítnou žlázou problémy dle lékaře nemám, to jsem si myslela totiž i dřív, když mě nešly kila dolů, ale chtělo to opravdu udělat změnu. Jako třeba začít dělit. Ještě mě poraďte, co používáte na pečení. Pekla jsem jen rodině, já jsem se držela, ale už mám taky chutě. Tak budu péct děleně všem. Na složení hera nebo zlatá haná není rostliné máslo 100%, ale kolem 75%. Tak nevím. Mějte se hezky a pište.
Ahoj děvčata
petrulinka
| 7. 10. 2009 16:50
Pro Zlatu: mi taky padají vlasy, ale já se léčím se štítnou žlázou, tak si možná zkus zajít na nějaké testy. Nebýváš třeba podrážděná, unavená apod.? To všechno souvisí se štítnou žlázou. Já se i přesto snažím hubnout. Včera půl hoďky na orbitreku, snažím se jíst co 2 hoďky, nejlépe samozřejmě dělenku. Ovšem dnes jsem to porušila, neboť jsem spořádala 2 chlebíčky s vajíčkem a se šunkou. Ale člověk asi občas ujede, tak si to ani nevyčítám. Teď letím pracovat na zahradu, a pak chci opět cvičit. Tak zatím pa, pa a všechny zdravím.
Ahojky
Jessi
| 6. 10. 2009 21:15
Kolik jsi shodila Zlato? Taky to tak na mě působí,že jím víc ne míň.S padaním vlasů zkušeností nemám,ale hrozné chutě na sladké, ty jsem nikdy před tím neměla. Loni jsem snědla 20kg medu,to jsem za celý život nesnědla,nikdy jsem ho nemusela v takovém množství.Letos mlsám čokoládu,med vyjimečně.Váha mě vůbec neposlouchá,zase mám 4kg nahoře.Bude fuška to shodit.Vyky musím se projít do lesa jestli už vaclávky nejsou i u nás.Ale s houbama to bylo bídné je pořadné sucho, vůbec nepršelo.Dneska trošku v noci a na zahrádce to není poznát natoš v lese. Držím vám palečky mějte se a píšte pa
pozdrav
Zlato
| 6. 10. 2009 17:20
všechny moc zdravím a jsem ráda, že to tady zase malinko ožilo. Každej den ze zvyku nakouknu a vzpomínám, jak se Vám vede. Já jsem ještě sehnala další knížky od LK a postupně pročítám. Co mě zaujalo je, že tam Lenka píše, že postupem času člověk začne nějak samozřejmě jíst méně. Tak za mě můžu říct, že čím déle dělám a už jsem zvyklá, tak jím víc. Taky už jsem se na váze ustálila, ručička už neklesá, jsem možná i trochu ráda, protože mi začaly dost padat vlasy a myslím, že je následek zhubnutí. Nemá s tím někdo zkušenost? mějte se hezky
Ahojky všem
petrulinka
| 5. 10. 2009 17:19
Tak se opět po delší době ozývám. Jak začala škola, tak mám nějak méně času. Dělit se snažím pořád i cvičit, ale často mě přepadá lenivost. Teď o víkendu jsem celkem zhřešila, měla jsem neskutečnou chuť na rakvičky se šlehačkou, no tak jsem si je dala. Včera večer jsem udělala ovocnou bowli (vodka, voda, šampus a různé ovoce), takže neskutečné množství kalorií. Dneska jsem se už opět snažila a teď se chystám cvičit na orbitreku. Pěkně se zabalím do skořicového krému a igelitu a jdu na to. Tak děvčata pište, pište a pa, pa.
Ahoj berunky
Vyky
| 5. 10. 2009 14:47
Po delší době jsem zase tady. A koukám, že je tu mrtvo, snad se to zlepší. Zlato, parní hrnec nemám, ale myslím že je to dobrá věc. Petrulinko, to chce masáž, před týdnem jsem na ní byla, měla jsem zatuhlý záda, děcka, jak já jsem dva dny skuhrala, to byl děs. Už je to v pohodě, ale v lednu musím zase, aby zádíčka zase neztuhly. Vítám Janku, nic se neboj, vždycky ti někdo poradí. Já jsem zase zklamala, snažím se vydržet, ale nějak mě to nejde, chutě vítězí.
Jessi, také jsme dostali dyni, dcera udělala koláč, zelí má vnuk na hodně dlouho. A teď nás soused zásobuje václavkami, tak se těším, že si udělám omáčku. Tak se pusinky opatrujte, pá,pá
Bludička
JamJanka
| 27. 9. 2009 09:42
ahojky lidi, hledám pokec o dělené stravě, už se na sebe nemůžu ani podívat, tak to chci vzít pevně do svých rukou.....ale ještě netuším, jak přesně na to....
Ahojky
Jessi
| 26. 9. 2009 19:22
Tak tu máme krásný prodloužený podzimní víkend a na dělení tu nemáme nikoho.Ale určitě se to zase rozjede,nebo jste to vzdaly Strepi už tady taky nechodíani nevíme jakou měla úrodu na zahrádce.Určitě nezahálí a pilně zavařuje.
Ahoj, ahoj
petrulinka
| 21. 9. 2009 10:45
Tak po víkendu všechny zdravím. Pro Zlatu: s parním hrncem nemám zkušenosti, takže bohužel nemůžu poradit. Přes víkend jsme byli se synem v Brně na turnaji, a i když tam člověk nic nedělá, jen chodí sem a tam, tak se dnes cítím, jako bych celý víkend skládala uhlí. Taky jsem nejedla moc pravidelně, jelikož to nešlo, a taky jsem celkem zanedbávala pití. Takže dnes se to všechno chystám napravit. Raději se ani nebudu měřit ani vážit, ať to se mnou nesekne. Taky mi o víkendu ruplo za krkem, takže se nemůžu otáčet, čili se cvičením to vidím dost bledě. Zkusím orbitrek, ale nevím. Tak se děvčata mějte a pište, pište. Pa, pa
parní hrnec
Zlato
| 20. 9. 2009 09:32
ahoj, tak doufám, že se máte dobře a chci vás poprosit o radu, jestli někdo má zkušenost s parním hrncem. Zvažuju, že bych si ho pořídila, ale nejsem ještě úplně rozhodnutá. mějte se hezky
Ahojky
Jessi
| 18. 9. 2009 21:08
Všechny dělitelky zdravím.Vyky ten čajík je moc dobrý,dělala jsem ho hlavně pro vnoučátka a manžela. Já mám ráda jen čisté bez přichutě vody Magnezii,Matonku nebo vodu z vodovodu a to se musím hodně hlídat,nějak na to pití zapomínám.Udělala jsi mi chutě,taky jsem dneska měla bramborový gulaš.Rýži a zeleninu. Zítra bude houbová polévka, dneska jsme byli v lese, a bramboráky s cuketou.Počasí je príma,kéž by to tak jěště dlouho vydrželo.
zdravím děvčátka
Vyky
| 17. 9. 2009 18:14
Jessi, ten čaj musí být dobrý, ale já cukr nesmím v žádné podobě a tak asi zůstanu u vody. Zlato blahopřeji k úbytku, to je nádhera. Děcka, já se do pití musím nutit, když mám kytičky, nemám potřebu pít. Udělala jsem si bramborový guláš, plný veliký hrnec, tak mám vystaráno. Měla jsem v ůterý brambory na špejli, ale byly moc suché, musela jsem si je máchat v hořčici. Ale včera jsem měla sojové kostky s rýži, tak to jsem si pochutnala. Měla jsem obavy co se mnou udělají soj.kostky, no, ještě že nikam nejdu. Také jsem se zařekla že se do konce roku nebudu vážit, tak se nechám překvapit.
Babulky opatrujte se, pá,pá
Ahojky všem
petrulinka
| 17. 9. 2009 15:49
Zase tady nikdo už 2 dny nenapsal ani řádku, tak jsem se rozhodla, že pisnu něco já. Snažím se pořád dělit, teď si zrovna půjdu udělat svačinku, taky je důležité hodně pít, tak se snažím alespoň 2 - 3 litry bezbublinkové vody nebo ovocného čaje každý den a taky cvičím. Včera jsem si dala 1/2 hodky na orbitreku, 10 minut na bočním stepperu, asi 20 kliků a 5 minut posilování břicha. Dnes 1/2 hodiny na orbitreku, 20 kliků a 5 minut břicho. Víc už jsem nezvládla, jelikož mě z toho orbitreku začaly bolet lýtka. Zatím se nevážím ani neměřím, snad to časem poznám na oblečení. Tak držím všem palce na hubnutí a pište sem častěji. Pa, pa.
Ahoj děvčátka
Jessi
| 15. 9. 2009 21:28
Všecky vás zdravím a gratulují ke snížení vaši váhy, jste šikulky,že cvičite to se nedokaži přinutit.
Vyky ten čajík dělám ze všeho co mám na zahrádce.Ostružiny,maliny,borůvky,hroz.víno,švestky,jablíčka,hrušky,broskve vytahla jsem i mraz.jahody,ryngle a bezinky to jsem vše pekla v troubě s cukrem,nebo pro sebe s fruktozou,hřebíčkem,skořici a badyánem,citron na kolečka a trošku rumíka.Až to začne hustnout vypnu,naplním do skleníček a zavařim.Pak se dají do šálku dvě lžičky a zalijí vař.vodou a třeba citron ,nebo rům může obojí.Na 4kg ovoce je psano 2kg cukru,je to spíš o chuti.Mám už nadělano hodně marmelád,a nevěděla jsem co s tím zbyvajícím ovocem, vše nejde sníst,tak jsem už udělala ze 16kg ovoce toho peč.čaje děckám to taky chutná,tak se to využíje.Jěště bude třeba zpracovat kiwi to prozatím nezraje.Nemate,která nějaké nápady.Dělám kompoty a marmelady a nemám další napad.Mějte se
pozdrav
Zlato
| 15. 9. 2009 16:51
Všechny moc zdravím , jsem ráda, že to tady zase začalo žít, já sem pořád nakukuju. .Co se týká Petrulinky, tak si myslím, že jak tak moc cvičí, že jí narostla svalová hmota a proto má dojem, že jsou jí kalhoty těsné. Já na tom stepru začínala na 100 krocích, teď udělám 750 a to mě vyjde asi na 12 minut, je dobrý si to vzít k televizi, člověk víc vydrží. Ale já mám pak dost. Jinak stále dělím, mám dole 10 kilo, tak jsem moc ráda. A hlavně mě to pořád baví i to vaření. Rodina si v pohodě zvykla a podporuje mě. Jinak začínám uvažovat i o 1 dni odlehčovací, jen ovoce, ale to je pro mě asi vzdálená budoucnost. Jinak jsem moc ráda, že se hlásí i Vyky a Jessi, s nimi mám spojený začátek děšlení. Tak se mějte hezky a pište
Ahoj kočenky
Vyky
| 15. 9. 2009 12:35
Jessi nějak mě unikl ten pečený čaj, můžeš mě dát vědět co to je ?Tak jsem si dělala lívance, ale z 50 dkg je jich hodně, měla jsem je i druhý den, to jsem měla už zeleninový , vnukovi chutnali, ale návštěva je ochutnala a raději má maso, to jsou mlsouni. Ale dneska si dělám bramborovou jehlu , moc se na ni těším. Děcka fakt mě chytlo vaření, i v noci přemýšlím, co budu mlsat. Také jsem včera byla udivená, nějak mě škrtily kalhoty, ale byla jsem hodná a tak nepropadám panice. Jessi, ve zdravěnce mají soj. mléko malé, kde kupuješ větší balení? Opravdu je škoda že nebydlím blíž, já bych tě těch přebytků zbavila. Dcera dováří cuketové zelí pro vnuka a tak se za chvíli vrhnu na vaření já.
Tak pusinky hlavu vzhúru, my to dokážeme, pá,pá
Ahoj děvčata
petrulinka
| 14. 9. 2009 19:24
je to fajn číst tady vaše příspěvky, alespoň mi to dodává více síly, abych se sebou něco dělala. Jessi, nedávno jsem si koupila pečený čaj a musím říct, že je opravdu výborný. Já se děvčata snažím dělit a hodně cvičit, taky se při cvičení balím do skořicového krému, ale teď o víkendu jsem to nějak porušila, celkem nic se mi nechtělo dělat, manžel oba dva dny vařil, takže jsem lenošila. Teď si samozřejmě nadávám a raději se ani nevážím a neměřím, nebo bych sebou švihla. Jen jsem dnes zjistila, že se nevejdu skoro do žádných kalhot, takže průšvih. Do nového oblečení se mi nechce investovat, tak jsem se zamyslela a od zítřka budu na sebe hodně přísná. Tak pa, pa a všem držím palečky ke zdárnému hubnutí.
Ahojky
Jessi
| 13. 9. 2009 20:44
Vyky,taky dávám na lívance soj.mléko je to lepší,já už normální vůbec nekupují.Sojové kupují ve velkém, na vše.Všude do pečení používám jen sojové.Marmelady jsem dělala pro sebe s fruktozou,mám všeho plné regaly.Jěště mám dva stromy,těch pozdních broskvi už to nikdo nechce.Mám zavařené ty rané broskve,letos byla úroda broskvi.Během týdne s tím musím něco udělat.Už to zraje.Včera jsem ze dvou stromu broskve dala sousedům škoda,že nejsi blíž. Zítra budu dělat další varku pečeného čaje. Je to výborné.
ahojky
Vyky
| 12. 9. 2009 20:59
tak jsem neodolala a uháněla pro celer, abych si upekla nákyp, ale celer jsem si nastrouhala na větším struhadle, děcka, to byla taková lahůdka, jen jsem si mlaskala. Ale příště zkusím zapéct místo brambor těstoviny, myslím, že to bude mňamka. Zbytek uschovám v lednici na pondělí, mám velkou chuť na lívance, tak ty zkusím zítra, už mám na ně dia džem jahodový, tak se těším.
Jen jsem přemýšlela, jestli by nebylo lepší soj. mlíko než voda. Na to těsto. Mlsná by mě honila i na koláč a další recepty, ale nesmím ani med.
Také bych šlapala na stepru, ale musím dát dolů pár kil, protože bychho zrušila. Ale mám slíbený rotoped, speciálně upravený pro mě, tak se uvidí.
Babulky mějte se fajn, pá,pá
ahoj zlatíčka
Vyky
| 11. 9. 2009 17:11
Měla jsem problémy, tak jsem je řešila večer sladkým, bála jsem se, že přiberu, ale jsem stejná, uf, to jsem si odechla. Moc mě mrzí že musím omezit ovoce, cukrovce by se to nelíbilo. Ale jsem hodně na rajčatech, okurkách, snad to stačí. Nesmím ovocný cukr, je to bída. Ale zase dělím, chtěla bych mít do příštího léta postavičku mňam, mňam. Dnes mám zvířátka, ale od zítra začnu kytičky, koupila jsem si ve zdravěnce pomazánky na chleba a jáhlové vločky, ty si přidám do omáčky. Už se mě sbíhají sliny. Tak se kočenky opatrujte, pá,pá
Ahojky děvčata
Jessi
| 5. 9. 2009 22:06
zdravím všechny.Už to tady zase trošku žije.U mě žádné změny.Stálé dělím. Tak jsem si udělala nějaké zásoby na zimu zeleniny ,leča,kompotu a marmelad.Marmelady a kompoty jsem dělala s fruktozou.Nevím jake to bude jěště jsem neochutnavala.Měli jsme hodně broskvi.Jsou všechny zavařené,ale do týdne budou další už nevím co s tím.Tento týden musím zavařit švestky a hrušky. Držím vám palečky,ať vám jde hubnutí!!!!!!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 20:18
14817
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47